Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Sidney Smeets (D66) uit de kast als ex-kamerlid

Het waren twee fantastische weken. Pijpbeurt in Parool nekt pedante pleiter

DOEI66

Duurde nog lang. De exit van het omstreden D66-kamerlid van Spong Advocaten naar aanleiding van smeerpijperij met minderjarige jongens. Dinsdag verschenen berichten op sociale media over grensoverschrijdend gedrag, een dag later de verzamelde wereldpers en op woensdagavond gaf het Amsterdamse sufferdje Het P. er een definitieve sjor aan. Gefeliciteerd met uw wachtgeld + welverdiende burgemeestersbaan confrère Smeets, de kartelpens heeft u al...

Een tweeluik...

Reaguursels

Inloggen

Ik vraag me toch een beetje af hoe het mogelijk is dat zulke personen zo makkelijk op de lijst en in de kamer komen te staan. Personen zoals Smeets, maar ook die nr 9 van GroenSlinks.

echtpaul | 16-04-21 | 08:56 | 1

Misschien dat die nummer 9 van GL het ook met jongens doet, toch is even recenseren, napluizen, onderzoeken, uitvissen, aftasten...........

jan huppeldepup | 16-04-21 | 11:52

Moeten de kamerleden nu dan echt aan het werk?

Eerst alleen maar bezig om Rutte zwart te maken. Zodra de lol daar af was, was deze pipo aan de beurt.

Nu maar eens aan de slag met de echte problemen van bv Nederland? Of kunnen ze de moeilijke beslissingen nog een ronde uitstellen?

dasechtgeenstijl | 16-04-21 | 08:51 | 1

al onze problemen worden juist veroorzaakt door de staat (politici & ambtenaren) die deze problemen "oplossen" door nog meer problemen te veroorzaken dus liever geen staatsbemoeienis en laat ze maar met elkaar bezig blijven dan gaat het verder wel goed.

wlodek | 16-04-21 | 09:56

Die tweet van Sitnie. Hilarisch! Hahaha! Deze hele kwestie zegt ook veel over '66. Over de integriteit van die partij, over de degelijkheid van de screening, over de hyopcrisie die er welig tiert, over het (nieuwe) leiderschap, over verblinding door een opgelegde deugcultuur, over niet deugen. Het zegt zo veel over dit stel elitaire, quasi intellectuelen.

nietzomoeilijk | 16-04-21 | 02:52

Altijd aandoenlijk, van die mannen met een pensje die 'strak in het pak' verkeerd begrijpen.

Vage_eddie | 16-04-21 | 01:19

Nu moet ie z'n twatterhandle wijzigen. Ook lullig.

a9b2b1 | 15-04-21 | 23:49 | 1

Idd 't Sidney mee

Norbert-Oreply | 15-04-21 | 23:55

Toch nog een overeenkomst tussen D66 en de katholieke kerk na jarenlang Christen pesten. Zo zie je maar dat waar de mond van vol zit.. euh.. Waar het hart van vol is.

Norbert-Oreply | 15-04-21 | 23:21

In deze discussie viel al een paar keer de naam Fortuyn.

Daarom even terug naar andere tijden. In aanloop naar de verkiezing van en moord op Fortuyn deed de AIVD uitgebreid onderzoek naar het seksleven van Fortuyn in de hoop hem zo uit te schakelen. Uiteindelijk heeft de AIVD toen niks belastends gevonden. Enkele diskettes uit dat onderzoek kwamen echter in handen van Peter R de Vries.
En eerlijk is eerlijk, tot die tijd had ik Peter vrij hoog zitten. Hij kwam met gedegen onderzoeken die leidden tot oplossing van cold cases, en vrijspraak van ten onrechte veroordeelden.

Zijn uitzending over Fortuyn was echter een kwaadaardig staaltje laster, naar een vermoorde dissident. Ongeveer 89 minuten lang suggereerde Peter dat de diskettes bewijs leverden van Pims contacten met minderjarigen. En dan in de 90e minuut; "oh nee, toch niet".
Ik kan de uitzending even niet vinden, maar kort gezegd staan er op die diskettes reeksen verklaringen van een junkie over van alles en nog wat; niet alleen over Fortuyn. Veel verklaringen waren aantoonbaar gelogen; de rest is niet bewezen en bovendien nogal onwaarschijnlijk.

Fortuyn zou volgens die verklaringen regelmatig bij een Rotterdamse PvdA-er langs zijn gegaan. Die PvdA-er zou in zijn huis een SM-kelder hebben waar minderjarige jongens misbruikt werden. Dat lijkt mij meer bewijs richting die PvdA-er dan richting Fortuyn; toch zien AIVD noch PR de V enige reden om die PvdA-er te onderzoeken.
Deels natuurlijk omdat de PvdA buiten schot moest blijven.
Maar vooral omdat zowel AIVD als PR de V beseften dat die verklaringen niks waard waren. Ze waren te onwaarschijnlijk, en te vaak aantoonbaar onjuist.

Alle ophef voor en na die uitzending ging echter over de 89 minuten "mogelijk misbruik minderjarigen". Niet over die laatste minuut "oeps, helaas niks gevonden". Dat was destijds al de kracht van "Trial by Media" tegen Fortuyn.
Ook als je er nu op googelt lijkt het alsof misbruik destijds bewezen was; maar dat was dus nooit het geval. De kracht van Trial by Media geldt dus nog steeds, en wordt aangevuld met de nog simplistischer kracht van "Trial by Twitter".

Ik ben daar dus niet zo'n voorstander van. Het lukt me daarom niet om echt blij te worden van het gezichtsverlies van het antidemocratische D66 en woke-racist Smeets. Zelfs als de twitter-rechters dit keer gelijk zouden hebben dan mag dit niet de volgorde zijn van de rechtsgang.
In een rechtsstaat is dat; aangifte => onderzoek => proces => uitspraak.

Als we daar van af gaan wijken wordt iedereen het slachtoffer. Denk aan de kwaadaardige hetze tegen Kavanaugh die achteraf onschuldig bleek (aangifte verkrachting bleek gelogen). Of de voortdurende hetze tegen Dion Graus. Nota bene Fortuyn zelf verklaarde al dat er jonge jongens op hem af gestuurd werden.

Ik wil het gedrag van Smeets niet goedpraten. Hij had wijzer en vooral moreler moeten handelen dus het is goed dat hij oprot. Maar de 16-jarige zat vrijwillig op Grindr, ging vrijwillig in op een uitnodiging van een oude man, ging vrijwillig naar diens huis, had daar vrijwillige seks. En komt daar pas jaren later op terug.

Dandruff | 15-04-21 | 23:05 | 8

@Beste_Landgenoten | 16-04-21 | 00:12: Dat je een Trol bent die hier voortdurend pro D66 praatjes houdt is, hoewel het niet heel verheffend is, je nog gegund. Maar het betoog dat je hier houdt is van een verbazingwekkend ranzige amoreel niveau. Smeets hoeft natuurlijk helemaal niet uit de wind gehouden te worden. Hij is de volwassene, hij zou kunnen weten dat jonge knapen op grinder of whateverdefuck gewoonweg niet opgewassen zijn tegen een geslepen geile jurist die makkelijk overwicht heeft bij weerstand. Zelfs al zou Smeets actief benaderd worden, dan nog had hij de boot af moeten houden in plaats van het er eens lekker van nemen, met 16 jaar snap je nog veel te weinig van een gezonde seksuele en evenwichtige relatie om die met een 24 jaar ouder dominant haantje te kunnen hebben. Hoe zou jij er als vader tegenaan kijken dat je nieuwsgierige zoon zijn eerste stappen als puber direct ziet eindigen in het bed van een oude geilaard? Praat je het dan ook goed omdat het toch je partijtje is? Je zoon had toch nee kunnen zeggen?

sweet_spot | 16-04-21 | 08:27

@Beste_Landgenoten | 16-04-21 | 00:12:
Ik ben het hier deels wel mee eens, volgens mij is het genoegzaam bekend waar Grindr voor is. En de jongen was 16, geen 12. Hoeveel jongeren zijn er die op die leeftijd al lang (hetero)seks hebben gehad? Tuurlijk ben je dan nog niet volwassen, maar helemaal naïef ben je dan ook niet meer.

Op die manier zijn nl ook wat metoo-zaken naar buiten gekomen. Dat de vrouw ‘achteraf’ ineens spijt had of de man in kwestie beschuldigde van misbruik omdat zij dan teveel gedronken had of zo. Ik vind dat niet oké, om op die manier je sekspartner van het moment aan de schandpaal te nagelen. Je hebt beide een verantwoordelijkheid en het hele seksgebeuren gaat gepaard met uitproberen en hier en daar een (mislukt) experimentje. Stel dat het leeftijdsgenoten geweest waren en een van beiden had achteraf spijt gehad. Dan denk je bij jezelf: Okeee dat was behoorlijk stom van me, doe ik niet nog een keer. Wijzer geworden door de ervaring zeg maar (dat geldt ook voor mijzelf...). Neemt niet weg dat Smeets hier de volwassene was en beter had moeten weten. Maar ik vind het wat ver gaan om elke seksgebeurtenis waar een leeftijdsverschil zit zo vlug tot misbruik te bestempelen.

Braboblanke | 16-04-21 | 09:13

@bergsbeklimmer | 16-04-21 | 06:08:

Als je mijn stukjes wel eens zou lezen zou je weten dat ik PVV stem, en 0 zetels voor D66 meer dan genoeg vind. Ik ben ook niet tegen twitter of facebook; dankzij die sociale media hoorden we over de massa-aanrandingen in Keulen en tientallen andere steden. MSM en overheden hielden dat geheim.

Wat hier anders is, is dat er een individueel persoon wordt beschuldigd van strafbare feiten. Bij FvD kreeg de hele partij kritiek vanwege het gedogen van niet-strafbare "gedachtendelicten". Dat is anders ja.

Bovendien zijn de beschuldiging tegen Smeets gebaseerd op verklaringen over gebeurtenissen van soms jaren terug. Ik heb hier al heel vaak uitgelegd wat daar allemaal mis mee is, juist ook in het kader van #metoo. Vandaar de voorbeelden Kavanaugh en Fortuyn waar vaststaat dat ze onschuldig waren; maar wel door een hel gingen. En hun families ook. Nog steeds trouwens; alle beschuldigingen staan nog steeds in alle archieven, en in discussies als deze kruipen alle Fortuyn-haters ook weer uit het riool. Scroll maar even naar beneden.
Vandaar mijn uitleg over de lastercampagne tegen Fortuyn.

Dandruff | 16-04-21 | 10:22
▼ 5 antwoorden verborgen

Als jonge homo kon je pak 'm weg twintig tot dertig jaar geleden niet echt contact opdoen met andere homo's. Er was geen Grindr. Je kon naar obscure tenten en plaatselijke COC afdelingen. Daar zat op het juiste moment dan soms een andere jonge homo, maar meestal een paar oude alleenstaande homofielen, verslaafden en pedofielen. Deze mannen zijn nu een jaar of veertig en vijftig en hebben zelf niet anders meegemaakt. Je kon thuis niet altijd terecht, ook niet op school of (nog steeds niet overigens) op je voetbalclub, in het reguliere uitgaansleven of zelfs bij je eigen vrienden. Het was voor velen een eenzaam bestaan waar contacten werden gelegd met oudere homo's omdat er geen alternatief was. Hun seksuele moraal is daarmee wel degelijk gevormd. Een 16-jarige die op Grindr verschijnt aanspreken en eventueel naar een intiem moment sturen is voor hen niet abnormaal. Binnen veel groepen zijn homo's nog steeds ongewenst. Religieuzen en sportclubs kunnen er wat van, maar ook binnen verschillende culturen is het nog steeds iets abnormaals. Als jonge homo groei je nog steeds niet op met dezelfde vrijheid en mogelijkheden als een jonge hetero. Internet zal het wel iets makkelijker gemaakt hebben en daarom zullen er de komende tijd nog veel meer van dit soort verhalen volgen.
Een monster dat wij zelf creeeren door dezelfde mensen verschillend te behandelen.

LinkeLotje | 15-04-21 | 22:03 | 6

@* Il Principe * | 15-04-21 | 22:57:

@Ikworstelengadouchen heeft inderdaad 100% gelijk.
En hoewel ik het met je eens ben dat linkse mensen nooit gelijk hebben vind ik "rechtsdraaiend kutconservatief" nou niet echt getuigen van sportief je ongelijk toegeven. Zeg dan niks.

Dandruff | 15-04-21 | 23:17

@Dandruff | 15-04-21 | 23:14: Een aids epidemie, darkrooms en de smaak van sperma. Niet echt iets waar ik meteen aan denk bij liefde tussen twee mannen. Emancipatie is dus ver te zoeken.

LinkeLotje | 16-04-21 | 07:58

@LinkeLotje | 16-04-21 | 07:58:

Waar het om gaat is dat homofilie 20, 30 jaar geleden niet meer iets stiekems was, zoals je beweerde. In mijn schooltijd (jaren '80) was homofilie algemeen geaccepteerd. En natuurlijk maakten we grapjes over de homofiele leraar, zoals we die ook maakten over de dikke directrice, de verstrooide leraar en de lerares-zonder-deodorant.
Maar de gedachte dat homo's door "onderdrukking" aangewezen zijn op pedofilie slaat nergens op. Zoals gezegd, in hetero-kringen is "net 18" ook een lokroep.

Dandruff | 16-04-21 | 10:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Krijgt die vent nu ook nog wachtgeld?

von Amsberg | 15-04-21 | 22:03 | 2

Ja

van Oeffelen | 15-04-21 | 23:09

2 weken niksen, eruit gebonjourd worden omdat je de boel verkloot hebt, en er nog een riante vergoeding voor opstrijken ook. Nou, je moet het maar durven.

Vage_eddie | 16-04-21 | 01:21

Strafbaar of niet, Als je als kerel van 40 plus sex hebt en sexueel getinte opmerkingen maakt naar 16 jarigen dan zit er wel ergens een steekje los. Erger nog vind ik dat dit soort types deel uitmaken van het landsbestuur en daarbij jan en alleman de maat nemen.

duckdaffy | 15-04-21 | 22:01 | 2

Deze deed het net iets te opvallend.
De rest geniet in stilte.

Mark zit te Dutten | 15-04-21 | 22:02

@Mark zit te Dutten | 15-04-21 | 22:02:
Mark, ben jij dat?

* Il Principe * | 15-04-21 | 22:57

One down. Maar die smeerlap van een Dion Graus zit er nog. Hoor je nooit meer wat over.

Schout-bij-Nacht-J | 15-04-21 | 21:56 | 6

Ik ben ook geen fan van die meneer Graus. Maar die beschuldigingen zijn niet bewezen en gaan ook niet bewezen worden omdat het volgens mij wishfull thinking is van het linksdraaiende journaille. Ik kan me niet voorstellen dat de bewuste beveiligers zich daarvoor lenen. Als je even doordenkt dan ga je je realiseren dat als het werkelijk was gebeurt dat echt wel met zoveel betrokkenen allang bewezen was.

rooie vogel | 15-04-21 | 23:20

@fout-bij-nacht,

Wat zijn de bewijzen tegen Dion Graus precies?

Dandruff | 15-04-21 | 23:21

@Dandruff | 15-04-21 | 23:21: Alleen verhaal van ex-vrouw dacht ik. Dus een beetje vergelijkbaar, althans hier gaat het om verhalen van een aantal ex-vriendjes, blijkbaar. Iets met D66 en vrijheid! #leefjelifestyle!

Ovideenznvrienden | 16-04-21 | 00:39
▼ 3 antwoorden verborgen

hopenlijk kan 'ie nu in alle rust doorgaan met volwassen mannen pijpdoen.

grapjasz | 15-04-21 | 21:47

Ik dacht dat Sidney de negerbroer van Mart was. Mag ik dat zeggen?

gestoptmetroken | 15-04-21 | 21:46

Niet om iets goed te praten maar soms vraag ik mij wel eens af of je de Tweede of Eerste Kamer ooit wel gevuld zou kunnen krijgen met personen zonder zonden of erger. Een moordenaar in zijn vrije tijd zou alsnog keigoed in zijn werk kunnen zijn.

225 Kamerleden plus wat ministers die ruim 17 miljoen mensen moeten leiden, en het lijkt op een speelpauze op een lagere school.

Bootvisser | 15-04-21 | 21:38 | 1

Uw redenering volgende zou Volkert van der Graaf een uitstekende minister van Landbouw kunnen zijn in het kabinet Kaag I. De man is namelijk zeer behendig in het gebruik van milieuregeltjes om boerenbedrijven de nek om te draaien.

Als visser bent u overigens zelf juist eerder te kwalificeren als een soort moordenaar gedurende werktijd die nog steeds keigoed in uw werk zou kunnen zijn, maar dat is weer een geheel andere kwestie.

OverdaanDerOnderheid | 16-04-21 | 00:00

Smeets is/was toch ook een vooraanstaand lid (pun not intended) van de lgbti community?

de drijfsijs | 15-04-21 | 21:37

2 weken in de kamer, geen réét gedaan en 4 jaar wachtgeld. Godverdomme.

kratjuh | 15-04-21 | 21:28 | 3

Niet eens een proeftijd, haha.
Ik gok zomaar dat dit een vooropgezet stuntje is door dat sujet. Druipt uit al z’n zichtbare poriën. Lieve Pieter, regel dit wachtgeldgedoe maar eens richting normale proporties.

Pieterman | 15-04-21 | 21:37

Sinds 2015 krijgt een Tweede Kamerlid dat minder dan drie maanden in functie is geweest, bij ontslag nog maar wachtgeld gedurende zes maanden.

duckdaffy | 15-04-21 | 21:58

@duckdaffy | 15-04-21 | 21:58: Als ik m'n baan opzeg of binnen proeftijd ontslagen word, krijg ik geen reet. Die wachtgeldregeling is een elitair gedrocht.

kratjuh | 15-04-21 | 22:49

Kssssst ... weg wezen viezerik.
Bah .....

Pjotterdjotter | 15-04-21 | 21:25

Maar da's lekker geld verdienen, 4 jaar wachtgeld...
Dat wil ik ook!

ReyNemaattori | 15-04-21 | 21:08

Mooi, die is weg. Nu het vizier op Dion Graus, One gone, one to go!

Wedergeboren | 15-04-21 | 21:03 | 3

Dat was een volwassen vrouw die schijnbaar wel van swingen houd. En daarnaast geef ik die dame gelijk dat ze wel eens een beurt wil van een knappe kerel.

fubarmf | 15-04-21 | 21:12

Wat Wilders met die muppet moet heb ik ook nooit begrepen.

Mazzelstof | 15-04-21 | 21:24

Niks. Vizier op dat NPO maatje van Smeets.

Lorejas | 15-04-21 | 21:52

Sydney Smeets is zoals D66 is... Salon socialist pur sang. Links lullen rechts de zakken vullen... in geval van Sydney is het de zak legen bij minderjarige toyboys... juridisch onderlegt en welbespraakt en ze zijn om bij d66, welkom bij de club van machtmisbruik,eigen agenda’s en het naaien van de onder en middenklasse. Kan GS dit schandaal elke maand onder de aandacht blijven brengen... roeren waar het stinkt, wellicht dat er nog meer bruine glibberaars boven water gehengeld kunnen worden.

Hollandse_blauwe | 15-04-21 | 21:03

Deugen is de voortzetting van godsdienst met andere middelen. Vroeger knepen de dominee en de pastoor de kat in het donker; nu hebben de hedendaagse deugdominees die rol overgenomen. Dat ze graag aan hun gerief komen neem ik ze nauwelijks kwalijk; dat ze constant anderen moreel de maat nemen daarentegen is onverdragelijk.

JvanDeventer | 15-04-21 | 20:52

Typisch D66; arrogant, hypocriet, pervers.

Petrus de Dooper | 15-04-21 | 20:51 | 5

@gebochelde | 15-04-21 | 21:18:
Ik denk dat Smeets in dat gesprek niet het achterste van zijn tong heeft laten zien. Heeft vast een kletsverhaal gehouden om de boel onder de pet te houden.

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 21:30
▼ 2 antwoorden verborgen

Aan sommige mensen zie je dat ze veel te verbergen hebben. Sidney Smeets bijvoorbeeld, maar ook een burgemeester als Jaap Kuin. Ieder op zijn eigen manier

rectormagnificus | 15-04-21 | 20:50

D66 lijkt me echt zo'n partij die hier wel een biologische oplossing met een chemisch goedje of een scapel voor weet te pushen. En laat ze het de methode-Smeets noemen.
Of klinkt dit teveel als iets wat Men's Rights Activists zouden kunnen verzinnen?

SIogra | 15-04-21 | 20:49

Ik zal u eens wat vertellen: dit grapje gaat nog een staartje krijgen. Sindey Smeets is een der gevorderde wokeys. Het slag dat het een goed idee vind om kinderen van 12 hormonen in te spuiten om een geslachtsverandering gedaan te krijgen. Het slag dat kinderen van die leeftijd dus geschikt acht om dat soort beslissingen te nemen. Als een kind van 12 (of jonger) dus kan beslissen over zijn/haar geslacht, waarom zou hij/zij dan niet zelf kunnen beslissen over met wie hij/zij sex heeft, ongeacht de leeftijd van de tegenpartij? Sidney Smeets zal zich dan ook op geen enkele manier betrapt voelen, hij zal zich beklagen over de bekrompenheid van degenen die dit aan het licht gebracht hebben. Stoelriemen vast, beste reaguurders. En nog liever: de poot boven de rem!

JJMS | 15-04-21 | 20:39 | 4

@IJsbrekert | 15-04-21 | 21:28:

Waarom zou ik enig advies aannemen van een sufferd als u? Of kunt u een en ander inhoudelijk weerleggen?

JJMS | 15-04-21 | 21:39
▼ 1 antwoord verborgen

Als volksvertegenwoordiger behoor je een voorbeeld te zijn, dat is helaas niet met politiek te vereenbaren.
Maar publikelijke smeerpijperij is was anders.
Ook vind vind ik Kaag met haar listige spel, totaal fout en achterbaks. Dan liever nog Hugo de Jonge, die is gewoon stom maar bedoeld het goed.

Ray Skak | 15-04-21 | 20:37 | 14

@Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 22:02:

Het moet geen gewoonte worden, maar ik denk dat je hier gelijk hebt. Zijn foutste berichtjes verstuurde Smeets op DM, niet op twitter want "te toegankelijk voor extreemrechts".

Maar iets heel anders. Uit oa het twittergedrag van Smeets blijkt wel dat hij stalinistische deugzeug is; die iedereen de maat neemt; die andersdenkenden om niks uitscheldt; alles en iedereen godwint; en zelfs Marokkanen aanvalt om "te wit zijn" of zoiets. Want iedereen die het een keer niet met Smeets eens is, is de reïncarnatie van Hitler plus een kampbeul, en vaak nog erger.
Niemand in D66 vond dat een probleem?

Dandruff | 15-04-21 | 23:39

@Dandruff | 15-04-21 | 23:39:
Ja hij leest als een vervelende etterbak, dat ben ik ook met je eens. Hij trekt meteen de racismekaart als iets hem niet bevalt. Eigenlijk had ik zo'n figuur niet in mijn fractie willen hebben als ik voor D66 in de kamer zat, maar oke.

Beste_Landgenoten | 16-04-21 | 00:18
▼ 11 antwoorden verborgen

Had ie inclusiviteit in z'n portefeuille?
Dat betrof dan inclusief wachtgeld.

Charles Swietert | 15-04-21 | 20:33

Gek dat ie in de tweet Thierry erbij wil betrekken. Alsof het citaat hem ineens een geldig excuus geeft voor zijn handelen. Vreemd.

stiffy | 15-04-21 | 20:33 | 2

5 Januari 2018.

Mr_Natural | 15-04-21 | 20:35

Gewoon een poging een tegenstander mee te nemen in zijn val, niets meer niets minder.

ReyNemaattori | 15-04-21 | 21:35

Voor degenen die Twitter mijden:
“Heer” Smeets meldt even dat eventuele reputatieschade wordt verhaald op diegene die hem zwart maakt ...
Maar dat is uiteraard geen bedreiging, een mededeling.
Mijn mededeling is dat ik Smeets wil leren hoe de volwassen pik van een 47 jarige voelt. Hij zal daarna niets liever willen, en dat is geen bedreiging, maar een belofte!

Analia von Solmsch | 15-04-21 | 20:55

Je zou zeggen dat je me een klein beetje screening de rotte appels er voor het installeren er wel uit haalt. Dat zegt wederom iets over het niveau van de inlichtingen positie van b.v. NL, ronduit belabberd. Aan de andere kant, als je het wel goed zou doen dan blijven er niet genoeg mensjes over om de posities van het aantal zetels te bezetten.

InSight | 15-04-21 | 20:28

Iets teveel reaguurders schrijven: ‘seks met een 16 jarige, dus niet strafbaar’. Laat ik het even zo vertalen, je zegt ook niet in het verkeer: ‘ik kwam van rechts, dus ik heb voorrang’. -Kolder natuurlijk, misschien stond het stoplicht wel op rood. Of staat er een grote rode driehoek in de berm in bloei.
Hoe haal je het in je hoofd als man (en bijna drie keer de leeftijd van zijn prooien) actief op jonkies die net uit het ei zijn gekropen te jagen? Vast zal er wel een puber tussen kunnen zitten die gerontofiel is en graag zich laat gebruiken als alternatief voor een ruksok. Maar de kans is zeer klein.
Smeets zoekt de randjes op, bewust.

Analia von Solmsch | 15-04-21 | 20:23 | 4

Ik kan me ook niet voorstellen dat een puber zijn eerste sexuele ervaring met een corpulente oudere man die zijn vader kon wezen, wil beleven.

De zogenaamde 'loverboys' (zeer slechte term, want impliceert romantiek) gaan ook zo te werk: onzekere pubers vleien en inpalmen, beetje bij beetje zodat ze geen nee durven te zeggen

Roos | 15-04-21 | 21:39
▼ 1 antwoord verborgen

Moraalridders als Sydney Smeets hebben vaak het meeste uit zitten vreten qua dingen die het daglicht niet kunnen bedragen. Grote bek over rechtvaardigheid maar uiteindelijk zelf schuldig zijn aan smerige zaken. Alsof ze wat te compenseren hebben. Er liggen nog wel wat lijken in de kast. Maar of we het ooit zullen weten met Smeets is maar de vraag. Hij is een rat.
Overal loerde het kwaad volgend hem. Oh wat zou hij strijden voor de goede zaak en had hij het hoogste woord daarover. Handig die titel en juridische kennis. Kon hij mooi indruk mee maken op jonge jongens. En dat deed hij dan ook. En heel toevallig ging het vooral in zijn werk om zaken die in het gebied van zijn seksuele voorkeur lagen. Uiteraard bracht hij het niet zo want het ging natuurlijk niet om persoonlijk gewin. Nee, het ging om alles behalve dat. Nou, er is weer wat boven komen drijven.
Bij Smeets stonk het dus al van ver. Werd tijd dat er iemand bij D66 zijn neus ging gebruiken en vervolgens is gaan nadenken. Rijkelijk laat maar dat heb je met D66.

Deflatiemonster | 15-04-21 | 20:22

Walgelijke verklaring van Kaag. “een wereld te winnen?” LHBT?? Nee! Een oude viespeuk die op kinderen geilt, ze benaderd, met ze afspreekt en sex met ze heeft. Dat is wat dit is. Strafbaar en volkomen helder dat dit niet oké is. We hebben D66 echt niet nodig om daar tegen te vechten. Pleur op.

Arjan9401 | 15-04-21 | 20:21 | 3

Benadert

Berend_Breedreet | 15-04-21 | 20:30

Ik schrik 's nachts nog wel eens wakker met beelden dat ze hysterisch boos de zaal in kijkt vanaf haar lessenaar

Mark van Leeuwen | 15-04-21 | 20:57

Dat ze alle homo's ook per se als "gemeenschap" in één hokje wil stoppen, en ze dat hokje niet alleen moeten delen met smeerlappen van het niveau Sidney Smeets maar ook nog met allerlei anderen die helemaal geen homo zijn is echt van het niveau Adolf Hitler. Maar daar hoor je niemand over.

OverdaanDerOnderheid | 16-04-21 | 00:05

Hij treedt terug nadat e.e.a. is uitgelekt. Tot dat moment was het intern bekend maar vond men , inc. Kaag, het niet bezwaarlijk. Geveinsde integriteit, past goed bij D66

EG61 | 15-04-21 | 20:18 | 1

Idd dit was al twee weken intern bekend. Men deed er niks mee. Tot gister een paar jonge slachtoffers op de trom sloegen en toen was het binnen 48 uur gedaan.

Kaag baalt er alleen van dat de slachtoffers de openbaarheid hebben opgezocht.

fubarmf | 15-04-21 | 21:17

Ik ben blij dat ik niet in de kinderschoenen van Sudney sta.

Mr_Natural | 15-04-21 | 20:17

Én toch heb ik Sidney Smeets 1000 x liever dan Sigrid Kaag. Deze laatste wolf in schaapskleren frequenteert niet alleen regelmatig Bilderberg- en WHO-conferenties, maar schijnt ook nog eens in de Raad van Toezicht van het World Economic Forum te zitten (Klaus Schwab en de 'great reset').

Schweinchen Dick | 15-04-21 | 20:16 | 3

Allemaal in opdracht van de Kabal zeker? Dondert toch een keer op met dat vermoeiende gewauwel.

Panos88 | 15-04-21 | 20:19

Dan liever jetten. Die werd de laatste tijd volwassen en lijkt mij geen verkeerde kerel. Het ontbrak hem in den beginne en nu nog wel aan levenservaring.

fubarmf | 15-04-21 | 21:19

Maar, komt die hoofddoek van plaats 27 er nu in?
Verder: dit is echt niet de laatste. Het wordt het lied van de 10 kleine negertjes in optima forma. We gaan nog een leuke tijd tegemoet met Deug66.

RGV42 | 15-04-21 | 20:16 | 1

En die Van Dimmelen kniept er stiekum tussen door. Net zo'n smerlap.

Dwarsdenker | 15-04-21 | 20:29

"Uitgebreid" "intern" "D66" "onderzoek" is een tijdrovend proces dus ze hebben gewoon aangedrongen om zelf op te stappen. Is zo opgelost. In Kaagbelang, d66 belang en heel klein beetje landsbelang.
Deze mafklapper zei op twitter ook dat pedofilie niet strafbaar is.
Ongelofelijk dat politie en ME zijn woning niet binnenvielen, alles overhoop gooien en hem de cel in smijten !!!

TERUGVANWEGGEWEEST | 15-04-21 | 20:15 | 3

Het hebben van een pedofiele stoornis is ook niet strafbaar maar een ziekte. Het uitoefenen van pedoseksualiteit echter is dat wel.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 20:25

@Dwarsdenker | 15-04-21 | 20:30: Nee nee nee. Stop met homo er aan de haren bij te trekken. Homo's doen elkaar altijd nog met consent. Dat het ooit in de DSM heeft gestaan is geen bruggetje naar Pedofilie. Ik verwerp deze gedachtegang. Van kinderen blijf je af. Punt.

Rest In Privacy | 16-04-21 | 00:03

Toch wel even dit. Smeets doet er goed aan te vertrekken wegens dit verhaal. Ik vind, een vent van in de veertig dient niet aan te sturen op sex met net 16+ jongens. Dat is niet fraai en helemaal niet als je zelf in de advocatuur nogal actief bent met zedenzaken. Je zou dan sowieso beter moeten weten.

Echter, je wil ze de kost niet geven die naar Bangkok vliegen om daar sex met een of ander tienermeisje te hebben. Vast ook legaal daar, maar niet moreel hoogstaand gedrag. En in de kroegen zal het ook heus voorkomen dat meiden van 16, 17 worden versierd door oudere kerels. Geen haan die ernaar kraait. En wie kent er geen verhaal van die ene klasgenote, die het deed met een leraar?

Dan nog is wat Smeets deed niet strafbaar. Sex met iemand van 16 is wettelijk toegestaan als dat met instemming is. Iemand aanspreken op Twitter, of actief zijn op Grindr is ook niet illegaal. Hij gebruikte zijn eigen naam, er was niks stiekems aan en deed het in allemaal tamelijke openheid. Ik zie ook geen sprake van dwang, al is definitie grens nogal rekbaar als er zo'n leeftijds- en statusverschil is. Maar alles bij elkaar, geen strafbaar feit.

Wel vermoed ik dat Smeets nog meer verwacht en ook daarom nu snel de luwte opzoekt. Want als hij toch iets illegaals heeft uitgespookt is dit het moment voor zo'n slachtoffer om naar voren te komen en zijn verhaal te doen. En dan hangt ie echt, als deze persoon aangifte gaat doen.

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 20:13 | 10

@Mazzelstof | 15-04-21 | 20:59:
Nee dat zal allemaal best. Maar een heksenjacht die alleen gebaseerd is op wat een deel van dit land moreel afwijst is ook niet bepaald fraai. Ik vind het ook behoorlijk afkeurenswaardig maar desondanks, wat hij deed is niet bij wet verboden. Er zijn heel wat andere zaken die wel degelijk bij wet verboden zijn op dat gebied, maar nauwelijks tot ophef leiden en daarin zie ik dan wel een zekere willekeurigheid. Die vast alles te maken heeft met de graagte waarmee men deze nogal pedante figuur van zijn sokkel wil trekken. En het is wel degelijk "trial by media", Smeets kan zich op geen enkele manier verdedigen tegen beweringen waarvan we echt niet 100% zeker weten of die waar zijn. Al lijkt het daar wel op, het woord van zo'n jonge knul is voldoende om hem op internet te cancellen.

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 21:07

@Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 21:07: In typisch linkse parlance - en ik heb dit geleerd op Joop, dus authentiek - noemt men dat een whataboutism. Het gaat hier niet om alle andere zaken ter wereld die ook verwerpelijk zijn. Dat is een ander onderwerp. En het gaat nogmaals niet om strafwettelijk vervolgbare vergrijpen. Misschien omdat ik niet alles lees en het me - de schijn door mijn output ernstig tegen hier geef ik toe - eigenlijk maar matig interesseert, maar ik heb niet gezien dat geroepen wordt om vervolging. Alleen dat D66 zich houdt aan de eigen gedragscode en dat voortaan liefst proactief, dus zonder dat slachtoffers eerst de media moeten opzoeken.

Mazzelstof | 15-04-21 | 21:21

Kan mij in een hoop vinden, maar het is totaal biet relevant of er nog duizenden anderen zijn die verwerpelijke dingen doen die wettelijk net niet verboden zijn. Sex met dieren was/is dat geloof ik ook niet, maar daar is toch redelijk wat consensus over in alle lagen van de bevolking ongeacht afkomst of religie. Op een klein groepje dierenneukers en Midas Dekkers na dan. Dat geldt dus ook voor hoe de zeer ruime meerderheid denkt over mannen van 40+ die het met 16-jarigen doen. Trial by media kan iemand dan oneerlijk vinden, maar als je een bepaald moreel pad bewandelt dan moet je misschien ook niet een publieke functie opzoeken.

Quantum Suicide | 15-04-21 | 21:22
▼ 7 antwoorden verborgen

Die wachtgeldregeling moet verder aangescherpt worden en gelijkgetrokken met de reguliere regelingen. Zelf opstappen? Geen wachtgeld. Gedwongen ontslagen vanwege wangedrag? Geen wachtgeld.

YoMoms | 15-04-21 | 20:13 | 5

1 jaar kamerlid is 1 maand wachtgeld van 70%. Wachtgeld gewoon afschaffen en kamerleden via de WW regeling beoordelen dus.

Grachus | 15-04-21 | 21:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Afgaande op het artikel in het Parool is de conclusie toch glas en glas helder.
Meneer Smeets is een pedofiel.

Punt

Dr.Hermannes | 15-04-21 | 20:07 | 1

Daar dacht mevrouw Kaag twee weken voordat Sydney aantrad anders over. Toen had ze een 'indringend' (penetrerend?) gesprek met hem en was het prima. Maar ja, toen kwam de publiciteit en dat doet wat met mevrouw Kaag.

Cor Netto | 15-04-21 | 20:15

Hij kan in ieder geval op z'n CV zetten dat hij Kamerlid is geweest

Diederik_Ezel | 15-04-21 | 20:06 | 2

Een goed lid verslapt niet. Jammer Sydney.

Cor Netto | 15-04-21 | 20:09

Helemaal top

van Oeffelen | 15-04-21 | 23:12

Weggejorist en opgetyft, als het ware. Niks meer aan vuil maken.

Pieterman | 15-04-21 | 20:03 | 1

Precies. Wilt u mijn overwegingen nog lezen?
Hier staan ze: twitter,com/Escovan/status/1382459154548285441

Rest In Privacy | 15-04-21 | 20:23

Geen item in het NOS journaal?

Arnold Layne | 15-04-21 | 20:02 | 5

45 seconden, inclusief 30 seconden zelfpromotie voor Sigrid Kaag.

Panos88 | 15-04-21 | 20:16

@Panos88 | 15-04-21 | 20:08: Het komt in ieder geval niet overeen met de koeienletterkoppen bij de grote kranten, inclusief de Volkskrant.

SIogra | 15-04-21 | 21:00
▼ 2 antwoorden verborgen

Mag je niet eens meer pubers pijpen? Dit land is stuk.

beldewouten | 15-04-21 | 20:01

Weer een pedante zelfvoldane D’66 griezel gestruikeld! Wie volgt!

Felipe | 15-04-21 | 19:57

Bij Spong? Dat verklaart veel....

Pierre Lebon | 15-04-21 | 19:54

ziet iemand dit ?
in zijn verklaring,
sigrid kaag, de kamervoorzitter.
verspreking of hint naar de waarheid ?

alexserienummer | 15-04-21 | 19:53 | 1

Hij schrijft dat hij na overleg met Kaag zijn opstappen heeft gemeld bij de Kamervoorzitter. Wat is daar gek aan?

beldewouten | 15-04-21 | 20:00

P.S. Sydney: koop je pakken svp een maatje groter. Lijkt nu hip, maar is een beetje de rollade-look.

Cor Netto | 15-04-21 | 19:52 | 3

Dat pak heeft hij ook geleend van z'n 16-jarige Grindr date.

Festen | 15-04-21 | 19:59

Dat viel me ook al op hahaha

echtpaul | 15-04-21 | 20:36

Ik was dus niet de enige doe het zag.

Zou het ook een teken zijn dat die op heeft gegeven?
Geen aandacht meer besteden aan je vertoning is daar een kenmerk van. Hij was altijd heel ijdel. Heeft zelfs de trofee van mooiste advocaat Nederland door gs of zo.

Ik verwacht een zelfmooordje van Sidney.

fubarmf | 15-04-21 | 21:24

Samen met de witte onderbroek opzoek naar nieuwe prooien.

Tronald_dump | 15-04-21 | 19:50

Hij Kwam.
Hij zag
Hij “Wacht, Geld!”.

Fanshitter | 15-04-21 | 19:50 | 4

@Pieterman | 15-04-21 | 20:05: Nee dan moet je toch langer in de TK hebben gezetten. Dat hebben ze toch aangepast nadat ze die troela Bijlhout van de LPF binnen 24 uur lieten wieberen, die vervolgens nog jaren wachtgeld mocht opstrijken.

FrankVeer | 15-04-21 | 20:35

@FrankVeer | 15-04-21 | 20:35: I stand corrected: Sinds 2015 krijgt een Tweede Kamerlid dat minder dan drie maanden in functie is geweest, bij ontslag nog maar wachtgeld gedurende zes maanden.

Toch een leuke bonus voor helemaal niets presteren.

FrankVeer | 15-04-21 | 20:38
▼ 1 antwoord verborgen

Mag hij nu weer gewoon aan de slag bij meneer Spong?

Kattie | 15-04-21 | 19:50 | 2

Volgens de website werkt hij daar gewoon nog.

Miss Marple | 15-04-21 | 20:39

@Miss Marple | 15-04-21 | 20:39:
Daar zal ook nog wel een gesprek volgen. Ik denk dat die mag solliciteren.

fubarmf | 15-04-21 | 21:25

Dus die viezerik wil nog even smeren met uit verband getrokken Thierry tweets?

revolte | 15-04-21 | 19:50 | 3

Zal oudere tweet zijn. Tja, oordeel niet opdat gij niet beoordeeld wordt. Zag dat Wierd ook al een oude aanklaagtweet van Smeets van zolder had gehaald.

All_yall | 15-04-21 | 19:52

@All_yall | 15-04-21 | 19:52:
Correct, oudere tweet.
Maar goed, zo hypocriet als het maar kan natuurlijk.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 19:54

Er is natuurlijk geen D66 rechter die hem gaat veroordelen

Rechtsdraaiend | 15-04-21 | 19:48 | 2

Op basis van wat? Sex met een knul van 16? Het is ranzig maar niet strafbaar als dat met instemming was. Maar: Goed dat hij opstapt, het is geen fraai voorbeeld als kamerlid. En mogelijk wil hij ook de echte shitstorm voor zijn, als straks iemand naar voren komt die wel jonger dan 16 was en aangifte gaat doen van ongewenste of in ieder geval illegale sex.

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 19:54

Sommige partijen doen niet aan antecedenten. Dan loop je natuurlijk het risico dat er van alles en nog wat binnen komt vliegen.

Toverkol | 15-04-21 | 19:46 | 1

Bedoel je PVV en FVD

drfiets | 15-04-21 | 19:52

Die zetel mag voor straf niet meer ingevuld worden door D66. Ze hebben hun huiswerk niet gedaan of dit geval wéér in de doofpot proberen te stoppen. Net als Pechtolds appartement, Sophie in t Velt haar 4 ton valse declaraties, Magelt Berntsen haar declaraties als korpschef Leeuwarden enz. enz. enz...... Een partij die samenhangt van corruptie en machtswellustigen.

Johnnie Hansome | 15-04-21 | 19:45

Het zijn wel relatief vaak mensen van deug (van de luidruchtige soort).

All_yall | 15-04-21 | 19:44 | 2

En koop een ruimer colbertje. Dit kan echt niet.

All_yall | 15-04-21 | 19:48

Goede screening van de kandidatenlijst, madame Al-Qaq, bijzonder transparant. En ook de commissie voor de geloofsbrieven, hartelijk dank, u hebt fantastisch werk afgeleverd.

dathoujetoch | 15-04-21 | 19:43

Gelukkig wel zetel ingeleverd, dus geen Van Haga-tje!

Wedergeboren | 15-04-21 | 19:38 | 1

Er zit wel enig verschil in, maar dat ziet u vast niet.

Nuchternederland | 15-04-21 | 19:43

We kunnen een exoot toevoegen aan de LHTBIQ: de P van pedogay.

Toverkol | 15-04-21 | 19:38

D666 gewoon de krapuulpartij....

xpto | 15-04-21 | 19:37

en D66, 'geluiden uit de lhbti-gemeenschap'? Zijn toch gewoon gays? En kan ik als straight ook lid worden van die gemeenschap?

lomperick | 15-04-21 | 19:33 | 2

Vragen naar de bekende weg.

oldandwise | 15-04-21 | 19:37

Straight is het nieuwe wit in die kontrijen.

Pieterman | 15-04-21 | 20:08

De vraag blijft hoe zo iemand zo hoog op de D66 lijst staat, terwijl zijn gedrag al een publiek geheim was. Antwoord: D66 vindt het pas erg als er echt ophef komt.

Selassie | 15-04-21 | 19:32 | 5

@Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 19:36: Nee, dit is al heel lang in de LHBTQIKEA gemeenschap bekend. Dat u dat niet weet?
En aangezien D69 leeft van de hele LHBTQIKEA scene, wisten dit heus wel meer mensen.
Ongetwijfeld is uit het interne onderzoek naar voren gekomen dat het alom bekend was, en dan is het moeilijk onder het oosterse bidkleedje te schuiven.

Nuchternederland | 15-04-21 | 19:45

Net als Van Drimmelen.
Die konden ze echter nog net binnenboord houden.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 19:51

@Nuchternederland | 15-04-21 | 19:45:
Ik ben niet bekend in de IKEA scene. Dus nee. Maar serieus, volgens mij was dit geen bekend verhaal totdat deze jongens er vorige week mee naar buiten kwamen. Kan me niet voorstellen dat hij anders op een verkiesbare plek had kunnen komen.

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 19:52
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik zou nog even verder wat aandacht aan dit heerschap willen zien. Dit was geen incident!

Mr_Pikibelly | 15-04-21 | 19:31

wat een ontzettend bord voor je kop moet je hebben om de nationale politiek te betreden en dan denken dat dit soort gevuns niet uitkomt

lomperick | 15-04-21 | 19:31 | 5

@The_iron_boar | 15-04-21 | 19:35:
Nee hoor. Als D'66 in de nieuwe regering komt, dan zullen fractieleden vertrekken en staat S. als eerste op de nominatie. Hij zal dan wellicht ervoor kiezen c.q. gedwongen worden om als 1-pitter verder te gaan.

CiTy3 | 15-04-21 | 19:49

Getuigt inderdaad van totale wereldvreemdheid.

staalvlechter | 15-04-21 | 21:12
▼ 2 antwoorden verborgen

Hij heeft nu ook wachtgeld?

MoonBeebe | 15-04-21 | 19:28 | 5

@The_iron_boar | 15-04-21 | 19:36: De man gaat zonder twijfel weer als advocaat aan de slag, en als hij daar niet meer dan die 58K in zes maanden doet, dan doet hij iets goed fout. En wat hij daar verdient, moet sowieso in mindering komen op het wachtgeld. Dus dat wachtgeld is het minste probleem. Het gedrag daarentegen, hoewel legaal, is wat mij betreft zorgelijker.

Bigaroque | 15-04-21 | 19:38

@The_iron_boar | 15-04-21 | 19:36: Slaakt diepe, diepe zucht om te eindigen met een woordstroom waardoor Joris aan het werk zou moeten.

MoonBeebe | 15-04-21 | 19:38
▼ 2 antwoorden verborgen

Ziet er uit als een peer. Istie in de sojamelk gevallen als kind ofzo.

haddem | 15-04-21 | 19:27

Goed gedaan mannen van GS!
Maar waar is de vaste donatieknop als je al ingelogd bent?
Dat weg werken van die engerd is mij wel € 25,00. waard.
En iedere volgende foute parlementariër of bobo ook.
Maar waar is die knop?

Endoxa | 15-04-21 | 19:26 | 5

premium,reaguurder,gs/-/
Even de kommas naar punten vertalen, en u bent er.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 20:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Toch leuk om te zien dat een eeuwenoud inheems gebruik in moderne versie voorbestaat: charivari.

Bataafje | 15-04-21 | 19:25 | 2

Sidney zou eigenlijk een rondrit moeten maken achterstevoren op een ezel toegejoeld door reaguurders

thanseeuwen | 15-04-21 | 19:30

Dat is een belediging van Dik Trom. Cultureel erfgoed daar blijf je vanaf. Het is een bijzonder kind. En dat is-ie.

Arnold Layne | 15-04-21 | 19:52

Hmmm, iets meer "due process" had ik prettiger gevonden.
Maar ja, hij zit in een deug partij, dus als het niet goed *oogt* moettie ook weg.

hotmint | 15-04-21 | 19:25 | 1

Nou, die #metoo van Drimmelen hoefde anders niet meteen weg.

Kicksalot | 15-04-21 | 21:54

Sufferd, hij had gewoon z'n zwangere ex moeten slaan.

Charles Swietert | 15-04-21 | 19:25 | 4

Smeets is de zwangere ex.

gestoptmetroken | 15-04-21 | 19:33

@F. Jacobse | 15-04-21 | 19:49:
Anne LokDoos is vakkundig uit het nieuwscyclus weggejorist door de MSM, Hunter Biden stilo. Soccer mom Netherlands weet van niks.

Graaf_van_Hogendorp | 15-04-21 | 20:12
▼ 1 antwoord verborgen

Wel lachen dat zo'n deugkneus zelf een meetoo-tje aan de witte slip krijgt, von Jeauleau stilo.

Anyway... one down zoals ze in het Achterhoekse zouden zeggen.

Graaf_van_Hogendorp | 15-04-21 | 19:24 | 1

'one down' is dialect voor 'wat nou' in het ABN? Ik ben niet zo bekend in die contreien.

Grachus | 15-04-21 | 21:46

Aardig aangezet, onze Sidney, ( ja, hij sid wel) 't Knoopje van het pak gaat niet dicht, hij had niet gerekend op een zetel, omdat hij GeenStijl leest. En nu al die bagger .. ochearm, haudoe!

horsteknots | 15-04-21 | 19:23

Ze kwamen uit de kast, toen kwam Sidney de geile gast, die gedroeg zich ongepast, en nu is hij opgekrast, de arrogante D66 kwast.

Broadsquire | 15-04-21 | 19:20 | 1

Mwah, dit is toch een beetje als het niveau van het sinterklaasgedicht van een kind van 9 die voor het eerst zelf een gedichtje moet schrijven voor op school.

Maar verder: karma voor de man!

Bigaroque | 15-04-21 | 19:35

Typisch gevalletje nieuw Zaadleiderschap...

Trashman | 15-04-21 | 19:19

Ik verwacht wel een uitgebreide toelichting van mevr Kaag met betrekking tot dit schandaal.

staalvlechter | 15-04-21 | 19:18 | 1

Geen actieve herinneringen aan dergelijke beschuldigingen.

Graaf_van_Hogendorp | 15-04-21 | 19:25

Het is jammer dat het toch nog relatief snel is gegaan zo. Ik had gehoopt op een wat langdurigere, hardere val van psychopaat Smeets. Zo eentje met onherstelbare imago schade.

Henk5 | 15-04-21 | 19:16

Wat vreselijk sneu voor deze beste man die alles rechts van D66 te vuur en te zwaard bestreed. Deze man deugde zoals je maar kan deugen..

Merkwaardeloos | 15-04-21 | 19:16 | 3

Ja, op Joop.nl zijn ze diep bedroefd.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 19:18

@TeeJee | 15-04-21 | 19:18:
Die fascistisch linkse haatsite heeft een hoofdredacteur die zich qua ranzigheid met SS kan meten.

gestoptmetroken | 15-04-21 | 19:27

De man die neukte zoals je maar kan neuken.

F. Jacobse | 15-04-21 | 19:51

Kaag schrijft: "Ik vind het belangrijk dat we in Nederland de komende tijd werken aan een veiliger omgeving voor lhbti’ers, die in sommige situaties kwetsbaar zijn. Ook mijn partij wil en zal daaraan een bijdrage leveren." Dat klopt niet, hè? Er moet staan: "Ik vind het belangrijk dat we in Nederland de komende tijd werken aan een veiliger omgeving voor lhbti’ers, die in sommige situaties kwetsbaar zijn. Ook mijn partij, met uitzondering van Sydney Smeets, wil en zal daaraan een bijdrage leveren."

MAD1950 | 15-04-21 | 19:15 | 1

Nou, op basis van in het verleden behaalde resultaten zou ik mijn heil maar elders zoeken.

Panos88 | 15-04-21 | 19:20

Heeft de Nederlandse vereniging van strafrechtadvocaten (NVSA) dit 'lid' al geroyeerd?

Mister-Right | 15-04-21 | 19:13 | 5

@beldewouten | 15-04-21 | 21:27: Waar hem het misverstand zit bij jou is denk ik dat je veronderstelt dat het noodzakelijk waar is. Maar het is een contingent empirisch feit. De verklaring zou een mechanisme van selectie kunnen zijn.

Mazzelstof | 16-04-21 | 06:17

@Mazzelstof | 16-04-21 | 06:17: Door moeilijk te lullen wordt je stelling over strafrechtadvocaten niet minder onzinnig.

beldewouten | 16-04-21 | 06:49
▼ 2 antwoorden verborgen

En nog even wat kleding advies voor de heer Smeets.
Als je te dik bent laat je colbertje dan 2 maten te groot maken qua omtrek (buikmaat).
Zo valt ie nog steeds lekker ruim als je een knoopje dicht maakt. Nu zit je ingesnoerd als een rollade.

Osdorpertje | 15-04-21 | 19:13 | 3

True. Zoek een echte kleermaker of personal trainer.

Paardehoefer | 15-04-21 | 19:24

Hij is niet dik. Hij had alleen zijn 15 jarige middagsnack daar verborgen.

fubarmf | 15-04-21 | 21:32

"ik ben niet dik. Een beetje stevig gebouwd misschien."

MAD1950 | 16-04-21 | 01:43

Dag D66!
Hallo Bij1!

leo de pejo | 15-04-21 | 19:12

De dag dat je wist die zou komen. Opgerot staat netjes. Kan hij nog vervolgd worden?

TheManiac | 15-04-21 | 19:12 | 2

Hooguit voor de seksuele handelingen met die minderjarige jongen mits daar een bewijslast voor is. Tot nu toe zie ik die nog niet. Alhoewel in seksdelicten kunnen 2 verklaringen zeker voldoende zijn meen ik. In de meetoo was er nog minder?

Abzurd | 15-04-21 | 19:15

Je bent me voor geweest met je koningslied, natuurlijk was dit de onvermijdelijke uitkomst. Ongetwijfeld heeft hij van Kaag het Rommel-ultimatum gekregen, het zou me hogelijk verbaasd hebben als ze hem gehandhaafd zouden hebben.

Argyronauta | 15-04-21 | 19:31

Onbegrijpelijk dat hij opstapt. Hij heeft zich immers altijd naar zijn beste weten gedragen binnen de wetten die in Nederland gelden. En het was niet zijn intentie dat mensen contact met hem als ongewenst hebben ervaren. Akela Sigrid heeft bovendien een paar weken geleden al een indringend gesprek met hem gehad en die vond het toen geen probleem. Wat is er nu dan ineens anders dan 3 weken geleden?

Choco Chanel | 15-04-21 | 19:12 | 7

@TeeJee | 15-04-21 | 19:19:
Die kans is behoorlijk gegroeid, met die laatste openbaarmaking in Het Parool. Het zou mij ook niet verbazen als er straks een (destijds) minderjarige opstaat en iets aan de grote klok hangt.

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 20:02
▼ 4 antwoorden verborgen

D66, wat een fatsoenlijke mensen.

funkyd | 15-04-21 | 19:11

Dit is dus de screening van nieuw leiderschap, gebakken lucht. Na incidenten met lok en penthouse, en ijsjes likker Verhoeven gaat het maar door. Nieuw leiderschap nieuwe naam. Dsexsex

foxhunter | 15-04-21 | 19:10

Het lullige is dat D'66 al in 2017 van zijn grooming van minderjarige jongentjes wist en het al die jaren niet erg vond en hem zelfs op een verkiesbare plek op de kieslijst zette.
En nu het openbaar is geworden en D'66 imago schade oploopt is het ineens een reden om hem aan de kant te zetten.
Hypocriet gedoe allemaal. Als D'66 het 4 jaar geleden geen probleem vond toen het nog niet openbaar was moeten ze ook achter hem blijven staan nu het ineens wel openbaar is.

Osdorpertje | 15-04-21 | 19:09 | 6

Hoe kom je daarbij? Volgens mij werd pas als eerste op 31 maart melding gedaan door enkele jongens bij D66.

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 19:29
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat leuk! Gister schreef ik:

"Denk dat er een bericht komt binnenkort dat Smeets wegens de ophef rond zijn persoon besluit de politiek vaarwel te zeggen, omdat deze zaak te veel afleidt van het belangrijke werk dat zijn partij voor ogen staat. Dat hij de aandacht liever daarop gevestigd ziet dan op de controverse rondom zijn privéleven. Zo'n soort statement."

Heeft inderdaad maar 1 dag geduurd. En nu 4 jaar wachtgeld. Niet slecht!

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 19:07 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Het Sidney altijd mee jonguh! Zo hebben we die ook alvast gehad.

MoorCopJoris | 15-04-21 | 19:07 | 1

Leuk

Roehm | 15-04-21 | 19:23

En welke volgende D66-freak gaat hem vervangen?

Patje | 15-04-21 | 19:06 | 1

Ik ga voor Pinhead, de bebaarde vrouw of een half jood, half islamiet. Veel keuze uit het rariteitenkabinet van Dr. Kaag.

SIogra | 15-04-21 | 19:51

Stel dat deze heer zijn gutmensch-pap niet had uitgesmeerd over twitter, zijn profiel had beperkt tot zijn embonpoint, zijn backside op de backbench had geparkeerd, zou hij dan door GS aan de paal zijn genageld?
Ik denk het niet.
Wel blij dat hij dat hij dat heeft gedaan, want nu geniet ik van de ophef. Louter viespeukerij, zonder 'foute fantasie', moet kunnen.

GregorVanPallandt | 15-04-21 | 19:05 | 1

Hij deugde teveel en altijd gelijk anderen wegzetten als anti homo migrant vrouw etc. Dat soort mensen moet je in de gaten houden want ze hebben vaak een duistere kant.

Blij dat die eikel weg is

fubarmf | 15-04-21 | 19:13

*luchtSpongetje maakt*

Normpje | 15-04-21 | 19:05

'IK heb tijd nodig om tot rust te komen en MIJN aandacht werd door ANDEREN als ongewenst ervaren'
Ik zie weinig zelfreflectie bij deze ouwe framejurk met z'n moeilijke wokebril en te klein uitvallend pak. Volgens mij is het weer een narcist.

SIogra | 15-04-21 | 19:05 | 2

Narcist of psychopaat is toch wel een vereiste om bij de politieke top te horen.

quazi | 15-04-21 | 19:06

Nieuw Pijperschap. Hoe kan zo’n man nou ooit door de ballotage komen?

de Voorzittert | 15-04-21 | 19:04

Laten we elkaar geen mietje noemen. Het was niet strafbaar wat hij deed. Die gastjes waren 16 plus en wisten goddomme precies wat ze deden. Ze waren geil en zochten contact. Dat ze daar nu opeens van walgen gaat er bij mij niet in. Hoewel ze meer de leeftijd hadden om op een echte lollie te sabbelen hebben ze bewust en uit volledig uit eigen wil gekozen voor de salami van dit ex-kamerlid.

Ikblijfnietstil | 15-04-21 | 19:04 | 5

Totdat het je dochter is natuurlijk.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 19:12

Dat moge zo zijn en de eerste jonge vent is ook niet gestikt in de ijdele aandacht die zo'n ophef oplevert, maar feit is wel dat Smeets het helemaal oke vond om zijn kamerlid te laten bezuigen door een 16-jarige jongeling. In het oude Griekenland was dat helemaal geaccepteerd geweest, maar niet in onze moderne tijden en terecht.

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 19:12

Ik geloof dat je de berichtgeving niet helemaal hebt gevolgd.....

Grachus | 15-04-21 | 21:39
▼ 2 antwoorden verborgen

Hij geeft de pijp aan Maarten.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 19:04 | 1

Moet dat voor deze ene keer niet Martijn zijn?

Usumani | 15-04-21 | 19:08

De enige juiste beslissing..
En wellicht ook beter voor zijn veiligheid, denkend aan die enge pedohunter-groepjes..

Frits_Binkestein | 15-04-21 | 19:04 | 2

Ja tuurlijk. Laten we de focus verleggen naar mensen die zijn loverboypraktijken onverloops afkeuren.

de Voorzittert | 15-04-21 | 19:05

Pedohunters pakken zo iemand niet. Pedohunters pakken zo is mijn indruk uit de filmpjes verstandelijk beperkte bange wezels die ze dan met 6 man intimideren en afranselen. Pedohunters heb ik een aardige hekel aan. Meten zich een heldenstatus aan en een vrijbrief iemand aftematten.

Abzurd | 15-04-21 | 19:47

Baantjescarrousel?.. alhoewel
is natuurlijk geen gewone politieke leugenaar/oplichter/penthouse eigenaar
maar minderjarig jongetjes verkrachter, daar hoor je waarschijnlijk never nooit meer wat van!

TijdelijkOptimist | 15-04-21 | 19:03 | 2
-weggejorist-
WonderlijkeWereld | 15-04-21 | 19:23

Meer een schandalencarrousel.

echtpaul | 16-04-21 | 08:58

Dat wachtgeld zou aan GS overgemaakt moeten worden. Voor “de nieuwe Journalistiek”

Normpje | 15-04-21 | 19:03 | 1

Omdat ze twitter hebben ofzo?

Mauritskade | 15-04-21 | 19:26

Je mag ook niks meer tegenwoordig.

Leptob | 15-04-21 | 19:03

Is Jetten eigenlijk al meerderjarig?

Frau_Ferkel | 15-04-21 | 19:03 | 3

Qua leeftijdsjaren wel, maar qua voorkomen en gedrag heeft hij zijn volwassenheid heel erg lang uitgesteld, Jetten het lulletje rozenwater van de politiek.

Broadsquire | 15-04-21 | 19:09

Serienummer is van mid-2016.

Mazzelstof | 15-04-21 | 19:10

Kan trouwens opnieuw geëtst zijn na grondige refurbish.

Mazzelstof | 15-04-21 | 19:11

Hoe werkt het screening proces van kamerleden eigenlijk? Waarom is dit niet naar boven gekomen bij de AIVD toen ze zijn achtergrond check deden? Of bij de selectiecommissie van Kaag"66?

Deze gast was uiterst chantabel en dus een probleem voor onze democratie. Hij is gelukkig publiekelijk "betrapt" voordat de Mossad of de FSB hem kon groomen...

Odin | 15-04-21 | 19:03 | 3

Precies mijn punt: de AIVD legt het bij partijen zelf neer... Dus geen objectieve meetlat, maar partijpolitieke screening. Verdomd chantabel dus... staatsgevaarlijk als Sidney in een veiligheids- of Defensie commissie terecht was gekomen...

Odin | 15-04-21 | 19:25

@Odin | 15-04-21 | 19:25: In dat geval ligt, dan weer niet het initiatief bij de betreffende partij. Geldt alleen voor kamerlidmaatschap. Buiten de fractievoorzitters van de grote partijen (commissie stiekem) lijkt mij dat terecht.

Grachus | 15-04-21 | 21:36

One down......(on his knees).

JackStick | 15-04-21 | 19:02 | 1

Wie op zijn knieën, SS of een van de andere niet nader genoemde jongeren?

dathoujetoch | 15-04-21 | 20:48

Goh, je verwacht het ook niet hé?

Is dat "eervol twee weken Kamerlid te zijn geweest" een soort van equivalent van "nog bedankt voor het wachtgeld" ?

Jan, Leiden | 15-04-21 | 18:59

De "SydneyIsGewieberd" bonus is zojuist overgemaakt.

r@face | 15-04-21 | 18:59

En dan heeft hij ook nog het kostuum van één van die jongens gegapt!

MickeyGouda | 15-04-21 | 18:59

Ik heb lang geleden rondgewandeld op een Nederlandse BDSM website voor jongeren. Om op het forum te mogen moest je een aantal gegevens invullen zoals geslacht en BDSM voorkeur (dominant/onderdanig). Uit deze gegevens zijn de volgende statistieken verzameld:
vrouw, dominant: 2
man, dominant: 8
man, onderdanig: 8
vrouw, onderdanig: 32.
Beetje kleine steekproef-omvang maar desalniettemin erg verhelderend: bij mannen is de verhouding dominant/onderdanig nog wel ongeveer gelijk, maar bij vrouwen zijn onderdanige fantasieen veruit favoriet.
En voor elke dominant zijn er 4 onderdanigen. Weten we gelijk ook waarom de weg-met-ons partijen die Nederland willen weggeven zo populair zijn: dat vinden de kiezers gewoon lekker.

DutchLion33 | 15-04-21 | 18:59 | 2

Interessant. Dank voor uw bevindingen.

SIogra | 15-04-21 | 19:09

Snap het verband niet zo, maar goed...

jochum1980 | 15-04-21 | 20:05

Nu wachtgeld?

fapkoning40 | 15-04-21 | 18:58
-weggejorist-
vmk2 | 15-04-21 | 18:58

Shitney Sleets. Weggejorist en opgerot.

Toos Bevergeil | 15-04-21 | 18:56

Hahaha, Daniel in de leeuwenkuil en hoe hier in de roze panelen de homo-emancipatie nog een lange weg te gaan heeft. Mijn oriëntatie is de mijne, maar mij valt ook op hoe menig "soortgenoot" vooral uitblinkt in islamhaat.

Noem het projectie en hoe moslims eigenlijk de nieuwe katholieken zijn: www.youtube.com/watch?v=JIFFwOGb4PE

Hetkanverkeren | 15-04-21 | 18:56 | 1

Ik vind de homo's hier op GS juist heel erg goed geëmancipeerd. Dit i.t.t. het volk dat bij het COC rondloopt.

Grachus | 15-04-21 | 21:32

Ik heb met eigen ogen die Spong wel eens gezien bij de Oeverlanden Amterdam Crusing area voor gays

Kokossss | 15-04-21 | 18:56 | 3

Je was zelf je hond aan het uitlaten?

Rest In Privacy | 15-04-21 | 19:02

Ja, en?

dathoujetoch | 15-04-21 | 19:48

Hahaha, karma, biatch!

TheBigKirth | 15-04-21 | 18:55

Hij heeft wel iets van Gijs Gans. Doorgaans moet je betalen voor sex als je obees bent. Zijn Kwik Kwek en Kwak al in een Porsche gesignaleerd?

Charles Swietert | 15-04-21 | 18:55 | 1

Nee, alleen Kwakje.

Frau_Ferkel | 15-04-21 | 19:05

Maar liefst twee weken "gewerkt", hoe lang gaat dit kreng nu wachtgeld beuren....

Jafco | 15-04-21 | 18:52 | 7

@MarcuZ_Pro_PVV | 15-04-21 | 19:06:
Heeft de man dan wetten of regels overtreden?
Waar zou die "klacht naar de orde van advocaten" over moeten gaan dan?
En tot slot wie is "we"?

Mauritskade | 15-04-21 | 19:19

@Otto Normal | 15-04-21 | 18:55: Het was meer een retorische vraag, maar bedankt voor het opzoeken. Het blijft een absurde regeling, ik werk ruim 40 jaar bij de overheid en als ik morgen vrijwillig opstap krijg ik niks nakkes nada. Deze pedosueel ontvangt ruim een halve ton voor twee weken niksdoen.

Jafco | 15-04-21 | 19:54

@Mauritskade | 15-04-21 | 19:19: zelfs als je geen wetten of regels overtreed, kun je uit de beroepsgroep worden gegooid (Moskowich). Als je de 'eer en de stand' van het beroep aantast door bepaald gedrag, word je er uitgegooid.

Grachus | 15-04-21 | 21:30
▼ 4 antwoorden verborgen

Benieuwd naar het nieuwe boek van Sidney dat binnenkort uitkomt , en of hij man en paard noemt vwb het niet meer hand in hand kunnen lopen .

"Nederland was in 2001 het eerste land ter wereld waar het homo-huwelijk werd ingevoerd. Daarmee hadden homo’s en lesbiennes dezelfde rechten als hetero’s. Het was een historische mijlpaal: de emancipatiestrijd leek voltooid. Maar nu, twintig jaar later, durven homo’s vaak niet meer hand in hand over straat. Ze zijn bang voor verbaal of lichamelijk geweld – iemand uitschelden voor ‘homo’ wordt door de rechtbank gerekend tot ‘dagelijks taalgebruik’. Nederland staat niet eens meer in de toptien van landen waar het met de lhbti-rechten goed gesteld is. Hoe heeft dat kunnen gebeuren? Strafrechtadvocaat Sidney Smeets, die regelmatig slachtoffers bijstaat van antihomogeweld, gaat in Het porseleinen huwelijk op zoek naar antwoorden. "

www.bol.com/nl/p/het-porseleinen-huwe...

Zwizalletju | 15-04-21 | 18:51 | 1

Het antwoord zal vast een soort van Rob Jetten antwoord zijn: "het komt door homofobe blanke autochtone tokkies".

Grachus | 15-04-21 | 21:25

Dit zal zijn advocatenkantoor ook vast goed doen.

van heinde en verre | 15-04-21 | 18:50 | 1

Het is niet alsof ze enige schijn op hoeven te houden met Spong aan het hoofd.

Panos88 | 15-04-21 | 18:55

Een kersvers kamerlid is opgestapt, nadat GS ruchtbaarheid gaf aan de ‘noodkreet’ van enkele slachtoffers. Daarna duurde het nog meer dan 24 uur voordat de msm erover publiceerde. Het is godgeklaagd dat dit zo gaat bij dit inteelt-persvolk.
Hulde echter aan GS. Neem een Kroontje en steun deze hardwerkende koningen/keizers/admiralen.
Wie moet ons anders redden van dat D66-scum.

Normpje | 15-04-21 | 18:49 | 7

@ZZP-er | 15-04-21 | 18:53: Als je een kroontje hebt, krijg je van GS automatisch een mailtje dat het binnenkort verloopt (HULDE GS, geen stilzwijgende verlenging!) en als je niet reageert het verlengt wordt. Je argument vervalt dus.

Grachus | 15-04-21 | 21:21

En in de MSM, en met name de NPO, zul je hier nooit meer wat van horen i.t.t. toen Onlangs Hiddema op tv was en er een kwartier lang wéér werd doorgezaagd over de appjes waar all uit en te na over was bericht. Opheffen die NPO, dat is het enige juiste en rechtvaardige.

Grachus | 15-04-21 | 21:23
▼ 4 antwoorden verborgen

Kan er geen medelijden mee hebben. Wat betreft betrouwbaarheid staat D'66 bij mij onderaan de lijst (een partij die zijn eigen oprichtingspunten verloochend is doorgaans niet bijzonder integer te noemen), net boven Groenlinks (vanwege de directe associatie met tot geweld bereide "activisten" voor het goede doel), maar ongeacht daarvan is meneer Smeets 100% chantabel met zijn gedrag, hetgeen niet past bij een volksvertegenwoordiger. Opgeruimd staat netjes dus. Het enige nadeel is dat de volgende D'66 gluiperd zijn of haar vieze zaakjes misschien beter kan verbergen en die partij dus vrolijk verder kan zagen aan de stoelpoten van de Nederlandse vrije samenleving.

Gladiator Fap | 15-04-21 | 18:49

Hij sid ney meer in de kamer.

johoost | 15-04-21 | 18:47 | 1

En hij smeet se telefoon op de grond.

obominotie | 15-04-21 | 18:53

De onderwijspartij zal hem wel een functie elders aanbieden

stipjes | 15-04-21 | 18:47 | 2

ex onderwijs partij. Of eigenlijk: 'we bedoelen het toch zo goed voor jullie allemaal en we zijn voor zorg voor iedereen, alle mensen, alle dieren, alle planten, alle slakken, wij zorgen allemaal voor jullie in ons groene mooie gras en altijd stralende lach en mooie zon".
Fukc you stemmers!

nobodiesunmighty | 15-04-21 | 19:01

Iets bij een onderwijskoepel of zo.

Stijlicoon | 15-04-21 | 19:09

Als iemand die zo duidelijk ongeschikt is als D66stiger in de kamer kan komen zaait wel twijfel over de geschiktheid van de andere 23 D66 kamerleden. Op naar de volgende.

watazooi | 15-04-21 | 18:46 | 1

Hij is juist uitermate geschikt als D66'er. Hij is alleen niet geschikt als kamerlid. Dáár zit het probleem.

Grachus | 15-04-21 | 21:18

Dat jasje van die pedo zat trouwens veel te strak.

jochum1980 | 15-04-21 | 18:46

Beste oplossing dit
Verder verandert er weinig andere D'66 neemt zijn plaats in en Sid gaat gewoon weer verder in de advocatuur
Dat hebben ze lekker vlot geregeld bij D'66

Mauritskade | 15-04-21 | 18:45

HOezo dacht hij hiermee weg te kunnen komen?

Vula | 15-04-21 | 18:45

Gvd, treedt hij terug? Wat een drama! Maar hij blijft toch wel de rots in de branding al die inclusieve slachtoffers en voor de elementen van zijn eigen ondersoort met 'knuppelachtig ding'?!

Kudtmo.Slim | 15-04-21 | 18:45

Nou ouders van jongetjes onder de 15, controleer de telefoons maar want deze meneer heeft alle gelegenheid om onder een radar te verdwijnen.

DeviousDick³ | 15-04-21 | 18:44

Dat is één smerige viespeuk minder in de TK. Misschien kunnen ze dan nu de rest van dat advocatenkantoor ook even doorlichten. Heb wel eens gehoord dat die Spong ook niet helemaal zuiver op de graad is. En ook zou ik nog steeds graag willen weten waarom D66 als enige partij in 2020 tegen de motie van Van Nispen stemde.

jochum1980 | 15-04-21 | 18:44 | 1

Dat was onder Rob Jetten. Die is zelf nog minderjarig, dus dan gelden weer andere regels.

obominotie | 15-04-21 | 18:51

Lekker wachtgeld trekken en jonge jongetjes trekken hem. Dus Smeets is best wel blij.

EmilioEsteves | 15-04-21 | 18:42

Mooizo, het parlement is een klein stukje mooier geworden, positief bekeken.

De Pilsvogel | 15-04-21 | 18:41

Mogen we alweer praten over Joris...? Demmik net aan.....

onbekend | 15-04-21 | 18:40 | 1

Kwisnie dat Joris Dennimk verboden was. Alleen die complotgast met overgewicht .. Ben even zijn naam kwijt ...

Usumani | 15-04-21 | 19:26

Overigens, even een serieuze noot, het stikt hier in de panelen nogal van de Pim Fortuyn-fans, waaronder ikzelf, maar ik vraag me wel eens af wat er allemaal over Pim naar boven gekomen zou zijn als hij niet was doodgeschoten door die lul van een Volkert. Want ik heb het idee dat Pim ook wel eens, en dan zeg ik het voorzichtig, langs het randje balanceerde als het om dit soort dingen gaat.

VanBukkem | 15-04-21 | 18:40 | 11

Hee, waar komen al die politieauto's ineens vandaan?

VanBukkem | 15-04-21 | 19:03

Onder het randje bedoel je?

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 19:19

maar Fortuyn kwam er gewoon voor uit, geen enkel (chantabel) probleem dus.

whatsinthename | 15-04-21 | 19:24
▼ 8 antwoorden verborgen

Ha, ha, ha, ha, D66 deugheaumeau valt door de mand wegens viespeukerij met minderjarige jongens.. mijn dag kan niet meer stuk, ha, ha, ha, haaaa..

Tietmier | 15-04-21 | 18:40 | 2

Sidney Smeets, de verlichamelijking van progressieve hypocrisie en verdorvenheid.

Panos88 | 15-04-21 | 18:49

@Panos88 | 15-04-21 | 18:49: Misschien heeft Timmermans nog een vacature? Zelfde kaliber Hypocrisie...

Gladiator Fap | 15-04-21 | 18:55

Hij heeft zich als volwassen man door een minderjarig jongentje laten pijpen en zijn excuus is dat Thierry wel eens dingen over vrouwen zegt.

Osdorpertje | 15-04-21 | 18:39 | 3

Projectie. Altijd mensen die projecteren op anderen.

Adriel | 15-04-21 | 18:40

In een roman.

Patje | 15-04-21 | 18:40

Dag hoor ouwe vrijert.

Cunts-en-kitsch | 15-04-21 | 18:39

Arme Sidney, zoveel vuilspuierij...

Roehm | 15-04-21 | 18:38

Beste_Landgenoten, kom er maar in!

Adriel | 15-04-21 | 18:37 | 2

Die moet nog 2 weken nadenken over een gepaste reactie, net als Kaag.

Roze_bril_drager | 15-04-21 | 19:08

Nou nee ik zei het gister al dat ie snel zou opstappen. Met een ronkend verhaal over "beter voor de partij, rust whatever". Er was na dat parool verhaal niks meer te raden over. Een paar hijgerige appjes, oke, maar je laten pijpen door een joch van 16? Nope.

Beste_Landgenoten | 15-04-21 | 19:21

Dat jasje! Staat ook wel gespannen op twee knopen snelvuur om zijn 'embonpoint' (= mooi woord voor vette pens)

ole guapa | 15-04-21 | 18:37

Zeer benieuwd wat onze zeer gewaardeerde commenter Peter Emile hier op te zeggen heeft.

eerstneukendanpraten | 15-04-21 | 18:37 | 1

Hij weet de spijker inderdaad altijd zeer fijntjes op de kop te slaan...

Gladiator Fap | 15-04-21 | 18:56

Bye bye Gordo

MikeTheBull | 15-04-21 | 18:36

Hij had natuurlijk ook uit de D66 kunnen stappen en een eenmansfractie kunnen oprichten. We missen nog een pedo partij in de kamer...

SosKoning | 15-04-21 | 18:36 | 1

Pact met van meurs.

Krachtkoe | 15-04-21 | 18:39

We zullen zijn inbreng missen :)

Jooperishoop | 15-04-21 | 18:35

Dure pijpbeurt geweest, 4X117k = 468k .

zeertegendradig | 15-04-21 | 18:34 | 3

Dat is Hollandse zuinigheid. Kijk naar het kostuum wat hij tijdens de beëdiging als Kamerlid draagt, zo uit de zak van Max.

Rhenium | 15-04-21 | 18:37

4x? Nee hoor, wachtgeld is minimaal 2 jaar, maximaal 3j2m. Daarnaast is het het eerste jaar 80%, daarna 70%. Het is nog steeds een hoop geld natuurlijk.

ZOMG | 15-04-21 | 18:43

Nu heeft ie wel meer tijd om lekker te neuken.

Hadena | 15-04-21 | 18:34 | 1

Alle darkrooms zijn dicht maar Tofik Dibi vindt vast nog wel een “gaatje” in zijn drukke schema...

eerstneukendanpraten | 15-04-21 | 18:38
-weggejorist-
JvanDeventer | 15-04-21 | 18:33 | 2

Hahaha die tweet over Sjerrie is wel echt de kers op de taart. Wat een uitzonderlijk Gore hypocriet. Te komisch dit.

Panos88 | 15-04-21 | 18:33 | 5

@Papa Jones | 15-04-21 | 18:42: Eens. Denkbeelden die te vergeven waren als hij 25- was.

Panos88 | 15-04-21 | 18:52
▼ 2 antwoorden verborgen

Het is beter zo. Kamerleden die hun kostuums bij de Wibra halen zie ik liever pannenverkopers op de huishoudbeurs. En dit soort lieden dient ons als voorbeeld? Ha!

Rhenium | 15-04-21 | 18:33 | 3

-opgejorist-

VanBukkem | 15-04-21 | 18:40

Was het maar Wibra, dat pak heeft hij van het Leger des Heils.

homieguerneville | 15-04-21 | 18:43

Krijgt men ook wachtgeld bij oneervol ontslag? Lekker geregeld peer!

inCol | 15-04-21 | 18:31 | 6

@ZOMG | 15-04-21 | 18:53: Ik zie alleen iets over automatisch ontslag als je b.v. minister of burgemeester wordt. Of op andere manier niet meer voldoet aan de voorwaarden om in de TK te zitten. Die voorwaarden bevatten *geen* eisen aan een strafblad.

Er zal vast iets zijn dat in uitzonderlijke gevallen een impeachment achtige constructie mogelijk is, b.v. in het geval van een opstand geleid door een kamerlid. Maar daar ben ik niet zeker over - ik ben geen jurist. Maar dat is echt niet bedoeld voor dit soort gevallen.

SkepticalRealist | 15-04-21 | 19:02

@SkepticalRealist | 15-04-21 | 19:02: Zoals ik het lees (en ik ben ook geen jurist): er zijn gevallen waarin je geen Kamerlid zou kunnen zijn (sectie X1). Je moet dat dan melden. Als je dat niet doet, en men komt er achter, dan moet dat aan je gemeld worden (X3.3). Daarna is het aan de kamer om iets te doen (X3.4), maar het blijft allemaal vaag.

ZOMG | 15-04-21 | 19:05
▼ 3 antwoorden verborgen

Dick66

dhrat | 15-04-21 | 18:31 | 1

DikkeDick66.

Lorejas | 15-04-21 | 18:33

Vanavond bij Op1?

SinisterNL | 15-04-21 | 18:31

Het was beter geweest als dit net voor de verkiezingen naar buiten was gekomen.

cheops | 15-04-21 | 18:30 | 2

Erg jammer ja.

Roze_bril_drager | 15-04-21 | 18:31

Dat was al voor de verkiezingen bekend, maar er is bewust door de media geen aandacht aan gegeven,
1 keer raden waarom

Nico_the_Sparrow | 15-04-21 | 18:41

Hij staat gewoon op de kieslijst van D66, dus als de nieuwe D66 ministers doorschuiven naar het kabinet, mag hij als eerste zeggen of hij die open plek wil innemen. En daarna elke keer dat iemand uit de D66 fractie uit de kamer stapt, krijgt hij weer opnieuw die keuze.

Dus even wachten totdat de storm is gaan liggen, en na de zomer als het nieuwe kabinet aantreedt, weer terug. Kan lekker tijdens de media-storm over het nieuwe kabinet.

Of ben ik nu weer eens te cynisch?

SkepticalRealist | 15-04-21 | 18:30 | 4

@ZOMG | 15-04-21 | 18:45: het ontslag kun je niet intrekken. Maar je krijgt later wel de gelegenheid om opnieuw plaats te nemen.

Iets hoger, in artikel W1, wordt de opvolging geregeld. Ik zie daar geen exclusie van mensen die ontslag hebben genomen, afgezien van degene die vervangen wordt.

Heeft Otten in de Eerste Kamer niet zoiets uigehaald: eerst in de kamer, daarna eruit, en daarna weer er terug in. Of in ieder geval werd het als mogelijk scenario gezien.

SkepticalRealist | 15-04-21 | 19:10

@SkepticalRealist | 15-04-21 | 19:10: Ik betwijfel of het zo werkt en kan ook geen voorbeelden uit het verleden vinden. Wel dat kamerleden die weg waren bij een volgende verkiezing weer opnieuw op de lijst zijn gezet (en gekozen).

Ik denk niet dat D66 zo stom zal zijn om Sidney weer opnieuw op de lijst te zetten.

ZOMG | 15-04-21 | 19:39
▼ 1 antwoord verborgen

Wat is dat toch altijd met die juristen en kleine jongetjes? Leren ze dat op de juristenschool ofzo?

VanBukkem | 15-04-21 | 18:29 | 3

Deze man discrimineert op leeftijd en ‘geslacht’. Maar er zijn gelukkig ook vrouwelijke juristen.

RickTheDick | 15-04-21 | 18:36

Nee, dat komt al bij Latijn en Grieks op het gymnasium aan de orde.

L.E. Raar | 15-04-21 | 19:01

@L.E. Raar | 15-04-21 | 19:01: dan heb ik niet opgelet, ik vond legioenen die de boel sloopten en phalanxen die Perzen spiesden ruiger. Juristen met liefde voor kleine jongetjes... tja..... die heb ik wel meer gehoord en gezien.... van horen zeggen en zo..... van de poetsvrouwen van de rechtbanken en hoven (en zo).... Er is vaak meer bekend dan dat er bekend is. hahaha

nobodiesunmighty | 15-04-21 | 19:08

Managers, Ambtenaren en Economen.
De parasieten van onze Maatschappij en tijd.

Godderwrake | 15-04-21 | 18:29

Slechte verliezer die Sidney, beetje de vijand erbij betrekken met je laatste tweet. Valse nicht dekt niet de lading. Maar je verwacht ook niet beter van een D66-er. Bye bye!

Hollandse_blauwe | 15-04-21 | 18:29 | 1

Die tweet is drie jaar oud ...

oldandwise | 15-04-21 | 18:31

Die haat naar rechts ook..
Deze kan direct naar the hall of suckles.
Al zijn eigen tekortkomingen reflecteren op rechts. Afleiding creëren that is.. Kijk de tweets er maar op na.

NiCeY | 15-04-21 | 18:29

Zo Nederlands dit hypocriete volksgericht; iedereen en z'n moeder weet al 1000 jaar dat oude maar ook jonge hosmo's lekker vrij zijn in hun seks. Ubersaaie heterosensuele rukkers op gladde voorbibsjes moeten hun leven doorgaans naast een kortharig kreng met 2 lelijke kinderen op de bank doorbrengen. Zou daar de kift zitten? Mensen die een 'openbare functie' bekleden worden ineens heilig verklaard. Mens-zijn of fouten maken is verboten. Dan krijg je technocraten als Balkenende en Rutte aan het roer. De heer Smeets mag dan een moreel verheven jankerd zijn, wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Het calvinisme is nooit weggeweest, het heeft zich gesplitst in de moreel verontwaardigden ter linker en de moreel verontwaardigden ter rechter zijde.

Axelvon | 15-04-21 | 18:29 | 7

U plast zittend neem ik aan?

JesseGatsie | 15-04-21 | 19:08

Dan worden ze toch juist niet heilig verklaart of hoe zit dat?

Acar_ketimun | 15-04-21 | 19:08

Stel dat een 40 jarige kerel eens een 16 jarig meisje van facebook aanduwt. Ik denk dat uw reactie dan toch pietsje anders zou zijn.

Vanilla | 15-04-21 | 19:20
▼ 4 antwoorden verborgen

Brr smeerlap

gristen | 15-04-21 | 18:29

Hé Smeets, voor 17 doezoe laat ik m’n piepelientje zien.

Ruimedenker | 15-04-21 | 18:28

Goed gereedschap hangt onder een afdakje, maar wie dan dat colbertje wel heeft geadviseerd? Ik citeer John Wick: One buttons or two? JW: one.

Wat ik dan denk: In case they might think I 've got a pistol in my pocket.

RGW: one down. Let's do it again! Or are you just happy to see me?

Ergens is Sydney Smeets de Kouthar Bouchalikht van D66, maar dan metzonder zelfreinigend vermogen.

Want een heaumeau en zo. Op een oude herenfiets.

Hetkanverkeren | 15-04-21 | 18:28

Vreemd dat je als advocaat niet weet dat dit niet helemaal de bedoeling is.
En begrijpt waarom.

Hij werkt nog bij Spong.
www.spongadvocaten.nl/advocaten/smeet...
Jammer voor Spong.

kloopindeslootjijook | 15-04-21 | 18:28 | 3

Het mag. De bedoeling bepaal je zelf.

Makanin | 15-04-21 | 18:30

Overigens;
www.spongadvocaten.nl/persbericht-nav...
"Het openbaar ministerie wil de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) niet verder strafrechtelijk vervolgen.

Gerard Spong en Emile van Reydt, de advocaten die in 2017 de vervolging van de NAM afdwongen, delen die verbazing over de motivering van het ingediende bewilligingsverzoek. "

kloopindeslootjijook | 15-04-21 | 18:32

hoezo? hij kan toch best een goede advocaat zijn?
Enige probleem is zijn onvermogen om zijn sexuele geaardheid in goede maatschappelijke banen te leiden, zonder schade voor anderen. Wat nu gebeurt, is namelijk ook schadelijk. Staat los van de individuele gevallen die mogelijk beschadigt zijn. Hij heeft prioriteringen gesteld in de afgelopen jaren, waarvan hij weet dat ze problemen kunnen gaan opleveren. Vooral, alles wat je op internet zet is bekend, zelfs hier. Hoe dan ook. Niet handig...

nobodiesunmighty | 15-04-21 | 19:13

Wat doen minderjarigen op Grindr trouwens? Of is dat niet uitsluitend voor een volwassen publiek?

kleybeuker | 15-04-21 | 18:28 | 1

16 jaar is niet minderjarig.
Trouwens, je moet ze de kost geven die geen maagd zijn met hun zestien.

miko | 15-04-21 | 18:40

Wat heeft die Sidney een raar peervormig figuur. Dacht dat dat alleen bij bepaalde vrouwen voorkwam.

pibasso | 15-04-21 | 18:26 | 4

Hij had anders vrij snel de omvang van die andere griezel, Timmerfrans gehad. Het is een natuurlijk verloop.

Joffri | 15-04-21 | 18:29

Ik zag in die foto ook een wat vreemd overkomende verhouding tav zijn lichaam. Kan hij niets aan doen, maar is wel zo.

Waar hij wel wat aan kan doen, daar is hij nu voor uit de fractie gezet.

Nuuk | 15-04-21 | 18:30

Kostuum met iets te weinig buikruimte.. Bepaald niet flatteus zeg maar...

Croisantneuf | 15-04-21 | 18:37
▼ 1 antwoord verborgen

Die heks heeft het wel iedere keer over "mijn partij".
Daarmee zegt ze al genoeg.

Arnold Layne | 15-04-21 | 18:25

Q-anon groepje: “Kaag duldt geen competitie”. Hehe, de wappies zijn in elk geval consistent op dit vlak.

Hasj_en_Wietje | 15-04-21 | 18:25

Walgelijk woke figuur. Op Twitter teveel deugen. Dit komt niet als verrassing

fubarmf | 15-04-21 | 18:25

Wat nu?
Een indiaan, een bouwvakker, een politieagent, een cowboy of een matroos?

Ruimedenker | 15-04-21 | 18:24

Wat heeft ie nou precies verkeerd gedaan? Neuken mag vanaf 16 toch? Raarrrr

Makanin | 15-04-21 | 18:24 | 11

@sjef-van-iekel | 15-04-21 | 18:52: hier begon het mee;

Ik heb minstens 10 jongens op Twitter gezien waarmee Smeets contact heeft gezocht, waaronder ikzelf (op mijn 15e met een andere @)

sjef-van-iekel | 15-04-21 | 18:55

@miko | 15-04-21 | 18:51:
Nog zo'n goedpratert, met een stukje victim blaming erbij.
Sidney is een pedo, en vertoont bijzonder ongewenst gedrag, actieve jager op de jongst mogelijke jongens en liefst zelfs nog jonger.

En wat doe jij? Jij gaat miepen over het 'boehoehoe slachtoffer'.

Bah. Fouter dan fout.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 18:59

Heb je hiervoor speciaal een account aangemakt sitnie?

Nuchternederland | 15-04-21 | 19:41
▼ 8 antwoorden verborgen

Zo hoeft Kaag niet meer te reageren. Al iemand geroepen "moedig" persoonlijk drama of iets in die trant.

dedwarsligger | 15-04-21 | 18:23

Levert hem 6 maanden wachtgeld op.

Wat mij betreft het volgende schandaal!
De Kamer moet die regeling nu eens ECHT gaan aanpakken!

Roos | 15-04-21 | 18:23

Smeets terug als 1-mans fractie: PP (vul zelf maar in)....

Whisper | 15-04-21 | 18:23 | 1

Padjepeeër.

Snake | 15-04-21 | 18:29

Dat pak heeft hij vast gepikt van 1 van zijn koorknaapjes.

Badoer | 15-04-21 | 18:23

Het is moeilijk moraliseren als je bekend staat als op hol geslagen testosteronstier.

RickTheDick | 15-04-21 | 18:22

Een nou die enorme lul nog uit de orde van advocaten flikkeren. Opgeruimd staat netjes, lul.

Ingpe | 15-04-21 | 18:22 | 2

Hoe weet u of Smeets een enorm geslacht heeft ? Was u die 15 jarige?

oldandwise | 15-04-21 | 18:25

Blijft hij gewoon doorgaan, alleen met 'juridisch adviseur' op zijn kaartje. Alleen gaan de uurtarieven omlaag.

ole guapa | 15-04-21 | 18:42

Dat is één. Nog 149 te gaan.

porto | 15-04-21 | 18:22

Scheelt Kaag c.s. weer een hoop onderzoekswerk.
Het devies is: Niks doen. Afwachten op de volgende openbaring alvorens weer een onderzoek aan te kondigen.

Whisper | 15-04-21 | 18:22

Kuzu neukt een stagiair en blijft gewoon zitten. Zo kan het ook.

_pacman_ | 15-04-21 | 18:21 | 4

Ach, Pechthold neukte zich suf en zette druk om de zaak er uit te laten zuigen toen zijn ballonetje geknapt was. En heeft dat zijn carriere in de weg gestaan? Andre Hazes was ook een kleuterneuker en er worden zelfs concerten ter ere van hem gehouden. dan vind ik deze kerel nog meevallen.

miko | 15-04-21 | 18:27

Kees V neukte er meerdere maar dat werd niet zo uitgediept.
Poosje stil liggen en gewoon blijven zitten.

likdoorn | 15-04-21 | 18:29

@likdoorn | 15-04-21 | 18:29:
Kees V. een stagiaire ,.. als dat geen verschil van machtsverhouding is.
En Sylvana Siemons zat vroeger in de prostitutie, neukte rijke blanke mannen voor geld,.... bah bah....

miko | 15-04-21 | 18:34
▼ 1 antwoord verborgen

Gatver. Meer kan ik er niet over zeggen.

Koning_van_de_BBQ | 15-04-21 | 18:21

Dat is weer een smeerbeer minder.

Suncatcher | 15-04-21 | 18:21

Toedeledoki!

Wijze uit het Oosten | 15-04-21 | 18:21 | 1

Hij speelde graag een spelletje Stiften met de jongetjes..

Ilyrm | 15-04-21 | 18:53

Goedzo. Wegwezen perverd.

Mac The Ripper | 15-04-21 | 18:20 | 1

Pervert schrijf je met de T van tepelklemmen.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 18:22

Hij is vertrokken bij D666. Maar niets houdt hem tegen in de Kamer te blijven.

Partij van Diversiteit, iemand? Er zit al een partij die het prima vind om met meisjes van 12 te trouwen, en in de landen waar de betreffende ideologie van liefde belangrijk is hebben ze ook een traditie van bijv. 'dansjongens' wegens dat de meisjes allemaal decent getrouwd zijn en je wilt toch wat. Dus ik zie kansen voor dit pijpenstrootje

Valse_nootjes | 15-04-21 | 18:20 | 4

Daarom heb ik, na overleg met Sigrid Kaag, de Kamervoorzitter laten weten dat ik per direct mijn zetel ter beschikking stel en terugtreed als Kamerlid.

Zoethoudertje | 15-04-21 | 18:25

@Zoethoudertje | 15-04-21 | 18:25:
Hij ziet zichzelf als het grootste slachtoffer.
Jammer dat hij zijn zetel niet houdt, zodat iedereen kan blijven zien wat voor soort volk er in de D66-fractie zit.

obominotie | 15-04-21 | 18:30

Is een bij-effect van islamitische polygamie: elke keer als een moslimman 4 vrouwen trouwt, dan blijven er 3 single mannen over. Die dan op zoek moeten naar een manier om hun frustraties te uiten. Erg handig voor politieke leiders die graag oorlogje spelen.

DutchLion33 | 15-04-21 | 18:38
▼ 1 antwoord verborgen

Die kan zijn kamerlid voortaan in zijn broek houden.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 18:20 | 1

hahaha

swassannuf | 15-04-21 | 18:25

Zo te zien heeft-ie dat pak zo'n 20 kilo geleden gekocht.

Yakuma | 15-04-21 | 18:20 | 2

Dat was ook het eerste wat mij opviel idd. Voor 600,- per uur kun je toch een goed zittend pak veroorloven zou je denken. Weet alleen niet wat al die poppers kosten die Smeets er doorheen jaagt.

_pacman_ | 15-04-21 | 18:23

Spiermassa!

Student | 15-04-21 | 18:31

Wachtgeld krijg je toch pas na een paar weken Kamerlid te zijn?

beldewouten | 15-04-21 | 18:19 | 4

Na twee fantastische weken.

Hupkeneuke | 15-04-21 | 18:21

Ah. Na 3 maanden krijg je langer wachtgeld. Smeets mag een half jaar gratis sjorren.

beldewouten | 15-04-21 | 18:24
-weggejorist-
dirac | 15-04-21 | 18:25
▼ 1 antwoord verborgen

Heeft hij z'n Twitter al geüpdatet met "Functie Elders"?

De Badtegelzetter | 15-04-21 | 18:19 | 1

Gaat waarschijnlijk voor 'n baan bij "jeukzorg" .

regenbuit | 15-04-21 | 18:24

Van lurken aan een minderjarige knakworst naar lurken aan de overheidstiet.

Broekpaling_bezitter | 15-04-21 | 18:19

Maar weg met een flinke zak met geld voor de komende 5 jaar

dis | 15-04-21 | 18:19 | 2

Bron?

De Badtegelzetter | 15-04-21 | 18:20

Wachtgeld, maar dat zal geen vijf jaar zijn.

miko | 15-04-21 | 18:24

Een vluggertje.

Ruimedenker | 15-04-21 | 18:19 | 1

Het was fijn (?), bedankt, tot ziens!

Isan | 15-04-21 | 18:27

D66 is toch de seks partij, tenminste als je de verhalen over Kees.V en Alexander penthouse mag geloven.
De sofa in de fractie kamer schijnt volgens de geruchten uit de achterkamer ook niet fris te ruiken.

likdoorn | 15-04-21 | 18:18

Smeets; functie elders.

DerkArie-ut-de-Achte | 15-04-21 | 18:18 | 4

@Joffri | 15-04-21 | 18:20: dat ligt er maar net aan in welke kringen je verkeerd.

Misschien wordt hij wel de volgende paus.

frickY | 15-04-21 | 18:23

@Joffri | 15-04-21 | 18:20: of een positie bij het OM of de rechterlijke macht. Daar is het dacht ik een pre.

obominotie | 15-04-21 | 18:39
▼ 1 antwoord verborgen

Kan die weer lekker zn gang gaan

jeroen020 | 15-04-21 | 18:17 | 3

De deken zal dit heus niet voorbij laten gaan. Mag hopen dat zij achter z'n titel zullen gaan. Smeerpijperij.

De Badtegelzetter | 15-04-21 | 18:19

@De Badtegelzetter | 15-04-21 | 18:19:
Het gebeurt onder de deken

Hemmenaar7 | 15-04-21 | 18:21


Jammer dat hij zo vlot gaat. Ik had liever dat het een stinkende etterende wond werd!

Ouwe Jood | 15-04-21 | 18:17 | 1

Misschien kiest hij eieren voor zijn geld voordat de hele beerput open gaat. Wie weet wat er in de donkere bossages nog schuilgaat.

cheops | 15-04-21 | 18:49

Lekker uitgekookt onder het coronadebat.

SailingDuck | 15-04-21 | 18:17

Viezerik. Good Riddance.

darmflora | 15-04-21 | 18:17

Ben benieuwd wat D66 met het onderzoek doet.

Butchijo | 15-04-21 | 18:17 | 1

D66 zit vol met dat soort lui.

darmflora | 15-04-21 | 18:18

Eén viezerik minder in het parlement.
One down, many more to go.

L.E. Raar | 15-04-21 | 18:17

One out.....

dis | 15-04-21 | 18:16

Wut, wachtgeld?

Wiezewalakristalix | 15-04-21 | 18:16 | 2

Uiteraard. 5, zegge vijf hele jaren een kamersalaris voor het presteren van.. van... helemaal niks dus. Ja, hooguit de prestatie om er als eerste uit te liggen deze ronde

Kopieerapparaat | 15-04-21 | 18:20

Kortst zittende kamerlid ooit?

Eduardo- | 15-04-21 | 18:16 | 12

@Bataafje | 15-04-21 | 18:26:
GroenLinks terroristen en facilitanten. Pormes, Duijvendak en Moslimbroeder Kauthar bijvoorbeeld.

Graaisnaaiert | 15-04-21 | 18:36

@Bataafje | 15-04-21 | 18:26:
PVV brievenbuspissers en cuckold mannetjes. Het CDA zal wel menig kinderneuker onder zich hebben maar na goed gristelijk gebruik houden ze dat onder elkaar.

miko | 15-04-21 | 18:38
▼ 9 antwoorden verborgen

Nog ff paar maanden wachtgeld waarschijnlijk

Dreeke | 15-04-21 | 18:16 | 1

Maanden? Is de inzet meestal niet jaren?

Acar_ketimun | 15-04-21 | 18:50

Enkele reis Zweden. Met z'n zaad.
Ennu... misschien kunnen Ollongren en de haren meerijden/varen.

Organische evolutie | 15-04-21 | 18:16

Wat krijgen we ervoor terug? Vraag ik tegenwoordig angstig...

MondKapper | 15-04-21 | 18:16 | 6

@Tashtego | 15-04-21 | 18:21:
Zal het even opzoeken.. misschien wel alsnog 'een breed gedragen' welkomst-manifestatie met spandoekje #beukbovenpedo

MondKapper | 15-04-21 | 18:27

Een deuger/ster in elk geval, hoeft verder niets te kunnen

Tobi | 15-04-21 | 19:50
▼ 3 antwoorden verborgen

Jammer, als ie was blijven zitten had ie meer stront uitgesmeerd over D66.

Deze vieze man krijgt gewoon een functie elders.

Brabeaulander | 15-04-21 | 18:16 | 1

Arme Pieter, moet hij met deze pedo samen gaan werken..

Ilyrm | 15-04-21 | 18:48

Ok, doei.

Parsons | 15-04-21 | 18:16

Horen we nooit meer wat van in de politiek, domme man

Ruud5 | 15-04-21 | 18:15

Smeerpijper.

Rest In Privacy | 15-04-21 | 18:15 | 1

De pijper is hem gesmeerd.

Roze_bril_drager | 15-04-21 | 18:16

Het waren drie fantastische dagen.

Nu gaat hij jongetjes die net uit de kast zijn gekomen begeleiden.

Joffri | 15-04-21 | 18:15

Op naar het volgende baantje in de jeugdzorg.

born2killn00bs | 15-04-21 | 18:15 | 1

Zo'n viespeuk lijkt het me inderdaad. Kijk eens even naar dat postuur: veel te dikke middel met te klein jasje. Manboobs en een flinke vetschort. Zijn benen lijken wel oedeem te hebben. Heel viezig ventje.
En dan die blik in de ogen, gatver. Wachtend op z'n prooi de ruimte afscannend naar nieuw jong vlees. Nieuw vlees dat hij als satéetjes aan z'n stokje kan rijgen. En dan is de Tweede Kamer een mooie opstap. Sigrid heeft al een positie klaarliggen. Eerst even laten afkoelen en dan met wachtgeld erop na de zomer instromen bij een of andere jeugdzorginstelling voor kwetsbare jongens van net geen 18, dat werk. Even bij de directeur op de kamer komen voor een goed gesprek.
"Ook achter het randje, Edgar!"

Bakkeleures | 16-04-21 | 07:54

Und Von Drimmelen?

Verderkijkert | 15-04-21 | 18:15 | 1

Vrijgesproken en een kartelbaantje gekregen.

Acar_ketimun | 15-04-21 | 18:49

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl