achtergrond

Geenstijl

LIVE. OM eist meer meer straf in Wildersproces

Maar eerst gaan ze nog even zeggen waarom

Begin maar eindelijk eens met het aanpakken van al die criminele Marokkanen die onze zwembaden en straten onveilig maken ipv een gekozen volksvertegenwoordiger jarenlang te vervolgen in een lafhartig politiek proces! Het @Het_OM is totaal verziekt. #Wildersgate #Wilders #minder

OM hoger beroep
OM hoger beroep
@OM_hogerberoep

Om 9:30 uur beginnen de advocaten-generaal aan hun verhaal, het requisitoir, in de strafzaak Wilders. De verwachting is dat zij aan het einde van de dag of morgen met de strafeis komen. Het requisitoir wordt meteen na het uitspreken van de eis gepubliceerd op de site van het OM.

1.3K
Reply

Het Openbaar Ministerie, dat tegen de rechter heeft gelogen over de bemoeienis van Ivo Opstelten met het besluit om Geert Wilders te vervolgen, gaat vandaag aan de rechter vertellen waarom Geert Wilders vervolgd moet worden. Het OM heeft al vaker met dit bijltje gedreigd gehakt en gaat vandaag dus weer op zoek naar een zwembad vol argumenten waarom Marokkanen een ras zijn en toespraken zoals die van Geert Wilders geen recht van leven hebben in een fatsoenlijke samenleving. Het OM heeft deze video al laten zien en betoogt dat Wilders zijn toespraak expres hield. Wat zo is natuurlijk. Het is ons in ieder geval nog nooit gebeurd dat we ergens de weg niet wisten en opeens voor een zaaltje vol half debiel klapvee stonden te vragen of we moesten regelen dat er meer of minder Marokkanen in Nederland zijn. Livetweets van @TobiasdenHartog na de breek.
UPDATE: Morgen verder, dan volgt de eis.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.