achtergrond

Geenstijl

Vacature! Politiek duider bij het NOS Journaal

Ron Fresen stopt met waardeloos duiden

DE NOS IS OP ZOEK NAAR EEN POLITIEK DUIDER

Het vertrek van Ron Fresen geeft JOU de kans te werken in de meest diverse organisatie met allemaal blanke mannen van Nederland! Ben jij een echte teamplayer die met reportages over donkere personen van kleur wel kans wil maken op een heuse DiviBokaal? Heb jij interesse te werken op de minst veilige werkomgeving van Nederland, op het kantoor van Sidney Smeets en de fractiekamer van D66 na? Ben jij pro-EU en progressief links en heb je een gezonde afkeer van Geert Wilders? Ben je bereid bij Mark Rutte op schoot te kruipen en denk je beter te kunnen pijpen dan Frits Wester en Fons Lambie? Voel jij je geroepen op pad te gaan in onherkenbaar gemaakte busjes en een neutrale microfoon en leef je in de voortdurende angst in elkaar geslagen te worden door wappies?

Dan is deze baan bij de NOS (732 fte, 784 medewerkers) misschien wel wat voor jou!

We zoeken enthousiaste kandidaten met:

- diverse genders

- de Code van Bordeaux uitgeprint onder het kussen en op de plek van de '⭕' in 'Bordeaux' een gaatje zodat je penis erdoor past

- de capaciteiten een zéér vriendschappelijke band op te bouwen met politici

- besef van de huizenprijzen in villawijken te Zeist

- kennis en kunde op het gebied van lekken

- een feilloze beheersing van de oefeningen in Politiek voor Dummies

- een naam die anders is dan 'Albert Bos'

Stuur dan je cv met duidelijke vermelding van je huidskleur en het gender van jouw keuze naar: reacties@nos.nl, onder vermelding van 'De opa is dood, leve de opa'. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

UPDATE 22.00 UUR - Dit artikel is uiteraard geschreven en geplaatst vóórdat bekend werd dat Ron Fresen lijdt aan prostaatkanker - op het moment van plaatsing was alleen duidelijk dat Ron Fresen zou gaan stoppen bij de NOS; het interview met Ron in de Volkskrant was van later op de dag. We hebben het topic aangepast.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.