achtergrond

Geenstijl

"Behandeling Hakim K. doorslaand succes"

Verkrachter NDSM-werf al vanaf 9de levensjaar kutmarokkaan

Yo, we doen even een copy/paste van AT5. Want we zitten zo ontzettend met ons hoofd op bureau te bonken dat tiepen er ff niet van komt. Prettige dag verder, in die lieve stad. Ook namens Rob & Jan.

====

Al jong in aanraking met politie
De verdachte kent een langdurige hulpverleningsgeschiedenis en is behandeld bij verschillende instellingen. Hij kwam op 9-jarige leeftijd voor het eerst in aanraking met de politie. Op zijn twaalfde pleegde hij voor het eerst een diefstal met geweld. De nu 27-jarige man is sinds 2010 zes keer veroordeeld voor het plegen van openlijk geweld en een poging tot plofkraak

Onbekend slachtoffer
Hakim K. verkrachtte op Eerste Kerstdag in 2013, in zijn proeftijd van een eerdere straf, een vrouw die op dat moment op de fiets zat. Toen het slachtoffer in de gaten kreeg dat ze werd gevolgd, sprong ze van haar fiets. Ze sloeg op de vlucht, maar K. rende achter haar aan en sleurde het slachtoffer de bosjes in, waar ze werd verkracht. Hij kende zijn slachtoffer niet. 

Vriendin en moeder mishandeld
Twee dagen later mishandelde Hakim K. zijn (zwangere - red) vriendin door haar luchtpijp dicht te knijpen. Hij vergreep zich ook aan haar moeder door haar met gebalde vuist op haar rug te slaan en tegen haar linkerbeen te schoppen, waar ze een prothese heeft. In een deur in de woning constateerden agenten vier gaten, waaruit kan worden opgemaakt dat de man de deur vernielde. 

Gevoelens van angst en onveiligheid
De rechtbank veroordeelde Hakim K. in 2015 en stelde dat hij 'op grove wijze inbreuk heeft gemaakt op de lichamelijke en psychische integriteit' van de vrouw die hij verkrachtte. Volgens de rechter droeg de verdachte door zijn handelen 'sterk bij aan in de samenleving heersende gevoelens van angst en onveiligheid voor gewelddadige verkrachtingen.'

Opgepakte tbs'er NDSM heeft lang strafblad en verkrachtte in 2013 al vrouw in Noord

Vooruit, deze dan nog even uit Het Parool

In september 2016 is de man veroordeeld tot een celstraf en tbs wegens een zedendelict. Hij verbleef op 12 april, de dag van het incident, in een instelling voor begeleid wonen, waarbij hij ook de vrijheid had om naar buiten te gaan. (Het Parool)

*bonkt verder*

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Feynman en/of Feiten – Kinderrechten

Hoe vaak moeten kinderen onze naïviteit en experimenten nog dulden?

@Feynman | 23-03-24 | 19:01 | 203 reacties

Feynman en/of Feiten – Omarm de haat

Je kunt een kind wel uit de oorlog halen, maar hoe haal je een oorlog uit een kind?

@Feynman | 16-03-24 | 19:33 | 169 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.