achtergrond

Geenstijl

NANNINGA, EERDMANS, POUW EN VLAAR STAPPEN OP

Tragicum Maximus - Forum loopt verder leeg

Het houdt hier op. Een partij waar nazisme bescherming krijgt en opbouwende interne kritiek stelselmatig wordt afgestraft, is niet mijn partij. Wel ga ik met n schoon geweten verder in Senaat, gemeenteraad en Staten, voor de mensen die hun stem uitbrachten op het FvD-programma!

Image
1.1K
Reply

UPDATE: Raadslid Kevin Kreuger gaat met Nanninga mee

Thierry Baudet - King of the Ashes.

\

Door de gebeurtenissen van de afgelopen week zie ik helaas geen andere keus dan mijn lidmaatschap van FvD op te zeggen. Er is voor mij een morele ondergrens bereikt, en ik kan dit niet langer aan mezelf verdedigen. Voor alle leden en volksvertegenwoordigers: het ga jullie goed!

Image
200
Reply

Flevoland!

Bestuurslid

LOL

Ondertussen.... Het is gezellig op de Forum-forums

Ondertussen.... Het is gezellig op de Forum-forums

Okee, even voor de mensen die na een communicatiedetox in een hutje op de hei pas net zijn ingeschakeld. Een partijleider (namelijk die van het FvD) ligt onder vuur omdat-ie een als nazi vermomd halfje aan boord van de U-boot houdt, alsook nazistisch gedachtengoed met de mantel der liefde bedekt. Vervolgens doet-ie een stap terug, waarop partijgenoten en media die zijn opgestaan tegen dat wannabe-Volksunie-gedrag door de intellectuele achterhoede van z'n gevolg worden uitgemaakt voor 'vieze verraders', dan doet de partijleider voor de gele gordijnen toch géén stap terug en meldt de nummer 3 van de kieslijst in een brisante brief dat hij (de partijleider dus) zich schuldig heeft gemaakt aan uitspraken als 'iedereen die ik ken is antisemiet' en 'een nieuwe wereldheerschappij' door Soros met nog meer Lange Fransiaans gewappie over 'Hillary Clinton' en 'de pedofielen', waarna een radeloze Beul Beau de guillotine aan Viggo de Dwaas geeft, de nummers 4 en 5 op de kieslijst hun steun geven aan het FvD-bestuur dat terloops de sloten van het partijkantoor had veranderd en daarom wordt beticht van 'een coup', terwijl de sociale media nog wel in het bezit zijn van Baudet en Freek de nazilover, maar het is allemaal trial by media en het is laag en iets met een splitsing en het is nog helemaal niet duidelijk wat Tisjeboy Jay ervan vindt maar Thierry moet huilen op televisie en hij had wel een relatie met Eva Vlaardingerbroek.

Zo, nu dat duidelijk is schakelen we door naar de Forum-fora, de Forum-Reddits en de (besloten) Forum-Discords, alweer de in het Adelaarsnest gekropen koekoeksjongen het traditioneel gezellig hebben met elkaar! Houd het netjes boys, vanavond voor 21.00 uur weer braaf bij mammie onder de wollie!

Een greep in de drek: Antisemitisme

Nazigedoe

Okee tikkie grappig maar wel jeune-nazi-verheerlijking

Nazigedoe

Over joden

Nazigedoe

Hitlists, vrouwenhaat

Nazigedoe

Nog meer antisemitisme

Nazigedoe

Heeee leuk dat zijn wij ❤️❤️❤️

Nazigedoe

Dreigementen

Nazigedoe

Hitlerverheerlijking

Nazigedoe

Nazipijperij

Nazigedoe

Nazigedoe

Nazigedoe

Nog meer nazigedoe

Nazigedoe

Gecoördineerd haatzaaien

Thierry zit zelf ook te trollen

Thierry zit zelf ook te trollen

Thierry zit zelf ook te trollen

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.