achtergrond

Geenstijl

vvd-senatoren WOEDEND op Jorritsma wegens uit vliegtuig gooien Anne-Wil Duthler

vvd's Eerste Kamermeisjes zitten ineens toch een stuk minder lekker op dat pluche, en willen het hebben over dit Nieuwe Werken waarbij je pardoes van je zetel getrapt kan worden door de onderzoeksjournalistiek.

"Een meerderheid van de VVD-senaatsfractie is woedend op VVD-lijstaanvoerder Annemarie Jorritsma", meldt het AD nadat ze 13 senatoren geturfd hebben met de vraag 'bent u ook woedend?'. Minstens 7 senatoren roepen Jorritsma vandaag op een geheime locatie dus op het matje om haar bedrijfsvoering nieuwe stijl rondom het ontslag van sjoemelsenator Anne-Wil Duthler. ",,Ze heeft zich te verantwoorden voor haar eigenzinnige stijl’’, zegt een Eerste Kamerlid. ,,Zo ga je niet met elkaar om’’, zegt een andere senator. ,,Dit is puur paniekvoetbal: iemand eruit gooien en dan zelf op vakantie gaan’’, analyseert een derde senator.

Ja, vergeef ons als we het probleem even niet zo zien hoor. Duthler riep "prepare to be fucked by the long dick of the law" tegen twee onderzoeksjourno's en ging vervolgens compleet nat in een rechtszaak die zij zelf aanspande om haar reputatie te zuiveren. Vervolgens weigeren je zetel af te staan als het partijbestuur dit netjes vraagt, ja dan moeten ze de sloten op je fractiedeur wel vervangen toch? Hoe dan ook, wordt vast een stevig integriteitsontbijtje voor Jorritsma deze ochtend.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.