achtergrond

Geenstijl

NPO zonder Eyelove = 80 eurocent pp/pm EXTRA

Kost wat, maar dan heb je ook niks

Het is ze weer eens in de bol geslagen op het Mediapark. Ze willen af van die vervelende commercials TUSSEN de programma's, en U mag dat natuurlijk weer gaan betalen. Nooit meer Almhofmeisje, Michiel de Ruyter van de Jumbo (kom nooit bij de Jumbo), spartelverse zalm van mister Li-del, Rene Froger & Kama-jaja-jippie-jippie-jeey. Zie ook Adformatie & Mediacourant.

Ze denken bij de NPO: we hebben nu zo vaak Rob Jetten, Klaas Dijkhoff, Rutte, Dilan, Dinges van RWS met die laarsjes, Gert-Jan en Sybrand zendtijd voor politieke partijen in talkshows gegeven, dan mogen ze ook wel weer eens over de brug komen met centjes.

En dan nu een veel beter plan. We stoppen met de NPO. Dan krijgt u er 3 euro 92 per persoon per maand bij. Gaan we uit van 7,8 miljoen Nederlandse huishoudens, dan gaan die er MEER DAN 100 EURO op vooruit per jaar! Is dat even goed nieuws in deze barre tijden van nivellering onder het Juk van Rutte! Honderd piek. Toch een volle tank, een kuub eikenhout bij Staatsbosbeheer danwel een maand eten voor een alleenstaande bijstandsmoeder met drie kinderen. 

U houdt bovendien tijd over om een boek te schrijven, een kind op de wereld te zetten en/of een boom te planten & de politieke analyses halen we dan gewoon bij SBS Binnenhof!

Vroeger, toen je nog brute Volvo's in reclames had...

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Kassa! Kabinet krijgt CLAIMS voor schadevergoedingen na slavernijexcuses

Excuses slavernijverleden zorgen voor meerdere tot claimindiener gemaakten

@Mosterd | 04-03-24 | 15:00 | 354 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.