achtergrond

Geenstijl

VIDEO. Huub Stapel in VLAMMEND BETOOG over Holocaustdemo's: "Israël pleegt geen genocide"

Amsterdamned

Zo. En daar was Huub Stapel des Vaderlands Huub Stapel opeens weer. Hij zat gisteren bij die dikke en die lelijke om schijtlollig het nieuws te duiden (hele aflevering daarrr) en dat deed hij dan ook. Maar niet voordat hij de televisiekijkertjes even had toegesproken over Dit Land, Het Conflict en De Demonstratie. Belangrijkste oneliners: "Ik heb me gisteren voor de televisie bij de Holocaustherdenking zo ongelooflijk zitten schamen dat ik Nederlander ben" en "Dat er een soort holocaustomkering komt, daar ben ik misschien nog wel het meest kwaad over, dat mensen zeggen dat Israël nu hetzelfde doet in Gaza als wat de Duitsers met de Joden hebben gedaan. Daar is natuurlijk geen sprake van." En dat, in een vlammend uitgesproken (moet u echt even kijken) betoog met ook de nodige nuance. Maar het punt is juist: deze twee statements behoeven geen enkele nuance. En die gaf Huub dan ook niet. Hub Huup.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Zin in 4 en 5 mei comité's "SEXYLAND over de genocide in Gaza en verschrikkingen in Palestina................... en Israël"

Mooi hè, hoe er dan op het allerlaatste moment met de grootst mogelijke tegenzin door de redactie voor de vorm nog "en Israël" in de kop gezet wordt

@Spartacus | 19-04-24 | 11:00 | 271 reacties

LIVE - Debat over WOIII met NAVO-baas Rutte

War, huh, yeah... What is it good for? Absolutely nothing, uhh

@Pritt Stift | 16-04-24 | 16:47 | 126 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.