achtergrond

Geenstijl

Hardop lachen om "profiel" van Stas Omvolking Eric van der Burg in systeemkrant AD.nl

Daags na idioot decreet van asielstas een invoelend joeman interest stukkie - JEEE

Er ging dit weekend een foto rond van meneer die een andere meneer op de Amsterdam Pride aan het rimmen was. Dat was een hoax. Wat wel echt is, is dit "profiel" in het AD over asielstas Eric van der Burg. Lebber lebber lebber.

U komt bijna van alles te weten over De Staatssecretaris van Omvolkingszaken, dat hij niet drinkt, dat hij dol is op smurfen, dat hij dapper ende moedig terugkwam van reces vakantie om Ter Apel op te lossen, dat hij cola light drinkt, dat hij lid werd van de VVD door de Molukse treinkaping (was toch echt het CDA die het bevel gaf - red) dat hij opgroeide in Amsterdam Zuid-Oost en Oosterwolde (FRL) dat zijn ouders gescheiden zijn, dat hij zelf gescheiden is, dat hij zoveel energie heeft, dat hij een loopband op z'n werkkamer had, dat hij nog steeds excuses moet maken aan Sylvana Simons, dat iedereen trouwens nog excuses moet maken aan Sylvana Simons. En hij eet bitterballen!

Wat een held is het ook

Wat een held is het ook

In het AD "profiel" niets over Het Waarom van de  Asielcrisis. Daarom leggen we het nog 1 x uit. Het gaat niet om Vluchtelingen. Het gaat niet om Vergrijzing. Het gaat niet om Diversiteit. Het gaat niet om Medemenselijkheid. Het gaat niet om Solidariteit. Het gaat niet om Mensen Helpen.

Het gaat om VNO-NCW die als de dood zijn dat ze straks 15, 16, 17, 18, 19, of 20 euro per uur moeten gaat betalen, en het gaat om de NVM die als de dood zijn dat huizen onder de drie ton weggaan. Het gaat om vette contracten met witgoed- en linnenboeren. Ter Apel = mensenhandel.

Hee Wiebes, weet je nog wat leux?

Hee Wiebes, weet je nog wat leux?

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

ASIELCRISIS! 295 TEVEEL in Ter Apel

Formerende partijen roepen ASIELCRISIS uit - Eric van der Burg geeft opgestapte COA-baas Ter Apel trap na - Instroom gewoon weer "ONGEVEER 900" - Nieuw record voor Ter Apel - Enge Mannetjes, overal

@Pritt Stift | 23-04-24 | 08:00 | 287 reacties

RECORD! 262 ericvanderburgers TEVEEL in Ter Apel

StasJenV slaat Nederlandse woningzoekende weer eens op de bek

@Pritt Stift | 04-04-24 | 19:00 | 195 reacties

GeenStijl schiet radeloos RTV Noord te hulp

Sympathieke regiozender weet het ook niet meer... WIJ WEL

@Pritt Stift | 18-03-24 | 14:59 | 195 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.