achtergrond

Geenstijl

Treinreizen vanavond nog vervelender dan normaal

Wegens huilers op het spoor

Hebben al die activistenclubjes eigenlijk een jaarlijkse meeting waarin ze afspreken wie waar mag demonstreren, zodat iedereen op zijn eigen manier vervelend kan zijn? Dat Extinction Rebellion vlug de snelwegen opeiste en dat die kontzitters voor Palestine daarom genoegen moeten nemen met de stations om reizigers na een lange werkdag te vermoeien met dode Gaza-kindjes waar de arme forenzen helemaal niets aan kunnen doen. Vanavond om 18:00 uur zijn ze weer van de partij. Moest u eerst de hele dag werken in zo'n zielloos kantoor en de retesaaie verhalen van Petra van administratie aanhoren, om vervolgens naar huis te gaan in zo'n smerige en veel te dure burgerrups die waarschijnlijk weer vertraging heeft en dan moet u zich ook nog langs die uitgerangeerde Asha ten Broeke's maneuvreren, die op het eindstation van de nuance iedere vorm van geluk uit de lucht zuigen. Zo'n groepje leuzenschreeuwers dat vraagt om gerechtigheid en menselijkheid, maar voor het gemak even vergeet dat er nog ergens meer dan honderd gijzelaars door Hamas worden vastgehouden. Het is de plek waar redelijkheid sterft, dus doe uzelf een plezier deze avond en vermijdt de bovenstaande nestjes van de nationale Koolmees. Fijne reis!

"Beste reizigers!"

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Zin in 4 en 5 mei comité's "SEXYLAND over de genocide in Gaza en verschrikkingen in Palestina................... en Israël"

Mooi hè, hoe er dan op het allerlaatste moment met de grootst mogelijke tegenzin door de redactie voor de vorm nog "en Israël" in de kop gezet wordt

@Spartacus | 19-04-24 | 11:00 | 271 reacties

Rutte over Rafah - don't mention the hostutsjus

Het steenkolenhebreeuws van onze minister-president aan vooravond EU-top

@Pritt Stift | 21-03-24 | 16:20 | 194 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.