achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

'Politie komt binnen heel korte tijd met update' over situatie Joost Klein

Blijf hier in dit topic tot we doodgaan

Spannend he makkers! Er zit een buslading aan Nederlandse journalisten daar in Malmö en het enige wat ze doen is zuipen, bij elkaar in bed kruipen en Joego-scooteraars bellen. Althans, zoiets gokken we dan maar, want JOURNALISTIEK BEDRIJVEN doen ze in ieder geval niet. En van die waardeloze organisatie horen we ook al geen zak. Blijkbaar komt de politie 'binnen hele korte tijd met een update' over de situatie rond Joost Klein en mogelijk weten we dan of we vanavond wél of niet moeten juichen. En mocht u juichen voor Israël, dan hoeft u niet naar café 't Mandje op de Zeedijk. Want dat is waarlijk: EEN BRUIN CAFÉ.
Update 9:38 - "NPO Radio 1 meldt zojuist dat er een officiële aanklacht ligt tegen Joost Klein. Afwikkeling van deze zaak kan nog weken duren en het is nog steeds niet duidelijk wat dit betekent voor zijn deelname vanavond." MAAR WAT IS ER DAN GEBEURD LUI, EN WAAROM
Update 9:41 - Iets meer nieuws omtrent de vorige update: de Zweedse politie laat aan de NOS weten dat er een klacht is ingediend tegen Joost Klein. "Waar die aanklacht over gaat, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Wel zegt de politie dat het gaat om een incident dat donderdagavond heeft plaatsgevonden met een vrouwelijke tv-medewerker. De klacht is gisteren ingediend." Joost is daarop verhoord door de politie.
Update 10:00 - "NPO-baas Frederieke Leeflang heeft vanochtend in Malmö overleg met AVROTROS en EBU, die het Eurovisiesongfestival organiseert, over de situatie rond zanger Joost Klein. Dat heeft een woordvoerder van de NPO aan RTL Nieuws bevestigd." Nou en als je IEMAND overleg moet laten voeren over een kwestie van mogelijk grensoverschrijdend gedrag, dan is het Frederieke Leeflang (niet)
Update 10:15 - Algemeen Dagblad: "Hij wordt verdacht van het bedreigen van een medewerker van het songfestival, laat de Zweedse politie aan deze site weten." Deze shit gaat echt alle kanten op
Update 10:47 - "De politie benadrukt dat het niet gaat om een fysiek misdrijf." Dus deze kermis is opgetuigd omdat-ie iets heeft GEROEPEN?
Update 11:47 - Extraspeciale ingelaste LIVEUITZENDING RTL Boulevard om 16:00 uur
Update 11:50 - _"_Bij het hotel van Joost vertrekken andere delegaties op dit moment met bussen. De bus van Nederland is er niet. Dit ziet er niet goed uit."
Update 11:55 - BIZAR gerucht bij Aran Bade: "Gerucht: Er gaan misschien andere landen uit protest niet op vanavond. Dit gerucht gaat nu rond bij de verschillende delegaties."
Update 12:18 - DE VLAG HANGT WEER

Music unites, maar niet bij 't Mandje - Bet van Beeren

Haha WAT

Well that escalated quickly

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.