achtergrond

Geenstijl

HET IS HIER GEEN HOTEL!!!!1! ..... oh wel

Verkiezingen voorbij, VVD pompt weer extra asielzoekers door

Mooie boel weer. U mag helemaal niks, en de gemeente mag alles. Een compleet hotel vorderen voor de omvolking bijvoorbeeld. En u mag GEEN BEZWAAR aantekenen. Gewoon bek houden en slikken. En een paar dagen van te voren op een inspraakavond "inloopbijeenkomst", krijgt u te horen wat voor vlees er in de dorpskuip komt. En om de burger nog meer voor de bek te trappen heeft de VVD - bekend van de mantra de asielinstroom moet substantieel omlaag - de asielinstroom substantieel verhoogd. Was het 't hele verkiezingsjaar 700, nu zijn het er hopsakee alweer 800. Hadden we al gezegd dat de overheid substantieel schijt aan u heeft? Tenzij u een hoteleigenaar bent! KOOP DAN!

Er zijn op dit moment honderdvijftig van dit soort plekken voor asielzoekers in Den Haag: veertig in het Parkhotel en 35 in het Pink Flamingo Hostel, beide in het centrum van Den Haag. Nog eens 75 andere asielzoekers kunnen tot 1 april terecht in het Teleport Hotel in bedrijvengebied De Binckhorst.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

ASIELCRISIS! 295 TEVEEL in Ter Apel

Formerende partijen roepen ASIELCRISIS uit - Eric van der Burg geeft opgestapte COA-baas Ter Apel trap na - Instroom gewoon weer "ONGEVEER 900" - Nieuw record voor Ter Apel - Enge Mannetjes, overal

@Pritt Stift | 23-04-24 | 08:00 | 282 reacties

RECORD! 262 ericvanderburgers TEVEEL in Ter Apel

StasJenV slaat Nederlandse woningzoekende weer eens op de bek

@Pritt Stift | 04-04-24 | 19:00 | 195 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.