achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

'Zo goed als ontbonden' lijk gevonden in woning Oldenzaal, huurder van pand aangehouden

'Bijna niets meer over van lichaam'

Een bizar en luguber verhaal uit het Oosten des Lands. In Oldenzaal werd zondagmiddag na meldingen over stank een levenloos lichaam aangetroffen in een woning. Het lijk lag er al zo lang dat het totaal onherkenbaar is. "Volgens woordvoerder Chantal Westerhoff heeft het vaststellen van de doodsoorzaak en de identiteit prioriteit: het is ook nog niet bekend of het om een man of vrouw gaat."

Toen agenten in en om de woning bezig waren met onderzoek, werden ze lastiggevallen door een warrige man die de plaats delict wilde betreden en zijn middelvinger opstak. De man werd aangehouden. Inmiddels is gebleken dat het gaat om de huurder van de woning waar het lijk werd gevonden.

Naast dat het nogal verdacht is om een stoffelijk overschot in je huis te hebben liggen, is er meer eigenaardig aan de aangehouden huurder. De man blijkt namelijk ZELF de stankoverlast te hebben gemeld bij de politie. Al meerdere keren. Volgens RTV Oost was het al die andere keren "ten onrechte", maar DAT WAS HET NATUURLIJK NIET. Hoe vaak moet je de politie bellen wegens rotte lijkengeur tot ze het rottende lijk in je woning vinden? Blijkbaar best vaak.

Alles wijst erop dat de huurder een totale gek is. "Volgens kennissen van de man vertoont hij geregeld verward gedrag en heeft hij een drank- en drugsprobleem. Hij zou zich omringen met andere Oldenzaalse drugsgebruikers. Ook is hij bekend bij de politie."

Nu is het dus hopen dat we erachter komen wie er in hemelsnaam dood in die woning lag.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.