Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Jodenhatende ruitensloper 020 alweer vrij. Interim-BM Van Aartsen neemt een warm bad

Hij is alweer vrij. Het Palestijnse pus dat vanmorgen helemaal Kristallnacht ging op een Joodse eetgelegenheid in Amsterdam Gangsterveenseweg. Want zo rolt onze rechtsstaat.

Social

Het duurde een minuut voordat de politie zijn ramen roeiende agressie onderbrak (terwijl je toch maar 10 seconden nodig hebt om zo'n moslimterrorist een kijkgat in de kokosnoot te knallen maar OK), en het duurde bijkans nog korter eer hij weer op straat stond. Regels zijn regels en volgens die regels mag je 'm maar 4 tot 6 uur vasthouden, ook voor agressieve jodenhaat in tijden van terroristische hoogspanning. Elk open plein is van Merkellego voorzien tegen Witte Busjes, maar een pro-Palestijns individu dat daadwerkelijk de haatdaad bij Allahs woord voert en los geht op een Joodse toko, wandelt dezelfde avond nog onbekommerd over straat. Waarom hebben we überhaupt (Duits woord) een rechtsstaat?

De identiteit van de agressieve intrigant is onbekend, maar hij bezit wel een "tijdelijke verblijfsstatus" dus hij zal  vanuit het politiebureau wel naar een We Are Here-kraakpand geschutzstiefeld zijn voor een bord door Wil  Eikelboom gedoneerde slobbersoep. Maakt ook allemaal niet uit, volgens de gemeenteduitser van dienst van D66, Reinhardt von Dantzig, is het allemaal de schuld van Trump dus wat kan hij d'r aan doen. En dat allemaal op de dag dat salafistfucker Van Aartsen zijn intrek in de hoofdstedelijke ambtswoning neemt. Een 'warm bad' noemt hij dat en gezien het festival van salafisme wat onder zijn gezag van Den Haag geworden is, snappen we zijn blijheid wel. We hopen dat de lieve mensen van de SGP vanavond rustig kunnen eten in de Westbank van 020. Evenals de hoofdstedelijke Joodse gemeenschap.

P.S. De vijf dronken wannabe-terroristen die in Enschede een molotov richting een moskee gooiden maar alleen dertig vierkante centimeter bermgras blakerden, zitten geen 4 uur, maar 4 jaar vast. Dit ter vergelijk.
UPDATE: AT5 zegt dat hij tóch een nachtje vast blijft zitten. Of hij daarna per kerende hatemail terug naar het land van herkomst wordt gestuurd, is vooralsnog onduidelijk.

Social

Wat betreft het Jeruzalem-besluit van Trump..

prima score

..is echt helemaal niemand van de Stand punt en el stemmertjes het met Halbe Zijlstra, D66 of Beatries de Graaf eens.

Reaguursels

Inloggen

De advocaat zegt dat er geen sprake is van antisemitisme en dat we vooral niet moeten denken aan de kristalnacht. De palestijn was alleen kwaad op de Israelische regering. Takyja, die lui liegen allemaal alsof het gedrukt staat. Waarvoor heeft die gek een advocaat, hij heeft niet eens een verblijfsvergunning. Die hoopt hij nog te krijgen. En is hij een vluchteling? Uit welk land komt hij dan? Er wordt verder niets bekend gemaakt en alles wordt met de mantel der liefde bedekt. Deze "vluchteling" wordt al jaren hier in de watten gelegd en als dank slaat hij een Israelisch restaurant aan gort. Ik ben er zo klaar mee!!

Broma | 08-12-17 | 22:58

Iets met gelijke monniken andere kappen mompelt.

Umberto die trotzoni | 08-12-17 | 14:39

De ‘Damschreeuwer’ kreeg 16 maanden cel en acht voorwaardelijk, en een boete van 10.000 euro. Erwin L. heeft bijna twee jaar in voorarrest vastgezeten voor het gooien van de waxinelichthouder terwijl hij uiteindelijk veroordeeld is voor 5 maanden cel... En deze terrorist laten we lopen en zetten we niet eens het land uit.

Berry_Thiaudet | 08-12-17 | 13:58 | 1

misschien iets voor de mossad?

ger1306 | 08-12-17 | 19:13

Het optreden, of liever het niet direct optreden van de politie is zeer kwalijk! Ik neem aan dat deze klojo's op non actief worden gesteld! Wat een aanfluiting! Wordt de dader, deze moslim het land uitgezet? Of gaat Grapperhaus met hem in gesprek! Kutzooi!

Lexus01 | 08-12-17 | 13:19

Bij deze knuppel was de intentie de ramen ingooien. Bij die 4 knuppels uit Enschede was de intentie om een moskee in de hens te steken. Alleen de vergelijking met elkaar, daar zou de schrijver van dit stuk zich diep moeten schamen. Als deze aanslag was gelukt en er waren mensen in de moskee geweest dan was de kans groot aanwezig van ernstig of zelf dodelijk letsel.

Dat deze randdebiel zo snel wordt vrijgelaten is natuurlijk ook van de zotte.

jezusisonzin | 08-12-17 | 10:56 | 1

Niet "als" er mensen geweest zouden zijn, ze waren er niet. Degenen die de molotov cocktails gegooid hebben worden terecht gestraft, maar ooit wel eens van proportionaliteit gehoord. 4 uur vs. 4 jaar. En als we toch in "als- termen" gaan spreken dan wat "als" er wel Joden in het restaurant waren geweest, had hij ze dan niks gedaan met zijn knuppel??

wimaa | 08-12-17 | 11:17

Vol afschuw heeft het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap kennis genomen van het inslaan van de ruiten van een kosjer restaurant aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. De uitlating die de pleger getooid met Palestijnse vlag deed, “Palestina”, en, “Allahu akbar”, maken duidelijk met welk motief deze wandaad is gepleegd: vergelding, het aanjagen van schrik, en daarmee is duidelijk dat het niets minder is dan een daad van terreur. De politie heeft de dader opgepakt. Joden in Nederland, in Amsterdam, moeten in veiligheid hun identiteit kunnen koesteren. Daartoe behoort ook dat er een Joodse middenstand is, winkels, restaurants en andere soorten van dienstverlening. Voor mensen die kosjer eten is de aanwezigheid van kosjere restaurants een must. Dit geldt voor de inwoners van Amsterdam maar ook voor toeristen die naar Nederland komen en waarvan een deel kosjer wil kunnen eten.

Het NIK spreekt zijn steun uit aan de restauranteigenaar. Met deze wandaad wordt de gehele Joodse gemeenschap getroffen.

Mazoeza | 08-12-17 | 10:54 | 1

'Joden in Nederland, in Amsterdam, moeten in veiligheid hun identiteit kunnen koesteren.'

Maar dat is het hem nu net. Dat kunnen ze al jaren niet meer. Joodse scholen en synagogen zien eruit als Fort Knox en er stonden zelfs tijden lang semi-permanente(!) politieposten. Joden die zichtbaar met een keppeltje op lopen worden bespuugd, geïntimideerd en soms erger. De buurten waar ze wonen worden ze uit weg gepest. En weet u nog die walgelijke overval op het bejaarde echtpaar Blog? Wat die allemaal aan abjecte bagger over zich heen kregen als concentratiekamp overlevenden? Nóóit meer iets gehoord van eventuele daders die zijn opgepakt. Het is een regelrechte SCHANDE dat Nederland dit al zo lang heeft laten door etteren!

Sjefke7807 | 08-12-17 | 12:42

Er zal hem toch wel excuses zijn aangeboden vanwege het verstoren van zijn vredelievende activiteiten door die agenten?

Nicky_Labanda | 08-12-17 | 10:47

'Of hij daarna per kerende hatemail terug naar het land van herkomst wordt gestuurd, is vooralsnog onduidelijk.'
Daar heb je toch echt twee landen voor nodig, Nederland kan niet in z'n eentje iemand in een ander land droppen. Tenzij we aan kunnen tonen dat hij via een ander Europees land Nederland is binnengekomen zal België of Duitsland deze man echt niet toelaten, om over landen als Irak of Syrië nog maar te zwijgen die ook niet zitten te wachten op dit soort haatzaaiers. Wordt trouwens tijd dat geweld (inclusief vandalisme) tegen andersdenkenden en gelovigen veel en veel zwaarder bestraft wordt, dit restaurant is natuurlijk niet toevallig de sjaak. Die vier jaar voor de 'vijf dronken wannabe-terroristen die in Enschede een molotov richting een moskee gooiden' (wannabe? wtf? ze gooien een brandbom) zou het minimum moeten zijn om onze democratie tegen dit soort terreur te beschermen.

Ardbeg | 08-12-17 | 10:33 | 1

Nederland kan niet in z'n eentje iemand in een ander land droppen. Waar een wil is, is een weg. Ooit gehoord van de 7- c.q. 12-mijlszone. Vraaag maar na in Argentinië.

gnor | 08-12-17 | 11:04

DWDD de staat b]van Nederland anno 2017 gezien en de tekening daarna. De conclusie was, Nederland bevindt zich in een deplorabele staat. Maar het woord islam, moslim, turk of marokkaan kwam geen één keer voorbij. Wat een verzameling schijtlijsters zate daar. Terwijl de burger op nog een druppel na binnenkort naar de wapens gaat grijpen en die hele allochtone troep met hun linkse vrindjes het land uitknalt.

Willemdrie33 | 08-12-17 | 10:09

@Louise-in-de-pels | 08-12-17 | 09:42

Helaas kan ik om de een of andere vage reden niet meer direct reageren op uw post (?).
Natuurlijk heeft u een goed punt en daar ben ik mij ook van bewust.

De reden waarom ik nu graag expliciet bij joodse ondernemers wil / zou willen kopen, is juist omdat mijn religie-vrije geest zich verzet tegen de idiotie dat de ene 'religie' alle ruimte lijkt te krijgen (tot aan maatschappij-verstorende activiteiten aan toe), en de andere zich dient te verstoppen tegen de agressie van eerder genoemde categorie.

Een ander, wat mij betreft behoorlijk relevant verschil: de joodse gemeenschap is voor het overgrote gedeelte goed geïntegreerd, het betreft intelligente hardwerkende mensen die hun beste beentje voortzetten, een seculiere levenswijze handteren, en een enorme bijdrage hebben geleverd / nog steeds leveren aan wetenschap en cultuur - en dit allemaal in tegendeel tot de allahakbars, die halsstarrig vasthouden aan hun zogenaamde 'superioriteit', maar in realiteit geen ene fuck in te brengen hebben.

Ondanks het feit dat ik persoonlijk niet in staat ben om ook maar enige vorm van 'religie' te begrijpen, laat staan te ondergaan, gaat mijn sympathie in dezen toch echt keihard uit naar het joodse volk.

EefjeWentelteefje | 08-12-17 | 10:05 | 1

Eerder had u, net als ik, het probleem met de dubbelposts toch?
Had ik ook, evenals het probleem niet direct onder een andere reactie te kunnen tegelen.
Inmiddels zijn beide problemen vanzelf (?) over gegaan.
Het dubbelposten bij u toch ook?
Moed houden lijkt het devies, net als voor de Joden.

D-Fens_1963 | 08-12-17 | 10:50

De politie noemt het moedwillig vandalisme. Dat is een relatief licht vergrijp en sta je zo weer op straat. Maar dat was het niet, het was regelrechte terreur tegen Joden.

doskabouter | 08-12-17 | 10:01 | 1

Hij heeft zich bovendien wederrechtelijk de toegang verschaft tot een lokaal en hij bediende zich van middelen om vrees mee aan te jagen en overtrad zo artikel 138 SR (maximaal 1 jaar gevangenisstraf) : www.wetboek-online.nl/wet/Sr/138.html

tipo | 08-12-17 | 11:30

Hate crime. Gewoon het land uitzetten.

Dutch_Holland | 08-12-17 | 09:52

Dit is niet zomaar geweld, dit is geweld met een religieuze achtergrond en zou derhalve zeer streng aangepakt moeten worden.

BozePaarseMan | 08-12-17 | 09:46

Quote: 'Regels zijn regels en volgens die regels mag je 'm maar 4 tot 6 uur vasthouden,'
Dit is natuurlijk niet helemaal waar. Je mag maximaal 6 uur vastgehouden worden, zonder inzekeringstelling door de hulp-officier van justitie, maar als in die 6 uur genoeg bewijs is verzameld voor een strafbaar feit en het OM ziet een mogelijkheid tot succesvolle vervolging, zal de verdachte 3 x 24 uur in hechtenis kunnen worden gehouden voor aanvullend onderzoek, tot een voorgeleiding bij de rechter-commissaris. De RC gaat in gesprek met de verdachte en de officier legt de verzamelde bewijzen op tafel om gevangen-houding te eisen. De advocaat van de verdachte kan bezwaar maken en zal bepleiten dat de verdachte z.s.m vrij moet komen, althans niet in voorlopige hechtenis (of voorarrest) zou moeten worden genomen. Aangezien er videobeelden + foto's + verklaringen van twee agenten + verklaringen van de eigenaar (het slachtoffer) en (mogelijk) van diverse ooggetuigen zijn, zou je zeggen dat niets de rechter-commissaris in de weg staat deze idioot lik op stuk te geven en in elk geval met de feestdagen een periode vast te houden voor de duur van tenminste 10 dagen, die verlengt kan worden met nog eens 3 x 30 dagen. In die periode van 90 dagen kan men de verdachte voor laten komen (waarschijnlijk politierechterzaakje) en hem straffen. De opgelegde straf kan meteen uitgezeten worden en de eventueel voorwaardelijk opgelegde straf kan als 'stok achter de deur' fungeren.
Maar goed, het hele politie & justitiesysteem is door en door verziekt, door linkse idioten die straffen niet als oplossing zien, maar de dialoog als heilig ervaren (liefst met een kopje verse muntthee in de moskee na het vrijdagmiddaggebed -waar we als agent uit de provincie naast Aalbersberg op de knietjes mogen bidden voor een betere liefdevolle samenleving (want Islam is vrede)... hoofddoekjes, jurken, baarden en licht terroristische activiteiten (als deze idioot pleegt) moeten kunnen om de lont in het kruitvat niet verder in de brand te steken en de boel (net voor Kerst) te laten escaleren... We hebben namelijk te maken met explosieve vorm van geloof aanhangen en daar moet je als harlekijn (aan touwtjes) op instructies van de autoriteiten -puppetmasters- zichtbaar voorzichtig en vervuld van mededogen mee omspringen, want we moeten er toch niet aan denken dat vriendjes en vriendinnetjes-tijdelijke verblijfstatushouders boos worden...

Jan Gordelroos | 08-12-17 | 09:34

Geen stijl absoluut onredelijk tov de politie dit keer. In een land waar zo weinig respect voor de politie is, dat je 12 man nodig hebt om een broodje kebab-eter uit een bus te krijgen, zou ik als politieman ook even afwachten tot de verontwaardiging zo is toegenomen dat iedereen achter ingrijpen staat. Doe je dat niet en grijp je meteen in dan valt de linkse magistratuur en het verdere linkse Nederland over je heen omdat je een vreedzaam protest tegen het handelen van Trump door die nare politie in de kiem gesmoord is. Dus mijn advies voor de politie is "helaas": Laat het eerst maar even gebeuren voordat je ingrijpt want anders heb je weer eens iemand het recht van demonstratie ontnomen. Juist Geen Stijl moet dat kunnen begrijpen voordat ze over de politie gaan zitten zeuren.

wimaa | 08-12-17 | 09:33 | 1

Is niet zo belangrijk, wie er als terreurminnende linxen over je heenvallen. Wanneer de politie EINDELIJK eens -zoals door de meerderheid van de bevolking gewenst- dit soort achterlijke religieus gemankeerden keihard aanpakt zal de bevolking in grote meerderheid achter de politie staan.
Helaas zal daar eerst de onderdanige policorrecte pliesietop voor moeten worden kaltgestellt (figuurlijk hoor).
Maar dat dit zal gaan gebeuren is ZEKER.......

pennestront | 08-12-17 | 13:14

Alle religies beweren dat zij de enige is die het bij het rechte eind heeft. Oorlog zal er dus altijd blijven tussen die groepen omdat iedere groep zich als uitverkoren voelt en hiermee zegt dat de ander minder is. Kritiek op religie hebben en als reactie direct uitgemaakt worden voor linkse wegkijker of nazi of antisemiet, is erg goedkoop en getuigt van dommigheid. Maar laat ik de joden in de zaak Israël eens zelf spreken, een groep joden, de Neturei Karta. Die vinden dat de staat Israël helemaal niet mag bestaan. Joden hangen zeer aan wat in de bijbel staat en daar staat ook in dat de joden op de messias moeten wachten en pas daarna mag er pas een staat Israël worden opgericht. De Neturei Karta zijn hierin zuiver in de leer en vinden dat de oprichting van Israël na de 2WO een actie is die door de messias gedaan moet worden en niet door een afspraak door mensen in het leven geroepen. Zij volgen het oude testament. Maar natuurlijk wil het niet zeggen dat wat er in een boek te lezen valt ook daadwerkelijk uitgevoerd moet worden als waarheid. Gods verbond met Abram (later Abraham), en nog eens bevestigd aan Isaak, gods stem die hij hoort en hem een stuk land in eigendom belooft. Dat alles, tot op de dag van vandaag, daarop is heel de staat Israël gebaseerd. Maar op het beloofde stuk woonden al mensen, en dat was een probleem en daarom gaf Jaweh ook toestemming aan Abram om onderweg bv inwoners van Sodoma en Gomorra te verdelgen, zogezegd omwille van hun zonden (zie vervolg).

Louise-in-de-pels | 08-12-17 | 09:28 | 1

vervolg:Dat beloofde stuk land lag niet braak, er woonden Kanaanieten en Perizzieten, de oorspronkelijke bewoners van die streek. Die zagen hoe een groep mensen (Aram en volgelingen) hun vee op hun land lieten grazen en gelijk ook dat land inpalmden. En dat alleen omdat in een of ander boek stond geschreven dat ene god hun dat land had beloofd.
En op deze basis land geclaimd kan worden, moet die mogelijkheid ook bestaan voor anderen. Persoonlijk vind ik dat men nooit land kan claimen op basis van een of andere religie die zegt dat ene god een groep mensen iets belooft.

Louise-in-de-pels | 08-12-17 | 09:29


Gideon Italiaander! Prachtwinkels. Prachtkerel.
@Bigi Bana Boy | 08-12-17 | 09:04

Waar zit-ie? Ik kom graag langs!

Hier in Utrecht is zowat geen joodse winkelier meer te vinden, of ze hebben zich zodanig verstopt dat ze voor een atheïstische kooplustige als ik niet meer te herkennen zijn (tsja, waarom zou dàt nou zo zijn... zucht).
Er zit hier nog een joods bakkertje in de Zadelstraat, is zowat nog de enig herkenbaar joodse winkelier.

EefjeWentelteefje | 08-12-17 | 09:21 | 1

Een atheïstische kooplustige die koopt bij religieuze winkels waarvan de aangeboden koopwaar langs de religieuze lat wordt gelegd, zoals halal en koosjer geslacht vlees, één voorbeeld dat nu net atheïsten nu net afkeuren.

Louise-in-de-pels | 08-12-17 | 09:42

Mooi.
Vanaf nu worden halalwinkels/restaurants door mij nog heftiger vermeden.
halal = haat = ultieme religieuze achterlijkheid = negeren.
Vanavond lekker uit eten bij Israëlisch restaurant.
Dat pleuristuigh daarr raken waar het het meeste pijn doet; in de portemonnee.
לאכול טעים!

pennestront | 08-12-17 | 09:16 | 1

Ik ging daar toch al nooit heen, vond ze niet echt hygiënisch.
Wel ging ik graag naar Joodse winkels voor "meikaas"
Helaas kom ik dat niet meer tegen de laatste tijd.,

mallekater | 08-12-17 | 13:48

PvdA CDA VVD en D66 zijn laffe incompetente landverraders.

frisenfruitig | 08-12-17 | 09:12

Eruit zetten? Ja hoor eens, je kan niet eerst zingen dat hij welkom in ons land was om gem er daarna er weer uit te zetten hé? Kan je niet maken.

Bigi Bana Boy | 08-12-17 | 09:03

Ik koop - voor zover mogelijk - alleen nog bij joden.
Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.

EefjeWentelteefje | 08-12-17 | 08:57 | 1

Gideon Italiaander! Prachtwinkels. Prachtkerel.

Bigi Bana Boy | 08-12-17 | 09:04
-weggejorist-
Taxi!! | 08-12-17 | 08:37 | 3

Mohammedanen die nieuwe Joden....?

In Auschwitz is een belangrijk deel van de Europese cultuur, wetenschap en het geweten van Europa verdwenen, terwijl we , in een Europa zonder moslims, het wegvallen van hun bijdrage niet eens zouden merken…en dit terwijl hun aantal al vele malen groter is.

Mazoeza | 08-12-17 | 08:37

Is verwarde man die geen treinkaartje kon kopen naar de ambassade van Israel of de VS. En ik ben blij dat ie niet bij een joodse kleuterschool naar binnen is gestapt.

MagIkAlWeer | 08-12-17 | 08:18

Na landverraad, is nu ook jodenvervolging salonfähig. Het Nederland van vvd, pvda, cda, d66 en consorten.

Parel van het Zuiden | 08-12-17 | 08:18

Gevluchte Christenen vernielen Shoarmazaak vanwege gewelddadige onderdrukking in Syrië. Noord-Koreaans restaurant in Amsterdam in de fik gestoken door Zuid-Koreanen, vanwege atoomdreiging. Tibetaanse vluchtelingen vallen personeel van Chinees restaurant aan. etc. Raar dat dit eigenlijk nooit gebeurd. Waar ligt dat nou aan?

salsaparilla | 08-12-17 | 08:16 | 1

En zo is het.

Maar gewoon blijven wegkijken met zijn allen.....

Taxi!! | 08-12-17 | 08:28

Ophouden met halfslachtig beleid, de Moslim op zijn plaats zetten en de fanatiekeling kleur laten bekennen. Dat is wat we nu even aan Trump te danken hebben. Ik vind het best.

Tapioca pudding | 08-12-17 | 08:03 | 1

Prima.

beau van rtl | 08-12-17 | 08:12

We gaan toch nog steeds niet op geert Wilders stemmen hoor want die zegt minder minder en kopvodt. Duh. Nee het gaat goed in ons gave land. Politie beveiliging bij kerken joodse scholen en restaurants. Journalisten moeten beveiligd worden en ga zo maar door. Gaaf land hoor. En de NPO en RTL blijft ons door de strot drukken dat Trump een lul is en de schuld van alles. En Wilders is gek.
Als je s morgens het nieuws leest ben je ziek voor de hele dag. De corrupte elite gaat gewoon door met ons land weggeven aan Europa. Voor hen staan de vliegtuigen naar Canada al afgetankt klaar.
Maar geen PVV stemmen hoor. Die Wilders die zegt maar wat. Fijne lichtjesfeest dagen .

beau van rtl | 08-12-17 | 07:32

Als je je tijdelijk status in NL gebruikt om je eigen kristalnacht te organiseren dien je gewoon de grens over gepleurt te worden.

noerg | 08-12-17 | 06:58 | 3

1 ruit.... kristalnacht...

Donkersloot | 08-12-17 | 08:44

Donkersloot: in Amsterdam-west werd anders direct feestgevierd, vriend.

BenPakdee | 08-12-17 | 09:04

Wie het kleine niet eert. Het waren trouwens minimaal 2 ruiten en best wel grote. Dus toch kristalnacht. Je moet ergens beginnen.

beau van rtl | 08-12-17 | 09:07

Dus, conclsuie.. als u het als k*tburger in dit land ergens niet eens mee bent, mag u volledig los gaan op de woning, bedrijf of whatever van diegene die mogelijk wel profijt heeft van de maatregel of beleid van de overheid. Als u wordt opgepakt kunt u aangeven dat uw uitbarsting het gevolg is van het beleid van de overheid..
Morgen maar eens kijken wie ik verantwoordelijk kan stellen van de verhoging van de AOW, mijn pensioen dat de EU in is gegaan, mijn werkeloosheid door reorganisatie, mijn torenhoge energierekening komend jaar en de zorg die niet meer wordt geleverd ondanks mijn maandelijkse verplichte premieafdrachten..

fikkieblijf! | 08-12-17 | 06:57

Die molotof op doe moskee zal later blijken een peuleschil te zijn. Ik ben het zat. Veel zijn het zat. Nog meer worden het zat. Er komt een dag dat het genoeg is en de poep de ventilator raakt.

Swonchek | 08-12-17 | 06:16

Het filmpje was zelfs net even op FOX news om 5:31

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 05:32 | 2

Die yankees zullen wel gedacht hebben, wat een ongelooflijke theedrinkende en iftar meemakende watjes die cops daar in the Netherlands.

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 05:35

Valt onder de catogorie je oogst wat je zaait...

Swonchek | 08-12-17 | 06:17

De Politie agenten "kregen" geen contact..
Ff serieus..
Contact moet je maken, dat krijg je niet.

De man in het blauw krijgt wel contact, omdat hij het maakt.

Hadden ze verwacht dat hij gelijk met zijn handen op zijn rug achterwaards al bekennend naar de agenten toe zou lopen zodra zij de straat inreden?

Zit er iets in het drinkwater waar ik nog een paar dosis van tegoed heb?

Wat een kulverhaal dat alleen een beetje kracht krijgt van de term "opscentrum" of whatever ze het noemen en de achtergrond met de schermpjes die uitstralen "wij houden alles scherp in de gaten"
Ook al kijkt er niemand naar die schermen..

Lionfromzion | 08-12-17 | 05:11 | 4

Was dit in de VS gebeurt dan hadden de agenten al direct hun wapen getrokken en waren ze tot actie overgegaan.

Graaf Monte Cristo | 08-12-17 | 08:54

GRaaf M.C.-->precies; daar zijn de criminaliteits-cijfers ook een stuk lage... eh... oh nee, toch niet.

Donkersloot | 08-12-17 | 08:56

Agenten hebben precies het juiste gedaan, Ruit inslaan is belhamelgedrag, onrechtmatig betreden en vlag stelen is een misdrijf. Hij werd toen ook meteen gepepperd, Hulde aan de koelbloedige politieagant!!

BenPakdee | 08-12-17 | 09:06
▼ 1 antwoord verborgen

Mochten er morgen doden vallen zogenaamd door Trumps uitvoering wat al in 1995 is beslist en ook door Clinton, Bush, Obama elke keer is gezegd. Er zijn toevallig opnamen van: Jeruzalem is onverdeeld de hoofdstad van Israël zeiden ze allemaal. Media willen graag dat er doden vallen om Trump er de schuld van te kunnen geven.

Kunnen ze het dan niet relativeren en zeggen dat er meer doden vallen in het verkeer en door keukentrapjes dan door Trumps besluit om te doen wat al lang was afgesproken ?

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 04:32

kindapaas | 08-12-17 | 03:36
"begruikelijke " stel ik voor als newspeak word of the year

kindapaas | 08-12-17 | 03:39 | 1

covfefe of was het covefe ? Wie is er niet groot mee geworden ?

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 04:04

Heeft Trump het filmje al op twitter gezet ? Deze actie bewijst toch alleen maar dat je geen islamieten als vluchteling wil ? Er lopen veel potentiële tijdbommen rond tegenwoordig, bij deze was het lontje zo kort dat hij eerder dan gepland afging. Gelukkig voor hem woont hij in Nederland en kan hij doorgaan met het voorbereiden van zijn echte daad tegen het Westen en voor de grote god na 4 uur op het politie bureau.

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 02:15 | 2

De erkenning van Jerusalem als hoofdstad van Israel komt binnen een week na de "travel ban", dat is geen toeval. De bedoeling is dat Islamitische microterreur in het "Vrije Westen" verschuift van vandalisme, straatroof, inbraak met overval, verwarde mannen enz enz naar Islamitische microterreur. Dat drijft gaandeweg een steeds grotere wig tussen de gastlanden en de "inwonende" moslims. Goedpraten met de begruikelijke oorzaken "achterstelling, uitsluiting, etniciteit, racisme, culturele achtergrond" enz enz. wordt steeds lastiger vol te houden.
Het doel: verstoren van de beoogde liefdesrelatie tussen het "vrije Westen" en de Islam als bevrijdingstheologie, zijnde het meest recente NWO/Bilderberg/UN agenda 21 Global Goals speeltje[*].

[*] alu alert voor wie een andere conclusie trekt ;)

kindapaas | 08-12-17 | 03:36

@kindapaas

Hoewel ik weet dat je verhaal hout snijdt, kun je niet ontkennen dat het niet moeilijk is een dergelijke "verstoring" te bewerkstelligen. Islam heeft al eeuwen een schurfthekel aan alles wat anders is dan zijzelf, en liggen ze niet met ons in de clinch, dan wel met elkaar.

OpperGek | 08-12-17 | 09:25

Filmpje gaat de hele wereld over. Paul Joseph Watson, Pamela Geller.

Bedenk dat, politie en justitie. Wereld kijkt mee.

Lewis Lewinsky | 08-12-17 | 01:39 | 1

Hele wereld ziet dat ook Nederland gevallen is onder islam-terrorisme.
De beschaafde wereld moet verder zonder Nederland.

rijk | 08-12-17 | 03:06
-weggejorist-
Jetstream | 08-12-17 | 01:19

Wat vind DENk hier eigenlijk van?

Annetje1964 | 08-12-17 | 00:36
Die zitten op de Trump train. Namelijk dat het zijn schuld is. Dat hun broeder een willekeurige joodse restaurant molesteert op een ander continent waar zowel Trump als hun Heilige land zich bevindt.

Graaf_van_Hogendorp | 08-12-17 | 01:13

Hoe een moslimterrorist te herkennen:
Roept Allahoe Akbar - check
Palestijnse vlag in de hand - check
Slaat met stok ruiten in van kosher restaurant - check
Dringt binnen en verovert Israëlische vlag - check

Politie: kan van alles zijn, maar wij houden het op liefhebber van levend Stratego.

Lewis Lewinsky | 08-12-17 | 01:05 | 4

@Graaf_van_Hogendorp
Niks verward. Ging doelgericht te werk. Voorbedachten rade. Stok meegenomen. Vlag meegenomen. Allahoe Akbarren. Ruit na ruit inslaan. Israëlische vlag buit maken.

Lewis Lewinsky | 08-12-17 | 01:22

Als je als ambtenaar werkloos wordt (is dat mogelijk?) dan kan je altijd nog politieagent in Amsterdam worden, die kunnen namelijk ook niks.

rijk | 08-12-17 | 03:08

Ja maar moslimterrorisme is zoveel papierwerk voor pliesiemensen...

CynicalBastard | 08-12-17 | 08:20
▼ 1 antwoord verborgen

vernieling?

bodypoppin | 08-12-17 | 01:02

Restauranteigenaar: Ik word vaak onvriendelijk begroet.
Jinek: Onvriendelijk? Wat dan?
Restauranteigenaar: Met de Hitlergroet, dus.

Lewis Lewinsky | 08-12-17 | 00:59 | 2

Het meest schokkende was dat er niemand aan tafel geschokt was... ze weten het dondersgoed allemaal. En normaal zou een objectieve journalist doorvragen, iets van wie doen dat dan ? Nou Eva dat is veilig van jou elite dorpje in Amsterdam Zuid maar toch dichtbij.

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 02:28

Arabieren dus.

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 02:29

En, zo begon het. De haat tegen het oude volk is weer helemaal geaccepteerd

Retepsteeltje | 08-12-17 | 00:47 | 2

Genetisch gezien zijn de palestijnen de meest zuivere afstammelingen van abraham.
De haat tegen de duitsers is weer helemaal geaccepteerd.
Niet verstandig.

goed_begin | 08-12-17 | 00:55

Goed begin
Je gelooft toch niet echt dat de Aartsvaders theorie uit de bijbel correct is.

Tapioca pudding | 08-12-17 | 08:07

Wij zaten naar het nieuws te kijken in de herhaling en zagen het gebeuren. Mevrouw Evocatus spoot vuur en wipte bijkans van de bank, dat is knap als je ernstig ziek bent.

Ik vloekte hartgrondig alle vier de muren tot stof en dat de buren geen aangifte tot burengerucht hebben gedaan is me nog steeds een raadsel.

Nog eens gekeken en ja, hoor, de twee agenten staan kennelijk werkloos toe te zien hoe deze gore schoft te werk gaat.

Wat deden ze in godsnaam, hogerhand om orders vragen? Plastic afwashandschoenen trekken, van die blauwe met gevarieerde vingerribbels? ik kon het niet meer aanzien.

De enige gedachte is: Waar is de honkbalknuppel (Normaliter ben ik zachtaardig) Dit soort vulgus!

Hoe lang gaat deze figuur achter de tralies en na het uitzitten van de straf, naar welk roversnest wordt hij dan uitgezet? Zo niet, U kent mij, dus goelag.
Sub omni canone, Evocatus

Evocatus | 08-12-17 | 00:43 | 1

Je bent denk ik niet erg geintresseerd in de reden waarom de agenten als in een ware actiefilm met Mel Gibson bovenop de relschopper waren gedoken. Anders had je geweten dat dit een protocol is om te voorkomen dat je een nog niet waargenomen mes in je donder krijgt. Of een kogel in je pens. U is een geval van de Beste Stuurlui die tegen de tv zitten te schreeuwen. Blijf lekker Lethal Weapon kijken, gelukkig zijn deze agenten verstandiger.

Donkersloot | 08-12-17 | 08:48

Ik denk dat we voor de verneuking van onze rechtsstaat moeten kijken naar de processen die dat in gang hebben gezet en niet zozeer naar het gevolg, een pallie die met een vlag zwaait en een ruit intrapt.

goed_begin | 08-12-17 | 00:37 | 2

"... processen die dit in gang hebben gezet...", zeg je.

Deze processen zijn de verlinksing van de maatschappij de afgelopen decennia. Niet in stemgedrag. Juist niet! Juist andersom. Maar daar hebben de linkse machthebbers schijt aan. Als het niet via de democratische weg gaat doen we het via onze macht binnen instituties:

- Besturen van steden + heel veel linkse ambtenarenapparaten.
- Verlinksing van het onderwijs (vraag Baudet maar).
- Verlinksing van Justitie: Politie, niet de gewone agent, maar de lagen daarboven juist, puur links. Verlinksing van het OM en onze rechters, die altijd wel een links argument weten te vinden voor hun vriendjes en allochtone taakstafjes, maar voor niet-linksen voor dezelfde dingen hoge straffen eisen en geven (Enschedese moskee en deze aanslag op Joods restaurant bijv: 2 totaal verschillende uitspraken). Vertrouwt iemand nog onze linkse Justitie nog?
- Verlinksing media: Je hoeft maar naar de NPO te kijken voor je dagelijkse portie linkse indoctrinatie. Of de krant te lezen (NRC, VK, Trouw, Parool, joop.nl)

Al met al verliest links in het parlement, maar daar geven ze niets om, omdat links de macht heeft binnen niet democratische instituties: bestuur, onderwijs, media, justitie (politie, OM en rechters). Dan regelen ze het zo wel, ondemocratisch hun standpunten door te drukken.

Jan3863 | 08-12-17 | 00:58

Jan3863 | 08-12-17 | 00:58
Net als jij duid ik structureel overspel. En die combinatie met narcisme maakt het helemaal af.
Daarnaast schat ik de authenticiteit van jou mening laag in.

goed_begin | 08-12-17 | 01:12

De aanslagplegers op een moskee in Enschede kregen 4 JAAR: terrorisme op moslims.

Deze terroristische aanslagpleger op dit Joodse restaurant is alweer vrij.

Hoe dan? Hoezo moslimvriendjes bij politie, OM en rechters?

Jan3863 | 08-12-17 | 00:29 | 3

Het met 2 maten meten is misselijkmakend, ik ben er van overtuigd dat een AI rechtssysteem het beter doet dan onze menselijke rechters. Geef de computer de juiste parameters in bij elk nieuw kabinet en je krijgt eerlijke rechtsspraak die het volk wil. Ook zou je rechters kunnen kiezen tussentijds tijdens het omzetten naar het eerlijke AI systeem.

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 02:55

Oh nee dit is gewoon vandalisme, hier komt niet eens een rechter aan te pas. Shit ons systeem is echt gruwelijk verziekt.

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 03:00

En wie bepaalt die AI parameters dan? Denkt u echt dat dat in huidige omstandigheden "eerlijke" (kotswoord!) Rechtspraak op gaat leveren?
Begin dan eerst met de parameters "rechtvaardig" (niet "eerlijk" ) en "geen tolerantie jegens intolerantie" , de ontbrekende weefsteekjes in onze huidige samenleving.
"Eerlijk" daar hebben we dank zij decennia d666 en pvdafbraak knuffelen al veel te veel van.

CynicalBastard | 08-12-17 | 08:32

Als ik me een beetje verplaats in die asielzoekers dan heb je zo'n 80% kans dat ze analfabeten zijn. Dus er was 20% kans dat dit zou gebeuren. Fact. It is.

Rest In Privacy | 08-12-17 | 00:08

De iftar en de realiteit beginnen elkaar te bijten.

ja,diedus! | 07-12-17 | 23:53

Tot mijn verbazing hoor ik mevrouw Jinek deze terrorist en racist een" pro
Palestina activist " noemen
Wtf???

Rest In Privacy | 07-12-17 | 23:49 | 6

Hoe lang was die jongen aan het woord? 5 minuten? Een moetje waarschijnlijk, van de NPO.

Graaisnaaiert | 08-12-17 | 00:23

De woorden islam en moslim zijn niet gebruikt bij Jinek. Terwijl de terrorist toch Allahoe Akbar riep.

Lewis Lewinsky | 08-12-17 | 00:27

Wat vind DENk hier eigenlijk van?
Moslims zijn de nieuwe joden o nee joden zijn de nieuwe joden.
DENK buigt zich gelukkig over belangrijker zaken zoals het broodje kebab

Rest In Privacy | 08-12-17 | 00:36
▼ 3 antwoorden verborgen

De restauranteigenaar Daniel Baron nu bij Jinek.

Lewis Lewinsky | 07-12-17 | 23:45 | 4

Tanks dus

ja,diedus! | 07-12-17 | 23:49

Tanks zouden fijn zijn, ja.

Lewis Lewinsky | 07-12-17 | 23:52

Bedankt klinkt inderdaad beter.

ja,diedus! | 07-12-17 | 23:55
▼ 1 antwoord verborgen

Palestijnen zien Jeruzalem al eeuwenlang als de hoofdstad voor hun toekomstige Palestijnse staat. M.a.w. Palestijnen zij zijn er al die tijd op uit om, net als Israël, Jeruzalem te annexeren. Israël gaat daarbij nog een stap verder, door de omliggende gebieden rond Jeruzalem erbij te krijgen, waardoor Palestijns grondgebied wordt afgenomen. Jezus was echter ook Joods, maar Jezus was volgens de Moslims een geëerde profeet van Mohammed, dus niet de hoogste qua rang. Conclusie? Schrijf een nieuw sprookjesboek.

salsaparilla | 07-12-17 | 23:40 | 1

@salsa
Palestijnen zijn een recente uitvinding die zich slim een historisch bestaande naam hebben aangemeten, vergelijkbaar met Bengalis die zich de Rohingya naam hebben toegeëigend. Van beide volken is meer dan duizend jaar niets vernomen totdat ze de laatste decennia plotsklaps uit een goed geconserveerd ei zijn gekropen.

kindapaas | 08-12-17 | 08:25

Morgen maar eens even bij een islamitisch restaurant proberen? Kijken wat er dan gebeurt... Niet doen natuurlijk maar denk erover na hoe politie en justitie dan zouden reageren. Het meten met twee maten systeem Nederland.

Rheia | 07-12-17 | 23:29 | 1

Dat zou rellen worden in de grote steden! RACISME!

Snaakert | 08-12-17 | 00:07

Op Joop.. nl noemen ze deze dader iemand die tijdelijk in Nederland verblijft. Een reactie hierop was van iemand die het bevreemde dat iemand in zijn vakantie tot zo een daad komt. Werkelijk ! Moet ik nu hierom lachen of huilen ?

ja,diedus! | 07-12-17 | 23:28

Als dit geen haatcrime meer is weet ik het ook niet.
Ik vind het een terrorist. Hetzelfde als de heren die een brandbom gooide naar een moskee.

Schepvogel | 07-12-17 | 23:15


Stel simpel de vraag of de wereld beter af zou zijn zonder zionisme
of zonder islam...

Mazoeza | 07-12-17 | 23:10 | 3

Beide.

ja,diedus! | 07-12-17 | 23:14

Nee, die niet...

Mazoeza | 08-12-17 | 01:07

Islam heeft als doel de wereld te veroveren middels het zwaard.
Van het Zionisme heeft niemand wat te vrezen.
Dus kiest links partij voor de islam, net zoals ze eerder deden voor Stalin, Pol Pot, Mao en andere massamoordenaars.

rijk | 08-12-17 | 03:19

Krijgt hij nu ook een dure en zelf te betalen cursus EMG aan zijn broek . Of krijg je die alleen als je wat vreemd doet in het verkeer ?

ja,diedus! | 07-12-17 | 23:09

Joden zijn net als Asterix en Obelix vechten tegen de grote menigte en ze winnen altijd . Gelukkig wel want die Akbars zijn stuk voor stuk simpele zielen.

moi6666 | 07-12-17 | 23:00

Moe. Ik ben moe.

Jacometti | 07-12-17 | 22:58

De topjuristen van het OM hebben hem dus beschuldigd van diefstal van een Israëlische vlag. Moehaha. Krankzinnig.

Lewis Lewinsky | 07-12-17 | 22:55

Nu waren het de ruiten van een restaurant, wat of wie is het/de volgende?

Claudia M. | 07-12-17 | 22:52 | 4

@Lupuslupus Fijn om u weer terug te zien. En ja ik wacht ook af.

LiniaalRectaal | 07-12-17 | 23:26

De woede zal wel weer in Pakistan beginnen. Dat was na de cartoons ook zo.
Toen begonnen ze daar elkaar de hersens in te slaan.
Maar ja, dan ben je daar direct een martelaar dus is het niet erg.

Jan Dribbel | 07-12-17 | 23:32

Mijn paar stuivers zet ik op Egypte, de Moslimbroederschap om precies te zijn.

Graaisnaaiert | 08-12-17 | 00:22
▼ 1 antwoord verborgen

De Amsterdamse politie zou een moslimterrorist nog niet herkennen als hij op hun nachtkastje zat met een bomgordel om.

Lewis Lewinsky | 07-12-17 | 22:50

Ik kan echt boos worden van de rechtsongelijkheid. Nu is een molotov cocktail wel erger dan dit. Maar zoveel tereur in dit land die onbestraft blijft omdat PVVDA de allochtoon als verheven beschouwt.

Verder is Frits Barend een hypocriet. Hij heeft immers zijn halve carriere besteed aan het opknopen van mensen die ook maar een klein beetje kritisch op de multikul waren. Ik hoop dat hij zijn grote teen snijdt aan de scherven die op de grond liggen.

Rest In Privacy | 07-12-17 | 22:39 | 1

Nee. In juridische zin is een molotov-cocktail niet "erger dan dit" . En daar wringt hem dus de schoen.

CynicalBastard | 08-12-17 | 08:36

Fijn zo'n baan bij de politie: toekijken als er een misdrijf wordt gepleegd.

Jan Dribbel | 07-12-17 | 22:26

Ik kan niet wachten tot die arrogante en waardeloze eikel van een van aartsen weer is opgerot uit z'n "warme bad". Een schandvlek voor onze stad. Van der Laan inruilen voor hem voelt hetzelfde als een nieuwe Rolls Royce Phantom inruilen voor een gemankeerde dacia 1000cc uit 1983.

Lefgozer | 07-12-17 | 22:24

Hoewel het niet goed te praten is om een molotov cocktail naar een moskee te gooien, is de straf in vergelijking tot andere delicten niet in verhouding.
Doet sterk vermoeden dat er policolor druk is uitgeoefend om een signaal af te geven.
-
Hetzelfde gebeurt nu omgekeerd, maar dan krachtiger.
Yooh, we begrijpen dat je boos bent, toe maar. Sorry maar we moeten je echt even 4 uur vast houden, want anders valt het teveel op. Heb je soms nog last van trauma's? Hoe kunnen we je helpen? Je hoeft de schade niet betalen hoor, hun zijn daarvoor verzekerd en dan betaald uiteindelijk ieder1 enzovoort.
-
Dit is een vrijbrief voor geweld tegen een bevolkingsgroep, juist hier had een signaal afgegeven moeten worden. Minimaal gelijk (eigenlijk nog veel erger) als de gooier van een molotov cocktail tegen een muur.

bananabanana | 07-12-17 | 22:23 | 1

Je hebt gedeeltelijk gelijk. De 5 mannen die een molotovcocktail naar de moskee gooiden kregen deze straf omdat de rechter meewoog dat er in de moskee mensen aanwezig waren en die om het leven zouden kunnen komen door die brandbom. Dat is een terechte conclusie en een idem dito veroordeling. In dit geval mag je de ruitenvernietiger niet weg laten komen met 4 uur vasthouden. Deze terrorist heeft met enorm veel haat en woede een aanval geopend op een joodse zaak, die hem niets heeft aangedaan. Een vergelijk met de kristalnacht is hier inderdaad op zijn plaats. De rechter moet deze man dan ook veroordelen voor zijn misdaad en hiermee laten meewegen dat hij - net zoals in de jaren dertig - het startschot heeft gegeven voor de jodenvervolging en de holocaust. Het resultaat was minstens 6 miljoen doden. Deze terrorist moet jarenlang vast worden gezet en daarna aan het land waar hij uit afkomstig is worden uitgezet. Kunnen ze hem daar ook nog eens berechten, want ik ben er al van overtuigd dat hij daar ook misdaden op zijn kerfstok heeft.

Graaf Monte Cristo | 08-12-17 | 00:28

niet te geloven, een paar kwajongens die een paar grassprieten verbranden bij een moskee 4 jaar, en een allah akbar terrorist een paar uurtjes vast? hoezo rechtsongelijkheid en vooral discriminatie

mmkk | 07-12-17 | 22:22

Ach, na een kleine 80 jaar zijn we er qua beschaving toch op vooruit gegaan: tijdens de Kristallnacht werd namelijk niemand aangehouden...

De waard zijn gast | 07-12-17 | 22:11

Die vier jaar gevangenis mogen ze van mij best bij die rechter komen halen, ik ga geen hulplijn bellen

Bokito ergo sum | 07-12-17 | 22:04

Verkleed als Zwarte Piet aanbellen bij Sylvana heet bedreiging en discriminatie, maar ruiten inslaan bij een Joods restaurant is slechts vernieling/ een vandaal.

Stortkoker | 07-12-17 | 22:00 | 2

Jurisprudentie zal ook wel gelijkstaan aan discriminatie.

koolteer | 07-12-17 | 22:09

opmerkelijk is wel dat ik bij mevr Simons nergens iets las over vandalen, schobbejakken, of loeders. Om je een idee te geven over de beeldvorming.

Stortkoker | 07-12-17 | 22:13

Over Gansterveenseweg gesproken.Even voorbij die rotonde daar lag op een frisse woensdagmorgen opeens een hoofd midden op de stoep.
kzegje | 07-12-17 | 20:18 | reageer
Was onderdeel van een meneer waarvan in de MSM werd gezegd dat hij een lieve jongen was die geen vlieg kwaad deed en absoluut geen gangster was. Familie en vrienden zweerden bij Allah dat hij onschuldig was en een kanjer van een gap was.

Maanden later verscheen een berichtje in dezelfde MSM dat meneer toch iets crimineler dan eerst werd aangenomen. En bleek betrokken te zijn bij allerlei criminele activiteiten, waaronder een liquidatie. Het bleef uiteraard bij een berichtje en uiteraard kwamen geen familie en vrienden aan het woord om hem alsnog zalig te verklaren.

Graaf_van_Hogendorp | 07-12-17 | 21:54 | 1

de naffer coke maffia trekt niet zomaar een kop van een romp. Dus dat was een gevalletje wat enkel nog even uitgezocht diende te worden. Dat de familie in alle toonaarden ontkende lijkt me vrij gangbaar in een tokkie circuit.

Stortkoker | 07-12-17 | 22:05
-weggejorist-
Dr_Johnson | 07-12-17 | 21:47 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

De volgende Politie-iftar moet nog meer in het teken staan van verbinden. Van wonden.

A.S. Perien | 07-12-17 | 21:41

GKJP | 07-12-17 | 21:12 | reageer
Ik kan ook op niemand reageren. Ik weet niet wat het is maar zo is de lol eraf.

osolemio | 07-12-17 | 21:37 | 2

Uitloggen en opnieuw inloggen

Fontanarossa | 07-12-17 | 22:06

Dicht bij het wifi-kastje gaan zitten, helpt dat misschien?

Lewis Lewinsky | 07-12-17 | 22:17

Tsja, een moskee is blijkbaar heilig, maar een Joods restaurant niet.
Lekker stroop rond de monden van de moslims blijven smeren, zou ik zeggen, en ze tot de nieuwe Joden verklaren die moeten vrezen voor een holocaust.
Lekker collaboreren met de nieuwe nazi's die hetzelfde in hun heilige boek hebben staan als Adolf, namelijk de vernietiging van alle Joden.
En is er nog een groot-moefti in het land
die mijn stellingen weerleggen kan?

Nelis SplitBloes | 07-12-17 | 21:33

Kunnen we Julio Poch niet inschakelen om met een extra grote 747 deze figuren naar het land van herkomst te begeleiden?

Vespucci | 07-12-17 | 21:32 | 2

Hij is weer vrij heb ik vernomen dus wat let je er een belletje aan te wagen?

Dirk III | 07-12-17 | 21:48

Je bedoelt Netanyahu en zijn trawanten?
Mag dat van de VN?

mallekater | 08-12-17 | 13:50

Hij is vrij *in afwachting van de rechtszaak*... Ik snap niet dat jullie daar ophef over maken.

holdab | 07-12-17 | 21:29

"De identiteit van de agressieve intrigant is onbekend, maar hij bezit wel een "tijdelijke verblijfsstatus".

Lijkt me klinkklare onzin. Als hij een tijdelijke verblijfsstatus heeft, dan kent de IND zijn zg "vluchtverhaal" - wie hij is, waar hij vandaan komt, de reden dat hij "moest" vluchten, etc - en is dat "narratief" kennelijk met een tijdelijke verblijfsstatus gehonoreerd.

Die tijdelijke verblijfsstatus heeft hij m.i. grandioos verspeeld. Ik denk niet dat de politie iets te verwijten valt dat hij alweer vrij rondloopt. De politie zal zich wel aan de regels houden. Zoals altijd, is de politiek hier van alles te verwijten. Er zou een soort "flitssnelrecht" (net als met Oud en Nieuw) moeten zijn voor deze gevallen, zodat hij vanavond nog op de eerste vlucht naar zijn eigen land gezet zou kunnen worden. Hij had hier natuurlijk nooit een verblijfsvergunning moeten krijgen in the first place.

De politiek moet eindelijk eens met echte, harde maatregelen komen om al dit soort klaplopers te weren uit Nederland. En alles wat hier niet mag zijn - illegalen en uitgeprocedeerde asielzoekers - er linea recta uit te schoppen.

Maar ja..............

Dr_Johnson | 07-12-17 | 21:15 | 6

Normaliter gezien flikker je deze 'vandaal' meteen t land uit. Heeft niks met links of rechts te maken, maar met gewoon je kudde beschermen. Tenzij je dolgraag het MO probleem wil importeren. En dat is namelijk het risico wat je loopt en wat men blijft negeren.

Stortkoker | 07-12-17 | 21:44

O kom op, weledelzeergeleerde Johnson. De Amsterdamse politie houdt hem niet vast, vanwege iets met iftar, deëscaleren en moslims de hand boven het hoofd houden.
Als het in het oosten van het land was gebeurd, had de politie hem wel vast gehouden. Reken maar.
We hadden hier in Mokum de Diamantbende. Hebben overigens ook joden belaagd. Kwajongens volgens de Amsterdamse politie. Ze zijn later allemaal opgepakt in het oosten des lands bij het plegen van roofovervallen.

Lewis Lewinsky | 07-12-17 | 22:25

De Belgen daarentegen tijdens WO-I namen we niet op, gaven we geen huis, zakgeld, sociale ruif etc. etc. maar we interneerden ze in kampen. Gewoon, om de mof geen aanleiding te geven om... Hier komen mensen naartoe uit oorlogsgebied, we weten niet wie, wat of hoe en ze mogen goddomme vrij rondlopen. Levensgevaarlijk.

Graaisnaaiert | 08-12-17 | 00:15
▼ 3 antwoorden verborgen

Dus je legt overal merkellego vanwege dit soort 'vandalen', juist. Tevens denk ik nog steeds dat dit een geplande actie is, met aandacht voor verspreiding via the internetz.

Stortkoker | 07-12-17 | 21:14

Het precedent voor een echte kristalnacht is hiermee geschapen. Die kan dan straks als vandalisme worden afgedaan. Iemand die op sociale media een opmerking uit die door iemand met een bepaald geloof als hatelijk kan worden opgevat krijgt het hele justitiële apparaat achter zich aan en iemand die daadwerkelijk haat op een gewelddadige manier uitoefent kan dezelfde avond weer de straat op en komt zelfs weg zonder de schade te vergoeden.

down | 07-12-17 | 21:13 | 1

Agh amsterdam en bescherming van Joden gaat niet samen.

zwaanshals | 07-12-17 | 21:53

En nog steeds doet mijn reaguurknopje het niet meer. Ik zag dat er meer mensen last van hadden, dus ligt het nu aan mijn computer?

GKJP | 07-12-17 | 21:12

Typisch:
Ik zei bij het vorige artikel hierover nog:
Zou zijn verblijfsvergunning nu ingetrokken worden?
Meer, meer, meer......

Is dit nog nieuws? | 07-12-17 | 21:11

Met mooie dochters zie ik hun toekomst somber in. Had een Ierse vriend die me zei dat hij niet oud zou worden want 'I've been abusing my body for many years', ik hoop dat die van hem goed terecht zijn gekomen. Ook ik maak me schuldig aan een zeer ongezonde levensstijl. niet geheel eigen schuld maar mezelf wel toe te rekenen. Ik zal voor ze staan tot het eind, en ze leren hoe om te gaan met bepaalde situaties. Dat moet ik ze echter laten leren, lichamelijk kan ik dat helaas niet meer.

GKJP | 07-12-17 | 21:10

Ik ben zelf joods en dit doet me toch denken aan vreselijke tijden uit de jaren 40....

Meisje1985 | 07-12-17 | 21:07 | 7

Desmoulins | 07-12-17 | 21:19
.
Misschien een soort Stockholmsyndroom? Weet u nog die optocht 'wij zijn allemaal marokkanen'? Esther Voet van het CIDI was daar ook bij maar verklaarde later dat ze nogal gedesillusioneerd was..... Hoe komt het in vredesnaam bij zo iemand op om mee te demonstreren met lieden die jou - als Jodin - het liefst vermoorden? Of is het zoiets van 'als ik maar met de vijand mee doe zien ze mij als 1 van hen'?

Lupuslupus | 07-12-17 | 22:38

Kristalnacht 2.0

Dutch_Viscount | 08-12-17 | 00:02

@Lupuslupus: Ze moet ook rekening houden met de stroming "een ander Joods geluid" van o.a. Harry de Winter. Deze naieve tak gaat er vanuit dat er vreedzaam met Pallies en ISlamieten te leven valt. Als spreekbuis moet je zo af en toe nou eenmaal diplomatiek overkomen, maar zelf had ik het niet gedaan.

Graaisnaaiert | 08-12-17 | 00:12
▼ 4 antwoorden verborgen

Dus de naffer van dienst slaat een ruit in van een Israelische zaak en krijgt 4 - 6 uur. Als ik dat goed begrijp, dan zakt mijn broek niet alleen af, maar ben ik ook een snijboon. Tegelijk. Een snijboon wiens broek afzakt. Hoe gek wil je het.

chicago river | 07-12-17 | 21:07 | 1

Nee hoor. Hij krijgt ook een echte straf of boete. Het verschil tussen die klootzak en een normaal mens is dat wij de straf uitzitten en de boete betalen, en dat wij er wel last van hebben in ons sociaal leven. Dat schorem interresseert het hoogstwaarschijnlijk geen mallemoer. Dat onderscheidt ons van dat kansloze volk, wat nog te dom is om te beseffen dat van ons niets te duchten is maar enkel bij te halen valt.
Tot we het echt zat zijn. En 'we' , dat ben ik.

Promedio | 07-12-17 | 21:56

De vraag is ook, wil het land van herkomst deze 'vandaal' wel terug. Want ook dat kan een puntje van aandacht zijn.

Stortkoker | 07-12-17 | 21:06

Amen to that van Rossem.
De islam is zowat onaantastbaar.
Buigen en kruipen en zullen we...

Desmoulins | 07-12-17 | 21:00 | 1

-en, dat is.

Desmoulins | 07-12-17 | 21:20

De hele niet-islamitische wereld houd haar adem in voor wat er morgen komen gaat na het islamitische middag-gebed. En nog zijn er mensen die beweren dat de islam geen politieke ideologie is.

dysdiadochokinese | 07-12-17 | 21:00 | 4

@Jasperados. Tik maar even islam, ideologie, religie in, vind je bronnen tot je dubbel ziet.

dysdiadochokinese | 07-12-17 | 21:30

Wordt al de hele dag over gesproken op de radio. BNR in mijn geval.

Is overigens ook logisch om na het gebed te gaan rellen/vechten enz enz............ en ook dat iedereen dat maar normaal vind. Let op: na het vrijdagmiddag gebed!!!!

Wtf!!

Taxi!! | 07-12-17 | 21:42

@Taxi!! | 07-12-17 | 21:42
Dat 'middaggebed' zal wel zoiets inhouden als 'o allah, straf de ongelovigen en laat mij het werktuig zijn om de ongelovigen te straffen'. Aldus geschiede...

Lupuslupus | 07-12-17 | 22:42
▼ 1 antwoord verborgen

www.at5.nl/artikelen/176076/vlaggenzwa...
Vlaggenzwaaiende vandaal blijft voorlopig vastzitten
De 29-jarige man die vanochtend een ruit van een koosjer restaurant aan de Amsteveenseweg vernielde, is in verzekering gesteld. Dat betekent dat hij in ieder geval een nachtje in de cel verblijft.
Hij is dus niet al vrij, niet dat ie wrs lang vast blijft zitten, maar toch.

Rest In Privacy | 07-12-17 | 20:59

Vrij? Dit is een terrorist. Uitbreiden die aanklacht Openbaar Ministerie! Wetboek van Strafrecht artikel 83. Hier een zaak van 4 jaar (!!!!) voor een poging brandstichting (!!!!): www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-con... Maar dat waren witte mensen, daarvoor gelden andere regels.

Vula | 07-12-17 | 20:57

.. dit is slechts een voorbode.

En is het de schuld van Trump? Nee, het is fe schuld van een waardeloos kutgeloof dat gedicteerd wordt door tirannen die nu een golf van geweld gaan orchestreren waar dat domme, oerdomme moslimvolk zich maar al te graag voor leent

Ron van Zon3948 | 07-12-17 | 20:56 | 1

Ze zijn niet dom, dan impliceer je dat het mensen zijn.

owikzegmaarwat | 07-12-17 | 21:09

Met kerstmis gaan we het woord tolerantie weer vaak horen. Maar tolerantie is niets anders dan iets laten gebeuren waarvan iedereen weet dat het niet goed is.

Orakel1958 | 07-12-17 | 20:56 | 1

Kerstmis, kerstmis. Winterfeest! *tssk*

atheïstisch stemvee | 07-12-17 | 21:00

Vast zetten, en uitzetten, wat snappen ze hier niet aan ? dit is dweilen met de kraan open.

westcoast | 07-12-17 | 20:56

Ik geef hans Teeuwen de schuld, de introductie van witte Dick, de joodse homosexuele helper uit tel aviv zo wit als geitenkaas. Het was alleen maar wachten op een reactie. Dit is nog maar het begin, bedankt hans.

P-unit | 07-12-17 | 20:55

de ambassade komt toch niet in oost-jerusalem te liggen, dus wat is het probleem?

sennholz | 07-12-17 | 20:54

Nederland is een kutland

langzullenweleven | 07-12-17 | 20:54

Goh, je verwacht het niet.

Baron Clappique | 07-12-17 | 20:50

hihi Meneer zit nog gewoon vast! o o

niv01 | 07-12-17 | 20:49

Het duurt geen minuut maar 20 seconden voordat de politie actie onderneemt.
Ik constateer hier krachtdadig optreden. Als iemand hiervoor een kogel door z'n kokosnoot moet krijgen ligt bij de eerstvolgende voetbal wedstrijd de halve tribune plat. Boze gek natuurlijk, dat weer wel.

Skunk57 | 07-12-17 | 20:46 | 2

Inderdaad, hoef je niet te schieten in zo'n geval. Wel gewoon meteen vloeren en afvoeren naar land van herkomst zodat wij van hem af zijn want wat doet hij als hij een keppeltje ziet lopen? Gewoon een gek die we hier niet tot zijn dood kunnen gebruiken.

Dirk III | 07-12-17 | 21:09

Dat is op zijn minst 15 seconden te lang.
Nee, een kogel door het hoofd hoeft niet dat is natuurlijk pure lulkoek en stemmingsmakerij, maar het ingrijpen was te laat en ik ben zeer benieuwd waarom niet meteen ingegrepen werd.
Sub omni canone, Evocatus

Evocatus | 08-12-17 | 01:02

Voor degenen die een verklaring zoeken van deze "verwarde man" en de suikerspieg meneer die inreed op joodse toeristen. En voor (s)linksen die geloven dat mohammedanen ooit vreedzaam met joden gaan samenleven:

"The Day of Judgement will not come about until Muslims fight the Jews, when the Jew will hide behind stones and trees. The stones and trees will say O Muslims, O Abdullah, there is a Jew behind me, come and kill him. Only the Gharkad tree, (the Boxthorn tree) would not do that because it is one of the trees of the Jews."

Graaf_van_Hogendorp | 07-12-17 | 20:46 | 2

Dan hebben we wat te doen.
*bomen planten gaat*

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:50

@Tuborg, de boxhorn tree is niet eens een boom maar een struik. Heb het even voor u opgezocht. De lange, gebogen tot drie meter lange takken zijn van tot ruim drie centimeter lange doorns voorzien. De takken verhouten en slingeren zich tussen andere planten door tot over de laagste takken van een dichtstbijstaande boom.
In België en Nederland groeit de plant onder andere langs rivieren en in de duinen.

Lupuslupus | 07-12-17 | 22:49

West-Europa is lachertje van de wereld geworden, zoveel naïeve slappe sukkels wonen hier, die achterlijke slappe "leiders" van West-Europa komen niet uit de hemel vallen natuurlijk, de meerderheid stemt op die slappe geitenwollensokken partijen, daarom is West-Europa een zinkend schip. Ik zou zeggen, dom volk verdient ook niet beter. Ik hoop dat ik dit zinkend schip snel kan verlaten, want West-Europa is helaas niet meer te redden.

Wonderful-Life | 07-12-17 | 20:46 | 2

Wat stel je voor.
Een soort Erdogan als de grote leider van Nederland?

Kruisruiker | 07-12-17 | 20:48

@Kruisruiker. Nederland doet niet meer ter zake. Het beleid wordt gemaakt door de "Raad van de Europese Unie", waar de burgers geen zeggenschap in hebben.

EODs | 07-12-17 | 20:54

Leuk, dat Trump de schuld geven. De hele wereld riep hem zo ongeveer op om iets niet te doen omdat er dan geweld komt, dat moslims boos en agressief worden.
.
Maar komt het ooit een politiekcorrect brein op dat je zo geweld, dreigementen en erger vergoeilijkt? Er is geen valide reden op in een vrije samenleving voor zulk gedrag.
.
Iedere keer dat je “begrip” toont, dat je het “logisch” vindt dat er geweldadig gereageerd wordt, de “schuld” geeft aan .... ben je medeplichtig.

Parel van het Zuiden | 07-12-17 | 20:43 | 2

Amen. Grenzen moeten gesteld worden om vrede te bewaren. En Trump begrijpt de baardmannen dondersgoed.

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:48

De hele wereld riep hem zo ongeveer op om iets niet te doen omdat er dan geweld komt, dat moslims boos en agressief worden.
@Parel van het Zuiden | 07-12-17 | 20:43 | reageer
Ik denk als ie ziet dat er een hele domme actie mogelijk is, dat ie het gewoon moet doen.. net als dat ie 's ochtends wakker wordt en even op Twitter gaat.

nickolaas | 07-12-17 | 20:55

Opportuniteitsbeginsel vs Legaliteitsprincipe. Oplossingspercentage Nederland 26%. Oplossingspercentage Duitsland 60%.
Hiddema kwam vorige week met een motie hierover. 142! Kamerleden hebben hier tegen gestemd. #knettergek

bruutje | 07-12-17 | 20:41

Deels aluhoedje.
Maar, als het volk zó anders denkt en wil als de bestuurders, hoe dan het moment te pakken en het kartel in de kerker te duwen.
En nu het aluhoedje. Hoe kan het dat het kartel nog steeds aan de macht is als de stemming zó anders is.
Hoe zit het met die stemmen van de laatste verkiezing?
Goed, nu weer zonder hoofddeksel, aluminium is duur.

Maartenalsoptwitter | 07-12-17 | 20:41

EEN THEORETISCH IDEE!! Als ik (helft van) blanke tweeling eens het volgende met mijn zus doe.... Ik gooi de ruiten in bij een Moskee, zij bij een Joodse Synagoge. En dan eens zien wat justitie doet...

wat een land!

MeneerGuggenheimer | 07-12-17 | 20:39

Ach ja, good old-fashioned Jew hatred, wie loopt daar tegenwoordig voor weg? Zeker A'dam niet, bolwerk van Jodenhaters. En hiermee wordt maar weer eens aangetoond dat het allemaal dikke prima is, Jodenhaat. Als ík een blok ham in de haathut gooi, word ik veroordeeld voor 15 jaar ....

afikoman | 07-12-17 | 20:36

Was dit nou linkse of rechtse haat?

Onzegrotebroer | 07-12-17 | 20:34 | 2

Fascisme is de vijand van Links & Rechts.

Theo-Pim-Riv | 07-12-17 | 20:38

Linkse, gezien het nauwelijks aangepakt of gestraft worden van de dader.

Valt me nog mee dat de restaurant eigenaar niet vervolgd wordt voor... tsja, uitlokking ofzo.

Poekieman | 07-12-17 | 20:39

In Nederland hebben we het Nie Wieder, vervangen door Immer Wieder, en geen "Gutmensch" die het de reet roest, Immer wieder, laat ze daar maar eens over nadenken.

Umberto die trotzoni | 07-12-17 | 20:33

Wie de beelden ziet van de aanslag moet zich toch wel kapot schamen voor onze politie. Die passieve malloten staan gewoon niks te doen en te kijken terwijl die moslim alles kort en klein slaat. Als ze hem niet hadden durven beetpakken hadden ze op zijn minst direct op veilige afstand een paar blauwe bonen in zijn richting kunnen jagen. Dat had ook een kostbare nasleep bespaard. Zoals zinloze rechtspraken, overbetaalde advocaten, verblijf in een peperduur detentiehotel.

worstcase | 07-12-17 | 20:32 | 2

Waar is de Taser?

Theo-Pim-Riv | 07-12-17 | 20:33

Wellicht dat Tel Aviv / Jerusalem wat superstiekume Mossad agenten wat eh... eindoplossingen kunnen laten uitvoeren.

Poekieman | 07-12-17 | 20:42

me stropersmaat en ik zaten langer vast voor het vangen van onschuldige konijntjes voor eigen consumptie!

thepinkpainter | 07-12-17 | 20:29 | 1

Had je de schuldige knijntjes maar moeten pakken.

Guido | 07-12-17 | 20:41

Wel mooi om te zien hoe iedereen uit zijn plaat gaat wegens een opgewonden mannetje die een paar ruiten inslaat. Dit is echt dagelijkse kost in de hoofdstad, dronken Engelsen, boze voetbalfans. Maar nee, nu roept ie naar Allah en is alles opeens heul heul heul erg. Nu moet ie de kogel en is de politie slap dat ze niet meteen schieten.

Hysterische boel dit.

Beste_Landgenoten | 07-12-17 | 20:28 | 7

Dit volk geeft ook het meeste overlast, en zeker als ze specifiek op joden doelen hebben ze een groot probleem. Dus ja niet zo gek dat mensen zo reageren.Genoeg is genoeg op gegeven moment. Of wil je beweren van niet, cijfers liegen er niet om.

obzzcure | 07-12-17 | 20:41

Ben jij nu de nieuwe slet?

Nuchternederland | 07-12-17 | 20:44

Dit is inderdaad heel erg!
Kun je de angst voorstellen waarmee joodse mensen moeten leven?

Dat is wel even andere koek dan wat Engelse toeristen of voetbalfans aanrichten.
Dit soort gasten moeten keihard worden aangepakt en uitgezet.

Arausio | 07-12-17 | 20:50
▼ 4 antwoorden verborgen
-weggejorist-
zwaanshals | 07-12-17 | 20:27 | 1

Geen slimme actie van Trump. Hij kan beter een grote muur bouwen om het Midden Oosten inclusief Israel. En als hij dan toch bezig is ook eentje om Afrika.

Kruisruiker | 07-12-17 | 20:26 | 6

Theo-Pim-Riv | 07-12-17 | 20:29
Niet mee bemoeien. Laat ze het zelf maar uitzoeken daar. Dat zou ik doen.

Kruisruiker | 07-12-17 | 20:31

Jeruzalem als hoofdstad (incl ambassade) is ingevoerd door de Heilige Obama.

Guido | 07-12-17 | 20:41

zwaanshals | 07-12-17 | 20:28
Lol, rustaaagh!

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:44
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik snap hier weinig van. Ooit had ik een teamgenoot die in dronken toestand een paar fietsen had omgetrapt en daarvoor een nachtje de cel in moest...

overdrijfnietzo | 07-12-17 | 20:26

Opeens weet je het, je wordt moslim.
En je mag alles.

Nuchternederland | 07-12-17 | 20:25 | 4

No slim

BosrandDirk | 07-12-17 | 20:40

Yes dom

BosrandDirk | 07-12-17 | 20:50

Rel igie van de Wrede.

Premier Trutte | 07-12-17 | 21:15
▼ 1 antwoord verborgen

Je bent op de vlucht voor terreur, je komt hiernaartoe, wij bieden je veiligheid, een dak boven je hoofd, vreten, zakgeld en als dank begin je ramen van een van ons die je nooit wat heeft misdaan inslaan?
Echt gestoord, dit.

Graaisnaaiert | 07-12-17 | 20:25 | 1

Zij zijn niet op de vlucht, zij komen Ons onder sharia brengen, sorry ik kan het niet anders zien.

Theo-Pim-Riv | 07-12-17 | 20:36

Leefde Eberhard nog maar. Die had hem wel flink aangepakt.

beau van rtl | 07-12-17 | 20:23 | 1

Zou wat wezen als hij geen thee blieft.

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:38

Let vooral ook even op de zorgvuldig gekozen term "vandaal". Het downplayen is in volle gang.

Stortkoker | 07-12-17 | 20:22 | 6

Wat is hier dan zo ontzettend erg aan?
Dat het een moslim is en een joods restaurant?
Oh dan snap ik het weer.

Beste_Landgenoten | 07-12-17 | 20:32

Nee nee deze man maakt slechts wat amok. Het is maar een amok maker.

P-unit | 07-12-17 | 20:33

Stouterd?

BosrandDirk | 07-12-17 | 20:39
▼ 3 antwoorden verborgen

Het fascisme streeft naar een totalitaire staat — de volledige controle over het maatschappelijk leven en de sociale en culturele organisaties, dit is een voorbeeld in overtreffende trap van de haat tegen Joden door deze kennelijke moslimterrorist. Waar is nu antifa, waar is nu Cohen, waar blijven de roeptoeters van de staatsomroep. Dit moet toch als fascisme benoemd worden.

Theo-Pim-Riv | 07-12-17 | 20:20 | 1

En deze fascist loopt al weer vrij rond in 020 en wordt als held aldaar gezien.

Theo-Pim-Riv | 07-12-17 | 20:25

Misschien kunnen ze voortaan bij iedere overtreding in het wetboek vermelden hoeveel straf er voor de gewone burger op staat en hoeveel straf er op staat voor een aanhanger van de religie van de "vrede". Maakt het onderscheid wat duidelijker.

miss error | 07-12-17 | 20:20 | 2

Ons heeft 1 paspoort.
Sommigen hebben 2 paspoorten.
Hun strafmaat is duidelijk 1/2

Theo-Pim-Riv | 07-12-17 | 20:27

Dat heet maximum en minimum straf en staat gewoon netjes in het wetboek. Zo, ook weer opgelost.

TheseDays00 | 07-12-17 | 20:27
-weggejorist-
joppo0 | 07-12-17 | 20:20

Gelijk tijdelijke verblijfstitel intrekken en het land uitmieteren. Zal wel weer niet kunnen wegens oorlogsgebied, maar dan desnoods maar naar Turkije ofzo. Korte metten.

HypodePipo | 07-12-17 | 20:19

Over Gansterveenseweg gesproken.Even voorbij die rotonde daar lag op een frisse woensdagmorgen opeens een hoofd midden op de stoep.

kzegje | 07-12-17 | 20:18 | 1

Zeker van lijk zonder hoofd in die kofferbak bij Middelkerke, werd bij toeval gevonden bij een alcoholcontrole.
Dat ontbrak er nog maar aan

BosrandDirk | 07-12-17 | 20:38

Liggen er al voorgedrukte aangiftes tegen Trump klaar?

LuckyGirl | 07-12-17 | 20:16

Raar dat er nooit joden of christenen dit soort valse plannen uitvoeren op Europees grond.
Raar.

chicago river | 07-12-17 | 20:15

Ik lees dat hij toch weer vastzit, wat is het nou.
.
Update zaak Amstelveense weg:
I.o.m het Openbaar Ministerie is de 29-jarige verdachte in verzekering gesteld.
Er wordt o.a nader onderzoek gedaan naar diefstal danwel poging hiertoe.
Indien er meer info is in deze zaak volgt informatie via o.a

Johan_Voorhaar | 07-12-17 | 20:15 | 4

Diefstal? Van wat? Een glasscherf?

boerk | 07-12-17 | 20:36

Als je alles kort en klein slaat dan ontvreem je niets toch? Tenzij hij nog alleen een tafelpoot nodig had?

boerk | 07-12-17 | 20:38

@boerk | 07-12-17 | 20:36 Diefstal van een mooie Israëlische vlag.

Guido | 07-12-17 | 20:44
▼ 1 antwoord verborgen

Gezien reacties schijnen hoop lui te betwijfelen of Vrouwe Justitie echt nog blind is, minister Funhouse doe d,r eens wat aan, bent toch al met dat WODC onafhankelijkheidonderzoek bezig tog?

william7055 | 07-12-17 | 20:12 | 1

Het schijnt dat hij mid-februari in debat wil gaan met deze verwarde kansenparel.
Benieuwd trouwens naar de reactie van Sigrid al-Qaag over dit voorval.

Graaisnaaiert | 07-12-17 | 21:17

Dus als je in bepaalde kringen een held wilt zijn en je zoekt een hotel voor één nacht..

RickTheDick | 07-12-17 | 20:10

Vernieling en diefstal van een vlag? Te makkelijk. Is gewoon een anti-joodse hatecrime, anders had hij wel de Febo te grazen genomen: hij deed dit doelgericht tegen een joods restaurant en had elke jood die in de buurt zou komen en hem wilde tegen houden een klap gegeven met zijn knuppel.

TheseDays00 | 07-12-17 | 20:09 | 1

Ja en? Wat is het verschil tussen een Feyenoordfan die een paar ramen inslaat bij een Ajax-cafe? Is dat ook een Ajax hatecrime?

Beste_Landgenoten | 07-12-17 | 20:26

Wat leven we toch in een gaaf land!

Botte Hork | 07-12-17 | 20:09 | 2

Ben dat niet met je eens....

Mark_D_NL | 07-12-17 | 20:11

Je bedoelt zeker, Wat leefden we toch in een gaaf land!
Wel duidelijk zijn hoor!

BosrandDirk | 07-12-17 | 20:31

En die Jodocus van Aartsen is natuurlijk in geen velden of wegen te bekennen. Dat was wel anders geweest als de een of ander kaalkopje de ruiten van een shoarmatent had ingeslagen. Dan was meneer haantje de voorste geweest.

brutus68 | 07-12-17 | 20:08

Pfff lees net wat comments op fb AT5. Het is de schuld van trump dat dit restaurant is verbouwd. Ik zou zeggen dit staat symbool voor de burgeroorlog die er in Europa gaat plaatsen vinden tussen ongelovig en de ware islam.

In Nederland wordt je harder gestraft als je 5 km te hard rijd. Dan dat je geweld toepast. Ik ben die krokodillen tranen van moslims in nl zat. Er is hier vrijheid van godsdienst het nog niet genoeg omdat de islam politiek gestuurd wordt. Bizarre is moslims zijn het onderling ook niet eens wat nu de echte islam is.

franck7020 | 07-12-17 | 20:06 | 1

Veel bakra's hebben totaal niet door, dat van de enclave vorming wat uiteindelijk zal leiden naar gewapende opstanden.

Tata's gaan doorgaans niet om met mohammedanen. Los van degenen die erin trouwen. Ze verwachten dat moslims vanzelf verkazen.

Vandaar dat ze nog (s)linkse sprookjes geloven van multiculturalisme (en van de achterliggende marxistische ideologie). Ze hebben geen flauw benul wat er speelt bij mohammedanen. Behalve dan wat de overheid op tv en types als Peter R. hun vertellen wat ze moeten denken dat er speelt bij moslims.

Mohammedanen geloven slechts in de totale overwinning. Ze sluiten slechts tijdelijke wapenstilstanden. Maar als de tijd rijp is en ze voelen zich sterk genoeg, komt er weer oorlog. Dat gaat de witmang sneller meemaken dan ze verwachten. En dan is het enige wat ze kunnen prevelen, het geweld gade slaand, is "wir haben es nicht gewusst". Rijke tata's en (s)linkse politici en opiniemakers zijn overigens dan al lang het land uit gevlucht.

Graaf_van_Hogendorp | 07-12-17 | 20:13

De nuttige idioten op rechts zijn blijkbaar lang niet zo nuttig als die op links, dus dan ga je zwaar boeten ja, om het af te leren.

Zum_Fotzen | 07-12-17 | 20:06

Wanneer je vindt dat je door andermans bezit kort en klein te slaan je boosheid denkt te moeten uiten, pas je niet hier in Nederland of op vrije voeten.

BosrandDirk | 07-12-17 | 20:06

Julio Poch heeft aangeboden hem terug te vliegen als hij uitgezet wordt.

TheseDays00 | 07-12-17 | 20:05 | 1

Daar moest ik toch even onverwacht om lachen... ;)

number668 | 07-12-17 | 20:39

Why so surprised? Die suikerspiegel mohammedaan die een paar (geheel toevallig) inploegde op joodse toeristen, was ook al binnen no time vrijgelaten.

Stalorders vanuit Brussel en Berlijn. De-escalatie en downplayen van islamitisch geweld. Hard optreden tegen autochtoon onwelgevallige meningen.

Wat het uiteindelijke doel is weet ik ook niet buiten complot theorieën. En wat de Duitsers hiermee hopen te bereiken... geen idee (want de mohammedaan zal nooit lang naar hun pijpen dansen - ze geloven in de totale overwinning op hun vijanden niet in comprimeren).

Graaf_van_Hogendorp | 07-12-17 | 20:05 | 3

Laten we nog wat muntjes en Mieles naar ze toe werpen. Misschien draaien ze nog bij.

atheïstisch stemvee | 07-12-17 | 20:21

lol@comprimeren, dat doen we met een .zip

Lefgozer | 07-12-17 | 20:43

of een rar rar

lovekila | 07-12-17 | 22:45

Het lijkt me beter dat meneer de Palestijn onmiddellijk vertrekt naar een islamitische heilstaat naar keuze. Regelen we tevens een gratis gezinshereniging die kant op.

Wist u trouwens dat Polen, Hongarije en Tsjechië voor het Europese Hof gedaagd worden omdat ze dit prachtvolk niet willen opnemen? nos.nl/artikel/2206402-brussel-daagt-...

atheïstisch stemvee | 07-12-17 | 20:05 | 4

Als gezond verstand strafbaar is weet je dat het kwaad regeert.

LiniaalRectaal | 07-12-17 | 20:38

In Tsjechië staat bij de Döner kebab tenten vermeld, dat de werknemers Serviërs zijn. Dat Balkanvolk is weer een probleem op zich, maar voor Islambuigers is er geen droog brood te verdienen in CZ.

Eeuwig..Op..Vakantie | 07-12-17 | 21:02

Als het ons in een referendum was gevraagd hadden wij waarschijnlijk ook "nee" gezegd tegen gedwongen opname. Geen hond die zit te wachten op nog meer ISlam, nog meer onaangepaste figuren en nog meer druk op de welvaartsstaat. We zijn deze mensen namelijk helemaal niks verschuldigd. Maar ja, de boven ons gestelden, he. Olie voor Moslims.

Graaisnaaiert | 07-12-17 | 21:14
▼ 1 antwoord verborgen

hoeveel straf kregen die mannen die iets naar een haathuis (sorry, moskee) gooiden ook alweer? nederland is echt knettergek geworden! wie gaat hier heel snel iets concreets aan doen, want ik weet zeker dat we zo afstevenen op iets veel ergers.

jackindeboxstift | 07-12-17 | 20:03 | 2

"wie gaat hier heel snel iets concreets aan doen"....... En dat bedoel ik nou met de slaafse, luie, domme Nederlander. Net als met je maandelijkse fooi (uitkering/salaris) wacht jij ook af tot een andere iets gaat doen aan wat jij niet echt ok vindt. Waarom sta jezelf niet op, pak de wapens, schrijf een brief, gooi een waxinelichtje.. Maar nee, jij vraagt of nu eindelijk IEMAND iets gaat doen. Want jij hebt geen zin, tijd of bent gewoon te stom. Man,man, man..

Mark_D_NL | 07-12-17 | 20:09

In je eentje gaat het niet lukken, dat weet jij net zo goed als ik Mark.

LiniaalRectaal | 07-12-17 | 20:23

Reactie van Aartsen a) trump verpest deze lieve stad. b) onwenselijke maar begrijpelijke reactie, foei. c) wen er maar aan.

P-unit | 07-12-17 | 20:02

Jammer dat dat soort incidenten zich vaak afspelen als er toevallig net even geen bear jew in de zaak is.

D-Fens_1963 | 07-12-17 | 20:02 | 1

Met een ebbenhouten honkbalknuppel....

Ommezwaai | 07-12-17 | 20:03

Waarschijlijk afkomstig uit een land wat ze zelf totaal verpest hebben, dus.... niet uitzetbaar. En nu in Nl alle energie erin steken om het hier ook totaal te verpesten

Rest In Privacy | 07-12-17 | 20:00

De dader is moslim. Er zijn zoveel verzachtende omstandigheden. En hij is moslim, dus een waarschuwing is wel afdoende...

FasiscovanJole | 07-12-17 | 19:57

Die ruitentikker was ook nog eens prutser. Dat ronde glas op de hoek van de ruitenpartij is nog heel. Die kost het meest.

Rest In Privacy | 07-12-17 | 19:55

Achterlijke apen. Een Amerikaanse president bevestigd was al sinds 1948 een feit is, namelijk dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is, en die haatbaarden gaan helemaal apeshit.
Het mocht alleen niet hardop gezegd worden.
En om wat extra olie op het vuur te gooien. De Palestijnen hebben al een eigen land en dat heet Jordanië, kijk maar naar de vlag van Jordanië en de Palestijnse vlag.
Sterker nog, toen de Joodse staat werd gesticht in 1948 wilden ze het eerst Palestina noemen, maar na een hoop wikken en wegen werd het toch Israël. Stel je voor dat de Joden er toen voor gekozen hadden om hun nieuwe thuisland toch Palestina te noemen.
Anyway, weet iemand of deze koshere tent lekker eten serveert? Dan ga ik er een keer eten. Een cheese burger of zo.

Osdorpertje | 07-12-17 | 19:54 | 6

@Fontanarossa | 07-12-17 | 19:58
Dat is zo jammer. Ik sympathiseert met het Joodse volk, maar ik hou van de combinatie kaas en vlees. Lekkere rolletjes Serano ham met roomkaas, lahmakun met döner en Goudse kaas. Maar mijn babi pangang eet ik zonder kaas, maar ook dat is niet kosher. Iets met geen varkensvlees mogen eten.
Eigenlijk zou ik ooit wel eens een keer fatsoenlijk Israëlisch willen eten. Gewoon een keer in mijn leven. En misschien heb ik nu een tentje gevonden.

Osdorpertje | 07-12-17 | 20:20

Lol een cheesburger in een koshere tent gaat niet lukken. Het is of melkkost, of vleeskost. HaCarmel is een vlees/visrestaurant, als je na je maaltijd een kopje koffie drinkt, krijg je er dus ook geen melk bij..
Het eten is er goed, maar niet goedkoop. Ik woonde er vlakbij, jaren geleden.
En het

Lefgozer | 07-12-17 | 20:50

Lekker discriminerend, ik heb het getracht hoor Iraelische snackbar: Omdat mijn opa SS-er was bleven de Israeliers weg.

Nu mijn bar niet koosjere snacks verkoopt gaat het beter, maar dit soort reclame is voor mij dus onhaalbaar, zelfs als een pally mijn ramen er uit knikkert.

Het lijkt alsof ik het verleden niet goed MAG proberen te maken?
Gelukkig wordt ik wel gestraft dat is nog iets.

Lionfromzion | 07-12-17 | 20:52
▼ 3 antwoorden verborgen

Tijdelijke verblijfsratus,
Zegt genoeg.
En Palestijn. Palestina bestaat niet vrind.

chicago river | 07-12-17 | 19:53

De ramen waren ook niet onschuldig.

RenHoek | 07-12-17 | 19:53

Hij ramt de ruiten eruit en stapt naar binnen waar de politie bijstaat... Volgens mij heet dat inbraak en is dat toch echt wel een strafbaar feit waarvoor ze je langer vast kunnen houden.

Shitshake | 07-12-17 | 19:53 | 5

TheseDays00 | 07-12-17 | 20:04
Het gat wat hij zelf met geweld creëert, dus inbraak. Met jouw definitie zou inbraak anders niet bestaan.

EODs | 07-12-17 | 20:18

Hij komt binnen middels braakschade hoor einstein, huisvredebreuk kan alleen ontstaan wanneer de eigenaar aanwezig is en 3x roept "Ik wil dat u mijn huis verlaat".

Dit is inbraak op heterdaad inderdaad..

Klinkt zowiezo arbitrair: "we mogen hem maar 4 tot 6 uur vasthouden".

Het is of 4 of 6 uur, niet een natte vinger rond dat aantal uren.

Het is volgens mij niet echt een probleem om iemand langer dan 6 uur vast te houden voor zoiets, 4 uur moet helemaal geen probleem zijn maar de waarheid ligt blijkbaar in het midden.

Lionfromzion | 07-12-17 | 20:44

en de angst die hij vele aanjaagt.

ogeon | 08-12-17 | 10:05
▼ 2 antwoorden verborgen

Helemaal eens met het besluit van de heer Trump. In 1995, heeft de VS, hier al een standpunt over ingenomen, namelijk: de ambassade verplaatsen naar Jeruzalem. Geen enkele president heeft hier uitvoering aangegeven. Tot dat eindelijk iemand aan het roer kwam die de moed heeft om het ook echt te doen. Ga nou niet zeuren over het vredesproces, want dat is er nooit geweest. De Palestijnse top wil geen vrede. Als er vrede komt, verliezen zij hun status, macht en geld (hoewel al lang veilig gesteld in Zwitserland of Kaaiman Eilanden). De status quo is zoals het al meer dan 50 jaar is, koren op de molen van Abas en Hamas. Dat rijmt ook nog en dat vlak na Sinterklaas en Zwarte Piet.

De Evangelist | 07-12-17 | 19:51

7 december, Kristallochtend sponsored by Van Aartsen©.

Kapitein Stijlvol | 07-12-17 | 19:51
-weggejorist-
Johan_Voorhaar | 07-12-17 | 19:51

Het is best goed eten daar. Overigens zijn alle extremisten losers. Dus voor alle lutsers en winnaars. Ga lekker koosjer eten. Dit kan in joodse en islamitische restaurants en eetgelegenheden.

Verder is dit geen terroristische aanslag. Gewoon een idioot die kwaad is op de wereld. Sommigen typen dat op het internet. Anderen slaan glazen in. Tja. Zielig.

De Koreaanse Slet | 07-12-17 | 19:49 | 16

Joris, mag ik ook een kaart "weggejorist en opgerot reset na twee dagen" ?

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:29

Het waren er drie, en hoezo, ben jij een clicktopper? Al 12 reacties!

LiniaalRectaal | 07-12-17 | 20:32

LiniaalRectaal | 07-12-17 | 20:32
Sorry, gestopt met tellen na twee dagen.
En 13.

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:52
▼ 13 antwoorden verborgen

En ze ons maar wijsmaken dat terrorisme zwaar wordt aangepakt... Doet u nog aangifte van een gestolen fiets, inbraak of straatroof?

basweetutwel | 07-12-17 | 19:49 | 1

Nope. Gestolen fiets meegemaakt maar geen aangifte gedaan. Was een prima mountainbike maar onverzekerd. Aangifte doen kost tijd en je krijgt nog net geen bon voor aangifte doen. De weridethesamebike meneer *kuch* nooit tegengekomen anders had ik hem laten kennismaken met wat we noemen racisme... Ehm.. Gerechtigheid.

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:27

Hoe te verliezen wat we hebben opgebouwd uitgelegd in de jaren 50:
youtu.be/4lTE8M00MqE
De afbrokkeling van westerse normen en waarden en rechtspraak door de politiek kan je hier bijna 1 op 1 toepassen.

steekmug | 07-12-17 | 19:48

Na Merkel Lego straks ook Merkel Mikado voor alle ramen.

Mr_Natural | 07-12-17 | 19:48 | 1

Merkel douchekoppen wat ik je brom.

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:23
-weggejorist-
Marcel66664746 | 07-12-17 | 19:48

Het is de schuld, van de Rabobank!

oorwormpie | 07-12-17 | 19:48 | 3

Wist je trouwens dat Rabo rover is in het Portugees?

Vespucci | 07-12-17 | 19:57

Rare plaats voor een ,

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:23

@Vespucci Zo’n ontheemde sloopwerker kent natuurlijk zijn talen.

oorwormpie | 07-12-17 | 20:58

Wanneer ik in Nederland ben ga ik een tafeltje boeken bij dit restaurantje.

xiuxiu | 07-12-17 | 19:47 | 2

Die Israelier moest zeker binnen 6 uur worden vrijgelaten omdat het zijn eigen restaurant betrof dat hij sloopte..

Ze konden hem niets maken en hij dreigde de misgelopen inkomsten van zijn reclame stunt op ze te verhalen, toen mocht hij gaan..

Lionfromzion | 07-12-17 | 21:03

Lionfromzion | 07-12-17 | 21:03
Als je nick ergens op slaat ben je zeer kwaadaardig aan het trollen

kaasfondue | 07-12-17 | 23:27

Ach,Samir A. had alleen maar een video opgenomen en kreeg 9 jaar.
Blijf een kansloze sukkel, zo in je eentje losgaan. Deed me een beetje denken aan die eenzame hooligan van Van Kooten en de BIe.
www.youtube.com/watch?v=sD71KIeigIc

miko | 07-12-17 | 19:47 | 2

tis toch weer een paar honderd euro schade bij de restauranthouder. En de verzekering betaald niet want terreur is uitgesloten.

Cobalt bomb | 07-12-17 | 19:51

Cobalt bomb | 07-12-17 | 19:51
Jij dacht toch niet dat dit voorval onder terreur geschaart zal worden hè.
Dit wordt als vandalisme geframed. Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand.

Rest In Privacy | 07-12-17 | 20:05

Ook deze booslim rides zeker en vast the same bike

Degrelle | 07-12-17 | 19:47

Leuke PR-stunt van die Gristenen. Hoe zit het met de islam-critische besluiten van van die SGP'ers in de Kamer?

Premier Trutte | 07-12-17 | 19:46
-weggejorist-
Bakito | 07-12-17 | 19:46

Dus je breekt in met racistisch motief, slaat de boel kort en klein, pleegt geweld bij aanhouding en dan sta je 4 uur later weer vrij op straat om de boel verder te terroriseren. Is men dan helemaal gek geworden.

frank123 | 07-12-17 | 19:45 | 3

Vanavond bij Jinek een advocaat die gaat uitleggen dat dit allemaal geheel volgens de wet gebeurt. Of een OvJ, bij voorkeur jong en blond.

piloot47 | 07-12-17 | 19:47

Het motief is niet bekend. Dixit NOS

oorwormpie | 07-12-17 | 19:50

Als ik de reacties zo peil hier dan was het waarschijnlijk een reclame actie van de eigenaar zelf, hij moest snel weer naar zijn zaak om alle nieuwe klanten te helpen!

Lionfromzion | 07-12-17 | 21:04

P.S. De vijf dronken wannabe-terroristen die in Enschede een molotov richting een moskee gooiden maar alleen dertig vierkante centimeter bermgras blakerden, zitten geen 4 uur, maar 4 jaar vast. Dit ter vergelijk.
-
Deze lui hebben geen goede advocaat gehad en het 7koppige kwaad wel.

Cobalt bomb | 07-12-17 | 19:45 | 1

Ik huil om Nederland.

Montesquieue | 07-12-17 | 20:28

Het is ook zo obvious, dat standpunt punt nl. Als ze weten dat je iets gaat stemmen waar ze het niet mee eens zijn, stellen ze de vraag in de negatieve vorm, zodat iq<100 in de dubbele negatie val trapt.

superjan | 07-12-17 | 19:44 | 3

Viel jou het ook op ?

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 03:09

Sturend vragen, vul ook wel eens een eenvandaag peiling in en lees nooit het inleidend verhaal maar puur de vraag zelf. Maar dit was wel opvallend of onkunde. Gewoon simpele vragen stellen en inderdaad niet de eerste negatie al in de vraag.

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 03:18

Ik denk dus ik besta, sorry voor overkill van roze_bril dragende mensen. De vraagstellers zijn zo overtuigd van hun eigen mening dat ze niet eens in staat zijn om de vraag neutraal en simpel te stellen. Hun overtuiging zit in de vraag verwerkt en ze kunnen zich niet eens voorstellen dat er mensen zijn die er anders over denken.

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 03:51

Is hij nog steeds welkom in ons land , met zijn tijdelijke verblijfsvergunning tot zijn AOW gerechtigde leeftijd ?

ja,diedus! | 07-12-17 | 19:44 | 2

Het schijnt dat dat koortje vanavond voor het restaurant komt zingen.

piloot47 | 07-12-17 | 19:51

Scherven brengen geluk.

Mr_Natural | 07-12-17 | 19:44

Tijd komt nog totdat de rekenning betaald moet worden

rein9576 | 07-12-17 | 19:43

Arafatsjaal aanpakken is etnisch profileren, voor je het weet staan Typhoon en Kenneth Vermeer op de stoep te KOZP'en

DommeNeger | 07-12-17 | 19:42 | 2

Waarom lees ik toch altijd 'etnisch profiteren'?

piloot47 | 07-12-17 | 19:51

Die kan zo in het GS dik-T!

DommeNeger | 07-12-17 | 20:58

Van der Laan Ollongren Asscher en Cohen zagen dat het goed was.

Rest In Privacy | 07-12-17 | 19:42

Zo'n tijdelijke asielstatus stelt dus ook geen reedt voor. Een beetje overheid met kloten had hem per direct het land uitgetrapt.

Ommezwaai | 07-12-17 | 19:42 | 1

Uh, nee .. Eerst straffen en achter de tralies en dan uitzetten.
Salut, Evocatus

Evocatus | 08-12-17 | 00:45

Het is krankzinnig dat ze deze buitenlandse moslimterrorist vrijlaten.

Lewis Lewinsky | 07-12-17 | 19:42 | 1

pas op voor de jolo van dienst hoor.

Cobalt bomb | 07-12-17 | 19:46

Standpunt NL poll is absoluut niet representatief en waarschijnlijk gekaapt door een pressiegroep. Aantal respondenten ligt ongeveer8x zo hoog als gebruikelijk.

stafpilot | 07-12-17 | 19:41 | 3

Dat gebeurt al jaren bij dat programma. Enig idee welke pressiegroep het dit keer kan zijn?

piloot47 | 07-12-17 | 19:45

piloot47 | 07-12-17 | 19:45
LoL

Cobalt bomb | 07-12-17 | 19:48

Haha, het lijkt erop dat hoe ouder hoe gekker aardig klopt. En die pressiegroep... goede vraag :)

Tuborg øl | 07-12-17 | 20:18

Zoals ik al eerder schreef: gewoon een hele onhandige glazenwasser.

Mr_Natural | 07-12-17 | 19:41

Van Aartsen is wel snel met het afgeven van zijn visitekaartje!

Einde van de Domheid | 07-12-17 | 19:41 | 1

ok, we zien het een nachtje aan....

Einde van de Domheid | 07-12-17 | 20:22

Zo zie je maar weer,als moslim kan en mag je alles flikken en ze beschermen ze ook nog.

Roger-Rabbit | 07-12-17 | 19:40

Soms lijken we in dit land wel helemaal gek te zijn geworden. Ik begrijp werkelijk niet hoe we onze rechtstaat zo hebben kunnen verkwanselen dat mensen die dit soort hate-crimes plegen al binnen een paar uur weer op straat staan.

Dr. Vigilante | 07-12-17 | 19:39

Stand punt en el poll geeft op dit moment aan in de categorie 0>20 jaar: 100% oneens. Met 517 van de totaal 8970 stemmen.

Toch nog een beetje vertrouwen in de jeugd gekregen vanavond!

Recalcitrant_Schaap | 07-12-17 | 19:39 | 3

De jeugd is het linkse een beetje beu, we zijn niet in de jaren '60, stomme hippies... Bovendien maken zij de "wollah boys" dagelijks mee op middelbare school of Mbo's... en ze zijn (zelfs op het VMBO) echt niet zo stom als hier soms wordt beweerd.

Henri-Bardouin | 07-12-17 | 23:24

De 100% van de jeugd viel mij ook op. De poll in zijn geheel geeft aan hoever de kartelpartijen af staan van de gewone man. Nu die hele linkse kliek, inclusief de landverraders binnen de VVD, nog wegstemmen bij de volgende verkiezingen.

Wladimir 1928 | 08-12-17 | 01:54

Hopelijk zijn ze voor 2025 stemgerechtigd.

Roze_bril_drager | 08-12-17 | 03:41

Die jodenhatende ruitensloper was op dat moment de enige met een geweldsmonopolie.

ja,diedus! | 07-12-17 | 19:38 | 1

Vervang de pallie shawl dragende asielzoeker met skinhead
en hij zou al bij Bubba in de longstay op schoot zitten

Tobi | 07-12-17 | 19:55

Ik ga eerst wat extra bretels kopen voor ik reaguur.

IJzervreter | 07-12-17 | 19:37

Die gaan ze toch wel uitzetten ?

ja,diedus! | 07-12-17 | 19:37 | 2

Ze zullen de juiste knop wel niet weten te vinden want moreel onethisch.

Dezenaamhier | 07-12-17 | 19:39

Deze krijgt juist een vlogforum, dan kan hij zijn ongenoegen in de steden filmen, en mensen bedreigen op straat. Hij zal vast ook een grote neus hebben!

PantyHamster | 08-12-17 | 10:56

De rechtstaat is door en door verrot.

Caras | 07-12-17 | 19:36

Gaat hij nu ook die winkelruit vergoeden?
(Alsof ik het antwoord daarop niet weet)

BosrandDirk | 07-12-17 | 19:36

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl