achtergrond

Geenstijl

Woke implodeert. Islamitische vrouwen keren zich tegen transgender-waanzin

Onhoudbaar theoretisch raamwerk passeert uiterste houdbaarheidsdatum

Bovenstaand ziet u Britse TikTok comedian Shumirun Nessa met 7 miljoen (!) volgers. In een filmpje dat op dat platform 4,3 miljoen keer bekeken werd 'grapte' ze dat transgenderactivist Jeffrey Marsh eens moet stoppen met het uitnodigen van minderjarigen om privécontact met hem te zoeken zonder dat hun ouders daar weet van hebben. Dat leidde tot een stortvloed aan kritiek en verwensingen uit de transhoek, waarna ze de bovenstaande reactie publiceerde waarin ze vrij succesvol betoogt dat Jeffrey gewoon echt een onwijze engnek is.

Want Jeffrey Marsh (45) is inderdaad een van de naarste, meest insidieuze transgender-activisten op social media - we zien hem al een tijdje her en der. De verkrampte woede, afgunst en wil tot straf en wraak druipt uit elke uiting van zogeheten liefde, compassie, empathie en warmte. Een Nietzscheaanse trans-tarantula, zo u wilt.

Zijn voornaamste bezigheid is het propageren en coachen van "no contact". Oftewel, het - net zoals hij dat zelf ook deed - verbreken van al het contact met ouders en familie die moeite hebben met je genderidentiteit. Waarna hij zichzelf natuurlijk opwerpt als "nieuwe familie" die je vervolgens wegwijs maakt in complexe thema's zoals je eigen seksualiteit. Geeft te denken!

Nieuwe reactie template voor groomer-toestanden

Nieuwe reactie template voor groomer-toestanden

Ja lekker gewerkt ERIK MOUTHAAN VAN RTL NIEUWS (december 2017)

Jeffrey Marsh is een Nietzscheaanse trans-tarantula. Bron? Elke video

LOL we zijn aanbeland bij het gebruik van de term "BASED MUSLIM WOMAN"

En dit wordt er ook niet normaler op hè

In ander Andrew Tate-achtig nieuws

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

UvA-genderexpert in @ADnl: 'Anouk = Poetin'

Een UvA-sociologe/genderexpert in het Algemeen Dagblad over Anouks 'transfobie' met "POETIN" in de kop. Daar gaat de moderne man even voor zitten

@Spartacus | 12-02-24 | 19:33 | 364 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.