achtergrond

Geenstijl

""""Komende jaren"""" veel ellende op het spoor

K O M E N D E J A R E N

2014: "Veel overlast verwacht door spoorwerkzaamheden deze zomer."

2016: "Treinreizigers zullen overdag meer overlast krijgen van werkzaamheden aan het spoor."

2017: "Spoorbeheerder ProRail werkt van juni tot eind augustus op veertig plekken aan vernieuwing en onderhoud van het spoor, waardoor op meerdere trajecten treinen uitvallen."

2018: "Treinreizigers krijgen de komende maanden te kampen met uitgebreide werkzaamheden aan het spoor. Reizigers moeten rekening houden met flink veel oponthoud, doordat treinen niet rijden."

2019: "Spoorchaos Randstad door werkzaamheden Leiden, treinreizigers vallen flauw"

2020: "ProRail en NS: opnieuw wekenlange spoorhinder Randstad. Treinreizigers in de Randstad kunnen vanaf zaterdag hun borst nat maken."

2022: "Treinreizigers die het afgelopen jaar al mopperden over het verloop van hun reis, staan volgend jaar opnieuw kommer en kwel op het spoor te wachten."

2023: "Dat we de komende jaren fors meer gaan betalen voor de trein, dat wisten we. Maar er is nog meer slecht nieuws voor de treinreiziger: er zullen meer vertragingen zijn en je aansluiting is waarschijnlijk beroerder."

2024: "Treinreizigers moeten de komende jaren rekening houden met veel hinder door werkzaamheden, ook buiten vakanties en weekend."

Doe rustig aan hoor. We wachten hier wel

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.