Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ongehoord Nederland en FvD in het Stamcafé

Ja hoor tuurlijk zijn ze welkom

Okee bear with us. Ongehoord Nederland is onderdeel geworden van een systeem waar ze eigenlijk enorm tegen zijn - de dichtgetikte NPO - en nu worden ze door dat systeem volgens de (al dan niet geschreven) regels van dat systeem aangepakt. Dat verzwakt eigenlijk vooral hun eigen verzet tegen heersende NPO-codes: hun manier van 'het systeem aanvallen' vereist dat ze een niche opzoeken die inherent of zelfs onherroepelijk leidt tot het verschaffen van platform en microfoons aan tegengeluidmakers die apert en tamelijk aantoonbaar onzin verkondigen. Nee, niet alles wat er verkondigd wordt in Ongehoord Nieuws is onzin. Maar veel wel. Daarmee verzuipt hun kritiek op de NPO in hilariteit en tevens wordt het te makkelijk voor hun eigen opponenten om goedkope kritiek op de critici te hebben. Terwijl de NPO er inderdaad niet voor iedereen is: het is een ideologisch bekrompen PvdA/D66-instituut met den allerlaatshthe paghinah's van den Bijbel en een scheut campingevoel, al dan niet met muziek op een plein. En het bestuur is kapot corrupt, nietwaar Shula?

Hetzelfde is dus gaan gelden voor FvD, sinds ze toetraden tot het parlementaire bestel en daar hun shit verloren. Superleuk en stoer dat de complotmarmot iemand corrupt durft te noemen, of dat een lijzige en uitermate verlegen voormalige ambtenaar ineens het woord 'tribunalen' bezigt, maar al wat die koekebakkers bereiken is dat ze de Sjoerdjes en Jantjes en overige jeremiërende turboconsultants uit het parlementaire netwerkparadijs makkelijke munitie verschaffen zodat zij er zelf beter uit te komen bij het Grote Schaapachtige Publiek. Doei systeemkritiek, hallo gecontroleerde oppositie - want 300 wetenschappers kunnen moeiteloos de politiek gecorrumpeerde Van Dissel naar de achtergrond drukken door hun pijlen op Van Meijeren te richten. Nieuwsuur is op dit dossier letterlijk nuttiger dan de falende chemtrailsnuivers van Forum. De les is: don't eat in their shit.

...en om de kop in het zand te kunnen steken over bovenstaande kaarsrechte analyse, zullen de ongehoord angehauchten altijd roepen dat GS rancuneus is, als ook bijna failliet en tevens zijn *wij* de gecontroleerde oppositie maar hee:  ¯\_(ツ)_/¯ 

Social

tegelijkertijd ook waar

Social

Reaguursels

Inloggen

Zit nieuwsuur terug te kijken, de ombudsvrouw heeft de klachten over de inmenging van kaag in de fopdocu blijkbaar niet gehoord.
Ze heeft tientallen klachten van de ON tegenstander die ze serieus moet nemen.
Overigens mensen die konstant zitten te euhen maken op mij niet zo'n betrouwbare indruk.

likdoorn | 08-06-22 | 09:29

2 artikelen over ON op teletekst en hoe rg het allemaal is. Natuurlijk geen woord over de klokkeluider binnen de npo en het aankomende debat. Keihard snijden in de subsidies van die sensuur en propaganda clubs.

davesl1210 | 08-06-22 | 08:50

"altijd roepen dat GS rancuneus" -- nou, is ook wel zo als het gaat om het niveau van kritiek op ON & FvD. Kan zelf amper een blog onderhouden en kreeg zero point bij de politieke pogingen relevant te zijn voor de populatie. Blinkt uit in vermaak maar daar ligt de lat nu eenmaal op de zeebodem. Beetje gepokte en gemazelde hofnar steekt overal boven uit maar heeft weinig eigen visie, als een soort JA21 aan bestaande koers een rafelig randje aanbrengen en stellen dat je iets gaat veranderen? GeenStijl zou lef hebben als ze kritiek EN steun schrijven voor het hopeloos revolutionaire dat er nog is in Nederland. Dat samen met Baudet verzucht over een nieuw land beginnen op een eiland (ironische genoeg vlucht de baas zelf het land uit, een soort van ultieme stuurman aan wal geworden? ook dat is een verdienmodel).

GeenAccount | 08-06-22 | 08:40 | 1

Zelfs al zou GS rancuneus zijn, wat dan nog? Alsof je dan ineens niets meer kunt vinden! En het land uit vluchten? Serieus? Ik ben zelf ook jarenlang in het buitenland verbleven, vanwege de liefde, vanwege persoonlijke voorkeuren, vanwege het zonnetje. Je kent 't wel! Daar ben ik echt niet opeens minder Nederlander door geworden, alhoewel ik wel moet zeggen dat sinds ik terug ben, ik bepaalde dingen een stuk scherper zie, omdat ik iets geproefd heb van echte vrijheid. Ik ben het ook niet altijd eens met Ome Bart, maar laat dát nou net de reden zijn dat ik vind dat 'ie héél goed bezig is! Kijk, je kunt voor eigen parochie preken hoor, maar vroeg of laat knalt iemand die kogel toch wel door de kerk, en wat je daar dan ook van vindt, het maakt wel wat tongen los, nietwaar? (Als ik nog iets met dominee kon verzinnen dan had dit echt een mooie tegel geweest, maar ja, dat niveau hè?)

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 09:09

"Een journalist is geen doorgeefluik".
Dat is er toch eentje om over na te denken. Is een journalist pas een journalist wanneer hij/zij in een interview tegengas geeft? Wanner ingegaan wordt op de argumentatie van de geïnterviewde, zo in de trant van "ja, maar wat u beweert, is dat eigenlijk wel zo?". Wanneer heb je als journalist aangetoond dat je geen doorgeefluik bent? Wanneer je het perspectief van de geïnterviewde pareert met een alternatief perspectief? Wanneer je de waarheid van de geïnterviewde confronteert met een andere waarheid? Wat is dat precies, doorvragen? En wanneer heb je voldoende doorgevraagd om geen doorgeefluik meer te zijn?
Kortom, ben je als journalist altijd de wantrouwende, de tegenstander, de sparring partner, degene met de andere mening, de rechter, de beul, de vijand?
Als je die criteria aanlegt, en volgens mij doet die Ombudsvrouw dat, dan bestaat 80% van de journalisten uit kritiekloze doorgeefluiken. En dat is eigenlijk ook wat het Ombudsvrouwtje slinks in haar rapportje verwerkt heeft, dat de andere omroepen zich eigenlijk aan hetzelfde schuldig maken als ON, dat ze doorgeefluikje zijn.
En het bewijs wordt ook meteen geleverd. Die andere omroepen gaan als vliegen op de stront op ON af, want een lekker sappig verhaal, een open deur richting het afzeiken en in de hoek drijven van ON, en ze staan in de rij om het Ombudsvrouwtje te interviewen. En wat blijkt? Ze zijn een doorgeefluik van wat mevrouw te vertellen heeft, en ze dekken haar zelfs, want niemand heeft het over die passage waarin ze lafjes heeft weggemoffeld dat het probleem doorgeefluik eigenlijk alle omroepen geldt, dat ON een exempel is van een breder fenomeen. Niemand, letterlijk niemand stelt het Ombudsvrouwtje één kritische vraag. Ze mag gewoon leeglopen en het frame bouwen dat ze graag overeind wil krijgen, en krijgt alle hulp van de doorgeefluikers.

Schoorsteenveger | 08-06-22 | 08:35 | 1

Ik denk soms weleens dat de gemiddelde reaguurder kritischer is dan de gemiddelde journalist, dus wat dat betreft kan de ombudsvrouw net zo goed een kroontje kopen en hier af en toe haar lichtje opsteken, want blijkbaar leren journalisten op de journalistenschool niet meer hoe dat ook alweer werkt, dat kritisch zijn..

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 08:47

Heeft ABSOLUUT NIETS te maken met Brexit:

Britain is staring down the specter of stagflation, a ruinous mix of stagnant economic growth and rapid inflation. The country is experiencing the fastest pace in consumer price growth in four decades — a 9 percent inflation rate. Economic growth ground to a halt in February and contracted slightly in March.

Rising prices are inflicting pain around the world, but there is a concern that Britain faces more persistent problems than many of its neighbors. The country has a tight labor market — partly because of Brexit, which took away a large European labor pool, and partly because long-term sickness has kept hundreds of thousands out of work — and is at the mercy of Europe’s energy crisis.

Disposable household incomes are expected to drop 1.75 percent this year, and, as of April, consumer confidence was at a 14-year low. Businesses are making complicated calculations about how high they can push their prices to compensate for their own rising costs without driving away customers.

Rising costs: Companies that import goods from the E.U. have complained that extra red tape is increasing their costs. Economists say Brexit has pushed food prices up 6 percent. In October, household energy bills are expected to rise by £800, to £2,800 a year.

Politics: With a fresh electoral challenge looming and Britain’s economy in a downward spiral, there are few easy ways for Boris Johnson, Britain’s weakened prime minister, to reverse his fading fortunes.
(NYT)

cugel | 08-06-22 | 08:30 | 7

@Dandruff | 08-06-22 | 08:57: "The country has a tight labor market — partly because of Brexit, which took away a large European labor pool,"
Een oncontroleerbare mening: typisch Dandruff. Ik ga boodschappen doen. Voor het gaat regenen.

cugel | 08-06-22 | 09:27

@cugel | 08-06-22 | 09:27:

In NL is toch ook een extreem tekort aan arbeidskrachten in alle belangrijke sectoren? Zijn wij uit de EU gegaan?
Een mening dus.

Dandruff | 08-06-22 | 09:52

@Dandruff | 08-06-22 | 09:52: Nee, maar in Engeland is het erger want zij kunnen nauwelijks Bulgaarse vrachtwagenchauffeurs aannemen, om maar eens een zijstraat te noemen. Feit. Geen mening.

cugel | 08-06-22 | 10:01
▼ 4 antwoorden verborgen

Oké, maar hoe dan wel? Krijgt tante Annabel dan zoveel voor elkaar met JA21? Of BBB? Of PVV? Het is allemaal dichtgetimmerd door de coalitie, dát is de oorzaak van dat er geen échte verandering plaatsvindt. Het partijkartel bestaat wel degelijk, dat heeft het FvD goed gezien.

Timide_Aso | 08-06-22 | 08:28 | 6

Er is geen kartel? Hilarisch.

Lorejas | 08-06-22 | 08:58

@Red shirt | 08-06-22 | 08:35: Toch niet de burgemeester van Leeuwarden?

likdoorn | 08-06-22 | 09:34

@Red shirt | 08-06-22 | 08:35: Wat Timide_Aso beschrijft zou je anders toch prima een kartel kunnen noemen: een aantal (politieke) partijen dat onderling afspraken maakt en daarbij anderen, in dit geval de oppositie, zo goed als geen kans geeft om invloed uit te oefenen op het bestuur (men hoeft zich er in elk geval niets van aan te trekken). Beetje flauw ook om het dan gelijk weer te hebben over de populistische partijen, terwijl u heel goed weet dat die én niet het probleem zijn op dit punt én dit alle partijen raakt die niet deelnemen aan de regering.

countus | 08-06-22 | 09:37
▼ 3 antwoorden verborgen

Als je besloten hebt dat je tegen de hele NPO en z'n moeder bent tot aan de koffiejuffrouw aan toe, moet je dan voor ON zijn.

Nee, natuurlijk niet.
Als je meer aandacht wil voor rechtse standpunten.
Misschien vind je ON wel opgefokt en onzorgvuldig en meer iets voor dom-rechts.
Of wat zich rechts noemt, alleen maar omdat ze gezellig samen tegen links willen zijn omdat daarom.
Dan zou rechts een grote ballon met lucht zijn. Dat kan ook niet.

AdvocatusDiaboli | 08-06-22 | 08:27 | 1

Ik ben helemaal niet rechts.
Ik wil alleen dat Nederland stopt met het grenzeloos huisvesten van statushouders. Althans zoals het nu al jaren gebeurt (zonder limiet).

Papa Jones | 08-06-22 | 08:43

Goedemorgen, nog even snel een vraagje erin gooien vanuit het ziektebed: die moordenaars van Petor Rrrrrrrr. De Vries, daar wordt levenslang tegen geëist; iets, dat het OM niet makkelijk doet. Zouden deze twee dan, net als, och ik noem maar iemand anders, Volkert van de Graaf, moordenaar van een politicus, ook vervroegd vrij kunnen komen? Uitgangspunt is toch nog steeds dat we in Nederland gelijk behandeld dienen te worden? Of pleuren we de grondwet ik maar gelijk in de shredder, samen met de dagelijkse aantekeningen van Mark?

EEnzame SchizofrEEN | 08-06-22 | 08:18 | 3

Dat hangt af van een groot aantal variabelen, Schizo. Bijvoorbeeld: onderschrijft de politicus in kwestie de geprioriseerde agendapunten van een selecte groep Nederlanders, of is het er weer zo één die realistisch wil insteken? Môge!

MickeyGouda | 08-06-22 | 08:33

Dat het vonnis van Volkert een blunder was heeft Theo Hiddema duidelijk genoeg uitgelegd. De rechters moeten niet twee maal dezelfde fout maken. Overigens is de strafmaat voor terroristisch gemotiveerde misdrijven hoger dan voor huis-tuin-en-keuken criminaliteit.

AlexanderVissers | 08-06-22 | 08:57

@AlexanderVissers | 08-06-22 | 08:57: Hoezo fout? Lijkt toch een duidelijke opdracht hem niet te zwaar te straffen er is zelfs een paard naar hem vernoemd.
Er zijn krokodillen tranen in overvloed gehuild.

likdoorn | 08-06-22 | 09:39

Alweer een nieuwe groep asielzoekers:

'Den Helder. Niet bepaald de stad die de Russische asielzoeker Sergej Koriagin voor ogen had toen hij twee jaar geleden in Oekraïne ging werken om niets minder dan een nieuwe, moderne metropool te scheppen.
...
Met de dreiging van oorlog in Oekraïne nam hij de wijk naar Nederland. In afwachting van zijn asielaanvraag verblijft hij in het asielzoekerscentrum van Den Helder. „Rusland ziet me als verrader, Oekraïne als potentiële terrorist”, verklaart hij zijn vlucht. Of de IND zijn verhaal geloofwaardig vindt, is niet duidelijk. Een besluit over de omgang met asielverzoeken uit Rusland is immers voorlopig geparkeerd tot begin volgend jaar. Tot die tijd worden er ook geen Russen teruggestuurd.'
(Telegraaf, heden)

CLoVis | 08-06-22 | 07:50

Gaat wel lekker, de Russen komen nu een voor een als vlu chteling, die ook erbij, VVD gaat motie indienen, zie donkere wolken aankomen.

gato | 08-06-22 | 07:47

Goedemorgen nachtploeg!

Aan de ochtendhap.

*Koffie zetten doet…*

Wijze uit het Oosten | 08-06-22 | 07:43 | 1

*er met de koffiepot vandoor stiefelt*

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 08:37

Het bestel is daarnaast ook nog eens een manier voor omroepbazen vol te lopen op belastinggelden. Overigens valt het niet mee een alternatief te verzinnen. Andere Europese landen worstelen ook met de neutraliteit van de Staatsomroep en de VS zonder staatsomroep is ook geen geweldig paradijs van objectieve berichtgeving. Een eerste stap zou moeten zijn minder omroep. en duidelijke regels.

AlexanderVissers | 08-06-22 | 07:40

@elfenstein | 08-06-22 | 08:10: Wanneer u nu actie onderneemt kunt u na de zomer terug naar school. Uw kennis van de temporaire geschiedenis opfrissen.

Red shirt | 08-06-22 | 08:28

Een volk als volk schuldig maken.
Een groep als groep schuldig maken.
Labeltje, groep en wijzen maar.

Adolf was hier best handig in en heeft er enige tijd succes mee gehad.
Het is een soort tribal-gedoe.
Wij en hunnie.

Alleen is er een probleem.
Het klopt niet.
Het is altijd gekunsteld.

AdvocatusDiaboli | 08-06-22 | 08:34

@Red shirt | 08-06-22 | 08:28:
Ah ja, de ad hominem. Het was weer hoogst onprettig converseren met u, een fijne dag nog he?

elfenstein | 08-06-22 | 08:35
▼ 6 antwoorden verborgen

'Kwart van de studenten voelt zich tijdens stage financieel uitgebuit.'
Ja? Dus? Nou ""voel"" je maar lekker uitgebuit. Stage=stage. Oftewel ervaring op doen. En nou weet ik ook wel dat bedrijven regelmatig stagiaires inzetten en daardoor tegelijkertijd lekker een beetje besparen op de loonkosten. Maar stage is en blijft schooltijd. Misschien krijg je een (kleine) vergoeding en wees daar gewoon blij mee. Je bént niet vanzelf bijzonder geweldig, dat moet je wórden. www.ad.nl/binnenland/kwart-van-de-stu...

Leptob | 08-06-22 | 07:35 | 3

Veel bedrijven gaan er maar gemakshalve er vanuit dat de maatschappij volledig opdraait voor de opleiding van hun personeel. In het algemeen is de samenleving en zijn ouders verantwoordelijk voor de generieke ontwikkeling van jongeren. Zeker bij kennisintensieve beroepen zijn inspanningen van het bedrijfsleven onontbeerlijk. Een stage is niet enkel 'schooltijd' maar een brug naar het professionele leven. Ik heb altijd geprobeerd om een stagiaire goed te begeleiden maar weet dat er veel opvreters zijn die stagiaires als moderne slaven zien. Tegen slachtoffers van deze praktijk wil ik adviseren dat onderling door te vertellen zodat nieuwkomers op de arbeidsmarkt deze parasieten mijden.

Red shirt | 08-06-22 | 08:00

Pfff... was in mijn tijd ook al zo.
Sommige instanties betalen helemaal niks, als vergoeding
Dan ga je daar toch niét stage lopen, als dat zo'n probleem is...

Papa Jones | 08-06-22 | 08:29

Mwa, als het verplicht is voor je papiertje.
Sommige stages laten je 8 uur achter elkaar hetzelfde doen. 5 dagen per week, maanden achter elkaar. Dat is asociaal, je leer iemand helemaal niets.

Sommigen laten je ook de kutklusjes doen maar leggen je het in ieder geval uit, begeleiden je nog wat zodat je stress bestendig word en dat mee kan nemen in je verdere leven.

Het is een enorm verschil

the_w | 08-06-22 | 09:56

Elke geloof berust op desinformatie en leugens. En onwaarheden. Het deit dat miljarden mensen iets geloven betekent niet dat het waar is.

RGV42 | 08-06-22 | 07:28

Het verspreiden van onjuiste informatie en complottheorieën wordt kennelijk gezien als een soort misplaatste vrijheidstrijd tegen de gevestigde orde. Een brevet van onvermogen en zelfverheerlijking waar Ongehoord Nederland en Forum voor Dictatuur zich graag in wentelen.

johnyl | 08-06-22 | 07:20 | 2
-weggejorist-
Datzullenwenogweleen | 08-06-22 | 07:41

Nu nog inhoudelijk. Ruim 400 reacties, minstens 100 negatief, niet 1 die inhoudelijk kan aangeven wat er nou zo onjuist aan is.
U gelooft dingen zonder er argumenten voor te hebben en dat maakt u een modern westers mens.

the_w | 08-06-22 | 09:58

Onbegrijpelijk. Eindelijk een vrij denkend en sprekend geluid op MSM..

Schapen kunnen dat niet aan.
Triest.

Ben Adam | 08-06-22 | 07:18

"Nee, niet alles wat er verkondigd wordt in Ongehoord Nieuws is onzin. Maar veel wel."

Lezen die lieden die gisteren zo trots schreven dat ze ON steunen ook mee?

Diederik_Ezel | 08-06-22 | 07:18 | 5

@elfenstein | 08-06-22 | 07:52: Je zou denken dat toch een keer het kwartje gaat vallen bij (een deel van) de ON achterban, maar blijkbaar is dat te veel gevraagd.

Diederik_Ezel | 08-06-22 | 08:01

@Diederik_Ezel | 08-06-22 | 08:01:
U kan wel vragen maar het zou best kunnen dat we daar niks mee doen.
Kijk, u kan wel vol overtuigd zijn dat het bij ON allemaal rancuneuze nazi's met een h-kruisje op hun slurf zijn, mij zegt dat niks. Eerder is het zo dat hoe groter de hetze, hoe meer geschreeuw en hoe meer haat, hoee meer ik denk dat ze nuttig zijn. De NPO is een gifbelt vol linkse wokies en ander schijnheilig tuigh, nu komt er één tamelijk triestig (dat wel, het niveau is gewoon te laag) rechts omroepje en brult de hele kliek moord en brand. En dat vind ik dan weer schitterend, na de onvoorstelbare bak bullshit van die linkse kliek mag rechts net zoveel bullshit spuien, geen problemen mee. Ik kijk toch niet, al 20 jaar geen tv meer en ik zie de hoogtepunten dan wel hier, meer dan zat.

elfenstein | 08-06-22 | 08:08

@elfenstein | 08-06-22 | 07:52:
Eigen mening vormen.. Tss tss
Er is 1 mainstream narrative en daar hoort u zich aan te conformeren.

Als een ezeltje op een draaimolen, kwartje erin, verstand op nul en draaien maar.

Ben Adam | 08-06-22 | 08:15
▼ 2 antwoorden verborgen

Integere club hoor, die NPO

npo | 08-06-22 | 06:56 | 1

Altijd fijn als fijn als de vleeskeuring door de eigen Slagter wordt gedaan.

Milton_Styx | 08-06-22 | 06:59

Spannende dag voor m’n moppie.
Dochterlief gaat op kamp, 2 overnachtingen.
Bloednerveus, kort lontje, het is nogal een dingetje.
Maar goed, alles compleet.
Zaklamp, slaapzak, extra droge kleding, kleding die vies mag worden, kleding voor de Bonte Avond, beetje snoep, zwemkleding, etc..
Herinneringen komen weer boven van toen ik 12 was..

Ruimedenker | 08-06-22 | 06:28 | 5

Oh jee. Ja, je moet ze loslaten he.

Wij hadden mazzel, in onze tijd ging de 6e klas een hele week, zeven dagen.
Dat trekken de meesters en juffen van deze eeuw niet meer natuurlijk.

Maar zulke schoolreisjes zijn onvergetelijk. Leuk hoor!

Papa Jones | 08-06-22 | 07:43

@Papa Jones | 08-06-22 | 07:43: Los van het feit dat de huidige generatie speciale hoogbegaafde en hoog-sensitieve kinderen zo’n week niet meer kunnen trekken..

Wijze uit het Oosten | 08-06-22 | 07:46

@Wijze uit het Oosten | 08-06-22 | 07:46: Ik vond het 30 jaar geleden ook al de hel op aarde.

BakkerHenk | 08-06-22 | 08:25
▼ 2 antwoorden verborgen

Môge guurders, klaar voor een nieuwe dag in het Sprookjesbos?

MickeyGouda | 08-06-22 | 06:07 | 9

Morge Mickey, Vandaag ben ik de grote Boze Wolf. *koffie

horsteknots | 08-06-22 | 07:34

Als je de pagina ververst en een mooi, eclectisch draadje aantreft: GeenStijl! #goedbeginvandedag

MickeyGouda | 08-06-22 | 07:39

*broodkruimeltjes strooien doet*

Ik kom er wel uit hoor!

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 08:35
▼ 6 antwoorden verborgen

Ben al lekker vroeg wakker. Tijd voor kinderporno.
Volkskrant: 'Bij jonge kinderen die doktertje spelen is het verstandig om uit te leggen dat je geen voorwerpen in lichaamsopeningen mag stoppen. Dat lijkt misschien een overbodige mededeling, maar volgens Van der Doef willen kleintjes nog wel eens de ‘temperatuur opnemen’ met een scherp potlood.'
Hallo Karin, weet je nog op zolder? Ik weet het nog wel. Zo dom was ik niet. Ik dacht zelf al na en drukte het potlood er met de stompe kant in. Wat hadden we een lol.

Leptob | 08-06-22 | 06:01 | 1

Later kwam je er achter dat je beter je eigen potlood kon gebruiken als de temperatuur juist was.

ratelaar | 08-06-22 | 07:09

Candy shop( origionally performed biy the Dan Band)

TheOne48 | 08-06-22 | 05:46 | 6

@TheOne48 | 08-06-22 | 06:13:

Hammond, ..... altijd een mooi geluid TheOne48. De feestelijke strik om een pakketje muziek.

Milton_Styx | 08-06-22 | 06:53
▼ 3 antwoorden verborgen

Het lijkt wel alsof 70 % van alle nieuws handelt over televisie, mensen die op televisie zijn wie van hen wat op televisie heeft gezegd. WHO CARES ? Gooi dat kloteding toch de deur uit. They don't call it "the idiot box" for nothing.

RADIATORS FROM SPACE "smash my telecaster through the television screen"
---> watch?v=wCqln8YnWME

Asteroid-B612 | 08-06-22 | 05:14 | 2

Het is een doodvermoeiende circle jerk. Media schrijft over media.

JJMS | 08-06-22 | 07:56

En terror muggenmadame zit óók weer in mn kamer? Of 1 van d'r valse nichtjes of tantes.
Grrrrrrmfp.
Zou ze het liefst met een bazooka de levende wereld uit helpen.
Want laten we eerlijk wezen; wát voegt een mug nu toe aan de food chain, of de natuur in het algemeen. Nou?
Bloed zuigen is wat zij kunnen (de vrouwtjes), en sommigen erg nare ziektes verspreiden.
Bitches. Gewoon tiny ieniemienie vliegende, irritant in je oor zoemende bitches!

chicago river | 08-06-22 | 04:41 | 5

Hier altijd muggen dus standaard een klamboe. Te veel nachten opgeweest met mepper en zaklantaarn.

Risingson | 08-06-22 | 06:45

Koop nou ff zo’n tennisracket roastertoaster met batterijen.
Voor het pitten gaan de lamp aan (ramen dicht natuurlijk) even op jacht.
Racket met twee handen voor je houden, in splitstep gaan staan.
Vinger aan de trekker (rood knoppie) backhand smash, forehand topspin, maakt niet uit, je raakt ze vanzelf.
Of gewoon simpel er recht voor gaan staan, blad open, “boe!” roepen en de zoemende slet vliegt zo je rooster in.
En dan zijn er nog 54 miljard, dus zorg dat je voldoende batterijen in huis hebt.
*/ZzzzPets!* pak aan!

Ruimedenker | 08-06-22 | 06:52

Zijn hier nog de vliegen, maar augustus, muggentijd, kan je niet buiten zitten. En September vliegen, hele kolonies.

gato | 08-06-22 | 07:53
▼ 2 antwoorden verborgen

Welgodverdegodverdegodver.
Kan niet slapen! (*doet ie anders nooit*)
Ja, dan maar een ietwat softe / dromerige song van een death metal groep, uit k meen Zweden;
m.youtube.com/watch?v=FSUWGng9YBI
Hypocrisy - "Slippin' Away'.
Erg mooi. Thematiek van het hele album ligt bij ufos, aliens, ontvoeringen en geheime projecten op dat vlak (Roswell 47).

chicago river | 08-06-22 | 04:28

Helft van Haagse peuters spreekt geen Nederlands:
‘Kind Begint Met Valse Start Aan De Basisschool’
denhaag-regionaal.nl/blog/2022/06/01/...

Bagatelliserende kop in het Algemeen Dagblad - regio Den Haag:
'Is het echt zo erg als Haagse peuters gebrekkig Nederlands spreken?
Vijftig procent van de peuters in Den Haag spreekt gebrekkig Nederlands. De angst bestaat dat ze zo met een achterstand aan school beginnen. Maar is dat wel zo'n groot probleem als we denken?'

Welnee joh, welbekende subsidieslurpers vreten er decennia in, decennia uit, wél van.
Subsidieregister gemeente Den Haag:
Onderwijssubsidie in 2021 - Totaal € 61.169.642.
Waar wordt dat gemeenschapsgeld aan besteed?

Huh...?! Aan leerlingzaken maar € 45.000 - 0,1%
Stedelijk onderwijsbeleid en projecten € 12.004.730 - 19,6%
Oh wacht, gemeente Den Haag besteedt ruim 80,3% onderwijssubsidie
van € 61.169.642 aan onderwijsachterstandenbeleid en taal:
€ 49.119.912. subsidieregister.denhaag.nl/2021/06-o...
Da's niet normaal. De kosten van taalachterstand moeten i.p.v. op conto van belastingbetalers, doorberekend worden aan immigrantenouders die weigeren onze taal te spreken waardoor hun kind met een valse start begint met de basisschool en daardoor een achterstand oploopt die voor veel kinderen niet meer in te halen is waardoor zij door hun ouders kansloos zijn gemaakt in onze westerse maatschappij.

drs.Nee | 08-06-22 | 03:52 | 3

In progressieve kringen wordt correct Nederlands als extreem conservatief gezien.

keestelpro | 08-06-22 | 03:58

@keestelpro | 08-06-22 | 03:58:
Moet je eens kijken, als ze in die kringen door hun conservatieve houding geconfronteerd worden met extreem betalen, hoe rap ze dan ineens van mening veranderen.

drs.Nee | 08-06-22 | 04:04

Dit artik0l heb ik een paar dagen geled0n ook gelez0n en blijf me er maar over verbazen dat mensen volgens Nederlandse maatstaven geen enkele, maar dan ook geen enkele eigen persoonlijke verantwoordelijkheid lijken te kennen. De overheid moet het maar oplossen. Alles. And dat IEDEREEN hier dat ook volstrekt vanzelfsprekend vindt dat dit soort singen een zaak van de overheid is, daar begrijp ik helemaal niets van. Wanneer de ouders geen NL spreken, daar geen moeite voor wensen te doen, en ook niet hoeven te doen, want "behoud van eigen cultuur", en de schotelzenders staan de hele dag gericht op het land van herkomst, moet je niet verbaasd staan te kijken wanneer die kinderen de Nederlandse taal niet machtig zijn. Wat had je DAN verwacht ? Dit wilden jullie zelf ! "Behoud van eigen cultuur" was officieel overheidsbeleid. Dan krijg je dus kinderen die geen NL spreken. Gek he ? Wat een verrassing.

Asteroid-B612 | 08-06-22 | 06:10

Vandaag had ik in de Jumbo een 'flirt' omdat ik zo lekker naar Jean Paul Gaultier rook. Wat weten die supermooie millennials nou van klassieke geuren?!
Zo irritant die onwetendheid...
Poseidon Classic.
Dat is de ECHTE geur waar iedere kassière je 10 x meer zegeltjes van geeft!

keestelpro | 08-06-22 | 03:43 | 1

Ysl kouros, vintage.

Fra Lippo Lippi | 08-06-22 | 07:57

Niet te bestrukkerig..

*klik*

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 03:03

Vivaldi: La Folia (Madness) -- Apollo's Fire
youtu.be/i4qePY2Wdss

Subliem!

Lafayette | 08-06-22 | 03:02

@VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 02:50:
Bij mijn eerste golf club was er een gast die 10 mandjes (240 golfballen) vol golfballen stond weg te meppen en bij elke slag kreunde als een pro tennis speler.

keestelpro | 08-06-22 | 04:01

@TheOne48 | 08-06-22 | 03:04: A: Ze hebben geen deurbel. B: Ik spreek geen (Ik zal de taal niet noemen!) C: Ik heb hun van de week al geprobeerd te vertellen dat ik hun luid en duidelijk kan horen. (Inclusief handgebaren!) D: Er is duidelijk niets loos.

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 08:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik ben tegen censuur maar ik zie de toegevoegde waarde ook niet van "ON" of de "FVD". Denk niet dat het leven er slechter op wordt als ze verdwijnen.

Theodorus.Goldbach | 08-06-22 | 02:42 | 3

Ik denk niet dat het leven er slechter op wordt als zowel de NPO als de politiek verdwijnt. Ik denk wel dat de mensheid ooit zonder politiek door het leven zal gaan. Maar ja, dat is een ander verhaal voor een andere avond..

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 02:47

Wat is er mis met de NPO. Hoorde van een Amerikaan dat jet weldenkede gedeelte alleen nog maar BBC kijkt. Ik vind dat de NPO best wel rustige berichtgeving aflevert. Maar RTL nieuws is eigrnlijk ook wel prima. En Beau is ook OK.

Weethetallemaalniet | 08-06-22 | 06:17

En nog lekker veel tikfouten in de ochtend. *Toch maar weer omdraait

Weethetallemaalniet | 08-06-22 | 06:18

Schitterende uitvoering. Misschien wel een van de besten.
youtu.be/D_50zj7J50U
Janet Baker - Dido & Aeneas - When I am laid in earth

When I am laid, am laid in earth, May my wrongs create
No trouble, no trouble in thy breast;
Remember me, remember me, but ah! forget my fate.
Remember me, but ah! forget my fate.

Lafayette | 08-06-22 | 02:33 | 1

Werkelijk prachtig.

Schoorsteenveger | 08-06-22 | 08:41

Wat George Carlin hier zegt en hoe hij het zegt is legendarisch:
youtu.be/nCGGWeD_EJk?t=636
Heel even is hij jouw facebookvriend met een echt hartje.
De motherfucker!

keestelpro | 08-06-22 | 02:31

Geweldig interview, Thx. Ongelooflijk goeie vent was die Carlin toch.

TheOne48 | 08-06-22 | 02:38

@TheOne48 | 08-06-22 | 02:38: De enige die ik tegenwoordig nog een beetje in de buurt vind komen van George Carlin is Rickey Gervais. Maar George Carlin zal toch altijd degene blijven die de lans gebroken heeft..

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 02:53

Wat ik best wel vreemd vind, is dat de wekelijkse cijfers van instroom van nieuw asielaanvragen zo relatief stabiel is. Het schommelt nu op een vrij strakke lijn van rond de 800, soms honderd meer, soms honderd minder. Je zou een veel grilliger beeld verwachtrn, soms 300 en soms 1500. Maar nee. Vreemd vind ik dat.

SaintNick | 08-06-22 | 02:13 | 2

Verbaas je niet, verwonder je slechts wanneer de aanvoer van het georkestreerde asielcircus komende maanden wekelijks toeneemt met 1200, 1300 of 1400. De overheid (gemeentes, provincies en de Rijksoverheid), maar ook alle instellingen die zorgen voor de sociale verzekeringen (uitkeringen en ziektekosten), zijn daardoor verzekerd van reguliere gesubsidieerde inkomsten in de collectieve sector; die zal je niet horen klagen. En vergeet vooral niet het voordeel van de plaatselijke supermarkt die de dagelijkse winkeldiefstallen niet meer aangeeft vanwege rumoer onder de belastingbetaler die daar financieel voor opdraait) omdat de financiële schade veroorzaakt door proletarisch winkelende nieuwkomers standaard door de overheid wordt vergoed?!

drs.Nee | 08-06-22 | 02:54

Je zou bijna denken dat er ngo's actief zijn met bootjes en bussen waar ze precies x aantal zitplaatsen hebben.

nutsniet | 08-06-22 | 07:47

Wat een prachtig mooi, zacht nummer dit! Nooit gehoord. Roept wel wat emotie op dit nummer.
Ik ga slapen. Welterusten VBO slaap lekker als je hier aan toe bent! Tot gauw x

lezeres | 08-06-22 | 02:13

Goed artikel vandaag in de nrc van Christiaan Weijts. Over dat totale transparantie (bv uit wob-verzoeken) ook nadelen heeft; namelijk dat mensen in verschillende omstandigheden verschillend communiceren, dus dat een bericht zonder verdere context niet alles zegt. Kan helaas niet linken, maar de moeite waard.

rederijker | 08-06-22 | 01:23 | 3

Dat betekend dat dus alles openbaar moet zijn om misverstanden te voorkomen.

Cunts-en-kitsch | 08-06-22 | 01:29

@Cunts-en-kitsch | 08-06-22 | 01:29: Dus niet volgens mij, want de context kan ook liggen in de persoonlijke relatie tussen de twee mensen, het verleden, via persoonlijke gesprekken of telefoongesprekken, de functie van mensen, het nieuws van die dag etc. etc. Te complex om te begrijpen door louter een bericht of email te lezen.

rederijker | 08-06-22 | 01:36

Fuck de w*t openbaarheid bestuur als we een regentering hebben die incluis het Koningshuis naar de Bilderberg en de WEF conferentie gaan.
The game is rigged.
www.youtube.com/watch?v=AeRd0EJbkC0&a...

keestelpro | 08-06-22 | 01:55

Nog even wat na kijken in bed en kom je dit tegen van eergisteren.

www.youtube.com/watch?v=69jWzyBqmBM

Dit kan toch echt niet meer , je moest eens weten wat een goed kaartje kost.

pegaje | 08-06-22 | 01:21

Ik hou wel van rafelrandjes hoor..

*klink*

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 01:22

Zo, eindelijk in Xen in Black Mesa (de Half Life remake). Morgen verder. Eerst slapen. Trusten aan allen.

Met_baard | 08-06-22 | 01:13

Is van de weeromstuit. De schrik van maandag nog niet te boven en dan vervolgens beseffen dat je nog lang niet bij het weekend bent.

zwenkwieltje | 08-06-22 | 01:07

Slaap lekker pegaje.

lezeres | 08-06-22 | 01:14
▼ 1 antwoord verborgen

Neon..!!

Deze..!!

Voor je..!!

Echt..!!

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 01:20

Pim Fortuyn, partijleider LPF: "De waarheid over de multiculturele samenleving mocht jarenlang NIET worden gezegd."
15 jaar na de politieke moord op Wilhelmus Simon Petrus Fortuyn, zei ->

Rob Oudkerk PvdA: "Nou, ik weet nog goed... ik moest in debat met Fortuyn... hij was lijsttrekker in Rotterdam, ik was lijsttrekker in Amsterdam... Toen werd ik door het campagneteam verteld dat ik eh... niets van Fortuyn goed moest vinden. En ik was zo'n slapjanus dat ik met hem in debat ging en de hele tijd zei dat alles wat hij zei, verkeerd was... Nou, ik heb dat nog weleens teruggezien."
En wat dacht u toen? Oudkerk: "Toen dacht ik... toen keek ik naar mezelf... en dacht ik: Eikel! Hij had gewoon gelijk."
Terugblik debat - Fortuyn: "Dát zijn de feiten. Daar kan ik niks aan doen. Daar hebben wij decennia lang niet over..." Oudkerk breekt in: "Verbinding met het feit dat mensen uit andere landen komen en de problemen die we hier in Nederland hebben. Dat hoor ik u..." Fortuyn breekt in: "Die máák ík niet! Die kwestie IS er gewoon."
Oudkerk 15 jaar later: "Zijn analyse was kaarsrecht en die moest ik bestrijden! Althans, dat werd door hogerhand gezegd dat dat heel goed zou zijn. Met de wijsheid van nu denk ik (diepe zucht... pffff...) Waarom deed ik dit??"

Wouter Bos PvdA'er: "Ik weet nog wel dat ik toen in het manifest waarin ik mij kandideerde zei, dat het feit dat allochtone jongeren oververtegenwoordigd waren in de misdaadstatistieken, dat dat iets is waar we wat mee moeten, dat we dat niet kunnen wegzwijgen, en ehm... dat je echt niet een racist bent als je dat probleem aan de orde stelt, helemaal niet als je het op wil lossen...
Maar, op de dág dat ik dat deed, ik door een paar oudere partijgenoten aangesproken werd die zeiden: 'Nu je DIT GEDAAN hebt word jij natuurlijk NOOIT partijleider. Dit gaat niet werken. Dit kan niet. Hier graaf je je eigen graf mee'."
PvdA prominenten over eigen ondergang en gelijk Pim Fortuyn
www.youtube.com/watch?v=sqUpf1ZoOv4

drs.Nee | 08-06-22 | 00:56 | 4

Het is dus wel duidelijk dat het verschijnsel politieke partijen de doodsteek voor de democratie is. Tijd voor een districtenstelsel, tijd voor een verbod op partijvorming. Gewoon terug naar de democratie, zoals het ooit bedoeld was, zo'n 2300 jaar geleden.

Graaisnaaiert | 08-06-22 | 01:05

@Graaisnaaiert | 08-06-22 | 01:05:
Eens gelijk. Als partijmarionetten fungerend gelijk N.Korea: Geen eigen mening, geen eigen inbreng, je doet wat je gezegd wordt!
Spooky!

Cornelis12: De Partij van de Arbeid werd op 9 februari 1946 opgericht als voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiderspartij (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie (CDU).
De PvdA wilde een 'doorbraakpartij' zijn: mensen moesten niet meer volgens 'scheidslijnen en verzuilde structuren van vóór 1940' kiezen op basis van sociale klasse of religie, maar nu op basis van 'gemeenschapszin en saamhorigheid van de Nederlandse bevolking'.

drs.Nee | 08-06-22 | 01:17

Wat ik niet begrijp, nu vraagt het OM twee keer levenslang, wat hebben ze toen bij Pim gevraagd.

gato | 08-06-22 | 08:01
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
WirMachenMusik | 08-06-22 | 00:48

Het lijkt mij wel lachen om een satirisch kanaal te beginnen, en dit kanaal dan 'het nepnieuws' te noemen. ''Marsmannetjes gespot op Venus.'' ''Drol van tien kilometer in riool gevonden.'' ''Roken is goed voor de gezondheid.'' ''Trump wint verkiezingen in Oostenrijk.'' De mogelijkheden zijn eindeloos!

*klink*

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 00:42 | 12

@VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 01:54: VBO ik vind je op GS altijd reuze grappig, gezellig, attent, lief en heel ondeugend. Heerlijk een lekkere cappuccino, met hartje nog wel. Het is echt raar, maar ik ga zo serieus nog een koffie verkeerd voor mezelf maken. Heb daar gewoon enorm veel zin in ondanks het late uur.
Nou ja, ben ook wel een beetje raar misschien :-))

lezeres | 08-06-22 | 02:02

@lezeres | 08-06-22 | 02:02: Ik vind jou op GS echt het zonnestraaltje dat altijd door alle kiertjes weet te schijnen. Het is trouwens vrij normaal om een beetje raar te zijn hoor! (Of is dat wensdenken?)

*melk kloppen doet*

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 02:19

Doe eens googlen/duckduck go-en op "sunday sports tabloid english" (images).
Ze hadden zelfs een headline over een "Louis Van Gaal lookalike sex dwarf".

Asteroid-B612 | 08-06-22 | 04:40
▼ 9 antwoorden verborgen

Laatste van mij vandaag. Was mooi, slaap ze amigo's en tot snel!
Love Gets You High - The Haggis Horns (2014)
www.youtube.com/watch?v=qNOf3IHCU90
(1169)

Basil Fawlty | 08-06-22 | 00:42 | 1

Fijn nummer dit!
Slaap lekker en zoet lieve Basil. Welterusten.

lezeres | 08-06-22 | 00:52

Voor als je nog even wilt lachen:
YT Komt Een Man Bij De Dokter - Bloopers seizoen 1

SNAFU | 08-06-22 | 00:40 | 1

Bloopers? Dat zijn op mijn werk de momenten dat het ff gezellig is. XD

keestelpro | 08-06-22 | 01:23

Leuke dame met lekkere meezinger. La Bouche (=Melanie Thornton), Be my lover. Helaas bij vliegtuigongeluk om het leven gekomen.

www.youtube.com/watch?v=ZSBtV1iZLo0

Phantomas | 08-06-22 | 00:40

@Verbandmeester nog bedankt voor de link van die NPO3 documentaire van VPRO tegenlicht over de expansiedrift van de EU. Had niet meer de kans je te bedanken want stamcafé gesloten.
www.npostart.nl/vpro-tegenlicht/23-05...
Ga deze nu bekijken!

keestelpro | 08-06-22 | 00:39 | 2

Daar sluit ik mij bij aan.

K1100 | 08-06-22 | 00:44

Effe wat onvervalste club.
Fort Knox Five - Uptown Tricks featuring Mustafa Akbar (Rodney Hunter Remix) (2013)
www.youtube.com/watch?v=gzhTO4Es-9g
(1172)

Basil Fawlty | 08-06-22 | 00:36

Wow, heb dit stukje twee keer gelezen en snap nog steeds niet wat er nou wel of niet aan de hand is. Bedtijd me dunkt.

Miyagi | 08-06-22 | 00:34

Ik lag net lekker..

VBO_B_Niveau | 08-06-22 | 00:36

Mooie clip en prima nummer!

Basil Fawlty | 08-06-22 | 00:34

Calvin Harris - Heatstroke (Audio) ft. Young Thug, Ariana Grande, Pharrell Williams (2017)
www.youtube.com/watch?v=ME9x1mSNv-w
(1175)
Zat effe naar het weer hier te kijken. Mkay. beetje zwaar qua vochtigheid maar not bad.

Basil Fawlty | 08-06-22 | 00:26

Nog even een heerlijke saxofoonsolo er doorheen jagen
Geeft genoeg energie om van de bank het bed te te halen.

Dave Matthews Band - #41
youtu.be/ulq0mh5ok00

Truste allen.

Milton_Styx | 08-06-22 | 00:21 | 3

Slaap ze!

Basil Fawlty | 08-06-22 | 00:29

Truste. Milton.

pegaje | 08-06-22 | 00:30

Mooie afsluiter Milton. Slaap lekker!

keestelpro | 08-06-22 | 00:34

Uit verzet lid van Ongehoord Nederland tot de laatste snik.

thanseeuwen | 08-06-22 | 00:15 | 5

@pegaje | 08-06-22 | 00:38: Dat weet ik pagaje. Ik had het over een ander programma. Is al een poosje van de buis. Presentator heeft een beetje iets weg van een blonde hamster. Zijn naam mag je hier geloof ik niet noemen maar begint met een J :-))

lezeres | 08-06-22 | 00:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Ooh die dwingende smartwatches. Maar goed uiteindelijk toch weer meer dan 14.000 stappen en >3.000 calorieën verbrandt.

Phantomas | 08-06-22 | 00:14
▼ 1 antwoord verborgen

Meer van dit. Aaarh
https://m.youtube.com/watch?v=DECp8LKurKs
Slayer - Seasons In The Abyss (Official Video)

RickyLaRue | 08-06-22 | 00:10 | 2

Slayer - Seasons In The Abyss (Official Video)

RickyLaRue | 08-06-22 | 00:10 |

Een favo van mij ,deze heb ik al heel veel geplaatst. Dat kan jij natuurlijk niet weten man. Mvgrt

pegaje | 08-06-22 | 00:19

Slayer, altijd goed !!!!!!!!

PielePiePie | 08-06-22 | 00:43

Als ik mijn eigen achternaam had mogen kiezen, dan zou ik graag.. . willen heten.
En, vooral welke achternaam zeer beslist niet! Dat mag ook.
Vul maar in!

SNAFU | 08-06-22 | 00:10 | 2

K ken ene medescholiere van destijds, heette Yolanda de Pijper. Ja.

chicago river | 08-06-22 | 00:17

SNAFU | 08-06-22 | 00:10 |

Vraag 1 SNAFU
Vraag 2 SNAFU

In koppertje , ha.

pegaje | 08-06-22 | 00:17

Ik krijg helemaal geen goed gevoel bij stikstof.
Van de wal in de sloot.
Probeer eens met een wegenkaart van Nederland op IJsland te navigeren?
Zie hier de kundigheid van minister en beleid.

Waarom wordt dit bij ON wel geagendeerd, niet bij de NPO?

King King - Don't You Get The Feeling
youtu.be/p4zdYZE-g5s

Milton_Styx | 08-06-22 | 00:10 | 3

Lekker nummer Milton en natuurlijk altijd weer spannend zo'n rokje ;-))
Kijk niet genoeg naar ON om er een onderbouwde mening over te geven helaas. Biertje?

lezeres | 08-06-22 | 00:19

@lezeres | 08-06-22 | 00:19:

Ik mis de uitzending meest ook lezeres
Het jasje past daar nog niet echt in journalistieke uitstraling m.i. voor die paar keer dat ik een uitzending zag.

Een meer professioneel kritische uitstraling, ook juist bij "omstreden onderwerpen", geeft de gasten juist de uitdaging zorgvuldig hun argumenten te wegen en laat het geheel krachtiger overkomen.
Zich als een fanclub opstellen geeft tegenstanders het bepaald effectieve wapen je "kalt te kunnen stellen".
Zonde. Er is genoeg mis in dit land wat ook met deftige tegenspraak overtuigend weerlegd kan worden.

Voor het biertje bedank ik deze keer vriendelijk lezeres. Bedtijd. (maar niet zonder je even goeienacht te hebben gewenst.
Bij deze ;)

Milton_Styx | 08-06-22 | 00:31

Afgelopen zondag nieuwe wereldbesttijd op de triatlon bij zowel de mannen alsook de vrouwen. Wel met stayers en hazen dus geen officiële wereldrecords maar onwaarschijnlijke tijden,

3,8 km zwemmen, 180,2 km wielrennen en 42,195 km hardlopen

Kristian Blummenfelt: 48.21 – 3.24.22 – 2.30.50 : 6.44.25
Katrina Matthews: 54.43 – 3.50.06 – 2.46.09 : 7.31.54

Cornelis12 | 08-06-22 | 00:08 | 1

Dan heeft ze toch bijna een volledige werkdag. En dat met alle deeltijdbaantjes tegenwoordig.

Frau Merkel | 08-06-22 | 00:17

Sigrid Kaag is een sociaal bewogen vrouw, die een nieuwe bestuurscultuur wil introduceren.
Nou, als dat geen aantoonbare onzin is, eet ik mijn hoed op. Het is zelfs nog grotere onzin dan alles wat Ongehoord Nederland ons tot dusver heeft voorgezet. Maar het is wel het evangelie van de NPO. De NPO doet precies waar ze Ongehoord Nederland van beticht en verspreidt op grote schaal nepnieuws.

MAD1950 | 08-06-22 | 00:07 | 1

Bewogen is ze zeker. De inhoud van haar bovenkamer is goed door elkaar geschud.

Frau Merkel | 08-06-22 | 08:27

Nog een Braziliaans nummer dat is blijven hangen.
3 grootmeesters qua muziek.
Sergio Mendes feat Stevie Wonder and Gracinha Leporace - Berimbau Consolacao (2006)
www.youtube.com/watch?v=RyorcALnKuY
(1183)

Basil Fawlty | 08-06-22 | 00:01

Onderweg naar morgen....

drs.Nee | 08-06-22 | 00:01 | 1

drs.Nee | 08-06-22 | 00:01 | Onderweg naar morgen....

Zie je morgen weltruste kerel.

pegaje | 08-06-22 | 00:05

The Stone Roses - Made of Stone

Een band wat een groot internationaal succes had moeten worden, eindige in mineur.

youtu.be/70AUM5GL3Do

WillSchmidt | 08-06-22 | 00:00

Patrice Rushen - Remind Me (LP Version) (1982) Ben dol op die herten oogjes van haar toen. Lol! En oh ja, prima nummer. Sorry, ik was effe afgeleid.
www.youtube.com/watch?v=zjUUx9iSMmE
(1185)

Basil Fawlty | 07-06-22 | 23:53 | 5

@Basil Fawlty | 07-06-22 | 23:56:

En ik trap er nog in ook Basil ,echt whaaa goeie.

pegaje | 08-06-22 | 00:00

Bij Patrice Rushen denk ik meteen aan Forget me nots, youtu.be/jtMHsNhQBvI, gejat door Will Smith en onlangs ongewild ook gezien in een TikTokdansje

Sneerpoets | 08-06-22 | 05:36
▼ 2 antwoorden verborgen

@lezeres | 08-06-22 | 00:08:
Waar ik zij 'het' bedoel ik 'hey' trouwens.
Je bent verdorie geen onzijdig wezen.
En natuurlijk dansen we geen polonaise op de Deurzakkers maar op dat nummer van Creedence. ;-)

keestelpro | 08-06-22 | 00:18
▼ 5 antwoorden verborgen

Journalisten en doorvragen.

Op1 brandt bij monde van Jan Slagter nog even met voorzetjes ON af.
Lachend wordt vervolgens door het presentatieduo opgemerkt dat ze vanavond nu wel een zware taak hebben en goed moeten opletten.

Tijdje later mag Atje Kuiken (terecht) leeglopen, - na enige zelfbevlekking op uitnodiging vanwege 1e optreden bij Op1 als fractieleider - over de voorjaarsnota.

Er moet een solidariteitsheffing komen voor bedrijven die tijdens corona en de crisis nu exorbitante verdiensten maken,zoals bv. de energiebedrijven.

Waarom wordt er niet doorgevraagd?

De overheid haalt een extra buitengewoon vermogen op aan btw, belasting en accijns op energie en brandstoffen.
De overheid is dus een van die veelverdieners. Dus waarom een heffing?

De overheid zou ook ruimhartig haar deel in teruggave van de extra verdiensten kunnen hebben door de heffingen in absolute zin te laten dalen tot op het niveau van voor corona en dit bedrag aan huishoudens, belastingbetalers en consumenten te laten terugvloeien.

Deze journalistiek relevante vraag komt dus al niet op tafel wanneer men bij de NPO extra hard goed meer bovenmatig veel hun best gaat doen.

Ondertussen wordt de feitelijkheid van een demografische vervanging onder het vloerkleed geveegd vanwege een niet politiek correcte term die de werkelijkheid zoals die zich aan ons ontrolt exact en precies geformuleerd beschrijft.

(Beau doet er nog een schepje bovenop)

Gaat de NPO nu zichzelf volgende week ook sancties opleggen, zoals bv. de uitzending op ZWART zetten?

Milton_Styx | 07-06-22 | 23:42 | 2

Atje Kuiken. Nomen est omen.
Sorry kuikens voor de belediging. (KLM)
Deze slaat ook al niet op mevrouw Kuiken:
René Karst - Atje Voor De Sfeer (2019)
www.youtube.com/watch?v=zLY0Zxi-rJo

keestelpro | 07-06-22 | 23:47

“In een journalistieke productie moet het bij de publieke omroepen niet om ‘het prettige gesprek’ gaan of om het vrij baan geven aan meningen." Dat blijkt uit onderzoek van Margo Smit, de onafhankelijk journalistiek ombudsman van de publieke omroepen.
www.omroepombudsman.nl/uitspraken-en-...
Bovenstaand is bezijden de waarheid. Ombudsman? Margo is feitelijk een vrouw met baarmoeder.

drs.Nee | 07-06-22 | 23:58

Wat mij dus irriteert dat bij artikelen op de websites van de regionale dagbladen van Mediahuis Nederland (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander) inzake arrestatie(s) van straatrovers, overvallers e.d. altijd een standaard archieffoto wordt geplaatst waarop blanke (witte ?) handen met handboeien om te zien zijn.

Cornelis12 | 07-06-22 | 23:38 | 2

En nu wil je portretrechten?

Papa Jones | 07-06-22 | 23:39

@Papa Jones | 07-06-22 | 23:39:
[Fanfaregeluid] Alaaf! ♪

keestelpro | 07-06-22 | 23:53
-weggejorist-
Yrrab | 07-06-22 | 23:36 | 1

Normaal gaan Braziliaanse nummers van mij qua standaard Soundhound lijst meteen naar mijn Brazil playlist, maar dit nummer staat er nog tussen en is me toch goed. Braziliaanse grootmeester Gilberto Gil met de blazers van Earth Wind and Fire. En swingen.
Gilberto Gil - Palco (1982)
www.youtube.com/watch?v=5joBb-kewqs
(1189)

Basil Fawlty | 07-06-22 | 23:30 | 2

Fijne muziek Basil!

Milton_Styx | 07-06-22 | 23:43

Vroeger , heel lang geleden, had je zo een zangeres, ik geloof dat ze Astrid Gilberto heette, met van die heerlijke Braziliaanse muziek.
Voor de rest hou ik alleen niet van Jazz, maar wel van Metal en Hard_Rock.

gato | 08-06-22 | 08:28

Je mag best kritiek hebben op de gevestigde orde en dat hoeft niet eens goed onderbouws te zijn, dat maken Joost Eerdmans van JoostAnnabel21 en Populientje van de Boze Boeren Bond wel duidelijk. Bij het verkondigen van extreemrechtse troep wordt echter terecht de grens getrokken.

de IJsman | 07-06-22 | 23:29 | 2

Ik heb er moeite mee om onzinnige beweringen extreem rechts te noemen. Het is gewoon onzin en onzin is in het hele politieke spectrum te vinden.

Schadenfreude | 07-06-22 | 23:42

Ik heb eerder mijn vraagtekens bij de slecht onderbouwde linkse troep. Verder wat Schadenfreude zegt.

Frau Merkel | 08-06-22 | 00:19

De man heeft daar wel een punt.

RickyLaRue | 07-06-22 | 23:44

@RickyLaRue | 07-06-22 | 23:44
Zeker, ik was blij met zijn verfrissende gedachtes.

Patje | 07-06-22 | 23:55

Het is te goor voor woorden en de buurt is er helemaal klaar mee: een wildpoeper blijft zijn behoefte maar doen in een bosje aan de Jan Teulingslaan in het Amstelveense Westwijk. Fleur Springer-Jonker, die naast het bosje woont, voelt zich niet gesteund door de gemeente Amstelveen en knutselde zelf maar verboden te poepen bordjes in elkaar.

Ze vermoed dat het om een of meerdere gastarbeiders zonder verblijfplaats gaat, die ook regelmatig bij het bosje bier zitten te drinken. Ze hebben begrip voor hun situatie, maar snappen niet waarom ze dit bosje uitkiezen.

Gemeente Amstelveen laat desgevraagd aan NH Nieuws weten dat wildpoepen door gastarbeiders of andere personen of groepen geen structureel probleem is in de gemeente. Toch komen bij NH Nieuws meer signalen binnen van 'wildpoep-hotspots'.

Cornelis12 | 07-06-22 | 23:23 | 2

De bordjes hebben geen effect. Hang gewoon een camera op in een boom en op basis daarvan kun je actie ondernemen.

Frau Merkel | 08-06-22 | 00:22

Hebben begrip voor hun situatie? Hoezo? Kennen ze hun achtergrond? Waarom zijn ze hier? Waarom hebben ze nog niet de woning waar hun 31-jarige dochter al 13 jaar op wacht?

Sneerpoets | 08-06-22 | 05:42

Nog zo'n magistrale liveregistratie (vanuit Paradiso, 1995). The Rolling Stones (met Lisa Fisher) , Gimme Shelter.

www.youtube.com/watch?v=MIUwqStnbT4

Phantomas | 07-06-22 | 23:22

Er is een probleem.
Het gaat tegenwoordig niet meer om WAT er gezegd wordt, maar om WIE het zegt.
Dat is op GS niet anders.

fokkewoelf | 07-06-22 | 23:19 | 1

Als iemand anders dan jij dit gezegd had, zou ik het misschien serieus nemen

Van Rossem | 08-06-22 | 00:46

Tone Loc - Wild Thing
https://m.youtube.com/watch?v=387ZDGSKVSg
Yeah basil

RickyLaRue | 07-06-22 | 23:15 | 6

@Basil Fawlty | 07-06-22 | 23:39:
Zeker weten. Hij maakte ook gewoon de muziek. Eazy-E heeft hem later nog wel aangepakt vanwege 'not real'.
imgur.io/WDE8DZt

Nice:
youtu.be/ja5VzdXNWuA

Patje | 07-06-22 | 23:47

Lekker sexy nummer Ricky. Heel ondeugend. Kan ik wel waarderen.

lezeres | 07-06-22 | 23:47

Bodycount ook zo vet
https://m.youtube.com/watch?v=WeNSeVoHJ44

RickyLaRue | 07-06-22 | 23:48
▼ 3 antwoorden verborgen

Het valt me op, vaker, als ik Van Rossem lees: tijd, taal en talent vallen samen zodra Bart Nijman zijn pinpoints aan het web toevertrouwt.
Zijn geduldige uiteenzetting ('bear with us' moest ik wel even opzoeken) van wat er nu met Ongehoord Nieuws aan de hand is leest als een onvermijdelijke afgang van die club. Ze hebben een lange adem, ze hadden voldoende argumenten en vervolgens missen ze de intelligente en (dus) ook het geduld om de zaak tot wasdom te brengen. Terwijl ze echt wel recht van spreken hebben/hadden. Nu worden ze via die ombuds-instantie ingekapseld, niet als één van hen maar als een prooi, en daarna afgedankt.
Is dit een fenomeen ? Het is wel een feit dat 'Rechts' sinds Fortuyn een aantal jubilea heeft gehad, 4 keer vijf jaar, 4 keer "Hout" zogezegd en steeds eindigt het in een kist.
Dit land verdient echt zoveel beter.

LD69 | 07-06-22 | 23:15 | 3

Ikzelf krijg wel eens de indruk dat GS het alleenrecht op de afwijkende mening claimt.

fokkewoelf | 07-06-22 | 23:23

@fokkewoelf | 07-06-22 | 23:23: Deze is nieuw voor mij, ik heb zelf niet die indruk maar kan je dit toelichten ? Een voorbeeld bijvoorbeeld ?

LD69 | 07-06-22 | 23:56

@LD69 | 07-06-22 | 23:56: Dat zou ik met alle plezier doen, maar telkens als ik een poging waag, als ik expliciet word verdwijn ik in het ronde archief.

fokkewoelf | 08-06-22 | 00:21

Dienstmededeling: De gister in de Stompetorense feestzaal Concordia gehouden Willeke Alberti look-a-like wedstrijd is gewonnen door Willy Verbrugge uit Amsterdam.

Cornelis12 | 07-06-22 | 23:14 | 2

Zingt haar vader Karel nog van die leuke Italiaanse liedjes?

Kapitein Sjaak Mus | 07-06-22 | 23:25

Ongehoord is niks vergeleken bij de VARA boeven.
De VARA , een Linkse Omroep, opgebouwd door Socialistische Arbeiders
Zouden die Arbeiders het normaal vinden dat deLeeuw, Nieuwkerk, en Pauw in 10 jaar gezamenlijk 18 Miljoen hebben verdient bij deze Publieke Omroep, betaalt van Belasting geld.
In een land met een (Balkenende)Norm speciaal ingesteld voor Mensen die voor de Overheid werken, kregen deze 3 personen 3x meer dan deze Norm.
Dus deze VARA Omroep , strijder voor gelijkheid en diversiteit, had gesteld de norm , dik 12 Miljoen in diversiteit projecten kunnen stoppen, opleidingen en banen.

Torquemada | 07-06-22 | 23:14 | 1

Je hebt helemaal gelijk behalve dat Socialisme iets zou zijn voor arbeiders. De Socialisten hebben de Arbeiders gebruikt om den macht te verwerven en toen ze die eenmaal verworven hadden deden zijzelf wat zij de daarmalige machthebbers verweten: hun macht misbruiken. (Bron: Marcel P.A. van Dam).

LD69 | 07-06-22 | 23:22

De ouderen onder ons kennen misschien nog het onvolprezen programma Showroom van Jan Fillekers en Henk van der Horst. Toen dat ophield is er lang niets meer op de tv geweest dat daaraan kon tippen.
Maar nu hebben we ON!
De overtreffende trap!

Speciaal voor alle gasten die daar komen opdraven:
m.youtube.com/watch?v=hnzHtm1jhL4

Kapitein Sjaak Mus | 07-06-22 | 23:08

Nieuw album van Robbie Williams (XXV) komt 9 september uit. Hits met het Metropool Orkest. Voorproefje:
Angels
m.youtube.com/watch?v=pv-XrJkUKY0

K1100 | 07-06-22 | 23:06 | 7

@Basil Fawlty | 07-06-22 | 23:13:
Take That vond ik vreselijk, Robbie ben ik steeds meer gaan waarderen en het is een geweldige performer.

K1100 | 07-06-22 | 23:19

@K1100 | 07-06-22 | 23:19:
Zelfde hier. Had niks met Take That maar Robbie meer en meer gaan waarderen. Ook omdat hij fan is van the voice. Haalt het nergens qua stem bij Sinatra maar mooi dat hij er fan van is.

Basil Fawlty | 07-06-22 | 23:22
▼ 4 antwoorden verborgen

Die 2e clip! Dat is sentiment en Sabrina Salerno kwam uit.... Genua. Lol! En is goed plastic opgedroogd. Lol!

Basil Fawlty | 07-06-22 | 23:10

@Basil Fawlty | 07-06-22 | 23:10: Sabrina doet/deed zelfs duetjes met Samantha Fox (met een nummer van Spagna). En inderdaad goed opgedroogd die Sabrina.

www.youtube.com/watch?v=oHo_ad5-laA

Phantomas | 07-06-22 | 23:27

Krijg er niet genoeg van. Alles zit er in: snerpende gitaarsolo's, vrouw met sax, exotische achtergronddames, en Ferry zwoel en slepend zoals we Brian Ferry al decennia kennen. Een van de mooist geregistreerde live optredens. Met een nummer van Neil Young. Like a hurrycane.

www.youtube.com/watch?v=hTOcbONX5rs&a...

Ook mooi: ELO met Mr. Blue Sky (live)

www.youtube.com/watch?v=j5wTr9fyKKI

Phantomas | 07-06-22 | 23:05

Fusie: ongehoord zwart Nederland.

apek00l | 07-06-22 | 23:04

Leuk om de verschillende gezichtsstructuren bij de nationaliteiten te zien. En mooi gezongen uiteraard!

Frau Merkel | 08-06-22 | 00:40

ON is onzin. Recalcitrantie als raison d etre. Of klopt dat niet qua Frans?

apek00l | 07-06-22 | 23:01

Vergeet niet dat ON, FvD en ook PVV dag in dag uit worden gedemoniseerd. Ze vechten dagelijks tegen leugens en frames van de gevestigde orde. Tot nu toe heeft niemand schouders gehad die breed genoeg waren om bestand te zijn tegen deze valse manier van omgang.
Er komt een moment dat je zelf ook gebruik maakt van deze methoden om vervolgens gefileerd te worden.
Pim werd dood gemaakt, tegenwoordig doen ze het wat netter en word je monddood gemaakt.

Andersdenkend | 07-06-22 | 22:58 | 1

Paul Witteman heeft bij ''Het Zwarte Schaap'' met Janmaat , toegegeven rechts te hebben gedemoniseerd, en geen eerlijke en objectieve behandeling .

Torquemada | 07-06-22 | 23:02

Wat is er nou zo mis aan stikstof? Ik merk er niks van…. Of ben ik onnozele hals?

apek00l | 07-06-22 | 22:58 | 11

Das war einmal, en over op de orde van de dag.

apek00l | 07-06-22 | 23:20

@apek00l | 07-06-22 | 23:19:
Het effect van zure regen op bossen werd enigzins overdreven, omdat er meer variabelen hierbij bijdroegen én er is werk gemaakt om de zwaveldioxide uitstoot te verminderen.

SterF... | 07-06-22 | 23:24
▼ 8 antwoorden verborgen

Robert Palmer - Addicted To Love (Official Music Video)
https://m.youtube.com/watch?v=XcATvu5f9vE

RickyLaRue | 07-06-22 | 22:58 | 4

Maar waren die zwarte jurkjes nu doorkijk of niet? Uren heb ik als puber met mijn neus tegen het beeldscherm gezeten om dat te doorgronden. Maar ja, met slechts 625 beeldlijnen op die ouwe beeldbuisschermen had je niet veel om mee te werken.

TheWriter | 07-06-22 | 23:27
▼ 1 antwoord verborgen

Wat is er nou zo mis met « stikstof L

apek00l | 07-06-22 | 22:57

Hoe is het met omroep zwart eigenlijk?
Wat zij allemaal zeggen kan nog wel door de beugel?

laurentius | 07-06-22 | 22:55 | 3

Ik probeer ze wel eens te lezen, maar die zwartgelakte teksten blijven een uitdaging.

Frau Merkel | 07-06-22 | 22:57

Ik zie het allemaal duister in.

Met_baard | 08-06-22 | 01:11

Winterkoninkjes. Pracht gezicht, mama vogel brengt eten, kuikens met wijd open staande snavels nemen het aan, mama vogel wacht, en krijgt jandomd de vuilnis uit het nest mee.

Ik kijk er nu een paar dagen naar, en het is echt zo, ongelofelijk.

Goedenavond allen.

GKJP | 07-06-22 | 22:54 | 7

@GKJP | 07-06-22 | 23:27: Waar ik woon zie ik voornamelijk stadsduiven en zo nu en dan een muis of zelfs een rat buiten. Niet echt de dieren die ik wil zien :-((

lezeres | 07-06-22 | 23:41

@lezeres | 07-06-22 | 23:41:

Ik woon in en eigenlijk ook buiten het plaatsje, eigen bomen rondom het huis. Enige dieren die eigenlijk ongewenst zijn maar gedoogd worden, zijn de mollen in de tuin, en soms een muisje in huis. De laatste hebben we kunnen vangen met een bakje ( kun je nagaan, ieder beest voelt zich hier ook lekker ) en buiten uitgezet.

Maar nu ga ik op bed. Welterusten, en dank voor uw oprecht interesse.

GKJP | 07-06-22 | 23:48

@GKJP | 07-06-22 | 23:48: Lijkt me heerlijk al die rust om me heen. Heb hele fijne herinneringen aan met mijn opa lopen in het bos, zoekend naar konijntjes en kaboutertjes.
Slaap lekker GKJP en tot gauw :-))

lezeres | 07-06-22 | 23:54
▼ 4 antwoorden verborgen

wordt het nog goed weer deze Juno?

Ir. Wilhelmus | 07-06-22 | 22:50 | 1

6 of 60?

aflaatverkoper | 07-06-22 | 23:04

Een van mijn favorieten en vaak gedraaid hier (en kan niet vaak genoeg gedraaid worden) maar natuurlijk op mijn Soundhound lijst.
Robert Palmer - Every Kinda People (1978)
www.youtube.com/watch?v=QtMq03oIy3c
(1196)

Basil Fawlty | 07-06-22 | 22:47 | 3

Die is idd cool! Nice Basil

davidhasseltoff | 07-06-22 | 22:49

Steeldrum altijd leuk!

Leptob | 07-06-22 | 22:57

Ja heerlijk nummer , heb t vaak in me hoofd

Torquemada | 07-06-22 | 22:59

tis allemaal een beetje kinderachtig. omdat "de comPlotMarMot" het corrupte zooite corrupt noemt. Heeft "correct" deel van NL een tegenreactie, door ineens te beweren dat het corrupte zooitje niet corrupt is.
Dat je iemand niet mag, wil nog niet zeggen dat die persoon automatisch altijd ongelijk heeft. Kinderachtig allemaal. Ik deel ook weleens de mening van Sylvana Simons.

Ir. Wilhelmus | 07-06-22 | 22:43 | 1

het argument "ja nu zijn ze deel van het bestel" vind ik ook een beetje grijsgedraaid en nikszeggend. ON wil een ander geluid in het nieuws laten horen. Een niet-links-marxistisch-eenzijdig geluid. Dat is iets anders als "tegen-het-systeem-schoppen-omdat-het-kan". Het feit dat ze nu een omroep zijn in het bestel, heft dus ook geenszins hun bestaansrecht of doel op. In tegendeel. nu hebben ze de kans om een ander geluid te laten horen.

Ir. Wilhelmus | 07-06-22 | 22:48

Angel Alvarado (19 years old) set a world record by solving 3 Rubik's cubes in just 4 minutes and 31 seconds... while juggling.

The previous record was 4 minutes and 52 seconds, which Alvarado set a year prior.

davidhasseltoff | 07-06-22 | 22:41 | 4

@SterF... | 07-06-22 | 22:53:
Dat kan, maar ook gewoon oefening, goede motoriek, sterk visueel geheugen. Vaak is bij een savant de motoriek niet goed ontwikkeld, maar dat hoeft niet zo te zijn. Bij jeugdigen zijn de visuele vaardigheden meer aanwezig dan bij ouderen.

Frau Merkel | 07-06-22 | 22:56

@Frau Merkel | 07-06-22 | 22:56:
Jij weet er een hoop vanaf. Ken je iemand?

SterF... | 07-06-22 | 23:04

@SterF... | 07-06-22 | 23:04:
Ik heb me er een tijdje mee bezig gehouden omdat ik meer vragen dan antwoorden had en ik niets bruikbaars kon vinden. Het heeft raakvlakken met autisme, maar ook met algemene ontwikkelingspsychologie, neuropsychologie, etc. Oliver Sachs is wellicht eens interessant om te lezen, mocht je er meer over willen weten.

Frau Merkel | 08-06-22 | 01:31
▼ 1 antwoord verborgen

Seks, de rest van de wereld schrijft met een x. Of meer dan 1 x. Hoe gaat heen en vermenigvuldigt u een woordspelletje is. behalve aan het IJsselmeer. De wonderbaarlijke vermenigvuldiging van de importwoningnood, gegeven de behoefte aan zonnepanelen. In de VS maken ze zich druk om een handjevol Mexicanen.

Cocaïne: het is ongetwijfeld iets zeer bijzonders. Samen met heroïne: het lijkt mij die misplaatste maar o zo lucratieve tolerantie. Niet mijn kopje thee www.youtube.com/watch?v=xGxhECBbw08

Dat MIT. Het is maar net waarover je je druk wenst te maken.

Hetkanverkeren | 07-06-22 | 22:41 | 1

Heb 12 jaar geleden weleens cocaine genomen. Is eigenlijk niets bijzonders aan. Heroine zal ik nooit proberen.

Leptob | 07-06-22 | 22:50

Crystal Gayle - Don't It Make My Brown Eyes Blue 1977 HQ
www.youtube.com/watch?v=udEZ_JjNz4E
(1196)
Een van de eerste zangeressen waar ik als 8-jarige smurf toen verliefd op werd. Lol!

Basil Fawlty | 07-06-22 | 22:40

Wanneer is alles in dit land zo hopeloos complex geworden?
Avril Lavigne - Complicated
youtu.be/5NPBIwQyPWE

MickeyGouda | 07-06-22 | 22:39 | 6

@Frau Merkel | 07-06-22 | 22:49:
Een eenvoudige maar effectieve oplossing voor een complex paradigma, ik hou d'r van!

MickeyGouda | 08-06-22 | 00:30

@Yrrab | 07-06-22 | 22:50:
Gna. Die haring lukt alleen onder hypnose, maar dat heilzame theetje wordt in dank aanvaard. Doelgericht verwarring zaaien om aan touwtjes te kunnen trekken, het klinkt wonderlijk plausibel.

MickeyGouda | 08-06-22 | 00:46

@MickeyGouda | 08-06-22 | 00:46: Net iets teveel 'online gedoe' meegemaakt vandaag. Zelfs hier een reactie verwijderd. Dat zou me niet overkomen.

De aardigheid van GS is er daarmee direct af, het vertrouwen volledig zoek.

Goodbye, Mrs M,, Mickey! Het ga je goed!

Yrrab | 08-06-22 | 01:14
▼ 3 antwoorden verborgen

Ze etaleren ook heerlijk trots dat ze deze 'aanval van binnenuit' hebben weten te ridiculiseren en dreigen aan te pakken. Laat dit voor de volgende clubjes een hele wijze les zijn.
GS: huur een goeie stem en voorkomen in samen met wat zendminuutjes en laat die 1 stijlloos toppikje per dag oplezen. Is leuk voor het bereik, er gaan echt oogjes van open.

NiCeY | 07-06-22 | 22:36

Baas Bosma zit vanavond weer op zijn Twitterstoel de ombudsman te slopen

Illuminati1989 | 07-06-22 | 22:35

https://m.youtube.com/watch?v=CWkdccGl1qM
Nirvana - Dive - Live! Tonight! Sold Out!!

RickyLaRue | 07-06-22 | 22:32

Als de NPO ombudsman eens op dezelfde manier het interview met Marianne Minnesma van Urgenda bij Buitenhof van afgelopen zondag gaat fileren. Minnesma kon kritiekloos leeg lopen en de presentatrice gaf alleen maar voorzetjes. Het hele 'interview' bevatte geen enkele kritische vraag noch doorvragen op beweringen die ze deed.
Uit het rapport "Nogmaals, een Journalist is geen doorgeefluik"

JanP999 | 07-06-22 | 22:32 | 2

Voor alle relevante fileersessies aangaande Buitenhof, lees de columns daarover op TPO van Hans van Willegenburg(?). Ge. Ni. Aal.

vladimirows | 07-06-22 | 22:46

De NPO heeft met de laatste Gouden Kalf uitreiking van zichzelf een zinkend schip gemaakt.
3FM is ook de verbinding met de jeugd compleet verloren.
En nou hoor ik net dat de Publieke , de door iedereen met normen en waarden verafschuwde Vandaag Inside wil scoren , omdat de TOTO een staatsbedrijf is.
IPV gokreklames aan te pakken.

Torquemada | 07-06-22 | 22:55

Ik hoorde vanmiddag iets op Radio-1 over ON omroep... er zat een vrouw die probeerde uit te leggen dat elke omroep-vereniging een eigen richting kiest.... maar dat ON (met een meer rechtse uitstraling, hoewel ze dat er niet bij vertelde) dus aangepakt moet worden... daar kwam het wel op neer.

Laat ik dan Godsblij zijn met een omroep als ON en een website als GS... ik walg al meer dan 20 jaar van de NPO omdat ik nog steeds niet vergeten ben waar de NPO/NOS zich tentijde van Pim's opkomst mee bezig hield, namelijk de arme man tot de grond toe afbreken, wat ze overigens niet lukte... wel een links-extremist dus die helaas een einde aan zijn leven maakte.

Daarom alleen al heb ik een bloedhekel gekregen aan alles wat Links is!

Keyboardspeler | 07-06-22 | 22:30 | 2

Die hekel heb ik al dertig jaar! En die straf voor Volkert was natuurlijk een grap, na 12 jaar al vrij als je de toekomstige MP vermoordt terwijl als je een journalist of een filmmaker doodt je levenslang krijgt…

eerstneukendanpraten | 07-06-22 | 22:34

Wat je ook van de mensen met een afwijkende mening mag vinden, het zijn nog steeds Nederlanders. Je mag het niet met ze eens zijn, je mag ze gestoord vinden, je mag ze van alles en nog wat toewensen, je mag ze wappies noemen, je mag vragen wie ze zijn, je mag niets met ze van doen willen hebben, je mag je excuses voor ze aanbieden en alles andere wat uit de gaarkeuken van het deugen komt. Maar het zijn nog steeds landgenoten, weliswaar niet je beste landgenoten, maar toch. Zij vinden waarschijnlijk hetzelfde van jou. Je ben blind, kortzichtig, goedgelovig, een kuddedier, een useful idiot en een meeloper. Beide groepen hebben gelijk en geen gelijk. Beide groepen hebben een realiteit die ze laat denken hoe ze denken. Daar kun je Baudet de schuld van geven, maar het lijkt mij sterk dat hij duizenden mensen aan een touwtje heeft. Van alle kritiek die er uit het kritiekkamp gekomen is de afgelopen decennia is er zelden tot nooit iemand serieus genomen. Als je vragen stelde over het pre-corona-vaccinatiebeleid was je een antivaxxer en gek. Maar op hun vragen kwam geen antwoord. Als je vragen stelde over G5 masten was je een aluhoedje. Maar waarom de stralingsgrenzen in het buitenland veel lager zijn kwam geen antwoord. Als je vragen stelde over de vermeende opwarming van de aarde was je een klimaatontkenner. Maar toen de 95% overtuigde wetenschappers minder dan de helft bleek kwam er geen correctie. Als je vroeg naar de meetgegevens van de stikstofdeposities snapte je niet...

Frau Merkel | 07-06-22 | 22:28 | 8

@Leptob | 07-06-22 | 23:09: Als 'links' de wetenschap achter zich zou hebben staan, zou 'links' argumenten hebben die daarop gebaseerd zouden zijn. Iedereen weet echter dat 'links' en wetenschap (feiten zo u wilt) nooit samengaan.

vladimirows | 07-06-22 | 23:18

@vladimirows | 07-06-22 | 22:55: Ik weet ook wel leukere dingen om aan te steken. Het punt is dat er in de regel erg veel moet gebeuren voordat dit mensen dit soort dingen gaan doen. Dat heeft een tijd een eigen wereldje nodig en vooral isolatie. De overheid heeft alle bezwaren stelselmatig genegeerd en dan ontstaan dit soort dingen. Ik zie het dus als een symptoom.

Frau Merkel | 07-06-22 | 23:45

@Leptob | 07-06-22 | 23:09: De wetenschap heeft vaak helemaal geen gelijk. Dat lijkt alleen maar zo. Neem de stikstofperikelen. Caroline van der Plas vraagt de minister direct naar de meetgegevens waar dit hele circus op gebaseerd is. Deze zijn er simpelweg niet. Er is geen enkele wetenschappelijke basis voor het hele stikstofbeleid. Er zijn geen meetgegevens en er zijn geen tolerantiegrenzen die uit de praktijk komen. En daar worden miljarden aan uitgegeven.

Frau Merkel | 07-06-22 | 23:47
▼ 5 antwoorden verborgen

Dit is net als wanneer je voor de TV in slaap valt en je dromen gaan verder met wat er op tv was.

keestelpro | 07-06-22 | 23:44

Je zou ook kunnen zeggen, dat beide partijen het "van binnenuit" proberen. Roepen vanaf de zijlijn is makkelijker, klopt, maar iets doen verdient best respect. Ook als t faalt.

vladimirows | 07-06-22 | 22:26

Er is een citaat over een maatschappij waarin een vrij en heftig debat mogelijk is maar enkel binnen van tevoren aangegeven grenzen.
Daarmee wordt de illusie gewekt van discussie, maar zijn alle deelnemers aan de discussie het eigenlijk vrijwel met elkaar eens. Dat gevoel krijg ik meer en meer bij ons landje (en Europa als geheel).
Je mag prima discussiëren over of je een avondklok wil vanaf 19.30 uur of vanaf 20.00 uur maar als je zegt dat je er geen wilt ben je een wappie.
Je mag heftig discussiëren over of je 1000 vluchtelingen per week wilt of 800, maar als je zegt dat je er geen wilt ben je een racist.
Je mag gesprekken hebben over of je 10 windmolens in de gemeente wilt of 7, maar als je zegt dat je er geen wilt ben je een klimaatontkenner.
Anyway, iemand die de exacte quote kent?

C1O2 | 07-06-22 | 22:22 | 5

@LD69 | 07-06-22 | 22:39: Nee want het venster wordt nogal van buitenaf opgelegd.
Misschien is het wel geen citaat, maar meer een concept. Zoals inderdaad binnen het communisme.

C1O2 | 07-06-22 | 22:45

Kwam dit tegen
Willem Bentinck
Nederlands graaf en politicus 1704-1774

"Het volk van Holland is bedorven door gemakzucht en weelde, dat heeft de geest van de menschen hier gebroken en een bepaalde kleinzieligheid en lafheid in de mode gebracht, die in alle zaken, hetzij groot, hetzij klein, voelbaar worden."

Torquemada | 07-06-22 | 22:46

De Vera Bergkamp Doctrine.

vladimirows | 07-06-22 | 23:09
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik bespeur behoorlijk wat plagiaat in dit stuk t.o.v van het vorige topic hierover aangaande de reaguursels.

aflaatverkoper | 07-06-22 | 22:22 | 2

De redactie laat zich voeden door wat in de panelen opduikt, ze is er althans niet ongevoelig voor. In die zin hebben de reaguurders succes. Ik zou dat niet meteen plagiaat willen noemen.

LD69 | 07-06-22 | 22:42

@LD69 | 07-06-22 | 22:42:
OK, een positieve benadering mag natuurlijk ook.
Een smeuige samenvatting zullen dan maar zeggen.

aflaatverkoper | 07-06-22 | 22:58

Ze zijn volledig losgezongen van de realiteit. Er zijn meer dan genoeg middelen en methoden om de instroom in te perken, maar men wil niet. Hoe komen al die mensen uit de hele wereld naar Ter Apel? Wie regelt dit? De aantallen zijn te constant om het toeval te laten zijn.

Frau Merkel | 07-06-22 | 22:54

Zou het kunnen zijn dat FvD kletskoek verkoopt en ON slechte journalistiek. En dat ze graag doen alsof ze een gelijkwaardig alternatief zijn terwijl het niveau zeer onder de maat is.

Red shirt | 07-06-22 | 22:17 | 1

FvD en ON zitten inderdaad op hetzelfde bedroevende niveau als D66 en NPO. Dat is niet de discussie.
Discussie is waarom het een decennialang geaccepteerd wordt en het ander direct leidt tot oproepen om censuur.

Dandruff | 07-06-22 | 22:50

Kudos voor de Hunter S. Thompson kwoot.
Hij zei ook hele rake dingen over de muziekindustrie.

Asteroid-B612 | 07-06-22 | 22:17

Een korte reflectie op Mark Rutte. Werktitel: Master of None.

In je eigen hangmat
Van leer, de dag erop maar
Die hangmat, wijdbils.

Hetkanverkeren | 07-06-22 | 22:17

Had het strals al even over Maywood. Dus ja, ik gooi ook even 50 cent in de jukebox voor een liedje. Heb deze 26 jaar geleden met een maat gedaan op een playbackshow op het dorpsplein. Eerste prijs! U mag bieden op de VHS-band met de opname van de act.
youtu.be/VVxQTMxLVKA

Leptob | 07-06-22 | 22:16 | 3

Schitterend!
Kwamen uit Friesland. Wist ik niet.

Basil Fawlty | 07-06-22 | 22:17

Ik had als puber een grote beker gewonnen voor de grootste vis op een viswedstrijd. Later, toen de jeugd voorbij was, verkocht op koniginnendag voor 5 gulden.

aflaatverkoper | 07-06-22 | 22:41

Ik heb eens een pandluit cd gewonnen met een tekenwedstrijd. 8 op mijn been en 3 op mijn buik. Echter geen lyme gewonnen.

zwenkwieltje | 07-06-22 | 23:05

Ik ben blij dat FvD zijn ware gezicht heeft laten zien ten tijde van corona. Stel je eens voor dat ze zich toen wel normaal hadden gedragen dus wel tegen maatregelen zijn maar niet de kant van het fake-nieuws kiezen. Dan hadden we nu zomaar ineens een land kunnen hebben waar een groot gedeelte voor Poetin was geweest.

laaggeiletterd | 07-06-22 | 22:10 | 3

Plak dat etiket ook even op alle andere partijen een enkele uitgezonderd.
Onze burger rechten zijn door Den Haag in een vloek en een zucht het raam uitgeknepen.
Nu nog even kijken of we ze zo gemakkelijk terug krijgen.

Nico1000 | 07-06-22 | 22:31

Wat is dit voor redenatie?!

JJMS | 07-06-22 | 22:39

Nee. Nagenoeg niemand zal voor Putin zijn geweest. Wel een boel mensen die het geen hol interesseert. Maar die mensen worden door Putinhaters automatisch geschaard tot Putinfans.

Leptob | 07-06-22 | 22:40

Is dit de stilte voor de storm of de stilte in het oog van een orkaan?

Nico1000 | 07-06-22 | 22:08 | 2

Ja dat

RickyLaRue | 07-06-22 | 22:10

Dat laatste sowieso want er is wat over ons heen geraasd de afgelopen twee jaar.
Pffff!

keestelpro | 07-06-22 | 23:12

Ik wacht op wilderst en zijn nachthap.

davidhasseltoff | 07-06-22 | 22:05 | 7

Hier alvast de nachttap. Zojuist geserveerd in de Steenweg in Helmonde onder een parasolparaplu bij Italiaans restaurant Sicilia. Ja ze kunnen bier brouwen in Lieshout en nee een citroentje is niet nodig maar wel extra verfrissend.
pbs.twimg.com/media/FUrcZQvWYAIE2FC?f...

keestelpro | 07-06-22 | 23:10

Sorry maat, ik zit nog bomvol!

wilderst | 08-06-22 | 01:56
▼ 4 antwoorden verborgen

Is het alweer 22:00 uur en het is nog zo licht? Ik denk het elk jaar wel een keer.

Leptob | 07-06-22 | 22:03 | 6

Hier aan de kust, al vaker de Solstice gevierd, op het strand.
ook wel genoemd , Zonnewende, Juni 21 is de korste nacht, en met mooi onbewolkt weer, komt de zon om 3:30 op

Torquemada | 07-06-22 | 22:43
▼ 3 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl