achtergrond

Geenstijl

Terugkijken. Baas UvA onderhandelde met demonstranten DIE HUN GEZICHT BEDEKTEN

Cue zenuwachtig lachje

We hebben even geen woorden. De met belastinggeld betaalde rector magnificus van de met belastinggeld betaalde UvA zit bij Nieuwsuur (hele hallucinante gesprek daarrr) te vertellen dat hij heeft onderhandeld met relschoppers die heel veel belastinggeld kosten EN DAN BLIJKT HIJ DUS NIET PRECIES TE WETEN WIE DAT WAREN OMDAT ZE HUN GEZICHT BEDEKTEN. EN TOEN ZEI HIJ NIET 'ZIJN JULLIE HELEMAAL BELATAFELD LAAT GEWOON JE GEZICHT ZIEN EN ANDERS NABLIJVEN, WIE IS HIER NOU DE RECTOR' want dan zou de boel weleens kunnen escaleren. Nou lekker gedeëscaleerd maat. Maar hij ging dus vrolijk onderhandelen ("En het gaat ook in het Engels", welja) en het resultaat daarvan is onder meer deze lijst, waar de UvA zelf een publicitaire shitshow van heeft gemaakt. Juist ja. 

We are horrified

Maar hee. Misschien was het wel die gast van Samidoun. Oh nee die bedekte zijn gezicht niet. Nou. En verder gewoon wat de frons van Mariëlle Tweebeeke zegt.

Update 18:05 - UvA-studentenraad wil dat het hele College van Bestuur optieft. Dankzij hen zijn studenten onderworpen aan 'BRUUT GEWELD'

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.