achtergrond

Geenstijl

Tabee. Julo uitzwaaien in Het StamCafé

Dahaag

Zeau. Nog 2 uur en dan is het alweer augustus. De Ergste Maand van Alle Maanden. Er is helemaal niemand meer. Voetbal afgelopen, fietsen afgelopen. Alle ambtenaren hebben hun Haagse cubicle verplaatst naar een gated community in Zuid-Frankrijk. Rijkspagina over De Asielinstroomcrisis wordt niet meer bijgehouden. Herhalingen overal, stomme zomercolumnisten in de couranten, nog stommere zomerrubrieken met stomme tips in de zomercouranten. WESPEN!!!!1! GeenStijl dat de stomste linktips in een topic keilt. Maar gelukkig hebben we ENORME OPHEF over een foto van Mark Rutte op een terras met een onbekend meneer en een asbak, en gelukkig nóg een oorlog in Europa. Spannend man!

Foto du Jour: Chloe Kelly

Foto du Jour: Chloe Kelly

Foto du Jour: Asbak

Verzetslaan, dat is bij de Mac/KFC

Hulp gevraagd! Zwerfinator is deze bolderkar kwijt. Stond een uur geleden nog op de Verzetslaan in Purmerend, maar terwijl Zwerfinator zwerfafvalonderzoek deed in de bermen is de kar met 2 manden vol afval en nog wat zakken met afval eraan verdwenen! Wie weet iets? Delen is lief.

Image
Zwerfinator
Zwerfinator
@zwerfinator

Hier op de Verzetslaan in Purmerend stond een kwartier terug nog de holderkar vol zwerfafval van de Zwerfinator. Hij was even onder in de berm bezig. Welke onverlaat heeft hem meegenomen? Weten jullie ergens van @handhaving1441?

Image
43
Reply

Slechtste Aanslagpleger Ooit. Zal wel Hugo heten...

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.