achtergrond

Geenstijl

YES. Een "Trans Turfwar" in rosse buurt Bangkok

De content die u verdient

Okay zit dus als volgt in die ene regio met meer organische transgenders dan waar ook ter wereld - in tegenstelling tot die kunstmatige vloedgolf aan kwetsbare tieners die alhier door de sociale- en medische infrastructuur zijn wijsgemaakt dat geslachtsverandering het antwoord is. Daar, in Bangkok dus, is een heuse turf war gaande, een grondoorlog zo u wilt, tussen dames met een verrassing uit Thailand en dames met een verrassing uit de Filipijnen. 

Kortom: in dezen volstrekt onmogelijk om partij te kiezen. Veel meer beeldmateriaal van schermutselingen tussen plezierskanonniers na de breek.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

UvA-genderexpert in @ADnl: 'Anouk = Poetin'

Een UvA-sociologe/genderexpert in het Algemeen Dagblad over Anouks 'transfobie' met "POETIN" in de kop. Daar gaat de moderne man even voor zitten

@Spartacus | 12-02-24 | 19:33 | 364 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.