achtergrond

Geenstijl

Benieuwd! Gaat Femke Halsema optreden tegen de toeterstoeten voor Gaza?

Foto's: eerdere toeterstoeten voor Gaza in Amsterdam-West

Komend weekend: MEERDERE toeterstoeten voor jodenhaat in Amsterdam-West. Eentje zaterdag vanaf de Bok de Korverweg en eentje zondag van Plein 40-45. O ironie. Mede georganiseerd door de 'Federatie Islamitische Organisaties' en dan weet u het al wel. Dat worden ellendige optochten van antisemitisme, leuzen die oproepen tot het vernietigen van joden, toeteroverlast, intimidatie, vlagvertoon, grote bekjes over je kk-moeder, hinder, negeren van verkeersregels en opgestoken middelvingertjes. Tijdens de Schande van 10 Maart hebben we gezien dat je al oproepend tot het uitroeien van joden op ME-busjes kan springen zonder dat er een haan naar kraait, maar we hebben óók gezien dat zes man politie een persiflerende cabaretier op een huisbezoekje trakteert. We vragen ons nu af: gaat Femke Halsema optreden tegen de toeterstoetjes voor Gaza?

Update - Halsema hat es nicht gewusst

Joe

Prima zo

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Plaatje. Dit is nou 'gesegmenteerde logica'

Komt in evenveel kleuren als kampen maar deze valt al jaren het meest op

@Spartacus | 24-04-24 | 21:00 | 227 reacties

Zin in 4 en 5 mei comité's "SEXYLAND over de genocide in Gaza en verschrikkingen in Palestina................... en Israël"

Mooi hè, hoe er dan op het allerlaatste moment met de grootst mogelijke tegenzin door de redactie voor de vorm nog "en Israël" in de kop gezet wordt

@Spartacus | 19-04-24 | 11:00 | 271 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.