achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Hahaha. Een Spreidingswet voor F35's

No More Nimby!

Kaart van de huidige F35-vliegbases (Volkel, Leeuwarden) en de beoogde nieuwe locaties, via de NOS. In het kader van Rutte → Navo, WOIII, de massaimmigratie van oorlogstuig en de omvliegvelding van Nederland is men naarstig op zoek naar meer meer meer locaties om F35's te stationeren. Zoals u ziet is De Rest van Nederland weer eens de sjaak en blijft De Randstad lekker buiten schot. Wel de lusten, niet de lasten, zo gaat het nou altijd in Dit Land. GeenStijl Ruimtelijke Ordening heeft drie prima locaties gevonden voor F35-vliegvelden. Kost niet duur & zo helpen we allemaal mee aan een veilig Nederland.

Vliegbasis Oostvaardersplassen

Lekker goedkoop, landingsbaan ligt er al, en ook nog in de goede windrichting (ZW).

Vliegbasis Hoge Veluwe

Uitermate voordelige buitenkans. Verkeerstoren staat er al, en het zand voor onder de landingsbanen ligt er ook al. Ook voor militaire watervliegtuigen.

Vliegbasis Den Haag

Nog zo'n circulair juweeltje! Gewoon die hele Atlantik Wall bij Den Haag en Katwijk renewen! Prima bunkers van Duitsche kwaliteit voorhanden. De minister + stas van oorlog (Brekelmans, Tuinman) kunnen dan naar de commandobunker Clingendael en we graven die geheime tunnel naar Engeland ook weer uit, opdat de prinsesjes veilig weg kunnen als het misgaat.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.