Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Lijst der Lijsten! GeenStijl Kliktoppers 2020

De échte Lijst der Lijsten

Wat was het een GRUWELIJK jaar, met MEER van alles dan ooit. Jullie zijn met meer, de tegels zijn met meer, de topics zijn met meer, de Hup Hup Hup GeenStijl-roepers zijn met meer en de Schuld van GeenStijl-roepers (in de woestijn) zijn ook met meer. En WIJ? Wij vonden het weer fantastisch onze roze hut te delen met jullie: de hardcorereaguurders, de ochtendbezoekers, de toiletbezoekers, de 'haha-geenstijl-bestaat-dat-nog-nee-daar-kom-ik-nooit'-bezoekers, de stiekem-op-kantoor-incognitobezoekers, de nachtbrakers en de totale gekken die simpelweg de hele dag zitten te F5'en. Samen zijn we GeenStijl en dit is júllie lijst, de Lijst der Lijsten, want hoewel u met z'n honderdmiljoenen arriveert op /index.html hebben we natuurlijk ook gewoon de 'losse' kliktoppers. En zo ziet u maar weer: een topic met 2.734 comments staat (net) niet in de Top 26, een topic met 290 comments voert de lijst aan. Ook leuk: vorig jaar voor de verandering geen enkel WEERSTORMDESDOODS-gevaartopic in de Lijst der Lijsten, dit jaar terug van weggeweest, en wel op 7. Boks allemaal, een jaartje GeenStijl ondersteunen kan hier & tot volgend jaar.

26. Omtzigt-belager Claudia boos op GeenStijl
Het was helemaal een dingetje, in 2020, die maffe eppies van Viruswaarheid, Viruswaanzin en al die andere mentaal uitgedaagde onvoldoendes die op het Malieveld stonden te tetteren. En als ze dan op het Malieveld staan te tetteren is dat helemaal prima, legaal en hartstikke leuk, maar Claudia ter Schuur ging met een pak chardonnay achter de kiezen achter Pieter Omtzigt aan, om daar later op de campingzender stoer over te doen. En toen GeenStijl daar iets van vond, zat Claudia in de mail. SMILE!

25. Unox-meisjes ontsnappen aan zeespiegelstijging
YES. Dames die gek zijn op worst. Met uitzondering van aanstaande 1 januari staan de ANP-fotografen ieder jaar weer rijendik opgesteld op het strand van Scheveningen om heel toevallig de allerkleinste bikini onder de allergrootste oranje muts vast te leggen. "Is dat een rookworst in je broek of ben je blij me te zien?" En meestal is het dan nog een rookworst ook, godver.

24. DIT ZIJN DE NAMEN. Deze Kamerleden renden gisteren weg voor stemming over zorg
Nederland was WOEDEND toen een zwik Kamerleden naar buiten vluchtte toen er gestemd moest worden over hoge salarissen in de zorg. U zocht alle namen, u kreeg alle namen, want op deze website draaien we er niet omheen: Becker, Bolkestein, El Yassini, Harbers, Rudmer Heerema, Hermans, Koopmans, Laan-Geselschap, Van der Linde, Anne Mulder, Smals, Wiersma, Van Wijngaarden en Ziengs (allemaal vvd), Bergkamp, Diertens, Pia Dijkstra, Van Meenen, Paternotte, Raemakers, Schonis, Sjoerdsma en Sneller (allemaal D66) en Van Dam, Geluk-Poortvliet, Geurts, Pieter Heerma, Rog, Slootweg, Terpstra en Van Toorenburg (allemaal CDA).

23. Het onverholen antisemitisme van Thierry Baudet - Een tijdlijn van getuigenissen
Voormalige vrienden, kennissen en collega's spreken zich uit over en tegen Thierry Baudet. U klikte massaal en u vond er wat van. En dat is geweldig, want zo werkt dat hier: wij schrijven dingen op en u vindt er iets van. Het verhaal staat, we staan er allemaal achter en reken maar: de laatste drek is nog niet door de trechter. 

22. Bizarre foto's Georgina Verbaan opgedoken
EXCLUSIEVE FOTO'S! Een donkergetinte heer, misschien wel een Zwarte Piet maar dat weet Pietje Kluns Georgina Verbaan vast beter, zit aan de wispelturige harries van mevr. Verbaan. U klikte natuurlijk als een tiet.

21. Gaat Nederland ook in volledige lockdown?
Toen corona nog een lullig griepje was moesten we maar wat lachen om die allesvreters rond die Muur, maar plots verging ons het lachen. We konden voor het eerst concluderen dat het RIVM de situatie flink had onderschat en dat kunnen we nu, negen maanden later, eigenlijk nog steeds concluderen.

20. Triest. Vierde nederlaag op rij voor Eva Jinek
Dé televisieoorlog van 2020: de strijd tussen OP1 en Eva Jinek. Het programmaatje OP1 sloeg zeker in het begin eigenlijk helemaal nergens op, met een paar van die kibbelende kabouters die helemaal niet lekker op hun plek zaten, maar toch had Eva het zwaar in de Kijkcijferstrijd des Doods.

19. Russisch stadion stort in, lasser redt het net niet
Natuurvideo's doen het altijd goed en dan hebben we het niet over die natuurvideo's want we doen hier niet aan purno de purno. Nee, dan instortende stadions enzo, ook een soort natuurgeweld. Een snijbrander sneed een kabeltje van een dak van het stadion door, waarop hij moest sprinten voor z'n leven. Spoiler alert: het was onvoldoende.

18. Hans Teeuwen maakt excuses aan Johan Derksen
Huisvriend Hans Teeuwen heeft het internet ontdekt (bijvoorbeeld hier) en waarom zouden wij als Bekende Blognederlanders ons bereik niet inzetten om de prille carrière van deze talentvolle cabaretier een vliegende start te geven. 

17. Kijk nou. Onze Vorstin Máxima in bikini
MÁXIMA? BIKINI? SHUT UP AND TAKE MY MUISKLIK

16. Sylvana Simons toont ware aard weer
Kijk, je hebt leuke vrouwen, zoals je moeder, en zo zijn er vast nog wel een paar, en je hebt minder leuke vrouwen. Zoals Sylvana Simons. Dat is gewoon geen leuke vrouw. Het is een nare, vileine mevrouw.

15. HEFTIGE beelden Italiaanse Eerste Hulp
We waren dat coronagebeuren nog een beetje aan het plaatsen toen het noorden van Italië onder de voet werd gelopen door de vleermuizenhoest. Met name de regio Bergamo had het zwaar te verduren, en vanuit de ziekenhuizen druppelden benauwende beelden naar buiten.

14. Video's Wisconsin: burger schiet arm demonstrant er bijna af, schiet twee anderen in hoofd en buik
Ging helemaal mis in the land of the free tijdens de Jacob Blake-rellen. Het is nieuws, het geeft de stand van het land aan, het is belangrijk en het gaat rond op het internet. We zullen geen namen noemen maar media als de NOS laten die beelden niet aan u zien. Wij laten de keuze aan u, want u bent oud en wijs genoeg. U kunt klikken. Of u kunt niet klikken.

13. Rutte weigert Baudet te zeggen dat "influencers" €100.000 krijgen om lockdown te promoten
Thierry Baudet vroeg in een debat aan Marx FLUTTE wat die influencers nou precies krijgen om een paar veren in de reet van de overheid te steken. Geen antwoord en dus zocht GeenStijl het maar effe uit.

12. Jinek - Zichtbaar opgewonden NPO-presentator Jort Kelder BLIJ dat hij op Terschelling zit
Geen idee waarom dit topic zo populair is maar het vast iets te maken hebben met de combinatie van de woorden 'Jinek' en 'zichtbaar opgewonden'.

11. Nieuw crisisberaad om 17:00, slechts 25% van Nederland wil complete lockdown
Dit stuk is eigenlijk de opvolger van het topic op plek 21: angst over een volledige of complete lockdown. We weten het nog goed, het was maart, en we maakten ons heel erg druk. 

10. Gerechtigheid. Voor Bas
Bas van Wijk werd omgelegd voor een horloge. En we hoorden ze niet. De Claudiaas, De Robs, De Jesses, De Joops. De Dam bleef leeg, en het Malieveld en de Coolsingel ook. 

9. Hans Teeuwen noemt Derksen 'ouwe hutkoffer'
Dit filmpje gaat niet over Hans Teeuwen en ook niet over Johan Derksen. Het gaat over Norbert ter Hall en Norbert ter Hall is een vieze NSB'er.

8. MOJO moet z'n grote gore muil houden
Fijn, stukkies die gewoon recht uit het hart komen. Zoals deze verticale trap in de ballen van MOJO, de hypocriete geldpooiers van allerlei vrouwonvriendelijke rappers van de C-plank. Zelf zijn ze bij MOJO allemaal zo wit als een blok feta en toch hebben ze een pedante bek over de kleurenblinde Johan Derksen, die ondanks zijn liefde voor 'zwarte muziek' een racist zou zijn. Ze moeten bij MOJO eens hun grote gore muil houden, en bovendien hebben ze vast wel iets anders aan hun kop.

7. ALARM. STORM DES DOODS NADERT NEDERLAND
YES! Eindelijk weer (heuj pun) een weertopic in de Lijst der Lijsten. Amateurmeteorologen en amateurdemagogen repten over de zwaarste storm sinds 1990. Uiteindelijk werd het de vrij matige megabries Ciara, waarbij 0 doden en 0 gewonden vielen. Hoewel, er gingen een paar koeien aan en dat zijn toch ook een soort levende wezens.

6. CONOR MCGREGOR TKO'T COWBOY CERRONE BINNEN 40 SECONDEN VAN EERSTE RONDE
De prijs voor de meest Spartacusiaanse topictitel van het jaar gaat (wederom) naar Spartacus met zijn titel 'CONOR MCGREGOR TKO'T COWBOY CERRONE BINNEN 40 SECONDEN VAN EERSTE RONDE'. MMA-fans, we zien jullie, en jullie zien ons, en dat is hartstikke mooi.

5. Venlose moslims botergeil door volleybalveldje
Ja kom nou. U bent helemaal niet geïnteresseerd in een artikel over de islamisering van Nederland. U zag allemaal een mevrouw een volleybalmove maken, en toen sprong u op de blauwe trein om te kijken of er nog meer te halen viel. Nou, niet dus, want wat u vond was een artikel over de islamisering van Nederland.

4. Nu al 1 miljoen kijkers voor Johan Derksen
Voetbalanalyticus Johan Derksen werd geannuleerd na een onschuldig grapje over de ophitsende oproerkraaier Akwasi, die beloofde mensen op hun bek te gaan trappen enzo. Wat volgde was een reddingsboei van een VI-uitzending, uitgeworpen aan de verkeerde kant van de boot, met Wilfred Genee die plots de aanvoerder was van het andere kamp en ene Dries Boussatta die met het schuim op de bek wild om zich heen zat te raggen. En zichzelf daarmee in een klap naar het allerlaagste niveau degradeerde.

3. VIDEO! Meneer mishandelt buschauffeur
Amsterdam, de Lieve Stad van de Hoop, de stad waarin iedereen heel goed voor elkaar zorgt én de stad waarin passagiers van laag allooi het hoofd van de buschauffeur gebruiken als deurmat.

2. 'Marco Borsato stopte wit licht in Maan'
Mosterd moest weer eens oprotten naar de Glamorama. Nou, Mosterd rot helemaal niet op naar de Glamorama. Mosterd heeft het uitstekend naar zijn zin bij GeenStijl, hij doet de groeten aan zijn collega's alsook de groeten aan zijn moeder en hij scoort met het verhaal over de gore cannolo van Marco Borsato in de krater van de Maan mooi een tweede plek in de Lijst der Lijsten. 

1. Mediacode ontploft in gezicht halfnaakte Maxima
WINNAAR! Toen de royale naaqtlijven in koninklijke minibikini's werden gepropt en de Oranjes op hun armoedige Wajer 55 (uw geld, 2 miljoen euro) de coronaregels aan hun muiltjes aan het lappen waren in een ver & warm land durfde de NOS dat nieuws alleen via een lullig embedded omweggetje te brengen. Wegens Mediacode enzo. Ten eerste kunnen embedded omweggetjes je ook flink in je bek zeiken, zo hoorden we van een vriend, en ten tweede: dikke lul, drie N⭕S. Die familie stond daar de gebraden oranjehoen uit te hangen in een Grieks restaurant, terwijl in Nederland de sociale navelstreng is doorgeknipt en de buurtcafés worden opgeknoopt door het kabinet. Nieuws, dus, en bovendien een heerlijke winnaar.

Happy New Year!

Reaguursels

Inloggen

Hartelijk dank GS redactie en maak er weer wat moois van dit jaar.
Topics genoeg dit jaar!
Zonder GS geen echt nieuws.
Van de MSM hoeven we steeds minder te verwachten.

Bolder | 01-01-21 | 11:27

Goed gewerkt p.. ehh , jongens en meisjes van GS! :-) Mijn dank,

hotmint | 01-01-21 | 02:17

Waar staat UWV in de lijst?

Toverkol | 01-01-21 | 01:10

Server reaukt bij cafetopic? Nou js, beste voornemens allemaal...

F. von Zeikhoven | 31-12-20 | 23:56

Fan hjir ût alfest de bêste winsken for alle reagluurders.
Oant moarn.

ZZP-er | 31-12-20 | 23:18

Ik vind 24 wel representatief voor 2020, van de kamerleden die wegrennen als er voor een fatsoenlijk salaris in de zorg gestemd moet worden na jaren van bezuinigingen.

Daarnaast vond ik de lijst die Elsevier had gemaakt over de niet kloppende uitspraken van het R.I.V.M. die steeds werden ingehaald door de realiteit, maar die lijst mogen ze wel eens updaten, want daarna is het R.I.V.M. doorgaan met falen en niet kloppende uitspraken.

Osdorpertje | 31-12-20 | 22:27 | 2

In de zorg wordt prima betaald.

Zonen-van-Kuifje | 31-12-20 | 22:54

Tip: Charlotte de Wit live op StuBru.

Piet Karbiet | 31-12-20 | 21:59

Wat is dat toch, dat F5-en? Bij mij gebeurt er helemaal niks als ik erop druk. Komt het doordat ik een Mac heb?

Alco-de-Holist | 31-12-20 | 21:45 | 2

Doe ik nooit aan. Zeg, ik heb ook nog een Nachtleven. Op andere Fora.

Piet Karbiet | 31-12-20 | 21:49

Als ik op F5 klik krijg ik de windows/firefox pagina. Doe blijkbaar ook iets verkeerd. lol

Lupuslupus | 31-12-20 | 23:08

Mijn nummer 1 is China. Nummer 2 is SpaceX. Mijn nummertje 1 roert zich overal in de wereld en zijn ondertussen behoorlijk machtig geworden. SpaceX is gewoon supervet. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven. Maar weten jullie, misschien is de EU wel de echte nummer 1. Een jaar lang afwezig zijn, als er zware ellende over het continent raast, maar strakjes wel alle macht krijgen. Timmerfrans lacht zijn ballen uit de broek.

Klappernoot | 31-12-20 | 21:27

In het winkelcentrum werd een torrezatte Hindoestaan aan de tand gevoeld door 2 allesbehalve vrolijke wouten. “Probeer je grapjes met me uit te halen? Daar ben ik een beetje te oud voor!”, brieste de boomlange agent tegen de brakke knakker die tegen de schutting aanleunde met een vette bruine joint in zijn ongeschoren hoofd. Naast hem stond een andere halve zwervert het in zijn broek te doen.
De man had zeker een uur wijn en bier zitten zuipen en ruzie gezocht in het winkelcentrum en flessen kapotgegooid. Kennelijk kwamen ze er niet uit (hoe ver moet je dan wel niet gaan in dit land?) en ff later werd hij door 4 agenten geboeid afgevoerd.
Tegen die tijd barstte het feest in Duindorp los, werden de bekende kruispunten in de fik gestoken en begonnen de eerste rotjes en keukenmeiden te klinken. Zoals altijd.
Vuurwerkverbod… een zoveelste bewijs dat dit kabinet te stom is om te poepen.
Maar het komt helemaal goed in Den Haag.

Eric Newby | 31-12-20 | 21:20 | 7

@Lupuslupus | 31-12-20 | 21:32: Duindorp is vreselijk genaaid door de gemeente, maar wel omdat er zoveel gajes woont. En dat alles hier verboden wordt is niet zo gek voor een zwaar overbevolkt land vol eigenwijze domkoppen. Er wonen hier meer dan 1,1 mio mensen op een kluitje, maar Rutte heeft alleen al in DH 3 ziekenhuizen wegbezuinigd, dus ik vind het welzijn van de overwerkte en nog steeds miskende zorgmedewerkers net effe belangrijker dan de platte lol van de Duindorpers en Laakbewoners, voor wie het toch nooit genoeg is.

Eric Newby | 31-12-20 | 21:55

@Eric Newby | 31-12-20 | 21:55: Met dat laatste hebt u zeker gelijk. Ken Duindorp verder niet, heb daar in de buurt als jonge meid op kamers gewoond (weet de naam niet meer) maar ja, 60 jaar geleden en toen was het echt een keurige wijk.
Laakkwartier is bij de Rijswijkseweg en was vroeger ook best netjes. Wel arbeidersbuurt maar dat was de Hobbemastraat en omgeving destijds ook. Mijn tante en oom woonden in de Hobbemastraat vlak bij de Vaillantlaan, hadden daar een slagerij. Het hele pand was hun eigendom. En zo waren er velen. Pas later is er de klad in gekomen en verworden tot de griebus die het nu is. Maar om op het onderwerp terug te komen, van hulpverleners blijf je af, àltijd. Het is echt waar dat wat dat betreft vroeger alles beter was.

Lupuslupus | 31-12-20 | 22:58

Tokkiewijjken zijn een erfenis van ‘de betere wereld’ van de jaren ‘70.
De linkse regering had bedacht dat overlastgevend tuig ‘verheft’ kon worden, en wel door ze allemaal bij elkaar te zetten en dan per huishouden een budgetcoach, opvoedingshulp, schoolbegeleiding, etc. Etc. En toen werd het ‘77, oliecrisis, geld op, en alle begeleiding weg.
30 jaar later was de voornaamste conclusie van een onderzoek naar dit sneue hoofdstuk dat de grootste schade was dat de kinderen van de asogezinnen niet meer elke dag bij de buren konden zien dat het bij hen NIET normaal was.
Wij laten al 40 jaar kinderen geboren worden in een mislukt, onafgemaakt sociaal experiment.

Alquest | 01-01-21 | 11:48
▼ 4 antwoorden verborgen

Wat ik wel heel mooi vind aan dit jaar is dat de wetenschap BNers heeft weten te creëren uit het laboratorium.

Sarcastica | 31-12-20 | 20:48

Volle maan, de Urker visvloot is thuis, Scrabblehaus, Schoenenwinkel, what could possibly go wrong?
Ben wel benieuwd wie het potje scrabble gewonnen heeft trouwens.

Sinterbikske | 31-12-20 | 20:41 | 2

Zó mooi dat de Urker vissersvloot veilig thuis is. Dat was voor de 5 geredde vissers onlangs kantje boord.

Lupuslupus | 31-12-20 | 20:46

Daar moeten ze nog even twee weken overleg over voeren.

RadioControleDienst | 31-12-20 | 20:52

Was net even op het dakterras voor een Tussenstand Voorvocht Vuurwerk:
Diemen: 2 points
Bijlmer: 1 point
Centrum: 0 points
Noord: 3 points (Hup Femke!)

Piet Karbiet | 31-12-20 | 20:41 | 4

West is ook wakker

Basil Fawlty | 31-12-20 | 21:16

@Basil Fawlty | 31-12-20 | 21:16: Aha, hier nu wat Vacuumbommen 2.0.

Piet Karbiet | 31-12-20 | 21:40

@Piet Karbiet | 31-12-20 | 21:40: Leuk dat jullie ons op de hoogte houden, alleen de beelden ontbreken en dat is dan wel weer jammer....

Lupuslupus | 31-12-20 | 21:45
▼ 1 antwoord verborgen

Het gaat hier prima, verbod werkt goed. Nu al zeer zwaar vuurwerk met doffe dreunen. In Den Bosch, Schiedam en Volendam schijnt ook alles volledig onder controle te zijn. Een heerlijk rustige Oudejaarsavond staat ons te wachten.

RadioControleDienst | 31-12-20 | 20:34 | 9

@RadioControleDienst | 31-12-20 | 21:09: Wij daagden het gezag uit door een paar kersttakken te verbranden bij de stoeprand en als we politie aan de overkant zagen renden we snel alle kanten op want een politieauto moest omrijden, kon niet over het bruggetje. En tegen de tijd dat ze er waren waren wij allang weg. Als er een motoragent aankwam hadden we pech want die ging wel gewoon over het bruggetje maar meer dan een 'foei' kregen we niet te horen. Nee naar dieren gooien met vuurwerk heb ik nooit meegemaakt, kwam gewoon niet voor. Vandalisme ook niet. Uw laatste zin is zeker een feit. Heb ook niet echt iets tegen vuurwerk als er maar tijden zouden zijn (b.v. op 3 verschillende uren, of halve uren) waarin niemand vuurwerk zou afsteken zodat je gewoon de hond kon uitlaten. Daar zou ik al heel erg blij mee zijn. Had een kleine hoop dat het 'verbod' zou werken maar helaas, het is wel minder maar beslist niet verdwenen.

Lupuslupus | 31-12-20 | 21:42

@Lupuslupus | 31-12-20 | 20:54: Ach, je bent hier nooit alleen. Zoon zit in Zwolle, dochter in Broek in Waterland. Echte kosmopolieten :) Ik zit hier met een volgepropte koelkast flessen Ermelinda uit Portugal. Cherio!!

Piet Karbiet | 31-12-20 | 21:45

@Piet Karbiet | 31-12-20 | 21:45: Cheers Piet! Ben vanmiddag om 4 uur nog even bij Deka naar binnen geglipt toen ik de honden daar op het grasveld-strookje uitliet voor de laatste keer vandaag. Dat is nieuw terrein voor ze met 'heerlijke, vreemde luchtjes' dus daar hebben ze nog een plas kunnen doen. De slijterij is vlak bij de ingang en vieux was in de reclame dus heb ik een fles gekocht. Er was maar 1 persoon voor mij en toen ik aan de beurt was geweest stonden er 10 wachtenden....... Als ik de winkel in had gemoeten zou ik het niet gedaan hebben want veel te veel volk. Maar ik had helemaal niets in huis, geen wijn of zo en op oudjaarsavond zonder een glaasje vind ik hartstikke ongezellig. Dus zodoende.

Lupuslupus | 31-12-20 | 21:51
▼ 6 antwoorden verborgen

Weten jullie wie ook graag klikten?

Rest In Privacy | 31-12-20 | 20:33 | 2

Peppi en Kokki.

Zonen-van-Kuifje | 31-12-20 | 20:42

Hup GeenStijl!

Patje | 31-12-20 | 20:27 | 2

Wanneer kom je nu door met die nucleaire vuurpijlen? Hup Patje!

Zonen-van-Kuifje | 31-12-20 | 20:41

@Zonen-van-Kuifje | 31-12-20 | 20:41:
Ik ben een groot elastiek aan het spannen in de tuin zodat ik ze straks kan afschieten. Maak er een mooie avond van Kuif. Proost!

Patje | 31-12-20 | 20:53

Leven met obesitas is best wel zwaar.

Poesman | 31-12-20 | 20:27 | 1

zo is een chizofereen ook nooit alleen.

Meesteres Belgie | 31-12-20 | 20:28

Iemand die Willem Engel nog bij Eenvandaag gezien?

HoerieHarry | 31-12-20 | 20:19 | 11

Niet gezien. Ik zou ook doorgezapt hebben. Hij ziet eruit als zo’n vieze backpacker waar Daniël Arends je alles over kan vertellen, heeft een dansschool en noemt zichzelf wetenschapper omdat hij ooit aan een universiteit ingeschreven heeft gestaan.
En hij doet me aan Akwasi denken.
Dus wat zo iemand over Corona te vertellen heeft, laat ik aan me voorbij gaan.

Bootsjunge | 31-12-20 | 21:07

@HoerieHarry | 31-12-20 | 20:43: Dank je wel Harry. Corona ontkennen is natuurlijk volstrekt van de pot gerukt maar dat er een agenda achter dit virus zit, of beter gezegd het - dus beslist niet te ontkennen! - virus als 'transportmiddel' wordt misbruikt door wereldwijde duistere krachten staat voor mij als een paal boven water. Onlangs was hier op GS nog een topic over het WEF en het verbaast mij echt dat daar - in verhouding - toch weinig op gereageerd werd. Het lijkt wel of men bang is om te moeten beamen dat dat ècht is. Zelfs Maxima schuift bij die club aan. The great reset is géén fictie, het is ècht.

Lupuslupus | 31-12-20 | 21:16

@Lupuslupus | 31-12-20 | 21:16: OF..... het is gewoon niet meer dan een gevaarlijk virus waarvan NIEMAND... NIEMAND een idee heeft hoe hiermee om te gaan. Dat door deze situatie iemand rijk gaat worden is slim opportunisme.

Koning BongoBongo | 31-12-20 | 22:18
▼ 8 antwoorden verborgen

Het nieuwe jaar kan niets anders brengen dan dat Mark en Hugo oprotten en Wim-Lex en Max terugtreden, anders is het weer een verloren jaar.

smdyasc | 31-12-20 | 20:14 | 13

@VanBukkem | 31-12-20 | 20:46:
Nope, is uitgespeeld. Of hij moet een burgenoorlog beginnen. Zou me ook niet verbazen eigenlijk.

Garantiebewijs | 31-12-20 | 21:44

@Garantiebewijs | 31-12-20 | 21:44: Nou die veronderstelling bewijst toch echt dat u helemaal niets van president Trump begrijpt. Hij houdt net als pres. Poetin enorm veel van zijn land. Maar ja, de roddels en verdachtmakingen hebben u blijkbaar ook al in de greep.

Lupuslupus | 31-12-20 | 21:55

@Garantiebewijs | 31-12-20 | 21:44: Die burgeroorlog zie ik nog wel gebeuren nadat Harris het stokje heeft overgenomen van Biden . Mark my words.

Koning BongoBongo | 31-12-20 | 22:08
▼ 10 antwoorden verborgen

Hier voor op straat steekt wat jeugd rotjes af en ik hoor ze zeggen. ,,oh er komt een man met een hond aan, even stoppen jongens". Bizar dat ik dit tegenwoordig speciaal vind, in de media hoor je ze alleen maar praten over raddraaiers.

Brabeaulander | 31-12-20 | 20:12 | 3

Er zijn ook veel raddraaiers. Veel te veel. En ouders schijnen dat niet heel erg te vinden. En dat vind ik dan wel weer heel erg.

Normpje | 31-12-20 | 20:19

Hulde voor die jongens. Erg dat ik het moet zeggen maar hier gooien ze gewoon donderslagen achter je aan. Mijn honden zijn niet voor niets doodsbang.

Lupuslupus | 31-12-20 | 20:30

Raddraaiers, laat dat nu een vrolijk element zijn in de BDSM werled.

De huidige betekenis is echter niet postief.

De media praat over raddraaiers, ik probeer een beeld te vormen.

Moet ik echt terug naar de VOC tijd?

Meesteres Belgie | 31-12-20 | 20:31

Voor het hele GS team en natuurlijk voor al mijn mede-reaguurders... ... een hele prettige en vooral veilige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en coronavrij 2021.

Enne... mochten er nog reaguurders zijn, die toch nog vuurwerk in de fik willen steken... ondanks het verbod van onze ruggengraatloze rutjes... doe voorzichtig enne ... het hoeft niet bij mij in de straat.

☆HAPPY☆NEW☆YEAR☆

Paaldanseres | 31-12-20 | 20:09

Heb net even mij BMI berekend. 26. Netjes. Maar volgens die site moet ik nu direct mijn huisarts lastig vallen over mjjn bloeddruk, cholestoreol, siuker erc. Tssss. iK ga nu de Z org niet extraa belatsen, Come on . we doen hett samen .

Piet Karbiet | 31-12-20 | 20:00 | 7

Als je zo gespierd bent als jij, is dat geen probleem Piet. Want spieren zijn zwaarder dan vet. Wel vanavond je kuur afmaken. Proost!

Zonen-van-Kuifje | 31-12-20 | 20:15

@Muxje | 31-12-20 | 20:07: Ok. Maar heb geen klachten. Zo die lever even op zijn donder geven. Met zijn geklik.
(Vrij naar Herman Koch)

Piet Karbiet | 31-12-20 | 20:23
▼ 4 antwoorden verborgen

Als de servers het aan konden waren er wel meer plempsels....

Is dit nog nieuws? | 31-12-20 | 19:59 | 9

@Zonen-van-Kuifje | 31-12-20 | 20:58:
Dankjewel. Komt vast wel goed. Maar ik denk dat ik die lockdown wel effe thuis uitzit. Gewoon omdat het kan. Lekker de hele dag reaguren net als u.

VanBukkem | 31-12-20 | 21:07
▼ 6 antwoorden verborgen

Sonja Bakker ipv Maximá in die verkansiekiek van Willy fotosoepen legt meteen een ander accent in die picca...

F. von Zeikhoven | 31-12-20 | 19:58

GS-ers m/v , allemaal een geweldig uiteinde, guter Rutsch ins neue jahr. En vooral gezondheid.
Redactie en guurders, heel veel inspiratie voor 2021.
Ik ga vreten en zuipen. *proost*
Cya next year.

grapo | 31-12-20 | 19:54 | 2

Merci, grapo!!

Piet Karbiet | 31-12-20 | 20:24

Proost grapo!

Patje | 31-12-20 | 20:26

"demonstratie" in duindorp. Politie grijpt niet in. Men gaat het eerst evalueren in de hoop dat het over gaat. Wat een slappe hap.

shimanski | 31-12-20 | 19:52 | 3

Dat lijkt me verreweg de beste oplossing voor vannacht. Prima dat ze gewaarschuwd hebben voor streng optreden, maar op de avond zelf beter niet meteen met de knuppel er doorheen, maar even de situatie inschatten. Het jaar is voor iedereen al kut genoeg geweest.

Muxje | 31-12-20 | 20:11

@Muxje | 31-12-20 | 20:11: Slap gelul . Je hebt je maar te gedragen en dat dat nog steeds niet gebeurt komt door dit soort slap gelul en het de-escalerende gedrag van onze slappe happen in uniform.

Koning BongoBongo | 31-12-20 | 22:02

Geweldig boy’s..!!

neonreclame | 31-12-20 | 19:47

Gefeliciteerd allen, dat jullie van mij hebben mogen genieten.

Met de allervriendelijkste groet,
Ivo Niehe.

Toetsenbordcomplex | 31-12-20 | 19:43 | 4

Het was een unaniem succes Ivo.

sprietatoom | 31-12-20 | 19:55

En ik maar denken dat jij Frans Timmermans was...

eerstneukendanpraten | 31-12-20 | 20:01
▼ 1 antwoord verborgen

Ondertussen in onze eigen Vogelaarwijk: twitter.com/i/status/1344712157066375...
Graafsewijk Den Bosch miste nog in het rijtje van een eerder artikel vandaag. Ik hou mijn hart vast vannacht.
Het is hier nu al onrustig, tientallen jongeren op de been.

Sinterbikske | 31-12-20 | 19:41 | 6

In het centrum wordt ook al flink vuurwerk afgestoken.

Patje | 31-12-20 | 19:56

@Piet Karbiet | 31-12-20 | 19:54: mijn hemel...

Is dit nog nieuws? | 31-12-20 | 19:59

@Is dit nog nieuws? | 31-12-20 | 19:59: Vierde toen feest in 020 met o.a. vrienden uit Volendam. Was een heftige ochtend daarna ....

Piet Karbiet | 31-12-20 | 20:02
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik mis Halalsema in het lijstje.

Baron Clappique | 31-12-20 | 19:39 | 1

Ik niet....

Ommezwaai | 31-12-20 | 19:42

Er komt toch nog wel een uitzwaai-topic?

eerstneukendanpraten | 31-12-20 | 19:34 | 3

Ik wacht op het café met Fappie Hola.

keestelpro | 31-12-20 | 19:36

Doe maar iets met Prins Pils en zijn speedboot. Ik fiets desnoods nog naar wel naar Hoek van Holland om hem en zijn mespoge uit te zwaaien.

Piet Karbiet | 31-12-20 | 19:53

Jaar is nog niet voorbij:

Zuid-Afrikaanse variant van coronavirus duikt op in Frankrijk
Britse coronavariant bij vier verpleegkundigen Amsterdam UMC

D.Onderop | 31-12-20 | 19:29 | 3

Het gaat weer lekker internationaal.

Frau Merkel | 31-12-20 | 19:33

Kuifje ging van Brussel naar Afrika... Ik zie een verband.

Ommezwaai | 31-12-20 | 19:40

Iedereen die denkt in 2021 verlost te zijn van de ellende heeft een groothandels pak boter op de kop! 2020 was slechts de opmars, maar ik wil het positief houden dus prettige doomsday!

TijdelijkOptimist | 31-12-20 | 19:56

Te weinig seks in dat lijstje!

Erotwitties | 31-12-20 | 19:28 | 4

Kipfilet was in de aanbieding. Eigen schuld.

Frau Merkel | 31-12-20 | 19:34

@Ing. eslapen | 31-12-20 | 19:32: Lisa en haar vrind hebben geprobeerd op anderhalve meter een baby te maken. Hoe heet die vriend , Ron Jeremy ?

D.Onderop | 31-12-20 | 19:39

@D.Onderop | 31-12-20 | 19:39: Blijkbaar niet.
En om het nog erger te maken was er een tekort aan wegwerpspuiten om het alsnog in te brengen. Hugo !!!!

Ing. eslapen | 31-12-20 | 19:42
▼ 1 antwoord verborgen

We kunnen nog tot 00.00 uur klikken toch?

Baron Clappique | 31-12-20 | 19:28 | 1

Lukt me niet, lig dan al in coma...

eerstneukendanpraten | 31-12-20 | 19:35

Oprotten dus,

Het vertrouwen in koning Willem-Alexander is in acht maanden tijd fors gedaald. Had in april nog 76 procent van de Nederlanders ‘tamelijk veel’ of ‘veel’ vertrouwen in de koning, nu is dat nog 47 procent. Dat meldt Nieuwsuur op basis van een enquête van Ipsos waartoe het programma opdracht gaf.

D.Onderop | 31-12-20 | 19:24 | 4

De koning was druk aan het imago bezig met jaarwisseling ging naar een ziekenhuis in den haag, had die soms ruzie thuis?

Ronn | 01-01-21 | 09:45
▼ 1 antwoord verborgen

Wel effectief zo'n vuurwerk verbod.

Brabeaulander | 31-12-20 | 19:22 | 4

@keestelpro | 31-12-20 | 19:35:
Mijn hond staat het vuurwerk al de gehele avond te begroeten.
Heb je haar al gehoord?

Ing. eslapen | 31-12-20 | 19:37

@Ing. eslapen | 31-12-20 | 19:37:
Oh is dat jouw hond. Een mooie sopraan stem heeft ze.

keestelpro | 31-12-20 | 19:40
▼ 1 antwoord verborgen

Bijzonder weinig Booslim topics. Waar Corona wel niet goed voor is. Iemand nog een oliebol?

de Voorzittert | 31-12-20 | 19:08 | 1

Toch wel ritueel gebakken? Ik blief geen haram lekkernijen.

Zonen-van-Kuifje | 31-12-20 | 19:20

Baudet topic op 23? Had verwacht dat Van Rossem dit toch wel op 1, 2 en 3 gezet had. Jammer hoor, heel teleurstellend.

NeedIsaymore? | 31-12-20 | 19:07

Vet. Mijn brute linktip op de 3e plek. Brons. Ook mooi.
Allemaal heT AllerbEste voor 2021!!

Piet Karbiet | 31-12-20 | 19:06 | 6

@Zonen-van-Kuifje | 31-12-20 | 19:28: U ook! Ik was ook ooit heel linksch. Wil je niet weten. Maar je had toen als idealist wel sneller een date in het Dichters Cafe, met Anne-Marieke of Fleur.

Piet Karbiet | 31-12-20 | 19:34

@Piet Karbiet | 31-12-20 | 19:34: Waren Anne-Marieke of Fleur ook echt ongewassen/ongeschoren links? Ok, neigt naar pleonasme, maar toch...

Bootsjunge | 31-12-20 | 21:34
▼ 3 antwoorden verborgen

Het was een ongelooflijk jaar en het is nog niet voorbij. En verder wat Professor RickDick zegt.

Zonen-van-Kuifje | 31-12-20 | 19:05 | 4

... en de totale gekken die simpelweg de hele dag zitten te F5'en...

BrutusBosch | 31-12-20 | 19:27

500 zonen uit Afrika en dat iedere week?

Ommezwaai | 31-12-20 | 19:39
▼ 1 antwoord verborgen

Veel dank jongens!

Normpje | 31-12-20 | 19:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen