achtergrond

Geenstijl

LIVEBLOG: Intocht Sinterklaas & Zwarte Piet 2019

"Het is oorlog mensen"

Hier verder met het actuele live-verslag van de aankomst van de Goedheiligman en zijn vriendelijke FTE's in Nederland. De landelijke aankomstplek Apeldoorn is veranderd in een vesting. Dranghekken, wegblokkades, boerkaverbod, STILLEN, dronesverbod, flyerverbod en een rugzakverbod. Apeldoorn volgt overigens de Roetveeg NPO Richtlijn, en Sinterklaas komt aan per trein. Dus er is werkelijk geen enkele reden aanwezig te zijn. Er worden in Apeldoorn 20.000 tot 30.000 bezoekers verwacht.

Update 14:00: KOZP stonk nogal naar rotte vis in IJmuiden
Update 13:50: Veroordeelde agentenmepper Jerry A. is in Alkmaar
Update: 13:37: Hindostanen weggestuurd bij KOZP Den Haag
Update: 13:30: Rookbommen in -wtf- Emmen!
Update 13:20: TOFIK DIBI OPGEDOKEN IN DEN HAAG
Update 13:11: Grimmige toestanden in Leeuwarden (filmpje)
Update 13:03: In Nijmegen mag kennelijk ook NIET gefotografeerd worden
Update 12:55: Groot feest in Bunschoten
Update 12:35: 20 KOZP in Dordrecht. Sint gearriveerd.
Update 12:10: Edwin Wagensveld + Zwarte Pieten opgepakt
Update 12:05: Amber Prive uit Den Haag is er vandaag NIET voor KOZP
Update 12:00: In Leeuwarden mogen KOZP-ers NIET gefotografeerd worden (Klopt niet)
Update 11:55: Toch veel Zwarte Pieten in Roetveegdoorn

Hier een overzicht van steden waar Pro danwel Anti Zwarte Piet Demo's plaatshebben. Gisteravond laat liet de extreemlinkse terreurbeweging KOZP weten niet naar Eindhoven te komen. Vorig jaar waren er in de lichtstad opstootjes tussen voetbalsupporters en Antifa-kinderfeest vernielers. Beter bekend als het Stinkhoer Incident.

De politie heeft gisteravond drie personen opgepakt voor het verspreiden van opruiende teksten op sociale media. Het gaat o. a. om de notoire doodsbedreigers Michael van Zeijl en Rogier Meijerink. Heerschappen, die bij eerdere intochten ook al preventief geruimd werden.

In Den Haag zijn afgelopen nacht allemaal Pro Piet Posters geplakt en in Leeuwarden lag de Prinsentuin (beroemd stadspark - red) vol met flyers met Sinterklaas met een hakenkruis-mijter. Wij snappen 'm ook niet. In de Volkskrant mogen nota bene twee nazaten van slavenhandelende Barbarijse zeerovers opschrijven dat het allemaal de schuld van extreemrechts is

De PVV te Overijssel plaatste vrijdagavond een filmpje waarin een Roetveeg-piet 'ontvoerd' werd en zwart geschminkt. Tot groot plezier van Piet zelf. Volgens Tubantia werd het filmpje in korte tijd veel gedeeld.

Fijne dag!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.