achtergrond

Geenstijl

"Glittertje" en "Hoofddoek" van @D66 zeggen vaarwel in smeekbede om interne voorkeurstem

D66-achterhoede struikelt vlucht naar voren in

Fonda Sahla, de D66-zus van oud Hofstadgroep-jihadiste Soumaya Sahla. Bekend van de met afstand pijnlijkste, meest onhoudbare D66-gymnastiek ooit, namelijk haar onderstaande reactie op Perzische vrijheidsleeuwinnen die stierven in hun strijd tegen hun theocratische hoofddoekonderdrukkers: "Het dragen van een hoofddoek is een vrije keuze. Geweld tegen juist díe vrijheid is ontoelaatbaar. Ik sta voor de vrijheid van elke vrouw."

Maar goed, hartverwarmend nieuws dus. Want de nummer 22 Sjoerd Warmerdam - die ongetwijfeld nog veel meer kan dan homo zijn hoor we hebben het alleen nog nooit gezien - en nummer 23 van een partij die peilt op MAXIMAAL 10 zetels zeggen in hun bovenstaande smeekbede "niet te concurreren", zonder verder uit te leggen wat dat nou eigenlijk betekent tijdens wedijver om een lijst die toch echt numeriek gerangschikt is. 

En daar gaat het ook niet om, want D66 is populisme voor een hogere middenstand die gewoon lekker wil zijn en voelen. Maar ook daarin wordt tegen elkaar opgeboden, dus we snappen echt wel dat Sjoerd en Fonda genoodzaakt waren de krachten te bundelen tot een homoseksueel-islamitische Power Ranger Megazord om het op te nemen tegen die nieuwe biseksuele vrouw met transman Sven (v) als vriend(in). Beleid is hoogstens tertiair.

Het D66-effect!

Opdat we nooit vergeten: de ergste D66-gymnastiek OOIT

D66 is het meest verschrikkelijke dat NL in de afgelopen 20 jaar voortbracht

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.