Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het laatste lijstje: GeenStijl Kliktoppers 2019

Voor ons ook altijd een verrassing, deze lijst

Alle 25 KNALLERS

Het gaat best goed, hier. We klokken +22,3% meer comments in 2019 ten opzichte van 2018. En ook nog eens +22,8% meer pageviews, zien we in de cijferserver. Het GeenStijltje snort als een gezonde naaimachine. Op eigen benen en toch financieel gezond, welke 17-jarige doet ons dat na? Goeie stimulans voor de wedstrijdspanning van een zelfstandig blogbedrijfje, wel. Eens zien of we in het komende jaar wat nieuwe takken van sport kunnen gaan beoefenen. Want het publiek, dat blieft het hier wel. U bent bedankt!

En om onze dank te betuigen, een lijstje. Want daar had u immers enorm van. Altijd een beetje geflatteerd want de meeste content van www.geenstijl.nl staat op /index.html, dus de 25 meest gelezen topics zijn vooral de 25 meest gesociaaldeelde topics & Enorme Nieuwsdingen. Maar dat mag de lijstjeslol niet drukken. Komt-ie dan, met 1 opvallende afwezige: NUL topics over het weer er tussen. Normaal minimaal twee. En dat in een jaar met diverse weerrecords. Kan iemand ons dat uitleggen?

25. Boerenprotest. Dit is waarom De Deur plat ging
Op 25, een inzending van onze noordelijke dependance Driekus Vierkant, over een tamelijk significante gebeurtenis in 2019: boerenprotesten. Gaan we in 2020 nog meer van zien. En de beste wensen, Driekus!

24. VIDEO. Maxima met losse heupen in spannende dansvideo die je van de RVD niet mag zien
Het Máxima Effect! De Rijksvoorlichtingsdienst sommeerde GeenStijl om dit filmpje offline te halen. Wij zeiden LOL echnie mevrouw (en belden voor de zekerheid ff met legal), en nu staat het filmpje er nog steeds. Een heleboel MSM knipmesten wel weer voor de hermelijnen drammerij, maar wij zeggen nog steeds: lekker losse heupen, queen!

23. OM wilde suikerspiegelchauffeur toch vervolgen, stopt reden voor plotselinge draai in doofpot
Ook een verhaal dat maar geen einde kent. Een nieuwe wob van GeenStijl, bracht nieuwe feiten aan het licht. Het OM had Khalid K. willen vervolgen voor nalatigheid (te weinig gegeten, in ongezonde toestand achter het stuur), maar besloot daar ondanks meerdere gewonden toch vanaf te zien. Omdat ze nooit toelichting hebben gegeven, blijft de vraag nog steeds staan: waarom?

22. Kaart. Deze Nederlanders verzuipen in 2050
Je kan maar beter voorbereid zijn, zeggen wij altijd maar. How dobber you? Deze kaart vertelt het je.

21. RICO WINT REMATCH. BADR GEBLESSEERD
Gek genoeg minder clicks dan Anthony Joshua die door een dikke Mexicaan gesloopt wordt. Komt omdat iedereen Rico & Badr had, en bijna niemand Anthony Joshua en die dikke Mexicaan.

20. Anthony Joshua gesloopt door dikke Mexicaan
Mexicanen, en slopers. Ja wij zouden ook klikken.

19. FOTO'S: Drugszusjes Dana & Larissa Janmaat
Meisjes, en drugs. Ja wij zouden ook klikken.

18. De Vreemde Man op de Notre Dame
Kerk in de fik, "iedereen" helemaal in de aluhoedjesmodus. Het was een moslim en een man in een gewaad en iemand deed het expres en en en - NON! Alle beelden waren logisch te verklaren. Notre Dame was gewoon een tragische bouwbrand. Dat legt het topic uit, en het doet ons deugd dat een debunk van een theorietje harder om zich heen kan grijpen dan een dakbrand in een drooghouten gebedskeet. Notre Dame was geen complot (Al zijn er wel opvallend veel kerkbranden in Europa hee). 

17. VIDEO. Dodelijke steekpartij Warmoesstraat Amsterdam op klaarlichte dag
Video inmiddels verdwenen, en gek genoeg vergeten om een mirror te trekken (cq we kunnen 'm niet vinden). Maar de screenshots vertellen genoeg. Klaarlichte dag, no one really cared, one man died. Lekker bezig, Damsko.

16. BREEK. Notre Dame van Parijs in de fik
Tragische beelden van de ondergang van het avondland. 'Het is maar een kerk', niet de slimste vijf woorden om te roepen op die maandagavond. Maar enfin. Het is maar een kerk.

15. Zoek. Kopschoptuig versus 1 weerloos menneke
Kopschoppers. Kliktoppers. En in dit geval schamen we ons helemaal nergens voor, want Tommy werd overladen met beterschapskaartjes.

14. BELANGRIJKE FOTOOS. Bridget Maasland (58): "Deed die nacht geen foekie foekie met Hazes"
"Mosterd rot op naar de Glamorama." Ja vrienden, die bestaat niet meer. Dus doen we het hier en die anderhalve HiEr KoM iK nIeT vOoR nAaR gEeNsTiJl wordt TAMELIJK overtroffen door een miljoenmiljard mensen die ff naar de plee / de lege cubicle van een collega / de parkeerkelder onder de kantoortuin lopen om te fa.. lezen wat Bridget nú weer heeft beleefd.

13.
Hulpdiensten rukken massaal uit voor 'verdachte situatie' Schiphol, blijkt vals alarm
Vonden we zelf de leukste van het jaar. Volle bak paniek, iedereen alert, en nul slachtoffers. Dat zijn de beste aanslagen! Goeie om de liveblogskills weer eens aan te slijpen, en we hadden niet alleen als eerste alle flight info, maar ook als eerste de all clear-voorspelling. Not bad for a few aging fucks.

12. HALLO JUMBO. Gaan wij zo met kassières om?
Ouderwetse 'mijn kind werkt ook voor zo'n lul'-ophef. Nou. Deze filiaalmanager doet dat nooit meer zo.

11. 'Drugsboer Sziget is topatleet Roelf Bouwmeester'
Stupide Sukkel van het Jaar. Met een miljoenmiljard pillen en poeders naar een niet al te drugstolerant land reizen om je zomercenten te verdienen. Die horde had je beter kunnen skippen, estafetteloperT!

10. Volkskrant interviewt DENK-kandidaat over overwinning Baudet. Wat Hij Zegt Zal Je Verbazen
De Azijnbode interviewt "een burger" over Baudet, en die "burger" blijkt een kandidaat van DENK te zijn. Wat de Azijnbode "vergeet" te vermelden. Ja, op zo'n bevestiging van MSMedia-bias willen demense wel klikken, dat snappen wij ook wel.

9. FEESTJE! Uitslagenacvond PS2019 bij de NPO
Verkiezingen voor de provinciale staten. Normaal niet wakker bij te blijven, maar dit jaar werd de Uil van Minerva ineens de grootste partij, en verspreidde het nieuws zich bij het vallen van de avond als een boreale brandstapel. Het bleef nog lang onrustig in Nederland, en ook binnen het FvD waar korte tijd later Henk Otten een Fv2 van maakte.

8. Zo verliep de nacht van Selcuk Öztürk (0 zetels)
Nog harder dan de winst van Thierry, ging het verlies (nul zetels) van de partij DENK (nul zetels), waar kartrekker Selcuk Öztürk (nul zetels) zonder zetels vandaan liep. Zeiden we al nul zetels? Hij had er nul. Wij daarom wel heel veel clicks. Bedankt, Selcuk Superturk!

6/7. 100 Urkse jongeren belagen Marokkaans gezin
GeenStijl infiltreerde in telegramgroepjes van Mocro's die na een ruzie op Urk vanuit het hele land naar het vissersdorp wilden afreizen. Al dan niet toevallig staat het topic over deze situatie precies 1 regel lager in de lijst dan het Telegramgroeptopic 'GeenStijl leest mee in Telegram-groepen: Marokkanen bereiden veldslag op Urk voor', dus we voegen ze ff samen. De politie las mee, sloot de toegangswegen en alles liep met een sisser af. Geen dank, lol.

5. Dit is honduitlaterkiller Thijs Hermans
Het OM gaf ons een H., GeenStijl gaf u Thijs Hermans. De verwardste moordenaar van 2019.

4. LIVEBLOG: Intocht Sinterklaas & Zwarte Piet 2019
Haha. Heel Nederland wilde graag zien hoe Edwin Wagenspegidapipo geboeid werd afgevoerd. Verder maken we d'r geen woorden aan vuil, Sint & Piet komen pas in november 2020 weer terug.

3. Terreuraanslag bij moskee Nieuw-Zeeland - 49 doden, blanke dader aangehouden
De medaille valt ook wel eens de andere kant op. Als je maar lang genoeg aanslagen pleegt uit naam van de islam, kun je er op wachten dat er een blank-nationalistische "eco-fascist" (zo noemde hij zichzelf) ook een keer zijn wapencollectie oliet. Treurige gebeurtenis, en de grootste blanke aanslag van 2019. Fuck you, Brenton Tarrant. (De rant over de voorspelbare ranzigheid die in het kielzog van deze aanslag kwam, scoorde trouwens net buiten de top 25, maar gelukkig op 34 wel heel hoog.)

2. Meerdere gewonden bij schietpartij Utrecht - 'Eventueel terroristisch motief'
Toch wel dé gebeurtenis van 2019, die tramterreur in 030. Er waren meerdere terreuraanslagjes (hoe krampachtig die ook 'steekpartij' of 'incident met verwarde man' worden genoemd), maar deze nam de bedorven cake. Laten we het bemoedigend houden voor deze lijst: politie & hulpdiensten werkten geweldig, er waren helden in het verhaal, de dader werd snel gepakt, en het land kwam even samen. Gökmen, je terreur is mooi mislukt. Helaas vielen er wel vier doden, en zes gewonden. (Nog twee andere Utrecht-topics stonden ook in de top 10 van 2019, namelijk deze en deze, maar we geloven het zo ook wel).

1. 030-verdachte Gökmen Tanis is 'Haatdemocraat' uit GeenStijlTV video uit 2011
Blijken die malle voxpopjes met de roze plopkap op geheel eigen wijze hun glazenbollende gave te hebben: Gökmen Tanis, de gelegenheidsjihadist die inmiddels bekend staat als De Utrechtse Tramschutter, was al in de zomer van 2011 op GeenStijl bekend als De Haatdemocraat. Dat tamislijk tamelijk absurde toeval maakt hem de stijlloze kliktopper van het jaar. Cynical world, isn't it?

Groetjes!

Reaguursels

Inloggen

Ik lees “klitkoppers” en zie dat levendig voor me!

wil van reem-talma | 01-01-20 | 07:08 | 1

same here.
maar zegt iets over mij

Beste_Landgenoten | 01-01-20 | 14:31

Intussen hier een mooie en leuke vuurwerkshow. Geen overlast.
Nieuwste rage is drums en daarin van alles in de fik steken.
Mooie traditie.
Onze mening hoeft niet bepaald te worden door de nieuwsberichten.

Rest In Privacy | 01-01-20 | 00:23 | 1

De nieuwste rage is meteen een mooie traditie? Dat gaat snel.

soldier-of-fortuyn | 01-01-20 | 09:27

Thanks, heftig filmpje. Zo zie je maar hoe snel het afgelopen kan zijn met je. Nu niet aan denken. Proost grapo!

Rest In Privacy | 31-12-19 | 22:39

@Patje2011 | 31-12-19 | 22:39: Proost Patje, nu hier tequila bier, over een half uurtje gaat de *plop met schroefdop* los. Cuba libre maar dan met Diplomatico Reserva Excusiva , een van de betere rum's (venezuela) . Dus eigenlijk een Venezuela Libre:-) Dat alles met een heerlijk stukje Bruce Dickinson (nu The Chemical Wedding) wat Rammstein en om 12 uur heerlijk Soad. Het beste en op Ajax . Cheers!!1!

grapo | 31-12-19 | 22:51

Hier is overigens Hannover, we zijn per slot van Duitschen bloed, lol.
En wat hier zwaar vuurwerk is, is vergelijkbaar met uit mijn jeugd, astronautje on steroide. Lmao, niet alleen de kaas is hier ruk. Kaas,.... Kaaaassss , woh bist du ? We hebben Kaas nodig ! *plop*

grapo | 31-12-19 | 22:56

Hey stelletje lilluke natnekken. Het was weer een waar genoegen ieders comments te mogen lezen dit jaar! Op enkele zuigios na dan.

Vanilla | 31-12-19 | 21:49

Blij dat die kutmaand weer zo goed als voorbij is. Allemaal ongezien de tyfus voor 2020.

Pluisbaard | 31-12-19 | 21:26

Het was een mooi kudtjaar 'guurders! Over een paar uur nog zo een! Nu eerst deze fles rum m'n keelgat in.

Goede en veilige jaarwisseling gewenst, wees lief voor elkaar en een fantastisch tweeduizendtwintig gewenst.

Kusjes, Tissue.

Rest In Privacy | 31-12-19 | 21:24

Zal ik wel of niet de chinese klapper aansteken om 5 over 12, wat is sosiaaal wenselijk met deze mist?

Ongeblustekalk | 31-12-19 | 21:23 | 3

Ik weet niet. Ik zit ook in dubio. Heb hier een Bengaal en eens stapel hout. Wil Bengaals vuur maken vanavond, maar ben bang dat ik dan weer een of ander milieuclubje of actiegroep op m’n nek krijg. Ik denk dat ik de bengaal maar omdoop tot yezidi, dan kraait er blijkbaar geen haan naar. (Tip!).

Sinterbikske | 31-12-19 | 21:37

@mexicano + satesaus | 31-12-19 | 21:37: Durf! Doe's gek, ga van het gebaande pad af.

Dr. Blechtrummel | 31-12-19 | 22:11

@Dr. Blechtrummel | 31-12-19 | 22:11: ik doe over het algemeen niet anders eigenlijk.

Sinterbikske | 31-12-19 | 22:25

Ben in één van de jihad steden op visite. Best wel een veilig gevoel met al die nitraattokkies. Of ook ik wordt sentimenteel.

Dr. Blechtrummel | 31-12-19 | 21:18 | 4

Dolfie?

Vanilla | 31-12-19 | 21:48

Arnhem! Goed geraden en volgens mij hebben ze extra bijstand uitgedeeld om de veiligheid te waarborgen.

Dr. Blechtrummel | 31-12-19 | 21:57

@Dr. Blechtrummel | 31-12-19 | 21:57:
Ach, Marcouch heeft zijn Moslimbroeders opdracht gegeven te patrouilleren in de wijken?

Graaisnaaiert | 31-12-19 | 22:30
▼ 1 antwoord verborgen

Sodetering. Het gaat hier helemaal loos.
Granaten of wat is dit voor spul?

chicago river | 31-12-19 | 21:12 | 7

@mexicano + satesaus | 31-12-19 | 21:57:
Proost. Helemaal niks mis met Abba, heb hier nog hun platen staan. En inderdaad, vroeger moest je op zijn minst kunnen spelen voordat iemand genoeg in je zag om een plaatje te persen en in de winkels te leggen. Tegenwoordig kan elke Jan Doedel een programma downloaden, op aan wat knoppen draaien en wat met schuiven spelen, op een usb-stokje drukken en dan op youtube zetten. En bij voldoende kliks gaat hij achter de betaalmuur op spotify. Het is te makkelijk allemaal geworden, en gaat m.i. ten koste van de vaardigheid en kwaliteit van de muziek.
/ouwe zeurmodus.

Graaisnaaiert | 31-12-19 | 22:28

@mexicano + satesaus | 31-12-19 | 23:15:
Jij ook, man!

Graaisnaaiert | 01-01-20 | 12:20
▼ 4 antwoorden verborgen

Het zal me waarschijnlijk een Joris opleveren, maar ik kan het toch niet laten. De beste wensen alvast allemaal, alle reaguurders, het top team van Geen Stijl en ook Joris natuurlijk. Ik lees de artikelen volgend jaar graag weer met veel plezier en de reacties daarop met nog meer plezier. Allemaal alvast ongezien de typhus. Plop!
Ik wens jullie het allerbeste voor 2020 of zoals een oud Chinees spreekwoord luidt:

朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰 絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫 楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭

Vooral bij het stukje: 汦睯攺 汦睯攺... Moest ik bijna huilen van blijdschap!! 🥂

Ik wens jullie het allerbeste voor 2020 😘

Sinterbikske | 31-12-19 | 21:10 | 1

Rare Chinees, Hanzi schrijf je van boven naar beneden en van links naar rechts. Dit is dus niet te lezen...

ZwarteDag | 01-01-20 | 06:09

Weersvoorspelling klopt deze avond wel. Het zicht is hier inmiddels qua vuurwerkmist nivo Victoria in Australie. Be safe!

Piet Karbiet | 31-12-19 | 21:01 | 3

Het is op dit moment in Australië waarschijnlijk veiliger dan hier. Daar kun je tenminste nog vluchten.

VanBukkem | 31-12-19 | 21:05

Hier compleet helder maar dat is dan ook ver weg van het oorlogsgeweld bij jullie.

BozePaarseMan | 31-12-19 | 21:11

Piet, jij ook, hou je veilig.

Sinterbikske | 31-12-19 | 21:42

We were born before the wind
Also younger than the sun
Ere the bonnie boat was won
As we sailed into the mystic ... Van Morrison.

Watching the Wheels | 31-12-19 | 20:53 | 2

Ik vraag me wel eens af of VanMorrison zelf wel helemaal begreep wat ie zong.
Geen familie trouwens.

VanBukkem | 31-12-19 | 20:59

So I broke into the Palace
With a sponge and a rusty spanner
She said: "Eh, I know you, and you cannot sing"
I said: "That's nothing - you should hear me play piano"
.
The Queen Is Dead - The Smiths

Piet Karbiet | 31-12-19 | 21:05

Bij Wodan. Lijkt wel oorlog hier.
Maar hee.
Ze zeggen.
In tijden van oorlog en liefde is alles toegestaan.
Bam!

chicago river | 31-12-19 | 20:46 | 6

@chicago river | 31-12-19 | 21:05:
Ik ben mijn eigen flauwe spel aan het spelen. Er was vandaag het topic "Vijf bizar leuke spellen voor oudejaarsavond"
En ik poste mijn eigen spel:
"Wie vanavond het volgende zegt, of iets van die strekking, is af: "Het lijkt wel oorlog""
Mijn excuses, ik moet meer drinken voordat ik ga posten.

Rest In Privacy | 31-12-19 | 21:15
▼ 3 antwoorden verborgen

Anders kan ik even proberen een paar plaatsen te stijgen.
Komend jaar heb ik me voor genomen in de top 5 te komen.
Geen leven maar wel beroemd op het roze blog.

miko | 31-12-19 | 20:39 | 11

@Watching the Wheels | 31-12-19 | 20:46:
Hiero Top 2 in 2015 en 2016, achter necro. Maar goed, ik had toen schoolgaande kinderen en een frau.

Piet Karbiet | 31-12-19 | 20:51

@Piet Karbiet | 31-12-19 | 20:51:
In 2015 had je 7098 tegels hehe, hoeveel dit jaar? Zou Graaf van Egmond (22e in 2015) nog onder ons zijn?

Watching the Wheels | 31-12-19 | 21:02

@Piet Karbiet | 31-12-19 | 20:51:
lol en afgelopen jaar ook een ban gehad? Dat wordt volgend jaar het records van Kuifje.

Watching the Wheels | 31-12-19 | 21:11
▼ 8 antwoorden verborgen

Komen deze tegels nu nog bij 2019 of bij die van twintig twintig?

miko | 31-12-19 | 20:38

Oh, vergeten erbij te vermelden: het is wel een longread.

kaasfondue | 31-12-19 | 20:50

Met nog ruim 3 uur op de klok: bedankt voor de link!

Rest In Privacy | 31-12-19 | 20:52

You are appreciated!

Alice In Chains - Nutshell (From MTV Unplugged) (Official Video)

Robert Haynes | 31-12-19 | 20:36

Met dit soort lijstjes tikt de 30 cent per woord lekker aan. Op de valreep nog een eindejaarsbonus binnen halen?

impy | 31-12-19 | 20:34

Gökmen gaan ze 366 dagen uitwonen, gelukkig nieuwjaar!

Rest In Privacy | 31-12-19 | 20:32 | 3

In een ideale werels ja, helaas bestaat die niet. Zal wel veel street creds hebben daar.

Pluisbaard | 31-12-19 | 21:30

Lijstje : auto's in fik gestoken voor beter klimaat , vingers die weggeblazen zijn (op middelvinger na) geschatte aantal aanschaf bindegeleidehonden 2020, gratis verbouwing voordeuren annex hal, etc...?

MoonBeebe | 31-12-19 | 20:31

Inmiddels hang 070-city alweer dicht van de kruidampen. Zicht 50<25 meter. Waarneming vanaf de 10e int Westeinde richting oost'n...

F. von Zeikhoven | 31-12-19 | 20:25 | 1

Het is al de hele dag een t.zooi op de begane grond, gisteren ook al. Sterkte daar!

Watching the Wheels | 31-12-19 | 20:48

Je hebt het er maar druk mee.
Al dat werk.
Nu maar hopen dat iedereen het even goed bedoelt, en je werk waardeert....

Der Paulie | 31-12-19 | 20:24

40. Meter. Zicht .... Schluß ....

Zwizalletju | 31-12-19 | 20:24 | 1

The fog of war.
It's a war zone out there.

VanBukkem | 31-12-19 | 20:25

Elk jaar is beter dan volgend jaar.

Mr_Natural | 31-12-19 | 20:23 | 1

Ik feliciteer u net in het topic van gisteren, nogmaals van harte met de 2e plek.

Rest In Privacy | 31-12-19 | 20:27

Ik gaat voor alle AJAX-topics op melkander. Wat een jaar.

Piet Karbiet | 31-12-19 | 20:23 | 9

De reacties van wie je wist dat ze komen. Proost!

Piet Karbiet | 31-12-19 | 20:48

@Piet Karbiet | 31-12-19 | 20:48:
Proost!

Rest In Privacy | 31-12-19 | 21:16

Sommige mensen hebben een wel heel nauwe blik.

Toverkol | 01-01-20 | 00:49
▼ 6 antwoorden verborgen

15.

VanBukkem | 31-12-19 | 20:20 | 1

En deze?
Hier is de halve familie ziek,gaat niet veel gebeuren denk.

miko | 31-12-19 | 20:36

2+5=7 en dit is misscjien wel de 14e reactie.

steekmug | 31-12-19 | 20:18 | 1

Misschien

steekmug | 31-12-19 | 20:18

Dat Godwin-overzicht was toch van u, Van Rossem? Anders sta ik wel keiveel voor lul met mijn comment in dat topic.

threeheadedmonkey | 31-12-19 | 20:17

Er is op de redactie iemand wel heel geil op cijfers en spreathsheets.

Ik_ben_geen_robot | 31-12-19 | 20:16 | 1

Jij komt uit Schotland?

knutsel_ | 31-12-19 | 20:17

Rustig hier in de panelen. Is er wat te doen vanavond ofzo?

VanBukkem | 31-12-19 | 20:16 | 2

Claudia de Braak op de televee.

Piet Karbiet | 31-12-19 | 20:21

@Piet
Nah, dan ik toch liever voor De Toppers in Concert, bij de AVRO.

VanBukkem | 31-12-19 | 20:35

Hee Gokmen, bevallen de visitaties? Moehahaha.

Mahatma | 31-12-19 | 20:11 | 2

Maar dan gaat het poepen wel steeds makkelijker...

eerstneukendanpraten | 31-12-19 | 20:20

Heeft iemand nog het laatste nieuws over Bridget en haar gigolo?

eerstneukendanpraten | 31-12-19 | 20:09 | 4

Tja. Wel een beetje triest dat Bridget en die zoon van Andre Hazes ook in de top 25 staan. Valt me een beetje tegen van jullie jongens.

VanBukkem | 31-12-19 | 20:14
▼ 1 antwoord verborgen

Geen songfestival? Toch altijd weer 1 van mijn favoriete topics. En dan vooral vanwege het deskundige commentaar van de reaguurders.

VanBukkem | 31-12-19 | 20:08

Nou, mijn laatste dan van dit jaar.

schijtzat | 31-12-19 | 20:08

Mou gokmen,gefeliciflapstaart en gelukkig nieuwjaar met je open kont

miko | 31-12-19 | 20:07 | 2

Bubbah vet hem vast in

Wekkertje | 31-12-19 | 20:46

elk ritje naar de rechtbank levert hem een gevisiteerde anus op a.k.a. KARMA

oplooprem | 31-12-19 | 22:25

Toch nog rokende servers bij +1000 commentaren?

Is dit nog nieuws? | 31-12-19 | 20:06

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen