achtergrond

Geenstijl

BERGKAMP, BERGKAMP kijken in Het StamCafé

Nee, die andere... Vera is morgen weer.

Tegenwoordig gruwelt u van de naam Bergkamp, wegens exemplarisch voor de totaalrot in De Staat van Het Land, de stinkende perfide bestuurscultuur, en de abjecte ambtenarocratie die dit land geworden is, na 12 jaar middle management VVD66. Maar.

Er was een tijd dat iemand met die naam op handen werd gedragen. Hij heette Dennis, hij zag eruit als een DA-drogist uit Kudelstaart, en hij kon fantastisch voetballen. Bergkamp speelde bij Het Ajax van de Godenzonen Gloriedagen, toen ze daar nog gewoon elk jaar Herbstmeister werden. Nu ja, ongeveer dit wat Ons Mosterd onlangs nog schreef (*Toegegeven, Ajax is ook wel heel slecht. Schreuder snapt er niks van, Pasveer is gewoon weer de middelmatige keeper die hij tussen 2003 en 2021 ook al was, Blind is zo traag als dikke stront, Bassey kan niet opbouwen, Tadic is al maanden gruwelijk uit vorm, Bergwijn dito, Timber zit kennelijk met z'n kop al bij het WK, Rensch is het gewoon nog niet, Berghuis krijgt weer die nare trekjes, Sánchez is een leuke speler voor Willem II, Álvarez loopt rond met het schuim op de bek en zo kunnen we nog wel even doorgaan.) *

Maar toen maar toen maar toen (1995) ging Bergkamp naar Arsenal, en werd daar de Voorzitter Van De Aanval. De Johannes Vermeer van de Zestien Meter, De Rembrandt van de Voorhoede, de Caravaggio van de hattrick & de maker van de goeiste goal in de Premier League ooitever. 22:00 uur intunen op Andere Tijden Sport.

Nou ja, dit dus

Die maar doen dan?

Die maar doen dan?

Ah, het is nu een genre. EN TERECHT

Fijn vierluikje weer van Sander

Dennis heeft 67 pagina's in beeldbank ANP Photo

Dennis heeft 67 pagina's in beeldbank ANP Photo

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.