achtergrond

Geenstijl

LIVE. Kamervragen JA21 aan Halsema in Republiek Amsterdam over ROB OUDKERKGATE

En nu maar hopen dat de stream niet wordt gecensureerd

Zo en dan schakelen wij nu over naar de hoofdstad, waar het nu/straks/bijna tijd is voor het mondelinge vragenuurtje aan Femke Halsema en de andere leden van de groep 'College app- praktisch'. Er staan weer diverse vragen over diverse onderwerpen op het programma (en het gaat allemaal nogal rap), waaronder Vragen van het lid Kreuger inzake het interview met Rob Oudkerk op amsterdam.nl. Dat gaat natuurlijk over de onthullingen van GeenStijl deze week inzake het interview met Rob Oudkerk dat volgens het team van burgemeester Halsema, "prima" was, tot het dat niet meer was. Het grote probleem voor het college is: als je claimt dat het plaatsen van een dergelijk interview 'politiek' is, dan is het censureren van zo'n interview, nota bene na een politiek besluit, toch júíst politiek? Livestream HIERRR.
UPDATE: Halsema doet alsof er op amsterdam.nl noooit opinies stonden, tot het interview met Oudkerk verscheen. Nu een vraag over de beschuldiging van Rob Oudkerk dat naar de interviewer "antisemitische uitingen en bedreigingen zijn gedaan".
UPDATE: Volgens Halsema kloppen de beschuldigingen van Oudkerk niet. Halsema: "Bel mij voortaan even, in plaats van een briefje naar GeenStijl te sturen". (Noot van de redactie: liever niet, dit is leuker, en bel voortaan even, in plaats van zomaar een interview te censureren
EEEN DAT WAS HET WEER.

En dus ook vragen over deze crack

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.