achtergrond

Geenstijl

Scheveningen en Prinsengrachtconcert doelwit IS

Nu even niet wegkijken, heren en dames personen politici. Vrolijk verhaaltje in de Telebelg dat opent met de zin: "Nederlanders moeten alert zijn op terroristen." No shit. Infiltrant "Mark" doet wat politie en veiligheidsdiensten niet doen: actief jihadisten opsporen in versleutelde Telegram-groepjes. Hoewel: de politie zet vanaf september liefst zes onlinespeurneuzen in en kondigt dat ook doodleuk aan, zodat alle hakbarrende humorlozen alvast weten wie het nieuwe lid 'Donutlover88' toch is. 'Spitten in besloten groepen' gaat in ieder geval niet gebeuren en dus schieten we er al met al weer geen reet mee op. Anyway, een paar vondsten van spion "Mark", erg toepasselijk opgesomd met bullets:

Niet alleen Utrecht was doelwit van IS, ook werd er gesproken om een aanslag te plegen tijdens het vuurwerkfestival in Scheveningen en het Prinsengrachtconcert in Amsterdam.

Op het Nederlandse kanaal K-nieuws verscheen een filmpje over wat een man allemaal kan uitrichten met een keukenmes. Waar de slagaders lopen enzo.

Namen van Nederlanders als Raoul A., bekeerling Keith Rienksma (van het nog steeds actieve haathuis ****El Tawheed in Amsterdam) en de kwetsbare gamer worden genoemd in de groepen.

Een handleiding voor het maken van een atoombom.

Tot slot verwijzen we nog even naar Harald, hier en hier, en wijzen we op de belangrijkste wijsheid uit het koningslied: hou je veilig!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.