Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GSTV in het Stamcafé. Geen tribunalen voor IS'ers

(en ook geen speciale Officier van Justitie)

Je hoort de laatste tijd steeds vaker over tribunalen. Maar weet u wie er nou echt tribunalen verdienen? 'Onze' IS-strijders natuurlijk. Want je kunt Oum Pringles, Laura H. en al die andere oorlogsmisdadigers wel uit het kalifaat halen, maar met een fopstrafje en drie diepte-interviews met Margriet van der Linden haal je het kalifaat nog niet uit die oorlogsmisdadigers. Aan die fopstrafjes wilde Pieter Omtzigt (van de Groep Omtzigt) vandaag iets doen, door een speciale IS-Officier van Justitie aan te stellen. Die motie (samen met SGP, CU, SP, BBB, VOLT, Den Haan & CDA) is vandaag VERWORPEN. En die tribunalen, die komen er dus ook al niet. Heeft u trouwens onze tribunalenpoll al ingevuld? EN ZO JA, HOE?

Tribunalenpoll

Wie moeten er nog meer voor een tribunaal verschijnen?


Poll is Verlopen.

Tribunalenpoll

Wie moeten er nog meer voor een tribunaal verschijnen?

Lees verder

Schokkend nieuws over de door u gesubsideerde Frits Sissing

Frits Sissing heeft een klusje bij RTL.

Erg dit.

Ja, hallootjes, dit is té erg hee. Dan ben je 'uniek talent' bij een staatsgesubsidieerde volstrek overbodige en hopeloos achterhaalde verzuilingsmaatschappij-omroep (net als Powned zeg maar) die helemaal niemand van onder de 117 vertegenwoordigt, en vreet je schaamteloos voor TONNEN PER JAAR uit de staatsruif, en dan weet je niet hoe je al die met laffe deugkitschshows, goededoelenkankerhongeraidsgala's en andere door helemaal niemand onder de 117 jaar oud bekeken middelmaatcomatelevisie bij elkaar gezakkenvuld gemeenschapsgeld moet uitgeven? Serieus! Frits! Sissing! 20 jaren je handje ophouden bij poffertjestent AVROTROS, '''slechts''' 2 ton per jaar afromen, en dan met droge ogen en zonder ironie dingen zeggen als: "Kijk, wij worden van belastinggeld betaald, dus dan is enige mate van bescheidenheid gepast." Serieus! Frits! Sissing! Ontzettende laffe faalknor dat je bent. Bescheten Gooise pluisnicht. De pis wordt lauw nu hier hoor! En dan te dom zijn om je geld te laten rollen. Meer dan vier miljoen euro belastinggeld wegsponsen met helemaal niets anders kunnen dan jezelf echt heel leuk en heel belangrijk vinden in de spotlights, maar wel op zo'n pauperig Emma-matrasje liggen pitten in plaats van op een Hästens van tenminste 15 ruggen. Wel in het Gooi wonen tussen het andere verdriet van laatkapitalistisch halftalent Nederland, maar geen echte auto durven kopen. Een "11 jaar oude BMW". Weet jij wie ook in een 11 jaar oude BMW rijdt? Frits? Sissing? Geenstijl-ster Bart Nijman! Wil jij soms in dezelfde soort auto rijden als waar Bart Nijman van het seksistische en extreemrechtse anti-NPO-sjokblog Geenstijl ook in rijdt? Nou? NOU? Nee, dat wil je niet hè? Weerzinwekkende showtrapleuning dat je er bijstaat. De enige reden dat jij achter in het vliegtuig tussen de overige sardientjes gaat zitten is de hoop dat het volk je herkent en spontaan voor jou gaat zitten applaudiseren in plaats van voor de piloot. Narcissenmans. Wel met de rest van BN'end NL op vakantie naar Ibiza, maar geeneens een stacaravan op camping Bakkum. Weet je wie ook een plek op camping Bakkum heeft? Precies! Amen. Gelukkig dat Mosterd dit niet meer hoeft mee te maken.

Bloedjegeil Brussel sleurt Balkan de dark room in

Maar niet heus. Italië to the rescue, Avondland GERED

Gevonden op het Albanese (waar onze Incel des Vaderlands onlangs nog was om over de uitbreiding van de EU te praten) Balkanweb.com. Een bindende richtlijn (pdf) voor de hele diverse inclusieve lhbtiqhr+++ letterbak-samenleving (beter bekend als De Omvolking) die Europa moet worden olv Ursula & Frenske "diversity or war" Timmermans. Guideline is getiept door Helena Dalli, en die kennen we nog als Miss Malta 1979 (foto opzoeken - red.) Het is de welbekende riedel waarmee Het Avondland zich al jaren de moreelhistorische put in praat. Kerst is FOUT, dat wordt The Holidays. Dames & heren mag ook niet meer. Politiemannen tegen politemannen zeggen is een misdaad tegen de menselijkheid. Bejaarden zeggen mag ook niet (ouderen). Op stockfoto's van schoolklassen mogen niet alleen maar witte handen te zien zijn en iedere Albanees moet op vrijdagmiddag met de regenboogvlag (die nieuwe) door de straten van Tirana wapperen, want anders krijgen ze die miljarden uit Brussel (nu ja, uit uw poeplap dus) niet. In de verte (Moskou) lacht een Vladimir...

Oh, en gehandicapten krijgen ook nog een schop onder de kont. Kom eens met je luie reedt uit die rolstoel en ga verdoemme eens wat actiever doen op dat pictogrammetje!

Hahaha. Brussel trekt keutel weer in

Social
Lees verder

Lol! Amsterdammer van het jaar doodgeschoten door de agressieve diversiteitspolitie

Waardering voor de gewone burger verdwijnt

De 'Amsterdammer van het jaar' is niet meer. Deze prestigieuze titel voor een uitzonderlijke gewone burger is het laatste slachtoffer van de intense diversiteitsdrang van het GroenLinks-bestuur. De verkiezing past namelijk niet binnen de "zeven bestuurlijke prioriteiten" (kots) die de gemeente verzon voor subsidie aanvragen. Prioriteiten als 'Koloniaal verleden en doorwerking', 'Biculturele lhbtiq+' of 'Gendergelijkheid in Werk'. Valt uw project niet in deze categorieën, dan kunt u subsidie wel vergeten. En als we de voormalige winnaars van deze prijs bekijken, is direct duidelijk dat deze mensen helemaal niets bijdragen aan de maatschappij. Want u kunt wel dertig jaar lang zieke patiënten begeleiden bij hun euthanasiewens, maar dat is alleen wat waard als u dat doet als invalide transgender van kleur en dus niet als blanke man. En u kunt wel studiehulp bieden aan honderden kinderen uit kansarme gezinnen, maar daar hebben die kinderen helemaal niets aan als u geen panseksuele, intersekse vrijheidsstrijder bent. En daarom is het gedaan met deze verkiezing, want in deze diverse, correcte en inclusieve hoofdstad is geen plaats meer voor de gewone burger.

Nieuwe raket-lanceermethode: SLINGEREN!

Lekker met 8000 kilometer per uur met dingen smijten

Elon Musk maakt tegenwoordig ruimteretourtjes alsof het een gratis strippenkaartje naar Ter Apel is, maar sinds er een New Age Space Race of the Rich White Folk is uitgebroken tussen Rickard Branson en Jeff Bezos, komen de Gretoïde klimaatstakers ineens uit hun zwarte gaten gekropen om te klimaatklagen over raketbrandstof. Nou, perfecte hyperloophole voor de spaceketeers van SpinLaunch. Dat is een enorme centrifuge die op basis van elektriciteit een raket op warpsnelheid een slinger richting dampkring kan geven. Klein boostertje uit een fossiel raketje er bij om door die aardse schil heen te breken en voilà, je bent in DE RUIMTE. De applausmachine is al aangezwengeld voor de milieuvriendelijke en goedkope nieuwe pakketdienst richting het ISS, maar in het kritiekvacuüm dat 'mainstream media' heet, troffen we ook al een rood knipperend lampje aan van een YouTuber die helemaal HAL9000 gaat op het initiatief en zegt: 'I'm sorry SpinLaunch, I'm afraid you can't do that." Als ferme gelovigen van de maanlanding zijn we de eerste om toe te geven dat we Interstellar ook vier keer moesten kijken voordat we het tijd/ruimte-continuüm van Matthew McConaughey een beetje begrepen en daarom staat hierboven de wervelende wervingsvideo, met hieronder de tegenberekening in gezonde scepsis. Maar het ziet er hoe dan ook wel lekker space-racey uit, zo'n pakketjeskatapult voor interplanetaire bezorgdiensten.

EXCLUSIEF. Interview met 'ontsnapt' quarantaine-echtpaar: "Ondanks negatieve PCR-test nog steeds in gedwongen isolatie"

Gevangen in een Kafkaëske (nooit gelezen) koortsdroom. UPDATE: echtpaar is VRIJ - zie onderaan

Zo. Omdat wij er vanwege de onduidelijke berichtgeving ook niet meer uitkwamen wat er nou aan de hand is met het door de Marechaussee uit het vliegtuig geplukte stel Carolina en Andrés, hebben wij het maar even aan Carolina en Andrés zelf gevraagd. Dat leverde bovenstaande interview van een uur op, met iemand wie het onder gedwongen isolatie allemaal hoog zit.

Op dit moment onderzoekt het OM de procedure die vooraf is gegaan aan de gedwongen isolatie van de bovenstaande Carolina en Andrés uit Spanje en Portugal. "In tegenspraak tot berichtgeving door enkele media is er geen sprake van een aanstaande snelrechtzitting" en op basis van het OM-onderzoek "zal dit parket besluiten of bij de rechtbank Noord-Nederland een verzoek tot een machtiging tot voortzetting van de isolatie wordt ingediend."

Samenvatting van de huidige stand van het stel, volgens het stel zelf: ze zitten na twee negatieve antigen-zelftesten in hotelquarantaine en 1 negatieve GGD-PCR-test in gedwongen ziekenhuis-isolatie nog steeds in gedwongen ziekenhuis-isolatie, zonder te weten wanneer dit mogelijk eindigt. We hebben Veiligheidsregio Kennemerland om opheldering gevraagd, en worden binnenkort teruggebeld door hun woordvoerder

Vandaag rond 17:00 wordt de beslissing van het OM verwacht. 

Hieronder een droge samenvatting van wat er volgens het stel zelf gebeurd is:

- Carolina en Andrés testte beide PCR-negatief vlak voor hun vlucht van Zuid-Afrika naar Amsterdam. Afgelopen juli had Carolina corona en is hersteld.

- Carolina testte vrijdag PCR-positief en Andrés PCR-negatief op Schiphol.

- Carolina moest in hotel-quarantaine, Andrés niet, maar vergezelde haar toch.

- Op dag 2 van hun quarantaine deden ze, omdat ze een false positive vermoedden,  allebei twee antigen-zelftesten, beide negatief.

- Zij vroegen GGD- en beveiligingspersoneel of ze op basis van die negatieve testen uit quarantaine mochten. Die toestemming kregen ze, en namen gemoedelijk afscheid van het personeel en bedankten hen voor hun zorg.

- [Kort hierna besloot burgemeester Marianne Schuurmans van Haarlemmermeer dat de quarantaine vrijwillig was, tenzij je hem zelf stopt, want dan komt er een dwangbevel. Dat het stel op het moment van het verlaten van de quarantaine formeel geen wet had gebroken, wisten ze op het moment van het bovenstaande interview niet.]

Lees verder

Islamkritische Brusselhater Éric Zemmour wil Macron verjagen en Franse president worden

Mist u het Frankrijk van vroeger ook zo?

De setting: een keurige politicus in een net pak, voor een klassieke microfoon als ware hij de natie toe aan het spreken via een huiselijk warm voorgegloeide buizenradio. De soundtrack: iets klassieks met een licht strijdbaar Frans gevoel. Het verhaal: La Douce van weleer, het land van Brigitte Bardot en Blaise Pascal, van Versailles en Verlichting. De boodschap: U HERKENT UW EIGEN LAND NIET MEER EN IK BEGRIJP U! De afzender: Éric Zemmour, conservatief politiek journalist, schrijver en essayist. Zijn wens: de volgende president van Frankrijk worden, met een boodschap van migratie- en islamkritiek, een afkeer van de EU ('dat nooit een natie zal zijn') en een terugkeer naar het Frankrijk van vrijheid, gelijkheid en broederschap dat niet wordt gevazaliseerd (door Brussel) of gekoloniseerd (door de islam), danwel op een andere manier gezelfmoord wordt. NOU, die slaapt niet op een Emma Matras dat zal dan ook wel weer racisme zijn, ou pire. Maar kansrijk lijkt ons zo'n betoog wel, in het Frankrijk van de Gillettes Jaunes, Pass Sanitaire en de permanente dreiging van islamitisch geweld. Allons enfants de la Patrie, maakt deze zoon van joodse Berbers uit Algerije kans op uw stem in 2022?

Lees verder

Video - Igor legt het horecaleed van Hugo uit

Het is meer dan omzetderving

Besmettingen beginnen op school en verspreiden thuis. Niet in de horeca. Althans, ongetwijfeld wel een beetje in overvolle feestcafés waar mensen denken dat hun schijnveilige QR-codes als een soort magisch schild werken. Maar besmettingen gebeuren niet in restaurants, waar geplaceerd gedineerd wordt, waar ondernemers al dik anderhalf jaar zijn gewend aan & werken met vigerende maatregelen. Maar waar je niet tegenop kunt plannen, indikken & tafelschikken, is het aanhoudende jojo-beleid van Mark & Hugo. De coronamentaliteit leidt tot een soort casinobeleid: gokken of het ditmaal wel winst oplevert. Dat doet het dus niet voor de horeca, die iedere golf opnieuw hun (gekwalificeerde) personeel kwijtraken, en na de golf weer moeten werven. Dat kost tijd. Dat kost geld. Dat kost gastheerschap. Bovenstaande video zat in de mail, ingestuurd door Igor zelf. Die noemt niet eens de naam van zijn restaurant, want hij wil een ander punt maken: #Stophetverloopindehoreca. Niet echt een pakkende hashtag. Wel een begrijpelijk punt. Daarom noemen we zijn restaurant gewoon even zelf: Meraqi, in het Land van Maas en Waal. Vanavond gesloten. Morgenavond ook. Evenals de rest van de week. Het is eigenlijk gewoon wachten tot Hugo zegt dat ze weer open mogen. Maar wie durft er nog op te gokken wanneer dat zal zijn?

Lees verder

Peiling: BBB-babe niet te stoppen, coalitie blijft een karige minderheid

Nieuwe kabinet staat op moeilijk weinig zetels

Social

Ipsos propte wederom de thermometer in de derrière van de natie en kwam tot de ontdekking dat Nederland het allemaal wel prima vindt. Ondanks alles (we gaan het niet weer opsommen) lacht MarkieMark zich vrolijk naar 34 zetels. Eentje minder dan vorige maand, maar nog steeds gelijk aan de verkiezingsuitslag. Het boeit vvd'ers niet hoe vaak hij sorry moet zeggen en hoe ver naar links hij leunt, want bij gebrek aan andere schuiten blijft de vvd-stemmer braaf aan boord van de SS Rutte zitten. Helaas voor hem moet hij voor zijn volgende kabinet samenwerken met andere partijen die wel gewoon worden afgerekend door hun achterban. D66 en CDA winnen weliswaar een zeteltje in de maand-op-maand-score, maar staan nog steeds op fors verlies (respectievelijk -4 en -5) ten opzichte van de verkiezingen. Dat brengt de beoogde coalitie momenteel in de peiling niet verder dan een minderheid van 69 (nice) treurige zeteltjes. Logisch dat ze er alles aan doen om nieuwe verkiezingen uit te stellen, ook al betekent dat een formatie zonder einde. De absolute maandwinnaar is BBB-koningin Caroline van der Plas, want het beste Kamerlid krijgt er wederom een peilingszeteltje bij, waardoor ze al op een virtuele stal met zes zitplaatsen staat. Iemand al zin in nieuwe verkiezingen?

Paul Frentrop is gevaccineerd, net als Thierry

SCHISM... o nee toch niet

Popcorn! Sekteleider Paul Frentrop van Forum voor Democratie-Eerste Kamer HEEFT ZICH LATEN VACCINEREN tegen corona. Net als Thierry Baudet. Gewoon, door in plaats van naar hysterisch gentherapiegetoeter van een of andere doorgedraaide totaalidioot te kijken naar de feiten: vaccins zijn veilig, tasten uw dna niet aan, hebben geen invloed op vruchtbaarheid, de kans dat een gevaccineerde wordt opgenomen op de intensive care is 33 zo keer zo klein als de kans dat een ongevaccineerd persoon wordt opgenomen op de ic, en de kans dat een gevaccineerd persoon wordt opgenomen in het ziekenhuis is 17x lager dan die kans van een niet-gevaccineerd persoon. Bovendien heeft Paul Frentrop een BMI van tien miljoen, dus SLIM HOOR, FRENTROP. Lekker gevaccineerd, precies zo als de rest van de krijsende FvD-jokers.

Thierry: Frentrop gevaccineerd net als ik

Social
Lees verder
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com