achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Aangifte tegen Rico Verhoeven wegens BEDREIGING

OP JE KNIEËN

Wat is die Rico toch een lieve jongen, hè? Rico Verhoeven, 's lands favoriete Marokkanenmepper. De ruwe-bolster-blanke-pit des Vaderlandsch die door figuren als Humberto Tan is opgepijpt tot ideale schoonzoon en bovendien veelbelovend Hollywood-acteur komt nu toch ineens een stuk minder sympathiek in het nieuws. Oud-zakenpartner Tibor Koppers, waarmee Rico de mislukte onderneming High End Nutrition runde, klaagt Verhoeven aan wegens bedreiging in vereniging.

Het zou zijn misgegaan achter de schermen van een gevecht in het Tropenmuseum in Amsterdam. Er werd geruziet over de 750.000 euro schuld die het faillissement van High End Nutrition opleverde. "Het was extreem onaangenaam. Een nachtmerrie. Rico heeft mij met een ijskoude blik en agressie bejegend. Ik ben extreem geschrokken. Karim zei: wij zijn nog niet klaar met jou. En Rico zei: op je knieën en excuses aanbieden!"
UPDATE 12 juni: OM gaat niet vervolgen. "Er komt geen vervolging, het gaat om een niet-strafbare vorm van bedreiging"

Nou, dat valt ons wel tegen van die jongen. Dat van die knieën is wel kinky, maar verder natuurlijk niet mals. Rico's manager Erja vindt het allemaal onzin. "Dit is iemand die bewust de media benadert om over de rug van Rico de media te zoeken om zijn blazoen proberen schoon te vegen. Wij zullen met onze advocaat overleggen of wij in deze ook stappen tegen deze man moeten ondernemen."

We zijn erg benieuwd naar de uitkomst van deze bitchfight en of het invloed zal hebben op Rico's werkzaamheden als VVD-influencer.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.