achtergrond

Geenstijl

VS Riot Round-Up dag 3: anarchie in 25 steden, National Guard massaal ingezet

Hier dag 1 en 2 in nog steeds het beste land ter wereld.

Onder en bovenstaand een compilatie van filmpjes die zijn opgedoken op het internet. Na de breek een compilatie van *police brutality. *Verdeeld over 17 steden zijn er inmiddels bijna 1400 mensen gearresteerd, wat natuurlijk slechts een fractie is van het aantal mensen dat zich VERGRIJPT. Er verschijnen steeds meer beelden van zwarte Amerikanen die blanke Antifa's smeken (meer beeld) te stoppen met plunderen en slopen, en beelden waarin blanke Antifa's zwarte Amerikanen instrueren (en zelfs betalen?) waar en hoe specifiek te rellen.

De National Guard is massaal (konvooi) ter plaatse, in Minneapolis zelfs de voltallige 11.000 man. Dat leverde ook dit filmpje op waarin de National Guard met paintball-geweren het vuur opent op burgers die op hun eigen veranda staan, "light 'em up" zeggen ze. Mogelijk valt dit onder het mandaat de avondklok af te dwingen, maar het haalt dat The Second Amendement toch wel fijn naar de voorgrond van het debat.

Verder zagen we nog een Antifa-knaap die een geladen AR15 uit een politieauto viste, maar direct daarna werd ontwapend (andere hoek) door een private security guard. Een man die zijn pijl en boog probeert af te vuren, een BLM'er die zichzelf in de fik zet met een molotov, een kindsoldaatje dat ge-pepper sprayed wordt, een MAGA-jeep die mensen over rijdt, en nog veel meer doffe ellende. Tot nu toe is er 1 agent dood geschoten.

Niet te doen dit

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Er is gelukkig ook nog wholesomeness

Nog meer moois achter dit draadje

Police brutality compilatie

En toch hè...

Remember kids

Remember kids

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

GeldBlog - Amerika op de pijnbank

Het nieuws sinds 2020 laat zien dat het aantal conflicten alsmaar toeneemt. En sinds 7 oktober, lijkt een nieuwe versnelling te hebben plaatsgevonden. Wie zit hier achter en waarom?

@Alexander Sassen van Elsloo | 04-02-24 | 19:29 | 283 reacties

Feynman en/of Feiten – Schot in de zaak

De hordes barbaren die op straat rotzooi trappen zijn bezig met een basaal dierlijk proces

@Feynman | 06-01-24 | 20:25 | 232 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.