Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Advocaat: 'Al in 2018 klacht bij Talpa over seksueel grensoverschrijdend gedrag The Voice'

Loog John de Mol? 

Hee maar dit is vreemd. Advocaat Sébas Diekstra laat aan Nu.nl weten dat een vrouw al in 2018 een klacht heeft ingediend bij Talpa over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. "Volgens Diekstra kreeg de vrouw na haar klacht te horen dat zij "de zoveelste was in twee jaar tijd". De raadsman laat weten dat hij de vrouw bijstaat en dat zij zich nog beraadt over het doen van aangifte." En dat, terwijl John de Mol in het inmiddels beruchte interview met Tim Hofman nog zei dat hij pas in 2019 op de hoogte was van één geval van seksueel grensoverschrijdend gedrag (van zijn toenmalige zwager Jeroen Rietbergen). Na eerdere onduidelijkheden over wie wat wanneer van de seksuele beerput afwist, is dit wel een flinke kaars die opeens tussen de benen van Talpa wordt gezet. Het kan natuurlijk zo zijn dat John de Mol persoonlijk van niets wist, maar hoe zit dat dan met zijn medewerkers achter de balies bij de loketten waar deze vrouw zich heeft gemeld? En hoe blijft PR-man Paul Römer zijn evenwicht bewaren op het pad van entertainment, amusement en genegenheid? Komt er binnenkort misschien een spectaculaire aflevering van een praatprogramma waarin Heleen van Royen aan Marco Borsato, Ali B., Jeroen Rietbergen en Johnny de Mol gaat vertellen wat ze verkeerd hebben gedaan? Minstens anderhalf miljoen kijkers, denken wij. 

Reaguursels

Inloggen

Wie is de Mol? Een retorische vraag. Voor mij althans.

In-To-Graphics | 18-05-22 | 22:36

De waarheid als optie. Zo werkt het. Anders niet.

Gumush | 18-05-22 | 20:53

Celibaat! Ik kan het iedereen aanbevelen. Het leven wordt er zo overzichtelijk van.

aflaatverkoper | 18-05-22 | 19:56

Vandaar die grote order van Carpet Right. En nog zie je de bobbels.

Swoop | 18-05-22 | 19:32

Rookt die nou nog steeds?

Weethetallemaalniet | 18-05-22 | 19:26

De gehele Nederlandse maatschappij lijkt wel een grote verrotte corrupte bende!

leo59 | 18-05-22 | 18:50

Meer, meer, meer grensrechters!

Kaal-dik-en-lelijk | 18-05-22 | 18:48

Wat is dat grensoverschrijdende gedrag dan?
Veel te vaag en veel te laat.
Vrouwen die echt te maken hebben met geweld, zoals die honderden meisjes waar de clitoris wordt afgezaagd,of meisjes doe worden uitgehuwelijkt met een man die 3 maal haar leeftijd heeft,die meisjes en vrouwen horen we nooit.
Wel horen we dat iemand een dikpic heeft gekregen, maar iets concreets dat echt te ver gaat heb ik nog niet gehoord.

pejoar | 18-05-22 | 18:47 | 2

Nou, inderdaad. Maar dat mag natuurlijk niet gezegd worden in wacky woke lalala land.

schijtzat | 18-05-22 | 18:59

Exact.

JDMslut | 18-05-22 | 20:28

Loog John de Mol? Is de paus katholiek? Vragen, vragen, vragen.

Cor Netto | 18-05-22 | 18:45 | 1

Of satanist. De paus, niet De Mol.

schijtzat | 18-05-22 | 19:00

Om ruim 4 jaar na dato overwegen om aangifte te gaan doen lijkt me niet de meest handige move. Je gaat heel misschien een beetje geld krijgen, maar je bent jaren bezig, als het OM al wat gaat doen. Het is maar waar je zin in hebt. En daarna kun je in elke talkshow als de doos van Talpa.

Frau Merkel | 18-05-22 | 18:29 | 3

Ik overweeg ook aangifte te doen.
Ik hoef deze alleen nog maar te signeren.

Kaas de Vies | 18-05-22 | 18:40

Ho eens, je moet toch elk jaar aangifte doen? Hoe kan het dat zij het na vier jaar pas doen?? Ben ik zeker weer te braaf geweest!

* googelt de Belastingdienst toch nog maar even*

zoute_drop | 18-05-22 | 18:47

OM is veel te druk met zaken als meneer Joh. Derksen.

nee_toch? | 18-05-22 | 18:55

Capo di tutti capi John de Mol met Paul Römer als rat die de vuile klusjes opknapt.

Brabeaulander | 18-05-22 | 18:27

Zal familie de Mol jeuken, als er maar geld binnen rolt.

Sjakkie van de Hoek | 18-05-22 | 18:23

Ach ja, wat is sexueel overschrijdend gedrag? Je kan overal sexueel overschrijdend gedrag in zien. Als ik een komkommer in de winkelwagen heb liggen en aan de lekkere kassiere vraag 'wil je mijn komkommer?' want die kan ze toch niet scannen, dan moet ik dus heel goed letten op mijn toon en hoe ik kijk naar haar. Moeilijk allemaal.

Leptob | 18-05-22 | 18:20 | 5

Waarom zou je zoiets willen zeggen dan, dat snap ik niet.

Sans Comique | 18-05-22 | 18:46

Mijn vrouw haalt altijd melk voor haar poesje bij de supermarkt. Kan ze lekker likken. Maar bij de kassa zegt ze hier ook maar niets over.

zoute_drop | 18-05-22 | 18:49

@Wijze uit het Oosten | 18-05-22 | 18:27: Haha, het is dan natuurlijk "Scan mijn peen eens" of "Scan mijn peen 'ns".

steelbreeze | 18-05-22 | 19:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Nou Derksen kom er maar in. Twee kaarsen en een kandelaar deze keer.

Zapata10 | 18-05-22 | 18:18
-weggejorist-
In-To-Graphics | 18-05-22 | 18:17

Ooooh, long John son.

UnderTheDevil | 18-05-22 | 18:12

Tussen die anderhalf miljoen zult u mij niet tegenkomen. Hoeveel van de deelnemers aan zo'n talentenjacht bouwt daarna een succesvolle carrière op? Ik denk dat het eerder een rem is op een carrière dan dat een duw in de rug is.

Red shirt | 18-05-22 | 18:11 | 2

Omdat je als winnaar aan een wurgcontract vast komt te zitten waar je de eerste jaren niet onderuit komt.

2voor12 | 18-05-22 | 18:15

Hoe weten wij dat zeker dan? Straks staan er een paar met een rood shirt in die rij, dan zullen we allemaal toch geneigd zijn te denken dat diegene die mafklapper “Red shirt” zal zijn. U lijkt Rutte wel.

zoute_drop | 18-05-22 | 18:52

Het lijkt er op dat medewerkers van GS nooit met vrouwen praten en er dus geen idee van hebben dat ongewenst gedrag jegens vrouwen "de normaalste zaak is" in onze samenleving en dat (mede) daarom Vandaag Inside en JD en vd G. van de buis hadden moeten blijven ALS die zelfde samenleving daar iest aan wil veranderen. Dit heeft niets met cancellen te maken, maar alles met fatsoenlijk gedrag.

Skunk57 | 18-05-22 | 18:09 | 8

Ik hou er niet van als anderen mij vertellen wat fatsoen is. Dat weet ik zelf wel. En waarom zou Derksen van de buis moeten blijven? Omdat de samenleving "moet veranderen?" Misschien moet de samenleving eens wat minder willen veranderen en eens normaal blijven denken, want dat is aan die wokewappies niet besteedt. Tegenwoordig ligt er elke dag wel ergens een mevrouw te zeiken over grensoverschrijdend gedrag. Echt ontoelaatbaar gedrag keur ik af. Als iemand van een ander te horen krijgt dat zijn gedrag ongewenst is, kappen daarmee! Maar wat zich nu meld, 6 of 8 jaar later daar kun je niks mee. Als een bouwvakker een mooie dame een "compliment" geeft, zoals een fluitje ofzo, moet ze daar maar tegen kunnen. De meeste vrouwen zagen het ook als een compliment, niet als een vorm van seksisme ofzo. Een enkeling daargelaten. Tegenwoordig wordt het iedereen aangepraat dat dat o zo fout is. Alles en iedereen zonder tieten is bij voorbaat fout en een seksist. Het wordt ze allemaal aangepraat door die malloten van de wokesekte en de Kaagjes. Als iedereen nu eens normaal ging doen, is 80% al opgelost. De rest is ongetwijfeld over de grens gegaan.

Kopieerapparaat | 18-05-22 | 18:54
▼ 5 antwoorden verborgen

Om de vraag te beantwoorden: ja

Hai D. | 18-05-22 | 18:09

Dan weet ze ook nog wel met wie ze geproken heeft en dat ze in ieder geval een afschrift mee heeft gekregen van haar klacht.
Anders is het wel een heel mager verhaal.

2voor12 | 18-05-22 | 18:06 | 1

Dat afschrift is er natuurlijk ook wel geweest, maar ja, de hond heeft het opgegeten of het is kwijtgeraakt met de verhuizing. Het is tenslotte ook al 6 jaar geleden. Oh wacht...

Kopieerapparaat | 18-05-22 | 19:15

Het Gooische matras heeft nog meer geheimen. De molletjes zouden nog weleens zwaar in de problemen kunnen komen.

dubbeltjeopznkant | 18-05-22 | 17:58 | 1

En gras is groen, water is nat en Timmerfrans is een vet zwijn. Het molt maar een eind raak daar, het zal me royaal jeuken.

elfenstein | 18-05-22 | 18:00

Al maak je nog zoveel reclame voor die meuk, ik ga toch niet kijken. Een maat van me heeft eens meegedaan en dat was meer dan genoeg voor dit millenium.

elfenstein | 18-05-22 | 17:57

John sr. heeft een peophoofd. Vindt ie niet leuk, maar je doet er weinig aan.

fokkewoelf | 18-05-22 | 17:56 | 5

Zulke lui zijn enorm gehecht aan de lengte van het bedrag op hun spaarrekening én de lengte van hun piem0l. Meestal is dat laatste zo klein dat 't wordt gecompenseerd met 't eerste.

Bakkeleures | 18-05-22 | 18:21

@J.Cash | 18-05-22 | 18:05: Die ligt daar héél erg wakker van, omdat zijn inkomsten erg afhankelijk zijn van de publieke opinie.

VBO_B_Niveau | 18-05-22 | 18:22
▼ 2 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl