Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

VS Riot Round-Up dag 6: een lach en een traangas

A nation divided dag 5, 4, 3, 2 en 1, hier.

We begonnen vanochtend al met de executie van twee politieagenten, dus laten we dit dagoverzicht bovenstaand voor de verandering eens beginnen met Hoe Het Ook kan, want zo kan het ook. We weten nog niet helemaal wat we nou van de optics in het tweede filmpje van knielende militairen vinden, terwijl een dame er "this ain't enough for me" doorheen blijft roepen (langere filmpje), maar we verkiezen het toch echt boven dit soort schietpartijen. De knielende commandant onderstaand is al een stuk fijner aan te zien, omdat hij hierin duidelijk het initiatief neemt en overtuigend het woord voert. Ook de situatie daarna, waarin de National Guard hun schilden neerlegt voelt gemoedelijk.

Zoals eigenlijk altijd hier weer het beste update-overzicht bij Axios. De National Guard is in 24 staten actief ter plaatse, in 40 steden geldt een avondklok. Ook is het reguliere leger is inmiddels ook present in het Capitool te Washington. "The Secretary of Defense authorized the movement of an infantry battalion designated Task Force 504 (...) Additionally, at the Department’s direction, the U.S. Northern Command commander authorized the move of the 16th Military Police Brigade headquarters from Fort Bragg, North Carolina, and the 91st Military Police Battalion from Fort Drum, New York." Die deployment ziet er ongeveer als de #UrbanJungleCamoWednesday-foto na de breek. Twee dagen terug stond het aantal gearresteerden op 4000, er lijken vreemd genoeg nog geen nieuwe cijfers te zijn.

#UrbanJungleCamoWednesday

Ongezellig

Social

Rooftop Korean POV

Social

Huge development

Social

MMMMEEEEDIIIIIIIIICC!!!! "I don't wanna lose my leg" LOL

Social

"We're on your side!" Hier, twee stenen door je raam

Social

Black Blue Lives Matter

Social

Afro's die blanke Antifa's tot de orde roepen deel 232512

Social

Oke ziet er wel tof uit

Social

Aanleiding of verband met protest onduidelijk, maar wel recent en naar

Social

De desoriëntatie is compleet

Social

Polk County echt de allerlaatste zipcode op Antifa's lijstje

Social

Beetje zulke toestanden krijg je dan

Social
Social
Social

Ja da's ook een take

https://twitter.com/quinnanimallove/status/1267874336440008711?s=20

Machine Gun Don is ook wakker

thinking of him

Reaguursels

Inloggen

Alles beter dan burgeroorlog.

cat22 | 04-06-20 | 10:26

Groepsimuniteit zal hier zo een feit zijn #corona #shakehands #hug

TonyBoy | 04-06-20 | 10:04

Oh en Antifa benne zelf fascisten.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster."

Hevvlan Demuru | 04-06-20 | 01:20

Vind het overigens laakbaar dat sommige Afro-Amerikanen het zo vaak praten, heel rap ende snel, het zo vaak hebben over niggers & bitches in pop "cultuur" enzo over hunnie eigen...

Getuigd m.i. niet bepaald over zelfrespect.

Hevvlan Demuru | 04-06-20 | 01:16

Is die muur om Murica al af? Misschien toch niet zo'n gek idee van de Potusa.

happen_maar | 03-06-20 | 23:55 | 1

Hij zou het in principe zelf kunnen financieren, mocht hij dit écht willen.

Hevvlan Demuru | 04-06-20 | 00:50

In een rechtsstaat draait alles om een eerlijk proces.
Dat begint met de zaak zelf; er moet bewijs zijn dat er überhaupt een misdrijf is gepleegd. Alleen dan kan er sprake zijn van een verdachte, waartegen bewijs moet worden verzameld. Pas als dat bewijs er is volgt een proces met een aanklager, een onafhankelijke rechter en een advocaat voor de verdachte.
De straf dient proportioneel te zijn.
Het spreekt voor zich dat alleen een schuldig bevonden dader bestraft kan worden. Dus niet zijn kinderen, collegae, mensen in een rolstoel, mensen met dezelfde huidskleur of willekeurige voorbijgangers.

De linkse kerk heeft die ouderwetse rechtsstaat totaal afgeschaft;
- als iemand "racisme" roept hoeft die "zaak" niet te worden bewezen;
- iedereen kan door de inquisiteurs als verdachte worden aangemerkt;
- tegen verdachten is geen bewijs nodig want er komt geen proces;
- automatische uitspraak van linkse inquisitie luidt "verdacht = schuldig";
- en daarmee is iedereen met blanke huidskleur medeschuldig;
- en trouwens ook iedereen met een donkere huidskleur, als dat uitkomt;
- de strafmaat wordt overgelaten aan de wijsheid van de lynchmobs.

Dit is letterlijk waar we nu naar kijken.
De voortdurend herhaalde racisme-beschuldiging is nooit bewezen, integendeel. Op macroniveau bewijzen alle cijfers het tegenovergestelde; de politie in de VS schiet vaker blanken dan zwarten dood; zowel in absolute als relatieve getallen. En ook op microniveau blijkt vrijwel elk van de individuele gevallen achteraf totaal anders te liggen; het "slachtoffer" had een flink strafblad, was kort daarvoor ook bij een misdrijf betrokken geweest, weigerde de politie te gehoorzamen, etc.

Of schieten de beste oplossing was is een andere discussie. Maar van agenten die "zomaar" even een zwarte neerschieten zijn geen gevallen bekend.
Maar tegen dat alle feiten rond een incident onderzocht zijn is het geen nieuws meer.
Niet voor niets roepen antifa en black lies matter altijd op tot plunderingen en pogroms vóór er een proces is geweest. Beide voorstanders van genocidaal geweld wijzen de rechtsstaat af.

En de msm gaan daar in mee.
Geen woord op de NPO vandaag over de door antifa en black lies matter vermoord zwarte agent en de vermoorde zwarte beveiliger. Geen woord over het geweld tegen willekeurige voorbijgangers nu de lynchmobs zelf mogen bepalen wie schuldig is aan niks. Maar toch bestraft moet worden.

Zelfs de Middeleeuwse heksenprocessen waren zorgvuldiger.

Dandruff | 03-06-20 | 22:43 | 4

www.youtube.com/watch?v=KYTXiGCw1hs

Hoe vaak gebeurt dit met blanke mensen? Er is zover ik het kan beoordelen een gigantisch probleem in de VS met de houding van politie tegen zwarten. Niet overal, het is een divers land, maar zeker op veel plekken. Uiteraard is niet elke agent zo, de meerderheid waarschijnlijk niet. Maar een deel zeker wel, dat is ergens ook niet zo gek als je bedenkt dat er eind jaren 60 nog segregatie was in de VS. Dit is een groot contrast met NL waar hier al lang geen sprake meer is van segregatie.

"Maar van agenten die "zomaar" even een zwarte neerschieten zijn geen gevallen bekend." Hier zijn tal van voorbeelden van en die kan je zo opzoeken. George Floyd was bijvoorbeeld een zwarte man die zomaar even door een blanke agent werd vermoord. Actueel voorbeeldje.

SuqMadiq | 04-06-20 | 00:00

@Bill Cosby | 03-06-20 | 23:57: sluit ik me bij aan!

dirkdoorsnee | 04-06-20 | 00:32

@SuqMadiq | 04-06-20 | 00:00: het gaat niet om die éne crimineel die tijdens zijn aanhouding is bezweken. Het gaat niet om racisme. Het gaat om een overvolle samenleving waarvoor, ongeacht wie kansen krijgt nu éénmaal geen plaats is in het sociale systeem. Deze ontwikkeling zie je in het hele westen ontstaan omdat gutmenschen denken dat er voor iedereen plaats is. Op die gedachte is het sociale stelsel gegrond. Het creëren voor een pot waarvan uit mensen met minder kansen kunnen worden geholpen. De gutmensch vergeet gemakshalve dat deze pot een bodem heeft. In Amerika zie je waar dit toe kan leiden. Een ongelukkige arrestatie, een klein vonkje is nog maar nodig!

Harrie7949 | 04-06-20 | 08:23
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een gestoord cult van groepsdenken die alle rationaliteit voorbij gaat. Het lijkt op 1984 in de maak terwijl ik als enige Winston Smith er naar zit te kijken.

unshift | 03-06-20 | 20:34 | 1

The Wave, een film uit 1981 waar een geschiedenisleraar een experiment houdt onder zijn leerlingen en uiteindelijk aantoont dat er weinig voor nodig is om een fascistisch systeem op te zetten. Dit is wat er zich mondiaal aan het ontwikkelen is. Het politieke kartel en de MSM hebben hier een akelig grote rol. Zij zijn een monster aan het creëren en onderschatten zijn slechtheid!

Harrie7949 | 04-06-20 | 08:16

Ik hoop dat ze allemaal covid19 krijgen. Wat een malloten. Er zitten enkele "standup guys" tussen maar God allemachtig wat een schuim der aarde komt er voorbij in die filmpjes. USA is zowel moreel als cultureel als financieel failliet. Een grote tyfusbende van totaal uit context getrokken tegenstellingen. BLM gezeur wakkert dit alleen maar verder aan. Uberhaupt de term "black lives matter"... wtf! Hoe racistisch en tegenstellingen versterkend wil je je organisatie noemen? All lives matter, kijk dan ben je verbindend bezig. Fuck racisme en fuck alle mensen die liever slachtoffer zijn dan dat ze iets constructiefs bijdragen!

WatZalIkErvanZeggen | 03-06-20 | 19:53

Ook in Rotterdam duizenden naïvelingen op de been. Dat het uit de hand loopt spreek natuurlijk als vanzelf.
twitter.com/SalwavanderGaag

zijvanhiernaast | 03-06-20 | 19:08

Laten we hopen dat er snel een ruimteschip wordt gebouwd waarmee naar een andere bewoonbare planeet kan worden gevlogen. Deze aardbol acht ik na het zien van de beelden volledig verkloot. Om van het etiket "racisme" af te komen, zit er niets anders op dan dat alleen blanke mensen de nieuwe planeet mogen koloniseren. Er kunnen dan ook geen etnische problemen ontstaan en kan er verder rustig worden geleefd zonder permanente schuldgevoelens Tja, dromen kunnen we altijd.

stiffy | 03-06-20 | 18:26 | 2

Nou nee bedankt. Ik ben opgegroeid met mensen van allerlei achtergrond (toen Marokkanen nog afro’s hadden, je ‘hé neger’ zei tegen je gekleurde maat en de segregatie nog in de kinderschoenen stond -PvdA en links op allerlei fronten ‘positieve discriminatie’ opzette, van voorrang bij sollicitaties tijdens de banencrisis tot subsidies, subsidies en het ontzien van ondernemers met migratieachtergrond, ofwel ‘gastarbeiders’) Nooit van mijn leven heb ik gediscrimineerd. Heb netjes diepgaand onderwijs op basisschool gehad over de slavernij. Etc. etc. Mijn knie zal nooit buigen voor onzinnigheid of machtwellustelingen.

zijvanhiernaast | 03-06-20 | 18:45

Merkwaardig dat het doodschieten van een zwarte beveiliger en een agent door demonstranten tijdens een demonstratie volledig genegeerd wordt in het journaal. Is dat minder erg dan het andere geval ofzo.

watazooi | 03-06-20 | 18:21 | 2

Ik vond het belagen van die zwarte trans ook wel heftig. Maar morgen staan de zaken die u noemt neem ik aan wel vermeld in de kranten. En dan krijgen we weer allerlei opiniestukken enzo. Waar we uiteindelijk niks wijzer van worden, want wat recht is recht en wat krom is krom.

zijvanhiernaast | 03-06-20 | 18:33

@zijvanhiernaast | 03-06-20 | 18:33: Je zou denken dat een zwarte trans toch echt stukken hoger op de Deugranglijst stond dan een zwarte, maar tijden veranderen blijkbaar, of opportunisme.

Abject | 03-06-20 | 19:26

Hmm, doelde F. Halsema op deze excessen, toen zij verklaarde dat zij ‘niet wilde ingrijpen op de Dam, om escalaties te voorkomen’? Al dat geweld, deze willekeur en haat. Pappen en nathouden in Nederland, voordat het ook hier uit de hand loopt?

zijvanhiernaast | 03-06-20 | 18:13

In Rotterdam waarschuwt politie BLM demo te stoppen als men geen 1.5m afstand houdt.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 18:00 | 6

Het zijn inderdaad heel vreemde tijden waarin we leven @ LesGrossman

zijvanhiernaast | 03-06-20 | 18:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Weet iemand of er een verschil bestaat qua geweldpleging tussen enerzijds een christelijke dan wel een islamitische donkere man. Sorry ik weet niet meer wat ik moet schrijven: zwart, donker? neger mag niet meer dacht ik?

ecologiste | 03-06-20 | 17:48 | 1

U zei neger? Dat wordt knielen.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 18:06

Ik praat alleen met zwarten die zich gedragen en respect verdienen, werken ipv hand ophouden.
Dat geldt zeker ook voor blanken en aziaten.
Bij de laatste kom ik eigenlijk nooit problemen tegen.

Ray Skak | 03-06-20 | 17:43 | 1

Dat komt omdat die laatste een relatief klein deel van de bevolking vormen. Zodra zij in omvang toenemen zal ook oppositie tegen hen toenemen. Je ziet dat nu al een beetje tegen Chinezen in Australië, Canada en de VS. Ze vormen in de VS nog geen 6 procent van de totale populatie... Afro's vormen meer dan het dubbele. Bovendien zijn de 'Asians' verdeelt in tig entiteiten: Chinezen, Filippino's tot Indiërs (de meest succesvolle groep).

koter | 03-06-20 | 17:57

White en Black zijn gedateerde termen, net zoals links en rechts. Dit zijn termen die een halve eeuw geleden, of meer, nog enige inhoud hadden. Wit was synoniem voor WASP = white, anglo saxon, protestant. Deze groep vormt allang al niet meer de elite in dat land. Het is de groep die Clinton "basket of deplorables" noemde. En veel van de blacks zijn relatief recente immigranten uit de Cariben en Afrika (of hun nageslacht), geen nakomelingen van slaven uit de zuidelijke staten.

koter | 03-06-20 | 17:37 | 1

Laat de Amerikanen hun witte onzin daar houden.

Frau Merkel | 03-06-20 | 18:00

@Turbulentie? | 03-06-20 | 15:47: Ho ho! Knul, dat is niet mijn beleid, dat is het beleid van uw (vul naar keuze in: links/rechtse) regering die hier bewust voor kiest.

Dat uitkeringen (gift heet het dan) niveau wordt tot in de bovenste regionen doorgevoerd, kijk maar naar de 500 miljard richting spanje/italie etc. Je kan het ook niet doen natuurlijk, dan stort de EU in (u misschien blij, maar die bijna 1.2 miljoen die er EU-breed er een directe boterham aan 'verdienen' niet) nou zo gaat dat ook op nationaal niveau - afkopen van problemen zoals werkeloosheid, armoede etc. dat heet ook wel een sociaal stelsel.

Lukt dat zo een beetje?

litebyte | 03-06-20 | 17:21

Ik zeg Douwe Bob.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 17:17

Ik snap het niet meer , of weer niet : de Russen steunen Trump ?

Ikbenhet6 | 03-06-20 | 17:11 | 1

Volgens mij steunen ze Trump , maar die liberale chaos in de VS mag wel even van ze doorgaan. Zo zijn ze ook weer wel.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 18:11

Wat is dat met dat knielen joh? Zit daar een gedachte achter dat het zo massaal is?
Je kan een hand krijgen, een knuffel of whatever, maar we kijken elkaar als gelijken recht in de ogen. Zo hoort het en niet anders.

jip_86 | 03-06-20 | 17:10 | 3

Onderdrukking van blanken. 'nu zijn jullie degene die moeten knielen voor de moreel superieure zwartmang'... Triest!

kees1386 | 03-06-20 | 17:16

Knielen en buigen zijn uitingen van onderdanigheid. Dit alleen is al reden genoeg om het als gezagdrager nooit te doen. Je ondermijnt er je eigen positie mee.

koter | 03-06-20 | 17:41

@koter | 03-06-20 | 17:41: Het tuig is dermate simpel dat het een eenvoudige manier is om de boel rustig te houden. Op zich is er niets op tegen.

Frau Merkel | 03-06-20 | 18:01

Zit ik hier beelden van USA riots te kijken, blijkt het NL Opsporing Verzocht! Wat moet je wél doen als je tegen de oververtegenwoordiging van bepaalde types bent?

Alsikhetnietmeerweet | 03-06-20 | 17:04

Heeft Femke al geknield vandaag?

Carlos_I | 03-06-20 | 16:55 | 3

Vraag haar man, misschien weet hij het?

BozePaarseMan | 03-06-20 | 17:09

Kan Femke nog aanblijven?

Rest In Privacy | 03-06-20 | 17:20

Hoe vaak hebben we die plunderingen niet gezien in USA. Dit is een kans voor de Amerikanen om een diepe wond te helen. De gedeelde pijn die door foute agenten en foute protestanten wordt verergerd. Ik hoop dat het plunderen achterwege blijft en hardhandig optreden ook. Dit is een kans op verbroedering. Ik hoop het.. anders is het over ee npaar weken klaar en dan herhaalt de gebeurtenis over x jaar weer.

upbeat | 03-06-20 | 16:49 | 4

@Mokum Kosher | 03-06-20 | 17:01: mogelijk woont hij in de VS (dat ligt in Noord-Amerika)

litebyte | 03-06-20 | 17:03

De positie van Afro-Amerikanen zal door deze gebeurtenissen relatief eerder verslechteren dan verbeteren. Gemeenschappen gaan elkaar juist meer mijden, bedrijvigheid die nu kapot wordt gemaakt komt niet meer terug (juist in zwarte wijken)... de toenemende armoede zal weer een katalysator voor meer argwaan, frustratie en wrok vormen.

koter | 03-06-20 | 17:49

@Mokum Kosher | 03-06-20 | 17:01: Mag ik dat een vreemde stelling vinden, ik woon niet in de Bijlmer c.q. ZO en moet en ik moet me druk maken over hoe het met die lui daar gaat, daar betaal ik belasting voor zodat onze overheid de centjes keurig kan verdelen in zulk soort buurten.

Uw Verzekeringsadvis | 03-06-20 | 17:59
▼ 1 antwoord verborgen

In Amerika krijgen politieagenten een korte opleiding waarna ze de straat op gaan. Zeg maar een soort van BOA’s. Dit krijg je dus als je BOA’s gaat bewapenen en daarna zonder goede selectie en opleiding de straat op stuurt.

Leffe Blonde | 03-06-20 | 16:43 | 4

Welke opleiding volbracht heer F George ?

Ikbenhet6 | 03-06-20 | 17:14
-weggejorist-
Senap-ar-en-prick | 03-06-20 | 17:37

@Senap-ar-en-prick | 03-06-20 | 17:37:
Tegenwoordig heb je een college degree nodig om agent te kunnen worden. Met alleen een high school diplomaatje kom je tegenwoordig bijna nergens meer binnen. College is ongeveer equivalent met wat hier de hogere niveau's van het MBO zijn (3 & 4) en het HBO. Niveau verschilt sterk per onderwijsinstelling.

koter | 03-06-20 | 18:03
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Senap-ar-en-prick | 03-06-20 | 16:39

Een fijn land lijkt me Amerika. Nog beter Jerry Springer for President.

ron9129 | 03-06-20 | 16:36 | 2

Amerika is geen land, (vraag o.a. maar aan Canadezen), VS (USA) daarintegen wel.

litebyte | 03-06-20 | 17:04

Loonbelasting is ook een soort knielen voor sukkels, 50 procent, al 40 jaar maar nu at last, racist ! And proud of it !

2CVOcean | 03-06-20 | 16:35

De commedant had een taak gekregen en daar zat geen overgave bij. Oneervol ontslag moet hierop volgen. Ik moet er niet aan denken dat ze hun kans konden grijpen.

bigstone | 03-06-20 | 16:33

BLM ook grote demonstratie in de UK. En wat doet men daar voor de blanke meisjes die verkracht worden door de 'grooming gangs'?
Inderdaad, die gooien we in het gevang (de slachtoffers, uiteraard. Niet de daders).
cathyfox.wordpress.com/2020/05/20/bar...

Dus sorry dat ik het zeg, maar BLM en hun acolieten kunnen me de hik krijgen met hun selectieve verontwaardiging.

quantumcollider | 03-06-20 | 16:26 | 3

Wat zijn dat voor gasten die dat zo'n meisje aandoen.
F*cking psycho's. Straffen heeft geen zin. Dat zien ze alleen als verliespost.

kloopindeslootjijook | 03-06-20 | 16:43

Rotherham schandaal, werkelijk zum kotzen wat daar gebeurde. Theodore Dalrymple schrijft al jaren in expliciete termen op wat de politiek correcte wegkijkbrigade voor sporen van vernieling achter zich trekt, maar luisteren ho maar. Goed dat je 't noemt quantum, dank voor de link.

CeesCloosd | 03-06-20 | 17:07

Na alles wat ik de afgelopen dagen gelezen heb is dit zoals ik het zie: George Floyd is veroordeeld voor een overval waarbij hij zijn pistool richtte op de buik van een zwangere vrouw. Daar is hij voor veroordeeld. George Floyd en de agent die uiteindelijk verantwoordelijk is voor zijn dood zijn 7 jaar collega’s geweest. De agent die verantwoordelijk is voor zijn dood zag waarschijnlijk een kans om voor een kleine overtreding wraak te nemen op zijn ex-collega, met helaas de dood tot gevolg. Het lijkt mij meer persoonlijke wraak, en Idd ook politiegeweld want dit hoor je niet te doen vanuit je functie. Maar met racisme lijkt het mij helemaal niets te maken te hebben. Die rellen en demonstraties moeten gewoon ophouden. Wat willen ze hier nou eigenlijk mee bereiken? En hoe dan?

Sinterbikske | 03-06-20 | 16:20 | 3

U benoemt het veel te feitelijk..

BozePaarseMan | 03-06-20 | 17:08

Zo als dat waar is zal die zwangere vrouw ook moeite gehad hebben met ademen

Carlos_I | 03-06-20 | 17:25

Wat ze hier mee willen bereiken is precies wat je ziet gebeuren, blanken die knielen en daarmee het slachtofferschap van de zwarten en hun schuld als blanken accepteren. Dat is stap 1. Stap 2 is de situatie "verbeteren", wat voor hun betekent, zwarten voortrekken op allerlei gebieden, quota, subsidies etc.. Je ziet het in New York al, waar de Governor pleit voor een herstructurering van de politiemacht. BLM zal ongetwijfeld willen meepraten, ja zelfs actief uitgenodigd worden. In Nederland zie je Simons ervoor pleiten om POC op verkiesbare plaatsen te zetten.
Dit is echt linkse identiteitspolitiek, met Antifa als knokploegen en het werkt, iedere knielende agent en soldaat is een overwinning, net als iedere roetveeg Piet in Nederland.

Blauwpetje | 03-06-20 | 18:23

Dat knielen van de politie is blijkbaar nodig omdat de demonstranten anders een rode waas voor ogen krijgen en dan gaan denken dat wanneer de politie tegen je optreedt dat dat iets te maken heeft met waar je inhoudelijk voor aan het demonstreren bent.
Dat is helemaal niet zo, maar er wordt in die kringen door van die alfa's van alles aan elkaar geknoopt en door elkaar gehusseld.
Bijvoorbeeld dat zwarte piet geen slaaf is en dat niet alles dat in het uiterlijke slavenhouders-patroon past ook slavernij moet te zijn.
Dat knielen van de politie weer heel iets ander is dan elke vorm van demonstreren accepteren, dat snappen nog niet alle demonstranten ook nog niet.

kloopindeslootjijook | 03-06-20 | 16:17 | 5

Dat knielen is toch ook handig om aan te leggen en gericht te schieten?

LostSandWich | 03-06-20 | 16:30

Ze knielen voor hun collega’s en zeker niet voor dat tuig

Vlasbaard | 03-06-20 | 16:31

Lijfsbehoud, ze waren maar met een paar man, je kan moeilijk een paar honderd protestors afknallen, maak je ook geen vrienden mee.

Uw Verzekeringsadvis | 03-06-20 | 18:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Zijn genoeg christenen die ook de shekels achterna gaan. Moslims. Het geloof doet er eigenlijk niet toe in het verraad van de mens. Overigens is het nu écht tijd om ben & jerry's te boycotten... Wat een waanzinnigen.

PhallusDominus | 03-06-20 | 16:47

@PhallusDominus | 03-06-20 | 16:47: Het zal niet lang duren voordat pro-BLM bedrijven boycotten een hate crime is. Volgens het Twitter tribunaal is het dat al.

Quincunx | 03-06-20 | 17:10

Lol ik had geen idee, er liggen er hier 2 in de vriezer. Maar dat tientje gaat de prullenbak in

Nouwske | 03-06-20 | 17:13
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
frank4444 | 03-06-20 | 16:08 | 3

Ben er wel beetje klaar mee dat ik na jaren van goed gedrag en mezelf proberen open op te stellen als een goed mens nu ineens verwijt krijg racist te zijn, door typetjes zoals Verbaan...
Wil je niet knielen? Racist...
Vind je Halsema een kut? Racist...
Hou je niet van Groen Links? Racist...
Ben je bang voor Corona? Racist...
Vind je dat noodverordeningen er niet voor niets zijn? Racist..
Doe je niet mee aan zwarte profielfoto’s? Racist...
Stel je vraagtekens bij biomassa? Racist...

Heb je (op welk onderwerp dan ook) een andere mening? Racist...
Beetje makkelijk zo, niet??
Alles wat een mens écht aan normen en waarden heeft, en de wijze waarop je gewoon goed je leven probeert te leiden, met open vizier naar je medemens, is ineens niet van belang meer.
Maar owee als je niet op precies álle punten nét zo denkt als een kleine linkse kliek... Racist.
.
We zagen deze trend al zo duidelijk in Amerika in de periode voorafgaand naar wat uiteindelijk de verkiezing van Trump zou worden en we zagen het als voorstation naar de Brexit. En nu zal dit gaan leiden tot nog meer polarisatie in de wereld...

Jimmydepimmy | 03-06-20 | 16:07 | 4

Relax, Jimmy, het is een klein clubje met een grote mond. 90 % van Nederland denkt er gelukkig heel anders over. Alleen groot-steedse imbecielen.

BenPakdee | 03-06-20 | 16:43

Blijf gewoon wie je bent en trek het je niet zo aan dat al die mafklappers je een racist vinden. Verzamel gewoon goede argumenten voor als je een keer met zo iemand in discussie raakt.

ventilatiesysteem | 03-06-20 | 17:00

@ventilatiesysteem | 03-06-20 | 17:00: Eens, jammer alleen dat goede argumenten totaal geen nut hebben bij dit soort lui. Deze mensen voeden zichzelf met hypocrisie en selectieve wegkijkerij.

chemtrails | 03-06-20 | 17:04
▼ 1 antwoord verborgen

Gaaf eigenlijk. Dan ben je een nazaat van een Africaanise slaaf, groei je op in het getto van 1 of andere verdorven amerikanische stad, denk je,"what the fok", ga mijn leven beteren en word pliesieagent. word je door je kop geschoten door je zwartebroeder. Only in de US. Goddamded. Heb je wel fokking bad karma.

Tishetnetnie | 03-06-20 | 16:05 | 1

Ja, karma is a bitch.

Alco-de-Holist | 03-06-20 | 16:45

Beter staande sterven dan op je knieën leven.

Kwelbeller | 03-06-20 | 16:03 | 2

Zij bijna niemand in de geschiedenis van de mens.

PhallusDominus | 03-06-20 | 16:49

Doe mij maar een BLT ipv een BLM.

VriendjeWip | 03-06-20 | 16:02

Antifa organiseert de rellen.
youtu.be/RivUUU1hE_I
Zul je bij de NPO niet horen.

Stormageddon | 03-06-20 | 16:01 | 5

Kijken welke omroep een docu maakt over de minder frisse kanten van de antifa. Zo moeilijk kan het niet zijn, zelfs Marijnissen Sr (SP) gaf bij een gesprek bij Weltschmertz aan dat hij die lui niet ziet zitten. Nou, als die dat al vinden...

kloopindeslootjijook | 03-06-20 | 16:31
-weggejorist-
Moonwarrior | 03-06-20 | 16:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Beetje het zelfde bij islam.

rein9576 | 03-06-20 | 16:08

Kijk dan, onderzoek, feiten en conclusies zonder een politieke hap meel in je bek of een kartelketen om je nek.

Eppo | 03-06-20 | 16:11

Al dat gekniel...... voor wie of wat eigenlijk?

Fatwabuster | 03-06-20 | 16:00
-weggejorist-
frank4444 | 03-06-20 | 15:59 | 1

Zie je het al voor je als er in een aantal EU-steden problemen zijn met minderheden (wat een rotwoord eigenlijk) en die vette populistische intrigant van een Timmermans zegt: Europe is in pain.

litebyte | 03-06-20 | 15:55 | 4

Lageraantalheden komt rottig de strot uit. En waarschijnlijk bedoel je Europese steden ipv EU enclaves.

Acar_ketimun | 03-06-20 | 17:07
▼ 1 antwoord verborgen

GS redactie noemt hier Axios. Als je iets wilt begrijpen van de USA, volg dan Axios.com. Alleen maar feitelijke verslaggeving, duidelijk, compact en goed.
voorbeeld voor veel Nederlandse media.

ole guapa | 03-06-20 | 15:55

Knielen deed men vroeger voor koningen.

Waarom sommige Amerikaanse autoriteiten dit nu ook doen naar een gemeenschap die zij slechts neutraal dienen te beschermen zie ik als dezelfde psychose waarin Femke Halsema verkeert: misplaatst activisme.

Soit, de-escalatie bij dreiging van geweld is soms nodig. Maar knielen door militairen of politie om activisten te pleasen?? Vreemde tactiek.

Nooit gedacht dat ik dat in een Amerikaanse burgeroorlog zou zien.

Mensdier | 03-06-20 | 15:53 | 2

VS burgers zijn over het algemeen nogal emotioneel flexibel. Komt mede door al die troep die ze slikken om nog enigszins te kunnen functioneren.

litebyte | 03-06-20 | 15:58

Knielen is de knip maken tussen de inhoud van de demonstratie en het gedrag van de demonstranten.
Dat blijven twee verschillende dingen waar demonstranten het blijkbaar moeilijk mee hebben.

kloopindeslootjijook | 03-06-20 | 16:24

Wat ze ook doen of tegen racisme waar van links tot rechts niemand zich in kan vinden omdat het over gedrag gaat uiteindelijk,
is het wel bizar dat we die relschoppers, dieven en ander tuig hebben dat als een sprinkhanenplaag door zo'n gebied gaat.
Dus die demonstranten moeten ook een keer accepteren dat soms stevig optreden nodig is.

kloopindeslootjijook | 03-06-20 | 15:52

Als blanke kon je vroeger in Harlem en The Bronx niet veilig de straat op.
Maar dat was natuurlijk geen racisme.
De Amerikanen zijn gek.

HoerieHarry | 03-06-20 | 15:51 | 9

De Bijlmer was vroeger ook een ghetto waar je als blanke liever niet kwam.
Maar daar hoor je ze niet over.

HoerieHarry | 03-06-20 | 16:08

Ja ben wel eens te ver doorgelopen 2x. Een keer spraken latino's me aan in het Spaans, snel doorlopen dus. Niks gebeurt maar je weet gewoon dat ze uit zijn op shit.

Moonwarrior | 03-06-20 | 16:58
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik kniel alleen voor Trump.

Sitting_targets | 03-06-20 | 15:50 | 1

Pijpslet.

RickyLaRue | 03-06-20 | 16:02

Men weet dat alles wordt opgenomen. Niks in die filmpjes is spontaan, alles is gespeeld. Alleen maar om op beeld te staan. Lachwekkend is het geworden.

CzMichiel | 03-06-20 | 15:49 | 3

Zijn ook allemaal betaald door George Soros hea?

MrLahey | 03-06-20 | 15:53

Zelfde geldt voor beeld van Europa in het buitenland. Dat is ook de verklaring waarom in het buitenland het beeld bestaat dat wij in Nederland allemaal 'dope smoking pornographists' zijn.
De USA is zo groot als het continent Europa. Wat je hier ziet is ook alleen maar in enkele wijken in enkele grote steden aan de hand.

ole guapa | 03-06-20 | 15:58

@ole guapa | 03-06-20 | 15:58: en prompt vergeten ze dan snoepjes als Angel Dust, PCP, Flakka en de porno industrie van Hollyhardwood...

Acar_ketimun | 03-06-20 | 16:39

Ik vind het maar niks dat gekniel. Niemand zou voor wie dan ook moeten knielen. No way dat ik zomaar kniel voor iemand. Schiet mij maar dood dan.

Pieter_Auper | 03-06-20 | 15:49 | 1

Hehe, eindelijk iemand die zegt waar het op staat. Dat gekniel is totale waanzin, niemand knielt voor niemand.. We zijn allemaal mensen op twee benen, fier overeind, kin omhoog en borst naar voren.. Knielen in welke variant ook (wit knielt voor zwart of zwart knielt voor wit), het is altijd een beeld van ongelijkheid, oh de ironie. Blanke die knielen geven zich over aan de verzengende intimidatie van antifa en hyper policor.. En dat is de werkelijke inbreuk op vrijheid. Nog erger zijn die agenten en militairen die "bending over backwards" apologizen door te knielen.. Walgelijk, het uniform staat voor neutraliteit en onpartijdigeheid. Dienders maken geen onderdeel uit van protesten en maken geen publieke statements dat doen ze alleen in bananenrepublieken en shithole countries.. De linkse media (ook hier) maar kirren hoe fantastisch deze agenten en militairen zijn en "hoe het ook kan".. Nee dit is het verval van de rechtstaat, vrouwe justitia heeft haar blindoek afgedaan en om de mond gebonden als antifa protester.. Kan me niet herinneren dat Marten Luther King een droom had waarin "sons of former slave owners" knielen voor "sons of former slaves"...

dr fijnstof | 03-06-20 | 16:11

Knielen? Never.

Brintabever | 03-06-20 | 15:48 | 3

Voor een briefje van vijftig op de stoep maak ik graag een uitzondering

Spartaan1888 | 03-06-20 | 15:54

Als er een kwartje op straat ligt wel toch?

Mopar | 03-06-20 | 15:59

En dat alles ondanks de presidentieele communicatie waterval van peace, love en verbroedering, de mensen begrijpen het gewoon niet.

niels5142 | 03-06-20 | 15:48

Hoofdredactioneel commentaar in De Limburger vandaag:
"Het duivelse presidentschap van Trump..."
"Scheldend en tierend op iedereen die hem in de weg staat..."
En na het bagatelliseren van Halsema's "faux pas":
"De echte dreiging komt uit Amerika en heet Trump."

Heb de krant maar eens gebeld met de vraag waar ze het lef vandaan halen om een bevriend staatshoofd zo te demoniseren.

Leipniz | 03-06-20 | 15:47 | 5

De rellen nu zijn ook het indirecte gevolg van het anti-Trump gedrag van MSM en de democraten de afgelopen jaren.

MrLahey | 03-06-20 | 15:56

@Brintabever | 03-06-20 | 15:50:
Had een discussie met de vriendelijke en begripvolle medewerker, die eerst nog probeerde te betogen dat het maar een invividuele menig betrof. Maar onder het artikel staat letterlijk "het commentaar vertolkt de mening van De Limburger over belangrijke nieuwsfeiten in Limburg en de wereld". Het is dus de krant als collectief die voor dit soort "journalistiek" staat. Daar kon hij weinig tegen in brengen.

@Frans Laarmans | 03-06-20 | 15:51:
Had ik willen doen. Maar de huisgenoot wil de regio-informatie en de puzzels niet kwijt. Heb dan maar 20% korting op het abonnement geaccepteerd. Slappe hap, ik weet het.

Leipniz | 03-06-20 | 15:58

Heb ooit nog eens gewerkt voor de voorganger, Dagblad voor Noord-Limburg. Toen was het niet zo links, liepen 2 redacteuren rond a la Hans Wiegel zelfs.

Jo Wijnen heeft zijn abo opgezegd al een tijd geleden geloof ik zo erg is het.

Moonwarrior | 03-06-20 | 17:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat de media vaak vergeet te vermelden is dat de rellen zich afspelen in steden die worden bestuurd door de Democraten.

En dat deze steden burgemeesters hebben die weigeren hard op te treden tegen de relschoppers. Daarom zijn deze rellen en plunderingen zo uit de hand gelopen.

Als de staat de burgers niet beschermd gaan burgers zichzelf beschermen. En dat is wat nu gebeurt in de VS.

Het aantal aanvragen voor een wapen is dan ook sterk gestegen.

Swieberj | 03-06-20 | 15:47

ho ho ho, Labiela Verbaan heeft een BOEK over FASCISME gekocht! we worden ontmaskerd!

klimaatsloper | 03-06-20 | 15:47 | 1

Kan zij begrijpend lezen? Dan is er nog hoop voor haar.

threeheadedmonkey | 03-06-20 | 16:02

wanneer zal de film uitkomen?

Barkruk2 | 03-06-20 | 15:47

Wel hatverwarmend om te zien dat de "Voetsoldaten van het proletariaat" worden afgestopt door de milities van "We The People", je verwacht het niet hè dat niet op die ideologische koekwauzen zit te wachten.

HaatAth3ist | 03-06-20 | 15:47

Ik zit hier met een melting pot van emoties naar te kijken.

GroetenVanUrk | 03-06-20 | 15:46

Politieagenten die knielen voor Antifa..... what's next?

Spartaan1888 | 03-06-20 | 15:45 | 3

Politieagenten die op de Dam staan en toekijken.

kwark001 | 03-06-20 | 15:46

Hun voeten kussen.

Selassie | 03-06-20 | 15:47

U was me nét voor. WTF doen ze nu toch. Een knieval vooe Antifa en BLM.
Twee terroristische organisaties pur sang.

RickVogelschrick | 03-06-20 | 15:48

We moeten witte en zwarte mensen, geboren in de verkeerde kleur, gaan helpen. Kleurtransformatie moet worden opgenomen in de basis ziektekostenverzekering.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 15:44 | 4

De zonnebank in het ziekenfonds pakket.

Spartaan1888 | 03-06-20 | 15:53

Zoals Michael Jackson?

Moonwarrior | 03-06-20 | 17:02
▼ 1 antwoord verborgen

In parijs... zijn het op dit moment ook de gele... sorry zwarte hesjes deze keer die boos zijn.

litebyte | 03-06-20 | 15:43 | 3

Wanneer zijn die anders gepigmenteerden nu eigenlijk níet "boos" ??

RickVogelschrick | 03-06-20 | 15:50

Bloc Noir bedoel je?

Acar_ketimun | 03-06-20 | 16:16

AD’tje doet ook weer lekker mee. Het was zo’n goedzak die George. OK hij had een ‘ruig’ leven achter de rug, maar het was echt een schatje nu.

Een vriendelijke reus die op het verkeerde pad belandde: dit was George Floyd
www.ad.nl/dossier-protesten-in-vs/een...

Wat een flutkrant is het ook.

Frans Laarmans | 03-06-20 | 15:43 | 2

Het AD is opgeschoven naar een propaganda krant van extreem linkse partij Groen Links

Zeiss | 03-06-20 | 15:50

Het AD is de Nederlandse CNN.

Nehemia | 03-06-20 | 16:22

Kennelijk gaat het bij de media niet meer om feiten maar om onjuiste naritives te verspreiden.

Ten eerste is bij deze zaak , tot nu toe, geen enkel bewijs van racisme gevonden. Wel hardhandig politie optreden.

Ten tweede tonen de feiten aan dat er geen politie hetze is om zwarten dood te schieten. Dat laten de feiten zien.
========
Uit het artikel "The Sole Justification Offered for the Riots Is a Fiction "
Relschoppers en hun enablers beweren dat de huidige rellen gerechtvaardigd zijn door een epidemie van politie-schietpartijen op ongewapende zwarte mannen.

Maar zo'n epidemie bestaat niet.

Dat zwarte mannen het huis niet kunnen verlaten zonder neergeschoten te zijn door racistische agenten. "Het is belangrijk om hier vandaag te zijn omdat we doodgaan", vertelde een demonstrant aan de Milwaukee Journal Sentinel. 'Het is een epidemie.'

Dit wordt niet ondersteund door de gegevens. Vorig jaar werden volgens de database van de Washington Post met door de politie betrokken schietpartijen negen ongewapende zwarte mensen door de politie doodgeschoten, vergeleken met 19 ongewapende blanke mensen.

De centrale bewering van de verdedigers van de rellen is dat 'ze ons vermoorden', dat zwarten worden 'opgejaagd' door racistische politie densten en in gevaar zijn telkens wanneer ze hun huis verlaten.

De feiten ondersteunen deze claim dan ook niet.

Swieberj | 03-06-20 | 15:42 | 5

Feiten of niet, het ressentiment leeft al jaren. De USA is op veel plekken een erg gesegregeerde samenleving mede ook door het over de top geslagen kapitalisme waarbij de verschillen tussen de haves en de have-nots compleet uit de klauwen zijn gelopen.

De Treinende Rechter | 03-06-20 | 15:54

@De Treinende Rechter | 03-06-20 | 15:54:

De VS is een land van immigranten. Typisch is dat b.v Latino's en Aziaten het goed doen in de VS. Beter dan Afro-Amerikanen.

Onder Trump ( voor de Corona) zijn de Afro Amerikanen en Latino's er economisch goed op vooruit gegaan.

Swieberj | 03-06-20 | 16:00

@De Treinende Rechter | 03-06-20 | 15:54: Ja het ligt natuurlijk altijd aan anderen, nooit aan de personen zelf die een broddelwerk van hun leven maken en anderen daarvan de schuld geven.

Lupuslupus | 03-06-20 | 16:01
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat een stelletje schavuiten daar zeg.
Foei!

HoerieHarry | 03-06-20 | 15:41 | 4
-weggejorist-
frank4444 | 03-06-20 | 15:51

Nozems !

Lt-Kol Kilgore | 03-06-20 | 15:54

La'Quisha en de rekels.

RickyLaRue | 03-06-20 | 15:59
▼ 1 antwoord verborgen

Zo 'spontaan' allemaal. Een groot machtsspel.

van heinde en verre | 03-06-20 | 15:41


Er komt nog een tropische storm aan, dus dat plunderen gaat nog wel even door.

Zer0-hedger | 03-06-20 | 15:35 | 4

Als die storm over de Antillen heen gaat zien we daar ook weer mensen met TV's door de straten rennen.

2voor12 | 03-06-20 | 15:43

@2voor12 | 03-06-20 | 15:43:
Is heus niet lullig bedoeld, maar blijkt op de een of andere manier tóch in de genenen te zitten.

RickVogelschrick | 03-06-20 | 15:54

Tot de verkiezingen zullen de zaken alleen maar verder escaleren. Alle registers worden opengetrokken door de usual suspects om te voorkomen dat Trump herkozen gaat worden.

Nehemia | 03-06-20 | 16:25
▼ 1 antwoord verborgen

tijd voor lachgasgranaten

Hemmenaar7 | 03-06-20 | 15:34 | 2

Komt de sfeeer wel ten goede

Zer0-hedger | 03-06-20 | 15:36

Rookgranaten, wel zwart.

kwark001 | 03-06-20 | 15:39

Als blanke vol op het orgel gaan voor wat in de kern een zwarte kwestie is: hoe is dat dan geen cultural appropriation? Binnen een consequente ideologie zou dat twee kanten op moeten werken.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 15:34

Hoe die suburbs de gasten van antifa wel even hun dorp uitknikkeren vind ik wel mooi.

Piet Karbiet | 03-06-20 | 15:33 | 1

En dit zijn de suburbs, waar nog betrekkelijk normaal volk woont. Deep in the south mag je blij zijn als je alleen maar kreupel wordt gemept.

Lt-Kol Kilgore | 03-06-20 | 15:42
-weggejorist-
frank4444 | 03-06-20 | 15:33

Altijd wel mooi om te zien: In de US werk het leger alleen door de aanwezigheid al de-escalerend. En ze hebben zelf ook geen zin in matten dus ze lossen het diplomatiek op. Niet met onderhandelen maar door rust en zelfvertrouwen.

Sqbar | 03-06-20 | 15:31

Knielen? This is sparta!!!! Zul je bedoelen!!!!

Hollandse_blauwe | 03-06-20 | 15:29 | 1

Precies!

Spartaan1888 | 03-06-20 | 15:45

Lang leve Polk County! Polk High 33 in het bijzonder. Vier touchdown in 1 potje. Dat was nog eens een tijd.

Ramses Sappie | 03-06-20 | 15:29 | 4

Polk High was een fictieve school in Chicago, maar ik kan de poging waarderen.

Binnenbaan | 03-06-20 | 15:49

De man is een legende! In heb zijn dochter nog geneukt.

De Treinende Rechter | 03-06-20 | 15:49

All Bundy?

Kwelbeller | 03-06-20 | 16:08
▼ 1 antwoord verborgen

"The people in Polk County like guns, they have guns, I encourage them to own guns... And if you try to break into their homes to steal, to set fires, I'm highly recommending they blow you back out of the house with their guns."

Is toch de meest duidelijke en terechte gang van zaken.
Zie hier waarom de 2e amendment zo belangrijk is.

Rotterdammert1965 | 03-06-20 | 15:26 | 7

@Kapitein Sjaak Mus | 03-06-20 | 15:35: Ja, daarover zijn meerdere uitspraken van het US Supreme Court, wat onverlet laat dat je een wapen mag bezitten én dat mag gebruiken om je te verdedigen.
United States v. Miller, 307 U.S. 174 (1939)
(the most extensive modern discussion of the Amendment)
An indictment in the District Court Western District Arkansas, charged that Jack Miller and Frank Layton "did unlawfully, knowingly, wilfully, and feloniously transport in interstate commerce from the town of Claremore in the State of Oklahoma to the town of Siloam Springs in the State of Arkansas a certain firearm, to-wit, a double barrel 12-gauge Stevens shotgun having a barrel less than 18 inches in length [contrary to the National Firearms Act] . . . ."

A duly interposed demurrer alleged: The National Firearms Act is not a revenue measure but an attempt to usurp police power reserved to the States, and is therefore unconstitutional. Also, it offends the inhibition of the Second Amendment to the Constitution -- "A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of people to keep and bear Arms, shall not be infringed." The District Court held that section eleven of the Act violates the Second Amendment. It accordingly sustained the demurrer and quashed the indictment.

. . .

In the absence of any evidence tending to show that possession or use of a "shotgun having a barrel of less than eighteen inches in length" at this time has some reasonable relationship to the preservation or efficiency of a well regulated militia, we cannot say that the Second Amendment guarantees the right to keep and bear such an instrument. Certainly it is not within judicial notice that this weapon is any part of the ordinary military equipment or that its use could contribute to the common defense. Aymette v. State, 2 Humphreys (Tenn.) 154, 158.

The Constitution as originally adopted granted to the Congress power -- "To provide for calling forth the Militia to execute the Laws of the Union, suppress Insurrections and repel Invasions; To provide for organizing, arming, and disciplining, the Militia, and for governing such Part of them as may be employed in the Service of the United States, reserving to the States respectively, the Appointment of the Officers, and the Authority of training the Militia according to the discipline prescribed by Congress." With obvious purpose to assure the continuation and render possible the effectiveness of such forces the declaration and guarantee of the Second Amendment were made. It must be interpreted and applied with that end in view.

The Militia which the States were expected to maintain and train is set in contrast with Troops which they were forbidden to keep without the consent of Congress. The sentiment of the time strongly disfavored standing armies; the common view was that adequate defense of country and laws could be secured through the Militia -- civilians primarily, soldiers on occasion.

The signification attributed to the term Militia appears from the debates in the Convention, the history and legislation of Colonies and States, and the writings of approved commentators. These show plainly enough that the Militia comprised all males physically capable of acting in concert for the common defense. "A body of citizens enrolled for military discipline." And further, that ordinarily when called for service these men were expected to appear bearing arms supplied by themselves and of the kind in common use at the time. [Citing further sources, e.g., the Virginia Act of October 1785 providing for a Militia of "all free male persons between the ages of eighteen and fifty years," with certain exceptions.]

Most if not all of the States have adopted provisions touching the right to keep and bear arms. Differences in the language employed in these have naturally led to somewhat variant conclusions concerning the scope of the right guaranteed. But none of them seem to afford any material support for the challenged ruling of the court below.

staat het bier koud? | 03-06-20 | 15:59

@staat het bier koud? | 03-06-20 | 15:59:
Nou, doe mij dan maar een koud biertje.

Kapitein Sjaak Mus | 03-06-20 | 16:06
▼ 4 antwoorden verborgen

Walgelijk.

kwark001 | 03-06-20 | 15:29

Compleet gestoord! Dit zou 1Vandaag of M nog niets eens flikken. Dat is nu de waarheidsmedia... moeahahahaha! (als het echt is....)

litebyte | 03-06-20 | 15:37

Dat zal Rodney toch zelf wel hebben gefotoshopt...

Earl_of_Doncaster | 03-06-20 | 15:39

Ze schieten dus eerst twee van je collega’s af, rijden er daarna eentje halfdood.
En dan ga je als agent knielen om te pleasen.

Turbulentie? | 03-06-20 | 15:25 | 1

Helemaal gestoord.

Lupuslupus | 03-06-20 | 15:31

The deplorables against antifa... now it gets interesting...

litebyte | 03-06-20 | 15:24

Logisch, een gepensioneerde zwarte agent doodeschieten omdat hij tussen jou en he buit instaat. Heeft allemaal niets meer van doen met de tragische dood van Floyd. Dus de vraag is nog slechts, wie profiteren hier van?

Rest In Privacy | 03-06-20 | 15:24

Ziet er uit als een burgeroorlog.

Hypno2050 | 03-06-20 | 15:22 | 4

@Balletje Mayo | 03-06-20 | 15:28: Hahaha jaja!

litebyte | 03-06-20 | 15:35

Precies dit. Hele buurten met kanonnen van semiautomatische wapens die nu beschermingsfronten vormen? Wat moet er inderdaad nog meer gebeuren voordat de mainstream erkent dat dit inderdaad een burgeroorlog is?

chemtrails | 03-06-20 | 15:46
▼ 1 antwoord verborgen

Beetje op 10cm afstand in je gezicht geschreeuwd worden en/of zelf schreeuwen. Daarna lekker naar huis, naar je ouders en grootouders welke over 2 weken op de IC liggen. En dan maar janken dat vooral POC 'slachtoffer'. zijn van covid19.

filosofem | 03-06-20 | 15:22 | 1

Ja, vind het bijzonder knap van een boel Amerikanen dat ze zo rustig blijven als iemand ze de huid staat vol te schelden op 10 cm afstand en daarbij dan ook nog roepen dat ze beschoten willen worden. Wat mij betreft mag je dan gewoon straffeloos voor je donder geschoten worden.

Zou wel een bodycam aanraden voor de verantwoording achteraf mocht dat noodzakelijk zijn.

oh no | 03-06-20 | 16:06

Over burgemeesters gesproken:

Cuomo threatens to 'displace' NYC Mayor Bill de Blasio
www.foxbusiness.com/lifestyle/gov-cuo...

New York Gov. Andrew Cuomo unleashed a scathing rebuke on New York City Mayor Bill de Blasio on Tuesday for his response to the riots that have taken place throughout the city for several days as peaceful protests against police brutality descended into violence and destruction.

“What happened in New York City was inexcusable,” Cuomo said during his Tuesday press conference, unprompted. “I have offered the National Guard, the mayor has said he can handle it with the NYPD. My option is to displace the mayor of New York City and bring in the National Guard as the governor in a state of emergency and basically take over … the mayor’s job. You’d have to displace the mayor."

Moonwarrior | 03-06-20 | 15:20 | 4

Cuomo heeft gewoon gelijk maar ik denk dat het niet eenvoudig is om een burgemeester uit zijn ambt te zetten. Ook daar niet.....

Lupuslupus | 03-06-20 | 15:34

@Lupuslupus | 03-06-20 | 15:34: Cuomo is een zeer agressieve politicus (papa zat ook in de business en zijn broer zit bij CNN), die machtsg**l is.
Zijn "persconferenties" hebben dat al laten zien. Hij zoekt hoe ver de "coronacrisis" hem toelaat zijn macht uit te breiden.

Bill de Blasio is van hetzelfde slag, meer communistisch.

Ze verdienen elkaar.

Arachne | 03-06-20 | 19:51
▼ 1 antwoord verborgen

Als iemand mij ooit gebiedt om te knielen, en hij meent het serieus, dan hebben we toch wel een probleem..

Rest In Privacy | 03-06-20 | 15:19 | 16

@litebyte | 03-06-20 | 15:26: Het waren er 10 en die zijn het afgedropen met de staart tussen hun benen.

Lt-Kol Kilgore | 03-06-20 | 15:57

Ik kniel soms voor het toilet, niet fijn, maar anders wordt het een bende.

Lochos | 03-06-20 | 16:09

Dat knielen kan je niet eisen, dat moet vrije keus zijn anders verliest het z'n betekenis.

kloopindeslootjijook | 03-06-20 | 16:14
▼ 13 antwoorden verborgen

Waarom zou je knielen vanwege een daad waar je zelf helemaal niks mee van doen hebt, sterker nog een daad die je verwerpt. Het geeft mij het gevoel dat je door te knielen je daardoor een stukje schuld op je neemt. Gaan die sjw’s en antifas nu knielen voor David Dorn en Shay Mikalonis ? Of worden die twee gezien als collaborateur ? Elke dag wordt er wel een politieman gedood in de US. Die mensen staan op scherp. Dat is geen excuus om z’n nek zo lang dicht te knijpen maar als hij gewoon in de politieauto was gaan zitten had hij nog gewoon geleefd. Dus volg gewoon de orders op en werk mee.

Carlos_I | 03-06-20 | 15:19 | 7
-weggejorist-
frank4444 | 03-06-20 | 15:36

@litebyte | 03-06-20 | 15:33: dus we moeten mensen geld geven anders worden ze boos?
Doen uw knieën geen pijn?

Turbulentie? | 03-06-20 | 15:47

Yep - oorzaak en gevolg en dat in combinatie met de context is toch wel zo van belang om een situatie op waarde in te schatten. Jammer genoeg is dat iets wat de grote massa niet lijkt te willen doen want dan hebben ze geen "verantwoording" om tegen het gezag te schreeuwen en te plunderen... zo treurig.

oh no | 03-06-20 | 16:18
▼ 4 antwoorden verborgen

Geestig ook die idioot die zijn duim opsteekt naar "betogers" (item staat hierboven als We're on you side) en als dank wordt zijn raam ingegooid.
Hij krijgt ook niet veel steun op twitter...

staat het bier koud? | 03-06-20 | 15:18 | 2

Hilarisch inderdaad. Karma voor de enablers en ophitsers.

obominotie | 03-06-20 | 15:32

@obominotie | 03-06-20 | 15:32: Dat wordt door sommige twitteraars ook zo verwoord.
Ook zeggen sommigen: dit is nou hoe het voelt als jouw bezit wordt vernield terwijl jij er helemaal nuets mee te maken hebt.
Hopelijk heeft deze dombo er in ieder geval wat van geleerd.

staat het bier koud? | 03-06-20 | 15:41

zullen er nou ook republikeinen tussen de relschoppers zitten? Of is dit puur een feestje van de democraten?

yeps | 03-06-20 | 15:17 | 2
-weggejorist-
frank4444 | 03-06-20 | 15:21

De republikeinen zijn het die de boel beschermen, de democraten die de boel slopen.
Zoals hun presidenten ook altijd doen.

2voor12 | 03-06-20 | 15:23
-weggejorist-
kwark001 | 03-06-20 | 15:17

Met 25 mln werklozen en tal van onderliggende problemen in een land, is het natuurlijk wachten tot er iets gebeurt waardoor de boel escaleert.. en dat is gebeurd. Ben inmiddels wel benieuwd hoelang dit gaat duren.

FGAINA | 03-06-20 | 15:16 | 1

Nou ja, de Commander In Chief beschikt over 11 vliegdekschepen, ongeveer 1500 ICBM met extra fijne load, ruim 1000 vliegmachiens en een flinke bubs bommenwerpers. Dus het zou snel afgelopen kunnen zijn. Zou internationaal de boel ook een beetje kunnen op schudden.

Lochos | 03-06-20 | 16:05

Een goed begin is het halve werk. Antifa wereldwijd op de lijst van terroristische organisaties en meneer Soros in de bak.

VP732 | 03-06-20 | 15:14 | 1

Volgens mij hoef je alleen Soros op te pakken en aan te pakken. De subsisiestromen drogen vervolgens vanzelf op. Ik zou de subsidiestromen van de Postcodeloterij ook eens goed tegen het licht houden.

Phantomas | 03-06-20 | 15:39

Niet alle negers zijn lief.

kibambam | 03-06-20 | 15:14

Dat gekniel vind ik maar pathetisch.

Piet Karbiet | 03-06-20 | 15:14 | 5

Dat is ook waanzin. Ik heb altijd het idee dat veel linkse mensen denken: als ik mezelf maar goed verneder, dan krijgen die minderheden vast veel respect voor ons. De grap is dat die minderheden daar helemaal geen respect voor hebben. Die denken net als wij: moet je die slappe lulletjes zonder eigenwaarde eens zien. Ze komen niet eens voor hun eigen groep op.

Tashtego | 03-06-20 | 16:04

Vooral omdat we er nu de komende tijd niet van af komen. De deug sterren gaan als straks sport en muziek evenementen knielen en lange speeches houden. Iedereen die niet mee knielt wordt meteen in de racisten hoek gedrukt.

P-unit | 03-06-20 | 16:14

@P-unit | 03-06-20 | 16:14: Bono is ondanks zijn leeftijd de afgelopen dagen meerdere keren per uur klaar gekomen. 24 uur per dag.
Het enige wat nog ontbreekt is een linkje met CO2.

TheEgg | 03-06-20 | 16:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Door de sociale media zijn ze een theatervolk geworden. Misschien wij ook wel.

Rest In Privacy | 03-06-20 | 15:14

Protesters die antifa's in elkaar slaan. Meer van dit soort filmpjes aub

Dr. Pown3rt | 03-06-20 | 15:14

Ik kniel alleen voor de sport

oldskoolhollander | 03-06-20 | 15:12 | 1

ik kniel alleen voor bier

yeps | 03-06-20 | 15:20

Dit gebeurt er dus als Halsema niet de burgemeester is.

John McClane | 03-06-20 | 15:11

Ik heb vandaag witte en zwarte peper in de soep gedaan, all peppers matter.

Cpl_C | 03-06-20 | 15:11 | 1

Geen Currypeper of Szechuanpeper?
Racist!!

TijdelijkOptimist | 03-06-20 | 15:38

Er zit een groen stipje in mijn beeld steeds, om het maar even over wat echt belangrijks te hebben...

Sunabalk | 03-06-20 | 15:10 | 3

200210485?

Rest In Privacy | 03-06-20 | 15:11

Goed kijken, kan ook rood worden.

kwark001 | 03-06-20 | 15:12

Dat is all-seeing eye van facialbook... kunnen ze je straks oppakken omdat je hier ooit eens iets heb neergeplempt wat de EUroscisten niet wenselijk achten.

litebyte | 03-06-20 | 15:14

dat knielen is pathetic.

trottle | 03-06-20 | 15:09 | 4

Hilarisch wat een stelletje malle pietjes. The silly walk is er niets bij.

zuurtjeregen | 03-06-20 | 15:12

Die zwakzinnigen die het ook nog eens met 50 man tegelijk gaan filmen nog erger

zuurtjeregen | 03-06-20 | 15:15

Die gekkigheid gaan we ook zien tijdens de intocht van Sinterklaas en zijn pietermannen in november.
Inclusief vuistje omhoog en Black Panther baretjes.
Ik zie hem al weer zitten. Onze grote beroepswerkeloze Ghanees Jerry de Airfryer met zijn helper whities.

leo de pejo | 03-06-20 | 15:34
▼ 1 antwoord verborgen

Ik zie alleen maar paupers zonder scrupules. Ben benieuwd wanneer dit overwaait naar Europa.

kwark001 | 03-06-20 | 15:09 | 2

Zal wel wat meevallen. Is een periodiek verschijnsel daar in de VS. Dan breken ze weer een paar weken lang hun eigen land af. Misschien dat het overwaait naar de banlieus van Parijs ofzo. Daar houden ze wel van een paar goede carbecues...

Enter Yeti | 03-06-20 | 15:16

@Enter Yeti | 03-06-20 | 15:16:

In Parijs en omgeving heb je al complete wijken waar men kan rellen, dingen verbranden of plunderen naar hartelust, daar komt van oudsher allang geen politie, brandweer, nieuwsploeg of blanke meer!

TijdelijkOptimist | 03-06-20 | 15:32

Yja... als zelfs de pliezie solidair is zal er toch wel iets echt scheef zitten daar...

kat-de-kat | 03-06-20 | 15:09 | 1

Heeft niks met solidair te maken. Heeft te maken dat in elke beroepsgroep eikels zitten die je liever niet wilt hebben en moeilijk vanaf komt na de proeftijd.

Probleem met politie daar is dat het onder een gigantisch vergrootglas ligt zodra iemand een donker kleurtje heeft. Soort omgekeerde schuldsituatie is er ontstaan. Als blank al veroordeeld en schuldig zoals vroeger zwart dat was.

Is niks meer dan payback time gevoel van ene groep mensen die niks met hun eigen leven aan kunnen.

Rotterdammert1965 | 03-06-20 | 15:25

Land of the free... And stupid.

Wijze uit het Oosten | 03-06-20 | 15:07 | 2

Ach, het is een clickbait verhaaltje. Een batallion klinkt heel stoer maar de meeste hebben hier geen minuut ervaring en weten niet hoe weinig dat is om geweldloos een menigte te gemoed te treden. Voorts komt er geen inzet zolang het wettelijk niet geregeld is. Men is wel goed maar niet gek in het US Army. Straks ben je levenslang beroemd als schender van de grondwet. Voor president Bonkers niet zo'n probleem maar voor een beroepsmilitair wel. Bonkers gaat naar de gevangenis als hij het tenminste haalt en Melania hem niet in zijn veel te korte slaapverrast met een 2e amendement of dat een corona-bolletje aan boord springt.

MaarFeitelijk | 03-06-20 | 16:01

Poppenkast in volle glorie, Jan en Katrijn zijn jaloers!

Rest In Privacy | 03-06-20 | 15:07

Vraag ik me toch ineens af: "Is Femke al afgetreden?"

Glasgow Argus | 03-06-20 | 15:05 | 2

Zelf vrijwillig afstand doen? Bent u nou helemaal.
Een positie van macht moet tot iedere prijs worden vastgehouden.

Arachne | 03-06-20 | 19:41

Femke gaat lekker tot 'r pensioen met wachtgeld in haar nieuwe woninkje in Noord zitten. En pakt ze een paar bestuursbaantjes bij de zieligheidsindustrie. Dit soort types zijn in de huidige politiek niet aan te pakken. Het pakt altijd goed uit.

oplichter | 03-06-20 | 20:11

Duidelijk lizardpeople propaganda. Word wakker mensen!

FGAINA | 03-06-20 | 15:10

Waar kun je die groene sloffen halen?

cheops | 03-06-20 | 16:22

Wat een theater, Jezus, waar is me zakdoek. Pffff.

Tishetnetnie | 03-06-20 | 15:04

Ik kniel voor niemand.

omanders | 03-06-20 | 15:04

Zo moeiijk is het toch ook niet? Demonstranten worden gerespecteerd en geholpen. Plunderaars en vandalen worden doodgeschoten. Elk rationeel mens kan daar mee leven.

Mokum Kosher | 03-06-20 | 15:03 | 2

Het is een keus.

Mr.Crowley | 03-06-20 | 15:16

Ach, het dagelijkse twitter topic is er weer.

2voor12 | 03-06-20 | 15:03

Volgens de NOS is er niks meer aan de hand.

En de NOS, die heeft gelijk.

Toetsenbordcomplex | 03-06-20 | 15:03 | 3

Volgens de NOS zijn het vreedzame protesten. Hoe durft Trump daar het leger op af te sturen?

Henk003 | 03-06-20 | 15:14

Flauwekul beweringen

MaarFeitelijk | 03-06-20 | 15:56

Het vervelende van de NOS is dat ze cherrypicken. Ze liegen niet, ze vertellen gewoon niet alles. Ze zullen zich wel voor hun hoofd hebben geslagen toen bleek dat ze Femke pontificaal in beeld hadden met haar button, dat kwam later niet goed uit.
Niet vanwege die button trouwens, die had ze op vanwege een bijeenkomst eerder die dag, dat weet de NOS dan weer wél snel te nuanceren.

Busverhuur | 03-06-20 | 16:36

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino