Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Woke implodeert. Islamitische vrouwen keren zich tegen transgender-waanzin

Onhoudbaar theoretisch raamwerk passeert uiterste houdbaarheidsdatum

Bovenstaand ziet u Britse TikTok comedian Shumirun Nessa met 7 miljoen (!) volgers. In een filmpje dat op dat platform 4,3 miljoen keer bekeken werd 'grapte' ze dat transgenderactivist Jeffrey Marsh eens moet stoppen met het uitnodigen van minderjarigen om privécontact met hem te zoeken zonder dat hun ouders daar weet van hebben. Dat leidde tot een stortvloed aan kritiek en verwensingen uit de transhoek, waarna ze de bovenstaande reactie publiceerde waarin ze vrij succesvol betoogt dat Jeffrey gewoon echt een onwijze engnek is.

Want Jeffrey Marsh (45) is inderdaad een van de naarste, meest insidieuze transgender-activisten op social media - we zien hem al een tijdje her en der. De verkrampte woede, afgunst en wil tot straf en wraak druipt uit elke uiting van zogeheten liefde, compassie, empathie en warmte. Een Nietzscheaanse trans-tarantula, zo u wilt.

Zijn voornaamste bezigheid is het propageren en coachen van "no contact". Oftewel, het - net zoals hij dat zelf ook deed - verbreken van al het contact met ouders en familie die moeite hebben met je genderidentiteit. Waarna hij zichzelf natuurlijk opwerpt als "nieuwe familie" die je vervolgens wegwijs maakt in complexe thema's zoals je eigen seksualiteit. Geeft te denken!

Nieuwe reactie template voor groomer-toestanden

Ja lekker gewerkt ERIK MOUTHAAN VAN RTL NIEUWS (december 2017)

Jeffrey Marsh is een Nietzscheaanse trans-tarantula. Bron? Elke video

LOL we zijn aanbeland bij het gebruik van de term "BASED MUSLIM WOMAN"

En dit wordt er ook niet normaler op hè

Social

In ander Andrew Tate-achtig nieuws

Social

Reaguursels

Inloggen

In de natuur worden dit soort misgeboortes direct door pa of ma herkend en opgevreten of uit het nest geflikkerd , dit om geen tijd en voeding te verspillen die de rest van de koters hard nodig hebben. En , oh ja, te voorkomen dat deze toestanden verder evolueren in de bloedlijn. Helaas is deze eigenschap bij onze diersoort weggewoked met dit soort freakshows als gevolg..

Pittzz | 05-03-23 | 01:26

Suggestie voor Jeffrey: een vrijdagmiddags wandelingetje door Islamabad.

bisbisbis | 05-03-23 | 01:01

Misschien is het toch wel beter dat Poetin op het knopje drukt.

Tjemig | 05-03-23 | 00:48

in filmpje 2 op 1.09 komt de aap uit de mouw.. 'I am an LGBT consultant for the city of NY-city '. oftewel het is gebaad bij ophef want dat levert opdrachten en dus geld op. get a fucking job, bitch

oh nee he | 04-03-23 | 23:30

PGSD-NOS
Inmiddels is er onder Amerikaanse psychopatriaters een discussie losgebarsten over een nieuwe psychiatrogene stoornis/aandoening genaamd Prenatal Gender Schizo-disassociative Disorder Not Otherwise Specified (PGSD-NOS). Een Nederlandse naam zal ongetwijfeld binnen enkele weken beschikbaar zijn in het West-Europese, gender-crazed deel van de gehaktbal.
De discussie rondom PGSD vindt haar oorsprong rond een aantal losse, op zichzelf staande gevallen van vrouwen in de staat New York. Twee jong zwangere vrouwen zouden hun zwangerschap op de 15e en 17e week hebben geïnterrumpeerd ten einde wijzigingen aan het geslacht van hun vrucht te kunnen bewerkstelligen. Eén van de vrouwen merkte na de afdrijving dat haar vrucht iets had dat leek op een penis, waarna zij met een keukenmesje deze primaire kenmerken zou hebben verwijderd. Na deze ingreep zou deze vrouw de vrucht weer hebben ingeplant in haar baarmoeder. Zestien dagen later liep de vrouw tegen de lamp toen ze in een ambulance, met een verdenking van ernstige appendicitis, een nagenoeg versteende embryo wist te baren. De andere vrouw liep op een soortgelijke wijze tegen de lamp, met dien verschillen dat zij het geslacht van haar ongeboren vrucht had willen wijzigen door het inbrengen van diverse bestekdelen, ten einde enige holtes te creëren die in een later ontwikkelingsstadium zouden kunnen uitgroeien tot 'bulten die konden wijzen op een nieuw, onbekend geslacht'. Ook haar kind kwam een week later versteend ter wereld. Beide voornoemde vrouwen verkeren sinds de 'geboorte' van hun stenen spruiten in een toestand van totale shock, verwarring en geweldzucht.
In dezelfde staat verkeren nog ruim 34 ogenschijnlijk dezelfde gevallen, echter deskundigen gaan ervan uit dat hun toestand 'milder' is dan van voornoemde gevallen, de welke zij als 'extreem' bestempelen. Van deze 34 gelijksoortige gevallen zouden uitsluitend 'signalen' zijn binnengekomen via 'medische en psychiatrische alarmsystemen', een soort waarschuwings-tam-tam voor doktoren, ziekenhuizen en gestichten. Enkele anonieme psychiaters zouden hebben aangegeven dat dergelijke geluiden 'niet voor niets' op dit alarmeringssysteem circuleren. Eén psychiater beweerde zelfs dat 'prenatale gender-beïnvloeding eerder regel dan uitzondering is'. Volgens deze psychiater zouden vele jonge moeders inmiddels doordrenkt zijn met de idee dat het beter is om genderneutraal of non-binair geboren te worden; "moeders denken dat dat de kansen van hun kinderen vergroot! Zo zou het kind veel vrediger opgroeien door het totale gebrek aan hormonen. Dit zou de carrièrekansen vergroten, waarna de jong-volwassene rond het dertigste levensjaar eens gaat shoppen voor een sappige vagijn, een vette pik en/of een setje vleesmemmen. Bovendien is het op die leeftijd ook prima te betalen om die primaire zaken ook aan te laten naaien."
De psychiaters benadrukken dat PGSD-patiënten geen gebruik maken van telepathische beïnvloeding en meteen grijpen naar mechanische middelen om de elementen uit de kosmos te omzeilen, hetgeen zij ten zeerste ontraden, én hetgeen ogenschijnlijk leidt tot bovenvermelde, psychiatrische aandoening. De psychiaters uit de staat New York waarschuwen medici in de gehele wereld om waakzaam te zijn voor PGSD en dringen aan op een Wereldwijd congres ten einde de aandoening te bespreken.

Boris Poepnagel | 04-03-23 | 21:41 | 8

De moderne kettingbrief mag ik hopen?

dasechtgeenstijl | 04-03-23 | 22:43

En dat van onze belastingcenten!
Stop de NOS!

Remus McMillan | 04-03-23 | 22:47

@Remus McMillan | 04-03-23 | 22:47: Misschien deed Shula Ryxman daar toch iets goeds

Baytep | 05-03-23 | 06:34
▼ 5 antwoorden verborgen

Het is bijna alsof je pas serieus mag worden genomen, als je toch op zijn minst in je jeugd, twijfels hebt gehad, of je je een jongetje of een meisje voelde. Die twijfel heb ik zelf nooit gehad. Ook niet toen ik wel enige jalousie voelde naar meisjes die veel stoerder waren dan ik.
Wat nu? Ben ik nu abnormaal?
Kinderen opzetten tegen hun ouders, en jezelf als grote vriend opwerpen, vind ik een slechte zaak. Het roept bij mij ook gevoelens van heftig wantrouwen op. Wat wil je van die kinderen?!

lezeres | 04-03-23 | 21:40 | 1

Één woord: aandacht

B@RRY | 05-03-23 | 03:44

De westerse beschaving is als een trein met kapotte remmen op weg naar een diep ravijn.
Discussies en wat tegenwoordig zo modieus "narratief" heet, worden steeds meer bepaald - én vervuild - door extremisten, idioten en psychiatrische gevallen.

Een uurtje scrollen op een willekeurig 'sociaal' medium geeft het beeld van een wereld die steeds meer op een krankzinnigengesticht begint te lijken.

Peter Emile | 04-03-23 | 21:33

Ach, zolang de Katholieke Kerk niet is verboden (hoeveel kinderen zouden er in de afgelopen eeuw verkracht/aangerand zijn door priesters, een paar honderdduizend, een paar miljoen?) is het een beetje hypocriet om je druk te maken over een paar kinderlokkende(?) transactivisten. Vooral in de VS zie je dat MAGA-adepten en ander gruis zich extreem opwinden over de transidioten, zodat we die bewezen pedofielen in de RK kerk maar vergeten.

Festen | 04-03-23 | 21:20 | 2

Ach, zolang Festen niet is verkracht door een paar transactivisten, hoeven we ons niet op te winden.

Scherpslijper | 04-03-23 | 21:32

Whataboutism iemand?

redanx | 04-03-23 | 22:25

Woke implodeert? Denk het niet.
Deze Jeffrey Marsh verkent op zijn eigen verwrongen wijze de grenzen van de trans-ideologie. Wat je voelt dat ben je, dat is zo ongeveer wat de trans-activisten beweren. In zijn uiterste consequentie betekent dit dat alles wat in je opkomt 'at face value' een uiting is van je diepste wezen, en dat je letterlijk niets hoeft te ijken of te herijken in communicatie met de wereld om je heen. Dat vertelt deze Marsh dan ook keer op keer aan de kindertjes, dat ze niets aan hoeven te nemen van de ander, ook niet van de ouders, dat wat ze op dit moment zijn, op dit moment denken, op dit moment voelen, alles is waar ze rekening mee moeten houden, dus dat ook alle twijfel, alle onrust, alle angst, alle onzekerheid een wapen is tegen een omgeving die niets anders wil dan je een rol opdringen, je in een keurslijf wringen, je wil beknotten in je vrijheid.
Het gevaar van dit soort figuren is dat ze zich gaan gedragen als profeten, als sekteleiders en daarmee ook heel eng sektarisme binnen gaan halen in een wereld die zelf al behoorlijk sektarisch denkt,
Maar ik vraag me af of hier de wal niet snel het schip zal keren. Als die jongen werkelijk zich gaat gedragen als een sekteleider die jonge kinderen vervreemdt van hun ouders, dan denk ik toch dat de gemeenschap waarbinnen hij zijn bekendheid heeft opgebouwd hem zal cancelen. Ik denk dus eerder dat Woke consolideert in plaats van implodeert, dat Woke hier grenzen gaat trekken, dat Woke gaat zeggen "ja maar dit gaat toch een beetje te ver".
Wel grappig ergens, dat je nu een soort van life coaches krijgt die eigenlijk niks anders meer te vertellen hebben dan "word wie je bent", die zeggen niks meer aan je ye willen veranderen, want dat juist die verandering van buitenaf het kwaad is. Life coaches dus die zeggen "ik ben volstrekt overbodig".
En, nu we het toch over Nietzsche hebben, deze Marsh zegt in woorden lettelijk wat Nietzsche zei "word wie je bent", maar inhoudelijk zegt hij exact het tegenovergestelde van wat de Duitse filosoof bedoelde. Marsh vertegenwoordigt de ultieme decadentie door te beweren dat wie je bent simpelweg is wat nu in je opborrelt, en dat de weg naar de vrijheid bestaat uit eisen dat alles wat je belemmert in je spontane oprispingen door de samenleving verwijderd wordt. Voor Nietzsche lag dat anders, die vond dat je een lange strijd te leveren hebt, dat je weerstanden moet zien te overwinnen, dat je vijanden moet verslaan, dat je moet groeien, rijpen, en vooral veel moet nadenken, overwegen en heroverwegen om datgene te kunnen worden wat in potentie in je aanwezig is.
Nee, deze drol is een 'decadent', zoals zovelen binnen dat soort activistische groepen. Denk niet dat-ie op dit moment echt gevaarlijk is, maar hij zou het zomaar kunnen worden. Maar als hij dat wordt, dan wordt hij uitgekotst en zal hij naar alle waarschijnlijkheid zijn charisma meteen kwijt zijn, een charisma dat hij volledig ontleent aan de trans-folklore.

Schoorsteenveger | 04-03-23 | 21:07 | 1

Ze gaan natuurlijk nooit gelijk krijgen. Maar het is wel pijnlijk dat het zoveel kapot kan maken.

UnderTheDevil | 04-03-23 | 21:16

Zowel de transscene als de moslims hebben wappies en weldenkenden. Beide groepen wappies zouden geen aandacht moeten krijgen.

Mahatma | 04-03-23 | 20:56 | 1

Beide groepen zijn zwaar kudt.

ariedeknaller | 04-03-23 | 21:05

Een Moslima met hoofddoek en humor, dat bestaat dus niet. En ja er zijn vreemde mensen die er op deze aarde rondlopen, dus ook transmensen. Er zijn echter genoeg transgender mensen die gewoon hun leven proberen te leiden, wat soms al moeilijk genoeg is gezien het hoge percentage suïcidegevallen. Qua verdachtmakingen (pedoseksualiteit), weinig te vinden op Jeffrey en ja, jongeren met genderdysforie leven nog regelmatig in een weinig ondersteunende omgeving, dus die hebben vaak hulp nodig. Dan zeg ik niet dat Jeffrey de juiste persoon is om die hulp te bieden, maar de intenties verdacht maken gaat me te ver.

RandomAct | 04-03-23 | 20:54 | 5

Hmmm, Rolling Stone artikel, dat brengt mij direct aan het twijfelen.
Vroeger een gedegen, vakkundig kwaliteitsblad voor muziek, zelfs het beste muziek-magazine wereldwijd.
Nu, anno 2023, niets meer dan Woke & Hip Hop.

Portnoy | 04-03-23 | 22:11

@Chessmonkey | 04-03-23 | 21:41: Ik maak me meer zorgen over de mensen die Jeffrey met de dood bedreigen. Vreemd genoeg is dat het vermelden niet waard.

RandomAct | 04-03-23 | 22:48
▼ 2 antwoorden verborgen

Kunnen deze types niet gewoon hulp zoeken en dan met hun hulpverlener in privacy hun zoektocht aflopen? Dat hoeven toch geen openbare sessie te zijn.

DrJaap | 04-03-23 | 20:50

Beiden 666-jes cultuur.

Zeurders | 04-03-23 | 20:47

Woke implodeert helaas niet, woke bloeit als nooit tevoren en de opmars is gestaag. Net zoals de religieuze ideologieën is woke vrijgesteld van triviale bijzaken als logica en consistentie.

Blauwpetje | 04-03-23 | 20:43

Grappig hoe de islam dit debat steeds meer begint te winnen. Bedankt, woke.

UnderTheDevil | 04-03-23 | 20:42 | 1

Hun (die van de moslims) aandeel wordt iedere week groter. Op dit moment zo'n 700 per week groter. Kwestie van harde cijfers.

Sans Comique | 04-03-23 | 20:54

Die gast is een soort Stephen King personage. Als hij zijn ware gedaante laat zien blijkt het een monsterspin te zijn oid. Het pure kwaad, verpakt in zuurstokkleuren en een vriendelijke lach.
De verpersoonlijking van de term 'predator'. Fascinerend wel.

de ondode dichter | 04-03-23 | 20:28

Verdorie!
Die leuke eendjes van vanmiddag zijn weg.
Toch moeten ze in de buurt zitten, ik hoor ze!

Kapitein Sjaak Mus | 04-03-23 | 20:24 | 1

Denk dat die naturisten het een beetje koud hebben gekregen.

DrJaap | 04-03-23 | 20:44

Ik ken deze griezel niet en dat wil ik graag zo houden. Next.

de IJsman | 04-03-23 | 20:23

Een vent met oogschaduw en lippenstift en blush op z'n ongeschoren bakkus die serieus genomen wil worden. Het is wel héél verleidelijk om hier in dit geval "keihard in z'n hol zeker" aan toe te voegen.

zwellevertje | 04-03-23 | 20:22 | 2

Het lijkt mij eerder een kindermisbruiker die de transgekte gebruikt om ze te lokken.

Piggelmee | 04-03-23 | 20:35

Het probleem is hier dat best wel wat kindertjes deze meneer serieus nemen.

Schoorsteenveger | 04-03-23 | 21:11

Van mij mag veel, niks tegen trans of travistiet maar die Jeffrey March is een griezel, typische groomer overigens ook niet echt dol op ingepakte moslima's. De clash heeft tussen moslims en transactivisten heeft zich in de UK al vaker voorgedaan.

bijna_raak | 04-03-23 | 20:15

Hoe kom jij altijd toch hier op Spartacus? Ik kom deze onzin echt nooit tegen. Durf te stellen dat meerendeel het geen zak interesseert wat die trannies denken

Autist | 04-03-23 | 20:13 | 2

Met een dergelijke ignorante instelling liggen er in de nabije toekomst met een beetje pech een aantal nare verrassingen in het verschiet.

JJMS | 04-03-23 | 20:17

Nomen est omen

Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:27

Als je vaak genoeg te horen krijgt dat abnormaliteiten normaal zijn, gaan de mentaal kwetsbaren het op den duur ook echt normaal vinden.

smdyasc | 04-03-23 | 20:12 | 3

Ja, en 2019-2022 heeft ons geleerd dat er heel veel mentaal kwetsbare Nederlanders zijn

intrigant | 04-03-23 | 20:20

Normale mensen gaan denken dat er iets aan henzelf mankeert en raakt psychisch van het padje. Nog een paar jaar en Gotham City lijkt een pittoreske idylle. "Ach ja..." zeggen we dan. "Weet je nog, vroeger?" Wie dan nog niet in een hoekje als een plant zit weg te kwijnen loopt kwijlend en krijsend met de tong uit de mond rondjes op straat.

Sans Comique | 04-03-23 | 21:17

@Sans Comique | 04-03-23 | 21:17: In Gotham zijn de mensen een stuk normaler. In Arkham (nl) is het een rommeltje.

Zalwelweer | 04-03-23 | 22:24

Ghe, straks allemaal boze blanke moslims.

Duwbak_Linda | 04-03-23 | 20:10 | 5

Ik hoop het niet … ik denk dat Nederlandse vrouwen nu gewend zijn dat ze zelf hun financiële zaken mogen doen, maar zeker is dat niet. Stoppen met werken zodra het eerste kind geboren is zit vrij diep geworteld in de Nederlandse maatschappij. En dan bedoel ik niet de Nederlandse man.

Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:46

@Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:46:
Heb werkelijk geen idee. Het is een wonderlijke wereld.

Duwbak_Linda | 04-03-23 | 20:53

@Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:46: Godzijdank.

Grachus | 04-03-23 | 20:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Is Jeffrey van origine een man of vrouw? Serieuze vraag van me. Ik denk zelf een man, klopt dat?

De_fluitlokker | 04-03-23 | 20:04 | 4

Moeilijk te zien idd. Wel een parel voor de emancipatie van de queers.

TanteJuut | 04-03-23 | 20:10

Aan de gezichtsbeharing en gezichtsstructuur te zien is hij van het mannelijke geslacht ja. Maar tering wat een freak clown zeg! Totaal psycho deze gast.

keestelpro | 04-03-23 | 20:11
▼ 1 antwoord verborgen

Als je als "vent" zonodig je smoel moet opverven een (belachelijke ) pruik opzet.. je benen scheert.. nagels lakt.. en dan in een niemandalletje op hoge hakken wil rondstrompelen... weet je.. ik vind het prima... maar doe het gewoon thuis voor de spiegel.

grapjasz | 04-03-23 | 20:04 | 3

Als vrouwen dat mogen, waarom een vent niet. Meestal doet een vent dat beter.

Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:08

@Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:08: lees aandachtig..!

grapjasz | 04-03-23 | 20:11

Ik nodig je uit voor een rondje in mijn stad, wat de dames er hier van bakken is diep triest.

Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:15

Stop making stupid people famous. En verder wetgeving. 2 geslachten. Meer niet.

BoerKoekoek | 04-03-23 | 20:00 | 5

@Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:10: Voor een zeer zeldzame afwijking de hele maatschappij op zijn kop zetten, nou nee. Eenvoudig van kinderen afblijven, als je echt volwassen bent kun je doen en laten wat je wilt.

bijna_raak | 04-03-23 | 20:19

@intrigant | 04-03-23 | 20:19:
Uit de nek.
En slecht ingelezen.

Hoe zit dat met XXY en YYX?
En de andere varianten?

Kapitein Sjaak Mus | 04-03-23 | 20:33

Biologisch heb je geslachtsgenen, geslachtshormonen, en genexpressie. Die combinatie maakt je man of vrouw. Echter.
Lichamelijk vrouw, genetisch XY chromosomen man: het komt voor. En soms bij de geboorte hebben ze echt geen idee wat er tussen de benen zit, - is het een jeisje of mongen? Ben je als xy -man immuun voor manlijke hormonen, en het bestaat, krijg je tieten in je puberteit. Dan ben je blij voor de spiegel.
Maar wat je zegt: er zijn alleen mannen en vrouwen … meer niet.
Beetje wensdenken.

Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:37
▼ 2 antwoorden verborgen

Aan al die mensen die in het verhaal ‘de trainer’ gevaar zagen, dit is hoe het werkt, dit is hoe pedofielen vaak te werk gaan. Pim Lammers is een boodschapper die alleen een verhaal vertelt, en hoe verschrikkelijk en confronterend het verhaal ook, dit is vaak hoe pedofielen te werk gaan. Doe er je voordeel mee ipv de boodschapper te bekritiseren en te criminaliseren.

Sinterbikske | 04-03-23 | 19:57 | 6

@Analia von Solmsch | 04-03-23 | 21:05: *ahum* Misschien weet Sinterbikse heel goed hoe pedofielen te werk gaan. Dat weten wij helemaal niet.

Sans Comique | 04-03-23 | 21:31

@Sans Comique | 04-03-23 | 21:31: Helaas komt die methode van afzondering mij bekend voor, aangezien ik destijds niet echt een stabiele gezinssituatie had.

Sinterbikske | 04-03-23 | 21:35
▼ 3 antwoorden verborgen

Pret met GPT chat.

Opdracht: 'Schrijf een warrig hysterisch geenstijl topic in de stijl van Bert Brussen over een woke moslima.'

Holy shit, jongens en meisjes! Ik heb net kennis gemaakt met de meest woke moslima ooit en ik kan gewoon niet geloven wat ik heb gehoord! Het is alsof ik in een parallel universum ben beland waar alles wat ik weet over de Islamitische cultuur, tradities en overtuigingen irrelevant is geworden.

Deze moslima, laten we haar voor het gemak 'Fatima' noemen, is zo woke dat ze bijna in een staat van trance verkeert. Het begon allemaal toen ik haar vroeg wat ze vond van de Westerse samenleving en haar reactie was zo belachelijk dat ik bijna van mijn stoel viel.

Ze begon te vertellen hoe ze zichzelf ziet als een "intersectionele feministe" en hoe ze strijdt tegen het patriarchaat, seksisme en alle andere "onderdrukkende" structuren die er zijn. Ik bedoel, serieus? Ze is een moslima die strijdt tegen het patriarchaat? Ik heb nog nooit zoiets belachelijks gehoord!

En alsof dat nog niet genoeg was, begon ze ook te praten over LGBTQ+-rechten en hoe belangrijk het is om deze groep te ondersteunen en te beschermen. Hallo? Heeft ze wel eens de Koran gelezen? Ik denk niet dat ik ooit een versie van de Koran heb gelezen waarin homoseksualiteit als acceptabel wordt beschouwd.

Maar wacht, er is meer! Fatima begon ook te praten over abortus en hoe het een fundamenteel recht is van elke vrouw om te beslissen over haar eigen lichaam. Wat is dit voor bullshit? De Islamitische traditie is tegen abortus en beschouwt het als een zonde tegen Allah.

Ik snap echt niet waar deze woke moslima vandaan komt, maar het lijkt erop dat ze niet meer thuis hoort in de Islamitische gemeenschap. Ik bedoel, hoe kun je jezelf een moslima noemen en tegelijkertijd strijden voor zaken die zo tegen de Islamitische overtuigingen ingaan?

Het is echt te bizar voor woorden. Ik denk dat we Fatima gewoon moeten negeren en ons concentreren op de echte problemen in de Islamitische wereld, zoals de onderdrukking van vrouwen, de groeiende radicalisering en het terrorisme dat ons allemaal bedreigt. Laten we onze prioriteiten op een rijtje zetten, mensen!

keestelpro | 04-03-23 | 19:55

Er zijn stomweg van die momenten dat ik mij zelf heerlijk vrouw voel. Niet van die maandstonde ellende, maar gewoon vrouw. Het is gewoon zo. Ik ben maar wat blij met dat soort periodes, want de werkelijkheid is veelal anders.

Hetkanverkeren | 04-03-23 | 19:53 | 3

Ik heb hetzelfde als weer eensch lekker Man voel.. en de ballen in broek rondzwabberen.....

grapjasz | 04-03-23 | 20:09

@grapjasz | 04-03-23 | 20:09: Protip: een strakke onderbroek. Van die loshangende ballen krijg je alleen maar ongelukken. Waarmee niets ten kwade van het korset voor actieve heren op leeftijd: een discrete sportbeha.

Hetkanverkeren | 04-03-23 | 20:14

@Hetkanverkeren | 04-03-23 | 20:14: Van loshangende ballen krijg je ook een raar soort smeersel in je liezen, tussen je zak en dij. Misschien niet iedereen...

Sans Comique | 04-03-23 | 21:36

Kunnen we niet alles gewoon houden zoals het in de 80's was?
Normaal doen en homo's waren gewoon gezellige medemensen.

Ray Skak | 04-03-23 | 19:53 | 2

NEE.

Ride_On | 04-03-23 | 20:06

#Hey babe, take a walk on the wild side …
Het is zo oud als de wereld.

Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:14

Iedere gek, heeft zijn gebrek.... en die zeker.

Paaldanseres | 04-03-23 | 19:50

Witte fietsen
Witte wieven
Dolle mina's
Baas in eigen buik
Flower power
enz. enz. iedere tijd heeft z'n nieuwe gekte.

meneer Q | 04-03-23 | 19:49 | 1

Klopt, die Jeffrey is gewoon de Elvis van deze tijd. Maar wij vinden het nu verderfelijk, later lachen ze om onze bekrompenheid, zoiets ja? Als je dan toch wilt een historische vergelijking wilt maken: het Romeinse rijk. Ook in volle decadente bloei tegen praktische problemen aangelopen. Buckle up.

Kladderadatsch | 05-03-23 | 01:51

Die Jeffrey Marsch is toch gewoon het figuurlijke kwaad?
En dan die Jan Paternotte van D66, Wilders bekritiseren die de waanzin hiervan terecht aankaart.
"een grove schoffering van al die mensen die in transitie zijn" of iets in die trend kwam er over zijn progressieve lippen.

Zodra D66 en die woke-kliek straks met pek en veren zijn wehgehoond, is de eerste goede daad van herstel weer 'dames en heren' in de trein te laten omroepen.
De moslims steunen ons nu ook dus dat is al wat, nu nog even de Chinezen meekrijgen, dan kunnen we straks Jeffrey Marsch weer vergeten.
Advies voor hem, bel Sydney Smeets maar als je een advocaat wil. Heeft grooming geleerd bij de besten : D66. Bahbah...

hallofreen | 04-03-23 | 19:46 | 2
-weggejorist-
dathoujetoch | 04-03-23 | 20:02

Nog steeds geen commentaar van de Langehoutstraat?

dathoujetoch | 04-03-23 | 20:03

Maar, ze heeft een goed punt.

de ondode dichter | 04-03-23 | 19:45 | 1

Het

Kladderadatsch | 05-03-23 | 01:52

Bij dergelijke gezichten in strakke hoofddoeken krijg ik altijd het Thomas de Trein intro in m'n hoofd. Herkenbaar?

de ondode dichter | 04-03-23 | 19:44 | 2

@ole guapa | 04-03-23 | 19:57: Verdomd!

de ondode dichter | 04-03-23 | 20:12

Dus het wordt strijd tussen Ho & Mo.
En de He staat er tussen.

Ruimedenker | 04-03-23 | 19:43 | 1

Die strijd is er al. Overigens, je moet ook geen meisje zijn en in bepaalde buurten lopen, sssssissssen en opmerkingen en lastigvallen is je deel. Wel handig als je een hetero man bent, want dan heb je er geen last van.

Analia von Solmsch | 04-03-23 | 20:20

Het filmpje van Nessa bekeken en dan kan je van alles gaan vinden en roepen over hoofddoek en zo, en hoe vrij ben je van je man, enz, enz. Echter, wat zij op een beheerste, nette manier zegt en laat zien in haar tiktok is elk woord raak. Zij legt haarfijn uit wat grooming is, waarom dat zo bedreigend is voor kinderen en dat deze man voluit scoort op alle kenmerken van grooming.

Nessa verdient een pluim voor haar commentaar en dat ze de dreiging die uitgaat van die hele letterbakcultus in de schijnwerpers zet.
Er zijn natuurlijk mensen die geboren zijn met sterke geslachtskenmerken van beide sekses, dat is van alle tijden. Dat deze mensen geholpen kunnen worden om het lijf meer in de lijn te krijgen van de “andere” sekse dan waarmee geboren, is goed. Dat werd altijd gedaan met een zeer gedegen vooronderzoek, psychologische onderzoeken en laatste ook jarenlang in de nazorg.
Nu moet alles maar zoals men roept en wordt voorbij gegaan aan de normale verwarde periode die puberteit heet.
Dan heb ik het alleen over het individu. Wat Nessa aanvoert is dat seksuele roofdieren een geweldige kans krijgen kinderen te misbruiken door de cultus dat elke kanttekening op transzaken onmiddellijk tot discriminatie wordt teruggebracht.

#team Nessa.

Nuuk | 04-03-23 | 19:42

Hoe oud was Aïsia ook alweer? En Mo? Over grooming (avant lá lettre) gesproken

Willy | 04-03-23 | 19:40

Uit de kast, in de kast...zoiets?

Plukkieplukkie | 04-03-23 | 19:39

No contact kan best een goede beslissing zijn. Als je uit een moslimgezin komt of als je je in een Ruinerwold situatie begeeft bijvoorbeeld.

Bald_Gefkens | 04-03-23 | 19:36 | 1

Als een arts of psychiater je dat adviseert. Het wordt eng als dit soort narcistische en egocentrische zeloten dat doen.

Grachus | 04-03-23 | 21:05

De islam is duidelijk niet in alle opzichten 'fout'.

Ichneumonidae | 04-03-23 | 19:33

Moslims zijn niet veel beter.

Niamh | 04-03-23 | 19:31

Nu dus op NPO3 kinderprogramma waar koters meedoen aan opmaak wedstrijd a la dragqueens die het ook presenteren en meedoen. Lekker woken

Cornelis12 | 04-03-23 | 19:31

Oei, de ene knuffelgroep keert zich tegen de andere! Het hele woke wereldbeeld ligt in duigen!

MAD1950 | 04-03-23 | 19:31

Woke is een monsterverbond. En het was te verwachten, moslim feministen komen alleen op voor de islam, de rest is onzin.

thanseeuwen | 04-03-23 | 19:29 | 1

Ook feminisme is een trein waar je uit kunt stappen als de islamitische overheersing is bereikt.

Zeurders | 04-03-23 | 20:34

Ooit licht kritische reactie geplaatst onder artikel over 'zingende' dragqueen Dolly Bellefleur. In no time van hem / haar bijtende en zwaar over de top reactie om mn oren gekregen. Sneu figuur

Cornelis12 | 04-03-23 | 19:28 | 3

Drag is ook hysterisch gedoe. Niks performance. Het is een slechte persiflage en ronduit saai. Laat staan dapper.

TanteJuut | 04-03-23 | 19:48

@TanteJuut | 04-03-23 | 19:48: Het is vooral heel opdringerig waar door de sociopaten geëist wordt dat derden in hun eigen verzonnen act meegaan.

Grachus | 04-03-23 | 21:08

Niks met lettertypes en niks met islam, mag dat ook?
Ze gaan allebei hun gang maar hoor, daar niet van,
Dat de islam intolerant is dat weten we en daar begint het nu te botsen.
Aan de ene kant heb de je moslimknuffelaars die baardmannen en snorvrouwen knuffelen want dat is tolerantie. Tegelijkertijd knuffelen ze de Lettertypes en dat gaat elkaar bijten.
Over de LBTGxYz enzo… zo’n Jeffrey Marsh is toch eigenlijk een beetje een attractie, ik neem aan dat ie dat zelf ook weet en dat ie daar trots op is, dat mag.
Maar alles wat die mensen uitstralen lijkt altijd zo nep, alsof ze een rol spelen, nooit echt zichzelf zijn.
Verder weet ik voor mij zelf dat de islam een veel grotere negatieve rol in m’n leven speelt dan al die Lettertypes bij elkaar.
Van de LGXRz mensen heb ik nauwelijks last, afgezien van het nieuwe Wokabulaire
Van de islam heb ik meer last in het dagelijkse leven.

Ruimedenker | 04-03-23 | 19:28 | 1

Die wokeshit ondermijnt het Westen van binnenuit, erg destructief, vrijwel niks aan te doen. De islam van buitenaf, daar is wel wat aan te doen.
Hoe je dat laatste zou moeten doen is ws joriswaardig, dus daar waag ik me maar niet aan.

Ichneumonidae | 04-03-23 | 19:38

Hey, rechtse identitairen die islam omarmen. Daar heeft Houellebecq een niet onverdienstelijk boekje over geschreven.

Barre_de_k | 04-03-23 | 19:27

De confrontatie tussen gestoord woke extreem links en extreem rechts islamitisch waarvan je wist dat die een keer moest komen. In hun strijd tegen de blanke westerse man bondgenoten, maar een gestoord gedachtengoed dat mijlenver uit elkaar ligt.

WhiteShark | 04-03-23 | 19:27

Hoe kan dat nou, Mohammed was toch dol op trans-genders?

Zeurders | 04-03-23 | 19:27 | 1

Als ze maar jonger zijn dan 10 jaar

intrigant | 04-03-23 | 20:27

Mijn hemel wat een mongolen (mag dit nog?) om je kinderen daaraan bloot te stellen. Die mensen zijn echt niet goed in hun hoofd. Wist wel dat het erger werd maar dit is verschrikkelijk...

NoodHoofd | 04-03-23 | 19:25 | 2

Speelt in de VS al geruime tijd. Begonnen met bizar griezelige opgemaakte dragqueens die in bibliotheken boekjes voorlazen aan kindjes. Zeker al vanaf 2015/16 die gekkigheid daar.

Okami | 04-03-23 | 19:48

Je hebt de benoeming van Sam Brinton door Joe Biden gemist?

Blauwpetje | 04-03-23 | 20:33

Dus mannen in jurken gaan nu andere mannen in jurken de maat nemen?

Mokum Kosher | 04-03-23 | 19:21 | 4

En vrouwen hebben de broek aan en dragen snorren?

Cornelis12 | 04-03-23 | 19:24

Dat lijkt mij een goede zaak.

Ichneumonidae | 04-03-23 | 19:26

En wat gaan ze samen doen als de maat lekker groot blijkt te zijn?

Zeurders | 04-03-23 | 20:05
▼ 1 antwoord verborgen

PDF File.

Steve1234 | 04-03-23 | 19:21

Nietzsche er met de baard bij. Je zou er zelf inderdaad bijna zin in een lekker potje sharia van krijgen. Maar dan met de nodige elektroshock therapie. Jumpstart je shit. En dan morgen gezond weer op.

Hetkanverkeren | 04-03-23 | 19:18

Met de kerk die haar functie aan het verliezen is springt de, op kinderen en jongvolwassenen gerichte, lhghtbq+ movement in dat gat dat is ontstaan.

R. Skickr | 04-03-23 | 19:16

Desillusie der religie tegenover desillusie der geslachten. 'pakt bier en nootjes'

TanteJuut | 04-03-23 | 19:16

Wordt zo wel heel ingewikkeld voor wokies als binnen het linkse framework (o,a inclusie, genderneutraal en minderheden) kritiek op elkaars themas wordt geleverd.
Ach gut komen ze misschien toch nog erachter dat de werkelijkheid weerbarstiger is dan overal met gestrekt been eendimensionaal moraal over iedereen uitstorten.

Kleintjepils | 04-03-23 | 19:15

Ik heb niks met dat afgesneden ballenvolk, maar die hysterische pedo lijkt me nu niet bepaald hun voorman. Oftewel, fittie van niks. Een beetje geslachtloze moet hier denk ik ook weinig van hebben.

BobDobalina | 04-03-23 | 19:12

was er maar een partij in nederland die deze gekkigheid categorisch en fundamenteel afwijst. o wacht

Ir. Wilhelmus | 04-03-23 | 19:04 | 5

Blijfrationeel, gebruik uw hersens. Ga naar echtestemwijzer.nl en volg uw hoofd.

Harrie-Couvert | 04-03-23 | 19:31

@Ir. Wilhelmus | 04-03-23 | 19:08:
Fipo is tevens straattaal voor fopspeen.

keestelpro | 04-03-23 | 19:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Haha, vette LOL! Overweeg DENK te stemmen.

Ichneumonidae | 04-03-23 | 19:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl