achtergrond

Geenstijl

Hoogste tijd! @D66 start oorlog tegen @Zembla

Onvermijdelijk

Zembla houdt de druk erop met alweer een repo over het transgender-altaar waar kwetsbare jongeren worden geofferd aan een ideologisch modefenomeen. Bovenstaand nu het verhaal van Amira, die zoals bijna elke geofferde jongere een zeer belastend verleden heeft (vanaf negende jaar jarenlang misbruikt door inwonende oom), en door een gehele medische- en sociaal"""wetenschappelijke""" infrastructuur werd wijsgemaakt dat "geslachtsverandering" (bestaat niet) de weg uit haar leed was.

Nou dat was dus niet zo, en nu zit ze er maar mooi mee. En dan kan ze ook nog eens beslist niet rekenen op een van de normaalste D66'ers ooit, namelijk Samira Rafaela. Want haar D66-dienstijd is dan misschien voortijdig beeïndigd door het roomblanke stock photo-kader van de partij. Maar ze vertrekt mooi niet tot verraders als Amira voor eens en altijd de mond gesnoerd zijn. Zie onderstaand.

"""Fact checker""" Marieke Kuypers heeft nog niet gereageerd.

Een van de helderste lichten van D66

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

UvA-genderexpert in @ADnl: 'Anouk = Poetin'

Een UvA-sociologe/genderexpert in het Algemeen Dagblad over Anouks 'transfobie' met "POETIN" in de kop. Daar gaat de moderne man even voor zitten

@Spartacus | 12-02-24 | 19:33 | 364 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.