Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Knokken in het Stamcafé: Fury vs. Whyte

Let's get ready to rumbbbbllleeeeee!!!

Circa twee keer per jaar, dan mogen Wij Boksfans des GeenStijls (fans van het klassieke boksen, niet dat lompe geheister met die staalkabels onder het lichaam) los voor de Wedstrijd van het Jaar. En vanavond is het weer raak met een Wedstrijd van het Jaar. Tyson 'Gypsy King' Fury (31 winst, 0 verlies, 1 gelijk) tegen Dillian 'Body Snatcher' Whyte (28 winst, 2 verlies). Alles draait natuurlijk om eerstgenoemde. Langzaam maar zeker wordt de 33-jarige Fury opgenomen in de lijstjes van de beste boksers ooit, de zwaargewichten natuurlijk, want hoe ingenieus Floyd Mayweather ook verdedigde, hoe Canelo Álvarez de ring ook weet af te sluiten en zijn tegenstanders tot waanzin drijft in de hoeken, het draait natuurlijk om de grote meneren. Om Muhammad Ali, Mike Tyson, Joe Frazier, George Foreman, Joe Louis. En dus ook: Tyson Fury. De 2.06 meter lange en 120 kilo zware kolos is gek genoeg geen powerpuncher, zoals zijn tegenstander vanavond wel is, maar een technisch superieure bokser die de ring domineert, zeker voor zijn omvang razendsnel, met ongeëvenaard voetenwerk en een kop die niet te kraken is. Neem nou de eerdere supergevechten tegen de Amerikaanse superster Deontay Wilder (deel 1 hier, deel 3 hier, deel 2 was totale dominantie): Fury ging neer, stond op en knokte zich terug in de wedstrijd. 

Hij kreeg niet zijn unification of the belts-gevecht met die andere superster, Anthony Joshua, wiens vlam toch wel is gedoofd sinds de eclatante nederlaag door het fenomenale voetenwerk en de razendsnelle jabs van de Oekraïense onderkoning Oleksandr Usyk. Fury kreeg ook niet het gevecht met diezelfde Usyk, die mogelijk gaat rematchen tegen Joshua, mogelijk op cruiserweight (lichtzwaargewicht) gaat knokken met de fantastische Canelo, maar evenwel de optie van een unification tegen Fury openhoudt. Overigens is Usyk weer in training: hij zat in Kiev om zijn land te verdedigen, maar is naar Polen vertrokken voor trainingskamp. Mannen tussen de 18 en 60 mogen Oekraïne niet verlaten, maar er is een uitzonderingsregel voor mannen met drie kinderen onder de achttien jaar - van toepassing op Usyk, en hij heeft gebruik gemaakt van de regeling

Dan Dillian Whyte (34). Het is toch een soort troostprijs voor Fury. Whyte was op weg naar superstardom, maar verloor met een perfect record van 16-0 op zak in 2015 van Joshua. Sindsdien boekte hij overwinningen op onder anderen Derek Chisora (2x), Joe Parker en Lucas Browne, tot het opnieuw fout ging, en wel tegen de inmiddels gestopte Rus Alexander Povetkin - een halfjaar later kreeg Whyte revanche. ENFIN, waar is Whyte goed in? Simpelweg: snoeihard rammen. Hij is technisch niet perfect, zijn 'boxing IQ' is niet geweldig, maar zijn klauwen zijn mortiergranaten die iedere vechter ter wereld een slaapje kunnen laten doen. En, hoewel Fury ALTIJD weer opstaat, is hij niet onkwetsbaar - Fury wordt altijd wel geraakt en gaat ook (te) vaak neer. We hebben er zin in makkers. Stijlloze voorspelling: Fury wint door middel van KO in ronde 9. Er zijn 94.000 toeschouwers op Wembley. U leest het goed: 94.000 toeschouwers. Fury - Whyte is in Nederland op televisie te zien bij Viaplay - of vast wel ergens in de sportsbar of de KROEG. Het is tenslotte een Stamcafé!
UPDATE: FURY WINT. Natuurlijk. KO in ronde 6

Dan ben je 1.93 en dan ben je 'klein'

Face Off

Social

Let's get ready to rumble!

Reaguursels

Inloggen

Tom Nichols: 'Russische Orthodoxe Kerk staat 100% achter Poetin zijn oorlog in Oekraïne.'

Ja lieve mensen. Dat is officieel. Hebben wij ons de laatste 20 jaar druk gemaakt over de "heilige" oorlog van islamisten tegen het westen zitten we nu in ons maag met een "heilige" oorlog van Orthodoxe "christenen" tegen het westen.

Klein voordeeltje, de orthodoxe vrouwen dragen ook doorgaans/vaak een hoofddoekje dus gemakkelijk te herkennen en met Kadyrov zit er toch nog een islamsmaakje aan.

Wat een ellende.

Theodorus.Goldbach | 24-04-22 | 09:37

De race vandaag, nee niet tussen Max en Karel, is wel het belangrijkste wat er gebeurd vandaag (denk ik/hoop ik).

Links Frankrijk moet kiezen tussen rechts en, euh, nou ja Le Pen.

Normaal gezien geen probleem. Links en rechts schaart zich uiteindelijk altijd, normaal gezien dan, achter de kandidaat die geen fascist is. Typisch Frans. Men stemt liever op de vijand dan de ultieme vijand.

Dat heeft Marine ook eindelijk door. Ik heb haar nog nooit eerder zo ingestudeerd een verhaaltje zien opsommen over 'waarom zij een goed alternatief zou zijn op links'. Klinkt te mooi om waar te zijn.

Klopt. Dat is het ook.

Het probleem is namelijk dat alles wat zij zegt praktisch onmogelijk en onuitvoerbaar is. Waar ze zegt op te willen "besparen" valt in het niet bij wat zegt te willen uitgeven. Als je links of progressief bent zou je moeten weten waarom het niet klopt. De tijd zal leren of ze in Frankrijk snappen dat iemand die in de zak van Poetin zit, fraudeur is, en nog meer liegt dan Macron geen optie is.

www.ft.com/content/6855ef17-643c-4cfd...

Ik vind dat altijd een naar gevoel. De wetenschap dat de toekomst in de handen ligt van het verstand op links of beter gezegd de prijs van hun stokbrood. Frankrijk kan de grootste fout maken in haar recente geschiedenis.

Theodorus.Goldbach | 24-04-22 | 09:22 | 2

Maar nog altijd begrijp ik niet wat er nu zo extreem is aan het programma van RN. Het is op veel vlakken socialer en democratischer dan wat er nu is. En ook Macron wil enorme hoeveelheden geld uitgeven aan pensioen en immigratie en klimaat. Ook zijn punten lijken nogal duur te zijn, maar in ieder geval stelt een Le Pen dat je voor dat vroege pensioen in ieder geval dik veertig jaar gewerkt moet hebben.

Verbandmeester | 24-04-22 | 09:53

Leve de democratie. Die mensen gaan gewoon lekker stemmen, jouw hel-en-verdoemenispreken zijn irrelevant.

Papa Jones | 24-04-22 | 10:02

Ochtendprak!
Schaar, plaksel, klaar!
Lekker knippen, toefje Trump, beetje Brexit, theelepeltje Orban, objectiviteit afgieten, klein beetje vooringenomen aannames erbij, uitlekken en flink wat lijm toevoegen en plakken maar.
Bereidtijd 5 minuten
Eet smakelijk!

Ruimedenker | 24-04-22 | 08:44 | 2

Topper..!!

neonreclame | 24-04-22 | 08:47

Al een paar uur bezig. En je vergeet de Franse verkiezingen en de filosofie van Poetin. Maar goed, het is ook zware kost. Dat objectiviteit afgieten is dan wel weer heel knap gevonden!

cugel | 24-04-22 | 09:04

Ze zouden ipv covid pas een IQ pas moeten invoeren bij vliegreizen! Pas als je boven de 110 komt mag je gaan…debielen zijn er overal!

Als_je_me_nou | 24-04-22 | 09:23

De printer zegt: krrrggggt, rrrrt, skssstrrr. Poef! Verdrr. RIP printer. Straks met laptopje naar de buren. Maar ik zal ze niet op dit vroege tijdstip lastig vallen.

horsteknots | 24-04-22 | 08:38

Spannend wordt het zondag zonder meer. De kaarten voor Marine Le Pen liggen veel beter voor Donald Trump in 2016. Is zijn presidentschap een voorbode voor wat Frankrijk de komende vijf jaar te wachten staat, als zij wint? ‘Ze zit gelukkig niet zo veel op Twitter als Trump’, zegt Pas over die vergelijking. ‘Ik denk dat ze eerder een Franse Viktor Orban kan worden, en net als de Hongaarse premier stapsgewijs de liberale democratie onder druk zal zetten. Natuurlijk, Frankrijk blijft Frankrijk. Stel dat Marine Le Pen op 24 april om acht uur ’s avonds als voorspelde winnaar op de televisie verschijnt, dan zijn de rapen pas gaar. 
blendle.com/shared/eyJuIjoiYXJpYW4iLC...

cugel | 24-04-22 | 08:34 | 7

@PPuk | 24-04-22 | 09:07: da’s misschien nog wel het meest belangrijke: opkomst! Een hogere opkomst is gunstig voor Le Pen (meer protest stemmen), een lagere beter voor Macron…

Het zal erom spannen!

Als_je_me_nou | 24-04-22 | 09:21

@Als_je_me_nou | 24-04-22 | 09:21:

Ja. Die "proteststemmen" zullen we het daar eens over hebben? In Nederland zitten we al aan Rutte IV dankzij de proteststemmen. En de mensen die er het hardste over zeuren zijn de mensen die elke keer weer stemmen uit protest op de "tegenpartij". Je zou maar Wilders stemmen om Rutte een loer te draaien. Rutte lacht en ziet dat het goed is. Zonder een realistisch geluid op links blijft de VVD toch wel de grootste.

Theodorus.Goldbach | 24-04-22 | 09:29
▼ 4 antwoorden verborgen

Emmanuel Macron heeft elke linkse stem nodig om extreemrechts af te houden, zegt Ruud Goossens. Helaas daagde dat inzicht wat laat bij de Franse president.

Het is moeilijk om, na de Brexit en Trump, nog verrast te worden door verkiezingscampagnes. Maar dat het, één dag voor de uitslag van de Franse presidentsverkiezingen er ligt, nog steeds kan dat Marine Le Pen naar het Elysée trekt, is erg ontregelend. Tijdens haar tv-debat met Emmanuel Macron, woensdagavond, zag Le Pen op inhoudelijk vlak alle hoeken van de kamer. Ze blijft een middelmatige politica uit een extreemrechtse partij die, alle maquillage ten spijt, buitenlanders hun recht op sociale bijstand wil afnemen. 

Zo kan het mislopen, weten we sinds de Brexit. 

Tegelijk steeg de ongelijkheid. De armste 5 procent van de bevolking zag zijn koopkracht de afgelopen vijf jaar teruglopen, terwijl de rijkste 1 procent er een stevige bonus bij kreeg.
Wie minder dan 1.000 euro verdient, stemt echter vooral op Mélenchon (33 procent) of Le Pen (32 procent).

Vanuit Europees perspectief is het moeilijk te ­begrijpen dat progressieve kiezers, als Le Pen het alternatief is, niet sowieso voor de zittende president gaan. Het zou een ramp zijn voor Europa mocht Frankrijk nu in handen vallen van een ­politica die tot voor kort haar bewondering voor Vladimir Poetin beleed. Ze zal de EU verlammen met institutionele ­gevechten die Rusland in de kaart spelen.

Maar de nood is hoog: er verschijnen dezer dagen véél manifesten van linkse intellectuelen in Libération. Ze vragen om desnoods met de ogen dicht, een wasknijper op de neus en de billen tegen mekaar voor Macron te kiezen. Het is stuitend dat Mélenchon zich niet bij hen voegt. Hij vraagt alleen om niet voor Le Pen te gaan. Een deel van zijn aanhang zegt geen verschil te zien tussen Macron en Le Pen.

Dat is baarlijke nonsens. Ieder rechtgeaard democraat moet hopen dat ­Macron het haalt en eindelijk werk maakt van zijn Louvre-eed van 2017. Christophe Guilluy stelde enkele jaren geleden al massale investeringen in de periferie voor. Macron verklaarde zich twee weken geleden bereid ‘iets nieuws te bedenken’. Het zal iets strafs moeten zijn, een Marshallplan voor vergeten Frankrijk. Over vijf jaar zijn er wéér ­presidentsverkiezingen.
blendle.com/shared/eyJuIjoiYXJpYW4iLC...

cugel | 24-04-22 | 08:27 | 10

@cugel | 24-04-22 | 08:51: In Dublin? De komende tijd maar geen linkjes over klimaat en uitstoot plaatsen dus.

goedverstaander | 24-04-22 | 08:55

Het zegt iets over de arrogantie en domheid van Macron dat hij het zovee heeft laten komen. Uiteindelijk is hij een bankier die niets met mensen heeft maar vooral aardig is voor zijn vriendjes…net als Rutte trouwens. Daarmee heeft hij zelf Le Pen grootngemaakt, zoals ook wilders groot is gemaakt door stommiteiten en beleid van Rutte!

Verschil alleen is dat in NL er geen twee strijden zijn, wel jammer, ik had wel willen zien wat er gebeurd als er wilders vs rutte zou zijn!

Voor frankrijk zou het goed zijn als Le Pen zou winnen, dan begrijpt de elite misschien weer een beetje dat er zoiets bestaat als democratie en zij niet langer kunnen doen wat ze graag doen (armen steeds armer, rijken steeds rijker).

Als Le Pen wint, is het de schuld van Macron zelf! Niet van de mensen die op Le Pen hebben gestemd!

Als_je_me_nou | 24-04-22 | 09:00
▼ 7 antwoorden verborgen

Goedemorgen allemaal.

de uitbater | 24-04-22 | 08:25 | 2

Dat we er vandaag nog een keer 'naast' mogen zitten..!!

neonreclame | 24-04-22 | 08:26

's ochtends is het nog fris he..??

Nou.. Brrr...

neonreclame | 24-04-22 | 08:16 | 3

Ik ben al kuilen aan het graven op Amsterdam Beach!

Lorejas | 24-04-22 | 08:33

Hey hierrrr..... bewaakt alle strandstoeltjes in een radius van 4 km. Niks aan de overkant he!

Lorejas | 24-04-22 | 08:42

Vandaag Macron vs Le Pen. Ik begrijp dat de opkomst historisch laag zal zijn en dat de meeste stemmers naar de stembus gaan om te voorkomen dat de ander wint. Een soort van 'een stem op Biden is een stem tegen Trump' dus.

goedverstaander | 24-04-22 | 08:10 | 5

@_pacman_ | 24-04-22 | 08:19:
dan hoef je je niet meer af te vragen waar de uitdrukking 'met de Franse slag' vandaan komt...

PPuk | 24-04-22 | 08:35

@_pacman_ | 24-04-22 | 08:19: Het zou me niet verbazen als Frankrijk binnenkort op het lijstje van netto-ontvangers van de EU staat. Als dat inmiddels al niet zo is.

goedverstaander | 24-04-22 | 08:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Môgge GS brothers and sisters.
Want de hoofdvraag vandaag, is niet politiek, maar what's goin' on?
m.youtube.com/watch?v=fPkM8F0sjSw
Marvin Gaye - What's goin' on, live, ergens, 1972.

chicago river | 24-04-22 | 08:07

ELTCHANINOFF: Toen ik in 2014 aan mijn boek over Poetin werkte, vertelde Doegin me: ‘De volgende stap na de annexatie van de Krim is de inname van de oostelijke oever van de Dnjepr en die integreren in de Russische staat. En vervolgens aan de andere zijde van de oever, in het Westen, een kleine folkloristische staat oprichten zonder enige macht.’ Alles wat hij zei is werkelijkheid geworden: de grote oorlog tegen het decadente Westen.

Het plan voor Oekraïne is volgens mij minstens een jaar oud. Hij zat daar in zijn kelder, en tikte manisch een essay uit over de eenheid tussen Russen en Oekraïners. Geïsoleerd en zonder twijfel ontgoocheld over zijn volk dat zich niet met Spoetnik wilde laten vaccineren. Dus werd het tijd om de machine weer in gang te zetten.

‘We zullen onze Oekraïense broeders redden van de neonazi’s. De Europeanen zijn te zwak, want ze zitten verstrikt in de homoseksuele cultuur, in de wokeness en ze hebben geen mannelijkheid meer. En de Amerikanen hebben zich al lang op China geconcentreerd.’

In verschillende landen is hij op zoek gegaan naar motieven die bepaalde bevolkingsgroepen naar Poetin konden leiden. In Frankrijk waren dat onder meer de anti-imperialistische linksen, het extreemrechtse deel van de bevolking en zelfs de gaullisten en de rechtsconservatieven. Surkov heeft de basis gelegd voor een globaal poetinisme. Hij denkt dat het poetinisme de man zelf zal overleven. Ook het trumpisme ziet hij als kind van het poetinisme. De democratie draagt de kiem van de zelfvernietiging al in zich, maar het Poetinisme zal de tijd overwinnen.

Het spreekt tot de verbeelding van iedereen die tegen de politieke correctheid is. Mensen die op zoek zijn naar een bad boy: gaullisten, Brexiteers, Catalaanse separatisten, Trumpisten. Overal ter wereld vond Surkov de wil om verdeling te zaaien en polemieken te beginnen: tegen de gendertheorie, tegen rechten voor minderheden, tegen wokeness. Poetin appelleert aan de romantische nostalgie naar een wereld die niet volledig geglobaliseerd is. Een wereld waarin er nog culturele verschillen bestaan, een Russische ziel en een
Chinees Verre Oosten.

Maar een conflict over waarden – dat kan alleen maar eindigen met een zege of een nederlaag. Je kunt niet met mensen discussiëren die een gayparade organiseren, zei patriarch Kirill. Daarom is het een gruwelijke beschavingsoorlog.
blendle.com/shared/eyJuIjoiYXJpYW4iLC...
‘Hij is niet noodzakelijk een gek in de psychiatrische zin van het woord’

cugel | 24-04-22 | 07:58 | 6
-weggejorist-
salonsocialist | 24-04-22 | 08:35

@Roos | 24-04-22 | 08:17: politieke correctheid.... i.d.d. bestaat dit überhaupt, het spreekt zichzelf zo tegen, en dat doet het al sinds poltitiek bestaat. Heet hypocrisie meen ik?

nobodiesunmighty | 24-04-22 | 08:36

@salonsocialist | 24-04-22 | 08:35: Als salonsocialist zou je je toch bij de Joop thuis moeten voelen? Maar nee, maak je niet ongerust, dit is GS, met een comment met link over de filosofie van Poetin. Dat naar aanleiding van zijn oorlog in Oekraïne. Ik begrijp dat het wat verwarrend kan zijn.

cugel | 24-04-22 | 08:47
▼ 3 antwoorden verborgen

De huisartsen hebben het druk. Ik ken een dame die de huisarts zeer frequent bezoekt. Zo'n tweemaal per maand zeker. Zelf kom ik er bijna nooit want denk bij bijna alles 'gaat wel weer over'. Maar ja, dat gaat niet goed samen met alle adviezen op internet over o.a. kanker. Als je ook maar een ietsiepietse onzeker bent over je lijf kan je maar beter z.s.m. naar de huisarts gaan want hoe eerder de kanker wordt ontdekt, hoe groter de kans op genezing. Als je gaat zoeken op internet naar klachten is bijna altijd het advies 'ga voor de zekerheid maar even naar de huisarts.' Daarnaast valt mij op dat alle klachten die je Googled wel ergens leiden tot de dood. Dus dat doe ik al lang niet meer. www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/art...

Leptob | 24-04-22 | 07:24 | 1

Daar komt onze 'neem maar een Paracetamol-cultuur vandaan. Ik heb te doen met mijn huisarts, die, om van het gezeur af te zijn, zo af en toe patiënten doorverwijst en klaagt over haar 'maandagmorgen wachtkamerbezoekers'...

PPuk | 24-04-22 | 08:29

Het is me niet helemaal duidelijk waarom Marine le Pen steeds als ‘extreem’ wordt aangeduid. Wat is er zo radicaal anders in haar programma dat dit predikaat rechtvaardigt?
Heeft iemand hier de standpunten vergeleken met anderen en kan derhalve wat duiding geven?

Verbandmeester | 24-04-22 | 07:10 | 5

Le Pen benoemt het gegeven dat de grenzen aan Islamitisch-fundamentalistische import bereikt zijn, dat maakt je automatisch extreemrechts. Net als in NL.

_pacman_ | 24-04-22 | 08:23

Haar vader was “extreem” rechts, dus zij automatisch ook. Ze heeft haar standpunten afgelopen jaren afgezwakt, om meer centrum rechts te worden, maar de media mag haar niet, dus blijft ze extreem rechts.

LuNaTeeQ | 24-04-22 | 08:26

@LuNaTeeQ | 24-04-22 | 08:26: Dat betekent dus dat niemand echt de partijprogramma’s leest. Net zo suf als Nederland dus.

Verbandmeester | 24-04-22 | 09:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Als ik het goed begrijp is het dus inmiddels zover dat er teveel zonnepanelen zijn en de omvormers uitvallen omdat er teveel stroom op het net komt. Dat is gisteren voor het eerst gebeurd. Dat betekent dus dat je niks hebt aan je zonnepanelen. Nou, daar gaat de terugverdientijd. nos.nl/l/2426225

Leptob | 24-04-22 | 06:35 | 2

Dat gebeurt plaatselijk al doorlopend, dat in een wijk bij een mooie dag de helft uitvalt.
Bij ons bijvoorbeeld.
Veel later bijgebouwde huizen zoals wij, en dat kan het stroomnet van de oude wijk niet aan.

Nuchternederland | 24-04-22 | 06:41
-weggejorist-
cugel | 24-04-22 | 06:24 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Er is wel goed nieuws, je moet er alleen even naar zoeken: 'Jarenlang vermiste kat gevonden op booreiland'. Nou, dat weegt bijna op tegen die oorlog, de inflatie, D66 en al het overige moreel verval, toch?

MickeyGouda | 24-04-22 | 05:58 | 3

Maar nu zijn de cipiers hun katje kwijt...

Leptob | 24-04-22 | 06:37

Morge. Ja, gelezen. Opmerkelijk.

horsteknots | 24-04-22 | 07:05

Ja, belangrijk nieuws. Dat herinnert ons eraan dat de katten onze vriendjes zijn.

HogeNood | 24-04-22 | 07:57

Ook ik ga richting bed ragazzi! Was weer mooi hier in de kroeg. Slaap ze en zie jullie straks bij de GP.
Ik laat jullie achter met een zeer mooi klassiek zeer dramatisch Mina nummer.
Mina - La Voce del Silenzio (1968)
www.youtube.com/watch?v=22T_X5LrUWA

Basil Fawlty | 24-04-22 | 05:03

De waanzin ten top!

Je hebt een abonnement bij een krant, maar je mag de door de krant geplaatste filmpjes niet bekijken.

Een soort geenstijl met allemaal linkjes naar een betaalmuur!

Heb ik het nog niet over het gebedel naar geld.

Donder64 | 24-04-22 | 04:53 | 1
-weggejorist-
Nummer1SoundBwoi_II | 24-04-22 | 04:59
-weggejorist-
Nummer1SoundBwoi_II | 24-04-22 | 04:42

Wie kan ik stalken?

Zwenkwieltje is me al teveel!

Donder64 | 24-04-22 | 04:37
-weggejorist-
Nummer1SoundBwoi_II | 24-04-22 | 04:25

Slechte herinnering aan dat nummer, in het studentenhuis waar ik woonde begon iemand altijd dit liedje te zingen en te giechelen als hij stoned was. Ik heb hem vermoord ;)

Patje | 24-04-22 | 04:20

We zijn er over uit...!!! Tenminste ik, Robbie nog niet, een traplift heeft iets onbenulligs...

neonreclame | 24-04-22 | 04:10

Lektrique - Mercy ft. The Arcturians
youtu.be/UkiS5sNOpVA

Je moet er van houden. Ik vind het geniaal.

Lafayette | 24-04-22 | 04:08

youtu.be/tCr6wsa3XHk. leonard Cohen. The faith. De afsluiter. Welterusten allen. @neon. Goede nachtrust Sweet. Kus!

Lady Midnight | 24-04-22 | 03:58 | 2

Slaap lekker lief..!!

neonreclame | 24-04-22 | 04:02

Slaap lekker ding.

keestelpro | 24-04-22 | 04:03

Mag ik een borreltje barman, nu het nog kan tegen de oude prijs! Inflatie telt hier niet mee toch?

Het Noorden | 24-04-22 | 03:37 | 9

@miko | 24-04-22 | 03:55:
Ajax komt al weken lang in de eredivisie met de schrik vrij met een magere overwinning in de slotfase.
Maar PSV overtuigt ook niet echt hoewel de sfeer goed is binnen de ploeg uit Eindhoven. Iets beter dan de sfeer bij Ajax op het moment.
Met nog 4 wedstrijden te gaan kan er nog steeds van alles gebeuren.

keestelpro | 24-04-22 | 04:03

@neonreclame | 24-04-22 | 03:40: dank U! Ja ik denk nog snel even de kroeg in voordat de jenever niet meer te betalen is door het missende graan.. neem er zelf ook een!

Het Noorden | 24-04-22 | 04:04
▼ 6 antwoorden verborgen

Wat bijna niemand weet is dat mannen in de jaren 80 eigenlijk helemaal geen snor hadden maar vrouwen schoren zich toen nog niet van onderen.

keestelpro | 24-04-22 | 03:32

Ik heb een leesbril gekocht Robbie..!!

neonreclame | 24-04-22 | 03:11 | 2

Welkom bij de club.

Lafayette | 24-04-22 | 03:23

Morgen grand prix bij mij in de buurt, nou niet echt lol! (300 km ver weg) Maar men spreekt er Italiaans en dus is men hier redelijk opgewonden want iedereen is Ferrari fan. Mooie is, ze weten dat ik Nederlands ben en een enkeling weet dat ik uit de buurt van Max kom maar being a gentleman aanschouw ik het en mocht Max winnen, gaat mijn linker wenkbrauw omhoog. Nooit goedkoop brallen. Totdat ze mij op de schouder slaan en zeggen: "Basil! Ma che belle per te!" en dan zeg ik bescheiden: "Si, lo so" en dan krijg ik, denk ik, een glas wijn want dat is traditie. Ze blijven sportief. Ghehehe.

Basil Fawlty | 24-04-22 | 03:08 | 11

@Basil Fawlty | 24-04-22 | 04:14:
Ambras, ook zo een mooi woord, wij gebruikte het ook, terwijl het echt Vlaams is.
www.youtube.com/watch?v=jJVsh5jVEW0

miko | 24-04-22 | 04:22

@miko | 24-04-22 | 04:22:
Jazeker! Schitterend dat je daar mee aankomt.
Och Basil leeve, maak dich gene ambras; zei mijn grootmoeder zo nu en dan toen ik nog een peuter was. En ik denken: ambras? En dan zei ze daarna op oud Venloos. "De begrieps 't neet? Ick bedoelde dus, maak dich gen dieke bein leeve!" Dat begreep ik dan weer wel en ze kuste mij dan op de bol. "De bis unne moeie jong" zei ze dan. Hahaha!

Basil Fawlty | 24-04-22 | 04:39

@Basil Fawlty | 24-04-22 | 04:14: omdat hij uit Belgisch Limburg komt, daarom dus. De grens scheidt ons niet, Limburg is Limburg.

salonsocialist | 24-04-22 | 08:45
▼ 8 antwoorden verborgen

@neon. Daar heb je helemaal gelijk in.

Lady Midnight | 24-04-22 | 03:24

@neon. We gaan niemand wijzer maken:-).

Lady Midnight | 24-04-22 | 03:25
▼ 15 antwoorden verborgen

I love Kate!
En ook zeer mooi dit nummer met Sutherland.
Kate Bush - Cloudbusting - Official Music Video 1985
www.youtube.com/watch?v=pllRW9wETzw

Basil Fawlty | 24-04-22 | 03:12

@Basil Fawlty | 24-04-22 | 03:12:
Prachtig!!

Patje | 24-04-22 | 03:24

Hear! @..@ Hear! Patje!
Alleen al vanwege het feit dat het Spookslot van de Efteling decor was van menig legendarische opname mag dat kunstwerk nooit afgebroken worden.
Ja een kunstwerk is het. Mooier dan menig 2D schilderij.

keestelpro | 24-04-22 | 03:35
▼ 3 antwoorden verborgen

Kijk swingt gelijk, not too bad man !

Wattman | 24-04-22 | 02:51

Mixwaardig neon. Heel mooi. Ik had er toevallig nog eentje nodig.

keestelpro | 24-04-22 | 03:24

www.youtube.com/watch?v=Kfyg2aks76Y
Ok slapen, deze oude gek heeft piket dienst, dus wat maakt het uit.
Pretenders go to sleep. Had toen een verhouding met haar, van slapen kwam weinig. Tenminste, als haar vent niet thuis was.

Zapata10 | 24-04-22 | 02:36 | 1

#Zapata. Oeh lala. Dat is nog eens info:-).

Lady Midnight | 24-04-22 | 02:40

@,Wattman. Prachtig nummer!

Lady Midnight | 24-04-22 | 02:36

@Lady Midnight | 24-04-22 | 02:36:

Ja hè, mis nu nog mijn oprechte vriendin lezeres, mooie en lieve vrouw is dat. Ik hou van haar, virtueel.

Wattman | 24-04-22 | 02:42

@Wattman. Leuk is dat. Dat mensen hier een bijzondere klik krijgen met bepaalde personen. En niets sexueels maar puur vriendschappelijk. Al is een beetje flirten geen doodzonde;-).

Lady Midnight | 24-04-22 | 02:52

www.youtube.com/watch?v=Dc3AovUZgvo
Madness Baggy Trousers.
Was een verdomd geinig feestje op die tjalk varen over de Vecht. Kon zo door de kleding van de dansende dames heen kijken vanwege het maanlicht.

Zapata10 | 24-04-22 | 02:29 | 1

Blijft mooi die band!

Basil Fawlty | 24-04-22 | 02:32

27 over 2 's nachts. Nog steeds onweer boven de bergen. Spectaculair en een mooi dramatisch nummertje van mijn lieve buurt buurvrouw.
Mina - L'immensità (1967)
www.youtube.com/watch?v=ZS4luNDIkbA

Basil Fawlty | 24-04-22 | 02:27 | 6

@Oprisp | 24-04-22 | 04:33:
Mooi verhaal Oprisp! . Overigens waar ik "hij" zei bedoelde ik "haar" want Bella was een dame. De Deen was een hij en sleurde mij dus mee. Ongelooflijk lief enthousiast en mijn gezicht werd toen menigmaal schoongelikt. Hij wist dus echt niet dat hij een grote hond was. Maw niet de slimste maar wel heerlijk lief en hield ervan om in de winter voor de open haard te slapen. Was een perfect winter tafereel. Buiten steenkoud, knapperend haardvuur en Bella en Whiskey gelukkig snorrend ervoor.

Basil Fawlty | 24-04-22 | 04:51

@Basil Fawlty | 24-04-22 | 04:51: Ja die Deensen zijn lobbesen heb ik ook wel eens gehoord. Prachtbeesten. Maar je hebt haast een kalf in je kamer staan.
Mijn bed huilt, en vraagt waar ik blijf. Welterusten Basil en al het tuig wat hier nog rondhangt.

Oprisp | 24-04-22 | 05:01

@Oprisp | 24-04-22 | 05:01:
Was dus echt een kalf zoals jij al zei. Ongelooflijk lief maar als ze naast je liggen te ronken krijg je ze niet meer weg.
Slaap ze Oprisp!

Basil Fawlty | 24-04-22 | 05:29
▼ 3 antwoorden verborgen

Souad Massi - Raoui (Algeria)
www.youtube.com/watch?v=peujg2cKcHs&a...

Ooit als een gedachte dat we onze nieuwe broeders graag nodig hebben. Islam of niet, geen haat. Kijk iedereen recht in de ogen.

Wattman | 24-04-22 | 02:14

youtu.be/R_GeA-aqbdk. Dotan. Numb. Ik vind dit oprecht een heel goed nummer. Zo veel beter dan al die Maan en Davina meuk. Maar dat is mijn mening.

Lady Midnight | 24-04-22 | 02:14 | 4

@neon. Hoi daar, mede nachtbraker:-).

Lady Midnight | 24-04-22 | 02:21

@,neon. It is always nice to see you, hier in de panelen:-).

Lady Midnight | 24-04-22 | 02:35
▼ 1 antwoord verborgen

Vertel es hoe dat zo kwam, ging en gegaan is.

Oprisp | 24-04-22 | 02:29

www.youtube.com/watch?v=cMOKamtpUA8
Pretenders Back on chain gang , die meisjes uit Denemarken. Wat waren ze snel op hun bikes, wat waren ze hot.

Zapata10 | 24-04-22 | 02:09

@keestelpro | 24-04-22 | 03:20:
Wat leuk dat je er met Wilderst was! Gaat ie dan elk drankje en hapje uitgebreid beoordelen als je op het terras zit? ;)

Ik ga binnenkort Deurne bezoeken!

Patje | 24-04-22 | 03:37

@Patje | 24-04-22 | 03:37:
Als je Deurne gaat bezoeken stuur ff een smsje dan pakken we een terrasje.
'Gaat ie dan elk drankje en hapje uitgebreid beoordelen als je op het terras zit?'
Ja dat doet ie. Tot mijn grote ergernis. DX

keestelpro | 24-04-22 | 05:00
▼ 3 antwoorden verborgen

www.youtube.com/watch?v=BDbUEydkuR8
Sound of breaking glass. Parade bar Hilversum. 1977 Ze wilden nog dat ik discjockey werd. Kroeg bestaat al lang niet meer

Zapata10 | 24-04-22 | 02:04

www.youtube.com/watch?v=Q659IaXrS3Y
Dreadlock holiday. Dat was wat vroeger. We moesten kiezen tussen punk en reggae. Was eigenlijk allebei wel vet.

Zapata10 | 24-04-22 | 01:58 | 4

Swingt best

Wattman | 24-04-22 | 02:02

Moesten kiezen? nee hoor. https://www.youtube.com/watch?v=4_FTAedPPIw. https://www.youtube.com/watch?v=26CIXVOBvrs

vladimirows | 24-04-22 | 02:06

@vladimirows | 24-04-22 | 02:06: Met jou kan ik praten. Nobody rocks harder than the BAD BRAINS.. Nog gezien in 1983.. MAaarrrr er was een paar jaar daarvoor ook nog een half reggae/half punk band in engeland, BASEMENT 5.
---> watch?v=C7NRR7ojxP4

Asteroid-B612 | 24-04-22 | 02:28
▼ 1 antwoord verborgen

not too bad

Wattman | 24-04-22 | 02:10

Bullshit. Fok London.
Kwa down under, probeer dit ---> watch?v=TfjvqqOU4kE&t

Asteroid-B612 | 24-04-22 | 02:31

Ben doodsbang voor de dood, het idee om er niet meer te zijn.

Het is als gaan slapen zei iemand, inderdaad ben niet bang om te gaan slapen, maar wel voor de dood dus.

sweet georgia brown Jimmy Rosenberg
www.youtube.com/watch?v=tAD63neLS5s

Men wat een gitaaar !

Wattman | 24-04-22 | 01:50 | 3

Je kunt altijd nog ’n spook worden, is dat een optie?
Zie: Ghost woman catch on CCTV, Birmingham, 2021.

Unsinkable-Sam | 24-04-22 | 01:57

@Wattman. Je gaat slapen en wordt nooit meer wakker. Heb jezelf niet meer in de gaten. Beetje kut voor de nabestaanden maar lijkt mij ideaal. Zo wil ik wel gaan.

Lady Midnight | 24-04-22 | 02:18

Hahahaha

TonAlias | 24-04-22 | 01:56

Weet iemand waarom ik niet contactloos kan betalen met ING, zelfs als ik een virtuele bankpas heb toegevoegd? Het blijft maar falen.

Adriel | 24-04-22 | 01:49 | 5

@Papa Jones | 24-04-22 | 01:55: Ja, met smartphone betalen. Ik heb mobiel betalen aan, NFC aan, voorkeur naar ING en zelfs dan doet het niet. Het laat mij denken hoe fijn het zou zijn als ING Google Pay ondersteunt.

Adriel | 24-04-22 | 02:00

@VoltaireJohn | 24-04-22 | 02:00: Misschien toch maar de ING helpdesk bellen, of per chat.

Ik heb met mijn smartphone ook iets rottigs: de bankieren-app werkt niet op 4G. Heeft te maken met de combinatie telefoon (Motorola) / provider (Vodafone).

De CoronaCheck app haperde ook steeds op 4G. Dan kon de code niet opgehaald worden. Moest ik dus altijd hopen dat ik op een Wifi netwerk kon. Gedoe.

Papa Jones | 24-04-22 | 02:07

@Papa Jones | 24-04-22 | 02:07: Bedankt, later op de dag zal ik contact opnemen met ING en hopelijk wordt het probleem vandaag nog opgelost.

Adriel | 24-04-22 | 02:10
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik ga ook plat. Trusten eenieder.

TonAlias | 24-04-22 | 02:02

www.youtube.com/watch?v=e80qhyovOnA
Moonlight shadow.
Tjeez, bijna iedereen is al dood uit die tijd die ik kende. Mijn god wat waren we modern en we zouden de wereld veroveren.

Zapata10 | 24-04-22 | 01:40 | 2

Lekker !

Wattman | 24-04-22 | 01:45

Nachthap; lasagna rundvlees tomatensaus en knoflook en maggi om het te zouten.
Bier erbij. Machtige nachhap!

chicago river | 24-04-22 | 01:32 | 4

@TonAlias | 24-04-22 | 01:35: Uuuh, Nah. Maar kan je wel n prima lied bezorgen: https://www.youtube.com/watch?v=QEUmJR3-Um8. Dropkick altijd goed.

vladimirows | 24-04-22 | 01:41
▼ 1 antwoord verborgen

Blijft lagguh hiero en SOMS mooie muziek.

vladimirows | 24-04-22 | 01:24 | 3

@pegaje | 24-04-22 | 01:40: Okee: gelukt. Laat me wat terug doen. Mijn Motto: https://www.youtube.com/watch?v=evnZfSEtr5k

vladimirows | 24-04-22 | 01:46

Ik moest trouwens zo lachen om een analyst ergens in 2015 over Trump, "hij kan niet zo goed uit zijn woorden komen omdat hij niet heel erg slim is maar dat resoneert met de simpele man".

Diezelfde "ik haat de elite" gasten "Trump is geniaal!!!".

Nee sukkels. Hij is een tweedehandsautoverkoper die zelfs daar slecht in is. Let op.

"I took the aptitude test"

Person. Woman. Man. Camera. TV

Hij heeft het er nog steeds over.

Dit is de test die ze nemen als ze niet zeker zijn of je seniel bent.

Het is erg droevig gesteld met je dat je moet "opscheppen" dat je niet dement bent op de leeftijd van Trump en laten we maar niet beginnen over zijn "artsen".

Wat een figuur. Maar mensen trappen er in.

Theodorus.Goldbach | 24-04-22 | 01:24 | 11

Heeft u ooit weleens een moment, gespreksonderwerp of situatie waarin u NIET de linkse lul uithangt? Het is wel een obsessie, hè?
Met Biden in het achterhoofd over de vermeende seniliteit van Trump beginnen. Dat is gewoon een beetje zielig.

Bootsjunge | 24-04-22 | 01:42

@Bootsjunge | 24-04-22 | 01:42:

Ik ben niet links.

images.app.goo.gl/wDz7oR7W3EajVpQu7

En ja, ik maak mij zorgen om ons Nederland want bondgenoten zoals Frankrijk en Amerika hebben we nodig.

Trump zit niet alleen in de kont van Poetin hij wil Poetin zijn.

Le Pen zit zo vuistdiep in de schulden met Poetin dat ze zijn slaafje is.

Zeur jij maar lekker over de homo Jetten of de heks Kaag of de aseksuele Rutte of over Ploumen of Klaver of wie je ook maar kan bedenken. Ze zitten niet in de aars van de man die jou en ik willen vernietigen.

Theodorus.Goldbach | 24-04-22 | 01:54

@Wattman | 24-04-22 | 01:36:
Huh? gaat niet om rekenen maar om te luisteren naar wat Amerikaanse presidenten zeggen in hun eerste speech als ze geinaugereerd zijn in januari na de verkiezingen. Is echt geen rocket science. Je kunt al die speeches googlen.

Basil Fawlty | 24-04-22 | 02:01
▼ 8 antwoorden verborgen

Een nummer dat altijd een grote glimlach op mijn gezicht tovert. Nooit een echte grote hit van haar geweest maar een zeer mooi nummer en vooral de blazers op de achtergrond en het achtergrondkoor. Zeer gelikt. Haar repertoire werd toen volwassen qua R&B.
Whitney Houston - One Of Those Days (Official Video) 2002
www.youtube.com/watch?v=-GW0jZQSmsw
En volgens mij met liefde gemaakt en opgenomen.
Mooie R&B beat inc. "triangel". Lol!

Basil Fawlty | 24-04-22 | 01:22 | 1

Je heb groot gelijk.

pegaje | 24-04-22 | 01:33

@pegaje | 24-04-22 | 01:26: Heeft zij niet bij de politie gewerkt?
Ik zou me graag door haar laten pakken.

TonAlias | 24-04-22 | 01:31
▼ 1 antwoord verborgen

Ze leeft met haar hoofd nog in de jaren '50 Fellini ivm belachelijk oninteressant Italiaans babbelen, waar Italianen dus om lachen vanwege die onzin, maar dit is buiten dat geneuzel wel een goed nummer.
Paloma Faith - Can't Rely on You (Official Video) 2014
www.youtube.com/watch?v=imi9Smkt_cI

Basil Fawlty | 24-04-22 | 01:06 | 8

@Basil Fawlty | 24-04-22 | 01:57:

Okay, maar concreet, wat denk je dat er gaat gebeuren ?

Wattman | 24-04-22 | 02:29

@Wattman | 24-04-22 | 02:29:
Ik denk, als al dat "gratis" (lees repo) geld uit de markt wordt gehaald door de FED en ECB en zelfs SNB, POC en iedere grote centrale bank snel of langzaam dat de beurzen 30% kunnen zakken vanaf de top. Is niks mee want dan komt men terug bij de werkelijkheid. Is dat een voorspelling van mij? Absoluut niet, is slechts mijn gevoel. Dus amigo's zie dat niet als een trading tip want die geef ik niet en nooit..

Basil Fawlty | 24-04-22 | 02:42

@Basil Fawlty | 24-04-22 | 02:42:

Je hebt er wel verstand van, en mooi om te zien dat je dit percentage uitspreekt. Denk het ook, minimaal.

Wattman | 24-04-22 | 02:48
▼ 5 antwoorden verborgen

Ja wel hoor miko komt met een tekenfilm, ik ga helemaal stuk hier.

pegaje | 24-04-22 | 01:23

Amerikaan kijkt naar Andre van Duin met Engelse ondertiteling, hij vindt het nog erg grappig ook.
youtu.be/MKMVpHZb_Vc

Patje | 24-04-22 | 00:50 | 3

Ik ook !!

Papa Jones | 24-04-22 | 01:06

Doet me denken aan mijn mamsie, oons ma. Die moest soms zo lachen dat we haar vroegen of het nog wel goed ging. Want we hadden haar ook wel eens zien huilen en konden het verschil niet goed merken.
Het boerenmenske was Snip en Snap gewend. En als Chiel Montagne er op kwam zat ze ook op de stoel. Ze wist niet beter en deed de hele week niks anders dan werken. Vaak viel ze in slaap met de mond open met het gebit er half uit.
Ik ben veel dank aan haar verschuldigd, en aan Andrè van Duin ook.

Oprisp | 24-04-22 | 01:36

Doet me denken aan toen ik dat voor het eerst zag. Dodelijk grappig.

keestelpro | 24-04-22 | 01:59
▼ 3 antwoorden verborgen

Is that all you got to kill Danny Green ?

Wattman | 24-04-22 | 00:47

Mooi en ah zo lief! Het nummer van mij en mijn eerste echte vriendinnetje in 1981. Wij waren 12 en schmoozen!

Basil Fawlty | 24-04-22 | 00:46

@Basil Fawlty | 24-04-22 | 00:46:

Heerlijk kerel.

pegaje | 24-04-22 | 00:50
▼ 1 antwoord verborgen

Trump rally live Ohio youtu.be/zC9LSf47Fv4 De man brengt bijna elke dag 10 duizend man op de been , zie dat maar eens met Sleepy Joe voor elkaar te krijgen.

Zwizalletju | 24-04-22 | 00:41 | 4

@Theodorus.Goldbach | 24-04-22 | 01:13: Ik laat stemmen geheel over aan de Amerikanen.

Die wonen er tenslotte, en weten prima wat er speelt. Beter dan jij. Ieder daar heeft zijn redenen om wel/geen Trump te stemmen.

Waar maak je je druk om? In Amerika bemoeien ze zich toch ook niet met of jij Rutte stemt?

Papa Jones | 24-04-22 | 01:24
▼ 1 antwoord verborgen

Dit is echt van het padje...

TonAlias | 24-04-22 | 00:54

Als dit nummer was uitgebracht dan was het een grote hit geworden. (Excuses voor de kwaliteit)
youtu.be/IiAAH-azc8Y

Michael Jackson grapt en 'ontslaat' zingend zijn music director
youtu.be/k7wFNIR0KtQ

Patje | 24-04-22 | 00:25 | 3

Top man.

pegaje | 24-04-22 | 00:34

Onweer hier boven de bergen aan de andere kant van het meer. Schitterend om te zien! Zal wel effe blijven hangen. Geen wind, niet echt koud en zware regen die een mist vormt over het meer. Fantastisch.
Hoe mooi kan natuur zijn?
En dus effe een dramatisch muziekje erbij.
Children Of Sanchez (1978)
www.youtube.com/watch?v=28ds69kqY8s

Basil Fawlty | 24-04-22 | 00:15 | 2

Maantje staar hier.
Kga rustig slapen.
Voor iedereen hier.
Hysteria.
youtu.be/yMzyleT2FqY

Srry Basil. De wereld around. MAD.

reservebelgië | 24-04-22 | 00:32

@reservebelgië | 24-04-22 | 00:32:
Mooi! Nummer past ook bij het weer hier. Zit op terras met koptelefoon onder afdak, wijn, peuk, aanschouw dat spektakel en geniet ervan. Ik prijs mij gelukkig.
Slaap ze en tot snel!

Basil Fawlty | 24-04-22 | 00:37

@Patje | 24-04-22 | 00:44:
Ach Depeche mode in de latere tijd. was soms best te pruimen. beetje waarmoedig

miko | 24-04-22 | 01:00

@miko | 24-04-22 | 01:00:
Het is goede muziek en de zanger heeft een zeer goede stem maar ik hoef het niet elke dag te horen.

Patje | 24-04-22 | 02:36
▼ 6 antwoorden verborgen

Rick! Mag in de huidige hysterische metoo cultuur niet meer maar ik ben fan van de man.
Glow (1985)
www.youtube.com/watch?v=XpEAIpTmfFw
En swingen. Panties in de lampen en dansen op de bar dames!

Basil Fawlty | 24-04-22 | 00:22

Damesmodderworstelen vind ik misschien wel interessant.

HogeNood | 24-04-22 | 00:05

Nou, ik drink mijn biertje nog even op, peukje, en dan ga ik op bed. Mooi geweest, had een goede dag vandaag, kon er eindelijk weer een beetje zijn. Kijken hoe het morgen is.

GKJP | 24-04-22 | 00:04 | 1

Beterschap en truste! Recht zo die gaat.

Kameraansteker | 24-04-22 | 00:10

Er komt een komiek, acteur, miljonair, politicus, leider en een veldmaarschalk een kroeg binnen.

Zegt de barkeeper. "Goedenavond president Zelensky, welkom en alles is gratis voor u"

Sist er op de achtergrond een Baudet-adept: "Sssshtttt Soros, WEF joden, SSSsssst"

Aan u? Wat doet de barkeeper nu?

Theodorus.Goldbach | 23-04-22 | 23:59 | 14

De tering zeg, wat een niveau. Welke paddo’s waren het dit keer?
Ik maak mij echt zorgen over de selectie procedure bij het webcare-team.

Unsinkable-Sam | 24-04-22 | 00:26

Nu corona voorbij is, wordt in het Midden-Oosten de balans opgemaakt. Er zijn beduidend meer dan gemiddeld woningen opgeblazen. Het thuiswerken gaat beter uitgelegd worden om dit tegen te gaan.

Frau Merkel | 24-04-22 | 01:00
▼ 11 antwoorden verborgen

Wat een geweldig feestje daar op wembley,
enjoyed every minute of it!

Broodplank | 23-04-22 | 23:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Geweldig ja. Live is Maiden een gigant.

chicago river | 24-04-22 | 00:39

@chicago river | 24-04-22 | 00:39:
Nog bedankt voor het posten van dat filmpje uit 'Juinen'. Echt van genoten!

Patje | 24-04-22 | 00:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Tja je kan je als (Nederlandse) media ook eens afvragen waarom er zoveel mensen (bijna de helft van de Fransen) op een Le Pen, Wilders e.d. stemmen. Maar dat was in de Fortuyn tijd al zo dus zal nooit veranderen.

Over Fortuyn gesproken. Gister laatste deel gezien waarin de smeerlap Volkert de arme man 6 kogels in z'n hoofd / lichaam jast. De eersten van achter. En dat loopt na 12 jaar, zonder bekentenis en spijtbetuiging gewoon weer rond.

Cornelis12 | 23-04-22 | 23:55 | 1

Volkert wilde toch verkassen naar het (een) buitenland?

apek00l | 24-04-22 | 00:00

Over honden gesproken, zit een hond naast de boer op de bok van een paard en wagen terwijl ze door de stromende regen rijden. Op gegeven moment draait het paard zijn kop om en zegt: "vies weer, hé?".

Waarop de hond naar de boer kijkt en zegt: "Nooit geweten dat paarden kunnen praten.".

GKJP | 23-04-22 | 23:55 | 1

Meer van dit niveau graag :-)

TonAlias | 24-04-22 | 00:42

Nachthap: 2 frikandellen in airfryer, Zaanse mayo en 2 puntjes wit.

roosvrij | 23-04-22 | 23:53 | 8

Ik moet ook aan de airfryer, in het dorp is geen frietvet meer te krijgen.

TonAlias | 24-04-22 | 00:41

Frikadellen uit de airfryer zijn per definitie goor.

Patje | 24-04-22 | 00:56

Waarom niet een klein pannetje en een beetje boter? Frikandellen kan je trouwens snel ontdooien als je deze in een glas met water zet. Koffie zet ik met een percolator, waarschijnlijk ben ik wat ouderwets en simplistisch ingesteld. Het is wel altijd heerlijke koffie.

Brabeaulander | 24-04-22 | 01:01
▼ 5 antwoorden verborgen

Hamilton Bohannon met disco stomp. Lekker ritme om te stompen.

Klaasje | 23-04-22 | 23:51 | 2

-weggejorist-

keestelpro | 23-04-22 | 23:50 | 6

@miko | 24-04-22 | 00:48:
Nee ik wou reaguren op @Cornelis12 maar plaatste per ongeluk een nieuwe tegel ipv een reactie.

keestelpro | 24-04-22 | 01:32
▼ 3 antwoorden verborgen

Gaat hij nog zingen? Lol!

Basil Fawlty | 23-04-22 | 23:48

Ik vind het altijd wel mooi zo'n beukpartij.

Maar hoewel ik zelf nogal beetje rechts van het centrum ben moet ik altijd denken aan zo'n middennacht. Over je grootste liefde als nachtploeg.

www.youtube.com/watch?v=hkwcehPhOXw&a...

Tekst hier: genius.com/Bad-religion-i-love-my-com...

"All I need to do is click on you
And we'll be joined in the most soulless way
And we'll never ruin each other's day
'Cause when I'm through, I just click
And you just go away
You just go away"

Yep....

Theodorus.Goldbach | 23-04-22 | 23:48

Allemaal sterke en zachtmoedige dames in het StamCafé, hart op de tong, recht door zee, compassievol en integer.

Aan alle anderen zeg ik:
Rose Royce - Is It Love You're After
youtu.be/WcAsQI_F6aw

Milton_Styx | 23-04-22 | 23:46 | 1

Maar waarom noem je jezelf naar de spreekwoordelijke duivel die ons over de rivier van de dood gaat leiden?

Wel toffe naam voor een Black Metal band trouwens.

www.youtube.com/watch?v=qD4mkJiQPKY&a...

Theodorus.Goldbach | 23-04-22 | 23:52

Die boksert is lekker bescheiden gebleven....

PolBot | 23-04-22 | 23:43

Bijna tachtig en net uit de gevangenis, toch is pedopartijleider Ad van den Berg uit Haarlem opnieuw betrapt met heel veel kinderporno

De uitdrukking ’je bent nooit te oud om te leren’ is niet van toepassing op verstokte kinderpornoverzamelaar en zedendelinquent Ad van den Berg. De 78-jarige pedofiel is nog maar kort uit de gevangenis, maar heeft toch weer een fikse collectie kinderporno opgebouwd. Bovendien is de Haarlemmer terug aan het politieke front, als vicevoorzitter van ’pedopartij’ PNVD.

Cornelis12 | 23-04-22 | 23:42 | 5

@Papa Jones | 23-04-22 | 23:54:
Dat mag ik toch hopen ja.

Kameraansteker | 23-04-22 | 23:55
▼ 2 antwoorden verborgen

Alsof het zo moest zijn. 5 minuten geleden las ik dit artikel en zag dat het te zien was op Viaplay. Ik, de lutser van een zoon die ik ben want geen account want niet zozeer F1 fan, log in op de account van mijn moeder en zie de uppercut die een einde aan de wedstrijd maakt in de 9e ronde. Timing.

mghammer | 23-04-22 | 23:40 | 4

Dat krijg je er van, als je een sociaal leven hebt. Daar heb ik geen last van zo alleen op mijn zolderkamer.

mghammer | 23-04-22 | 23:46

Het was de 6e ronde. Gelukkig was je op tijd.
Ik wist trouwens aanvankelijk ook niet dat het gewoon legaal in mijn pakket had en dat het op viaplay te zien was. Ik bedankte @CloViS nog voor het illegale linkje

keestelpro | 23-04-22 | 23:54

Sorry.. Het ligt aan de goedkope whiskey met ijsklontjes in het glas. Ik zei nog zo "Puur aub". Wat doe ik, pleur ik alsnog twee ijsklonten in de whiskey. Te lui om eruit te halen.

mghammer | 23-04-22 | 23:59
▼ 1 antwoord verborgen

Ik zou hem in elkaar slaan als ik jou was

Zwezerik | 23-04-22 | 23:46

Als je jat en het risico neemt, doe het dan goed. Dan zou ik ook voor de duurdere dingen gaan.

Frau Merkel | 24-04-22 | 00:21

Ja lekker nummertje. Ook leuke tijd toen.

roosvrij | 24-04-22 | 00:12

Ronde 6: White down!
Knockout!
Mooie wedstrijd man.

keestelpro | 23-04-22 | 23:36 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Hoe laat gaat de "bare knuckle" bokser los? 4 uur oid?

Basil Fawlty | 23-04-22 | 23:32 | 4

@Basil Fawlty | 23-04-22 | 23:45: Hopelijk was je net op tijd!

Komjehiervaker | 24-04-22 | 00:04
▼ 1 antwoord verborgen

Morgen krijgt Frankrijk ook weer meer van hetzelfde. Vooral meer EU. Macroni zal waarschijnlijk wel winnen, kan hij ook weer 5 jaar liegen. Die man is net Rutte. Hoe dan ook, Frankrijk kennende krijgt de politie het daar druk de komende dagen.

Kopieerapparaat | 23-04-22 | 23:26 | 4

@Basil Fawlty | 23-04-22 | 23:43: Dit dus. De standpunten van Macron zijn redelijk te schetsen gelet op het gevoerde beleid. De rest kan ik evenmin duiden bij gebrek aan kennis. Tekenend vind ik altijd de opvolgende rellen met bijbehorende rotzooi. De boel wordt compleet kort en klein geslagen. Dat zie je in weinig landen in de directe omgeving. Het is typisch een Frans dingetje.

Kopieerapparaat | 23-04-22 | 23:50

@Basil Fawlty | 23-04-22 | 23:43: Macron is de mannelijke Kaag. ik hoop echt dat le Pen morgen wint. Niet voor mij maar voor de jeugd. Anders kunnen ze doorwerken tot 70 jaar of langer zonder enige zekerheid. De nieuwe horigen in een economisch feodalisme.

Zapata10 | 23-04-22 | 23:57
▼ 1 antwoord verborgen

Die Fury, een waanzinnig goede bokser.
Ik geniet echt van zijn partijen.
Hij wil hierna met pensioen.
Dat leek mij een mooi moment om er ook maar eens een punt aan te gaan breien.
Na 48 jaar nettobetaler te zijn geweest is het genoeg.
Dus dit wordt ook mijn laatste jaar werken.
Niet dat ik nu zoveel over heb gehouden als de heer Fury maar ik kan het betalen om met 63 jaar te stoppen. Voor de snelle rekenaars, ik ben in 1975 begonnen met werken. Een supermarkt baantje.
Dus 1 mei 2023 is dan mijn laatste werkdag. Dan heb ik nog een jaar om alles over te dragen.
Ik zie de laatste paar jaar steeds meer van mijn kennissen en vrienden voor hun 70ste overlijden en dus wil ik nog wat tijd met mijn lief doorbrengen met wie ik al zo lang samen ben.
Al helemaal nu ze niet zo gezond meer is.
Dus volgend jaar krijg ik geen AOW maar ik stop toch.
Dan mogen anderen het doen.
Heb ik eindelijk ook eens de tijd om hier dag en nacht te reaguren. (ik besef dat daar niemand op zit te wachten)

Zapata10 | 23-04-22 | 23:25 | 4

Nou, welkom bij de nachtploeg. Heb wel de indruk dat het reaguurdersbestand wel aardig aan het vergrijzen is,... kunnen we niet wat importeren>?

miko | 24-04-22 | 00:10

@miko | 24-04-22 | 00:10: Nog een jaartje wachten mijn beste Miko. Import is leuk maar ik denk dat we hier dan wat spraakverwarring gaan krijgen. En andere muziek.

Zapata10 | 24-04-22 | 01:31
▼ 1 antwoord verborgen

Met die broeken boven de navel lijken het wel twee zestigjarige die elkaar aaien

Knip | 23-04-22 | 23:24 | 2

Het zijn geen goddelijke lichamen nee.

keestelpro | 23-04-22 | 23:29

Hahaha lol jij zegt het! Ik heb dat eerlijk gezegd van die broeken ook nooit echt begrepen. Je verwacht bijna dat ze voor een nieuwe ronde heel langzaam van hun krukje opstaan met een hand in de rug en oohhhgg kreunen.

Kameraansteker | 23-04-22 | 23:33

Ik ben 46 jaar.

Is het dan heel erg dat ik nu Frank Sinatra aan het luisteren ben?

GKJP | 23-04-22 | 23:23 | 13

@TonAlias | 23-04-22 | 23:41:
Zoals Sinatra zelf zei: "I don't have the best voice but I do have the best timing."
Lol!
En over zingen met Ella Fitzgerald:
Ella Fitzgerald was the best singer he ever heard and the only one who made him nervous to sing with, because he had to be up to her standards. “The best way to start any musical evening is with this girl. It don't get better than this,” Frank said about performing with Ella.
Mooi.

Basil Fawlty | 23-04-22 | 23:54
▼ 10 antwoorden verborgen

Let's get ready to fumble..!

grapjasz | 23-04-22 | 23:22 | 1

Handen boven de dekens!

Frau Merkel | 24-04-22 | 01:02

De Nachthap (2).

Omdat het vandaag weer eens voetbal- en racezondag is, heb ik mijn halfjaarlijkse (halve) diepvriespizza genuttigd.

Eindelijk eentje zonder zure tomaat, zonder digitale kaas, met echt (zuurdesem-)deeg en belegd met artisanale worst. En redelijk pikant. Hulde!

twitter.com/beschaafdrechts/status/15...

Crosta & Mollica Pizza stromboli van AH, niet voordelig, maar nu van 5,49 voor 2,99 t/m zondag

wilderst | 23-04-22 | 23:21 | 4

Lekker. Op de nachthap r e a geren is veiliger.

davidhasseltoff | 23-04-22 | 23:57
▼ 1 antwoord verborgen

Het is misschien ongepast in deze tijden.
Maar voor het reaguurderslegioen toch een afgezaagd kwartje in de jukebox.
Gewoon omdat het kan.
Noordkaap.
youtu.be/5cYYV_OxnJc

reservebelgië | 23-04-22 | 23:18

Ik ga vandaag vroeg naar bed.
Lekker borreltje op. Goed gevoel. Mooie dag. Houden zo.
Morgen GP toch ? Kijk hier eens naar: youtu.be/7g1um9xusA0
GP Monaco 1974 ofzo. Misschien wel een van de eerste boord camera's. Pracht. *Plop* Slaapse en blijf veilig.

grapo | 23-04-22 | 23:18 | 3

Sweet dreams, grapo!

Kameraansteker | 23-04-22 | 23:20

H*ly shit! De beeldkwaliteit uit 1974 is grandioos!
Mooie link.
Slaap lekker. Mogen spannende F1 wedstrijd! :-)

keestelpro | 23-04-22 | 23:22

Dit is echt heel mooi! Thanks

davidhasseltoff | 24-04-22 | 00:02

Als rechtsvoorstaande rechtshandige bokser ben in het nadeel tegen linksvoorstaande reachthandige bokser, dus ik zet in op Fury.

roosvrij | 23-04-22 | 23:17

watch?v=GcA3rI19jYM
Een paar opmerkelijke punten, met daarin mogelijk een aanzet tot een verklaring van de massale import van mensen uit de derde wereld.
Aan het einde van deze eeuw heeft Nigeria meer inwoners dan China.
Het aantal geboortes van de westerse bevolking is te laag om de maatschappij zoals we die nu hebben in stand te houden. Over 50 jaar hebben we te weinig mensen, vooral jonge mensen. Om dit op te vangen MOET er nu heel snel bijgekinderd worden. Dat doen de importelingen.
Vrouwen spelen wel mannenspelletjes, maar mannen geen vrouwenspelletjes. Als er dus teveel vrouwen in een maatschappelijk gebied komen vertrekken de mannen. Dat hebben we in het onderwijs al gezien en dat zien we ook al in bepaalde studierichtingen. Er is amper nog een man bij de alphastudies te vinden. Vrouwen zoeken partners met minimaal gelijke opleiding. Als de mannen uit de universiteiten vertrekken OF als er teveel vrouwen op een universiteit komen, vinden vrouwen geen partner meer en gaat de populatie nog verder naar beneden en de ontevredenheid bij de ongehuwden neemt toe.
Een paar dingen komen niet zo letterlijk in dit gesprek aan bod, maar wel in andere interviews en het is wel leuk om er eens over na te denken.

Frau Merkel | 23-04-22 | 23:15 | 5

Zeker goed om te realiseren.

letopuwzaak | 23-04-22 | 23:38

keestelpro | 23-04-22 | 23:23: Dank!
@MickeyGouda | 23-04-22 | 23:32: Dat is een heel ander verhaal. De aanname is dat de samenleving maakbaar is en dat de overheid alles met genoeg geld en goede wil op kan lossen. Ook wordt aangenomen dat het met de integratie wel goed komt en dat de islam verdwijnt of zich aanpast. En dan speelt mee dat de bovenkaste niet meer weet wat de onderklasse moet doen om te overleven. Het belang van de burger is volledig buiten beeld. Het gaat om productie en koopkracht van de bovenlaag. Tegen die tijd is het sociale vangnet onbetaalbaar en leeft de bovenkaste in bewaakte compounds en is volledig afgescheiden. Dat zie je nu al in de VS en 10 jaar later komt het in Europa.
Om dit te keren moet er een heel drastische herbezinning en een degelijke voorbereiding gaan plaatsvinden door de hele maatschappij. En dat zie ik niet gebeuren.

Frau Merkel | 24-04-22 | 00:17

@Frau Merkel | 24-04-22 | 00:17:
Ik ook niet, FM. Dit betekent dus dat we steeds meer afstevenen op een maatschappij van extremen, zonder middengroep, waarin de 'elite' (ik noem het 'tuig') bepaalt. Gelukkig hebben we dit café nog. O_o

MickeyGouda | 24-04-22 | 05:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Paar dronken studenten besluiten in de kroeg een geintje uit te halen met een arme sloeber die aan de bar zit, en ze bieden heb een gebraden kip aan. Daar zegt de arme sloeber graag ja tegen. Even later staat de gebraden kip, dampend en wel, op het bordje voor de arme sloeber. Net als hij wil beginnen, zegt één van de studenten: "Ho even, het eerste wat u met die kip doet, doen wij met u".

Sloeber denkt: "als ik er een vleugeltje afbreek, breken ze mijn arm. Breek ik een poot eraf, breken ze mijn been".

Maar toen kreeg hij een ingeving, hij draaide de kip een kwartslag, stak twee vingers in de kont van de kip, en likte daarna vol overgave beide vingers af.

Vervolgens draaide hij zich om, liet zijn broek zakken, en zei: "ga uw gang".

GKJP | 23-04-22 | 23:14 | 2

Slimme sloeber.

Kameraansteker | 23-04-22 | 23:19

Hahahah mooie

roosvrij | 23-04-22 | 23:26

Vissen...

neonreclame | 23-04-22 | 23:13 | 2

Nu op vtm4

Trashman | 23-04-22 | 23:07

iemand goed werkende fury link. hesgoal doet het niet goed.

Cornelis12 | 23-04-22 | 23:06 | 2

Livetv.sx

Olleke | 23-04-22 | 23:08

And the winner is, doctor please tell us who of the two gentlemen has the largest concussion?

Acidstain | 23-04-22 | 23:06 | 1

The one who is asleep.

Kameraansteker | 23-04-22 | 23:17

Zeer mooi nummer!

Basil Fawlty | 23-04-22 | 23:09

Ik vind het tijd voor een beetje romantiek.
youtu.be/NFX9AHBCfmE met een knisperend haardvuur en een muziekje op de achtergrond. Proost!

letopuwzaak | 23-04-22 | 23:05 | 6

Met knisperend denk ik primair aan iets anders! Ligt er wel een berenvel voor het haardvuur?

Frau Merkel | 23-04-22 | 23:16

Dark maar wel innemend, Nuuk! En voor op de achtergrond, kan prima. @Frau. Ik bedoelde uiteraard knisperende chips. Niet morsen op het berenvel!

letopuwzaak | 23-04-22 | 23:30
▼ 3 antwoorden verborgen

Ben ik de enige die hoopt dat Fury nog even de mic pakt en oud tegenstander Klytchenko een hart onder de riem steekt?

Behangdelul | 23-04-22 | 23:02 | 1

Zou zekers mooi zijn!!!

Knip | 23-04-22 | 23:04

Aangezien het er niet bij staat: de walkon is nu... dus over 10 min begint het knokken ongeveer

Behangdelul | 23-04-22 | 22:58 | 2

Dan maak ik dat ik wegkom.

TonAlias | 23-04-22 | 23:01

De Zigeunerkoning neemt wel z'n tijd zeg

Knip | 23-04-22 | 23:03

@keestelpro, uit de categorie "van punk tot levenslied" heb ik voor jou Joris Linssen aka Ome Cor met Salaam Lombok:

youtu.be/GCw7Wh9BLIk

Roos | 23-04-22 | 22:53 | 2

Ome Cor! Dat is leuk, eh….Ome Cor, dat is gezelligheid!
Vroeger speelde hij altijd op de 5 mei vrijmarkt in Lombok. Leuk.

Nuuk | 23-04-22 | 23:01

WTF? LOL! Wat Goeddddddd! XD

keestelpro | 24-04-22 | 01:42
▼ 10 antwoorden verborgen

Een van mijn favorieten !!

TonAlias | 23-04-22 | 22:57

Heel veel tekst maar nergens staat hoe laat!! In Wembley dus ik neem aan vanavond nog?

skoftig | 23-04-22 | 22:49 | 1

nu

Behangdelul | 23-04-22 | 22:57

@jaja in de kelder.

Yes - I've Seen All Good People
youtu.be/PB49uadFgYw

Het StamCafé verdient na een week met voornamelijk nieuws over progressieve volksverlakkerij het tegenwicht van de stem van authentieke eerlijkheid.

Milton_Styx | 23-04-22 | 22:49
▼ 1 antwoord verborgen

Arno Hintjes gestopt met roken en drinken. Ooit jaar of 12 terug in de Paradiso gezien en dat was echt heel goed. Arno - Les Yeux De Ma Mère youtu.be/MmbRa04Ekc8

P-unit | 23-04-22 | 22:45 | 3

Met Stromae

apek00l | 23-04-22 | 22:53

Patje..!!

neonreclame | 23-04-22 | 22:45 | 1

Vriend!

Patje | 24-04-22 | 01:54

Mooi dat die miens WHITE heet vanachter :-)

JDMslut | 23-04-22 | 22:43 | 1

Beter dan Le Blanc.

keestelpro | 23-04-22 | 23:25

Ben dan meer van de ribkarbonade en dan souvlaki van maken.

Behangdelul | 23-04-22 | 22:57

@Schriever | 23-04-22 | 22:50:
Ik haal ze ook liefst bij de slager. Vooral bij stoofvlees moet je er echt vet bij hebben!

Nuuk | 23-04-22 | 22:58

@Nuuk | 23-04-22 | 22:58: Stoof is doorregen, dit magere vlees met vetrand is in mijn ogen een snelbakker, nét gaar?

wilderst | 23-04-22 | 23:25
▼ 1 antwoord verborgen

Maar, maar,.... meneer Whyte is helemaal niet white?

Behangdelul | 23-04-22 | 22:41 | 3

Wel een (verre) neef van Barry

sjef-van-iekel | 23-04-22 | 22:46

watch?v=N-M224HdX4M
D'r mag best een beetje meer pit in het stamcafe.

TonAlias | 23-04-22 | 22:39 | 10

@MickeyGouda | 23-04-22 | 22:45: Naughty! ;)
@TonAlias | 23-04-22 | 22:45: Als je onder de tafel eet ziet de dokter het niet en ik vertel het niet verder.

Frau Merkel | 23-04-22 | 23:04
▼ 7 antwoorden verborgen

Larry Holmes….

Ruimedenker | 23-04-22 | 22:37

Ronde 4 winst voor de zigeunerkoning, of 5 dat zou ook kunnen..... Kan iemand voor mij inzetten?? Haal ik nog een rondje, wie drinkt er wat vanavond?

Knip | 23-04-22 | 22:37

Boksen. Mijn vader maakte mij er in de jaren 60 en 70 snachts voor wakker. Ik vond het prachtig hoe pa met zijn hele lijf meereageerde bij Casius en de rest. Het boksen zelf vond ik eigenlijk niks aan. Maar met papa om 2 of 3 uur snachts helemaal alleen in de woonkamer voor de zwart-wit tv helemaal naar tv uit amerika kijken, ja dat was wat.
De schat is al 45 jaar dood, ik wilde dat ik dat nu nog eens kon doen,.. boksen kijken met die ouwe.
Voor Pa, hij is met dit begraven: youtu.be/UAOCHbzCswQ
En dit: youtu.be/i-v-DZjZ9iY

grapo | 23-04-22 | 22:36 | 12

@Asteroid-B612 | 23-04-22 | 22:53: Ja ook dat de maan missie..69. ik was 9. En een geklooi met die zender scherp krijgen. Sneeuwig beeld enzo idd. Maar wat was het mooi. Waar is die tijd gegaan. *Plop*

grapo | 23-04-22 | 23:03

Aan allen. Tnx. En proost op jullie/ons allen. Wij leven nog. Laten we onze herinneringen koesteren en het leven vieren. *Plop*

grapo | 23-04-22 | 23:06

@grapo | 23-04-22 | 23:06: *Plop* back at ya, of beter gezegd een *Tschjjj* want ik zit aan de bliks. Die Mummahad Ali was natuurlijk wel een geweldenaar, niet alleen kwa sportieve prestaties. Die man was bij leven toch wel een icoon van de 20e eeuw. Dat moslim gedoe van hem can kiss my ass maar hij had wel een moreel kompas. Alle woke / CRT bullshit van vandaag ten spijt, hij had WEL gelijk toen hij zei "ik ga niet naar Vietnam om arme mensen die daar, en waar ik niets tegen heb te vermoorden. Bekijk het maar, ik weiger dat te doen. Doe ik niet. Vecht jullie eigen oorlog maar uit." Dat was serious #ophef. Later heb ik een boek gelezen met de titel "bloods". Dat gaat over de Afro-Amerikaanse soldaten die werden uitgezonden naar Vietnam, die steeds de kastanjes uit het vuur moesten halen met soms aan zelfmoord grenzende operaties in de meest gevaarlijke, door de vijand geinfiltreerde jungle gebieden. Het was GEEN toeval dat de donkere jongens die kut klusjes moesten opknappen. Daar zijn vreselijke dingen gebeurd. Die Vietnamezen waar ook een stelletje motherfuckers trouwens.

Asteroid-B612 | 23-04-22 | 23:40
▼ 9 antwoorden verborgen

Geen idee of ik nu gewonnen of verloren heb, vanavond is eindelijk het besluit gevallen, wij nemen weer een hond!!! Eerder nooit genoeg tijd voor gehad, en daarom geen hond meer genomen, inmiddels ben ik drie dagen per week thuis, vriendin lief werkt ook tenminste een dag per week thuis, tuin van ca. 1200 m2, en kinderen zijn ook ouder, nu moet het mijns inziens kunnen.

Dus heb ik mijn kop doorgedreven vanavond, met alle gevolgen van dien.....

Maar wel blije kinderen...

GKJP | 23-04-22 | 22:36 | 9

@Papa Jones | 23-04-22 | 22:50: De hond sprong ook nog een keer dwars door de hordeur heen. Moesten we er figuurtjes in weven, in die hordeur.

Idioot beest.

Papa Jones | 23-04-22 | 22:58

Ben gék op honden. Ben er mee opgegroeid; een fox terriër, daarna een boxer. Heb de neiging om elke straathond aan te halen.
Toch zou ik nooit (meer) een hond nemen. Huisdieren zijn sowieso handen-binders. En ze moeten eten. Ze moeten een mand. Ze moeten een bench. Ze moeten speeltjes. Ze moeten poepen. En pissen. En soms kotsen. Ze moeten naar de dokter. Ze kosten een hoop geld. En je moet er 3 keer per dag mee naar buiten. Weer of geen weer. En je moet die verse, warme, weke drollen die ze draaien met je hand oprapen. Ook al zit die hand in plastic.
Maar bovenal: een leven in een appartement op drie hoog in 020 kun je een hond van gemiddeld formaat eigenlijk niet aandoen (een mens eigenlijk ook niet).
"En een kleintje dan?" hoor ik u zeggen. Nee. Nix voor mij. Een Chihuahua of een Pomeraner is geen hond, dat is een mode-accessoire. Bovendien moet je nog uitkijken ook, dat je zo'n beestje niet per ongeluk stuk trapt.

Peter Emile | 23-04-22 | 23:26

@Peter Emile | 23-04-22 | 23:26:

Ik liep met onweer en storm juist met plezier buiten met het beest, boxer overigens, vond ik geweldig. Woon niet drie hoog en daarbij ook nog eens buitenaf, moet willen inmiddels.

GKJP | 23-04-22 | 23:32
▼ 6 antwoorden verborgen

Jaaa, geweldig! Voordat ik de vid speelde, zag ik al aan de kleding, het haar en de contrabas wat er ging komen. Lekkere cover!
Deed me denken aan de band die ik in mijn studententijd tig keer heb gezien, en ze kwamen ook opdraven op onze uitnodiging tijdens de studentenstaking toen we het hoofdgebouw van de Radbouduni hadden geblokkeerd: de Gigantjes.
m.youtube.com/watch?v=wad7Ai1OA3Y
De Gigantjes - Yaki Taki Oowah!

Kameraansteker | 23-04-22 | 22:45

@Kameraansteker | 23-04-22 | 22:45:
Die is ook goed, lekkere muziek.

Dat Postmodern Jukebox is echt iets om te volgen. Een collectief van vele zangers, muzikanten en dansers en alles covers in stijl van jazz, doowop, soul, disco en wel in orkest modus.
Leuke komische video’s.

Robyn Adele Anderson is na liefdesbetuiging met vriendje Scott Bradley een eigen project begonnen maar zelfde stijl.

Nuuk | 23-04-22 | 23:07

Owh, trouwens..!!??

De groeten...

neonreclame | 23-04-22 | 22:34 | 4

Groeten aan je lichtend voorbeeld ..

Roos | 23-04-22 | 22:59
▼ 1 antwoord verborgen

Wel verwacht dat de neger whyte zou heten. Die slavendrijvers hadden best wel zieke humor

miko | 23-04-22 | 22:34 | 1

En ze gaven hem als voornaam Blake.

CLoVis | 23-04-22 | 22:48

Mijn naam is Loes en ik ben 18 jaar en heb lang blond haar, grote borsten en ik ben heet en erg nat. Bel 0906-0506 want dat is een lekker nummertje. Barman, kopstoten voor iedereen aan de bar!

Brabeaulander | 23-04-22 | 22:33 | 8

@Brabeaulander | 23-04-22 | 22:43:
Heeft u mijn disertatie betreffend zaai/plant-uien, grootes, bieten etc deze week nog meegekregen?

reservebelgië | 23-04-22 | 22:49

Heet en nat heb ik nooit begrepen. Hoezo heet? Is haar temperatuur 100 graden celsius? Das behoorlijk heet.

Oh, ze is nat? Misschien moet ze zich drogen met een handdoek.

Adriel | 23-04-22 | 22:54

@Brabeaulander | 23-04-22 | 22:43:

Dus morgen horen we LLLLOESSSSS,
met wit stralend haar, koel en erg ijzig, om haar uien het leven te laten.

Milton_Styx | 23-04-22 | 22:54
▼ 5 antwoorden verborgen

Zeg jij nou dat ik een lul ben?

thanseeuwen | 23-04-22 | 22:33 | 2

was

skoftig | 23-04-22 | 22:45

Dat was ik niet van plan, maar nu je het zo op tafel legt zou het kunnen gebeuren dat er een uitspraak met een lading met die inhoud komt.

Frau Merkel | 23-04-22 | 23:02

Deze blijft prachtig, melancholische herinneringen

Roos | 23-04-22 | 23:00

Gaat goed.
Rot dood.
Ook Arno dood.
Van Oostende. Maar in de Brusselse scene.
Wonderlijke vogel. Nooit een blad voor de mond.
Best wel beetje icoon toch.
Les filles du bord de mer
youtu.be/iVS_5R7JwKs

reservebelgië | 23-04-22 | 22:29 | 10

@Nuuk | 23-04-22 | 22:32:
In Oostende geboren en opgegroeid.
In Brussel geland.
Toch altijd dat 'Terug naar de kust' gevoel.

reservebelgië | 23-04-22 | 22:43
▼ 7 antwoorden verborgen

Zwaargewicht>de rest

sjef-van-iekel | 23-04-22 | 22:28

Pugilistiek, Mosterd. Pugilistiek!
Nota bene mijn eerste GeenStijlwoordje.

Kameraansteker | 23-04-22 | 22:27

Ik kom er zo aan..!!

HDMI 1 vs HDMI 2...

neonreclame | 23-04-22 | 22:27 | 5

@neonreclame | 23-04-22 | 22:33:
Geen takken, stokken.

Brabeaulander: die Jiskefet is echt hilarisch! Monty Python had ook hele mooie met filosofenvoetbal.

Nuuk | 23-04-22 | 22:40
▼ 2 antwoorden verborgen

@BrutusBosch | 23-04-22 | 22:36:
Hij is CDA.
Wat lach je lief. Nuff said/smile.

edit, srry Theo. Want ik denk dat je het wel aardig bedoeld.

reservebelgië | 23-04-22 | 22:45

Wederom insgelijks Theodoor;-)

Roos | 23-04-22 | 22:51

T.G!
Proost en een mooi nummer van Sezen Aksu voor de gelegenheid. Zij wordt gehaat (serieus) door de AKP en vooral Erdogan want ze is zo seculier als de neten.
Mooi nummer uit 2002 toen ik er nog kwam want ook al een jaar of 15 niet meer geweest puur vanwege die proleet. Ik heb weinig principes maar die proleet irriteert mij mateloos.
Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı (Lyrics | Şarkı Sözleri)
www.youtube.com/watch?v=m8PyoUy7YLI

Basil Fawlty | 23-04-22 | 22:52
▼ 1 antwoord verborgen

De Inglorious Basterds hielden ook wel van een opstootje:

youtu.be/9-Bqycjw_tw

Papa Jones | 23-04-22 | 22:38
▼ 3 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl