achtergrond

Geenstijl

Revvdolutie! Rutte-fan Onno Hoes VERLIEST voorzittersverkiezing van Eric Wetzels

En dik ook

Ik wens je heel veel succes Eric en dank natuurlijk iedereen die de moeite heeft genomen om te gaan stemmen, chapeau voor onze partij!

Eric Wetzels
Eric Wetzels
@EricWetzels

DANK JULLIE WEL!!! Het is ons gelukt. Met jullie enthousiasme, steun en ideeën gaan we aan de slag om onze partij verder te brengen. Prachtig om de hoge opkomst te zien. Onze partij bruist en leeft! Nu begint het echte werk voor ons allemaal!

Image
171
Reply

Mene mene tekel ufarsin. De vvd heeft een nieuwe voorzitter gekozen en de winnaar is niet Onno Hoes (bekend van tv). De winnaar is Eric Wetzels, de man die ervoor pleit dat de vvd weer een politieke partij wordt in plaats van een tassendragend Instagramaccount van de Langstzittende Premier van Nederland. Hoes was de officiële kandidaat van het hoofdbestuur (lees: de kandidaat van Mark Rutte) en schaarde zich in de campagne openlijk achter de MinPres, Sophie Hermans en de rest van de partijtop. Blijkbaar is de gewone vvd'er, net als de gewone Nederlander, daar helemaal klaar mee. Vvd weer voor de vvd'ers! Alle fopliberalen terug naar hun eigen Torentje!

BOM ONDER DE PARTIJ

Jammer. De. Bammer.

Jammer. De. Bammer.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.