achtergrond

Geenstijl

Beelden Coronavirus dag 21: nog altijd ongezellig

Hier beelden en bevindingen van dag 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14, 15, 16 en 19. Live officiële infectie- en dodenteller die we officieel niet meer vertrouwen hier.

Maar goed, de vorm toch nog even de officiële cijfers: 45,204 besmettingen en 1,117 doden. Er is iets opmerkelijks aan de hand met het aantal vermoede besmettingen. Tussen 8 februari en 10 februari daalde het aantal vermoede besmettingen van 27,657 naar 23,589. En vandaag op 12 februari is het aantal vermoede besmettingen nogmaals gedaald tot 16,067, dat is een volstrekt onverklaarde mindering van 7,522. Het aantal herstelden staat op 5,115. 

Maar goed, bovenstaand de eerste de vier videomontages du jour, en hij is weer verdrietig. Eerst deze man op leeftijd die zichzelf naar verluidt opgehangen heeft uit angst zijn familie te besmetten. En dan weer een onzalige collectie aan death vans die lichamen aan huis op komen halen. Detailtje bij de eerste; alle hulpverleners gooien hun handschoenen handschoenen meteen weg na het inladen. Daarna nog een zelfde schouwspel hier en hier. Dat de cijfers in China waarschijnlijk in werkelijkheid zo rond de x10 liggen hebben we afgelopen dagen wel BEWEZEN genoegzaam gesuggereerd met die crematoria die het allemaal niet aan kunnen, lijken die zich in wacht- en behandelruimtes opstapelen, en hele wijken die dichtgelast worden. Dus laten we het vandaag even hebben over wat er buiten China gebeurt. 

Op dat cruiseschip  voor de Japanse kust met vijf gewone Nederlanders aan boord dat op 5 februari nog maar 10 besmettingen had, heeft er vandaag al 175. Vandaag bleek dat van de 53 vers geteste passagiers, 39 het virus hadden. Vier passagiers verkeren in "serious condition, either on a ventilator or in an intensive care unit." In Duitsland staat het aantal inmiddels op 16 bevestigde besmetting, allemaal te herleiden naar één Chinese Webasto-medewerker. In het VK is het aantal VERDUBBELD van 4 naar 8, en worden twaalf patiënten die behandeld zijn door een besmette huisarts getraceerd. Ook wordt de Britse zogeheten superspreader met foto, naam en toenaam opgevoerd in de media. Hij is uit het ziekenhuis ontslagen en zou geen besmettingsrisico, ALDUS DE MSM. In failed state Frankrijk staat het aantal op 11 en in non-land België is er 1 patient zero. Kortom, het komt wel heel dichtbij maar Toon en Marjon zijn godzijdank uit quarantaine.

Ze blijven vallen

Bovenstaand eerst deze vallende strijder, gevolgd door een vermeend steekincident in een supermarkt, waarbij een 18-jarig meisje een 12-jarig meisje en haar oma gestoken zou hebben om een fles desinfecterende zeep. Deze zit niet in de montage, maar ook deze strijder is gevallen.

The long dick of the law

Weer een zooitje hardhandige aanhoudingen van mensen die weigeren een mondkapje te dragen. En dat lijken steeds opvallend vaker vrouwen te zijn. Bronnen hier, hier en hier.

Het nieuwe normaal

Google Translate in tekst onder filmpje

【武汉方舱医院病人宣誓入党】 【承诺“保守党的秘密、对党忠诚”】 武汉为收治大量病人,把多个场馆改建成临时的“方舱医院” 最新片段可見,方舱医院的病人在医护人员带领下,戴着口罩向着党旗宣誓入党,承诺“保守党的秘密、对党忠诚” 据了解,武汉已经有多个方舱医院,成立了临时党支部 #火线入党

1.8K
Reply

"[Patiënt beëdigd in Wuhan Party Cabin Hospital]   [Beloof "de partij geheim en loyaal aan de partij te houden"] 

Om een groot aantal patiënten te behandelen, heeft Wuhan een aantal locaties omgezet in tijdelijke "vierkante cabin ziekenhuizen"      

De nieuwste clip laat zien dat de patiënten in het Fangcai-ziekenhuis, onder leiding van medisch personeel, met een masker op de partij zwoeren en beloofden "de geheimen van de partij en loyaal aan de partij te houden"     

Het is wel verstaan dat er al verschillende partijcabineziekenhuizen in Wuhan zijn en tijdelijke partijfilialen zijn opgericht."

Laten we het een sociaal vangnet noemen

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Better safe than sorry!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Fittie met popo

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Maar... wat vindt Alex Jones er eigenlijk van?!

Niet (meer) beschikbaar

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

"Grootste protesten sinds Tiananmenplein" tegen China's Zero Covid-beleid en lockdowns

De protesten zijn zo massaal en zo landelijk dat het bijna niet bij te houden is, maar we proberen het toch even

@Spartacus | 28-11-22 | 19:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.