achtergrond

Geenstijl

Beukwedstrijd Wilder vs. Fury eindigt in draw

Goedemorgen gabbers! Let's get ready to rumble!

Weet je nog, dat je vader verhalen vertelde dat hij vroeger zijn bed uit kwam voor Ali versus Foreman en Ali versus Frazier? Of misschien kwam je zelf wel uit je bedje voor Ali versus Foreman en Ali versus Frazier. Nou zoiets dus, maar nu is het Wilder versus Fury. De kampioen Deontay Wilder, 96 kilo, een onorthodoxe en ongeslagen (40-0) knock out-artist uit de Verenigde Staten, een gast met bizarre molenwieken, The Bronze Bomber, met vreemd voetenwerk, maar de hardste rechter van de planeet. Iemand die een tegenstander van naam nodig heeft om écht tot de grote jongens te behoren. En dat is Tyson Fury, 116 kilo, een Engelse proleet, The Gypsy King, ook ongeslagen (27-0), een oervechter, een trash talker, een superzwaargevecht, ging bijna ten onder aan alcohol, coke en depressie, maar terug aan de absolute top. Geniet ervan lui, zodat we later tegen onze kinderen kunnen zeggen dat we uit ons bed zijn gekomen. Samen kijken we PPV en updates volgen hieronder. Helpers weg, eerste ronde!
UPDATE: Ronde 1. Prima jabs van Tyson, die alweer lekker aan het clownen is.
UPDATE: Ronde 2 & 3. Kolere jongens, Tyson is terug, wat een gevecht. Maar ja, altijd opletten voor de rechter van Deontay.
UPDATE: Ronde 4 & 5. Lijken ons voor Fury. Deontay wacht op dat ene shot.
UPDATE: Ronde 6 & 7. Dajmmmm girl, Fury begint nu ook dikke rechters op het gezicht van Deontay te landen. Maar houdt hij het vol?
UPDATE: Ronde 8 & 9. Fury heeft het gevecht onder controle, is defensief supersterk, en ineens is het BOEM. Left hook van Wilder, Fury down. Maar hij staat weer en beukt meteen weer terug.
UPDATE: Ronde 10 & 11. Supersterke ronde van Fury, de tiende. Wilder lijkt gassed out. Ook elf is prima voor Fury. Wilder heeft een KO nodig. Laatste ronde!
UPDATE: Ronde 12. En BOEMMM, daar gaat Fury weer neer. Het lijkt over, maar de Engelsman staat tóch op en komt direct weer naar voren. Nou schiet ons maar lek hoor, wij weten het ook niet meer. Waren die twee knockdowns genoeg? Waanzinnig. Zeiden we toch.
UPDATE: EEN DRAW. Gelijkspel. Haha! REMATCH!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.