achtergrond

Geenstijl

Noord-Korea mag geen raket afvuren van Bert Koenders. Noord-Korea doet het toch!!!1!

Bert Koenders had het godverdomme nog zo gezegd op 26 augustus. "Efferiebodie kalm de fok dauwn! Nedderlents wil fiks dis problemen. Wie wil veroordeel de launchings just like otter times en den efferifing wil bie olrait. So stoppen wis dis gedoe or else Bertje Koenders wil cum intoe de Action." GEEN RAKETTEN MEER AFVUREN, KIM! En wat doet die Noord-Koreaanse lul? HIJ DOET HET TOCH. Albert Gerard Koenders op zijn hele kleine pik trappen, dat gaat zomaar niet! Iedereen de legerkleren vol gaten aan, want we gaan mobiliseren! De rupsbanden van al die tanks die we nog hebben oppompen en daar gaan we. Hoppa. Kom nou, we laten Bertje motherfucking Koenders niet dissen. Want o jongens, ligt iedereen lekker vroeg in bed, gooit de Noord-Koreaanse Raymond van Barneveld weer eens een gigantisch pijltje met 180 het land uit. En dit keer over de linkerbaan: precies over de hals van Japan. Een subtiele onthoofding van het land van de rijst en de zon, waardoor het luchtalarm en mobieltjes begonnen te rinkelen en iedereen nu compleet over de zeik is. Na de flightmap de reacties van de belangrijkste hoofdrolspelers in WOIII.

Breukinator: "We gaan er allemaal aan." Overigens heeft de duider des buitenlands ook een lekker draadje, hiero, voor al uw inzichten in de Korea. Volg de man.

Erik Miauwhaan: "Sta ik een keer met mijn laarsjes on the ground, breekt elders de pleuris uit. Ik heb ook altijd pech. Het is verschrikkelijk. Was ik maar in New York. Sniksnik Erik Mouthaan, RTL Nieuws, Houston, Texas."

Mijn leven sinds 2017: ben ter plekke voor groot nieuws, breekt er ander groot nieuws. Noord-Korea zet boel op scherp met raket boven Japan

Kyle Griffin
Kyle Griffin
@kylegriffin1

SEOUL (AP) -- South Korean news agency says North Korea has fired an unidentified missile.

23
Reply

VN: "Yo het is de dag tegen kernwapens laten we met zijn allen le... HUGODVER! SPOEDVERGADERING!"

Abe: "Wat moet ik doen wat moet ik doen wat moet ik doen snel Trump bell0n"

Trump: "Zzz"

UPDATE: Trump: 'All options are on the table'

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Trump op COLLEGE TOUR

maar dan zonder twan huis of hoe heet die miserabele acteur

@Spartacus | 10-09-23 | 16:45 | 184 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.