Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

VVD: "Wij willen geen asielzoekers meer"

Ze zeggen het echt

Social

Landgenoten. Belangwekkende mededeling van immigratiepartij VVD, die al meer dan 10 jaar de vrijheid en democratie aan het afschaffen is met ongebreidelde instroom van vrijheidshaters die hier niets te zoeken hebben danwel een kans maken op een verblijfsvergunning en vervolgens NIET teruggestuurd worden ende verdwijnen in de illegaliteit. Vandaag, 24 juni 2021, twittert de VVD - u weet wel, van Bente Becker (VVD) die iedere week 400, 500, 600 asielinstromiërs binnenlaat, omdat er nou eenmaal een door het ministerie bekonkelde deal met een witgoed-leverancier is - nou ja die VVD dus twittert: WE WILLEN NIET OPNIEUW EEN STROOM ASIELZOEKERS [...] grenzen moeten sluiten.

Krak, zei onze klomp.

NB: In het commissie-debat Woningbouwopgave (over de miljoenmiljard huizen die Nederland wil bouwen) zei Koerhuis (VVD) vanmiddag dat de immigratiecijfers weliswaar lager waren vorig jaar, maar dat er "een inhaalslag" zit aan te komen. (Dat Bente Becker dan opeens weer 700, 800, 800 anderskokenden per week binnenhaalt - red). 

Wat een theater.

Belangrijke Mirror van De Bewaartweet

1 Utrecht is echt meer dan genoeg...

Social

Reaguursels

Inloggen

In Nederland komt er elk jaar een middelgrote gemeente bij, los van wat ongeregistreerd binnenkomt. Maar in de rest van Europa verhoudingsgewijs ook.

Sans Comique | 25-06-21 | 18:56

Dit loze gelul werkt nog steeds bij de kiezer. VVD nog altijd de grootste partij.

Willibald von Klúúúk | 25-06-21 | 18:12

Volgens mij is er een partij die de instroom al tien jaar lang bepleit om dat te stoppen. Maar kennelijk aan dovemansoren, lees: de kiezer, gericht. Wat u wilt dat u krijgt. Nu niet janken om de gebakken peren.

Sintjuttemuts | 25-06-21 | 17:47

Weggejorist om een simpele constatering zonder oproep tot wat dan ook? Beetje flauw. Hoe dan ook mag zijn: wat de VVD hier beweert klopt gewoon niet.

Gladiator Fap | 25-06-21 | 14:58
-weggejorist-
Gladiator Fap | 25-06-21 | 14:42

Denkt onze leider nu echt dat de mensen dat nog geloven. Onder een toekomstig Rutte 4 blijven de steuntrekkers van kleur ongecontroleerd ons land binnenwandelen!

Vrijhetzelaar | 25-06-21 | 13:51

Campagneprut...eerst zien dan geloven

Den-Pol | 25-06-21 | 12:43

Zo wordt samenwerken met de Grote Leider Kaag en Jesse natuurlijk onmogelijk. Die zijn voornemens 1.000.000 per dag toe te laten. Daarom moeten we o.a. ook zo onwaarschijnlijk veel huizen bijbouwen. Dat wordt nog wat met die stikstofregeltjes.

Johnnie Hansome | 25-06-21 | 12:01 | 1

Die stikstofregeltjes komen alleen om de hoek kijken als er gebouwd wordt voor belastingbetalende autochtone Nederlanders.

oh no | 25-06-21 | 13:14

Bedoelt de VVD nou asielzoekers, of migranten?

Harry.Langezwaal | 25-06-21 | 11:47

Is de VVD al aan het voorsorteren op nieuwe verkiezingen? Dit soort dingen roepen ze keer op keer tijdens campagnes om er na de verkiezingen als eerste, als wisselgeld, mee te breken om maar een regeerakkoord te vormen.

oh no | 25-06-21 | 10:56

Komen er nieuwe verkiezingen? Dan roepen ze altijd dat ze geen asielzoekers willen om de Wilders stemmers binnen te harken.

DanskeRob | 25-06-21 | 10:28 | 1

Inderdaad; Dat was ook mijn eerste gedachte.
Overigens is dit punt ook altijd meteen het eerste slachtoffer als er ee coalitie gevormd moet worden.

Chuck the plant | 25-06-21 | 12:35

Al die politici in Den Haag zijn zelf slim genoeg om te weten dat het asielbeleid op den duur onhoudbaar is. Het enorme tekort aan woningen is een rechtstreeks gevolg van de massale immigratie van de afgelopen jaren en is eigenlijk onvoorstelbaar voor een welvarend land zonder oorlog. iedereen kon dit zien aankomen maar rechts èn links hebben het probleem voor zich uitgeschoven. Ze denken bij de gevolgen van de immigratie steeds weer dat het hun tijd wel zal duren en met leugens en schone schijn proberen de liberalen en linkse politici tijd te rekken. Duurzaamheid, ze hebben het er in Den Haag allemaal over, maar als er iets niet duurzaam is dan is dat het huidige asielbeleid.

Al jarenlang wordt een peperduur beleid in stand gehouden dat de ruimtelijke ordening van ons land onder druk zet, dat met de komst van nieuwe tegenstellingen veel frictie, onbegrip, wantrouwen en spanningen brengt in de samenleving. Het beleid creëert parallele samenlevingen, het verandert delen van grote steden in jungles waar jonge kinderen van migranten met grote kapmessen op zak rondlopen, het zet de traditionele sociale structuren onder druk, brengt problemen mee als 'zwarte scholen' en veroorzaakt tekorten die bij de meest kwetsbaren in onze samenleving het hardst gevoeld worden. Het beleid zoals dit door links en rechts wordt uitgevoerd kost ons land elk jaar weer miljarden en heeft de samenleving de afgelopen decennia weinig positiefs opgeleverd. Een beleid dat zelfs in tijden van de grofste bezuinigingen op noodzakelijke voorzieningen altijd wordt ontzien bij die bezuinigingen.

Zowel links als rechts klagen over de gevolgen van de immigratie. De één heeft het dan vooral over de kosten, het bedrog, de teloorgang van de steden. De ander heeft het over de gevolgen van de nieuwe tegenstellingen (discriminatie en uitsluiting). Beide zijn ze het kennelijk eens over de vaststelling dat de samenleving er al met al niet mooier en ook niet vrediger op is geworden. En toch zien we dat Rutte aan de ene kant en Kaag, Klaver en Ploumen aan de andere kant vasthouden aan het huidige beleid. De liberalen zeggen voor een streng asielbeleid te staan. Dat echter ook onder de VVD nooit streng is geweest en zo rekbaar was als elastiek. Links zegt te staan voor een rechtvaardig asielbeleid. Dat nooit rechtvaardig is geweest en ook al zou links de hele asielagenda beheren nooit rechtvaardig zal worden.

Het waren (en zijn) sinds de jaren 1980 vooral de sterke jonge mannen die hier komen. Die hier de Staat, geassisteerd met een leger aan juristen, met oneindig veel procedures voorliegen over hun zogenaamde vlucht. Die met Nederlandse papieren gewoon terugreizen naar het land dat ze ooit beweerden te ontvluchten. Veel Ghanezen bezitten intussen onroerend goed in dat 'gevaarlijke' Ghana, dat hier uiteraard voor de overheid verzwegen wordt. Daar is allemaal niks rechtvaardigs aan en het lijkt mij een mooi item voor een rapportage, maar een journalist in Nederland zijn handen niet nooit aan durven branden.

De echte vluchteling, die met een rechtvaardig asielbeleid hier asiel zouden moeten krijgen, die blijft meestal in alle ellende achter. De achtergelaten zwakken, zieken of anderszins kwetsbaren zijn afhankelijk van de sterke jonge mannen of de spreekwoordelijke doktoren en apothekers die hier in Nederland asiel aanvragen resp. krijgen. Wat daar zo rechtvaardig aan is kan niemand uitleggen, het horen juist de sterkeren te zijn die voor de zwakkeren zorgen. Maar vreemd genoeg worden vaak die achterblijvers ten tonele gevoerd om begrip te kweken voor het huidige asielbeleid.

De winnaars van dit o zo 'rechtvaardige' asielbeleid zijn de talloze mensenhandelaren en de twijfelachtige regimes van landen die hun tekorten in de budgetten aanvullen met deviezen van emigranten uit Europa en zo steeds afhankelijker worden van dat verdienmodel. De grootste verliezers van dit 'rechtvaardige asielbeleid' zijn de toekomstige generaties van dit land. Want naast het woningentekort ontstaan er steeds meer tekorten en het ene tekort veroorzaakt weer een nieuw tekort. Noodzakelijke dingen om te kunnen leven worden schaars, zoals ruimte. Dat lost de politiek dan weer op door de boeren weg te saneren. Hebben we een tekort aan zorgmedewerkers, omdat bijvoorbeeld de zorgvraag van migranten groter dan gemiddeld is en zij liever zelf niet in de zorg werken, dan lost men dat op door extra migranten naar Nederland te halen die wel in de zorg willen werken. Men onttrekt dus mensen aan het land van herkomst die daar heel hard nodig zijn om de hier ontstane tekorten aan te vullen. Ook weer zo'n mooi gevolg van linkse rechtvaardigheid.

Dat is het wanbeleid van Den Haag. Politici zitten in Den Haag er niet voor het volk. Dat moet de toeslagenaffaire ons wel duidelijk gemaakt hebben. Ze zitten er voor hun carrière, die voor een groot deel wordt bepaald door Europa. Sinds de vorming van de EU zit de Nederlandse politiek in een spagaat: aan de ene kant de machtige, maar in een sprookjeswereld levende, technocraten van Brussel, aan de andere kant het morrende volk. Het volk is te bespelen met leugen en bedrog en met het voorhouden van worsten, maar de technocraten in de EU laten zich niet ringeloren want hun ambitie is juist de grip en macht op de natiestaat te vergroten. VVD tot en met GL, ze maken zich er allemaal schuldig aan. In de marges hoor je nog het onversneden woord van SP, PVV en SGP. Zij kunnen het zich nog perimitteren om vrij te spreken zonder meel in de mond en zonder last te hebben van de spagaat waarin het politieke midden zit. De prijs die zij daarvoor betalen is uitsluiting van de banenmachine, uitsluiting van regeringsdeelname. Ze doen niet mee, zoals Kaag dat de PVV nog eens heel duidelijk in de TK toebeet.

jochum1980 | 25-06-21 | 10:11 | 5

In de dierenwereld hebben ze het altijd over "invasieve exoten". Dieren die hier van nature niet horen, inheemse populaties ontwrichten en mogelijk uitroeien. Deze worden vervolgens met groots materieel bestreden. Dus als het over dieren gaat kan men het gezond verstand kennelijk wel gebruiken.

Norbert-Oreply | 25-06-21 | 11:52

@Sjefke7807 | 25-06-21 | 10:37: Dat bedoelde ik met de vernietiging van de traditionele sociale structuren. Het zal kosmopolieten als Kaag allemaal een rotzorg zijn, die verwisselen het één net zo gemakkelijk voor het ander en begrijpen niets van de zorgen die hierover bij gewone Nederlanders leven. Kwalijker zijn de traditionele volkspartijen PvdA, VVD en CDA. Hun electoraat is veel meer dan dat van D66 gebonden aan de natiestaat en diens cultuur en dat electoraat hebben zij volledig in de steek gelaten. De afstraffing van PvdA en CDA heeft al plaatsgevonden, die van de VVD is aanstaande zodra Rutte het veld ruimt. Niet voor niets klampen VVDers zich zo angstvallig aan Rutte vast. Het mooie Nederland dat ooit bestond is niet meer en komt ook niet terug. Ook niet met flauwekul pleidooien van Jan Terlouw over het touwtje uit de brievenbus, dat tot de jaren 1980 nog een gewoon verschijnsel was. Waar het nu alleen nog om gaat is erger te voorkomen.

jochum1980 | 25-06-21 | 13:02

En toch is iedereen in de keten er van overtuigd in zijn of haar (of hen) eigen bubbel dat ze oprecht het beste voor hebben met deze slachtoffers.

Sans Comique | 25-06-21 | 18:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Na het huilen om de homograpjes van Orban gaat de VVD nu weer zo stoer doen als Orban? Die partij is verrot, te veel vrouwgevoel erin maakt het een slap aftreksel van wat ooit eens het rechts geluid van Frits Bolkesteijn zijn vvd was. De partij van het kapitaal, de ondernemers, harde woorden en weinig overheid. Nu kunnen ze fuseren tot 'VVD66'

Carden | 25-06-21 | 10:08

Ik vind de VVD eigenlijk nog veel erger dan GL. Met alle winden mee waaien en werkelijk iedereen buiten het elitaire clubje wordt genaaid. Linksom of rechtsom. Laten we de huizen van VVDers in beslag nemen want die door hen verspilde leefruimte is zo enorm hard nodig.

Zeebonkus | 25-06-21 | 10:05

Denk en Bij1 gaan nog eens heel groot worden op deze manier.

B.Chamel | 25-06-21 | 10:02 | 1

Vrees het ook maar laten hopen dat dat niet gebeurd, dan zijn we echt slecht af als Nederland.

oh no | 25-06-21 | 11:09

Er komen blijkbaar nieuwe verkiezingen aan.

Quib | 25-06-21 | 09:48

Zou het kwartje dan eindelijk eens gaan vallen of is dit weer de zoveelste loze opmerking voor de bühne.?

clockandhammergame | 25-06-21 | 09:31 | 1

Dat tweede, 100%.

Zeebonkus | 25-06-21 | 10:00

Grenzen sluiten? Door NL? Laat me niet lachen... Dat kan al helemaal niet i.v.m. Schengen en EU. De VVD is weer keihard aan het liegen en bedriegen.

adam8472 | 25-06-21 | 09:24 | 3

Ik vermoed om Mark Rutte's be-hind te redden, en op het pluche te houden ..

Nederlandop1 | 25-06-21 | 09:35

Een land heeft altijd zelf de keuze om grenzen te sluiten en controles uit te voeren op illegalen. Dat dit nooit gaat gebeuren onder
De VVD is iets anders

Waakvlam | 25-06-21 | 10:08

Ondanks Schengen zijn de grenzen in Denemarken al anderhalf jaar dicht onder het mom van Corona. En een deel van de grenzen tussen Zweden en Denemarken al sinds 2016 vanwege terrorisme. (Lees: kansenparels uit Zweden die in Denemarken plunderen en aanslagen plegen) kortom grenzen sluiten kan makkelijk. Als je maar wilt.
Kort na de aanslagen in Parijs / Bataclan waren er ook grenscontroles bij België en Frankrijk. Alleen reed je probleemloos Nederland in omdat wij nooit iets of iemand controleren. Heeft niks te maken met niet kunnen, maar heeft alles te maken met niet willen.

DanskeRob | 25-06-21 | 10:53

Zolang de VVD geen samenwerking met PVV ziet is dit soort leuzen van de VVD totale onzin.

Rotterdammert1965 | 25-06-21 | 09:05

VVD de partij van nee dan krijg je er twee, als ze zeggen minder dan moet je rekenen op meer.
Ze doen altijd het tegenovergestelde van wat ze beloven.

likdoorn | 25-06-21 | 08:58

Rutte ( de meest corrupte MP sinds 75 jaar) gaat het nog druk krijgen met zijn anti homofobe campagne missie. S.Arabië, Afghanistan, Pakistan, en tal van Afrikaanse landen waar homo's gestenigd worden omdat het in een boek staat.
Hup Rutte en de groete aan de profeet.

zoalsikhetzeg | 25-06-21 | 08:55 | 1

Rutte is bezig om zich te profileren, niets meer, niets minder.

DeCynischeAmbtenaar | 25-06-21 | 08:59

asiel is al lang niet meer wat het geweest en waarvoor bedoeld is .. het is het vehikel dat emigratie mogelijk maakt naar landen met onvergelijkbare welvaart en toekomstmogelijkheden en als zodanig zeer succesvol gebleken getuige de honderdduizenden die hier afgelopen decennia onder die noemer permanent verblijf hebben weten af te dwingen .. het asielbeleid is kortgezegd niet meer van deze tijd en moet grondig worden herzien/ geherdefinieerd etc.

justinianus | 25-06-21 | 08:49 | 1

Maar u weet toch: beleid kan alleen aangepast worden wanneer dat in het nadeel is van de autochtone Nederlander.
Een "niet-beroepsbevolking" vrouw met migratieachtergrond wordt met rust gelaten en hoeft niet te werken "want traditie land van herkomst".
Een NL vrouw die zegt dat háár oma volgens de NL traditie ook niet werkte, moet haar mond houden en zal werken "want tijden veranderen nu eenmaal".

Wering | 25-06-21 | 09:48

Voor de bühne Pineukio, voor de bühne.....

Troyan horse | 25-06-21 | 08:44

Ik snap niet dat ze hier nu mee komen.

TKV2021 zijn reeds voorbij, de uitslag brengt ons wederom een stapje dichter bij de policor/EU/Islam hel met als symboliek een 'heel spontaan' op tafel dansende uit de hel gezonden fenix.

Dus het leed is al geschied, het is nergens meer voor nodig.

Of zouden ze dat, op z'n VVD's, vergeten zijn?

Realism Is All | 25-06-21 | 08:43

Put your money where your mouth is.

mr_awesome | 25-06-21 | 08:35

Nemen ze echt een voorschot op nieuwe verkiezingen? Dan is Kaag echt te ver gegaan.

vokfeez | 25-06-21 | 08:31

Wat een onzin, de VVD wil getuige het beleid:

- Meer asielzoekers
- Meer macht naar de EU - minder bij NL
- Meer peperdure klimaatmaatregelen
- Hogere belastingen
- Minder persoonlijke vrijheid

drs. Levi Samsonov | 25-06-21 | 08:26 | 1

Yep, ze zijn flink afgegleden naar de linkse waanbeelden van wat goed voor Nederland is... Helaas dat veel kiezers nog altijd het licht niet zien omdat ze zich eens in de 4 jaar een kwartiertje verdiepen in de politiek.

oh no | 25-06-21 | 11:14

De VVD wil geen asoelzoekers meer, en Rutte praat ineens heel stoer tegen Orban en Putin.
Ik voel dat er nieuwe verkiezingen aankomen............

me163komet | 25-06-21 | 08:14 | 2

Dat voelt u heel goed.

Rotterdammert1965 | 25-06-21 | 09:05

Ja, het blijft dat Hongarije veel succesvoller is met het weren van 'asielzoekers'. Of we de kant van Hongarije opmoeten is een 2e. Een beetje de goede punten overnemen zou niet eens zo slecht zijn.

clockandhammergame | 25-06-21 | 09:35

Jammer dat sommigen hier zo'n moeite hebben met Thierry Baudet. In het FvD programma staat het voorstel om immigratie te organiseren volgens Australisch model: je mag alleen binnenkomen als je aantoonbaar iets kunt bijdragen. Vluchtelingen terugsturen van wie het land van herkomst weer veilig is. Uitstekende ideeën.

intrigant | 25-06-21 | 08:12 | 2

Dat is waar, maar wel grotendeels zijn eigen schuld door al die rare fratsen. Dan haken mensen snel af.

De inhoud, daar gaat het allang niet meer over omdat het gros van dit land bestaat uit simpel te beïnvloeden lemmingen.

Realism Is All | 25-06-21 | 08:46

Dat ergens terechte probleem met narcist Baudet is wel eenvoudig te overkomen, gewoon voor JA21 gaan. Zijn iets gematigder op sommige punten maar wel flink realistischer waardoor de kans van slagen een stuk groter is.

oh no | 25-06-21 | 11:15

Ik ook niet!

gijnsteel666 | 25-06-21 | 08:10

Ik woon al 30 jaar in een wijk in Amsterdam die in de afgelopen 10 jaar immens populair en dus duur is geworden. Onlangs is er een moeilijke Ghanees tegenover me gehuisvest, begeleid wonen, niks dan problemen, constant politie. Waarom o waarom krijgt zo’n totaal kansloos probleemgeval een woning op een A-locatie terwijl onze kinderen geen kant op kunnen.

Tevens heeft die idioot van GroenLinks hier 3 peperdure panden ingericht voor uitgeprocedeerde illegalen. Blanke Nederlanders krijgen niets, ze kunnen dit soort scheve hobby’s betalen.

Maar ik ben vast verkeerd extreem rechts, als ik iets aankaart waarover letterlijk de hele wereld zou zeggen: “Jullie zijn mesjogge.”

Madame Poitiers | 25-06-21 | 08:07 | 3

Warom op een A lokatie? Omdat de lokatie van de rest van het alfabet er al vol mee zitten met dat soort types.

Stop janken en deal with it, net als wij.

Rotterdammert1965 | 25-06-21 | 09:07

Pas maar op, Madame! U wilt niet als derde rechts-extremist op dat lijstje van Femke Halsema terecht komen van lieden die 'gemonitord' moeten worden.

Dr_Johnson | 25-06-21 | 10:02

Marnixstraatpand zijn de werklui ook alweer volop aan het werk voor de uitgeprocedeerden.

Lorejas | 25-06-21 | 12:50

Dit roepen ze al 20 jaar. Inmiddels zijn we 2 miljoen allochtonen verder....

Jafco | 25-06-21 | 07:59

"Wij willen geen asielzoekers meer" zegt de VVD. Doe er dan wat aan stelletje schlemielen!

stiffy | 25-06-21 | 07:56 | 2

Sinds Rutte zijn er nog nooit zoveel kanslozen binnengewandeld.
Ik ben voor echte asielzoekers, maar laat de goudzoekers achterwege. Dan help je de echte mensen die gevlucht zijn. Selectie buiten onze poorten.

Sensemilla | 25-06-21 | 08:10

@Sensemilla | 25-06-21 | 08:10: Wij gaan op vakantie in heel veel Afrikaanse landen, daar kunnen vluchtelingen dus ook heen.

Madame Poitiers | 25-06-21 | 08:14
-weggejorist-
Kdoemaarwat | 25-06-21 | 07:55

Asielzoekers, ECHTE asielzoekers, mensen die op de vlucht zijn voor oorlog, moeten IMHO ALTIJD welkom zijn. Voor mensen die veel ontberingen ondergaan om het ergens anders beter te krijgen, moeten we niet zo spastisch zijn en simpelweg kijken of ze van nut kunnen zijn. Anders moeten we omgaan met importbruidjes en - bruidegommetjes. Dan zijn gewoon buitenlanders die geen reden hebben om hier te zijn. Als het huwelijk faalt, terug. En die 'binnen of buiten EU-kenniswerkers? Ook die. En dan wel bedrijven verantwoordelijk maken voor huisvesting en terugreis. En Nederlanders met enge meningen moet ook het staatsburgerschap ontnomen kunnen worden.

m@rkus | 25-06-21 | 07:36 | 3

Rare stelling het zijn er nl meer dan 82 miljoen volgens de unhcr.

zokanhetookja | 25-06-21 | 07:57

Echte vluchtelingen: in het eerste naburige land waar zij veilig zijn.
Gezinshereniging: alleen indien het minderjarige kinderen betreft van ouders (dus niet één kind hier en dan ouders, grootouders, broers en zussen als 'hun gezin' bestempelen, en hen allemaal vanaf dag één volledige toegang tot het hele sociale stelsel geven.
Bruiden: beperken tot één keer een partner - niet 5 of zes keer een bruid uit Marokko halen en drie kinderen en een paar jaar verder de moeder + kinderen op kosten van de maatschappij in NL verder latenleven (zeg niit dat dit niet gebeurt, ik ken een aantal voorbeelden)

Wering | 25-06-21 | 09:42

"Asielzoekers, ECHTE asielzoekers, mensen die op de vlucht zijn voor oorlog, moeten IMHO ALTIJD welkom zijn."

Ja, dat hoor ik Gutmenschen die 'realistisch' en 'niet naïef' willen lijken vaker zeggen. Maar ook aan de hoeveelheid 'echte' asielzoekers zit een kritische grens. Zou je weer aantallen krijgen zoals in het 'Wir schaffen das' jaar 2015 - toen wandelden er ca 58.000 Nederland binnen - dan kun je dat niet aan. Het absorptievermogen van een overbevolkt, klein kutlandje als Nederland is niet oneindig.

Door bij wijze van 'virtue signalling' te beweren dat er voor 'echte' asielzoekers altijd ruimte moet zijn, hopen de Gutmenschen de lastige, harde keuzes voor zich uit te schuiven, hopen ze dat 'anderen' die lastige, harde keuzes zullen maken en daar verantwoordelijk voor gehouden kunnen worden, en hopen ze zo zelf 'schone handen' te houden.

Dr_Johnson | 25-06-21 | 09:44

Elke dag een karbonaadje voor hun voordeur leggen en in hun brievenbus een plakje spek

Hebikhetnietgezegd | 25-06-21 | 07:25 | 1

Vergeet het treetje halve liters schultenbrau niet.

Gottlob | 25-06-21 | 07:59

De truc zit 'm weer in de gekozen woorden. VVD wil geen 'stroom' meer ,maar 50 gelukszoekers minder per week is wel acceptabel. Met die truc of kleine aanpassing zo u wilt zijn we de EU in gesluisd.

Koning BongoBongo | 25-06-21 | 07:20

Dus dan gaan we ze anders formuleren,
misschien gaan we ze klaplopers noemen, of gasten. lastpakken, etterbakken, een aanpassing in de woordenboeken en je krijgt geen "asielzoekers" meer de grens over, probleem opgelost.

zoalsikhetzeg | 25-06-21 | 07:00 | 1

Of kinderen nóg harder al zo jong mogelijk, vanaf de voorschoolse opvang, bestoken met het ellende nieuws vanuit de hele wereld. Via jeugdjournaal en kringgesprek op school elke dag opnieuw in die hoofdjes inpeperen dat zij het hier toch maar fantastisch hebben. Hoeveel geluk zij hebben dat hun wiegje hier gestaan heeft en hoe verantwoordelijk zij zich moeten voelen voor alle ellende overal ter wereld.

En die kinderen zo lang mogelijk op school houden; allemaal 'hoogopgeleid' zodat zij een in feite nutteloze BS baan ambiëren die vooral dient om elkaar van de straat te houden (regeltjes, procedures, excel, beleidsnotities e.d.) zodat er voor het echte werk altijd weer opnieuw vele, vele immigranten van zo ver weg mogelijk "nodig" zullen zijn.

Maar goed, op dit moment zijn er nog voldoende NL inwoners die volgens de "verwachting" van het CBS ineens véél ouder zullen worden dan de vorige generatie en die 'dus' allemaal opgejaagd kunnen worden om na hun 65e nog een stuk of wat jaren langer door te werken.
En niemand lijkt eens te gaan tellen zodat je ziet dat van de destijds geboren NL bevolking op hun 65e jaar nog maar X procent in leven is, terwijl de immigranten van die leeftijd (zie aantal inwoners t.o.v. 10 tot15 jaar geleden, uitgedrukt in percentages) alsmaar blijven toenemen....

Wering | 25-06-21 | 09:33

Meer EU en die zijn voor immigratie, wat dit betekent heeft de UEFA al laten weten. Zij bepalen welk licht er brand in het stadion in Duitsland. Daarin is de soevereiniteit al helemaal kwijt. Dit zal ook bij de EU zo gaan. Dat heeft als gevolg dat alleen een NEXIT ons weer de mogelijkheid geeft om zelf te bepalen wat er binnen komt.

foxhunter | 25-06-21 | 06:34
-weggejorist-
Kaan78 | 25-06-21 | 06:34

Je zou bijna denken dat er nieuwe verkiezingen aankomen ....

Der Schnitzeljäger | 25-06-21 | 06:18 | 2

Exactly my thoughts

Gaat het niet dan? | 25-06-21 | 06:45

Voel je goed aan

clockandhammergame | 25-06-21 | 09:37

Aha. Er komen dus nieuwe verkiezingen aan, proef ik hier uit.

Sans Comique | 25-06-21 | 06:11

Het gaat niet om “wenselijk”. Het gaat er om of we het op een humane manier kunnen laten werken.

Het is al lastig en wordt alleen maar moeilijker.

Joffri | 25-06-21 | 06:00 | 2

Lastig? 400 miljard in 25 jaar is niet lastig. Een strop om je nek terwijl je op een krakkemikkig stoeltje staat is lastig. Deze kosten, ondertekende beleid, de gemaakte afspraken, de blindheid, het wegkijken, het niet luisteren naar de burger, de voortdenderende eu trein en de complete verworvenheid van de asielinstroom in het verdienmodel van te veel mensen is meer dan dat.
Dat stoeltje kun je nog van af komen, wij hangen al. Er moet een wonder gebeuren willen we niet bungelend sterven.

peterdh | 25-06-21 | 06:21

Wij zijn kampioen in het systematisch kapotmaken van de Nederlandse maatschappij. Progressie noemt men dat . De bijkomende agressie en polarisatie wil men niet zien.

Koning BongoBongo | 25-06-21 | 07:15

Aan het aantal stemmers dat links en (dus ook) VVD gestemd heeft, is dit het beleid waarvoor het gros in Nederland al jaren, en nog steeds, voor kiest.
En hoe meer gelukzoekers men binnen haalt, des te groter die groep zal worden.
Als je vraagt om zuur moet je geen zoet verwachten.

Mr. C | 25-06-21 | 05:02 | 4

@zoalsikhetzeg | 25-06-21 | 07:14: Ik denk ook dat veel mensen VVD stemmen omdat hij zo zelfverzekerd over komt op tv....... meer reden is er voor schapen niet nodig.

Koning BongoBongo | 25-06-21 | 07:23

@zoalsikhetzeg | 25-06-21 | 07:14:
Linkse stemmers demoniseren élke andere rechtse partij. Maar de VVD laten ze tamelijk met rust. Ze weten namelijk dat ze met die partij wel goed zitten.

Rico Tampeloerus | 25-06-21 | 08:39

@Koning BongoBongo | 25-06-21 | 07:23: en mensen die zichzelf graag als elite zien, VVD de partij die het financieel het beste voor heeft.

Struikrover3 | 25-06-21 | 08:48
▼ 1 antwoord verborgen

VVD-tje van provincie NL gaat niet over instroom van zoekers.
Net zo min als ieder ander partijtje.
Heeft alleen maar de contributie voor de "unie" af te dragen.
Boemerterm roodmep:
Angstwekonderdelen graag K droppen, er NL overschilderen.
koepelgebouw met zonnepanelen.
Oprichting constitutioneel hof.
Studiekabinet voor 2 jaar: Stijlloos en Greet
Doorontwikkeling van Stijlloze getrapte vuurwerkpoll.
(sturend vragen is prima, geef aan waar je heen wil)
Domein geenstaat punt nl vorderen, kamerstukken als topics beschouwen.
Plakkaat veligstellen in koepel.
Pontificaal in beeld tijdens uitzending van de zittingen.
Verder terugkijken, legitimiteit volkenbond betwijfelen.

Geopolitiek is een perfectly gebalanceerd spel met helemaal geen exploits at all.

hallevvezool | 25-06-21 | 04:53

Verkeerde timing, of komen er toch nieuwe verkiezingen aan ?

Zorc | 25-06-21 | 04:37

VVD: "Wij willen geen asielzoekers meer"
Maar zeker ook niet minder.

Reaguurdeskundige | 25-06-21 | 03:46 | 1

Wij willen niet opnieuw een stroom asielzoekers, de oude stroom mag doorgaan, misschien aantal even verhogen (tijdelijk) enz. enz.

BL!ZZ | 25-06-21 | 06:14

Ongelofelijke populisten die VVD'ers. Altijd maar redelijke en rechtse dingen roepen. ondertussen interesseert het ze geen hol en voeren ze kneiterlinks beleid uit.

De verwarde man | 25-06-21 | 03:15 | 1

Exact, net als Demonen666 gewoon een links clubje dat net aan geen banden meer heeft met antifa/kafka

Sensemilla | 25-06-21 | 08:12
-weggejorist-
Dwarsdenker | 25-06-21 | 02:43

Zo ben je een regerings partij... zo ben je een comedie club. Het kan hard gaan.

echtpaul | 25-06-21 | 01:35

En hier kunt u zien van waar / hoe ver weg men al die nieuwe immigranten wil halen tussen 2021-2070:
opendata.cbs.nl/#/CBS/nl/dataset/8487...

Letterlijk en figuurlijk steeds verder van Nederland verwijderd.
... en dan te bedenken hoe het anno nu is gesteld met de integratie, de taal, de arbeidsdeelname en de uitkeringsafhankelijkheid van groepen immigranten die hier nu al zo'n 40 jaar (twee generaties; velen zijn hier geboren en/of staan als Nederlander in de statistieken)....

Op papier 'kloppen' de aantallen potentiële beroepsbevolking misschien (maar let op het woord potentieel). Maar in bepaalde leeftijdsgroepen neemt het aantal inwoners met NL achtergrond met éénderde af (met hun veel hogere netto arbeidsparticipatie en zo braaf doorwerken tot 67/68 jaar) en is er een verdubbeling van het aantal inwoners met niet-westerse achtergrond (met een 7 x zo hoog percentage uitkeringsafhankelijkheid).
Maar ja..., we hebben het hier zóóó goed. Zóóó'n gaaf land.....

Wering | 25-06-21 | 01:05 | 3

Cijfers zijn vertekend. Tweede generatie niet westers is meegerekend als Nederlandse afkomst.

Aveecee | 25-06-21 | 06:50

Momenteel heeft in de grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht) al meer dan 50% een "migratie achtergrond".

Timide_Aso | 25-06-21 | 07:59

@Aveecee | 25-06-21 | 06:50:
Klopt. De cijfers van de -jongere- "Nederlanders" worden dan ook steeds slechter. Evenals die van de zgn. nieuwe groepen, zie 3.1.c (mannen) en 3.1.d (vrouwen) en verder tot en met 3.21
longreads.cbs.nl/integratie-2020/soci...

CBS publiceert cijfers over arbeidsdeelname e.d. vaak van 15-75 jaar (dat is dus inclusief alle gepensioneerde Nederlanders 65-75) maar naar M/V en per leeftijdsgroep van steeds 10 jaar, loopt de arbeidsdeelname steeds verder achter op die van de NL bevolking.
En gelet op de zeer snelle wijziging in de verhoudingen NL vs migratie achtergrond, "klopt" het aantal potentiële beroepsbevolking vooralsnog alleen op papier.

Wering | 25-06-21 | 09:14

Let wel, die 290.000 'per jaar verwacht' door het CBS, is vermoedelijk niet het aantal personen dat binnen komt, maar het migratie SALDO !
Het aantal dat blijft dus.

Leest u anders ook even wat de Wetenschappelijk Raad voor het Regeringsbeleid onlangs in een rapport schreef over: jawel:
"de migratiesamenleving" en over de 'vlottendheid" (zeg maar het Komen en Gaan) - en die moeten allemaal opgevangen, kunnen verward zijn, etc. etc.
www.wrr.nl/publicaties/rapporten/2020...
Het rapport zelf is 322 pagina's, de samenvatting (zie 2e link) is 20 pagina's.

Wering | 25-06-21 | 00:54

Rutte en Wilders speelden al zo lief stop ga door maar dit is een regelrecht penetratie verzoek, blijkbaar is er meer spreekrecht van de vvd achterorban.

28 | 25-06-21 | 00:45

Het huidige immigratie beleid van het binnenlaten van HONDERDEN mensen per week is ronduit misdadig/crimineel ten opzichte van de (jonge) mensen in Nederland. Echt waanzin.

streknek | 25-06-21 | 00:29

Begint de VVD nu eindelijk in te zien dat wij hier al decennialang gekoloniseerd worden door grote hordes parasieten? Daartoe reken ik niet de lieden die om geldige redenen het hazepad hebben gekozen, het merendeel komt hier voor ons sociale bouwwerk, dat op instorten staat door de ongecontroleerde instroom van diezelfde voornamelijk islamitische asieleisers.

donkeyman | 25-06-21 | 00:28
-weggejorist-
Thoth | 25-06-21 | 00:23 | 1

Wij blaffen, wij lezen, wij schrijven. Zo jammer dat er politiek voor nodig is terwijl er in ieder huis een spiegel hangt. Kring klein houden, en zowaar hangt er geluk in de nek.

Autistische_Atheist | 25-06-21 | 00:10

En dat terwijl Rutte en de extremisten die op hem stemmen behoorlijk wat meer moorden op hun geweten hebben dan de Hongaren.

Reaguurdeskundige | 25-06-21 | 03:48

Red het klimaat! Red de natuur in Nederland. Red de leefbaarheid in Nederland.
Haal elk jaar een stad als Utrecht binnen! Daarmee gaan we duurzaam de toekomst tegemoet! Aldus de VVD, D66, PvdA, CDA en GL. Zo redden we het wel met de groene doelstellingen.

Dirk III | 25-06-21 | 00:05

dat roep de vvd ook al jaren , wanneer gaat het gebeuren dan???? merk niks van die valse beloftes

out-of-de-box | 25-06-21 | 00:04

Of je noemt gewoon een veelvoud van de huidige instroom, dan kun je gewoon doorgaan met de huidige instroom.en achtetaf zeggen "dat hebben we dan mooi voor elkaar gekregen nietwaar?"

Sneerpoets | 25-06-21 | 00:01

hey maar. Dat is toch precies wat Baudet in z'n laatste videos zegt? De VVD wil eigenlijk precies hetzelfde als GL. Het lijkt alsof het niet willen, of in een ander tempo, maar uiteindelijk komen al de gevestigde partijen op hetzelfde neer. De VVD is dus niet 'net iets minder rechts' dan je zou willen, het is gewoon allemaal hetzelfde en in die zin een kartel.

mykdelta | 24-06-21 | 23:59

Links en de deugende acteurs spreken over het redden van het klimaat, redden van de weidevogels en om dit te bereiken moet 50 % v.d. Boeren weg om ruimte te maken voor 1 miljoen nieuwbouwwoningen, 2500 windmolens en duizenden voetbalvelden groot aan zonnepaneel parken. Dan 20 miljoen inwoners met alle infra en extra wegen en gebouwen... en u denk dat we op deze wijze de Grutto redden? Dat we meer biodiversiteit terug krijgen? 20 miljoen inwoners op een kleine hoop betekend nog grotere dichtheid en daarmee nog een grotere strop qua uitstoot...(bovenstaand is nog het meest positieve effect) nu het grootste nadeel; NL veel onveiliger, groei naar 20 miljoen zal grotendeels mensen zijn die niet verenigbaar zijn met onze normen en waarden en hun manier van leven en geloof zullen opeisen etc de kosten zullen de pan uitreizen.

Hollandse_blauwe | 24-06-21 | 23:58 | 2

En wat er nog aan groen overblijft, plempen we dan bovendien nog vol met zonnepanelen en windmolens. Wat we aan het doen zijn, doet me steeds meer denken aan die Amerikaanse generaal in de Vietnamoorlog: "We had to destroy the city to save her."

MAD1950 | 25-06-21 | 08:00

Jep. Dat is de natte droom van de globalisten. Agglomeratie Nederland in de superstaat EU.
www.tristatecity.nl/

Timide_Aso | 25-06-21 | 08:18

Migratie is racistisch en neo-koloniaal. Wij schijnen die mensen nodig te hebben voor de economie, maar ondertussen lopen de landen in Afrika en in menig ***stan leeg en is er niemand om er daar iets van te maken. Het zelfde met Suriname. Allemaal trotse vlaggetjes aan de deur met rugzakjes en aan de autospiegel, maar de centjes hier verdienen en het land daar een braindrain laten ondergaan. Die landen zijn er niet bij gebaat dat de halve werkbevolking wegtrekt. Alleen daarom zouden we aan ontwikkelingshulp moeten doen door de grenzen meer te sluiten. Niet voor ons, maar voor hen.

Mokum Kosher | 24-06-21 | 23:55 | 1

Maak je geen zorgen om de landen die worden achtergelaten, het crapuul dat hierheen komt zou nergens een positieve bijdrage leveren.

intrigant | 25-06-21 | 00:29

Je zou bijna gaan denken dat er verkiezingen op komst zijn...

Mr Ker | 24-06-21 | 23:52 | 1

Goed gevat.

Thoth | 24-06-21 | 23:57

Het is niet Becker die het allemaal laat gebeuren maar die total faal parelketting Knol,

Merkwaardeloos | 24-06-21 | 23:47

Draai het om: met deugend links is wel duidelijk dat we het klimaat hier niet mee gaan redden, we geen gelijkheid zullen realiseren, de islamisering vrij spel heeft en we activisme en extremisme onder links de vrije hand geven.... een fijne intolerante en haatdragende gemeenschap dus.

Hollandse_blauwe | 24-06-21 | 23:47

Waarschijnlijk iets strategisch om Kaag een tikkie hun kant op te geleiden .

Hypno2050 | 24-06-21 | 23:40

Hoezo? Staan we weer op het punt ergens een oorlog te ontketenen dan?

Balgesjaakt | 24-06-21 | 23:35 | 1

Er staat me iets van bij dat Nl nog oorlog heeft met een of andere rots in de stille zuidzee en met N-Korea is ook alleen nog maar een wapenstilstand overeen gekomen.

Lu_Tze | 25-06-21 | 16:21

Wat een racisten! Ben benieuwd wat Sylvana hier weer van vindt.

Proud Infidel | 24-06-21 | 23:32

Dit kan maar een ding betekenen;
De formatie is mislukt en er komen nieuwe verkiezingen.

frickY | 24-06-21 | 23:29 | 5

@Ir. Wilhelmus | 24-06-21 | 23:34: enige conclusie is dan zonder D66/gl en pvda

Hollandse_blauwe | 25-06-21 | 00:03

Baudet heeft het theater van de kartelpartijen volledig ontmaskerd in z'n recente speech. ze moeten iets beter hun best doen om theater te maken dat er verschillen zijn.

Ir. Wilhelmus | 25-06-21 | 00:23
▼ 2 antwoorden verborgen

Kan me niet voorstellen dat er 290.000 per jaar er bij komen in Nederland, denk dat ze daar Europa mee bedoelen, of gaat Nederland ze alleen in de toekomst opvangen?

Stijlloser_from_NL | 24-06-21 | 23:27 | 5

Welke cijfers had jij dan verwacht?
In 2019 kwamen er 269.064 immigranten Nederland binnen. Trek je daar de emigranten vanaf dan bleven er per saldo 108.035 van over.
Van die 108.035 was ruim de helft (55.515) niet-westers.

In 2020 was het iets minder, mede door covid-19. Zodra de grenzen weer open gaan denk ik dat +290k een vrij realistische schatting is.

CBS tabel: opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dat...

Locusta | 24-06-21 | 23:40

Het CBS gaat niet over de cijfers in Italië en Hongarije.

Dirk III | 24-06-21 | 23:52

Let wel dat het enorme land de verenigde Staten er onder biden maximaal 100.000 per jaar binnenlaat.
Het minuscule Nederland gaat daar dus nu al ruim overheen!!

du Roi Soleil | 24-06-21 | 23:55
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
G.M.I.M. Pet | 24-06-21 | 23:26 | 1

VVD is de ondergang van Nederland

du Roi Soleil | 24-06-21 | 23:24 | 1

Dat is een keihard feit.

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 23:36

Is dit een verkiezingsstunt ?

Het leven is zwaar | 24-06-21 | 23:17 | 2

Dan weet je dat er nieuwe verkiezingen aankomen.

Adriel | 24-06-21 | 23:21

Niemand gelooft de VVD toch nog. Althans.. geen mensen met gezond verstand.

Dirk III | 25-06-21 | 00:08

Mijn lieve buurvrouw wordt getreiterd door twee Syriërs die hier een paar jaar wonen. Ze hangen tapijten over het balkon voor haar raam, flikkeren peuken en troep op haar balkon en trappen tegen de deur. Ook hun familieleden worden in het conflict meegezogen en intimideren het lieve vrouwtje. Uiteraard wil ik deze twee mensen en aanverwanten iets aandoen, maar ik wil geen levenslange gevangenisstraf uitzitten. Dus er is maar één oplossing: niemand meer uit Iran, Pakistan, Irak, Syrië, Afghanistan, Afrika, binnenhalen. Ook moet er een grote schoonmaak op touw worden gezet om alle statushouders te repatriëren naar hun inmiddels veilige landen. Ook een kinderpardon moet er niet komen. Al die genoemde troep moet terug en alleen dan kan Nederland nog een beetje leefbaar blijven.

van der g | 24-06-21 | 23:14 | 6
-weggejorist-
Titje | 25-06-21 | 00:25
-weggejorist-
Hebikhetnietgezegd | 25-06-21 | 07:21
-weggejorist-
halfvolle glas | 25-06-21 | 10:07
▼ 3 antwoorden verborgen

Huh, ik heb toch met gestemd, komen er npu alweer verkiezingen?

ZureKoek | 24-06-21 | 23:14

Die mensen worden door het hele land gedumpt. Met ontaarding van hele dorpen en kleinstedelijke gebieden tot gevolg.
Terwijl er voor iedereen die een partner naar Nederland wil halen enorme dijken worden opgegooid, taal cursussen inburgering. Maar met de statushouders papieren in je hand ben je meteen aan de beurt.
En er zitten best heel veel goede mensen tussen, maar ook een hele zooi die nog een heel lange tijd alleen maar de hand op kunnen houden.
De cijfers van vluchtelingen die werk vinden zijn alweer wat oud maar nog steeds relevant. Maar 11 procent van de 18- tot 65-jarige statushouders werk gevonden.

Hiesjes | 24-06-21 | 23:13

Het gebrek aan kennis is soms schokkend.

www.cbs.nl/nl-nl/dossier/dossier-asie...

En van die 10.000 inclusief nareizigers die dan mogen blijven. Hebben ze eigenlijk allemaal een goede reden om asiel te zoeken. Bijna allemaal willen ze een nieuw bestaan opbouwen.

Ik zit er ook niet op te wachten hoor. Maar het zijn wel mensen. Mensen die bijna allemaal verschrikkingen hebben meegemaakt. Dankbaar zijn dat ze een nieuwe kans krijgen.

Zit er ook tuig tussen?

Natuurlijk. Zit altijd tuig tussen. Maar de meesten zijn gewoon goed volk.

Vreemdelingen haten lost niets op.

We hebben veel grotere problemen dan die paar duizenden nieuwkomers.

Waarbij ik moet aanmerken dat de ruime meerderheid komt om te werken. Om kennis te brengen. En ja zitten ook wat asielzoekers tussen die zullen wel geld kosten. Maar dat is kleingeld.

Dat is hetzelfde gelul over de EU. Ja wij geven 1% van onze BNP aan de EU. Maar wat levert het ons op? Niemand?

Nee. Niemand hier. Veel en veel meer dan het ons kost.

GrandMechantLoup | 24-06-21 | 23:09 | 7

Als we nou de rotzakken eruit konden schoppen... Maar dat kunnen we niet. Conservatisme is dus noodzakelijk want een vriendelijke houding leidt tot uitzichtloze lange-termijn problematiek.

De Eierbal | 25-06-21 | 00:10

Ik denk dat er weinig mensen zijn die de asielzoekers echt haat.
Maar om onze samenleving leefbaar te houden is het belangrijk om een flinke stap terug te doen in het migratiebeleid.

Patjep | 25-06-21 | 00:43

"Vreemdelingen haten lost niets op".

Het probleem is niet dat ik vreemdelingen haat.
Het probleem is dat vreemdelingen mij haten.
Om dat ik (m) met een man (m) getrouwd ben.
En dat magnie van hun profeet, die het overigens met een 9-jarig meisje deed, maar dat was geen probleem, want een vrouwtje, en een vrouwtje mag je in die fijne cultuur als je eigendom beschouwen en uitwonen zo vaak als het je belieft.

Dat vreemdelingen mij haten levert mij het probleem op dat ik niet anders kan dan mijn levenswijze en mijn vrijheid verdedigen tegen de vijanden van de vrijheid. Door o.a. te verlangen - nee, te éisen - dat er een eind komt aan de import van homo-haters en vrouwen-onderdrukkers.

Dat dat een probleem voor mij is, komt door al die goed bedoelende deugmensen, verblind door kortzichtigheid en naïeviteit, die de vrijheid van vrouwen, homo's, andersdenkenden, "ongelovigen" én dus ook zichzelf, niet eens verdedigen maar juist helpen inperken. Hetgeen ze tot verraders maakt van hun medeburgers en hun eigen principes.

Zo. En nu ga ik mijn appeltaart uit de oven halen.

Peter Emile | 25-06-21 | 01:12
▼ 4 antwoorden verborgen

Alles wat nu bij de VVD666 wegkomt is coalitiepraat of voorsorteren op nieuwe verkiezingen. D666 wil de Voltooid Leven Wet er doorheen hebben en dat gaat niet lukken met de Christen Unie erbij dus moeten GL en de PvdA gepaaid worden.
VVD kiest dus voor harde lijn qua immigratie om dan straks GL/PvdA om te kopen met windmolens en CO2 taks.
En als dat niet lukt dan hebben ze alvast een harde lijn ingezet voor de verkiezingen, de vraag is dan alleen of Rutte blijft.

klaas24 | 24-06-21 | 23:09

Leo Lucassen lacht om de gratuite statements van de VVD’ers

thanseeuwen | 24-06-21 | 23:05

Anders bereid Europa gewoon uit met het continent Afrika, dit trage gedoe duurt te lang. Heel het continent erbij en dan vrij reizen, we zien wel waar de samenleving eindigt. Iets met ellende en arm

davidhasseltoff | 24-06-21 | 23:04 | 2
-weggejorist-
Sprakelooz | 24-06-21 | 23:06

Maar zeker ook niet minder?

MoonBeebe | 24-06-21 | 22:58

komen er verkiezingen dan ? Dan blijf ik dit keer voor het eerst maar thuis. Want het maakt geen ruk uit.

loser | 24-06-21 | 22:55

290.000 immigranten per jaar, ze zijn echt helemaal gek geworden als dat de nieuwe norm is.

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 22:54 | 3

Bijna iedereen van dat nummer komt tijdelijk om te werken en belasting te betalen. Wist je echt niet? Komen uit Polen, Frankrijk etc, en omdat er werk voor ze is. Asielzoekers zijn rond de 20.000 waarvan amper de helft mag blijven. En van die mogen blijven gaan er ook een hele hoop weg.

GrandMechantLoup | 24-06-21 | 23:16

@GrandMechantLoup | 24-06-21 | 23:16:

De meesten blijven hangen, heb al jaren Poolse buren. Er zijn trouwens ook genoeg Polen die in sociale huurwoningen zijn terecht gekomen, wist je dat echt niet ? De meeste Polen blijven namelijk.

Het is niet meer vol te houden op deze manier.

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 23:30

@GrandMechantLoup | 24-06-21 | 23:16:
Polen kopen bij Poolse winkels en die zijn niet in handen van Polen zelf maar van crimigrante halvemaniers. Vaak als witwasmodel, net als hun andere toko's. Volgt u het nieuws eigenlijk wel, met die aanslagen op Biedronka's of krijgt u gewoon een klein stijfje van het tegendraads posten hier?

Graaisnaaiert | 24-06-21 | 23:49

Het schoonste land van Europa qua CO2 uitstoot is Frankrijk.
Omdat het land 19 kerncentrales heeft.
Maar wij moeten windmolens.
En biomassacentrales.

jaja | 24-06-21 | 22:52 | 1

En een lage stroomprijs. Heel leuk om dat eens te vergelijken met Duitsland.

Nuuk | 24-06-21 | 22:55

Over die andere kwestie van vandaag: als de Hongaren slim zijn duiken ze in de Rutte-historie van de afgelopen maanden. Hij heeft echt geen recht van spreken.

SIogra | 24-06-21 | 22:52

"talk is cheap"..

grapjasz | 24-06-21 | 22:42 | 1

Put your money where your mouth is

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 22:48

Willen jullie méér of minder asielzoekers...?!??5

Jos Tiebent | 24-06-21 | 22:42

Wil Kaag nu nog wel met zo'n extreem-rechtse partij in zee?

Schoorsteenveger | 24-06-21 | 22:42 | 1

Morgen sluit ze de VVD natuurlijk direct uit.

ChalinaRosa | 24-06-21 | 23:04

Lolol Rutte de trekpop uit Brussel laat zijn kunstgebit zien.

Aardappelplantje | 24-06-21 | 22:33

Want nu gaan ze zich ineens wel aan hun woord houden, ofzo?

chemtrails | 24-06-21 | 22:32 | 1

Daar heeft hij morgen geen actieve herrinering meer aan.

echtpaul | 24-06-21 | 22:38

Of toch een cri du coeur waar je een coalitie over rechts mee kan proberen?

Multatutti | 24-06-21 | 22:31 | 1

Ach welnee dat mag helemaal niet. Dat vindt de NPO nóóit goed. Ik denk voorsorteren op nieuwe verkiezingen óf gewoon een beetje stoer doen voor de achterban. Werkte met die Turkse mevrouw in Rotterdam toen ook: dat ging erin als een lul in een oude weduwe.

FustViking | 24-06-21 | 22:36

Begin eens met huizen bouwen.

We hebben grotere problemen dan wat migranten. De ruime meerderheid is prima volk. Willen aan het werk. Een bestaan opbouwen. Och ja. En dan hebben ze een ander kleurtje. Boeien.

De VVD heeft veel verkloot de laatste jaren. Maar huizen dat is het grootste probleem nu. Zoveel jonge mensen die een leven willen starten. Kunnen we wel zeuren over die paar duizend migranten die komen. En dan kunnen we zeggen dat ze er niet meer in komen.

Prima.

Ik zit er ook niet op te wachten. Maar kunnen we eens huizen gaan bouwen. Voor starters. Dat je niet meer achterlijke prijzen moet betalen wat je nooit kan opbrengen. Kunnen we energie onafhankelijk worden? Zodat we straks niet aan de tiet van schurkenstaten liggen? Kunnen wij ons kleine steentje bijdragen zodat onze kinderen en kleinkinderen straks nog een leefbare wereld hebben?

Sorry hoor. Ik zit ook niet te wachten op migranten. De meesten zijn trouwens nodig voor onze economie. Paar zitten we echt niet op te wachten.

Maar het lost niets op.

Populistisch gelul van de VVD dus. Ze kunnen beter hard aan het werk gaan voor huizen, energie en het klimaat.

Voor dom-rechts geneuzel over wat immigranten hebben we de PVV al en al die andere dom-rechtse splinterpartijtjes.

GrandMechantLoup | 24-06-21 | 22:25 | 15

Bouwen, immigranten nodig om te bouwen. Van Roemer moeten die in goede huizen dus meer huizen nodig. immigranten nodig om die weer te bouwen. Ze moeten in goede huizen dus meer huizen nodig. Meer immigranten nodig om te bouwen.

Enzovoort.

Je moet toch wel stekeblind zijn als je niet ziet dat alles in Nederland vastloopt qua wachtlijsten.

Roze_bril_drager | 24-06-21 | 23:01
-weggejorist-
Stijlloser_from_NL | 24-06-21 | 23:13
-weggejorist-
meneer Q | 24-06-21 | 23:43
▼ 12 antwoorden verborgen

Stoere VVD-praat voor de Buhne. Of er zit iets in Europees verband aan te komen en liften ze daar al op voorhand op mee.

Phantomas | 24-06-21 | 22:21 | 1

Zou ook nog kunnen. Merkel is in oktober weg. Ze wilde haar fouten van 2015 nooit toegeven, misschien gaat haar opvolger iets doen?

ChalinaRosa | 24-06-21 | 23:08

Ergens in de jaren 70 is er een overeenkomst gesloten.
Het midden-oosten heeft zich vermenigvuldigd en het westen zou voor eten onderdak en werk zorgen…..
Zoiets

Rest In Privacy | 24-06-21 | 22:17 | 1

Ja, in ruil voor goedkope olie.
En die krijgen wij ook niet, opbokken dus.

ReyNemaattori | 24-06-21 | 23:03

"Niet opnieuw een stroom". Dat zegt niets.

Aangezien de huidige stroom (want daar hebben we het niet over) gewoon permanent doorgaat.

Cannabooze | 24-06-21 | 22:17

Dit kan maar één ding betekenen : formatie ligt dood en er komen nieuwe verkiezingen en dus nieuwe beloften

Sfeerbeheer | 24-06-21 | 22:14 | 2

Ja! Geweldig! Nieuwe verkiezingen! VVD, D66 en PvdA alle verloren CDA-zetels erbij!

De vraag is al jarenlang niet meer of er een links of een rechts kabinet komt, maar hoeveel decennia het nog duurt voordat 'rechts' zich eindelijk eens gaat verenigen in een solide, brede volkspartij, zodat een rechts Gezond Verstand-kabinet de puinhopen kan gaan opruimen die door linkse activisten zijn aangericht die al sinds 1968 via overheden, de ambtenarij, het onderwijs en de rechterlijke macht de dienst uitmaken in dit land, terwijl 'rechts' niet verder komt dan kankeren.

Peter Emile | 24-06-21 | 22:40

@Peter Emile | 24-06-21 | 22:40: VVD had dus allang die partij kunnen zijn met zon 60 zetels.

klaas24 | 24-06-21 | 22:59

De cognitieve dissonantie bij VVD stemmers is voor mij verbijsterend. Ik kom superlatieven tekort. Elke teug adem die een VVD'er neemt is een leugen. Hoe verwrongen moeten je hersenen zijn om daar deel van uit te willen maken of om er op te stemmen? Ik kan er amper woorden aan geven.
Het is godverdomme de VVD geweest die de deuren wagenwijd open zette!
Het is godverdomme de VVD die het veto recht van Nederland heeft weggegeven in de EU waarmee we überhaupt iets hadden kunnen doen tegen deze onzalige influx van kansloze gelukszoekers...
Hoe.... HOE?!!

Atheist.Vader | 24-06-21 | 22:13

Huh ? zijn het verkiezingen ofzo ? of gaan ze daar op aansturen ?

Forwaards | 24-06-21 | 22:13

En daarna zeggen ze: "ja maar, het VN vluchtelingenverdrag uit 1952..."

wapster | 24-06-21 | 22:12 | 1

En het slavernij verleden uit 1654

echtpaul | 24-06-21 | 22:40

Geen vluchtelingen meer? Zouden er dan eindelijk geld overblijven voor die 1000 Euro?

Mr_Natural | 24-06-21 | 22:11 | 1

Daar heeft hij helaas geen actieve herinnering meer aan. Jammer, maar helaas.

tis_wat | 24-06-21 | 22:32

Het moet wel stoppen. VVD én asielzoekers.

Normpje | 24-06-21 | 22:10

Ik haak wat laat in betreffende deze kwestie, maar mag ik?
Whaha, snik, kuch, pleurt op. Doei..
Alleen mevr. Kuiken mag me nog op andere gedachten brengen.. althans, haar best doen..

photto | 24-06-21 | 22:10
-weggejorist-
BadPatNL | 24-06-21 | 22:09

Zolang mensen hier opgevangen worden en Mieles, huizen en uitkeringen cadeau krijgen, is er een aanzuigende werking waar van hier tot aan Timboektoe.

BigBaron | 24-06-21 | 22:09

Hahaha wat een stelletje leugenaars van de VVD. De VVD haalt de asielzoekers graag binnen en komt daarmee de linkse partijen tegemoet. En voordeel wat de VVD heeft met het toestaan en ophalen van al die asielzoekers is het legitiem mogen slopen van ons sociale stelsel....

Hollandse_blauwe | 24-06-21 | 22:04 | 4

@TmC | 24-06-21 | 22:09: verschil tussen arm en rijk zal gigantisch zijn... weg sociale stelsel en welkom rechts systeem waarin goede zorg, scholen en buurten enkel is weggelegd voor de elites.

Hollandse_blauwe | 24-06-21 | 22:30

@ReyNemaattori | 24-06-21 | 23:08: dat verschil is idd onder Rutte flink vergroot. Maar als je bedenkt dat de instroom onrendabele blijft toenemen en het werkende deel afneemt dan kan het niet anders dat ons gehele sociale systeem onhoudbaar is geworden en verdwijnt. Amerikaanse toestanden dus. Kennelijk vinden bepaalde Nederlanders dit geen probleem...

Hollandse_blauwe | 24-06-21 | 23:18
▼ 1 antwoord verborgen

Waarschijnlijk is Rutte tot de orde geroepen door partijbonzen en z´n achterban.
Want hij werd wel wat te links voor de VVD de laatste tijd.

jaja | 24-06-21 | 22:04

Bij de VVD roepen ze dit. Straks als de formatie klaar is roepen ze dat de rest het anders wilde. En zo kunnen ze niet op een leugen betrapt worden, vinden ze. Lafbekken.

Deflatiemonster | 24-06-21 | 22:02

Pritt, je toch beter. Praatjes vullen geen gaatjes.

EmilioEsteves | 24-06-21 | 22:02

Volgens mij beweert de VVD dat al een jaar of twintig. En al een jaar of twintig doen ze precies het tegenovergestelde.
Wilt u meer meer meer immigranten? Stem dan VVD.

Zapata10 | 24-06-21 | 22:01

Ik krijg het gevoel dat de vvd langzaam de eerste stapjes neemt in het opschuiven naar de PVV en JA21 om zo toch een beetje een leidende partij te blijven. Je zal toch de vrije val van het cda volgen???

Leffe Blonde | 24-06-21 | 21:56 | 3

Hmm..."Ze" zeggen het wel - Maar doen ze het ook ?
Dat het geen holle retoriek is bv.

En, wat mij betreft - Mooi dat het kan, echter het Koninkrijk heeft al meer dan genoeg gedaan. Het wordt tijd dat andere landen meer doen, waaronder zichzelf opbouwen, en in de eigen regio economische voorspoed en vrede e.d. creëren .. Desnoods, middels de afzetting van dictators .. In zo'n geval kan een EU-powerhouse, wel degelijk iets bewerkstelligen.

Nederlandop1 | 24-06-21 | 22:01

Het BBB-effect, de vvd schijt zeven kleuren bagger nu ze zien dat frisse nieuwe geluiden en alternatieven de kiezer aanspreken. Het is maar een kwestie van tijd dat ook bij de achterban van de vvd de ogen open gaan.

smdyasc | 24-06-21 | 22:02

Ik geloof er niks van. Zolang Marxje Rutte er zit formeert hij over confessioneel of (s)links.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 22:16

Nou Bente, een mooi moment om te laten zien dat je ook ballen hebt en te zorgen dat het nieuwe kabi... eh poppenkast recht gaat doen aan de verkiezingsuitslag ipv nog verder met de slinksen te gaan heulen

josand | 24-06-21 | 21:56

Lachen die vvd-ers, alsof ze niet al 25 jaar aan de macht zijn.

* Il Principe * | 24-06-21 | 21:56

290k netto ontvangers erbij? Is goed joh, ik ga wel niet meer met pensioen.

johoost | 24-06-21 | 21:56 | 2

Wij kunnen niet met pensioen, zo simpel is het. De belastingdruk neemt jaar in jaar uit toe. Moderne slavernij.

Watching the Wheels | 24-06-21 | 21:59

@Watching the Wheels | 24-06-21 | 21:59:
Herstelbetalingen aan de slachtoffers van de Nederlandse rassies.

Nivelleermarionet | 24-06-21 | 22:04

Gezondheidszorg inkrimpen, woningtekort laten oplopen, voedselproductie halveren, onderwijspeil laten zakken, defensie opdoeken, etc.
En dan meer mensen binnenlaten, die ook nog eens verzorgd en opgeleid (als ze dat al willen) moeten worden.
Hoe lang kan dat goed gaan?

Schmalz | 24-06-21 | 21:55 | 3

Tja, zo werkt een piramidespel.

Olleke | 24-06-21 | 21:59

Zij kunnen lenen voor een negatieve rente, dus ze verdienen eraan.
Ze zijn het spoor bijster.

Watching the Wheels | 24-06-21 | 22:01

Wat bedoelt u met "verzorgd"? Toch geen billenwassers, want dat zijn ze zelf.

Nivelleermarionet | 24-06-21 | 22:07

Voor de vvd geldt, eens een leugenaar altijd een leugenaar.
Ze hebben al hun krediet verspeeld.
En toch spelen ze het steeds klaar om te veel burgers te misleiden, en te verleiden om voor hun te kiezen.
De gaslighting-partij bij uitstek.

Kijkeensaan | 24-06-21 | 21:55

Je bepaalt die kaders helemaal niet, dat doet Brussel. En de VVD weet dat heel erg goed.

Je stapt uit de EU of je legt je neer bij centrum-links Europees beleid.

Het Nederlandse parlement is de gemeenteraad van Juinen en Rutte is wethouder Hekking.

zwaaropdehand | 24-06-21 | 21:53 | 3

En wie is de vieze man?

Kijkeensaan | 24-06-21 | 21:56

Is wel waar.
Aan de andere kant zijn er voormalige Oostbloklanden die bij de EU horen die alle integratieregels aan hun laars lappen.
En sancties komen er niet.

jaja | 24-06-21 | 21:57

Mark krijgt weer een grote bek. Met dank aan de losers die hem weigerden politiek kalt te stellen. Hij heeft het recht niet.

SIogra | 24-06-21 | 21:52 | 1

Mark heeft het mandaat van best veel kiezers. Als het ze ernst is weigeren ze met die man te regeren (is geen plicht hè). Succes met formeren Mark! Maar dat doen ze niet, dat willen ze ook niet. Minderheidskabinet (tegenmacht!) willen ze ook niet. Ze zijn allemaal als Mark. Wees geen Mark. Moeilijk, moeilijk.

All_yall | 24-06-21 | 21:58

Het bizarre is, dat het AD al schreef dat het 'vertrouwen' in Rutte al weer toeneemt. Het zou er uit zien dat de mensen de toeslagenaffaire al weer aan het vergeten zijn en tegelijk pRutte zien als de 'leider' die ons door de corona crisis heeft gesleurd.
Tja. Ik dacht het niet.
De MSM zou zich eigenlijk de teelballen uit de zak moeten schamen. Juist de media had moeten doorzetten en blijven pulken aan de toeslagenkorsten. De keuzes, goed maar zeker ook fout, rond corona, moeten uitzoeken en melden. Nu stel ik niet dat de MSM in de stoel van de rechter moet gaan zitten, maar toch zeker op die van de zeer kritische, scherpe onderzoeker.
Dan had de Volk Val Dood als partij al lang van het toneel gehaald geworden.

EEnzame SchizofrEEN | 24-06-21 | 21:51 | 2

Mijn vertrouwen in het AD neemt hiermee af.

ChalinaRosa | 24-06-21 | 23:13

De rest is nog erger, zeker ter linkerzijde van de VVD.

Graaisnaaiert | 24-06-21 | 23:50

Dit vind Akwasie niet leuk.
Waar is ie trouwens gebleven?

jaja | 24-06-21 | 21:46 | 3

Aan de witte wijn en pizza.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 21:51
-weggejorist-
Sprakelooz | 24-06-21 | 23:10
-weggejorist-
echtpaul | 25-06-21 | 01:32

Dit kan maar één ding betekenen. : De aanloop naar nieuwe verkiezingen. ...... nu stoer beginnen te doen , met dit soort kreten. formatie laten klappen, Gladjanus III naar WimLex I om te zeggen dat ie geen nr IV kan vormen en dat de kiezer aan bod is. Waarna ze alles weer vergeten en het instroom tempo naar 600, 700 p/w kan worden opgevoerd.

Zwizalletju | 24-06-21 | 21:42

Wel grappig.... iedereen doorziet dit inmiddels. Eerst stoere praat over Hongarije. Nu dit weer over de grenzen in migranten influx. Formatie is vastgelopen en er word hard voorgesorteerd op herverkiezingen. VVD ruikt momentum. Kaag minder populair, CDA gedecimeerd, Forum kapot dood, Wilders al lang niet meer gehoord... PvdA <echoooo>? Nu herverkiezen zou VVD wel eens geen windeieren kunnen leggen. Echter de VVD heeft een probleem. De VVD is visieloos. Loopt achter de waan van de dag aan. Altijd reagerend op wat ze gisteren in de krant gelezen hebben. En daarmee zijn die blauw/oranje kwasten zo voorspelbaar geworden dat het gewoon gênant is. Het zou bijna grappig zijn als dit een nietszeggend clubje zou zijn. Maar dit visieloze pluche plakkende jokkebrokvolk wint verkiezingen. En bestuurt ons land.

Blubberbazooka | 24-06-21 | 21:41 | 1

Nou... als ik zo die twatter-lijn doorloop, staan er toch nog aardig wat vreemde vogels tussen.
Zo schrijft er ééntje:'Als je meer eten hebt dan je zelf op kan, moet je geen hoger hek bouwen, maar een langere tafel.' 'T is maar goed dat ik geen twatteraccount heb.

EEnzame SchizofrEEN | 24-06-21 | 21:47

vvd.. is dat niet dezelfde club die ondanks zware tegenstand vanuit alle kanten gewoon met een inlegvelletje dat marrakesh pact er door heeft gejast? of dat associatie verdrag waar zelfs een keihard nee op kwam via een referendum met ukraine? En vrolijk een minister weg treitert die wel de regels op integratie en uitzetting daadwerkelijk probeert te handhaven? die vvd?

dumbfarmer | 24-06-21 | 21:41 | 2

Yep die. Die geitenpaadjes bewandeld om onderste stenen vooral begraven te laten zijn. Gas verkoopt aan het buitenland, en toeslagen ouders bij het grof vuil zet.

Blubberbazooka | 24-06-21 | 21:44

U weet dat inmiddels VVD staat voor Volk, Val Dood?

EEnzame SchizofrEEN | 24-06-21 | 21:53

Dus de VVD gaat dit beperken. En dat gaan ze doen samen met X66 en GL hahahahahaha.

HoniSoit | 24-06-21 | 21:39

Leuk voor de formatie van een nieuw kabinet, afruimen tegen forse klimaatstappen waarschijnlijk.
De VVD heeft dit trouwens al eens eerder gezegd

Abu Bachouca | 24-06-21 | 21:38

Maar wel op Orban zitten zeiken over lthBBQ. Orban, die tijdens het communistische regime juist opkwam voor de rechten van homo's. Orban, die met de paplepel ingegoten heeft gekregen wat mensen die onder de vlag met de halve maan opereren met je land kunnen doen.

SIogra | 24-06-21 | 21:38 | 2

En het enigste dat Orban wil is dat gender bullshit niet aan lagere schoolkinderen wordt opgedrongen.. en daar kan ik zeer zeker bij inkomen maar de media maakt er : anti homowet van.. maar zo zit het niet helemaal!.. en wat ook vaker is aangehaald hier wat about Quatar.. hypocrieten zijn het allemaal stuk voor stuk.

All_Anonymous | 24-06-21 | 21:43

Ik zat eens te kijken wat Google hier over te melden heeft. Heel gek, enkel stukken over dat de man ernstig de democratie aantast door lbgtBBQ te gaan verbieden (of in die strekking). Bij duckduckgo echter vind je de nuance. Inderdaad, hij wil het tonen van lrdprfBBQ+ materiaal aan, over en voor kinderen verbieden. En wat je na je achtiende doet, dat mag je volgens Orban maar lekker verantwoorden tegenover god, wat hem betreft moet je zelf maar weten wat je wil of doet.
Het gaat hem dus om het opvoeden van kinderen en het aanleren van de voor zijn land geldende normen en waarden onder de jeugd. Of anders geschreven, het beschermen van de jeugd voor de (in Hongaare ogen) afwijkende moralen, gedragingen of absurditeiten. En van dat laatste hoeft Orban enkel maar te verwijzen naar de US, waar kinderen rond de 6, 7 jaar al aan de hormonale medische ingrepen gaan omdat 'ze in een verkeerd lichaam zijn geboren'.

EEnzame SchizofrEEN | 24-06-21 | 22:05

Op zich best aardig nieuws dat ze voorsorteren op nieuwe verkiezingen. Zij weten al meer. Maar desalniettemin allemaal holle phrasen van de immigratie kampioenen.

RobbievanD | 24-06-21 | 21:37

Ik vind dat we Rutte moeten uitzetten. Elba of zo. Als kan dat Kaagmens erbij. Kunnen ze samen spelen.

All_yall | 24-06-21 | 21:37 | 4

Briljant idee en het heeft net zoveel effect als de grenzen hermetisch sluiten. Als die twee het beste voor hebben met Nederland, werken ze mee.

smdyasc | 24-06-21 | 21:42

@smdyasc | 24-06-21 | 21:42:
Ieder jaar een reportage vanaf Elba van RTL, in Je Zal Het Maar Hebben (Bestuurskanker).

All_yall | 24-06-21 | 21:47
▼ 1 antwoord verborgen

Rutte met een grote bek over Hongarije.
Uiteindelijk kan geen land uit de EU worden gezet.
VVD met een grote bek over asielzoekers.
Uiteindelijk kan geen asielzoeker worden uitgezet.
Je hebt niets aan de partij voor naïeve dwazen.

gestoptmetroken | 24-06-21 | 21:35

Formatietactiek, uiteindelijk gaat er weer heel veel water bij de wijn komen. Lees: heel veel nieuwe handophouders uit de rimboe en de zandbak.

Crusher | 24-06-21 | 21:33

Ze zijn vergeten er een foto van Pinokkio Rutte bij te zetten

ArieR68 | 24-06-21 | 21:33

Zijn er binnenkort weer verkiezingen ofzo?

Krachtkoe | 24-06-21 | 21:33

Zolang Rutte met die Heks, Farizeeër en Wopke in zee gaat, komt er geen donder van terecht.

Norbert Tijhuis4442 | 24-06-21 | 21:33

̶D̶e̶ ̶z̶e̶e̶ ̶n̶e̶e̶m̶t̶ de zee geeft

Leptob | 24-06-21 | 21:32 | 1

A-woman

The-loopy-cowboy | 24-06-21 | 21:43

Zelf grenzen sluiten kan, als je eerst even uit de EU stapt.

W_F | 24-06-21 | 21:31 | 1

Of als er een virus rond gaat, blijkbaar. Dat wil zeggen: België en Duitsland kunnen dat. Wij niet. Wij kunnen niets.

Trekhaas | 24-06-21 | 21:57

Zien ze een mogelijkheid tot nieuwe verkiezingen aankomen ofzo?

einz | 24-06-21 | 21:31 | 1

Nog erger: "Het CDA denkt aan een kiesdrempel van drie a vier zetels(2016)" Wat gaat het CDA doen als ze hun eigen kiesdrempel niet halen?

W_F | 24-06-21 | 21:34

*Niets meer te willen hebben, uiteraard.

Graaisnaaiert | 24-06-21 | 21:31

Probleem is dat we iets meer te willen hebben omdat mandaat en handhaving zijn overgeheveld en vermarkt aan Brussel en particuliere partijen. Neem alleen dat COA al, een baantjesmachine en verdienmodel voor als ik het wel heb 20K mensen.
Lachwekkend gewoon, en dan weer zo'n scheet voor de buhne dat we niet willen dat...
Pleur op, als je iets aan migratie wil doen moet je niet met Kaag, de CU en/of andere linkse broeders in een kabinet gaan zitten maar dan moet je die voor de verkiezingen uitsluiten. De VVD is de grootste, schrijf een program waar in je inzet op een kleinere overheid, minder migratie, lagere belastingen en minder subsidieregelingen en kijk wie daar zich bij wil aansluiten. 10 tegen 1 dat je er fluitend 30 - 35 zetels bij krijgt, als het er al geen 40 zijn. Lijkt me een uitstekende start voor een nieuw kabinet over rechts, precies wat de burger ook wil. Exit linkse hobbies, zelf bepalen waar we ons geld aan uit willen geven.

Graaisnaaiert | 24-06-21 | 21:30

Het wordt steeds racistischer. Waar is de liefde voor andere mensen gebleven? Die mensen denken alleen maar aan geld. Ik werk zelf bij een leverancier van wasmachines, en mijn collega's en ik zijn het er allemaal over eens dat er best ruimte is voor asielzoekers.

skoftig | 24-06-21 | 21:30 | 3

LoL

Blubberbazooka | 24-06-21 | 21:32

met liefde instaleren en repareren ........;-) Een ding weet je zeker: de staat der Nederlanden zal je daar met liefde voor belonen: De rekeningen (en dat zijn er nogal wat) worden op tijd betaald

Ervaringsdeskundige | 24-06-21 | 21:33

Namens mijn werkgever Hennie van der Morst spreek ik onze steun uit voor dit standpunt. Naastenliefde is essentieel voor het creeeren van meer huurders op onze parken.

austinhealey | 24-06-21 | 21:43

Als de vvd zegt dat ze geen asielzoekers meer willen en die hier zijn gaan terug sturen dan schijnen er vermoedelijk nieuwe verkiezingen aan te komen. Bijvoorbaat wordt het klootjesvolk al klaar gestoomd om zo stemmen van Wilders af te pakken. Als morgen nog komt dat de belastingen omlaag gaan en we allemaal 30.000 euro krijgen wordt er in november weer gestemd.

jan huppeldepup | 24-06-21 | 21:30

In de contreien van de asielzoekers doen ze juist alles om een sprinkhanenplaag te voorkomen en bestrijden

Olleke | 24-06-21 | 21:29

Als de VVD dit echt belangrijk zou vinden was het een onderwerp bij de formatie. Maar ze vinden dat het door "Europa" moet worden opgelost, dus dan weet je het wel. Daar komt dus niets van terecht. En de eigen grenzen sluiten? Dan hebben ze toch heus de partijen aan de rechterzijde nodig en daar wil Rutte niets van weten.
Over een jaar zal de VVD wel twitteren dat er minder,minder,minder Marokkanen moeten komen terwijl er wekelijks 500 nieuwe worden toegelaten.

JvanDeventer | 24-06-21 | 21:29

VVD: "Wij willen geen asielzoekers meer"

Dan moet je gvd eindelijk eens een einde maken aan dat absurde asielcircus dat nu al ca 40 jaar draait. Vluchtelingen/asielverdragen opzeggen. En buitengrenzen afgrendelen met Orban hekwerken, geluidskanonnen, pushback beleid, etc.

Rutte en Kaag gaan nu een soort van 'proeve van een regeerakkoord' schrijven. Ben benieuwd wat er mbt immigratie en asiel in die proeve terecht komt; óf er überhaupt iets over gemeld gaat worden (I wouldn't hold my breath).

Dr_Johnson | 24-06-21 | 21:25 | 2

We willen geen nieuwe asieleisers meer EUSSR! Basta! Het is over en uit. Hey onder deze onderste steen zien we een geitenpaadje die te navigeren is met een inlegvelletje. Weet u wat een vacuumbom is? Gelukkig kunnen we nog 10 jaar p0epen. Kantklossen kan ook leuk zijn. Hahaha.... waar hebben we het ook alweer over? Ik heb geen actieve herinnering van asieleisers...

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 21:33

Oh jongens en meisjes, wat een intens slecht theater is dit toch. Werkelijk.

Kijk, ik begrijp de VVD wel: die gaan met hun mede-unipartygenootjes in een gezellige groen-linksliberale coalitie dit hele land naar de tyfus helpen en doen nu even stoer voor de achterban, zodat die zal denken 'nou, ze houden hun poot wel stijf!'.

En er gebeurt natuurlijk helemaal niets mee.

Had iemand al eens ergens gezegd dat dit land stuk is? Of Beyond stuk? En is dat misschien niet gewoon de bedoeling, zodat het volk reikhalzend uit zal kijken naar een GrootEuropees panacee?

Ik ga nog een prikje halen. Mij halen ze niet op.

FustViking | 24-06-21 | 21:25

@Pritt Stift

Neen. Jullie screenshot is geen belangrijke mirror van een bewaartweet want het is maar een plaatje. God weet wie het gemanipuleerd heeft.

DIT is hoe je zoiets bewaart:

archive.is/CJ2r8

(nog niet gearchiveerd, work in progress)
En daarna @tweet_stamp verzoeken het te stampen. Moeten jullie eventjes doen, ik heb geen account.

omanders | 24-06-21 | 21:25 | 1

Dus wanneer mag ik naar de stembus ?

Man-bear-pig | 24-06-21 | 21:24 | 2

Die staan bij mij in de tuin. Heb er 2, een groene en een grijze.

nicolai | 24-06-21 | 21:32

@nicolai | 24-06-21 | 21:32: stembiljet is papier. Kan dus gewoon in de oud-papier doos. Verdient de plaatselijke sportclub/scouting er ook nog iets aan. (Én beter voor het milieu)

naglfar | 24-06-21 | 21:48

Ja ja. "Europa moet ...". Iedereen weet dat dat wishful thinking is. Europa moet en doet helemaal niks en gaat dat ook niet doen. Vervolgens: "Nederland zal moeten ...".
VVD over twee maanden: "jaa, Nederland zou inderdaad moeten, maar Nederland kan dat helemaal niet zonder toestemming van Brussel en/of samenwerking met Duitsland/België, die dat op hun beurt niet kunnen zonder samenwerking met Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Tsjechië, enzovoort.
Dit hele bericht slaat als een lul op een drumstel.

VanKampen | 24-06-21 | 21:24

Ik heb eens zitten rekenen:
Van de 156.000 jaarlijks vrijkomende sociale huurwoningen gaan er 24.500 naar asielzoekers. Dat is 1 op de 6.
(Bron: VK artikel: "Een bijstandsgezin en een asielzoeker onder één dak: voor COA-baas Milo Schoenmaker is dat de toekomst")

Je zou dan denken dat uiteindelijk een 6e deel van alle sociale huurwoningen door asielzoekers bezet wordt. Maar volgens mij klopt dat niet. Als we er vanuit gaan dat asielzoekers langer dan gemiddeld in een sociale huurwoningen blijven blijven wonen, zeg 2x zo lang, dan zou het eerder stabiliseren op 1/3e, zou ik denken.
Mijn gevoel voor cijfers zegt echter dat het volgende misschien ook kan: Als absolute voorrang wordt gegeven aan asielzoekers, zou het percentage asielzoekers in sociale huurwoningen op termijn tegen de 100% worden.

Ik kom er niet helemaal uit, maar ik ben benieuwd naar de input van de mede-reaguurders.

Koning_van_de_BBQ | 24-06-21 | 21:23 | 4

Helemaal niemand vertrekt vrijwillig de sociale woning. Sterfte en bijbouw zorgt alleen voor nieuwe bewoners. Bij sloop moeten de bewoners worden geplaatst. Wellicht dat daar het percentage asielzoekers zo laag is.

Socialekrakert | 24-06-21 | 21:44

Ik heb dezelfde berekening gemaakt. Ergens in de wat verdere toekomst zijn de huurhuizen migrantenwoningen geworden. Dat proces zie je al in de grote steden, babyboomer eruit, migrant er in

Abu Bachouca | 24-06-21 | 21:45

Ik hoorde van mensen in mijn buurt die de hand hebben weten te leggen op een van de schaarse sociale huurwoningen dat zij tegen een 5 jaren contract aanlopen. Zou dat ook opgaan voor statushouders?

Lorejas | 24-06-21 | 21:53
▼ 1 antwoord verborgen

" Wij willen niet opnieuw een stroom asielzoekers "!! Hahaha. Bedoeld wordt; wij willen minstens
4,5 of 6 stromen asielzoekers er bij!!
Nou, die stromen asielzoekers komen er vanzelf bij hoor. Vanmiddag op school werd een kind afgehaald door moeder met vier koters plus kind in kinderwagen met daarbij een dikke zwangersschapsbuik. Haha.

Mispel | 24-06-21 | 21:23

Ik denk dat het zo onderhand verstandig is om the emigreren naar Hongarije, daar weten ze wel raad met immigratie. Wat een gelach die politiek hier. Hup Orban!

luukeeeeeert | 24-06-21 | 21:23

Ik denk dat Rutte het formeren en Kaag zat is, en weet dat hij winst zal maken bij nieuwe verkiezingen.
In alle peilingen gaan de rechtse partijen dan meer zetels scoren, en D66 en het CDA zetels verliezen, dus einde machtspositie Kaag.

Roadblock | 24-06-21 | 21:22

Nee zeggen, ja doen... zijn ze groot mee geworden

Odin | 24-06-21 | 21:22

Nu zou ik een tegel willen plaatsen met alleen maar HAHAHAHA! Er in, en dan nog veel langer dan dit rijtje, echt een hele dikke tegel vol.

Ik ben bang dat Joris dan langs komt vanwege ontbreken van inhoud.

Nuuk | 24-06-21 | 21:21

Toch nieuwe verkiezingen?

Leyrann | 24-06-21 | 21:21 | 3

Ik krijg ook zo dat idee.

Lorejas | 24-06-21 | 21:23

En snel, voordat Pieter met z'n partij komt.

Mr_Natural | 24-06-21 | 21:25

VVD die gaat berichten over minder migranten houd verkiezingen in. Alvast vooruitlopen om de centrum rechtse stemmers binnen te halen. Snelle verkiezingen zijn het best voor de VVD aangezien CDA weg is en Omtzigt nog niks opgetuigd heeft, D’66 gaat verliezen aan hype partij VOLT.

Snap_het_ook_niet | 24-06-21 | 21:21 | 3

Scherp. Probably true.

Saboteerik | 24-06-21 | 21:23

Heel eerlijk... dit lijkt me de enige reden waarom dit nu wordt gecommuniceerd. Echt de enige.

The-loopy-cowboy | 24-06-21 | 21:24

Verkiezingen duren op zijn minst 3 maanden voordat ze kunnen worden gehouden, dan is Omtzigt net terug als het goed is.... en wie weet is hij inmiddels al druk bezig met dat optuigen van zijn partij, Fortuijn moest het ook in een paar maanden doen, oke... wat voor lieden trek je dan aan, maar denk dat het bij Omtzigt toch even anders ligt, die zit immers al 16 jaar in de 2e kamer dus kent zijn pappenheimers wel.

Keyboardspeler | 24-06-21 | 23:04

Ach kijk nou toch! Er komen verkiezingen aan!

omanders | 24-06-21 | 21:21

Hele sociale zekerheidstelsel afschaffen, dan stopt het misschien.

osolemio | 24-06-21 | 21:21

Hahaha, de VVD, dat is groenlinks light, als de EU zegt meer asielzoekers opnemen dan kruipen ze op de knietjes en tekenen bij het kruisje.

sokkenpluisje | 24-06-21 | 21:20

En dan heb je ook nog mongolen die dit serieus nemen en VVD gaan stemmen.

Het valt te hopen dat de mensheid vrij snel uitsterft, zodat er op deze planeet eindelijk ruimte ontstaat voor de opkomst van intelligente wezens.

Reaguurdeskundige | 24-06-21 | 21:20

Wat is er met de VVD gebeurd. Ooit de partij met vrijwilligers van ietwat corpulente sigaar rokende double breasted blazers onder het genot van een jonge klare genietend van dixieland muziek aan de biljarttafel zaten te brallen. Moeders de vrouw in bontjas, meneer had wel 3 succesvolle supermarkten in de regio en zat zaterdag of zondag op de tribune bij de lokale voetbalclub als hoofdsponsor interessant te doen.

Ze bralde misschien wat luid, maar ze waren ergens sympathiek en oprecht. Wat is er van die partij overgebleven? De partij van de MKB en kleinburgerlijk non-confessioneel Nederland.

De VVD is een DDR666 exxxtra lite. Een lege pakken partij, een windjack die als een windvaan alle richtingen op draait.

Driewerf bah.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 21:20 | 2

Ik ken ze ook nog, allemaal verdwenen.
Wanneer de VVD echt een stop op migratie wil, dan moet de hele partij op JA21, PVV, SGP of BBB stemmen.

Nuuk | 24-06-21 | 21:23

290.000 per jaar. Dat is veel zeg. Gelukkig zijn we druk bezig huizen te bouwen voor die lui en onszelf aan het wegcijferen.

sjef-van-iekel | 24-06-21 | 21:19

Hahahahahahahahaha haha ha haha hahahaha haha haaaaa...
Boehoehoehoe. Ik word zoooooo moe van die Nederlandse politiek.
Wat een treurspel.

Dirk III | 24-06-21 | 21:18

Migranten. Dat zijn het. Van een (meestal) mohammedaanse persuasie. En die kunnen we hier nu net niet meer gebruiken. De huizen zijn op. De Mieles zijn op. Het geld is op. En die achthonderd ! opvreters per WEEK brengen niets mee wat we hier kunnen gebruiken. Helemaal niets.

Door PvdA werd gezegd dat het allemaal apothekers uit Aleppo waren. Door Klaver werd gezegd dat ze de billen komen wassen van de vaderlandse oudjes.
Wie moeten we nog geloven? Ik geloof alleen mezelf nog maar. En mijn gevoel zegt me dat Nederland vol is. Overvol. En ik zeg het Koningin Juliana na. In de jaren zestig was het hier al vol.

Al dat humorloze en religiegerelateerde beige en bruine vel, met die pikzwarte krulletjes die op die bootjes dobberen- en dan ook nog eens alleen maar jonge mannen- brengt bij mij geen kleur op de wangen. Integendeel. We kunnen het zonder die figuren ook wel alleen rooien. Religie is oorlog. En laten we dat nu net niet kunnen gebruiken.

aamert | 24-06-21 | 21:18 | 1

Amen... of ik bedoel. Daar heb ik niets meer aan toe te voegen. Het is de wereld op zijn kop.

Dirk III | 24-06-21 | 21:21

Ik word hier zelfs een beetje emotioneel van. Al die mensen op die boten die alvast oranje reddingsvesten aan hebben getrokken. Zoveel liefde voor oranje, voor Nederland.

Leptob | 24-06-21 | 21:18 | 2

Dan mogen ze vast bij jou.

Dirk III | 24-06-21 | 21:22

Lol

Olleke | 24-06-21 | 21:26

6 (jaar) x 52 (weken) x 550 (pakweg) = 171.600 immigranten binnengehaald, vanaf 2015. Een stad zo groot als Nijmegen, lurkend aan de bijstandstiet en de ruif leegvretend.
En dit is nog voorzichtig berekend.

Deksmaat | 24-06-21 | 21:18 | 1

Gaat allemaal van uw toekomstige sociale voorzieningen af, en de belastingen gaan dan weer omhoog.

sjef-van-iekel | 24-06-21 | 21:20

Ze moeten met links gaan formeren, roepen dit nu even fel en dan is " er verandert niks" een compromis
Groen Slinks zou t liefste ze met veerboten ophalen.

Shoarmamasutra | 24-06-21 | 21:17

Dit is voorsorteren op verkiezingen met behulp van populisme.

Feynman | 24-06-21 | 21:14 | 8

Geloof er niks van, eerder onderhandelingstactiek om de (s)linkse partijen voor het blok te zetten. Of om hun achterban ietwat gerust te stellen door het wol over de ogen te trekken. Waarom zou VVD nieuwe verkiezingen uberhaupt willen? Ze winnen vrijwel niks en kunnen alleen maar verliezen. Laat staan CDA en D66, die willen nu absoluut geen nieuwe verkiezingen.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 21:24

@Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 21:24: ik denk een beetje van beide. Gewoon strategisch gelul in de ruimte voor de bühne. Als een lul om een oude gleuf. Of zoiets

Dirk III | 24-06-21 | 21:42

@Roadblock | 24-06-21 | 21:18:
Voorkennis, voorkennis?

Tijd voor een onderzoek vd mededingingsautoriteit.

Welke partij heeft Knol(-len) voor zure (CDA) citroenen verkocht?

Milton_Styx | 24-06-21 | 21:53
▼ 5 antwoorden verborgen

"Op korte termijn is een dip in de immigratie zichtbaar als gevolg van de coronapandemie. Op de lange termijn worden ruim 290 duizend immigranten per jaar verwacht." Na de pandemie dus!
Het .. CBS .. schrijft .. het .. echt. Kamervragen iemand?

radiatorknopje | 24-06-21 | 21:14

Je kunt niet zeggen dat ze geen humor hebben, die lui van immigratie partij vvd.

Kaag wil meer immigratie en de vvd gaat leveren. Let maar op.

Ride_On | 24-06-21 | 21:12

Zo, toch nieuwe verkiezingen aanstaande. Een andere verklaring kan ik zo even niet bedenken.

WhiteShark | 24-06-21 | 21:12 | 2

Ik ook.

Roadblock | 24-06-21 | 21:18

Ik vond Kaag en Hoekstra ook al zo fel reageren op Wilders, dat ik hetzelfde dacht (verkiezingen?)

Keyboardspeler | 24-06-21 | 22:56

Regeren is compromissen sluiten en op belangrijke thema's weet de bestuurderspartij VVD niets binnen te halen, retoriek voor de bühne, next.

therealbraindump | 24-06-21 | 21:12

Alweer een grove leugen of ze kunnen zich later dergelijke uitspraken niet meer herinneren.

CleaudeSacke | 24-06-21 | 21:11 | 1

Maar wie geleauft dit uberhaupt nog? Denk misschien eerder de (s)linkse partijen onder druk zetten voor het nakende Rutte IV kabinet.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 21:13

Wat een retoriek van dit linkse vluchtelingen partijtje. Stoer doen en ondertussen al 12 jaar alles naar de kloten brengen

pibasso | 24-06-21 | 21:11

Ahhh ik heb het gevoel dat VVD alvast aan het voorsorteren is voor verkiezingen.

peterdh | 24-06-21 | 21:11

Één woord is genoeg.
Leugens.

Groene_pixel_man | 24-06-21 | 21:11

Als de VVD dat zegt gaat dat zeker gebeuren.

relatief | 24-06-21 | 21:11

Hahahaha man man man wat een sukkels.

Deksmaat | 24-06-21 | 21:11

Ze staan met 1 been in een Kaag/Groene Khmer kabinet waarbij de grenzen nóg meer open gaan
dit is nóg meer ongeloofwaardig dan alle beloften van Rutte bij elkaar

Tobi | 24-06-21 | 21:11

Nexit!!

JackStick | 24-06-21 | 21:10 | 2

U krijgt precies het tegenovergestelde wen er maar aan.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 21:11

Nexit is meer alle Nederlanders uit Nederland exit zo te lezen.

Lorejas | 24-06-21 | 21:25

Eerst zien, dan controleren, maar nu geloven?
Nee, daarvoor hebben ze al teveel gelogen.

Dezenaamhier | 24-06-21 | 21:09

Waarom nemen ze eigenlijk nog de moeite om uberhaupt iets uit te kramen? Geweaun zeggen we behouden de macht en in ruil voor wat windmolentjes van de Jessias zullen we niet aan je zielige hypotheekaftrek zitten (kuch kuch) en Marxje R. krijgt 2.5 miljoen witte stemmen gegarandeerd. Waarom nog de schone schijn ophouden? Zeg gewoon niks meer over asieleisers en noem onze Tjer en Geertje nasi en klaar is kees.

Graaf_van_Hogendorp | 24-06-21 | 21:09

Er komen zeker weer verkiezingen aan. De VVD speelt dit spelletje al jaren. Strenge woorden voor de verkiezingen en daarna de sluizen weer open.

Trekhaas | 24-06-21 | 21:08

?? Zijn er binnenkort verkiezingen ofzo?

VanBukkem | 24-06-21 | 21:08 | 4

Oh wacht, ik begrijp het al: Ze zien bij de VVD ook wel in dat de formatie hopeloos vast is gelopen, en dus sorteren ze vast een beetje voor op de onvermijdelijke nieuwe verkiezingen.
Trap er niet in mensen. Het is en blijft de VVD.

VanBukkem | 24-06-21 | 21:11
▼ 1 antwoord verborgen

Huh? De vvd die aan de macht was terwijl de import van asieleisers over de jaren steeds meer groeide? Die vvd? Goh, dan zal er wel snel eeeeindelijk verandering komen... Of nee, niet natuurlijk.

VP732 | 24-06-21 | 21:07

Hahaha! Voor de show stoer doen en dan met de weke knieën-partij D66 regeren.
Ze hebben keer op keer de mogelijkheid om écht iets te doen, onlangs nog met de IS-mevrouw. Maar ze laten het gewoon gebeuren.
Ook die mevrouw Knol slaat geen deuk in een pak boter. Wanneer je echt die criminele asielzoekers wil terugsturen dan zou dat echt wel lukken. Slappe hap. Allemaal

Marcel66664746 | 24-06-21 | 21:06 | 1

Het overkomt ons gewoon.

Flightless bird | 24-06-21 | 21:09

Geen Nederlandse vlag op die dobberboot?

Flightless bird | 24-06-21 | 21:06 | 1

Die oranje zwemvesten zeggen genoeg

tsjajaja | 24-06-21 | 21:13

Kan er niet een boete / straf komen op elke keer als de VVD dit soort bullshit beloftes de wereld in slingert? Kaag wordt gewoon premier en VVD tekent bij alle WOKE kruisjes.

lachenjoh | 24-06-21 | 21:06 | 1

Die boete betaald u, een stad als Utrecht aan woonruimte gevuld met inboedel en maandelijkse uitkeringen. Betaald van uw belastinggeld.

Astroturfer | 25-06-21 | 06:06

Grappig dat er van uitgegaan wordt dat er over 10, 20, 30 jaar nog steeds een miljoenmiljard vluchtelingen zijn.

Mr_Natural | 24-06-21 | 21:06 | 2

Verwacht jij dan dan Afrika en het Midden Oosten binnen die tijd ineens welvarende en stabiele gebieden worden, waar men in vrede en rationaliteit met elkaar gaat samenleven?

Rest In Privacy | 24-06-21 | 21:09

Nee, het aantal asielzoekers zal in 30 jaar ruimschoots verdubbeld zijn bij lineaire extrapolatie. Die lineaire extrapolatie is niet gerechtvaardigd als je de effecten van klimaatverandering en toenemende waterschaarste op dit termijn erbij neemt, met politieke onrust, burgeroorlogen etc als gevolg. Het aantal asielzoekers/ immigranten/ gelukszoekers zal vele malen scherper stijgen. Dat betekent tevens de ontmanteling van Europa.

Mazzelstof | 25-06-21 | 05:37

Rutte heeft de handtekening al onder Marrakesh staan, dus deze tweet slaat nergens op. De VVD heeft niks te willen, niks te melden, en er niks meer over te zeggen. Is gewoon de zoveelste leugen van een propaganda apparaat.

Rest In Privacy | 24-06-21 | 21:05 | 2

Ja maar, wellicht een beetje paradoxaal, om te kunnen liegen moet je eerst geloofd worden. Dit was een VVD-er die wat zei. Dus..

Mazzelstof | 25-06-21 | 05:41

@Mazzelstof | 25-06-21 | 05:41:
Gelet op het aantal stemmen op die partij zijn er zat goedgelovigen in Nederland.

Rest In Privacy | 25-06-21 | 08:21

Sinds een paar dagen ineens allemaal rechtse hardelijn spierballen taal. Volgens mij ruiken de VVD campagne mensen herverkiezingen. We zullen binnenkort wel weer naar de stembus "mogen" met zijn allen.

Blubberbazooka | 24-06-21 | 21:04 | 2

In de EU doet hij ook stoer richting Hongarije. Hij houdt de optie op een baan in het Groen Linkse Europarlement ook open.

Astroturfer | 25-06-21 | 06:05

Sluit rutte op

rotator | 24-06-21 | 21:03

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl