Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GSTV. Thierry en het bloeiende FvD

+1 in de peilings!

Het gaat helemaal fantastisch bij het Forum voor Democratie. Na weifelend optreden tegen nazi-appjes, het aftreden van Baudet, het aantreden van Baudet, het toch niet helemaal uit het bestuur gezet worden van Baudet, de brief over antisemitische en complotdenkende uitspraken van Baudet (uitspraken die Baudet nog steeds niet echt ontkent), de onthulling van nog meer antisemitische uitspraken van Baudet, het opstappen van Hiddema vanwege de nazi-appjes van zijn fractiemedewerker, het instorten van vrijwel de hele partij, de boedelscheiding die niet doorging, de lijsttrekkersverkiezing die niet doorging, het referendum dat wel doorging en ergens tussendoor nog dat gedoe met die slotenmaker op het partijkantoor (voelt eeuwen geleden, red.) zijn we nu hier. Vandaag stapte een senator (Loek van Wely) op en bleef een Brabants Statenlid (Loek van Wely) aan bij FvD, en werd bekend dat er op 15 december een kort geding dient tegen het referendum. Aan de slag!

Reaguursels

Inloggen

Het zou voor Nederland niet goed zijn als deze puinhooppartij groeit.

Nicolas Arcissus | 09-12-20 | 10:28 | 1

Nee, soevereiniteit, referenda en een kundig zakenkabinet moeten we niet willen met z'n allen. Zet meteen even een basisschool-leraar neer bij volksgezondheid. What's the worst that can happen ? :p

RichardBandler | 09-12-20 | 12:14
-weggejorist-
M3nn0123 | 09-12-20 | 09:54

Tom, goed hoe je erop doorging op dat het dùs betekent dat Thierry stelt dat de anderen liegen, en dat dit een gevalletje kop/munt is, een 'logische conjunctie' met slechts twee mogelijkheden, waarvan er één niet waar is, en inderdaad, dan is dùs het tegendeel waar, maar toch geef je hem 3x de kans om daar niet in mee te gaan, en politiek correct ervanaf te komen door te zeggen dat hij niet gaat speculeren over de motieven. Maar dat is het helemaal niet, zoals je zelf ook al 3x zei, maar de volgende keer als je Thierry spreekt moest je het maar eens even met hem gaan hebben over 'formele logica': nl.wikipedia.org/wiki/Logische_negati...

JackStick | 09-12-20 | 01:02

Ik heb me van de week nogal verbaasd over hoe FvD omgaat met andere meningen. Op het bericht met de uitslag van het referendum op hun eigen FB pagina heb ik meerdere reacties geplaatst als niet-lid maar wel als FvD stemmer tijdens de PS verkiezingen. Al mijn reacties zijn daar verwijderd en ook reacties van andere die soortgelijke reacties hadden geplaatst.

Mijn punten waren onder meer:
- Het is bizar om te zien hoe Baudet's volgelingen zo snoeihard andersdenkenden aanvallen.
- Het lijkt wel alsof FvD alleen maar mag bestaan als Baudet-fanclub.
- Als het democratische gehalte van Forum bestaat uit alle andersdenkenden monddood te maken dan belooft dat niet veel goeds voor de samenleving als FvD nu het land zou mogen regeren.
- Mijn inziens is FvD beter af zonder Baudet in de spotlight, dit is een mening die ik al heb van voor de PS verkiezingen. Door meer personen het gezicht te laten worden van FvD wordt de partij meer volwassen en robuuster en daardoor een serieuzer alternatief voor meer kiezers. Het programma dat FvD heeft is goed maar de one-man show die Baudet er graag van maakt brengt dat schade toe.
- Ik heb van 2 leden gehoord dat zij technische problemen hebben ondervonden bij het referendum. Dit waren beide tegenstemmers. Laten we het houden op puur toeval, maar het geeft wel aan dat het niet zo robuust georganiseerd was als dat er gezegd werd. Ze hebben trouwens beide contact opgenomen met de organisatie en tot op heden geen reactie terug mogen ontvangen.

Ik hoop eerlijk gezegd van harte dat de uitgetreden FvD'ers erin slagen om een nieuwe partij met breder gezicht op te tuigen voor de komende TK verkiezing. Kan gewoon met (nagenoeg) hetzelfde programma, maar dan zonder Baudet als stoorzender die de inspanningen van anderen teniet doet.

Eigenlijk is het gewoon treurig dat het niet lukt om op de rechterkant van het politieke spectrum om serieuze en solide partij op te richten. De vraag vanuit de kiezers naar een dergelijke vertegenwoordiging qua programmapunten is er, daar ligt het in ieder geval niet aan.

Voor mij heeft een FvD met Baudet voorlopig -maar waarschijnlijk blijvend- af gedaan om mijn stem te krijgen.

oh no | 08-12-20 | 23:56 | 3
-weggejorist-
wood_zor | 08-12-20 | 23:59

Ik had nergens last van bij het tegen stemmen

Booslim | 09-12-20 | 01:24

Ik verbaas me meer over hoe de regering, Facebook en de MSM omgaan met andere meningen.

RichardBandler | 09-12-20 | 12:12

De FvD zal niet zomaar van zijn bruinhemden imago afkomen. Een paar zeteltjes met die-hard volgers, het zal wel.

Maar er ligt op rechts dus nog een gapend gat van 20 zetels te wachten op een Fatsoenlijk-Rechtse partij. Ben benieuwd wie daarop gaat mikken.

Sjiek | 08-12-20 | 23:39 | 1

'Fatsoenlijk' is dus het kader waar ik allang niet meer om geef. Dat word bepaald door politieke tegenstanders dus die neem ik absoluut niet serieus. Ik kijk naar het programma en dat is goed bij FvD. Zowieso knap dat rechts kritisch mag zijn op moslims maar ohwee als je ook maar enige kritiek op joden of Israel geeft. Iedereen die ook maar enigzins kijkt naar de enorme migratielobby ziet dat een bepaalde groep daar zeer fanatiek steun aan verleend. Maargoed, dit tegeltje zal wel weer gecenureerd worden....

Janndeman | 09-12-20 | 00:44

Zoals ik het zie. Links heeft nog nooit ergens tot resultaat geleid, alleen maar tot puinhopen. Linkse mensen zijn intellectueler dan rechtse mensen. Waarschijnlijk omdat rechtse mensen niet in de linkse spagaat (cognitieve dissonantie) kunnen leven. Links weet dat ze geen gelijk krijgen - nooit niet. Immers, de consequenties van gelijke uitgangspunten vs. gelijke uitkomsten zijn catastrofaal. Dan rest Links slechts geweld - met wapens of met persoonlijke aanvallen.

Links mag wel zeggen dat witte mannen fout zijn, BLM (een puur marxistische agenda) steunen, Antifa, Rara en vele anderen (gewelddadige groepen) steunen, nog steeds Pol Pot, Lenin, Che Guevarra en Mao (honderden miljoenen doden) steunen. Maar Oh Wee als rechts iets met hakenkruizen doet (ook ernstig: 6 miljoen joden vermoord). Zoals laatst gezegd op GS: toch echt twee kanten van dezelfde medaille.

Een aantal FvD jongeren houden er een zekere nazi-sympathie op na. In Nederland een open zenuw omdat wij wel erg "slordig" met joden zijn omgegaan in WW2.

Nu hebben we FvD. Bij GL zit iemand die met hakenkruizen in een demonstratie heult. Linkse demonstratie, dus dat mag. En op de NPO wordt dit er keurig uitgemonteerd. Bij de FvD jeugd ook hakenkruizen. Bij de MSM wordt hier een enorme hoeveelheid zout op gelegd. FvD = Fout! Heel erg fout! En bij de NPO/MSM wordt dit er in gemonteerd. Uiteindelijk zal het rechtse gebral bij FvD ook in Nederland salonfähig worden, zeg als een soort tegenwicht voor BLM, Antifa enzovoorts.

Nederland zal veel rechtser worden. De immigratie (wij importeren mensen die geweld gebruikt hebben in het Midden-Oosten) zal ons erg veel inspanning kosten omdat deze immigranten toch hun eigen geweldsspectrum meedragen. Wij zullen ook aanslagen ondergaan en daarmee rechtser worden. Nog afgezien van de enorme economische schade van een aantal (verkeerde) immigranten.

In het economisch spectrum ontvangen ZZPers en kleine bedrijven te weinig geld. Ook eenvoudige salary man krijgen te weinig. Overal wordt belasting op geheven en je kunt je hoofd bijna niet meer boven water houden. Kleine bedrijven en ZZPers zijn het kind van de rekening, evenals salary man. Zij zullen ook rechtser worden.

Wat is dan de rol van FvD? FvD plaveit de route naar een rechtse samenleving. Daar zal FvD zelf nog niet van profiteren (in marketing termen: pioniers) maar de opvolgers van FvD zullen dat wel doen. En voor deze rol moeten we TB toch een soort van dankbaar zijn. Hij maakt de weg vrij voor partijen die wel voor verandering zorgen.

En dat, Bart, mag je ook wel eens meenemen......

nancystjago | 08-12-20 | 23:31

Zou mij niks verbazen dat men deze partij ook wilde kapot maken, zoals bij de PVV.

avrillavigne | 08-12-20 | 23:15 | 1

Verbaas u niet, verwonder u.

BozePaarseMan | 08-12-20 | 23:47

Ik lees hier in de panelen vaak over bruinhemden, dat schijnt een negatieve connotatie te hebben omdat je dan de vijand helpt om je eigen volk te onderwerpen. Hoe zou je dan de mensen moeten noemen die willens en wetens op partijen stemmen die duizenden kansloze immigranten per jaar het land in laten, IS strijders en hun bruiden terughalen naar Nederland, de pensioenfondsen ter beschikking stellen aan de EU, zonder het parlement te raadplegen miljarden euros in EU steunfondsen stoppen waar NL nooit meer iets van terug ziet, de politie bejaarden met gele hesjes laat neerknuppelen, maar "jongeren" hun gang laten gaan, en de economie zodanig kapot maken dat straks iedereen afhankelijk is van de overheid? Als er al iemand voor de dubieuze term bruinhemd in aanmerking komt dan zijn dat in mijn beleving eerder de leden en aanhangers van kartelpartijen

intrigant | 08-12-20 | 23:12 | 1
-weggejorist-
Grihibraltor | 09-12-20 | 00:38

Een reageuursel zei, beter dat pvv de grootste wordt, ben daar volkomen mee een! Mocht het gebeuren dan zijn wij namelijk een van de eerste landen die de grootste partij negeren om een coalitie mee te sluiten, dit komt uiteraard op nieuws programmas in verschillende landen.. toont gelijk aan hoe ondemocratisch Nederland is.

Dutch-Super-Evil | 08-12-20 | 22:39 | 1

En dan moet de PVV gaan regeren, maar er zijn nauwelijks geschikte minister kandidaten te vinden die voor de PVV willen/durven uitkomen. Dus dat wordt nooit wat.

Kattie | 09-12-20 | 09:40

Ik zou best wel de geldsporen willen volgen van die twee Parool journalisten,
de FVD was tegen de EU (miljarden projecten) tegen het Klimaatbeleid en immigratie beleid.. Allemaal projecten waarin een goed belegde boterham in te verdienen is... PS onze pensioenfondsen houden momenteel via een fonds (SBBS genaamd) deels de Euro overeind.. Dit alles onder dwang van de DNB...

Von Staufelberg | 08-12-20 | 22:31

Je moet nu langzamerhand toch wat mensenkennis hebben opgebouwd Tom?? Bv zien dat Thierry authentiek is en ook : het gezicht is de spiegel der ziel, weet je wel?
En nu eindelijk es ophouden met zeiken... zeiken .. begint nu heeeel vervelend te worden.
Denk je nu echt dat iemand die letterlijk omringt is door mensen met Joodse wortels en een prachtige Joodse vriendin heeft een anti-semiet is ??? Hou toch op man!! En wie weet , in de filosofische bochten waarin hij zich in domineesland af en toe begeeft heeft ie wel wat "raars" geroepen in weer een frivole bui... nou en... nou en ??
Wie zonder zonde is werpe de eerste steen en die eerste steen btw zou zeker niet mogen worden geworpen door een vooraanstaand medewerker van dit forum . Ja , je moet voorzichtig zijn vandaag de dag!
En dan laten we het stelletje grenzeloze opportunisten .. mooie Eva , opportunistje pur sang Joost en tante Annabel , die hier zo bejubeld werd , maar even buiten beschouwing

daytripper | 08-12-20 | 22:15 | 2

Wie of wat heeft in vredesnaam dat "tante" Bel verzonnen?

demaup | 08-12-20 | 22:44

@demaup | 08-12-20 | 22:44: volgens mij is dat ook een soort GS verzonnen bijnaam die is blijven hangen.

Miss Silly | 09-12-20 | 10:16
-weggejorist-
radio-noordzee | 08-12-20 | 22:06 | 3

Tom Staal heeft het steeds over liegen, maar dat is denk ik helemaal niet wat er aan de hand is. Ik kan mij zo langzamerhand heel aardig voorstellen hoe het er bij dat etentje aan toe is gegaan. Wanneer mensen jou een bepaalde geestesgesteldheid willen toeschrijven zijn er heel wat uitspraken die ongunstig voor jou kunnen worden geïnterpreteerd. Hij is waarschijnlijk onvoorzichtig geweest en de backstabbers hebben dat aangegrepen. Het ware motief is waarschijnlijk de teruglopende steun in de De Hond-peilingen geweest. Dat Thierry daar liever niet over praat is ook begrijpelijk, want dat kun je hem natuurlijk óók aanwrijven.
Ik denk niet dat er bij de beschuldigers iemand is die serieus denkt dat Thierry een ernstig anti-Joodse agenda heeft of morgen zijn uniform wil aantrekken en razzia's wil gaan houden. Het kwam er op aan om de Tjer als "slecht mens" te positioneren en dat is ten dele gelukt. Toch is dat uiteindelijk ook de methode van de Deugers.

JvanDeventer | 08-12-20 | 21:44 | 2

Eigenlijk was dat etentje een galgenmaal voor Baudet...

Von Staufelberg | 08-12-20 | 22:20

@Von Staufelberg | 08-12-20 | 22:20: Dat zou Von Staufenberg beter hebben gedaan ...

daytripper | 08-12-20 | 22:34

Dat komt vast goed!

Baardvansinterklaas | 08-12-20 | 21:26

Mooi zo. Tegen alle verwachtingen van het linkse kartel in toch niet uit het veld geslagen. Kom op Thierry, laat alle laffe aantijgingen lekker links liggen en ga ervoor.

BozePaarseMan | 08-12-20 | 21:19
-weggejorist-
Harrie7949 | 08-12-20 | 20:40 | 1
-weggejorist-
Harrie7949 | 08-12-20 | 20:38 | 1

Ik vind het toch een bijzondere gewaarwording hoe die hele soap rond die man uitwafelt, en nu staat ie er weer, mr positivo, een puinhoop achter zich latend en opeens zit ie weer in de politiek waar hij eigenlijk mee wilde stoppen.

Ik weet niet of deze man een bepaalde tactiek voorziet en ons alle verrast of oliedom is en maar wat aan moddert

JDMslut | 08-12-20 | 20:13 | 3

Een TK-zetel is inkomenszekerheid. Thierry heeft met dat boreale gelul geen vrienden gemaakt dus die ton (?) is zeker welkom.

Graaisnaaiert | 08-12-20 | 20:56

Van mij een diepe buiging dat je gewoon overeind blijft nadat half deugend Nederland over je heen valt en rechtop doorgaat in de rustige zekerheid van een rein geweten ( vrij naar Colijn)

daytripper | 08-12-20 | 22:19

Hij staat er weer, die Baudet.
Als een gestrafte jongen, die nu weer gewoon vogeltjes verkoopt. Maar zomaar wat van zich af kletsen zal hij niet gauw meer doen, ook niet bij de vogelclub.
Ik mag hem wel.

Francieux | 08-12-20 | 19:57 | 1

Ik hoop dat hij af en toe wat van zich af kletst . Beter dat dan het treurige keurslijf van de kartel-democratie der baantjesjagers .

daytripper | 08-12-20 | 22:21

Zullen we maar een ander onderwerp kiezen zoals alle leugens en gebroken verkiezingsbeloftes van Rutte ? Misschien wel leuk voor de huistrollen ; kijken hoe ze die leugens willen goed praten. Geen tijd meer besteden aan die arme jongen met een tragisch persoonlijkheidsstoornis ; hij kan er tenslotte ook niets aan doen dat hij telkens in de fout gaat.

Koning BongoBongo | 08-12-20 | 19:42 | 2

Het enige waar hij last van heeft zijn rancuneuze figuren. Zelfs een dubieus figuur als Henk Otten werd als betrouwbare bron aangehaald.

BozePaarseMan | 08-12-20 | 21:21

Inderdaad .. zie het recente stemgedrag der VVD truttebollen inzake illegale immigratie : al 8 jaar lang mooie praatjes IN het verkiezingspr over illegale immigratie strafbaar stellen en dan moet er worden gestemd en dan niet thuis geven . DAT is de VVD + nog tientallen andere grote leugens .

daytripper | 08-12-20 | 22:30

Ik wens hem oprecht veel succes. Mooi van een afstand bekijken is het devies.

knutsel_ | 08-12-20 | 19:37

Dit verhaal heeft toch al een keer op geen stijl gestaan? waarom zo NPO-achtig schrijven over Forum continu? wat is het doel? minder partijen waarbij niet iedereen zingt "jullie zijn welkom"? we hebben partijen zoals Forum nodig om überhaupt niet links te hoeven stemmen.

kermitsklant | 08-12-20 | 19:36 | 2

Het is Tjerrie wel gelukt om met een partij in de Kamer te komen, maar Bartje met GeenPeil niet. Zal nog wel steeds zeer doen.

Grauwnauw | 08-12-20 | 19:58

En deze partij gaat voor Nederland dus een Nexit regelen.
EU, vergeet Boris Johnson. Sjerrie Baudet komt eraan!
De prutser..

RandyBiel | 08-12-20 | 19:24 | 3

Lees je wel. Of reageer je gewoon? Hij wil terug naar de EEG , geen nexit.

Torwart | 08-12-20 | 19:40

Laat de knullige knul toch met rust; dit land is gedoemd richting EU en dat houdt niemand tegen .

Koning BongoBongo | 08-12-20 | 19:45

Mijn AT W1000 kan niet tegen Staal zijn stem.

uisge baugh | 08-12-20 | 19:10

Interview begon aardig, totdat het gedram van Tom Staal weer begon, gelijk af gezet! Joe Joe!

mood | 08-12-20 | 19:00 | 1

Rutte zegt altijd ! Ik kan hier niets over zeggen en klaar!!!!

geenhakbar | 08-12-20 | 19:12

PVV en FvD zijn partijen voor mensen die hun middelvinger tegen bestuurferspartijen willen opsteken. Ik denken niet dat veel FvD-stemmers het veel kan schelen of Baudet een racist is. De term 'boreaal' is een dogwhistle binnen extreem-rechtse kringen. Ik ben bang dat die anti-stemmers dat niet veel kan schelen, of ze zijn zelf net zo bruin als Baudet.

Red shirt | 08-12-20 | 18:59 | 6

@Lafayette | 08-12-20 | 19:40: Ik wens u veel inzicht toe in het nieuwe jaar en een spoedige genezing! Zelfs de NOS is genuanceerder .. dat zou te denken moeten geven.

daytripper | 08-12-20 | 22:32

Uw tegel zit vol met eigen invulling en drogredenaties en u weet het, maar u kunt het niet laten als linksmens. Geniet er lekker van!

intrigant | 08-12-20 | 22:38

@theo-is-dood | 08-12-20 | 20:36:
Ja, alleen nog maar volgzame getrouwen die in de grote leider blijven geloven. Wie het daar niet mee eens is is een opportunistische backstabber. De beweging, dat andere geluid, waarmee FvD virtueel op 28 zetels kwam is dood.

Lafayette | 08-12-20 | 22:45
▼ 3 antwoorden verborgen

Jeez. Wat een krampachtigheid om dat kwootje proberen te scoren 'ze liegen'.

Wim Venijn | 08-12-20 | 18:59

wat een enge blik in zijn ogen. Maar ja, de fanboys zullen wel een stijf piemeltje krijgen van deze maniakale gek.

yeps | 08-12-20 | 18:55 | 7

Tsja ... de labeltjes .. dol zijn we er op nietwaar? En wat een geweldige omschrijving! Ik gun Thierry wel het licht in de ogen, dat is het verschil tussen ons, hoewel ik in mijn leven nog niet de helft heb bereikt wat hij reeds nu heeft gepresteerd .

daytripper | 08-12-20 | 22:25

@Wim Venijn | 08-12-20 | 19:07: kan iemand mij nou eens uitleggen wat er zo geniaal is aan Baudet?

Kattie | 09-12-20 | 09:47

@Kattie | 09-12-20 | 09:47: Ja hoor , dat kan ik wel ( als ook FvD lid) . Vraagje : wie zegt waar dat Baudet "geniaal" is ?? Dit om even de onderbuik van het verstand te scheiden .

daytripper | 09-12-20 | 13:34
▼ 4 antwoorden verborgen

Welgeteld 1 volledig antwoord gehoord van Thierry Baudet. Een keer onderbreken is prima, maar dit was irritant. Jammer, want beter gewend van Tom Stahl.
Thierry Baudet krijgt mede door dat aanhoudende mediagedram meer gelijk.

Mensdier | 08-12-20 | 18:46 | 2

Belangrijkste om te horen is dat Baudet in het interview zegt dat Olaf Ephraïm de Joodse penningmeester van FvD een schriftelijke verklaring heeft afgelegd dat de antisemitische opmerkingen niet gemaakt zijn tijdens het etentje

Nummer1 | 08-12-20 | 18:55

Wel of niet?
Waarheid gesproken of gelogen?
Extremisme of binnen fatsoenlijke kaders?
Gekleurd medianieuws of toch niet?
Waarheid verbergen, leugen laten regeren?
Democratie bevorderen of toch stiekem afbreken?

Soms.
Soms heb ik er helemaal geen trek meer in,
Geen trek hoe het allemaal gaat in dit land.
Het doel heiligt de middelen, mag ten koste van alles.
Maar ook ten koste van mensen die wel wat willen.

Maar dan? Ik vertrek?
Want gloort er nog wel iets van hoop in dit land?
En wanneer je dan vertrekt, waar is het gras dan groener?
Zeker nu ook nog met Corona als pandemie.

Beu.
Je hebt er wel eens genoeg van ,
maar waar is de gpede exit?

Jan, Leiden | 08-12-20 | 18:44 | 4

@Lupuslupus | 08-12-20 | 18:49:
Ja, is ook wel zo, meeste hebben we toch geen invloed op en beste beentje maar voor zetten! Dank!

Jan, Leiden | 08-12-20 | 19:29

Blijven focussen op al het goede, in het Nu. de sjitt zet je op een zijspoor.
The only way ' out' is within.

Ben Adam | 08-12-20 | 20:07

Jan ik stem mijn hele leven al tegen de linkse gekte en ik ga zelf ook niet in de politiek want daar word ik strontchagrijnig van. Dus ik doe het ermee en ik zeg tegen iedereen die over politiek begint, ik ben een rechtse lul. Meestal houden ze dan wel op, of ze zeggen, ik ook.

Cepalislam500mg | 08-12-20 | 21:10
▼ 1 antwoord verborgen

Ondanks alles gewoon rustig je verhaal doen voor de roze plopkap. +1

Rest In Privacy | 08-12-20 | 18:41 | 2

Ja dat is knap. Ik zou allang zijn weggelopen.

Lupuslupus | 08-12-20 | 18:51

Wanneer komt er weer een FvD Journaal?
Zin om te lachen.

Papa Jones | 08-12-20 | 18:28

Tjerrie gaat nog wel stijgen. Genoeg malloten tussen het stemvee. Het is niet dat hij zich opeens als een debiel is gaan gedragen. Dat deed hij al tijden en stond daarmee ooit op 30+ zetels in de peilings.

beldewouten | 08-12-20 | 18:25 | 9

Dat er genoeg malloten tussen het stemvee zitten is 100% waar. Sommigen stemmen zelfs op linkse partijen en denken dan dat ze intelligent zijn.

intrigant | 08-12-20 | 22:46

Die 30+ zetels waren toen hij over andere onderwerpen aan het praten was en zich niet als een idioot inliet met complete complotdenkers rondom covid19. Ik ben zelf geen fan van de maatregelen die er genomen worden, maar om er nu meteen allerlei complottheorieën op los te laten gaat wel wat ver. Door dat gedrag en eerder al het totaal niet begrijpen dat de mensen voor de PS in de spotlight moesten staan ipv hijzelf tijdens die PS overwinningsnacht zijn er mijn inziens flink veel mensen afgehaakt.

oh no | 09-12-20 | 00:07

@oh no | 09-12-20 | 00:07: Kleine nuance: de strijd tégen zogenaamde complottheorieën is al bijna even absurd en dogmatisch als de theorieën zelf. Laat dat even inwerken...

Gladiator Fap | 09-12-20 | 11:17
▼ 6 antwoorden verborgen

Toch sympathiek van Cherry dat hij Tom netjes te woord staat na al Bart zijn topics.

Brabeaulander | 08-12-20 | 18:24 | 5

@CiTy3 | 08-12-20 | 20:40: Hoe zou hij in 's hemelsnaam iets hebben kunnen bereiken in het cordon sanitaire waarbij je bij voorbaat al van alles wordt uitgesloten en bovendien nog gedemoniseerd door zowat al je collega's en de daarmee verbonden msm? Heeft u werkelijk nooit zijn kritiek gehoord in de TK?Het gaat er om wat hij kan en wil bereiken als hij mee mag regeren en niet in de oppositie zit. Ik kan u wel vertellen wat Rutte gedaan heeft voor de man in de straat.... helemaal niets . De man is all EU.....

Koning BongoBongo | 08-12-20 | 20:54

@CiTy3 | 08-12-20 | 20:40: Bosma is een held. Hij geeft demense hoop, door zijn NPO en 66 rants (en de zure gezichten van de aanwezigen) waar je altijd heerlijk om kunt lachen. Mensen vrolijk maken met politiek dat is een zeldzame prestatie.

Cepalislam500mg | 08-12-20 | 21:18

@Koning BongoBongo | 08-12-20 | 20:54:
@ Cepalislam500mg | 08-12-20 | 21:18
In de T.K. slimme dingen zeggen, die het volk niet bereiken. Wordt er in de bouwkeet ooit over Bosma gesproken?

CiTy3 | 08-12-20 | 21:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Is er nou echt geen betere interviewer te vinden dan Tom Staal? En maar doordrammen en maar weigeren te accepteren wat iemands antwoord is. Even genant als zijn vraag aan 'Minister de Schoene'. Kweek wat hersens en fatsoen en probeer het dan nog eens.

B. Randnetel | 08-12-20 | 18:23 | 2

Als je je niet kunt vinden in wat iemand zegt, hoeft dat nog niet meteen te betekenen dat je vindt dat iemand liegt. Die iemand kan zich ook vergissen, zich iets verkeerd herinneren, een grap verkeerd geïnterpreteerd hebben, iets gedroomd hebben, iets niet goed verstaan hebben: de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar ja, dan heb je geen leuke quote, natuurlijk.

kapoerewiet | 08-12-20 | 18:32

B. Randnetel | 08-12-20 | 18:23
De ja-knikkers van de rest van de media die geen vragen stellen?

Is dit nog nieuws? | 08-12-20 | 18:38

Het wordt gewoon Rutte 4. PVV tweede maar de vvd wil meer EU, meer immigratie, meer regeltjes, meer woke, meer sjw, blm etc, meer controle op werkende burgers en kan dus zelf z’n team stellen uit wat er achter de PVV aan komt. Ik ga wel stemmen maar het voelt als een zinloze exercitie.

Misschien dat ze nog even voor dr bühne van alles beloven en alles anders gaan doen met dr kennis van nu. Maar naar mijn idee is alles nu al bekokstoofd.

Carlos_I | 08-12-20 | 18:21 | 1

Ja, zal wel vvd, lolo en hugo de schoenen worden in maart a.s.
Maar stemmen is rete belangrijk, geen zinloze exercitie, je ziet niet gelijk resultaat.
Maar FvD werd ineens de 2e partij en de PVV is net zo groot als cda en pvda bij elkaar, dat geeft ze toch te denken, lijkt me.

bqbq | 08-12-20 | 18:34

Laat Annabel en Joost aub een nieuwe partij oprichten met exact hetzelfde programma als FvD had. Cherry is de enige die niet meer op die lijn zit en is geradicaliseerd. Begin was hij oprecht maar nu is hij een liegende wappie en past hij qua gelieg beter bij VVD.

honde | 08-12-20 | 18:20 | 3

Helemaal eens ! En senaatszetels Groep Van Pareren erbij aub !

Dreeke | 08-12-20 | 18:46

De linkse gekte in dit land is zo erg, dat elke rechtse stem en zetel is meegenomen.

Cepalislam500mg | 08-12-20 | 21:21

Backstabbers voor Democratie: BvD

intrigant | 08-12-20 | 22:47

Baudet raakt een schaakgrootmeester kwijt, maar krijgt er een nazistische puber voor terug. Wat een ruil.

tipo | 08-12-20 | 18:20 | 3

Die schaakgrootmeester was een totale blamage in de Eerste Kamer. Daar gaat helemaal niets aan verloren.

UpdateAvailable | 08-12-20 | 20:37

@UpdateAvailable | 08-12-20 | 20:37: Hij kon wel goed schaken hoor, met een peak rating van 2714 tot de absolute wereldtop zelfs. Maar goed, dat is geen garantie dat 'm ook politiek iets goeds doet. Kijk naar mij: ik kan totaal niet schaken (hoogstens 1900) maar ben tegelijkertijd een geniaal politicus. /narcisme modus af.

Gladiator Fap | 09-12-20 | 11:20

Waarom komt de vergelijking met Kuzu in mij boven?

Dr. Blechtrummel | 08-12-20 | 18:20 | 1

Omdat u niet goed snik bent?

intrigant | 08-12-20 | 20:41

15 December is er een kort geding.
Mand

Rest In Privacy | 08-12-20 | 18:18 | 1

15-12 KG mand

austinhealey | 08-12-20 | 19:48

Niemand wil met Baudet regeren, helaas zichzelf buitenspel gezet. Van de senaatsfractie heeft hij slechts 3 zetels over. Hoop dat de senaatsleden Groep Van Pareren bij nieuwe partij “Bel en Eerdmans” terecht komen. Vervolgens Verkiezingen tweede kamer zeteltje of 8 halen en 6 zetels in Senaat , dat zet zoden aan de dijk. En extremisten blijven dan maar hun Wappie wappie bij FvD doen. Helaas komen scenario s niet zo vaak uit ....

Dreeke | 08-12-20 | 18:15 | 11

Onzin, dat ligt niet aan Baudet, maar aan zijn toekomstvisie voor Nederland dus het partij programma: Eu, klimaat, immigratie, islam, referendum, en nog wat onderwerpen waar FvD en PVV tegenover de rest staan. Maakt helemaal niet uit wie de kar trekt. Alleen een vernietigende stemuitslag voor het kartel en een overweldigende winst voor " de andere" partijen kan iets teweeg brengen.
wil je iets anders met de genoemde onderwerpen zal je toch op FvD of PVV moeten stemmen. Wat de andere nieuwe partijen precies willen is nog niet duidelijk. Zijn het FvD volgers dan zijn die ook een optie. Of het genoeg is voor een zetel is nog koffiedik kijken.

dijkbewaker | 08-12-20 | 20:00

@dijkbewaker | 08-12-20 | 20:00: niet eens met deze analyse , probleem blijft dat je voor een meerderheid vvd en of cda zal moeten hebben en die willen (en geef hen eens ongelijk) niet met FvD of PVV , dus enige is fatsoenlijke partij op rechts waar de middenpartijen wel mee willen samenwerken.

Dreeke | 08-12-20 | 20:28

@Dreeke | 08-12-20 | 20:28: Het probleem is dat de recente geschiedenis leert dat zodra er een rechtse partij opstaat, deze partij automatisch tot onfatsoenlijk wordt bestempeld. Kijk even naar Pim. Een intellectuele, erudiete man. En ook nog humor. Hij werd gedemoniseerd en als minderwaardig mens weggezet. Zo gaat links om met "fatsoen". Het is een drogreden, de kartelpartijen willen gewoon hun machtstrukturen en baantjescarrousel niet opgeven. Vind ik prima hoor, is hun goed recht dat te willen. Maar zég dat dan gewoon, kom er voor uit, in plaats van te raaskallen over "fatsoen", terwijl je tegenstanders óf onder moeten duiken, óf omgelegd worden.

Gladiator Fap | 09-12-20 | 11:24
▼ 8 antwoorden verborgen

Laat demense gewoon eens stemmen in maart.

Ze kunnen stemmen op Yasser van MilitantGroen, op ErkenbrandvoorDemocratie, op de Volkspartij Voor open grenzen, op Erdogan of op een van de andere clubjes. Daarna zien we wel welke onmogelijke coalitie eruit komt.

Nederland80 | 08-12-20 | 18:15 | 1

En modderen we gewoon verder in dit gedoemde land.

inCol | 08-12-20 | 18:22

Hij blijft knap overeind, maar goed ‘van iemand als Baudet is er maar één in een generatie’, zoals hij twitterde. Mijn stem gaat naar Joost, Annabel en al die anderen die de renaissance-roeiboot verlaten hebben. Zelfde programma, goede mensen, andere leider.

schoneslapert | 08-12-20 | 18:14 | 5

Mijn stem gaat vooralsnog naar Baudet omdat hij de sterkste is, maar elke stem op rechts is belangrijk.

Cepalislam500mg | 08-12-20 | 21:25

@Kluukluuk | 08-12-20 | 18:50: te laat, hij heeft het al aan al zijn vrienden verkondigd als zijnde de waarheid.

Gladiator Fap | 09-12-20 | 11:27
▼ 2 antwoorden verborgen

Hij staat er bij alsof er niets gebeurt is.

Mr.Crowley | 08-12-20 | 18:11 | 6

@Nummer1 | 08-12-20 | 18:35:
Het is allemaal een vreemde zaak en GeenStijl is er niet echt in geslaagd om iets doorslaggevends te vinden. Staal is hier ook wat harder aan het zeuren als wat ik van hem gewend ben.
I-0 voor TB

Mr.Crowley | 08-12-20 | 18:42
▼ 3 antwoorden verborgen

(uitspraken die Baudet nog steeds niet echt ontkent) -???
Dit snap ik niet. Volgens mij nuanceert TB die onzin wel degelijk.

masahide | 08-12-20 | 18:11 | 1

Ja dat doet hij. Maar dat wil niemand horen. Damage has been done.

Gladiator Fap | 09-12-20 | 11:28

Wim Engel binnenkort in de Kamer als het aan Thierry ligt.

Lafayette | 08-12-20 | 18:09 | 6

Of die jongen van Rood. Het maakt Thierry niet uit wát je zegt, als het maar waanzin is.

Ridde Rogter | 08-12-20 | 18:21

Hans Wiegel misschien?

intrigant | 08-12-20 | 20:47

@Ridde Rogter | 08-12-20 | 18:21:
Klein beetje rechtse waanzin tegen massale linkse waanzin. Alles is meegenomen dus.

Cepalislam500mg | 08-12-20 | 21:26
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik mis de linkjes in dit Topic.

Ruimedenker | 08-12-20 | 18:06 | 4

@Pleegzuster B | 08-12-20 | 18:07: Jan Pelleboer

pendajo | 08-12-20 | 18:10

@Remus McMillan | 08-12-20 | 18:16:
Fred Emmer.

Remus McMillan | 08-12-20 | 18:16
▼ 1 antwoord verborgen

Zin in 1900 uur nu. Mark en Hugo gaan een opsomming geven van het met opzet uitgelekte coronanieuws. Benieuwd of ze iets vergeten. Bingokaart ligt klaar.

goedverstaander | 08-12-20 | 18:06 | 6

Ja Rutte begint met te zeggen dat zijn mensen het zo goed doen, en niet gewoon hun werk doen, maar keihard hun werk doen. O ja handhavers en zorgmedewerkers werken ook keihard, allemaal bedankt. Kost tenslotte niks. En de groepen voelen zich aangesproken door zo'n toffe vent die complimentjes uitdeelt, gloeien van trots. Wat een volk.

verwonderd | 08-12-20 | 18:26

Ik zap wel naar discovery. Ben er helemaal klaar mee, helemaal na een week met een fucking mondkapje op. Wat een onzin. Doe mij maar een spuit naar vrijheid.

bqbq | 08-12-20 | 18:39

@goedverstaander | 08-12-20 | 18:15: "ik ben gay" lol. Dat, of "ik ben een kween" zou verlossend nieuws zijn als hij dat aan zijn riedeltje uitgelekt nieuws toevoegt. Afijn, Rutte krijgt weer ruim de tijd om zijn zendtijd voor politieke partijen invulling te geven.

Graaier | 08-12-20 | 18:43
▼ 3 antwoorden verborgen

Virtuele zeteltjes.

Is dit nog nieuws? | 08-12-20 | 18:04 | 1

klopt, in het echt zijn het er meer.

peterdh | 08-12-20 | 18:12

De uil des vaderlands vliegt gewoon door. Prima! maar mijn stem gaat toch naar GW, de enige die echt serieus oppositie voert.
Gisteren Assher melkertbanen onder een andere naam zien recycelen, zum kotzen.

bqbq | 08-12-20 | 18:02 | 10

@Graaf_van_Hogendorp | 08-12-20 | 18:09: Wel nee. Zeker van Nanninga krijg ik niet de indruk dat ze zo graag op de voorgrond treedt of het voortouw neemt. Die zat niet op een kans te wachten om Baudet te wippen, maar nam actie na de zoveelste laatste druppel. En net als al die anderen zag ze een partij met potentie en goede basisbeginselen, maar met een ontspoorde Baudet die de boel aan het verkloten was. Dat ze niet eerder zijn opgestapt kwam door de hoop die ze nog in Baudet's naaste getrouwen stelden. Die hebben hem helaas ook niet kunnen opvoeden.

Wie nu nog team Baudet is moet inzien dat hij niet meer bij een partij zit, maar bij een cultus.

Muxje | 08-12-20 | 18:22

@Muxje | 08-12-20 | 18:22:
Neuh. Want fellow traveler @nostyle schreef dat de problemen rond Bedet al sinds 2017 speelden. Toen al zou hij al nasi en jeaudenhater zijn. En dat het al eerder opgemerkt was zogenaamd maar dat Cliteur alle jeaudenhaat uit Bedet moest verdrijven (over fantasieën gesproken). Als je principieel bent stap je op als Sjerry begint te brallen over Soros en de jeauden.

Maar blijf maar geloven dat Nanninga pas sinds een paar weken wist "hoe erg het allemaal was".

Graaf_van_Hogendorp | 08-12-20 | 19:24

@Muxje | 08-12-20 | 18:22:
Nanninga is hoog zwanger en t.g.v. hormonen mentaal elders. En dat zal nog wel een jaartje duren.

CiTy3 | 08-12-20 | 20:45
▼ 7 antwoorden verborgen

Hij staat er ontspannen bij ondanks al dat constante gedemoniseer en gezeik. Ik geef het hem te doen. Partijprogramma van FVD staat (nog steeds) als een huis en daar stem ik op.

citywok | 08-12-20 | 18:02 | 4

Precies, dat gezeik en gezeur is een politiek spelletje. Zolang het programma wordt uitgevoerd is het mij om het even welke nitwit er in de kamer zit. Zolang hij/zij maar het goede kiest als er in de kamer stemming moet worden uitgebracht. Die paar mafklappers bij die jeugdafdeling zijn mij echt om het even. Moet je eens kijken wat voor extreme mafketels er bij de jeugdafdeling van GL zitten bv. Of socialistische communistjes er bij de SP rondhuppelen. Of wat voor maffe gekken er bij PvdD wensen dat er varkenhouders, nertsenfokkers en dat soort mensen worden afgeschoten. Alleen ja die "deugen". Terwiijl dat soort mensen een stuk enger zijn dan die jongetjes bij de jeugdFvD, dat soort gastjes bij GL en PvdD zijn Duijvendakjes. Mao aanhangertjes bij SP. Al het foute beleid dat er nu is, zoals de massa-immigratie, eu, etc hebben we allemaal te danken aan dat soort mensen.
Bovendien lopen de *echte* jodenhaters in de vorm van Islam rond bij GL. Maarja he, dat mag je niet zeggen.

peterdh | 08-12-20 | 18:24

@peterdh | 08-12-20 | 18:24: Waarom zou jij dat niet mogen zeggen, mijn beste? Lig je al aan de zelfcensuur?

Citybroker | 09-12-20 | 01:02
▼ 1 antwoord verborgen

Baudet, the gift that keeps on giving.

Rest In Privacy | 08-12-20 | 18:01 | 3

Mooi hè.

citywok | 08-12-20 | 18:04

Ik zag de slogan met Rutte, geld hield hij zelf. "ik ben toch zeker niet gek!?"

Acidstain | 08-12-20 | 18:07

VVD, the gift that you'll never etc etc

Lorejas | 08-12-20 | 18:36

Saai is het niet, bij het Forum. En wat betreft het beweerde antisemitisme: de echte jodenhaters kunnen terecht bij GroenLinks, zo is inmiddels gebleken.

isitsoornot | 08-12-20 | 18:00 | 1

Behalve dan dat Turkse mevrouwke, dat commentaar heeft op de GL leiding. Hulya Elmas.
Zij staat op haar Twitter aan de goede kant vd klaagmuur.

Ruimedenker | 08-12-20 | 18:13

Hij is wel lief voor ouderen net te zien bij hun spotje voor politieke partijen.

sprietatoom | 08-12-20 | 18:00

Je vraagt je dan toch af op welk moment dat ie weer de mist in gaat . Wachten is op z'n eerste domme tweet of interview. Zal niet lang duren. Lijkt me een prima kerel ,maar niet voor politiek .

Koning BongoBongo | 08-12-20 | 17:58 | 1

En al helemaal in een medialandschap waar iedere letter van wat een rechtse politicus zegt onder een microscoop van verdenkingen word gelegd.

2voor12 | 08-12-20 | 18:01
-weggejorist-
2voor12 | 08-12-20 | 17:57

Wie is die mafkees?

Rest In Privacy | 08-12-20 | 17:56 | 1

Tom Staal

intrigant | 08-12-20 | 22:51

Muiterij, kielhalen en weer doorrrrr met die Renaissancevloot.

Wim Venijn | 08-12-20 | 17:55 | 1

"Recht zo die gaat stuurman!
We pakken het partijkartel in de flank!"

Aristotalloss | 08-12-20 | 18:17

Baudet moet gewoon in Israël een keer herhalen wat hij hier zoal heeft verkondigd. En dan de reacties in dat land even afwachten of dat daar antisemitisch wordt gevonden.

Ridde Rogter | 08-12-20 | 17:54 | 6

@Is dit nog nieuws? | 08-12-20 | 18:10: Die doe je er overheen.

Rest In Privacy | 08-12-20 | 18:14

Baudet heeft voor alle pro-Israël moties gestemd en steunt de staat Israël. Deze dubbelkantigheid heeft Spartacus goed beschreven in het essay enkele weken geleden.

kapoerewiet | 08-12-20 | 18:42
▼ 3 antwoorden verborgen

Weet u, het interesseert mij eerlijk gezegd vrij weinig. We moeten doorrr.

Normpje | 08-12-20 | 17:54 | 2

Doorrrrr met mondkapjes op en prikjes krijgen.
Doorrrrr met de lockdown.
Doorrrrr met de immigratie....

Is dit nog nieuws? | 08-12-20 | 18:07

De wereld draait door. Baudet ook.

IndoFortuyn | 08-12-20 | 18:53

Komende weken worden geweldig. Hoop dat hij een zeteltje of 6,7 krijgt. En dan,... laat de show beginnen.
kikker dompteur Baudet gaat het druk krijgen.
We all stand together!
www.youtube.com/watch?v=gVfaf43W9cM

miko | 08-12-20 | 17:54 | 1

Die militair met de Wilems orde was deze week ook in het nieuws met een kikker pak. Doelt u daar niet op?

herstelkous | 08-12-20 | 17:56

The world is on fire. De horeca en de evenementen branche technisch failliet. Onze schoenen fetish minister maakt fout op fout op fout. Kan me haast niet voorstellen dat er überhaupt nog mensen bezig zijn met wat deze lavendel slurpende knul meld en mee bezig is.

herstelkous | 08-12-20 | 17:53 | 4

Zo is het. Laten we het over diepvriezers hebben die tot -72 gr. kunnen en wereldwijd compleet uitverkocht zijn. Of over Ahoy Rotterdam waar 14 milj. in de goot zijn gegooid en nu wéér omgebouwd moet worden tot vaccinatie centrum.

Trumme | 08-12-20 | 17:55

@Trumme | 08-12-20 | 17:55: Exact! Die vriezer van Nederlandse makelaardij, en waar de hele wereld van heeft ingekocht behalve onze plaats vervangende minister president.

herstelkous | 08-12-20 | 17:58
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een debiel.

Demuzieksmaak | 08-12-20 | 17:52

Is het niet eens tijd voor een nieuwe uitzending van het FvD journaal met Baudet als gast?

P-unit | 08-12-20 | 17:52 | 1

Als ie maar op anderhalve meter van Thierry blijft.

RandyBiel | 08-12-20 | 19:52

@nostyle is er een verklaring van Hiddema zelf waarom hij is opgestapt dan? Heeft een picca van Bram in de wasbak gepost maar verder nog niet inhoudelijk gereageerd. Behalve dan een laf twattertje van jullie vriend (en neem ik aan hoofdbron) Otten afgeschoten.

Graaf_van_Hogendorp | 08-12-20 | 17:51

The soap continues...

Wijze uit het Oosten | 08-12-20 | 17:51

Tegen mijn verwachting in intact blijvende partij? Hmm, even aanzien nog. Het opgestapt talent zou wel weer moeten terugkeren om stemopkomst hoog te maken en te houden. Broodnodig. Tot die tijd moet FvD mijn steun terugverdienen.

Pieterman | 08-12-20 | 17:50 | 3

Talent? Welk 'talent'?

Lupuslupus | 08-12-20 | 17:54

Baudet alleen lult al het merendeel van de tweede slaapkamer zo onder tafel. Wat daar na 17 maart meer bijkomt versterkt dat alleen maar. Dat terugverdienen van je begrijp ik niet helemaal, het partijprogramma is nog steeds hetzelfde.

citywok | 08-12-20 | 18:06

@citywok | 08-12-20 | 18:06: Er is natuurlijk wel e.e.a. gebeurd met veel opstappende (kamer)leden, senatoren etc. Dat geeft het vertrouwen zeker een deuk.
Daarnaast heet Thierry zich wat te veel met onbewezen zaken ingelaten waardoor zijn complot gehalte te hoog geworden is en zijn andere valide punten ook als gekkie gedachten worden weggezet.
Tijd dus dat hij zeer stabiel gaat overkomen en blijft overkomen. Dat zie ik ook als het vertrouwen terugverdienen.
Ondanks het goede partijprogramma.

Dr. LOVE | 08-12-20 | 18:23

Haags bloeie zeker? Muh wèf bloeit elke maand.

JWZ_JMK | 08-12-20 | 17:50

Ik ben voor Opstelten. Voor Krol. En ook voor Baudet.

Leptob | 08-12-20 | 17:49

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen