Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

VS Riot Round Up dag 8: vandaag voornamelijk politiegeweld, weinig grootschalige rellen

A nation divided dag 7, 6, 5, 4, 3, 2 en 1, hier.

We zeiden gister dus al dat we het gevoel hadden dat de ergste rellen achter ons liggen. En zelfs in onze bubbel zagen we vandaag voornamelijk nieuwe beelden van police brutality. Je zou het winning kunnen noemen, maar je zou het ook niet kunnen doen. We beginnen even met het bovenstaande filmpje dat met 59 miljoen views op Twitter in een ruime dag misschien wel de meest virale van de hele week is. We kunnen de vinger er niet helemaal op leggen waarom, maar het doet ons onwillekeurig denken aan advocaat Saul Goodman* die zegt "when they start attacking lawyers, that's where I draw the line!"

Het bovenstaande slachtoffer dat we uit twee hoeken onooglijk hard neer zien (en in het tweede filmpje horen) gaan, is Martin Gugino aka Onze Floyd. Hij ligt in "kritieke maar stabiele toestand" in het ziekenhuis. De twee agenten in kwestie zijn "suspended without pay". In de twee filmpjes daarna zien we nog twee """schermutselingen""" tussen best wel vreedzame demonstranten en agenten die er wel écht veel te hard op in honkbalknuppelen.

Maar, zoals we onderstaand zien, er gebeuren ook mooie dingen zoals dit gesprek met een ME'er en deze ontmoeting tussen een peuter en een Texaanse ME'er. Twitter Inc., ondertussen, zint nog steeds op wraak, haalt het onderstaande geintje uit waarbij je bij de zoekopdracht "racist" Trump bovenaan te zien krijgt en verwijderde deze voor Trumps begrippen ongekend verbindende video van Twitter. Officieel wegens een copyrightschending, maar daar geloven we niks van. 

Nog een ontwikkeling die erop wijst dat de rust langzamerhand terug gaat keren, is dat bijvoorbeeld honderden active duty-makkers van de 82nd Airborne die paraat stonden buiten Washington DC, weer naar huis worden gestuurd. En nog beter: ze zijn nooit daadwerkelijk opgeroepen, ze stonden alleen paraat. En we weten dat winnen vermoeiend is maar toch nog een winnend nieuwtje. De Amerikaanse (corona)werkloosheid DAALDE in mei namelijk met 13,3% en er gingen 2,5 miljoen mensen (opnieuw) aan het werk. Die ongekende cijfers resulteerde in bijvoorbeeld dit prachtfragment van een Bloomberg-econoom en natuurlijk een welverdiende total victory speech van Trump.

Zoals altijd, meer beelden van de Staat van de Natie na de breek, en even een speciale shout-out naar dit long overdue stuk van Douglas Murray, Why I won't take the knee

Hoe Het Ook Kan

Verbindend en behulpzaam hoor Twitter

De grote verbinder

Social

Don't bring a fist to a chainsaw fight

Social

Uh-oh, kakelverse compilatie van jordan

Social

Film school!

Social

White lives matter

oef

Social

We 'zien' iig veel emotie bij de man

Social

Ja gvd jongens kom op

Social

Fucking hell optics

Social

Zerg rush! (blijf even kijken voor tweede filmpje uit andere hoek)

Social

Ja waar blijft ons eten verdomme!

Social

woof

Social

Het zijn altijd de wielrenners

Social

Ja verdomme we willen shoppen

Social

Mexicaanse agent in brand gezet. "Take notes" zegt Amerikaanse commie

Social

Echt ziek elite

Social

maga

Vandaliseer Ghandi to own the cons

Amerika zoals het ooit bedoeld was

De Boojahideen-makkers even in de gaten houden

Social
Social

Essay: John Boyega is de allerslechtste acteur sinds Mark Hamill, einde.

lol

"This ain't no Trump shit. These are Democrats fucking up your lives"

Social

En dan krijg je dus meer donkere Trump bro's!

Social

Is wel écht zo

Social

LLOOOOOOOLLLL

Social
Social

Help a brother out yo.

Social

Reaguursels

Inloggen

En wat heeft dit het linkse antifa tuig opgeleverd? 41% approval rating among blacks for Trump.... hoogste ooit! De Amerikanen inclusief de zwarte bevolking scheit op dit linkse tuig. Red wave in November!

Regnerus | 06-06-20 | 16:41

Die knoei TV van CNN heeft in de STATES nauwelijks invloed. Hier in EU kan geen enkele Blanke USA president goed doen. Wij vinden Femke goed genoeg voor het burgemeesterschap.

ron9129 | 06-06-20 | 14:39

Dit zijn geen demonstraties tegen racisme... maar tegen De witte mens, zij ( de niet witten en de meehobbelende huppelkutjes) noemen het een privilege/voorrecht om blank te zijn en kruipen in de "slachtofferrol" om maar tegen alles wat wit is aan te schoppen.

kwakindezak. | 06-06-20 | 13:45

Sorry alvast voor de longread maar ik moest dit even plempen.

"mooie dingen zoals dit gesprek met een ME'er ... "

Dat gebeurt NIET ineens nu na die rellen. Er is niks veranderd. Alle MEers, politie, daar in de VS en ook hier in NL, zijn mensen die niet met hun vak begonnen met het idee van "zo, nu kan ik fijn alle zwarten in elkaar meppen en kelen". Dat is wat de zwarte racisten van BLM de mensen willen laten geloven maar zo is het nooit geweest. Er gebeurt dus niks 'moois' dat eerder niet bestond en nu ineens wel. Het was er altijd al. Maar, zwarte mensen willen dat niet zien. Die zien alleen maar negativiteit. Zo van: alle blanken zijn racistisch, weten niet wat armoede is, kunnen niet gediscrimineerd worden, allemaal hebben ze een goede opleiding. Dat is hun racistisch beeld van blank. En zo word er nu door BLM verdeeldheid tussen rassen gezaaid.

"deze ontmoeting tussen een peuter en een Texaanse ME'er."
Een 5-jarige die zoiets vraagt, doet dat omdat haat anti-blank racistische papa of mama dat zegt. Ze vraagt het ook aan een blanke agent. Die moet wel slecht zijn. Want daar hoort ze papa en mama over praten, en hun vrienden ook, en ze ziet het op tv. De BLM-haat bereikt ook kinderen. En zo worden de allerkleinsten al met haat gevoed. Een 5-jarige word wijsgemaakt dat alle blanke agenten alleen maar kleine zwarte 5-jarige meisjes neerknallen.
Man man, waarom zien maar zo weinigen dat BLM bezig is met haat zaaien en opruien. Met het doel: nog meer rassenrellen. Omdat BLM blanken haat. Kijk maar. toronto.citynews.ca/2016/04/05/black-... En weigeren commentaar op die tweet te geven, betekent imho dat het waar is dat BLM alle blanken het liefste dood ziet. Als ze daarmee geconfronteerd worden ontwijken ze de vraag, verdraaien ze, en weigeren antwoord te geven.

"Twitter Inc., ondertussen, zint nog steeds op wraak, ...."
Dat begrijpen we. Ze zijn boos omdat Trump (en een hoop andere mensen) twitter geconfronteerd hebben met hun haat. Anti-blanke haat vind je volop op Twitter. Hashtags ihatewhites, killwhitey, fuckwhitepeople, fuckwhitemen, fuckwhitewoman, downwithwhites, allwhitesareracist, whitehasnoculture, stopwhitepeople, whitepeoplemustbestopped, killallwhites, whitelivesdontmatter, whitelivespollutemyearth, allwhitesmustdie, diewhitedie, whitegenocideok, erasewhite, toxicwhiteness, enz ... De hoeveelheid anti-blanke (enandere vormen van) haat op Twitter is enorm! En, dat allemaal circuleert al ongeveer 10 jaar op lang op Twitter. Twitter verspreid racistische haat. Twitter zegt tegen racisme te zijn, maar tegelijkertijd zien ze niet in hoe racistisch ze zelf zijn. Dat soort shit staat verdomde al jarenlang erop! Racisme tegen zwarten en moslims halen ze wel heel vaak weg. Dit, tegen blanken, niet. En als het gericht is tegen joden ook vaak niet. Ook niet als het haat tegen christenen is. Islamitische haatpreken, onthoofdingsfilmpjes, blanken die door groepen zwarte mensen gemolesteerd worden, blanke bejaarden die door verzorgers in elkaar gestompt worden ... van Twitter mag dat allemaal blijven staan.
Mogen ook blanke mensen een keer tegen Twitter zeggen: "genoeg! Stop! Haal het weg!".
Ik vind van wel. En Trump denk ik ook. Wat mij betreft: verbied twitter anders maar. Haal ze van het web. Als het medium op deze manier haat voed, en wereldwijd rellen en erger tussen groepen mensen veroorzaakt, en tot "core business" heeft gemaakt ... dan is twitter een probleem en doe er dan maar een slot op.

Dus, nee. Net als Murray zal ik ook niet knielen. Welke kleur, welk geloof je ook hebt ... ik kniel niet voor racisme en discriminatie.
Zolang BLM fans niet inzien dat ook onder hen veel racisme leeft, zolang BLM fans weigeren een debat of discussie te hebben over het niet zelden extreem vergaand anti-blank racisme dat onder hen leeft, gaat er niks veranderen.
De tweet van Trump bewees dat al.

"Equal justice under the law must mean that every American receives equal treatment in every encounter with law enforcement regardless of race…"
Helemaal mee eens. Vond ik. En toen las ik de reacties. Alle zwarte BLMers reageerden boos, waren het er niet mee eens, waarmee ze dus eigenlijk zeggen: politiegeweld tegen zwarten kan niet, maar politiegeweld tegen blanken is ok!!!" <-- is er al gedemonstreerd voor die blanke meneer uit het eerste filmpje?

Tegen BLM, en NOS Gelauff wil ik uitleggen waarom blanke mensen boos zijn.
Ze zijn boos over dat racisme en hatecrimes tegen blanken ontkend word. HaCarmel-ruitengooier werd vervolgd voor vernieling, niet voor racisme. Saban B werd veroordeeld voor vrouwenhandel, niet voor racisme. Monster van Mogadishu, hetzelfde. Hier ook weer abcnews.go.com/amp/US/13-year-plead-g... Justine Damond, dood door een zwarte agent, was zogenaamd ook geen anti-blank racisme. De sex-ring schandalen in het VK, met alleen maar blanke slachtoffers ... niet 1 van de daders werd veroordeeld voor een hate-crime. Verdomme denk ik dan, die meisjes werden niet alleen misbruikt omdat ze een meisje zijn, maar omdat ze blank en niet-islamitisch (de daders waren op 1 of 2 na allemaal Pakistaanse moslims) zijn. Maar nee ... De lijst met voorbeelden is ellenlang en nog steeds is het van "Hoe komje daar nu bij? Dat is geen hate-crime, dat is geen racisme" en moeten slachtoffers (en agenten) BANG zijn om niet vervolgens zelf voor Racist uitgemaakt te worden! Volgens de daders 'vroegen' die meisjes erom. En Willie Dille zou alles hebben verzonnen ofzo. Het is zelfs zo erg dat zelfs Myrthe, van het topic van gisteren, niet het verschil ziet tussen seksuele intimidatie en anti-blank racistisch gemotiveerde seksuele intimidatie.

Als laatste, wil ik iets zeggen over discriminatie van gehandicapten. Iedereen schreeuwt dat 'hun' discriminatie het ergste is. Moslims, zwarte mensen, vrouwen, bejaarden, Chinezen ... maar laten we de discriminatie van gehandicapten niet vergeten. Iedereen is egoistisch, demonstreert alleen voor de 'eigen groep' (hoi BLM) en is boos op iedereen daarbuiten, maar laten we niet vergeten dat ook gehandicapten slachtoffer van discriminatie zijn. En veel. Ook voor die vaak vergeten groep, zou iedereen meer op moeten komen. (2 voorbeelden: metro.co.uk/2015/12/17/people-stepped... en twitter.com/JaqCiccarelli/status/1267... , maar omdat deze gehandicapten blank zijn, zijn ze volgens BLM geprilegieerd en kunnen ze vanwege alleen maar hun huidskleur nooit weten hoe het voelt om gediscrimineerd te worden en kunnen ze nooit slachtoffer worden van politiegeweld ).

Dus, dit is waarom IK niet voor BLM zal knielen. Mijn mening. Klaar.

Ik hoop dat meer mensen zich zullen uitspreken tegen de gevaarlijke ideologie van BLM. Dat brengt ons niks goeds. Alleen maar nog meer vernielingen, nog meer haat en nog meer geweld. Ik ben er klaar mee.
Ik hou van ALLE mensen, ik geloof in vrijheden en rechten voor IEDEREEN, en zal altijd weigeren toe te geven aan de verdeeldheid en haat die BLM e.a. (bijv KOZP, BIJ1, DENK, AFA,enz) proberen te zaaien.

gaffelbaard | 06-06-20 | 11:16 | 6

Quote: Twitter verspreid racistische haat, Twitter verspreid onthoofdingsfilmpjes.
Tijd om deze linkse ballentent te sluiten, aldus. De overheid is dit verplicht wegens verheerlijking van geweld en indirect aanzetten tot terreur.

Sw.Dwaallicht | 06-06-20 | 12:45

@Dandruff | 06-06-20 | 12:34:
Misschien is "niks met echte racisten te maken hebben" nu even minder belangrijk dan opstaan en onze stem laten horen tegen de haat, de vernielingen, de dreigementen en het geweld van AFA, KOZP en AFA.

Het is maar net welke je gevaarlijker vind. Welke richt meer schade aan. Welke de meeste terreur pleegt. Welke meer verdeeldheid zaait. Welke het vaakst tot geweld oproept.

Ik weet voor mijzelf daarop het antwoord al. Hint: het is niet extreem-rechts.

gaffelbaard | 06-06-20 | 13:04

Geen speld tussen te krijgen. Kom op GeenStijl, neem deze meneer in dienst, die weet dingen.

Rest In Privacy | 06-06-20 | 13:57
▼ 3 antwoorden verborgen

We hebben kennelijk een Nederlandse floyd ... in Zwolle schijnt er ook een neger kort na arrestatie te zijn overleden. Als allochtoon ben je een minderheid maar des ondanks geniet je van de verzorgingsstaat. Dat blanken in NL de meeste banen hebben lijkt mij nogal logisch. Als ik naar een overwegend zwart Afrika ga emigreren , moet ik dan bij elke tegenslag, arrestatie en geen stageplek ook maar de racisme kaart trekken? Ik heb zelf bij een bedrijf gewerkt waar ze voor de hand en span diensten meermaals een Marokkaan voor hebben aangenomen... telkens weer ellende en problemen die je als werkgever niet wilt. Naar de 2e vertelde de manager voorlopig geen Marokkaan meer te hoeven, was er klaar mee.. dan denkt de deuger , goh die is racistisch , nee de beste man is een rooie van de pvda... een beste man trouwens. Ja bij mijn internationale bedrijf werken ook veel allochtonen maar die hebben allemaal gestudeerd en lopen niet met een hoofddoekje. De enige die met een hoofddoekje lopen zijn de externe schoonmakers. Persoonlijk denk ik dat een heel groot deel dat nu aan het protesteren is ongeacht huidskleur echt niet een collega of buurman is die je naast je wilt hebben.

Hollandse_blauwe | 06-06-20 | 09:19 | 1

Mag best gezegd worden als je in het buitenland, als blanke minderheid, geen banen krijgt wegens discriminatie. Sommigen krijgen mogelijk ook te maken met police brutality.
Allemaal tuig: Die blanken in het buitenland die zeuren om gerechtigheid. Zoek een baan dummies.. Ze hebben hun eigen "Afrika" verraden.. Hadden ze maar in Europa moeten blijven... Stelletje migranten.

youtu.be/_C2R12xQDDE

Itastijl | 06-06-20 | 09:45

In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen zullen we alleen maar meer van dit soort protesten gaan zien. Trumps 2 peilers zijn economie en law&order. Zijn tegenstanders zullen alles doen om chaos te creëren om te voorkomen dat hij weer 4 jaar verder mag. Als je niet ziet dat achter dit soort protesten zorgvuldig uitgekiende programma's schuil gaan dan ben je blind.

Rest In Privacy | 06-06-20 | 09:12

Ik krijg niet echt de indruk met de beelden dat de gene die lopen te protesteren in Nederland het land er economisch boven op helpen. Ik denk dat de keihard werkende klasse na een dag werken daar niet even gaat staan, .Dan moet je overdag toch niets te doen hebben. Je zou zeggen een bouwvakker heeft geen tijd om zich om te kleden en staat daar in werkpak maar ik zie eigenlijk alleen vrijetijdskleding en sommige zijn ook leuk versierd.

dik van alster2409 | 06-06-20 | 08:54 | 3

Het zijn denk ik idd vooral studenten, beroepsdemonstranten en werkzoekenden

Diederik_Ezel | 06-06-20 | 09:09

Elke dag een andere stad. Karavaan. Tegelijk in alle steden zou beter zijn. Kleine groepjes en ruime afstand onderling.

Mart6037 | 06-06-20 | 10:29

Dat is een vooroordeel. Sommige werkenden nemen er vrij voor. Het is maar net wat je wel of niet belangrijk vind, denk ik.

gaffelbaard | 06-06-20 | 11:33

Tja jongens ik denk dat het marxisme - hoogstwaarschijnlijk onbedoeld geholpen door de commie cough - de totale overwinning gaat krijgen. Als ik zie hoe westerse bestuurders, ambtenaren en politici reageren op de dood van een crimineel die onheus werd bejegend bij zijn arrestatie. Als ik zie hoe vervolgens bedrijven en maatschappelijke instellingen erop reageren. De joods-christelijke-humanistische maatschappij, met de Verlichting als grote voorbeeld, wordt morgen gecancelled. Onder luid gejuich van grote delen van de eigen bevolking.

Geschiedenis zal worden herschreven, newspeak en wrongthink zullen massaal uitgerold worden. Een ieder in het westen, met name met een wit huidje, moet verplicht aan zelfkastijding doen. Weg is de droom van MLK. De New World Order, deels gebaseerd op marxistische leest en deels op corporatisme - is nu een feit.

Misschien ben ik blackpilled. Maar als ik zie hoe witte bestuurders en managers van bedrijven, onderwijswijs, MSM, overheidsinstellingen etc (die nog altijd de meerheid vormen in veel westerse landen) zich als witte flagellanten tegen hun eigen cultuur en geschiedenis en zichzelf tekeer gaan, dan is het over en uit met het westen zoals we het kennen. De jeugd denkt overwegend marxistisch, hadden we al gezien met de klimaathysterie. De aboriginal westerse bevolking is vervolgens geconditioneerd door de commie cough om braaf naar een overheid te luisteren en braaf binnen te blijven. En elkaar te corrigeren, DDR stasi stilo, bij vermeende overtredingen. Ook al kost dat hun werk en bedrijf en hun bezoek aan opoe in het verzorgingstehuis. En nu gaat het marxisme voor de eindoverwinning. Door de erfzonden van de witmang, decennialang zorgvuldig gecultiveerd met geschiedenismanipulatie en soepsidies, genadeloos te exploiteren.

Is zie west, noord en centraal Europa, alsmede Noord Amerika en ANZAC, niet meer herstellen. Zuid Europa is al eeuwen zwak, oost Europa gaat de kar niet trekken en hebben weinig tradities met westerse waarden. Liberalisme en humanisme is dood, socialisme, rassenverdeeldheid en corporatisme springlevend. Gristendom was al dood. Vraag is nog wat er met de ielaaam en multikulti gaat gebeuren, maar ik vermoed ironisch genoeg dat ze ook slachtoffer gaan worden van de New World Order. Want er is geen plaats voor meerdere culturen, als een of meer culturen daarvan structureel als inferieur wordt beschouwd. Waar zelfs hele geslachten en geaardheden als walgelijk worden beschouwd.

Hopelijk kan dit wit flagellantisme stoppen maar ik vrees dat het niet meer 2 voor 12 is maar half zes. Well playd marxists, well played...

Graaf_van_Hogendorp | 06-06-20 | 08:47 | 7

Corporatisme is trouwens gewoon communisme, hoe dat zit is perfect uitgelegd door Arjen Lubach: youtu.be/VIc5crNUBBU

me,myself and IK | 06-06-20 | 10:03

@me,myself and IK | 06-06-20 | 09:59: Zie ergens hieronder twee tegels met uitleg...

mr.Cam | 06-06-20 | 10:33

@mr.Cam | 06-06-20 | 10:33:

"Zie ergens hieronder" is een non-argument.
Als je maar half zo intelligent bent als je denkt dat je bent, dan zou je je eerdere riedeltje vast wel kunnen herhalen.

Dandruff | 06-06-20 | 12:41
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik kan al die groepen niet uit elkaar houden hoor en wie nu voor wat is en tegen wat is. En welke groep weer ondersteund wordt door wie. Begint daar op Syrie te lijken ;-)

Bataafje | 06-06-20 | 08:37

Zou het misschien mogelijk zijn dat wat we sinds december meemaken een georkestreerde chaos is? Verdeel en heersch? Interessante tijden, dat wel!

kaplaarzenverkoper | 06-06-20 | 08:36 | 1

China has spread the virus intentionally

Flow82 | 06-06-20 | 09:50

Update over de geschorste "Gugino-tipping" agenten; 57 collega's tonen collegialiteit en stappen op. Zó kunnen we niet werken, met het zwaard van Damocles boven het hoofd van iedere agent.

Sneerpoets | 06-06-20 | 08:21

Je mag je vreselijk gedragen, bewust de wet negeren, maar O wee als je daarom een iets te harde draai om je oren krijgt. De slachtoffers van een jaren 90 opvoeding

3Xniks | 06-06-20 | 08:09

Goh, je gaat je met de dag meer afvragen waarom de popo toch aan stereotypering doet. Zulke lieve menzen die geen vlieg kwaad doen. O ja, die donkerwitte twintiger die vandaag een man van 42 voor de ogen van zijn 10 jarige zoon neerschoot? Was lief bedoeld

Rest In Privacy | 06-06-20 | 07:41

Fijn hé die multiculturele samenleving. Zwarte piet mag van Rutte ook al niet meer. We moeten alles afstaan, alles maar pikken, en geloof maar dat we kunnen gaan dokken voor KLM en die o zo geweldige zorg. En de ECB zet de geldpersen op volle toeren. Bye bye pensioen en spaargelden.

Mart6037 | 06-06-20 | 07:28 | 2

Ik vraag mij wel eens af hoe Aziatische landen met verwaarloosbare immigratie naar het huidige geneuzel kijken van de heilig verklaarde multi-kulsamenleving hier in het Westen. Over 1000 jaar is Japan nog gewoon Japan, over 1000 jaar is Europa een grote ruïne, een armoedige puinhoop en de autochtone blanke is dan waarschijnlijk verdwenen.

stiffy | 06-06-20 | 07:59

Wat lijkt het me toch geweldig om een gekleurde te zijn. Hoe goed of hoe slecht je ook bent, doet of omgaat met alles, je hebt altijd die ene gouden kaart in je kontzak. Een baas die je wilt ontslaan omdat je steelt, rustig die kaart pakken. Je kinderen niet opvoeden en jeugdzorg aan de deur, rusting die kaart pakken. Geen geld van het UVW, rustig die kaart pakken. Geen promotie, rustig die kaart pakken. Het mooie is ook nog, die kaart is tot in onenigheid bruikbaar, dus niet na 1x weggooien, nee hoe meer je hem gebruik hoe sterker hij wordt en door Mr. Floyd, hup 50 bonuspunten op die kaart.

Man, kon ik maar zo'n racisme kaart kopen, goud!

allesofniks | 06-06-20 | 07:15 | 10

@allesofniks | 06-06-20 | 08:09: Volgens mij ben jij de enige hier die slachtoffer speelt. Je hebt dus geen flauw benul van hoe het dagelijks leven van de gemiddelde zwarte Afrikaan is, maar je bent zo egocentrisch, met zo een Calimerocomplex dat je het niet kan verkroppen dat andere mensen meer recht om te zeiken dan jij. Bizar eigenlijk.

Japannert | 06-06-20 | 09:21

@Japannert | 06-06-20 | 09:21: Ik heb als rijk geboren blanke met neiging tot dik zijn en een kleine piemel anders hele wagonladingen pesterijen, jaloezie, en afgunst over me heen gehad in mijn leven. Ik heb dat moeten accepteren als het omnrecht van het leven wara mensen niet bij stilstaan is dat BLm denkt dat de blanke mensen het esxpress doen tegen de zwarten. Maar het komt omdat de groep zwarten het als geheel economisch en politiek slechter doet dan de blanken. Gezien de geschiedenis denken zij dat de oneerlijke verdeling komt omdat hij zo gemaakt is door de succesvolle groep, terwijl het eigenijk zo is dat de successvolle groep dat is geworden omdat ze er zelf voor gewerkt hebben en de regels van de samenleving daarvoor gevolgd hebben. De mensen die deze regels niet kunnen of willen volgen of zelfs niet weten wat die regels zijn vinden dat oneerlijk of snappen helemaal niet hoe het in elkaar zit en roepen nu dat het onrecht is. Dit terwijl het in mijn ogen een afspiegeling is van het vermogen om aan de culturele en sociale regels van de omgeving te voldoen.

mr.Cam | 06-06-20 | 10:01

@Japannert | 06-06-20 | Nee ik denk aan m’n nieuwe business, racisme kaarten, iedereen op een gelijk speelveld, dus racisme kaarten om racisme tegen te gaan!

Trouwens Japannert, hoeveel immigranten heeft Japan reeds ondergebracht, je Nick neigt naar racisme, kaartje kopen?

allesofniks | 06-06-20 | 10:15
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik ben er ineens achter wat mijn 'White Privilege' is; mijn White Privilege is dat ik 48 % belasting mag betalen om een verzorgingsstaat overeind te houden die leegloopt op uitgaven voor infiltranten die hun eigen, zelf gecreëerde shit-holes in Afrika en het Midden-Oosten ontvluchten om hier van alles te komen opeisen, te komen roepen hoe fout we zijn, en tegelijkertijd verdwijnen in de uitkerings- en toeslagen-mallemolen.
Dát is mijn White Privilege.

Peter Emile | 06-06-20 | 01:52 | 10

Nee je White Privilige is dat je dit soort onzin uit mag kramen. Dat je een mening mag hebben die echt gebaseerd op een volkomen gebrek aan kennis van geschiedenis en economie, en daar van andere racisten nog waardering voor krijgt ook. Als je in een rechtvaardig land zou leven zonder white privilege zouden bruinhemden als jij daar niet de kans voor krijgen.

Japannert | 06-06-20 | 09:30

@Japannert | 06-06-20 | 09:30: Jouw privilege is dat je jouw misinterpretatie van de gescheidenis hier mag debiteren. Racisme is niet waar het om gaat. Iets een ander wel of niet gunnen wel. Daarnaast bestaat er survival instinct. Kennelijk is de manier van survival anders tussen blanken en zwarten. De geschiedenis leert dat blanken hun succes vooral delen met hun werknemers/omgeving en belangrijker nog, preserveren voor hun familie en nabestaanden. Zo werkten ze aan een betere toekomst. Tenminste, zo ging het vroeger. Sinds het loslaten van de goudstandaard, globalisatie en internet is het anders geworden en zie je dat de succesvolle, overwegend blanke, gestudeerde mensen die oude waarden loslaten en alleen nog maar inhalig en egoistisch zijn. Zij hebben met hun globale bedrijven overheden en hun belastingen gechanteerd en stelen geld van alle burgers doordat zij de winsten niet terug laten vloeien naar de maatschappij. Hierdoor is er een grotere financiele ongelijkheid in de wereld ontstaan van 25% van al het geld voor de top 1% in 1990, naar 41% in 2019. Daarnaast wordt het gevoel van ongelijkheid extra hard gevoed door internet en sociale media. DIt bij elkaar heeft geleid tot de huideige opstanden. Het verschil tussen blanke en zwarte mensen is dat van de groep arme blanke mensen het grootste deel zich schikt in zijn lot en er het beste van probeert te maken naar de omstandigheden door hard werken en slimmer worden en van de groep zwarte mensen een groot deel dan maar kiest voor het criminele pad. DIt is overduidelijk te zien in alle cijfers die hierover bekent zijn. En nog wat inside information: Op het topniveau van banen en functies is iedereen een egoïst en wordt iedereen ongeacht afkomst keihard aangepakt op al zijn merites en roept er niemand racisme als hij of zij verloren heeft. Gewoon uithuilen en weer door. De les hieruit: Als je iets wilt bereiken moet je dat helemaal zelf doen ongeacht kleur en afkomst. Je kan daarbij alleen hulp verwachten als je een deel van je succes deelt met anderen of je een hoger doel nastreeft. Uitzondering hierop is oud geld, dat zal altijd blijven manipuleren en omkopen om de eigen positie vast te houden of versterken. Oftewel, het is slechts biologische overlevingsdrang die elk mens drijft. Discriminatie en racisme zijn daarvan alleen maar natuurlijke symptomen.

mr.Cam | 06-06-20 | 10:29

@Japannert | 06-06-20 | 09:30: Hey, het bruinhemd is weer gevonden. Die van de SA? Die zijn namelijk in 1934 door Adolf H. te B. vernietigd. Ken uw wiki in plaats van deugzeurders na te praten.

nietonredelijkeman | 06-06-20 | 14:03
▼ 7 antwoorden verborgen

Wat een steengoed verhaal heeft deze dame. Cijfermatig onderbouwd, geen zelfmedelijden en krachtig. Candace Owens for president. Zwart en een vrouw. Het kan dus wel

zuurtjeregen | 06-06-20 | 06:31

Veel stemmen in the USA dat er flink bezuinigd moet worden op de politie. Sterkte met de veiligheid.

sprietatoom | 06-06-20 | 01:03

Goed dat zij solidair zijn met hun collega’s. Ze worden de straten op gestuurd om te doen wat hun bazen zeggen. En als ze aangevallen worden, dan worden ze niet gedekt. Verdedigen ze zichzelf of voeren ze orders uit, dan moeten de bazen in een keer weer deugen en zijn de zij weer de lul. Laat die omhoog gevallen lullen de behangers het maar zelf opknappen met hun stropdasjes.

Rest In Privacy | 06-06-20 | 08:17

@Boogschuttertje | 06-06-20 | 08:17:
Ah ja, jij bent er eentje van Befehl is Befehl? Heb je die video gezien? Als je denk dat dat valt onder 'orders uitvoeren', als je denk dat 'orders uitvoeren' om op een uiterst geweldadige manier een bejaarde naar de grond te werken, sorry maar dan ben je echt volledig moreel failliet.

Als dit de orders waren, hadden ze moeten opstappen op het moment dat die orders werden gegeven, of op zijn geweigerd hebben die orders uit te voeren. Dat hebben ze niet gedaan, ze hebben order geaccepteerd, zijn vol overtuiging de straat op gegaan, en schoppen vol overtuiging ongewapende demonstraten het ziekenhuis in, en erger.

Overigens hebben ze geen ontslag geen genomen, ze blijven gewoon aan het werk, ze hebben zich teruggetrokken uit de betreffende SWAT-unit.

Japannert | 06-06-20 | 09:10

Al dat geweld en plunderen van de demonstrerende mensen is nou niet echt positief te noemen....
Zorgt in de toekomst alleen maar voor meer stereotypering en racisme....

Is dit nog nieuws? | 06-06-20 | 00:33

“Sarah Grossman passed after Police sprayed ter gas, triggering het asthma”: Weer wat geleerd, niet deelnemen aan gewelddadige protesten als je astma hebt. Darwinism rules!

“Mayor of Minneapolis sobs beside George Floys’s casket”: Natuurlijk, hij is bang dat hij zijn baantje verliest bij de volgende verkiezingen.

Short | 06-06-20 | 00:23 | 4

@Arachne | 06-06-20 | 00:40: Hoezo hoeft ze daar geen rekening mee te houden? als ze traangas gaat staan inademen gaat ze dood. Tragisch dat ze dood is, maar haar keuze om daar te gaan staan.

Niek1582 | 06-06-20 | 08:23

@Harrie7949 | 06-06-20 | 09:19: Een jonge joodse vrouw wordt door de Amerikaanse politie vergast. Het is tijd om het antisemitisme van Amerikaanse agenten aan de kaak te stellen.

Rest In Privacy | 06-06-20 | 09:46
▼ 1 antwoord verborgen

Ach ja racisme. Het is simpelweg een kwestie van verhoudingen. Even aangenomen dat iedereen ongeveer even racistisch is, kom je als minderheid nu eenmaal meer mensen van de meerderheid tegen, dus ook meer racisten. Hoe kleiner je minderheid, hoe schever de verhoudingen. Iemand van de meerderheid komt relatief weinig minderheden tegen, dus wordt minder gediscrimineerd. Zo simpel is het. Want aan de andere kant van de streep heb je ook racisten. Niet all;een blanke, dus. Maar die hebben er minder last van bij een blanke meerderheid..

Beste_Landgenoten | 06-06-20 | 00:23 | 5

@JanAmsterdamEnzo | 06-06-20 | 07:24: En dat heeft niets met hun eigen plantage mentaliteit te maken? Waarom vergaat het een straatarme aziatische of indiase immigrant dan heel anders? Niet ongebruikelijk dat die op de 2e, 3e generatie zomaar dokters, advokaten, wetenschappers voortbrengen.
Geheim: sterke familiebanden met een aanwezige vader, ipv. alleenstaande moeders met 8 kinderen van 6 afwezige negervaders.

BenPakdee | 06-06-20 | 08:01
▼ 2 antwoorden verborgen

Het is over en voorbij voor de VS. Is een derde wereld land. Ow wacht

Dow reclaims 27K, Nasdaq nears record as jobs, economy recover
www.foxbusiness.com/markets/us-stocks...

Amazon, Microsoft and Apple, which hit a fresh record, all contributed to the gains lifting the Nasdaq 100 Index.

Moonwarrior | 06-06-20 | 00:18

Kunnen we het alsjeblieft weer over Corona hebben? Ik ben dit gelul zo zat.... Iedereeen en z'n moeder op het deugorgel. Lazer op.

Tom Hagen | 05-06-20 | 23:58

De politie draait nu elke dag lange shiften van 12 uur daar. Geloof best dat ze na 10 dagen gezuig en geplunder een beetje kribbig worden van het protesterend volk.

sprietatoom | 05-06-20 | 23:40 | 3

Weet je, als de politie in deze situatie zegt dat je op moet bokken dan moet je ze niet opzoeken. Dan gaan ze niet praten met je of discussies voeren. Bok gewoon op, of je het eens bent of niet. Zij hebben de opdracht daar de straat 'schoon' te vegen.

tragic1911 | 05-06-20 | 23:57

@tragic1911 | 05-06-20 | 23:57: dat snapt de japannert hierboven dan weer niet. Want alles moet kunnen in memoriam voor floyd

nietonredelijkeman | 06-06-20 | 14:11

Voor de zoektocht naar Madeleine McCann heeft Scotland Yard al £12 miljoen verbrast zonder zelfs maar die pedofiele Duitser te spotten die op 3 mijl afstand van Playa da Luz woonde en leefde van het stelen uit appartementen van toeristen. Voor geen enkel ander vermist kind is zoveel geld uitgegeven. Voor de zoektocht naar zwarte vermiste kinderen wordt heel veel minder geld uitgegeven. Dat moet ook veranderen. De Madeleine McCann case is een toonbeeld van de superioriteit van de witte mens over de zwarte mens.

DitjaarkrijgikAOW | 05-06-20 | 23:20 | 7

Wat een zieke religie van zelf-haat heb je. Kunnen jullie niet een keer allemaal collectief de Kool-Aid drinken en de wereld in 1 keer een beter plek maken.

unshift | 06-06-20 | 00:27

Moet je je AOW niet sowieso grotendeels afdragen als je op de gesloten afdeling woont van de inrichting?

BenPakdee | 06-06-20 | 08:05

@DitjaarkrijgikAOW

Even los ervan dat de McCann zaak tot heden, ondanks de zoektocht (en itt opgeloste ontvoeringszaken van vele andere kinderen, ook zwarte kinderen), niet is opgelost ... Ben je ermee bekend dat The Independent een tijdje terug dit berichtte? Over mogelijke theorieën van wat er gebeurd kon zijn?

"In 2008, for example, it was reported that police were examining claims that Madeleine was taken on the orders of a Belgium-based paedophile ring that had placed an order for a “young girl”.

The highly organised gang, it was said, may even have taken a photograph of Madeleine beforehand so the Belgian paedophiles could confirm she fitted their requirements and give the go-ahead for the abduction.

Other theories have suggested Madeleine could have been taken to Lagos marina, five miles from Praia da Luz, and put on a boat bound for Morocco.

There have been reports of girls fitting Madeleine’s description being seen in Morocco around the time of her disappearance, and in the first few weeks of the hunt for their daughter, the McCanns did visit the north African country to appeal for information.

Morocco also fits into theories that Madeleine was sold into slavery: it is on the trafficking route to the Saharan desert country of Mauritania.

Mauritania was the last country in the world to abolish slavery, outlawing the practice only in 1981. There are rumours that significant numbers of people remain in slavery in the country to this day, and that gangs operating out of Mauritania sell children to rich Middle Eastern families."

Nou, daar sta je dan. Met je op huidskleur gebaseerde vooroordelen. En je (niet-bestaande) white-privilege. Denk ik dan.

gaffelbaard | 06-06-20 | 12:54
▼ 4 antwoorden verborgen

Een links-jihadist juicht bij het zien van een agent die in brand wordt gestoken.
Zou hij enig idee hebben waar hij voor juicht?

Aanleiding was de dood van een (1) arrestant in Mexico. Dat leidde tot rellen omdat sommige Mexicanen dat politiegeweld "niet pikken".
Ondertussen is Mexico een land verscheurd door bendegeweld. In 2019 werden zo'n 30.000 mensen vermoord door de drugskartels, en nog eens 40.000 mensen raakten "vermist". Oftewel die liggen in een van de vele massagraven die wekelijks worden aangetroffen. www.trouw.nl/buitenland/mexico-anno-2...

Oké activistische kindertjes, durven jullie daar ook tegen te demonstreren?
Niet?
In feite is dit de kern van het probleem:
- In de VS durft de linkse kerk niet tegen de dodelijkste zwarte-mensen-moordenaars te demonstreren; de zwarte bendes.
- In NL durft de linkse kerk niet tegen de echte "Marokkanenverdelgers" te demonstreren; namelijk de Mocro-maffia zelf.
- Feministen dementeren tegen roze jurkjes, ipv tegen eerwraak.
- LHQWERTY-activisten ageren tegen islamcritici, ipv isis-activisten.

Links durft alleen de strijd aan te gaan met ongevaarlijke tegenstanders. Links vecht dus steeds zij-aan-zij met jihadisten, plunderaars en kinderpooiers tegen democratische landen, democratische politici en de aan wetgeving gebonden politie.
Links denkt dat zij door partij te kiezen voor extreem gevaarlijke vijanden, automatisch vriendjes wordt met die extreem gevaarlijke vijanden.
Een levensgevaarlijke misrekening. In de zware criminaliteit heeft niemand "vrienden", en in totalitaire religies als islam en socialisme evenmin. Stalin noemde zijn buitenlandse fans "nuttige idioten".

Ik zie "sexy commie" en zijn matties niet de strijd aangaan tegen de Mexicaanse drugskartels.

Dandruff | 05-06-20 | 23:15 | 5

Yep dat is hoe de 'progressieve' activisten rollen.

2tribes | 06-06-20 | 00:16

Het zou mij niet verbazen als landen als China, Noord Korea, en Rusland op social media (en met name in de open-riool / psychiatrische-inrichting Twitter) mensen ophitsen tegen elkaar met als doel het westen te ondermijnen.

unshift | 06-06-20 | 00:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat een goochelaar doet is heel erg de aandacht trekken met zijn ene hand, zodat de aandacht wordt afgeleid wat de andere hand doet. Het politieke equivalent daarvan is non-stop racisme roepen. Van welke feiten wordt daarmee de aandacht afgeleid?
-negers en Hispanics zijn in de VS sterk oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Negers zijn 13% van de bevolking maar plegen de helft van de moorden. Criminele bendes in de vs bestaan voor 47% uit Hispanics, 31% uit negers, 13% uit blanken en 6% uit Aziaten (cijfers van 1999).
- als je optelt hoeveel belasting een bevolkingsgroep betaalt en aftrekt hoeveel die groep kost in de vorm van uitkeringen, subsidies, gebruik van overheidsdiensten enzovoort, dan zou de Amerikaanse regering een begrotingsoverschot hebben als alleen de blanke bevolking meegeteld wordt. Maar het netto saldo van Hispanics en negers is zo negatief dat de Amerikaanse regering een fors begrotingstekort heeft. En dan is de schade van criminaliteit nog niet meegerekend.
Wat is het politieke nut van het propagandawoord "racisme"? Het schildert negers af als slachtoffers en blanken als daders. Daarom wordt elke strohalm met beide handen aangepakt als excuus om "racisme" te roepen. Maar als je rassenrelaties financieel bekijkt, dan zijn blanken de echte slachtoffers. Maar 60 jaar cultuurmarxistische indoctrinatie via o.a. het onderwijs en de media heeft bij een belangrijk deel van de blanke Amerikanen een pathologische zelfhaat gekweekt die soms omslaat in zelfdestructief gedrag. En dat gaat geen happy end hebben.

petersteenkamp | 05-06-20 | 22:52 | 3

Nou, niet alleen in Amerika. Wij gaan het een stuk moeilijker krijgen als straks het geld op is.

Grachus | 06-06-20 | 02:35

Criminaliteit komt voort uit sociale achterstand. In de VS komt sociale achterstand voort uit een diepgeworteld racisme dat nog lang niet verdwenen is. Zolang de stedelijke sociale onderklasse voor een groot deel zal blijven bestaan uit andersgekleurden, zullen de andersgekleurden overtegenwoordigd blijven in de criminaliteitscijfers.

Maar kijk niet vooral niet naar de feiten en werkelijkheid, en blijf lekker hangen in je racistische fantasieen. Je ziet er vast goed uit in een bruin hemd.

Japannert | 06-06-20 | 09:17

@Japannert | 06-06-20 | 09:17:

Totale onzin, om meerdere redenen;
- latino's in de VS verdienen ongeveer hetzelfde, maar de criminaliteitscijfers zijn veel lager
- er is geen enkel serieus onderzoek dat "racisme" bewijst;
- integendeel; zie de statistieken over politiegeweld;
- de VS kozen 2 keer een zwarte president;
- honderden zwarte Amerikanen werden door hun populariteit miljonair of miljardair;
- oa Oprah die in 2007 als "meest invloedrijke vrouw" genoemd werd;
- etc.

Kortom, alles dat je zegt is gewoon aantoonbaar onjuist.
Het zijn vaak herhaalde leugens, maar geen waarheden.

Je suggereert dat tegenstanders van (seksueel) geweld graag in een bruin hemd lopen. Het zal je verbazen, maar in de tijd dat er echt nog bruinhemden rondliepen waren de felste tegenstanders van die bruinhemden óók altijd tegen alle seksueel geweld. Jouw claim dat
Jouw claim dat alleen bruinhemden voor beschaving en mensenrechten opkomen klopt dus niet.
Dat is weer zo'n vaak herhaalde leugen van de linkse media.

Dandruff | 06-06-20 | 12:14

Ik zou als ik een bedrijf had nu geen zwarte mensen in dienst nemen die zich constant gediscrimineerd voelen ,dan heb je een hoop gezeik in je bedrijf.

dik van alster2409 | 05-06-20 | 22:43 | 4

Tja, haal je een nieuwe werknemer aan boord of iemand die na het einde van zijn proeftijd ineens een heel ander figuur blijkt te zijn?

Heiner | 06-06-20 | 00:01

Als je een bedrijf had...

SuqMadiq | 06-06-20 | 00:31

@inCol | 05-06-20 | 23:08:
Nee hoor ik ken zwarte mensen die zich helemaal niet gediscrimineerd voelen.

dik van alster2409 | 06-06-20 | 09:01
▼ 1 antwoord verborgen

Ga dan ook niet als bejaarde hippie de rechten van de racistische BLM-beweging beschermen. Zeker niet wanneer dat tuig-zelf de straat verlaat wanneer de politie serieus wordt.
BLM heeft meer verstand van straatwijsheid, die vallen alleen aan wanneer dat zonder risico kan.

Jan Passant mk2 | 05-06-20 | 22:30 | 1

Ik heb filmpjes voorbij zien komen van stenen die door ramen worden gegooid bij mensen die roepen dat ze solidair zijn, plunderaars die andere plunderaars bestelen (de ironie), mensen die aangevallen worden omdat ze in een dikke auto rijden terwijl ze hun kind uit het ziekenhuis halen, een blanke winkel eigenaar die boos is over wat er plaatsvindt en dan ineens van achter tegen z'n slaap aan wordt geslagen en out gaat, drie vrouwen die BLM graffiti aan het verwijderen zijn en aangesproken worden dat ze dat niet mogen doen omdat ze daarmee de strijd niet 'respecteren' en zo komt er steeds meer naar buiten.

tragic1911 | 06-06-20 | 00:10

Zijn die lui immuun voor corona ofzo? Oh, wacht..

Angerfish | 05-06-20 | 22:22

Het begint er steeds meer op te lijken dat er iets ontketend is wat niet meer gestopt kan worden, misschien dat de corona-crisis veel mensen teveel is geworden, er een soort hysterie is ontstaan die niet overgaat, te grote spanning die zich ontlaadt. En vroeger zou ik gedacht hebben, komt wel goed, waait wel weer over. Maar nu, met ene D. J. Trump in het Witte Huis... Enne, is de Eerste Wereldoorlog niet ook begonnen met een 'eenvoudige' moord...?

Zenzeo | 05-06-20 | 22:01 | 9

@Dandruff | 06-06-20 | 00:31: Tja, kan er met mij hoofd niet bij dat een aantal volwassen studenten tegenwoordig gewoon niet meer zelfstandig kan nadenken en slaafs dat soort 'anti-racisme'-clubjes volgt. Alsof je per definitie een racist bent als je het niet eens met ze bent.

Rest In Privacy | 06-06-20 | 01:11

@Dandruff | 06-06-20 | 00:31: U vergeet even het jordaanoproer van 1934 hier is het ook niet altijd op en top geweest.

nietonredelijkeman | 06-06-20 | 14:16

@nietonredelijkeman | 06-06-20 | 14:16:

Er liggen nog wel een paar miljard werelden van verschil tussen "niet altijd op en top" en "ik mag iedereen beroven en verkrachten en vermoorden, want mijn gratis uitkering is te laag voor de nieuwste smart phone".

Dat laatste is wat BLM en antifa promoten.
Die relatief zeldzame uitbarstingen hier zoals het Jordaanoproer hadden echt een hele andere motivatie.

Dandruff | 06-06-20 | 14:44
▼ 6 antwoorden verborgen

(deel 2)
Lieve Donald,
.
Wat fijn dat je mn vorige brief hebt gelezen. Die verzoenende video was erg mooi. Het was nog net ietsje mooier geweest als je zelf in beeld was geweest, maar ik kan me voorstellen dat je nog wat schuchter bent, op dit voor jou nieuwe pad. Maar een heel mooie eerste stap hoor.
.
Je zegt dat de stemmen van gezagsgetrouwe burgers voor rechtvaardigheid "luid" gehoord moeten worden. Dan neem ik aan dat je dan ook van plan bent om het niet alleen bij mooie woorden te laten, maar dat je ook actie gaat ondernemen. Wellicht is het nu wat overdonderend allemaal. Waar te beginnen? Om je te helpen hier onder een linkje met wat 'hotspots'.
.
Ga zo door. Je kunt het! Kusje.
mappingpoliceviolence.org/

hotmint | 05-06-20 | 21:52 | 3

Ik neem aan dat je ook zo'n briefje gaat schrijven naar de veroorzakers van de werkelijke problemen?
Dus;
- de zwarte bendes die jaarlijks zo'n 7.000 zwarte Amerikanen vermoorden;
- racistische clubjes als Only Black Lies Matter die dat stelselmatig negeren;
- maar wel zwarte wijken in as veranderen als de politie een crimineel doodt;
- ondanks hun beloftes alleen blanken en Aziaten af te slachten, toch ook steeds zwarte agenten en beveiligers vermoorden;
- dit alles aangemoedigd door de oprichters van de KKK, de "democraten";
- en gefaciliteerd door antifa dat bakstenen onder demonstranten verspreid;
- etc.

Laat je ons weten wat zij jou antwoorden?

Dandruff | 05-06-20 | 23:48

Weet je wat ik zo vreemd vind, is dat er zo veel problemen zijn na 8 jaar Obama/Biden. Je zou zeggen dat met zulke toppers alle problemen verholpen waren.

Moonwarrior | 06-06-20 | 00:15

Mooi mapje. Ik klik 10 keer, 7 keer krijg ik Race:white , 2 keer Race: unknown, 1 keer Hispanic. Iets gaat er niet goed...

Olc32 | 06-06-20 | 00:15

Ik zie voornamelijk mensen klappen krijgen omdat ze niet luisteren. Ga naar huis en je hebt er geen last van. Zouden ze hier in NL ook eens moeten gaan doen.

Waargaathetheen | 05-06-20 | 21:50 | 4

@JanAmsterdamEnzo | 05-06-20 | 22:26: Zeg Jan, die protesters hebben zelf eerst dagen lang alles afgebroken, leeggroofd en klappen uitgedeeld en zelfs enkelen gedood. En nu deelt een handhaver van de wet een paar tikken uit omdat het afgelopen moet zijn en kom je met deze reactie? Hou toch op man.

vlotterik | 05-06-20 | 22:42

@vlotterik | 05-06-20 | 22:42: nee hou jij toch op man, de handhaver van de wet is onderdeel van het probleem. Maar dat zie jij niet, want daar mis je het intellect voor.

JanAmsterdamEnzo | 06-06-20 | 07:28
▼ 1 antwoord verborgen

Je kunt hierboven lezen dat een jonge vrouw Sarah Grosmann door politie geweld om het leven is gekomen. Wellicht had de betrokken agent een hekel aan blanken met een brilletje. Wanneer is de demonstratie?

Harrie7949 | 05-06-20 | 21:26 | 5

@Harris Pilton | 05-06-20 | 22:31: Er werd oa geprotesteerd tegen politiegeweld. Er werd ook geplunderd. Dat is vragen om politiegeweld. Beetje dubbel dit gebeuren.

Usumani | 05-06-20 | 22:56

@Harris Pilton | 05-06-20 | 22:31: en daarom lopen ze allemaal met een bordje BLM? De focus ligt meer op mensen van couleur dan politiegeweld in algemene zin. Racisme bah! Maar tijdens de demonstraties wordt meer politiek bedreven dan politiegeweld bestreden.

Sinterbikske | 05-06-20 | 22:56

@Harrie7949 | 05-06-20 | 22:49: dankjewel. Mooi dat je dat dan ook steunt. Sarah grossman had ook een beter lot verdient toch?

Harris Pilton | 06-06-20 | 07:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Zoals Confucius al zei: Niet alle grijze haren zijn een teken van wijsheid, soms is het gewoon ouderdom.

Blauwpetje | 05-06-20 | 21:23

Ik zie het nog gebeuren dat er speciale zwarte speelgoedwinkels komen.
Blacks "R" Us.

Portnoy | 05-06-20 | 21:14

Ja jezus hee, die gast, die Martin , struikelt naar achteren en valt ongelukkig op z' n achterhoofd, en dat is dan meteen politiegeweld? Zo ken ik er ook nog wel één, pffff....

canis lupus | 05-06-20 | 21:10 | 2

hij viel dan ook van vrij hoog...

yesterdayandtoday | 05-06-20 | 21:59

Tering, wat een klapper maakte hij. Niet op judo gezeten vroeger denk ik.

Usumani | 05-06-20 | 23:06

Er zijn vandaag weer flink wat kneusjes de straat opgegaan om een doorgesnoven crimineel (gewapende overvallen, oud vrouwtje met geweld beroofd en een tal van andere criminele activiteiten) te herdenken! Hopelijk leest een aantal van die deugkneuzen dit bericht!

Harrie7949 | 05-06-20 | 21:07

Het US politiegeweld wat is gebruikt staat tot geen verhoging wat al een jaar (!) lang tegen Franse demonstranten werd gebruikt.

Beide is zeer verwerpelijk

Stinkend_zadel | 05-06-20 | 20:57 | 6

@koter | 05-06-20 | 21:10: Daarom moet je ook de juiste media volgen en zeker niet de de publieke NL omroep en RTL.

Markutte | 05-06-20 | 21:15

@Markutte | 05-06-20 | 21:15:
Ik kijk sowieso geen Nederlandse TV. Die papegaaien vertraagd alles na wat van de meest liberale kanalen uit het buitenland komt. Feitelijk niet meer dan de Nederlandse editie van CNN. En CNN is sowieso nooit te vertrouwen geweest - is altijd heel activistisch geweest. Om de evenwicht te houden volg ik mainstream en alternatieve kanalen.

koter | 05-06-20 | 21:25

Frans politiegeweld is uitsluitend gericht tegen gewone burgers. Dat mag van de media, die gewone burgers ook zo diep minachten.
Geweld tegen Antifa en BLM is wat anders voor de mouthanen. Daar zijn zij streng tegen.

Jan Passant mk2 | 05-06-20 | 22:51
▼ 3 antwoorden verborgen

Gelukkig toon ik o.a. respect voor politieagenten en mijn medemens. Daarom heb ik werk, vrienden en leef ik m'n leven ondanks zo nu en dan eens niet bejegend te worden zoals ik zou willen. Dat hoort bij het leven en heeft niets met discriminatie te maken. Jammer dat deze manier van leven steeds meer door het linkse fascisme wordt belemmerd wat je ook in de jaren dertig van de vorige eeuw steeds meer zag uitbreiden met alle gevolgen van dien. Ik ervaar het als doodeng!

Markutte | 05-06-20 | 20:54 | 1

mooi gezegd kutte

yesterdayandtoday | 05-06-20 | 22:17

Ff terug naar Start: wie was 1:George F en had hij een schoon strafblad (nope)2:waarom werd hij aangehouden? Niemand heeft het hierover. Hij wordt nu steeds als een martelaar neergezet, maar er was toch echt een aanleiding (vals geld, openbare dronkenschap en resisting arrest - to name a few) en hij had al eerder gevangen gezeten wegens een overval. Al met al geen aanleiding om iemand persoonlijk te executeren, maar hier was echt geen sprake van een willekeurige arrestatie op basis van kleur - zoals de roeptoeters wel willen vermoeden.

mis en bouteille | 05-06-20 | 20:53 | 7

En so what. Hij zou met vals geld hebben geprobeerd te betalen. Lijkt me niet dat dat een reden is om iemand te vermoorden.

Insan3 | 05-06-20 | 21:51

@Insan3 | 05-06-20 | 21:51: is ie vermoord dan? Hij is gestorven tijdens zijn aanhouding! U gaat er van uit dat dit bewust gebeurt is en trekt al uw conclusie. De Dam stond afgelopen weekend vol met dergelijke Emo's

Harrie7949 | 05-06-20 | 22:46

@Binnenbaan | 05-06-20 | 21:05: zonder vals geld & drank & tegensputteren had ie zeker nog rond gelopen. Zoals gezegd - geen excuus om iemand te vermoorden, maar hij was zeker niet het engeltje dat we voor ogen gehouden krijgen. Wees compleet in het verhaal.

mis en bouteille | 05-06-20 | 23:32
▼ 4 antwoorden verborgen

LOL. White liberals die zichzelf klem lullen over het begrip white privilege na de vraag voor een voorbeeld of ze zich er vandaag ook nog schuldig aan hebben gemaakt:

m.youtube.com/watch?v=9-neo07Rrbg

schedewindje | 05-06-20 | 20:53 | 1

Lol! Eerst al die blanke drama queens en dan het schitterende antwoord van die basisschool zwarte lerares ivm white privileges: "I aint concerned about anything except runny noses and pencils." Hahaha. Briljant!

Basil Fawlty | 05-06-20 | 21:29

In het Smurfendorp zie je ook veel blauw op straat.

jitro | 05-06-20 | 20:46 | 2

Ik hoorde dat de brilsmurf nu blind is.

HoerieHarry | 05-06-20 | 20:49

Blue lives matter!

P-unit | 05-06-20 | 21:02

Ik zie een wat oudere man die probeert de linie van de ME de doorkruisen. Sorry hoor, maar dat heet de frontlinie. Het was ook heel duidelijk dat de agenten aan het oprukken waren. Als je daar dwars doorheen wilt lopen, dan kun je zoiets verwachten. Deze oudere knakker kan zijn evenwicht niet bewaren, en valt op zijn achterhoofd. Omstanders zijn er als de kippen bij om dit te veroordelen, ipv dat ze eerder deze oude man weerhielden van het inlopen op een oprukkende linie van ME.
Verder kijk ik liever naar een politie die een beetje van aanpakken weet dan onze boa's die van het strand gestuurd worden ....

Rest In Privacy | 05-06-20 | 20:44 | 2

Helemaal mee eens.

Zijl5824 | 05-06-20 | 22:55

If you can't stand the heat, stay out of the kitchen!

Avondlander | 06-06-20 | 08:27

Ladies and Gentlemen, we found him.
The Indian George Floyd!
Maandag aanstaande Indian Lives Matter protest in alle grote NL steden!!!
twitter.com/DrRakeshGoswami/status/12...

leo de pejo | 05-06-20 | 20:43 | 1

aub zeg.

Lupuslupus | 05-06-20 | 20:47

Mag een woord introduceren?
Blackstremisten.
Gelukkig zie ik in de filmpjes heel wat POC die niks moeten hebben van blackstremisten.
Hun punt is gemaakt, racisme is kudt, zeker weten.
Maar huizen platbranden, plunderen, willekeurig mensen aftuigen is minstens zo kudt als menig racistische politieagent of ander blank tuig.

Ruimedenker | 05-06-20 | 20:41

Je mist reaguurder Graaf van Egmond toch enorm in dit soort topics.
Hij was voormalig hoofdagent o.i.d.

Piet Karbiet | 05-06-20 | 20:41 | 3

Zeker weten dat ik hem mis. Hij had toch die slopende ziekte? We hebben eigenlijk nooit afscheid van hem kunnen nemen.... Hem nooit kunnen laten weten hoeveel we zijn bijdragen waardeerden. Heel erg triest.

Lupuslupus | 05-06-20 | 20:50

Is hij er niet meer dan??

Snaajoe | 05-06-20 | 20:52

Het verwijderen van de reactie van : Ruimedenker | 05-06-20 | 20:06, is toch wel een enorm zwaktebod van GS. Liep zelf al met de gedachte rond om Spartacus maar (weer) eens een paar maandjes over te slaan, ga het nu zeker doen

Penus Decoratus | 05-06-20 | 20:41

"We zeiden gister dus al dat we het gevoel hadden dat de ergste rellen achter ons liggen."

Rellen wellicht... voor demonstraties is het echter nog maar het begin. Ik zie op social media al dat LHBT-ers en feministen zich aan het roeren zijn. Black Lives Matter zal opgevolgd worden door Pink Lives. Juli de maand van het grote vrouwenprotest?

koter | 05-06-20 | 20:37 | 6

@koter | 05-06-20 | 21:05: het probleem voor de fascisten van de zg Democratische Partij is,dat meer zwarten zijn gaan neigen op Trump te stemmen. Vaak zijn verschillen in stemmenaantallen in de swing gebieden van de VS zo klein,dat een losmaken van zwarte stemmen van de DNC een dodelijke bedreiging is voor die partij,omdat ze dan steeds moeilijker meerderheden kan halen in die Swing States. Zelfde geldt voor de Latino stem. De DNC hoopt nu door chaos mee te instigeren om het sentiment verder tegen Trump te keren. BIj gebrek aan verdere argumenten,want de DNC heeft niets gedaan de afgelopen 3 jaar voor de Amerikaanse arbeiders- en middenklasse,incl. het zwarte deel daarvan.

hertogvanzottegem | 05-06-20 | 23:05

"De DNC hoopt nu door chaos mee te instigeren om het sentiment verder tegen Trump te keren."
@hertogvanzottegem | 05-06-20 | 23:05:

Dit is chaos die ze zelf hebben gecreëerd... met name door de aan hun gelieerde mediabedrijven - CNN voorop. De latino stem is bijna 50/50. Het verschil wordt gemaakt door blanke vrouwen. De doorslaggevende factor is huwelijkse staat. Een getrouwde blanke vrouw is eerder geneigd rechts te stemmen. Ongetrouwde blanke vrouwen stemmen bijna allemaal links.... is trouwens een wereldwijd fenomeen. Wellicht dat dit de linkse afkeer voor dit instituut verklaard.

koter | 05-06-20 | 23:18

@koter | 05-06-20 | 23:18: Tenzij de blanke en Aziatische ongetrouwde vrouwen op eigen kracht iets hebben bereikt. Dan zijn ze verdomd scherp rechts.

Grachus | 06-06-20 | 02:08
▼ 3 antwoorden verborgen

Kunnen 'we' gewoon over corona het hebben of over het klimaat.

Hondt | 05-06-20 | 20:31 | 1

Hiemstra = white privilege, snap dat dan!

tectonicos | 05-06-20 | 21:11

Kan die overdaad aan filmpjes niet op Dumpert?

dathoujetoch | 05-06-20 | 20:28 | 9

@Lupuslupus | 05-06-20 | 20:53: ik vind het een beetje een grijs-en-grauw gedraaide lp worden. Voorspelbaar, fantasieloos, en beter bij Joop.

dathoujetoch | 05-06-20 | 20:58
▼ 6 antwoorden verborgen

E daar heb je onze aandachtshoer weer:

Greta Thunberg Calls on E.U. Leaders to Condemn ‘Police Brutality’ in U.S.
www.breitbart.com/politics/2020/06/05...

“Still waiting for the EU and individual democratic nations to officially condemn the police brutality and attacks on the free press escalating the USA. For how long are we going to stand by, watch and say nothing?”

Moonwarrior | 05-06-20 | 20:27 | 3

Openbare orde handhaven is een vies woord in de EU als het niet in de EU gebeurt.

smdyasc | 05-06-20 | 20:41

Oh leeft dat heksenkind ook nog?
En heeft Frenske Timmermans al gereageerd?

leo de pejo | 05-06-20 | 20:52

Is dat kind niet inmiddels al weer naar school?

Frau Merkel | 06-06-20 | 00:59

Ik word bang als ik die mensen die zich duidelijk schamen voor hun donkere huid hoor over de zogenaamde pijn die ze ondervinden vanwege het racisme dat ze ieder dag zeggen te ondervinden.
In de s-f boeken uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw is deze ontwikkeling heel vaak beschreven en het liep meestal niet goed af.
Onzin zal wel gezegd worden maar vergeet niet dat bijna elke uitvinding van de laatste 40 jaar eveneens in diezelfde boeken voorspeld is.

BBmetR | 05-06-20 | 20:27 | 2

Zijn het niet die lui in rode truien die het eerste dood gaan?

Moonwarrior | 05-06-20 | 20:28

Die mensen schamen zich -terecht- echt niet voor hun donkere huid hoor, ze hebben alleen een afkeer van mensen die met een lichtere huid geboren zijn. Gewoon vanwege hun privileges en erfzonde die daarmee komen jeweetselluf.

2tribes | 06-06-20 | 00:33

Of het nou antifa of de politie is, Snohomish weet er raad mee.

Enfin, ernstige beelden. Je zou haast denken dat hele land in de brand staat. Maar in verhouding tot Frankrijk of zelfs Hong Kong valt het in aantallen allemaal nog wel mee.

Carbonnetje | 05-06-20 | 20:25

Ik sla de filmpjes over vandaag.
Ben er klaar mee.
*mike drop*

RickyLaRue | 05-06-20 | 20:25 | 4

En dat terwijl ik net zo mijn best heb gedaan iets origineels te plempon.
Niet boos. Wel teleurgesteld.

pielemuisje | 05-06-20 | 20:27

@Mr_Natural | 05-06-20 | 20:26: Daar heb ik lang geleden wat filmpjes van gezien die een aardige tijd op mijn netvlies bleven branden. Dus nee, dank u. Ik pak wel een spannende crimi om te lezen. Of kijk gewoon een filmpje van Derrick of Der Alte.

Lupuslupus | 05-06-20 | 20:56
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ken vrij veel politieagenten, maar de meesten slaan toch tamelijk weinig zwarten dood. Dus volgens mij klopt het allemaal niet zo.

Vod Kanockers | 05-06-20 | 20:24 | 4

@Kuifje-naar-Brussel | 05-06-20 | 20:28: Buiten Mitch Rodriquiz zijn er andere geen gekleurde gevallen buiten het eventuele noodweer. Dat bijna is dus zo goed als niet.

Grachus | 06-06-20 | 02:11

@Grachus | 06-06-20 | 02:11: Die Mitch was overigens ook een tijfelgevalletje met zijn geprovoceer dattie een wapen had, en vooral niet willen luisteren. Eigen schuld dikke bult. En had overigens niks met racisme te maken: dat was een sneeuwblanke ook ov erkomen in gelijke omstandigheden.

BenPakdee | 06-06-20 | 08:07
▼ 1 antwoord verborgen

In deze discussie moet prof Emmer zijn witte geprivilegieerde bek houden en geeft rapper Typhoon college over het slavernijverleden

Rest In Privacy | 05-06-20 | 20:24

Jeetje wat extreem goed weer van jullie Geenstijl. Jullie brengen het nieuws hier dus echt van 2 kanten en wie heet gelijk? Je weet het niet. Aan de ene kant de politie in de US en aan de andere kant terroristische organisaties. En wie zal dan gelijk hebben, tja, de waarheid zal wel in het midden liggen? Goed dat jullie dus geen kant kiezen en die 2 partijen moreel als gelijken over het voetlicht brengen. Chapeau.

Zijl5824 | 05-06-20 | 20:24 | 10
▼ 7 antwoorden verborgen

Tucker Carlson: The riots are not about George Floyd or racial justice. They're about Trump and seizing power
www.foxnews.com/opinion/tucker-carlso...

Donald Trump defines their friendships, their careers, their marriages. Donald Trump affects how they raise their children. Trump occupies the very center of their lives. As long as Donald Trump remains in the White House. They feel powerless and diminished and panicked. So they cannot be happy.

Moonwarrior | 05-06-20 | 20:23 | 1

Onthou deze goed: "Deep State Planning to Drive Trump From Office by Staging Right-Wing False Flags".

Lupuslupus | 05-06-20 | 21:03

Ik ben geen racist, ik heb een hekel aan iedereen.

Pluisbaard | 05-06-20 | 20:22 | 2

Wel zo makkelijk.

Lupuslupus | 05-06-20 | 21:03

Mensen zijn mensen en zwarte mensen zijn echt niet aardiger.

rein9576 | 05-06-20 | 20:22

Opvallend in de Nederlandse protesten is dat we jarenlang ‘mensen van kleur’ moesten zeggen want anders racisme. En nu is het zwart vs wit en vindt diezelfde beweging dat helemaal prima.

Juffrouw op de fiets | 05-06-20 | 20:21 | 5

Waarom “mensen van kleur”? Mensen mét kleur is ten minste beter Nederlands. Vergeet in deze discussie de grootste minderheid ter wereld niet: de roodharige medemens

Dr. Worstenbroodje | 06-06-20 | 00:34

@Dr. Worstenbroodje | 06-06-20 | 00:34:
Of kleurlingen, net als vroeger.

Jackson | 06-06-20 | 03:33

@Portnoy | 05-06-20 | 21:07: Mijn ouwe had een negatieve ervaring met een aantal gekleurden in een auto zo'n 45 jaar geleden, vertelde me dat ze waarschijnlijk een "binnenbrandje" in de auto hadden gehad.

Sneerpoets | 06-06-20 | 09:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Nou, poeh poeh. 5000 mensen op de Dam. Wellicht 10.000. Dat is nog niet het aantal stemmen op Sylvana waarmee ze geen zetel verdiende in de Gemeenteraad. Dat werd een restzetel. 3500 in Utrecht. In de vorige eeuw stonden er een half miljoen mensen op het Museumplein tegen kernraketten. Niks mee gedaan. 2 miljoen mensen stemden tegen het Oekraine-verdrag. Prullenbak. Sinds wanneer zijn minimale minderheden leidend in dit land?

Piet Karbiet | 05-06-20 | 20:21 | 7

@dik van alster2409 | 05-06-20 | 20:27: klopt. Het demoNstratieaantal op het totaal van Nederland stelt helemaal niets voor. Het is de media-aandacht die het opklopt; in Enschede waren zóveel mensen op de been en die 'trotséérden regen en zélfs hagel'! Wat een bikkels nietwaar? Zie je zo'n ongewassen flapdrol met capuchonnetje op de foto met zn vuistje omhoog. hahaha. Ik dacht kom eens hier hufter en hou die vuist voor mijn gezicht. Dan zal ik je laten kennismaken met mijn handtas waar een baksteen in zit.... Want ja, helaas ga ik tegenwoordig zo door het leven. Moet wel uit zelfbescherming want de overheid is niet thuis.

Lupuslupus | 05-06-20 | 20:40

@Piet Karbiet | 05-06-20 | 20:46: Ach ja, had ik moeten weten.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 21:40
▼ 4 antwoorden verborgen

Een kwart van de capaciteit van De Kuip loopt in Nederland, verspreid over een week, op straat en de krant staat ermee vol, hoe?

Mr_Natural | 05-06-20 | 20:19

Polariseren verbroederd!

Polarisator | 05-06-20 | 20:16

Ik zag op het Journaal een interview met het wezen dat een belangrijke rol speelt bij de organisatie van BLM-feesten.
In 'Kuifje in Afrika' wordt zo een kannibaal uitgebeeld.

gestoptmetroken | 05-06-20 | 20:15 | 14

#GoBaldForBLM gouden grap. Blanken die knielen was al belachelijk maar deze blanke linkse dames gingen vol SJW.

maakjepunt | 05-06-20 | 21:17
▼ 11 antwoorden verborgen

Wat ik ermee wilde zeggen, Spartacus, is dat er zoveel filmpjes rondgaan, dat je door de beelden het bos niet meer ziet.
Teveel om te kijken, laat staan er commentaar bij te leveren.
Een overkill. Elk filmpje geeft iets om voor te zeggen.
Politie die de fout in gaan, hooligans die zich misdragen.
Politie die het beste voor heeft met de mensen en mensen die het beste voor hebben met de politie.

Ruimedenker | 05-06-20 | 20:13 | 1

Het is inderdaad nogal wat om te verwerken. Een beetje zoals het leven an sich.

threeheadedmonkey | 05-06-20 | 20:26

Is er nu sprake van rassen discriminatie of gebruikt de Amerikaanse politie gewoon buitensporig veel geweld? Ik zie namelijk ook heel veel "witte" mensen die slachtoffer zijn.

MoonBeebe | 05-06-20 | 20:10 | 12

Why not both?

Japannert | 06-06-20 | 09:33
▼ 9 antwoorden verborgen

Je verzint het niet.

Mr_Natural | 05-06-20 | 20:12

Komisch en triest tegelijk.

threeheadedmonkey | 05-06-20 | 20:17

De hypocrisie ten top!

Frau Merkel | 06-06-20 | 01:01

Eindstand:
Dit was een georganiseerde opstand waar arme zwarten plunderden wat ze konden, antifa stoottroepen zoveel mogelijk vernielde en alle zelf-hatende blanken zichzelf konden kastijden; allemaal omdat er dit jaar verkiezingen zijn en hoe meer je afleid van Creepy Joe des te beter dat voor de peilingen is. Ohja, de rechtzaak tegen de agenten zal waarschijnlijk in Oktober plaatsvinden voor de verkiezingen en de agenten zullen vrijgesproken worden omdat er een second degree murder charge ingeschoten is waar bezewen moet worden dat er geen voorbedachte rade was maar van te voren wel kwaadaardige bedoeling, het resultaat: rellen voor de verkiezingen en nog meer chaos.
 
Voor de rest ongezien de tyfus voor elke Nederlander die naar de BLM protesten hier in dit land is gegaan, ga je schamen dat je dom genoeg bent om in Amerikaanse verkiezingsretoriek te trappen en achterlijke racisme en "white privilege" onzin te roepen, een extra dikke middelvinger voor de alle unviersiteit-kutjes en zakkenwassers die kritisch denken hebben opgegeven voor slappe klassenstrijd retoriek.

HaatAth3ist | 05-06-20 | 20:09 | 1

Kabatz!
10+

Datgingniegoed | 05-06-20 | 20:26

Dit is alleen nog maar te stoppen door 40 dagen onophoudelijke regenval. Is wel zo.

RickTheDick | 05-06-20 | 20:07 | 1

Of sneeuwstormen. Daar zorgt Joe wel voor, na zijn verkiezing dit najaar.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 20:18
-weggejorist-
Ruimedenker | 05-06-20 | 20:06

LOL

Stormageddon | 05-06-20 | 20:41

Ben benieuwd voor welke partij de nederlandse satanaanbidders gaan.
D666? of misschien VVD?

A.I. van Dee | 05-06-20 | 22:05

Als wij met automatische snel schiet geweren op de dam staan met een man of 20 dan komen ze ook niet hoor.
Het recht van de sterkste gaat regeren.
En dat is een ernstige ontwikkeling in dit tijdperk.
Ik houd mijn hartje vast.

Gokmaar | 05-06-20 | 20:06

Dat filmpje 'Twiter IRL' wel twintig keer gekeken

Dr. Pown3rt | 05-06-20 | 20:05 | 3

Ik ook.

sjef-van-iekel | 05-06-20 | 20:49

Altijd weer leuk, die Amerikaanse filmpjes. Men beukt er vrolijk op los, slaat iedereen de moeder maar als iemand 'fuck' roept wordt dat weggepiept.

Heerlijk, die puriteinse schijnheiligheid. Zo neuken ze ook altijd met kleren aan, is gewoon helemaal af.

Ichneumonidae | 05-06-20 | 20:03 | 4

@Basil Fawlty | 05-06-20 | 20:29: Vraag dat maar aan Ron Jans.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 20:34

@Basil Fawlty | 05-06-20 | 20:57: Ongelooflijk hoe hard hij werd aangepakt. Dat is in Nederland toch niet voorstelbaar.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 21:47
▼ 1 antwoord verborgen

In de VS ontnemen ze tenminste niet je hamburger.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 20:02 | 1

-rechten.

Mr_Natural | 05-06-20 | 20:08

Trump heeft de Amerikaanse economie zo gezond gemaakt dat zelfs het virus de groei niet kan stoppen.

Gulliver | 05-06-20 | 20:01 | 1

Het enige antwoord op economisch herstel is Trump.
Tot 3 mnd terug had bijna iedereen werk.
Joe Clinton gaat echt geen 40 miljoen mensen aan werk helpen.

Ruimedenker | 05-06-20 | 20:08

Typisch voorbeeld van op het verkeerde moment de verkeerde kant op lopen. En een wat broos evenwicht.

Gezonde_Roker | 05-06-20 | 20:01

Kunnen we in Nederland niet ook van die pang pang speeltjes krijgen zoals de Boogaloos ? , dan zijn een aantal problemen die we hier hebben ook zo opgelost ..
Ik kan wel een lijstje sturen van prioriteiten ….

nietoptimistisch | 05-06-20 | 20:01

Ik rem niet voor "influencers"

BrutusBosch | 05-06-20 | 20:00

Ik heb eens nagedacht hoeveel racisten ik ken in m'n vriendenkring en familie.
Niet eentje. En dan hebben we het over ongeveer 100 mensen.
Of ze weten het goed te verbergen, dat kan ook.

HoerieHarry | 05-06-20 | 19:57 | 17

@HoerieHarry | 05-06-20 | 20:36: Dat klinkt als pesten. Maar daar hoor ik Haagse taxichauffeurs ook vaak over. Ook de blanke jongens.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 20:41

@Kuifje-naar-Brussel | 05-06-20 | 20:41:
Het is natuurlijk wel zo dat gasten met veel fout geld en een grote bak het voor hem en anderen verzieken.
Ik snap de politie ook wel een beetje.

HoerieHarry | 05-06-20 | 20:45
▼ 14 antwoorden verborgen

Vervelend hoor, dat die ouwe zo naar op z'n achterhoofd valt op het trottoir. Maar dit zeer beschaafde duwtje aan deze reeds gewaarschuwde man om zich naar achteren te bewegen kun je toch met de beste wil van de wereld geen politiegeweld noemen. Die pensionado ziet een peloton ME-ers oid waarschuwend op hem aflopen en hij denkt dat ze zitten te wachten op z'n moraliserende gewauwel.

_pacman_ | 05-06-20 | 19:56 | 1

Ik denk dat bij een politie test in elk Europese land bij jou bij het eerste antwoord de alarm lichten al aan gaan, en je direct naar huis mag.
In de United States of Stupid daarentegen..

Wilhelm Tell | 05-06-20 | 20:47

Dan weet je als Buffalo PD dat je gefilmd bent en er talloze getuigen zijn en dan nog glashard durven beweren dat die bejaarde man is gestruikeld. Naast de twee geschorste primitievelingen in uniform is de leiding daar ook rijp voor ontslag. Overigens in de Amerikaanse pers veel interessante artikelen over de militarisering van de politie aldaar. Agent en soldaat zijn toch echt twee hele verschillende beroepen.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 19:56 | 6

@Zeiss | 05-06-20 | 20:00: Je zit er op alle punten helemaal naast. Overigens maak jij wel vaker een slecht geïnformeerde indruk. Dat vind ik verder niet erg en jou lucht het hopelijk op. Jij ook een fijne avond verder, kerel.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 20:24

@Basil Fawlty | 05-06-20 | 20:23: ja zo zijn er veel meer maar de media en een paar generaals die lopen te janken dat het allemaal een probleem is en dat het ongehoord is en nog nooit eerder is gebeurt. Of ze hebben al die tijd geslapen, niets gelezen, nooit het nieuws gekeken en vooral niet de geschiedenis bestudeerd of zo liegen alle kanten op.

Moonwarrior | 05-06-20 | 20:32

SWAT teams hebben inderdaad een militaire uitstraling en uitrusting. Niks mis mee als je een stuk tuig met een AR 15 of AK 47 uit moet schakelen. Dat soort wapens, waar veel gebruikt van wordt gemaakt door schietgrage idioten, vuren kogels af die dwars door normale kogelvrije vesten gaan. Vandaar de militaire uitstraling, maar het blijven gewoon agenten.

Jackson | 06-06-20 | 01:46
▼ 3 antwoorden verborgen

Als je opa bent moet je niet stoer gaan lopen doen tegen de politie alsof je 20 bent, zoveel is duidelijk.

Eppo | 05-06-20 | 19:56 | 5

@dathoujetoch | 05-06-20 | 20:30: Als iedereen thuis zit dan heeft het leger, de national guard en de politie ook niet zoveel te doen. Het komt van twee kanten he.

Binnenbaan | 05-06-20 | 21:23
▼ 2 antwoorden verborgen

als ze nou eens een muur om dat land bouwen - metertje of 20 hoog - en dan langzaam laten vollopen …….??

nietoptimistisch | 05-06-20 | 19:54 | 2

U bedoelt Nederland?

Lupuslupus | 05-06-20 | 21:10

Alleen maar voordeel voor Trump, kuststreken staan dan als enige onder water dus er sneuvelen hooguit wat democraten, Al Gore en Obama. 98% ligt meer dan 20 meter boven de zeespiegel.

Binkoo | 05-06-20 | 23:20

Wat een land... dat US of A. Ik wacht vraag me ondertussen af wanneer Trump America weer Great gaat maken. Holle retoriek van iemand die alles bij elkaar liegt. De man is pathelogisch.

Red shirt | 05-06-20 | 19:52 | 7

Geen verschil met zijn voorgangers dusss

pickalilly | 05-06-20 | 20:17
▼ 4 antwoorden verborgen

Fuck tha Police (bijna allemaal) en libtards zijn de weg kwijt (allemaal!).

pielemuisje | 05-06-20 | 19:51 | 1

eens

nietoptimistisch | 05-06-20 | 19:58

Politie treedt op in Utrecht, trap leeg geveegd aldus AD (sorry kan geen link posten switzal ofiets)

Zorbadabuddha | 05-06-20 | 19:50 | 3

Het gaat straks regenen, dan staat het plein blank.

Mr_Natural | 05-06-20 | 19:51

Wat zou de wereld toch mooi zijn zonder de M5M en the open society.

Pimp my Voortuin | 05-06-20 | 19:49 | 1

ITM!

kees1386 | 05-06-20 | 20:02

Twitter gaat Trump steeds meer censureren naarmate de verkiezingen naderbij komen.

Immers ook Twitter wil dat Biden wint; net zoals de andere grote tech bedrijven.

Swieberj | 05-06-20 | 19:52
-weggejorist-
cokdeveu | 05-06-20 | 19:48 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Nu op NPO1 Kleuren TV in Zwart wit.

bas ooms53686289 | 05-06-20 | 19:47 | 2

Het klootjesvolk wordt even geïndoctrineerd.
Doorlopen.

De Profundus | 05-06-20 | 20:05
-weggejorist-
Grachus | 06-06-20 | 01:11

Die Boogaloo's hebben wel effect zeg.

Borghesia | 05-06-20 | 19:46

Allemaal heel erg maar het doet me weinig. Ver van mijn bed en de potsierlijke protesten in Nederland wekken slechts wat hoofdschudden en lachlust op.

gestoptmetroken | 05-06-20 | 19:46

Ik vroeg me al af waar het dagelijkse riot round up stukje bleef. Inmiddels toch wel een van de zekerheden in het leven.

Sinterbikske | 05-06-20 | 19:43

Een onhandige aktie, maar er zit géén barst in zijn smartphone.

Papa Jones | 05-06-20 | 19:43

Als de Chinezen inderdaad, zoals een complottheorie wil, het virus bewust hebben verspreid om de wereldorde te destabiliseren zijn ze met vlag en wimpel geslaagd, en zijn die domme Amerikanen er met boter en suiker ingetuind. Land in chaos, de wraak van China.

Zenzeo | 05-06-20 | 19:41 | 10

@Arachne | 06-06-20 | 00:30: Is een complottheorie hè, niet die van mij... Maar volgens mijn laatste berichten is China wel al heel lang bezig Afrika te (her)koloniseren, dus wellicht heeft het daarmee van doen?

Zenzeo | 06-06-20 | 09:30

@Zenzeo | 06-06-20 | 09:30:

Klopt. Afrika is een wingewest (bepaalde bodemschatten, daarvoor zit Frankrijk in Mali), landbouwgrond en een afzetmarkt. China werkt volgens het principe dat, om een bestaan te hebben, moet er gewerkt worden en geen (ontwikkelings)geld geven. Dat passen ze thuis toe en dat passen ze in Afrika toe. Ze hebben geen enkele illusie over de cultuur van Afrika en ze hebben een andere aanpak dan het westen.

Uw idee dat China Amerika als afzet- en handelsmarkt zou inruilen voor Afrika is fout. Ze willen ze allebei. De VS is een zeer waardevolle afzetmarkt en investeringen (privé personen, ondernemingen, staatsbedrijven, studenten en spionage), en China wil conserveren wat ze heeft. China is al maanden bezig met damage controle. Ze zal stappen terug worden gezet; 10 stappen terug, 2 vooruit. China heeft de tijd aan haar kant.

Ongetwijfeld zal China, bij afkoeling en economische sancties van de VS (en haar vazalstaten), haar projecten in Afrika intensiveren.

The business of America is war, the business of China is China.

Arachne | 06-06-20 | 12:07
▼ 7 antwoorden verborgen

Doordat twitter Trump wegzet als racist maken ze hem alleen maar sterker.

Brabeaulander | 05-06-20 | 19:38 | 7

Silicon Valley (Google, Twitter, YouTube, Snapchat, Instagram en al die andere linkse techgiganten) zullen alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat Trump niet herkozen gaat worden zodat de globalisten geen strobreed meer in de weg worden gelegd wordt en ze met spoed hun wereldwijde dystopie kunnen doorvoeren. Een centraal geleide wereldregering onder de vlag van de VN. Ze zullen falen.

Nehemia | 05-06-20 | 19:52

@Kuifje-naar-Brussel | 05-06-20 | 19:40: Vraagje nummer zoveel; hoezo moet jij altijd de feiten verdraaien? Is dat een VVD dingetje? Of iets met medicijnen gebruik? Je hebt in ieder geval een zware vorm van TDS.

maakjepunt | 05-06-20 | 21:31
▼ 4 antwoorden verborgen

Hebben wij hier eigenlijk nog een ME (überhaupt?) die bijvoorbeeld als eerst humane middelen gebruikt zoals een waterkanon? Of knuppelen ze er meteen op los?

Leptob | 05-06-20 | 19:38 | 3

Geen idee, ik volg dat niet zo.

Lupuslupus | 05-06-20 | 19:48

Hier wordt de ME alleen ingezet als je protesteert tegen de lockdown.
'Ab Gietelink I Censuur op Internet en Discriminatie van Demonstratierecht'
www.youtube.com/watch?v=AxLri0K_Ld0

Nehemia | 05-06-20 | 20:05

@Nehemia | 05-06-20 | 20:05: Ja klopt. De mensen met hun shirtje van 'stop de lockdown' werden gearresteerd maar op de Dam mochten 12.000 anarchisten losgaan. Toen was de volksgezondheid plotseling niet meer van belang.

Lupuslupus | 05-06-20 | 21:14
-weggejorist-
RadeK | 05-06-20 | 19:38 | 13
▼ 13 antwoorden verborgen

CNN.

dik van alster2409 | 05-06-20 | 19:35

Die SemoreV is een baas zeg, goed verhaal en zó cool blijven terwijl er een opgefokte gast met een honkbalknuppel naast je staat.

Mr_Natural | 05-06-20 | 19:35

Dat was eerder een kamikaze-actie van die gast. Oplopen naar een linie die naar voren beweegt. Die stopt niet voor 1 persoon. Verder greep de man naar een van de agenten en viel hij wel heel demonstratief, en dat liep voor hem lelijk uit de hand. Absoluut geen over the top politiegeweld, ook wil men dat er graag van maken.

Lafayette | 05-06-20 | 19:35

Rellen is ook zo vermoeiend. Vooral als je niet gewend bent te werken.

Schriever | 05-06-20 | 19:34 | 1

Even doorzetten, het is bijna grote vakantie.

Mr_Natural | 05-06-20 | 19:38

Net even CNN gezien: Trump zakt als een dolle in de peilingen. Baudet is er niks bij.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 19:33 | 15

@Piet Karbiet | 05-06-20 | 20:37: Let op mister Karbiet, ik spreek je nog na de verkiezingen.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 21:45
▼ 12 antwoorden verborgen

Die ouwe man is binnenkort miljonair, want die gaat geld vragen en krijgen
zoals dat gaat in amerika.

von sokkenstopfen | 05-06-20 | 19:32 | 4

@Leon Tosti | 05-06-20 | 19:40: Wat hadden ze dan moeten doen, om hem heen lopen? Die man had daar niet moeten zijn. Als 75-jarige moet je je daar verre van houden. En ja, het is desondanks erg voor die man. O arme man, waaròm doe je dat dan ook, stommerd!

Lupuslupus | 05-06-20 | 19:47

@Leon Tosti | 05-06-20 | 19:40: Hij dacht misschien dat hij oud was en de regels niet voor hem golden. Bovendien krijgt hij maar weinig duw en is het vooral ongelukkig struikelen.

Vula | 05-06-20 | 19:50

@Vula | 05-06-20 | 19:50: Hij dacht vooral dat hij te blank was om in problemen te komen.

Binnenbaan | 05-06-20 | 21:18
▼ 1 antwoord verborgen

Het kan wel is verschillen wie hier een topic maakt. Iedereen was braaf behalve te politie en Trump. Ok.

doskabouter | 05-06-20 | 19:31 | 2

Zeker scheelt dat. Maar is tegelijkertijd het mooie van GS, dat de redacteuren allemaal verschillend zijn. En dat is ook soms nog verrassend, want zodra je een idee hebt hoe een scribent denkt - gezien de topics - kom je er alras achter dat je er geen peil op kunt trekken. Want er zijn toch topics voorbijgekomen dat ik dacht 'die'? Hoe kan dàt nou? Een paar dagen geleden was hij x en nu y??

Lupuslupus | 05-06-20 | 19:58

Zodra je merkt dat het de politie menens is, toch in de voorste linie blijven staan en dan klagen dat je klappen krijgt. Het meeste van wat ik zie doen mensen zichzelf aan, door aanwijzingen enz niet op te volgen.

Het brein erachter | 05-06-20 | 19:29

Ondertussen wordt de gehele US industry en kapitaalmarkt opgekocht door de Chinezen, ze lachen zich wild hierom.

dhrat | 05-06-20 | 19:28 | 5

@Plandelaville | 05-06-20 | 19:33:
China en Japan bezitten samen 33.8% van de Amerikaanse schuld die door buitenlanders is gekocht (28% van de totale schuld is door allerlei landen gekocht) dus samen hebben die landen 33.8% van 28%
Echter! Van de totale Amerikaanse schuld bezitten China en Japan rond de 10%
Artikel: "Which Countries Own the Most U.S. Debt?" www.visualcapitalist.com/foreign-coun...
Let op! Bovenste grafiek is alleen de schuld in eigendom van buitenlanders (waaronder China, Japan)
Totaalplaatje zie je in het artikel onder "U.S. Debt: The Big Picture"

Basil Fawlty | 05-06-20 | 19:59

@Basil Fawlty | 05-06-20 | 19:59: Duidelijke uitleg, bedankt.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 21:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Nou zo lekker vind ik Candace Owens niet... sorry!

Man-Bijt-Hond | 05-06-20 | 19:27 | 1

Heeft niets met lekker te maken maar met ballen hebben.

Lupuslupus | 05-06-20 | 20:06

Verschijnen in de mainstream media artikelen of informatie, over het aantal zwarte mannen wat elkaar elk jaar weer omlegt ? Dit loopt ieder jaar in de duizenden, echter hier wordt met geen woord over gerept. En jawel - Dit aantal ligt vele malen hoger dan Amerikaanse politie agenten ooit uitvoeren. Racisme is niet goed, echter zwarte mannen onder elkaar .. Tsja .. Dan maken de "black lives" plotseling niet veel uit ..

Nederlandop1 | 05-06-20 | 19:27 | 2

Remember that viral video of Milwaukee Police Chief Edward Flynn? Here's the story behind it.
eu.jsonline.com/story/news/crime/2018...

Well, I was on my phone and yes, that’s true. I was following developments with a 5-year-old little girl sitting on her dad’s lap who just got shot in the head by a drive-by shooting.

And if some of the people here gave a good goddamn about the victimization of people in this community by crime, I’d take some of their invective more seriously.

The greatest racial disparity in the City of Milwaukee is getting shot and killed. Hello. Eighty percent of my homicide victims every year are African-American. Eighty percent of our aggravated assault victims are African-American. Eighty percent of our shooting victims who survive their shooting are African-American.

Now they know all about the last three people that have been killed by the Milwaukee Police Department over the course of the last several years. There’s not one of them who can name one of the last three homicide victims we’ve had in this city.

Now there’s room for everybody to participate in fixing this Police Department, and I’m not pretending we’re without sin. But this community’s at risk alright, and it’s not because men and women in blue risk their lives protecting it. It’s at risk because we’ve got large numbers of high capacity, quality firearms in the hands of remorseless criminals who don’t care who they shoot.

Now I’m leaving here to go to that scene. And I take it personally, OK?

We’re going up there and there's a bunch of cops processing a scene of a dead kid, and they're the ones who are going to be out there patrolling and stopping suspects that may have guns under the front seats. They’re the ones that are going to take the risks to their lives to try to clean this thing up.

We’re responsible for the things we get wrong and we take action. We’ve arrested cops, we’ve fired cops and so on. But the fact is that the people out here — some of them — who had the most to say are absolutely MIA when it comes to the true threats facing this community and it gets a little tiresome when we start getting yelled at for reading the updates of the kid that gets shot. Yeah, you take it personal, OK?

Moonwarrior | 05-06-20 | 19:56

Bij M een flink deug Orgasme over de situatie in de usa. Uiteraard is Twamp de grote boe man.

P-unit | 05-06-20 | 19:27 | 10

@Keyboardspeler | 05-06-20 | 20:00: Na Bolkestein is de VVD met een enorme vaart bergafwaarts gegaan. Tenminste, vergeleken wat ooit de èchte, liberale VVD was. Het is nu een kloon van GL en D66. Mijn echtgenoot stemde altijd VVD omdat die partij 'zo goed was voor de krijgsmacht'. Hij draait zich om in zijn graf.

Lupuslupus | 05-06-20 | 20:10

@Kuifje-naar-Brussel | 05-06-20 | 21:43: Daar had de VVD er vroeger veel van. Ten tijde van het Oostblok hadden we enkele dankbare Poolse connecties als erfenis van WOII.

Grachus | 06-06-20 | 00:42
▼ 7 antwoorden verborgen
-weggejorist-
cokdeveu | 05-06-20 | 19:26

Sorry hoor maar het eerste filmpje en politiegeweld??? Wtf?

Wat wordt het volgende topic, mensen die met hun domme harses keihard tegen een muur aan rennen onder de noemer "Schrikbarende toename in het geweld van muren tegen onschuldige mensen?"

peterdh | 05-06-20 | 19:25

OT: Wat een enge volksmennertjes hier in Utrecht www.rtvutrecht.nl/nieuws/2058811/
Ook volstrekt hallucinant qua voorbeelden van die zogenaamde uitsluiting in NL als POC. Hoe kan het dat zo'n beweging in een land als Nederland 10,000en mensen meekrijgt in deze hysterie? Ik kan er ook niet meer naar luisteren, het is van een ongekend zwart racisme zoals zij zich manifesteren en de oorspronkelijke -blanke- Nederlanders denken te moeten schofferen en terloops bedreigen.

2tribes | 05-06-20 | 19:25 | 6

@Lupuslupus | 05-06-20 | 20:28: Kleine correctie; in de Arabische wereld werden Afrikaanse slaven bij aankomst direct gecastreerd. Dan konden die ondermensen zich niet voortplanten. De meeste overleefden die castratie niet.

Piet Karbiet | 05-06-20 | 20:49

@Piet Karbiet | 05-06-20 | 20:49: En de gecastreerden waren allemaal jongens (niet ouder dan 10).

Arachne | 05-06-20 | 22:48

Het zijn zwarte racisten gesteund door totalitaire überdeugers. Allemaal subsidie clubjes die hun haat en venijn de samenleving in spuien.

Grachus | 06-06-20 | 00:39
▼ 3 antwoorden verborgen

Positief is wel dat de protesten zo goed toegankelijk zijn voor ouderen en gehandicapten.
Wel een groot tekort aan genderneutrale Dixi's.

Mr_Natural | 05-06-20 | 19:24

Feeld good TV bij M nu.......

Plandelaville | 05-06-20 | 19:24

Is die dakloze in een rolstoel in z'n gezicht geschoten?
Lijkt me sterk.

HoerieHarry | 05-06-20 | 19:21 | 1

Ik zag gisteren een filmpje waar een vrouw in een rolstoel(!) wordt afgetuigd door zwarten. Dus als ze iemand in een rolstoel in zijn gezicht schieten verbaast mij dat helemaal niets. Die daders zijn minder, véél minder dan beesten. Het zijn duivels.

Lupuslupus | 05-06-20 | 19:26

Die oude zak moest daar ook niet moeilijk gaan staan doen.

Ko Ranzig | 05-06-20 | 19:20 | 10

@Akiron | 05-06-20 | 19:21: Geen enkele reden?! Je hebt gewoon te luisteren naar de politie. En als je met je grote bek voor een politielinie gaat staan dan zou je moeten weten dat je een paar klappen kunt verwachten. Daarnaast kreeg hij helemaal geen harde duw.

Dat niet helpen is waarschijnlijk protocol. Je kunt niet je linie ineens open laten vallen omdat een of andere aidspatient met spaghettibenen het verzorgingshuis niet kon vinden.

Is er al een crowdfundingactie opgezet om die agenten te steunen? Slaat helemaal nergens op dat zij geschorst worden omdat ze hun werk goed doen.

JWZ_JMK | 05-06-20 | 19:43

Ko heeft gewoon gelijk. Als zo'n politielijn op je af komt moeilijk gaan doen, is vragen om problemen. Ze gingen niet los op hem met een wapenstok ofzo, gewoon een, te verwachten, duw.

Het brein erachter | 05-06-20 | 21:58
▼ 7 antwoorden verborgen

Candace Owens ging naar haar Facebook om te vertellen waarom ze George Floyd niet steunt. (Uiteraard veroordeeld ze wel het politiegeweld tegen Floyd maar ze maakt geen held van Floyd.)

Hierbij somde ze enkele feiten op die vaak door de media worden genegeerd. Feiten over het criminele verleden van George Floyd en over het vermeende (!) racistisch politie geweld.

Uiteraard word ze nu door de Democraten, media en Hollywood aangevallen en verketterd. Want ze gaat in tegen het narrtive dat door de media word gepromoot.

Swieberj | 05-06-20 | 19:17 | 12

@Fchecker | 05-06-20 | 23:48: Dat het een verschil maakt om zwart te zijn in de VS of bv Nederland onderschrijf ik volledig. Zelfs binnen Amerika maakt het uit in welke staat (en wijk) je als gekleurd persoon opgroeit voor de mate waarin je ongelijkheid ervaart. In de zuidstaten van de VS is die ongelijkheid ongemakkelijk manifest en dat doet pijn om te zien, ook als je zelf niet zwart bent. Daarom vind ik het ook idioot dat mensen van kleur hier doen of ze in Amerika leven en met dezelfde schrijnende leefomstandigheden en gebrek aan kansen worden geconfronteerd als hun 'broeders en zusters' in het Zuiden daar.

2tribes | 06-06-20 | 01:04

@Fchecker | 05-06-20 | 23:48: Dat het in een boek staat, maakt het niet waar. Als je een factchecker was, dan kon je bovenstaande feiten eens op je in laten werken in plaats van net zo lang in de boekenkast zoeken tot je een boek vindt dat je mening ondersteunt. Dat is geen factchecken maar cherrypicken.

Busverhuur | 06-06-20 | 08:38

@2tribes | 06-06-20 | 01:04: Zwarten en blanken krijgen dezelfde kansen in zowel Nederland als in de VS. Het verschil zit 'm in het pakken van die kansen en de invloed van de gemeenschap om je heen. Dat het not-done is bij zwarten in Amerika om te werken voor een blanke doet hier stevig aan mee en zo wordt 't nooit wat. Vooral slachtoffer blijven, dat zal helpen.

Busverhuur | 06-06-20 | 08:40
▼ 9 antwoorden verborgen

Biden maakt hier straks wel een einde aan.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 19:15 | 18

Dementofiel heet die aandoening geloof ik. Aangezien je ook verliefd bent op rutte kan het ook nog amnesiofiel zijn.

A.I. van Dee | 05-06-20 | 21:34

@A.I. van Dee | 05-06-20 | 21:34: Wacht maar af.

Rest In Privacy | 05-06-20 | 21:51
▼ 15 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino