Koreaanse kaasmaïshond met knakworst
WAT ETEN WE VANDAAG?
Lekker. Een eierbal zonder ei in de vorm van een staaf, met een knakworst er in. Laat u niet foppen door "Koreaanse maïshond" dat komt door de brakke Youtube-vertaaldienst. Deze snack komt uit Oekraïne, dus zo beroerd gaat het daar ook weer niet. Kun je wel als noodhulp patat gaan bakken net als Jan Paternotte, maar frituren kunnen ze daar prima zelf. In deze extreemprettige kookvideo combineert kookmeisje Luba vlees en zuivel tot een heerlijke regionale snack. Leuk om zelf te maken! SMAKELIJK!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Volkskrant feestend door de supermarkt: Jumbo stopt met vleesaanbiedingen
Wie koopt er nou kipfiletBLOKJES
Pittige knaksalon met gegrilde prei
WAT ETEN WE VANDAAG?
Steaks met rozemarijn en twee pakken melk
WAT ETEN WE VANDAAG?
Gehaktbal met dophertjes en ovenpommes
WAT ETEN WE VANDAAG?
Vlees VERDWIJNT van uw bordje
Daling van maar liefst 1,47%, vleesconsumptie HISTORISCH LAAG
Doodeng: in NL iemand veroordeeld voor iets wat niet in de wet staat
Raar wel, rechters die recht spreken over wetten die niet bestaan.
Hiero StamCafé. Gehaktballenkaart van Nederland
Morgen BIEFSTUKKEN inslaan voor De Week Zonder Vlees