achtergrond

Geenstijl

Rechtenscholieren Hogeschool 030 voelen zich geremd in hun """academische""" ontwikkeling

... wegens discriminatie

Anonieme (zucht) scholieren van met name een andere etnische achtergrond (Friezen?) van de faculteit rechten (LOL?) van de Hogeschool Utrecht (da's deze) voelen zich geremd in hun """academische""" (LOL!) ontwikkeling wegens discriminatie. In een brandbrief aan de gemeenteraad 030 beklagen ze zich er over dat docenten hun werk niet volledig nakijken en ten onrechte als minderwaardig beoordelen in vergelijking met blanke studenten: "Deze ervaringen laten een patroon van vooringenomenheid zien dat niet langer genegeerd kan worden." Alles links van de VVD030 nu woest, "Het moet kracht en moed hebben gevergd om deze brief op te stellen", de wethouder moet aan de slag, dit en dat. Zeg het maar HU, hoe zit dat met die intimiderende en vijandige leeromgeving? Volgens een woordvoerder herkent het personeel zich niet in de kritiek. Maar de school probeert met de anonieme groep in contact te komen. "We nemen het serieus, maar we weten nog niet zeker of dit echt studenten van onze hogeschool zijn." Succes ermee, neem anders een advocaat in de arm. Oh wacht.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Hogeschool Utrecht @HU_Utrecht schrapt Holocaust-lezingen. Wil liever "diverse dialoog en nieuwe maatschappelijke perspectieven"

Wat hier werkelijk staat: uw land én uw geschiedenis verdwijnen onder het (verbale) geweldspotentieel van zekere, nader te noemen groepen.

@Spartacus | 28-01-24 | 09:30 | 946 reacties

AUSWEIS BITTE! Anoniem online wordt strafbaar

De Oer-Internetter van weleer wordt de Gevallen Held van morgen

@Van Rossem | 23-04-19 | 20:30 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.