Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Voetbalplaatjes ruilen in het Stijlloos Stamcafé

Scheids! Grijp eens in man

Social

We kunnen er niet omheen: ondanks het schitterende hitteweer op het hoogtepunt van de vakantie, is het nogal een puinhoop in, nou ja, waar niet. In Nederland raakt het water op. De laatste restanten worden in azc’s gekookt in een ketel door Nigeriaanse homohaters om over een pot heen te gieten, een vergrijp waarvoor ze ongetwijfeld hooguit een kleine foei-notitie van Bente Becker voor aan hun verblijfsstatus & bijkomend gratis huis vastgeniet krijgen. Bas kreeg kogels in de rug om een horloge, en moet daar postuum ook nog voor boeten met een demonstratie op de Dam - de meest luidruchtige vorm van nietsdoen maar waarvan het twee-maten-sentiment van de machteloosheid wel luidkeels hoorbaar is (Zie ook: Jason.)

Scheveningen Steekveningen verandert in Camping Bidonville, in Zuiderburië wordt Blankenberge overspoeld door eb en vloed Afrikaanse Amokmakers uit Brussel en in de Verenigde Staten blijven Portland en nu ook Chicago oorlogszones voor “BLM-demonstranten” (lees: antifa, plunderaars en overig marxistisch schuim). In eigen land wordt het ene advocatenkantoor beschoten terwijl het andere is gevuld met maffiamaatjes maar elke avond op televisie de vermoorde onschuld mag spelen.

We zijn bekommermoe om Libanon en Wit-Rusland, want Het Virus fakkelt weer op & waait niet over, onderlinge achterdocht groeit, niemand koopt nog iets behalve rijst, bloem en pleepapier en zodra de overheid na de zomer stopt met reanimeergeld in bedrijven pompen (terwijl de geldleidingen via de strijkstokken van de EU omgelust worden naar alle landen ten zuiden van Brussel), zou de hele economie wel eens... enfin, we willen er nog niet aan denken.

We hebben niet nóg een ”brandbrief van experts” nodig, we willen meer blusbrieven zien. Maar het allergrootste leed, is dat van Job Thijssen, 11 jaar, te Amsterdam. Die is z’n voetbalplaatjes kwijt omdat z’n tas is gejat. Die tas, daar hoef je niet op te rekenen. Maar heeft iemand nog wat plaatjesboeken liggen? Nieuw, oud, geplastificeerd of beduimeld, doet er niet toe. Mail ff naar redactie@geenstijl.nl, misschien kunnen we nog IETS doen om 2020 een beetje gesammtlichkeit te geven. Dan hebben we morgen weer een vrolijker café.

Lees verder
- Ingezonden mededeling -

NU extra zomerkorting bij Lucky Day!

Terwijl het zonder die korting ook al geweldig was!

Advertisement

U denkt natuurlijk: wat ligt die malle bal daar nou te grijnzen in de branding? Die bal is mooi wél hartstikke gelukkig en ú kunt dat ook zijn! Het is immers heerlijk weer, het zonnetje schijnt, het is snoeiheet, uw oma zit veilig in de airco van het bejaardentehuis Rummikub te spelen, iedereen is vrolijk en bij Lucky Day zijn er iedere dag gemiddeld 8.600 winnaars! Een hartstikke mooie reden zélf ook een keertje mee te spelen met Lucky Day. Iedere dag om 19.00 uur weet u al of uw dag een éxtra gelukkige dag is. Al met € 1,50 maakt u dagelijks kans op € 450.000, en gebruikt u de code WEBDEAL dan krijgt u een K-R-A-N-K-Z-I-N-N-I-G-E € 1,50 extra zomerkorting! KLIK HIERRRR!

VIDEO'S. Nieuwe BLM-rellen Chicago, 13 agenten gewond, downtown haalt bruggen op

Nu gaan ze zo ver dat zelfs burgemeester Lori Lootfoot er klaar mee is.

Want het was weer een grote toestand, al die verworpenen der aarde demonstranten opzoek naar een brood in de duurste merkwinkels. De zogeheten """aanleiding""" was dat een demonstrant volgens de politie het vuur opende op agenten, die zich vervolgens genoodzaakt zagen terug te schieten. Dus ja, dat is natuurlijk vragen om wat nivellering van onderaf. Inmiddels zijn er meer dan 100 arrestaties gepleegd, 13 agenten gewond geraakt, 2 mensen neergeschoten en is de Magnificent Mile compleet onder de voet gelopen. Kortom, haal de loopbruggen op en beman de torens. Meer beeld en geluid van flinke rijen bij lokale bakkerijen Dior en Apple, na de breek. Solide bron voor updates hier bij @Vi Nguyen.

Doet-ie anders nooit

Lees verder

Mia Khalifa (bekend van internet) veilt bril

Voor Beiroet

Goed nieuws voor iedereen die nog wel een ton heeft liggen en toevallig op zoek is naar een bril met sterkte DD. Die van Mia Khalifa is te koop. De bekende actrice uit films die door de MSM worden genegeerd maar des te populairder zijn op het wereldwijde internet, is van Libanese oriëntatie en derhalve extra begaan met het Lot van demense in Beiroet. De opbrengst van de veiling gaat in zijn geheel naar het Rode Kruis. HARD HOOG BIEDEN ALLEMAAL

Lees verder

Hoe is het nu met? Wit-Rusland

Heet eigenlijk Blank-Rusland maar dat mag je niet meer zeggen tegenwoordig.

Het land van Alexander Lukashenko, Europa's laatste Sterke Man, zeg maar. Waar je in 2011 al niet mocht klappen op straat, en er destijds zelfs een man met 1 arm werd opgepakt voor dat vergrijp. Nou, 10 jaar verder begint het dan toch opnieuw z'n haarscheurtjes te vertonen. Er zijn namelijk verkiezingen, maar de mensen trappen er niet meer in. Want die voltrekken zich een beetje als onderstaand: "Seems like too many people voted for Tikhanovskaya [de 37-jarige vrouwelijke oppositieleider, red.] already. The number of ballots doesn't add up because of early vote rigging. Police had to bring a ladder and commission members are climbing out of polling station with full bags".

Volgens de exitpolls heeft Tikhanovskaya slechts 6.8% van de stemmen gewonnen, en feliciteert koning Alexander zichzelf met een oorverdovende 79.7%. En nu denkt u natuurlijk, dit is gewoon Putin die een van z'n vazallen in het zadel houdt, MAAR. Eind juli werden er  in Wit-Rusland dus juist 33 Russische staatshuurlingen (Wagner Group, wiki) gearresteerd op verdenkingen van het willen saboteren van de verkiezingen, en zijn er nog 200 huurlingen "at large". Maar volgens een aantal analisten is ook dit weer een politiek schimmenspel:

"The Russian Wagner mercenaries could not have been in Minsk without Lukashenko’s knowledge and consent. Presumably, Lukashenko wanted to use them to defend him in case he lost the election. Instead, he arrests them to boost his national status, typically sly Lukashenko." Ach, zoals bijna nooit zal de waarheid wel weer in het midden liggen he! Meer beeld na de breek, Nederlandse volgtip voor duiding @Gert Jan Hahn, uitmuntend beelddraadje hier.

Instant Update: Ahá!

This is what winning looks like

Makkers in busjes getrokken, uiteraard

Lees verder

VIDEO. Man probeert salto's in monstertruck

Gaat fout

Hoppatee. Terwijl u op het strand lag te ontbinden probeerde ene Todd Leduc een double backflip te doen in een monstertruck, met als doel een vermelding in het boek dat u als veertienjarige bij de bieb huurde toen u door uw moeder op een heilige missie werd gestuurd om wat meer te gaan lezen: het Guinness Book of Records. Gek dat dat boek op de middelbare school nooit werd geaccepteerd voor de boekenlijst. Enfinnn, geen idee wat de kunde is van een dubbele salto in een auto terwijl de bestuurder simpelweg volgas over een of andere schans ragt, maar leip is het in ieder geval wel. En knettergek, dat is het ook.

PS. In ander Amerikaans 'sport'nieuws, voormalig worstelster (dat is: worstel-ster) Kamal the Ugandan Giant is dood. Vocht in de WWE tegen onder anderen Hulk Hogan, The Undertaker en André the Giant, bleef berooid achter, verloor beide benen door diabetes en is gestorven aan corona. Sad. Minidoc na de klik, RIP.

Lees verder

Krakers slopen corona-opvang gehandicapten

Spullen gejat, knuffelbeertje onthoofd

Social

Over mensenrechten en andere filosofische discussies:

"Twee dagen later kreeg Middin een e-mail van de krakers, verwijzend naar hun advocaat Emil Tamas, waarin zij aankondigden ‘het pand in gebruik te hebben genomen als woning’."

"Wij beroepen ons hierbij op het verdrag van de mensenrechten in Europa van 1953. Hierin staat dat iedere burger in Europa het recht heeft op een dak boven zijn hoofd."

"Volgens Schoch belandde hij in een bizarre filosofische discussie met de advocaat over het feit ‘dat deze mensen anders tegen bezit aankijken’."

Over echte mensen en hoe die zich misdragen:

"Opvangcentrum ‘De Patio’ in Rotterdam-Zuid is bedoeld voor gehandicapten die het coronavirus oplopen. ,,Bewoners tegen wie je niet zomaar ineens kan zeggen: je gaat nu in quarantaine, je mag niemand meer knuffelen en moet op je kamer blijven. In De Patio kunnen die mensen wel vrij rondlopen en zorgmedewerkers veiliger werken.”"

",Tot nu toe is het gelukkig nog niet nodig gebleken om daar bewoners onder te brengen. Maar gezien de situatie in Rotterdam kan dat elk moment gebeuren natuurlijk."

"Al snel oordeelde de officier van justitie - zo bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie - dat het hier niet om een ‘kraak’ ging maar om ‘huisvredebreuk’. Het pand was immers compleet ingericht en klaar voor gebruik."

"Toen De Kort één dag later terugkwam zag hij tot zijn verbijstering dat tv's, de wasmachine, computers en zelfs cilindersloten gestolen waren. ,,Linnengoed was op de grond gesmeten, overal lag troep en zelfs de knuffelbeertjes waren vernield, onthoofd,” zegt De Kort. ,,Die hadden ze blijkbaar aan hun hond gevoerd of zo.”"

"Drie van de negen krakers waren nog in het pand, maar zeiden niets met de diefstal te maken te hebben. ,,Maar ze hadden wel auto's met aanhangwagens bij zich,” zegt De Kort."

Tuig.
UPDATE: Emil Tamas is ook de advocaat van... Sinterklaasmoordenaar Rogier Meijerink

Politie pakt Nigeriaanse LHBTI-haters op

vlag van Nigeria

En nu hup het land uit

Goed nieuws vanaf de voorste positie in de polonaise van de gezelligheid. De politie heeft twee Nigeriaanse heteroseksuelen (daar gaan we voor het gemak maar even van uit) in de kraag gevat voor de gruwelijke mishandeling van een 22-jarige landgenote met een voorkeur voor hetzelfde geslacht. De lesbische mevrouw werd in het azc overgoten met kokend water wegens homoseksualiteit is vies ofzo, en nu zitten wij met de ellende, namelijk twee onverdraagzame Nigeriaanse hulpbehoevenden die hier de ruif willen leegvreten met hun regressieve opvattingen omdat ze te veel religieuze sprookjesboeken tot zich hebben genomen. LHBTI'ers verminken in je nieuwe thuisland, gtfo hoor. "De twee verdachten zijn zondag 9 augustus 2020 omstreeks 17.50 uur met toestemming van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden en vastgezet." Hartstikke mooi EN DAN NU METEEN HET LAND UIT. Vort.

- Ingezonden mededeling -

Speel nu SMERIGE SPELLETJES voor €3,99

TOSTIBÚÚÚÚÚÚÚS!

JAAAAA er valt verdomme eindelijk weer wat te lachen en wij kunnen het weten want wij hebben 'm al gezien: Hans Teeuwen heeft met Smerige Spelletjes een show gemaakt waarin niemand je forceert om Ramses Shaffy te zingen en je nooit naar je balkon commandeert om te klappen. En tóch voel je continu het ongemak, de spanning en de benauwdheid van een lockdown waarin zowel de muren als het absolute overschot aan BN'ers op je af komen. Deze filmische lockumentary (een nieuw en experimenteel format) bundelt al je leed en laat het ontsnappen in een ongedwongen lach. Nu voor maar 3,99 euro oneindig te streamen op je eigen apparaat. Want wat moet je anders met je lul in de lockdown? Bekijk hem HIERRRRRO!

"Wat is Hans Teeuwen na al die jaren toch nog steeds ongenaakbaar" - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - De Telegraaf

"In een vernieuwend format en over een gewaagd onderwerp sleept Teeuwen je langzaam mee in zijn waanzin, die we zelf ook allemaal ervaren hebben in de lockdown" - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Trouw

"Zijn kenmerkende absurdisme krijgt in deze context ineens een opvallende vorm van logica" - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Theaterkrant

"Hans Teeuwen heeft geen publiek nodig om écht grappig te zijn" - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - HUMO (B)

VIDEO'S. Zwembadgajes relt tegen agenten

Nog zo gezegd geen bommetje

Het kwik stijgt, dus ook de gemoederen op de sociale media* in de zwembaden van Nederland Zwembadland. Zo ook in het pittoreske Almen, waar de familie van enkele personen, die jong lijken te zijn, het aan de stok kreeg met de plaatselijke politie. Volgens dit relaas van ene Melanie Jasmine werd haar broertje onnodig hardhandig gearresteerd (zie video hieronder) omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had, nadat hij en zijn makkers uit het zwembad waren gezet wegens het maken van verboden bommetjes (de sprongen in het water, red.). Toch kunnen wij ons gezien de beelden en haar woordkeus ("Waarop mijn broer de agent nog wilde slaan, maar tefegeefs") niet geheel aan de indruk onttrekken dat Melanie Jasmine niet het type is dat agenten die in een stressvolle situatie moeten omgaan met agressieve omstanders het voordeel van de twijfel geeft. Een agent heeft in ieder geval aangifte gedaan van mishandeling. Na de breek nog een video van de schermutselingen + het complete relaas van Melanie. Volgende week demo op de Dam voor de agenten/het slachtoffer van politiegeweld. Zwart, groen, geel, agenten laat je heel!

De arrestatie

Lees verder

Gefeliciteerd! Nederlands record waterverbruik

Is die waterschapsbelasting ergens goed voor

De Nederlanders en hun strijd tegen het water. Werd de voorbije dagen opgeroepen te STOPPEN met sproeien, blijkt nu dat u massaal geen gehoor hebt gegeven aan de oproep. Dan maar de plantjes van de buurman afgemaakt, want met z'n allen sproeiden we de tuin helemaal de moeder, vulden we bescheiden opblaasbadjes en hebben we een nieuw Nederlands record waterverbruik gevestigd. Tsk tsk. Doe gewoon zoals de typisch Volendamse jongedame hierboven op de foto! Zij sproeit alleen als het nodig is en dan ook nog eens voor 07.00 uur 's ochtends of na 22.00 uur 's avonds, ze heeft een waterbesparende kop en binnen, al ziet u dat niet op deze foto, een spoelonderbreker op het toilet. O ja, en ze doet altijd de kraan uit tijdens het tandjespoetsen.

Telebelg deelt complotvideo over geyle trollenpop

Betrouwbare informatie. Juist nu.

LOL. Er is gedoe in Amerika over een trol (geen commenter, wel roze, red.) met een knopje tussen heur benen en uiteraard duikt er meteen een of ander Facebook-moeke op met de theorie dat dit gebeurt om Onze Dochters (m/v) voor te bereiden op grooming praktijken van child trafficking rings. Standaard complotgezever dat je gelukkig niet tegenkomt in de reguliere media zoals de altijd betrouwbare (JUIST NU!) Telegraaf. Of toch wel. Maar dan wordt tenminste uitgelegd dat het nogal onzinnig is om de pop in verband te brengen met het "'conditioneren' van kinderen en het goedpraten van pedofilie". Of dat gebeurt helemaal niet, en de Telebelgredacteur deelt een complottheorie alsof hij een emmer leeggooit. Nou ja. Oordeel zelf! Video hierboven. 

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken