Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kijk hier The #BOOS of Holland terug, over The Voice of Holland: Ali B. is een aanrander, Marco zat aan 13-jarigen en Jeroen Rietbergen is een ongeneeslijke seriedickpiccer

Lineair internet over schuinsmarcherende televisie

The Vice of Holland

Het platgetreden pad van entertainment, amusement en genegenheid* leidt naar de donkerste plekjes van de dorre Hilversumse ziel. #BOOS moet nog worden uitgezonden maar een paar dagen voor publicatie regent het al hele erkentenissen, halve bekentenissen, voldongen aangiftes, verontwaardigde en vileine verwijten bij, met en over The Voice of Holland (Glamorama-dossier). De boter is niet aan te slepen om de krakende bedveren van het doorgelegen Gooise Matras te vetten. Dat moment is eindelijk daar. Heeft Tim Hofman de juice waar iedereen verlekkerd op zit te wachten of heeft RTL/Talpa de citroen zelf al uitgeknepen? Pak een beschuitje en KIJK HIERRR LINEAIR LIVE.
Instant Update: Politie en OM tegen slachtoffers TVOH: 'Meld je bij ons'
UPDATE Rietbergen: Negentien vrouwen hebben zich gemeld over Rietbergen. Het varieerde van opmerkingen over het formaat van zijn apparaat tot het verzenden van foto's. "Iedereen wist er van, het werd afgedaan als grapje of er werd gezegd dat Rietbergen 'nou eenmaal zo is'."
UPDATE Borsato: Marco betastte meisjes van The Voice Kids. #BOOS heeft verklaringen van onder meer meisjes van (toen) 13 en 14 jaar, die aan billen en heupen zouden zijn bevoeld door Marco. "Iedereen bij The Voice wist van grensoverschrijdend gedrag Borsato. Het was een gentleman's agreement dat er niet over gesproken werd."
UPDATE Ali B.: Eén aangifte is een beschuldiging van verkrachting. Ali zou twee vrouwen hebben aangerand. Hij is een "structurele vreemdganger" (al was dat al langer bekend. Twee slachtoffers vertellen hun verhaal over wat ze met A. Bouali hebben meegemaakt. Eén meisje vertelt hoe ze Ali uit haar huis heeft gezet toen hij - volgens haar uit het niks - vertelde dat hij 'zin had om te neuken'. Een andere ex-kandidate vertelt over seks met Ali in de studio, waar ze eigenlijk geen zin in had: "Hij begon me ineens te zoenen. Hij was zo machtig in vergelijk met mij, ik liet over me heen komen wat er gebeurde. Ik ben verstijfd en hij heeft sex met mij gehad"
Update: Ex-kandidaten in tranen, in shock, nog steeds in vertwijfeling. Slachtoffer: "Heb je dit vaker gedaan met andere meisjes? - Ali B.: "Ja ik heb dit vaker gedaan" "Ben je niet bang dat het uitkomt?" - "Niemand gaat je geloven." Maar voor Linda de Mol is ook allemaal heel erg. 
Update: Tweede Kamer leeggestroomd:

Update: Meest schokkende verhalen zijn verteld, maar diverse bronnen vertellen absurde anekdotes over het gedrag van Ali B., die aandringt op seks bij diverse vrouwen. Waaronder een vrouw die met haar been in het gips zat (!) en hij naar een condoom greep met de woorden "Kom op schatje, het duurt maar even." Ander slachtoffer was 'een andere artiest' aan het pijpen (?) toen Ali binnen kwam en ongevraagd zijn vingers bij haar naar binnen stak.
Update reactie Ali Billcosby: "Kwaadsprekerij"
UPDATE REGISSEUR: Vijftien mensen (kandidaten en personeel) hebben zich gemeld over een regisseur van The Voice. Mogelijk betreft het Martijn N., aangezien die al zijn socials heeft verwijderd en door diverse bronnen wordt genoemd.
UPDATE TALPA: In 2019 was er al een onderzoek bij Talpa naar de situatie bij TVOH. In 2019 was er al een onderzoek bij Talpa naar de situatie bij TVOH en het gedrag van Jeroen Rietbergen, de man van Linda de Mol. John de Mol wist er van.
UPDATE JOHN DE MOL: Via Paul Römer zoekt De Mol contact, hij reageerde woensdagavond laat op de uitzending van #BOOS. Hem was "nooit iets bekend" over wat er allemaal bij The Voice of -Kids is gebeurd.
JOHN WILDE JEROEN SLAAN: In 2019 heeft John zijn zwager "alle hoeken van de kamer laten zien", aldus John, en volgens De Mol (die aan Rietbergen refereert als 'werknemer', niet als zwager) ging het toen maar over 1 melding van 1 vrouw. 
John zegt toch 'zwager', maar ook: goeie bandleider, niks met onze familiebanden te maken dat mensen zich niet durfden uitspreken. En: "Jeroen heeft geen machtspositie."
John de Mol: "Ja, wat moet ik zeggen. Mea culpa hè."
John over Marco: "Kan met niet voorstellen dat Marco aan kinderen zou zitten." Tim: "Liegen die kinderen dan?" John: "Ja, dat weet ik niet, dat zal moeten blijken."
En: "Bij The Voice Kids is er dubbele beveiliging. Daar kan het bijna niet gebeuren. Buiten de studio wellicht. Bij andere gelegenheden. Er is al jarenlang een Voice Barbecue."
Samenvatting: Als je John de Mol hoort, snap je *precies* hoe het allemaal heeft kunnen gebeuren bij TVOH.
UPDATE: Trali B. reageert op BOOS. Eist seponering
VERDER REAGUREN: Daar

Social

Bonusclipje

Reaguursels

Inloggen

Daar waar Ali "relatie" schrijft, had dus eigenlijk "affaire" moeten staan.

Piet-Kietelaar | 21-01-22 | 07:54

Ali B. gold voor links NL als uithangbord.

Kijk voor uw beeld over Marokkanen niet naar naar het straattuig, maar naar Ali B. Een levend voorbeeld hoe maakbaar het gedrag is, van straattuig dat als mens totaal waardeloos is, naar knuffel Marokkaan, als je maar wil. Met Ali B. gaan we de kloof dichten.

En nu past ie precies weer in het plaatje van de grotere groep en blijkt hij nog steeds het afval te zijn waarop ik hem in het begin had ingeschat.

Zoelense Hobbyboer | 21-01-22 | 07:23

Plotseling en zonder toestemming propte ik mijn vingers in haar lichaam.
Toen zij geschrokken aangaf dat zij hiervoor geen toestemming gegeven had heb ik haar keihard uitgelachen.

Ali
Einde verhaal.

Ben Adam | 21-01-22 | 06:28

John wist het goed te verstoppen.
Jeroen stopte daarna niet met stoppen.
Marco stopte zijn handen in onschuld.
Ali stopte er ongevraagd de stopper in.

Piet-Kietelaar | 21-01-22 | 05:47

Zijn er ook nog succesvol omhooggeneukte vrouwen die aangifte hebben gedaan?

SaintNick | 21-01-22 | 01:54

"Samenvatting: Als je John de Mol hoort, snap je *precies* hoe het allemaal heeft kunnen gebeuren bij TVOH."

Dat is ietwat populistisch, flink ongenuanceerd en een tikkie suggestief.
In hindsight kun je wel zeggen dat Talpa meer had kunnen doen met die case uit 2019 van Jeroen Dubbele Rietberger. Maar een jonge vrouw die in bijzijn van haar moeder aan de Talpa-dame verteld over seksueel getinte appjes is nog niet perse een solid case waarvoor een rechter iemand zal veroordelen.

Hoogst onaangenaam voor zeker die slachtoffers van de opdringerige Ali B. en ook voor de werkgever om zoiets mee te maken, daarop moet je beslist een beslissing nemen (deed ie ook, bij Rietberger) maar, alleen met de wetenschap van nu kun je zeggen; 'had hem eruit gegooid' was beter geweest dan die 'eens maar nooit meer en in therapie'-variant waar toen voor gekozen is.

Ik vond niet alle getuigen even geloofwaardig, niet alle voorbeelden van 'misbruik' en dergelijke even sterk of solide.
Ben geen fan van John de Mol en vind zijn bedrijf al tientallen jaren een sneue
pret- en huilfabriek waar niemand slimmer van wordt en maar 1 man rijker, maar wel vind ik zijn reactie/commentaar geloofwaardig en zelfs sterk.

Tierelier | 21-01-22 | 00:52 | 1

Ik, vrouw, ook wel eens grensoverschrijdend seksueel gedrag door mannen meegemaakt in mijn dagen van weleer, sluit me graag aan bij dat laatste.

schijtzat | 21-01-22 | 07:17

toch krijg ik de indruk bij VI en andere programma's toch wel makkelijk wordt overgeschakeld van vieze appjes, naar verkrachting, en weer terug naar een hand op een bil.
Terwijl een vermeende verkrachting en pogingen om continu meisjes alleen te corneren en onder druk te zetten om sex te hebben toch wel van een heel andere orde is dan de andere, natuurlijk ook wel zeer foute, beschuldigingen.

Ir. Wilhelmus | 21-01-22 | 00:46 | 3

Ja, ze gooiden het een beetje op 1 hoop leek wel.

Zelf vind ik die Rietberger in wezen nog de minst vieze (kan dat? Ja dat kan; vies, viezer, viest). Heeft ruim excuses aangeboden, zijn baan opgezegd en daarmee de consequentie genomen dat zijn partner hem zou dumpen - best sterk, zie je hoogst zelden dat een 'dader' van zulks ruim voor een rechtszaak zichzelf tot schuldig verklaart.

De andere twee; de ene laffe rat duikt (die bijna-pedo Borsato) en de andere laffe rat ontkent zelfs terwijl Ali B toch echt de sterkste getuigen tegen zich heeft. Uit wat zij vertellen blijkt het patroon van een ranzige, smerige hyena die als een ervaren seksuele crimineel jonge vrouwen genadeloos onder druk zette en chanteerde om effe snel seks mee te hebben en dat daadwerkelijk ook een aantal keren, volgens dezelfde getuigen, geforceerd bereikt heeft.

Hoe het ook afloopt qua rechtszaak/vervolging/veroordeling, mijn inschatting is dat Ali B en wellicht/waarschijnlijk ook Borsato nog maar amper iets zullen kunnen verkopen aan het Nederlandse publiek...

Tierelier | 21-01-22 | 01:03

@Tierelier | 21-01-22 | 01:03: En laat dat laatste nou typisch iets zijn waar een D66 rechter rekening mee houdt bij het bepalen van de strafmaat.

DankeSchon | 21-01-22 | 07:17

Zou het verschil mogelijk iets met afkomst en cultuur te maken hebben..?

SiegfriedReve | 21-01-22 | 08:10

Voor het bredere perspectief adviseer ik iedereen om de documentaire Louis Theroux: Savile revisited te bekijken.
Npo3 20 januari
De destijds zeer beroemde Jimmy heeft ongestraft honderden kinderen misbruikt in Engeland.

Dr. Worstenbroodje | 21-01-22 | 00:31

Als "alles" strakjens weer voorbij is , opgelost/gedoofpot/getribunaald wordt het naar wij hopen heel stil rondom Ali B. .. en dat zou best weleensch heel erg fijn kunnen zijn.

grapjasz | 20-01-22 | 23:49

Uiteindelijk komt er ook nog beeldmateriaal boven van bijvoorbeeld die feestjes. Dan zie je een Ali al aan de ene of andere meid hangen.

Tapioca pudding | 20-01-22 | 23:48

God, wat ik blij dat ik homo ben. Ik hoef alleen aan mannen te zeggen dat ik zin heb om te neuken. Dat levert nooit gezeik op, een ja of nee volstaat.

Rhenium | 20-01-22 | 23:42

Al met al was dit ook wel wat voort Hazes 2.0 geweest ... de 'vliegende pik' van NL.

Fi-Bu-Bla | 20-01-22 | 23:40 | 1

Die komt er gewoon voor uit.

schijtzat | 21-01-22 | 07:19

Bij de TVOH werd er in het kruisje getekend.

echtpaul | 20-01-22 | 23:19
-weggejorist-
StiffMeister1990 | 20-01-22 | 23:17

Mocht het zo zijn dat de heren Ali B, Marco B, Jeroen R en Martijn N in een cel belanden, wil ik ze vragen om een touw mee te nemen om zodoende een Epsteintje te kunnen doen.

JeMotWat | 20-01-22 | 23:14

Er is overduidelijk een alien wizard aan het werk

motje013 | 20-01-22 | 23:12 | 1

de enige verklaring

Ir. Wilhelmus | 21-01-22 | 00:41

Handvaten John? Really?

VerwendPokkejong | 20-01-22 | 23:10 | 1

Hij zei het écht hé!!! Hol vat.

demaup | 20-01-22 | 23:58

Tim heeft zoals altijd zijn verhaal goed voorbereid. En zich goed staande gehouden tegenover de Mol (kudo’s voor er zijn trouwens, had ie niet hoeven doen). We gaan zien hoe het uitpakt. Ik ben team jonge dames. Dit kan gewoon niet. Het kan niet zo zijn dat je zo opgevoed bent en dit gedrag normaal vind.

Ene, Mijnheer A. B, beter verdwijn je in het grote niets. Deze tip mag je toevoegen aan je jank triade waar inmiddels aan bent begonnen.

cloudoflogic | 20-01-22 | 23:03

Ik zie mogelijkheden voor een nieuw programma Ali en z'n vriendjes.

likdoorn | 20-01-22 | 23:00

Ook nu heeft elk nadeel weer zijn voordeel. Minder minder minder Ali Bouali en minder Borsato op de radio. Gelukkig.

Hoerdann | 20-01-22 | 22:49

Is die Huge de Jonge geen deepfake?! Wat a time to be alive...

DeterioraSequor | 20-01-22 | 22:47

John de Mol begrijpt zogenaamd niet hoe het werkt, die combinatie van macht en afhankelijke kandidaten. Daar komt ook bij dat dit soort signalen in dat hele bedrijf van hem de ronde deden. Damage control.

Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 22:26
-weggejorist-
Extra.Paracetamol | 20-01-22 | 22:19 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Tim houdt zich aardig goed tegen het business-psychopaten gelul van John de Mol. Typisch is dat, het benoemen van onbelangrijke feiten, continu de tijdslijn en de situatie schetsen...

Over MeToo: de combinatie jonge vrouwen + mannen in machtsposities zal dit soort situaties altijd in de hand werken. Een "cultuursverandering" is lastig zonder opgelegd toezicht, maar thats a whole other can of worms.

Wat nú kan gebeuren en een concreet afschrikwekkend effect heeft is dat Rietbergen, maar vooral Ali B en Marco een straf krijgen die écht pijn doet en waar ze over een tijdje weer mee in het nieuws komen. Bijvoorbeeld een gevangenisstraf van +- 6 a 7 jaar.
Daarmee schrik je écht af en bedenken mannen van middelbare leeftijd zich wel twee keer voor ze zich herhaaldelijk opdringen aan pubermeiden.

Voor de slachtoffers zal het pijnlijk en confronterend zijn om zich te realiseren dat ze een ernstig misdrijf hebben meegemaakt. Maar als je écht verandering wil moet je nu een voorbeeld stellen en erg hard straffen.
Wat mij betreft mag het OM ook onderzoek doen naar of De Mol aangeklaagd kan worden als blijkt dat hij als eindverantwoordelijke hier van wist en/ of geen goede protocollen had, want dit MeToo gezeik is al zo oud als de weg naar Rome.

Plus als extra klapper: van Jole c.q. moeten ook met de billen bloot.

Maar díe verandering zal wel niet komen.
Ik zal proberen mijn dochter niet al te naief op te voeden.

Schwanzeleber | 20-01-22 | 22:11 | 1

ik vond het inderdaad knap hoe hij tegenover John de Mol zat. Hij liet zich niet uit het veld staan. Dat zouden maar weinigen lukken.

Ir. Wilhelmus | 21-01-22 | 00:42

Handig dat-ie zijn naam al meteen had afgekort tot Ali B.
Dan hoeft het NOSjournaal het niet meer te doen.

rooiesaus | 20-01-22 | 22:11 | 1

Mis alleen nog een censuur balkje voor zijn ogen, wel nodig om zijn indentiteit te beschermen!

Extra.Paracetamol | 20-01-22 | 22:21

De titel van Ali B's boek is zeer toepasselijk: De Ali Methode.
En een methode is het haal ik uit de ervaringen van de dames in de docu.

Mopar | 20-01-22 | 22:10

Wanneer komt de uitzending over die regisseur? De daden van die persoon (m) bleven onderbelicht.

Dr. Worstenbroodje | 20-01-22 | 22:06

Wijze woorden van Job Knoester bij VI.

SunKilMoon | 20-01-22 | 22:04

dat deed Ali Express

bier-en-tieten | 20-01-22 | 22:03 | 1
-weggejorist-
echtpaul | 20-01-22 | 23:07

Voor Ali B. zie ik geen andere weg uit deze crisis dan de islamofobiekaart. 10 Euro says dat wehem binnenkort veelvuldig met baart met baard en in jelleba, met baard, in de moskee waar hij als verloren zoon in genade zal worden ontvangen.

PapaBorgia | 20-01-22 | 21:54

Die griezel van een Ali B. kan toch keurig en juridisch netjes formuleren. Verder nog nooit op enige kwaliteit kunnen betrappen.

Spiderman1 | 20-01-22 | 21:44 | 2

De advocaat van Ali ipv die griezel van een Ali.

Dr. Worstenbroodje | 20-01-22 | 22:20

Denk je nou werkelijk denkt dat die lispelende bokkenpruik dit zelf geschreven hebt?

The Green*Machine | 20-01-22 | 22:46

Ali B. heeft het perfecte profiel voor de Adviseur Seksuele Intimidatie en Seksueel Geweld van de VVD

BASinnic | 20-01-22 | 21:39 | 2

Hoe like ik dit? Moest hardop lachen iig.

Tergender | 20-01-22 | 21:42

VVD houdt erg van persoonlijke ervaring bij adviseurs op bepaalde gebieden, dan zou het zomaar kunnen kloppen. Moest er toch wel om gniffelen.

Jan, Leiden | 20-01-22 | 22:33

Wat nij betreft moet nu in een moeite door worden gestopt met "Wie is de Mol"

PapaBorgia | 20-01-22 | 21:34

Vieze ventjes gedrag. Zo valt ook wel op dat het nooit incidenten zijn. Keer op keer in de fout.

Baksteenbakker | 20-01-22 | 21:32

Aanrander of aanrader, het scheelt slechts 1 letter.

Schemerlamp | 20-01-22 | 21:31
-weggejorist en opgerot-
PeterJanssen | 20-01-22 | 21:30 | 1

Wat me opvalt is hoe dierlijk en oppervlakkig de gedragingen in kwestie zijn. Wat zijn die 'fokking grote villa's' nog waard als ze bewoond worden door zulke decadente, lachggaszuigende en rondneukende figuren?

SIogra | 20-01-22 | 21:18 | 1

*decadend*lachggaszuigend*rondneukend*

Ik kreeg een melding?

Goedvoorze | 20-01-22 | 22:26

Marco B, is dat die coureur van de Arena?

Roehm | 20-01-22 | 21:15 | 1

Dié B. heeft wel degelijk moeten bloeden!!

demaup | 21-01-22 | 00:01

Ik word hier echt boos van. Ik wil ook seks, verdomme!

kleybeuker | 20-01-22 | 21:06 | 3

Als je denkt dat dit om sex gaat heb je er niet veel van begrepen

Roos | 20-01-22 | 21:23

@Roos | 20-01-22 | 21:23: als je hier serieus op reageert heb je er niks van begrepen.

Santtulainen | 20-01-22 | 21:29

He, een echte Fin

BASinnic | 20-01-22 | 21:43

Knuffel
marokkaan. nuff said.

Mr_Pikibelly | 20-01-22 | 21:05 | 1

Totale knuppel...

rooiesaus | 20-01-22 | 22:05
-weggejorist-
Wisselend_2014 | 20-01-22 | 20:59

Het Parool heeft een artikel over Ali B. waar porno en punten genoemd wordt.

bitterpete | 20-01-22 | 20:57

Jantje Roos en Dennis Schouten hadden het er op 10 september 2021 al over.

Cryptisch over Marco B.

Schwanzeleber | 20-01-22 | 20:54 | 1

Toen had ik er nog geen voorstelling bij, dat lijkt nu wel anders.

Jan, Leiden | 20-01-22 | 22:36

Serieuze vraag, ik ben het overzicht kwijt, wanneer was de eerste relatie breuk tussen Linda en die viespeuk, was dat voor of na april 2019?

osolemio | 20-01-22 | 20:53 | 1

Die vraag kwam bij mij ook op.

schijtzat | 20-01-22 | 22:30

Foutloos Nederlands geschreven verklaring. Die is niet van Ali B.

Van Kamsteren | 20-01-22 | 20:51 | 1

Opgesteld door zijn advocaat. Met een halve knipoog naar Bill Clinton (I did not have…)

Joris Klam | 20-01-22 | 21:33

Maar moeten kranten zijn achternaam nu alleen in initialen schrijven of mag de hele naam?

Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 20:47

De drie musketiers.

Kattie | 20-01-22 | 20:46 | 1

Of KitKat.

Kruijffje | 20-01-22 | 21:49
-weggejorist-
P. Breidel | 20-01-22 | 20:44 | 2

Je kan zeggen wat je wilt. Maar wel een goeie move van Sjon de Struisvogel. Zn tegenstanders roken bloed, hij stond al met 1-0 achter. En hij is ze toch weer te slim af.

Norbert-Oreply | 20-01-22 | 20:37 | 4

Het was slim om de vlucht naar voren te nemen en zelf Tim Hofman te bellen voor een interview. Die kan en wil dat natuurlijk niet weigeren en de Mol kon op deze manier eerst zelf zien wat ze hadden, nog voordat het grote publiek er kennis van nam. Hij zal er wel vanaf komen met betere procedures in te stellen, extra vertrouwenspersonen, etc.

Tashtego | 20-01-22 | 21:16

Meesterlijke zet, maar dat pas wel bij een echte eindbaas.

Daemonis | 20-01-22 | 21:20

@Daemonis | 20-01-22 | 21:20: Hamster de Jong was niet tevree en wilde geen enkele kritiek op vrouwen horen. Same old.

SIogra | 20-01-22 | 21:27
▼ 1 antwoord verborgen

De Mol sr heeft z'n zwager de huid vol gescholden en dacht dat het toen opgelost was en vond het niet nodig om hem extra in de gaten te houden.
Hij kon blijkbaar niet weten dat z'n zwager een notoire buiten de deur neuqer was.

likdoorn | 20-01-22 | 20:32 | 1
-weggejorist-
Greenlivesmatters | 20-01-22 | 21:19

''Hij is steeds meer in zichzelf gaan geloven, zei Holland’s Got Talent-collega Paul de Leeuw''.|

Hoor wie het zegt! Kent iemand die wanstaltige beelden nog waar meneer de Leeuw een peuter kust, befoezeld en ondersteboven houdt?

bitterpete | 20-01-22 | 20:29 | 4

@Roos | 20-01-22 | 20:33: Ook dat vond een deel van het publiek kostelijk.
En dan die keer dat hij blatend een halve uitzending een serieuze Bonnie St. Clair ronduit schofterig vernederende. Lachen man! Vernieuwende tv voor vele. Zelfde slag kijkt ook naar the Voice.

bitterpete | 20-01-22 | 20:48

Paul de leeuw was volgens mij voor het eerst op tv als een reporter die achter ‘meneer van heumen’ aanrende bij een programma , volgens mij sterrenslag. Toen was het al een irritant ventje en dat is nooit veranderd.

Elmauro | 20-01-22 | 22:07
▼ 1 antwoord verborgen

Heeft Lou van Rees al gereageerd?

masahide | 20-01-22 | 20:27

Die B. toch. Hij schrijft dat hij zich niet publiekelijk kan verdedigen. Dat doet hij nu toch?

RGV42 | 20-01-22 | 20:18 | 1

Marco B? Ali B? JanPeter B? George w. B?

Shoarmamasutra | 20-01-22 | 21:31

Als ik macht had, zou ik ook niet helemaal voor mezelf instaan.

de_gevlekte | 20-01-22 | 20:14 | 8

@Schoorsteenveger | 20-01-22 | 21:03: Alles uit BOOS lijkt te willen zeggen dat vrouwen in bescherming moeten worden genomen. Daar kijk ik van op. Nederland is een beschaafd land, het is geen Congo waar vrouwen kansloos zijn tegen rape squadrons. Natuurlijk maken sommige mannen misbruik van hun positie, maar waarom bijten de vrouwen niet van zich af? Zo moeilijk is dat niet.

Madame Poitiers | 20-01-22 | 21:13
▼ 5 antwoorden verborgen

Toeval?: Famke Louise (toen 20) was in 2018 ook in het schrijverskamp

nl.m.wikipedia.org/wiki/Famke_Louise_...)

“ Famke Louise die op schrijverskamp is met bekende artiesten zoals Caza, Vlado en Latifah waarmee ze aan nieuwe muziek werkt. Naast hen zijn meerdere bekende Nederlandse artiesten te zien die haar steunen of met haar samenwerken zoals Donnie, Ali B en Ronnie Flex.”

En aan haar stem te horen, praat ze ook hetzelfde als haar xD

Grzl-II | 20-01-22 | 20:13 | 3

"Bekende artiesten zoals Caza, Vlado en Latifah"... Wie?

Overigens ging ik net op de yt even op zoek naar de Roast van Willie waar het inmiddels beruchte schrijverskamp ook ter sprake kwam. Maar je raad het al, niet meer te vinden. Zou die miskwal van een Ali B dan eindelijk gecancelled worden?

Norbert-Oreply | 20-01-22 | 20:45
-weggejorist-
Greenlivesmatters | 20-01-22 | 21:21

Die heeft wel flink wat moeten doen om bekeken te worden lijkt mij… dat kan toch niet aan zijn komen vliegen

PSYx | 20-01-22 | 23:05

Maar er is dus meer medeleven en verontwaardiging over dit dan over Wilders zijn verhaal?

PipoClownde | 20-01-22 | 20:10 | 3

Nee Wilders! Werkte hij ook bij TVOH?

Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 20:19

Wat is Theo van Gogh? Wie is de Hofstadgroep? Durrrrr...

SIogra | 20-01-22 | 21:31

Een psycholoog die begint met de woorden: 'ik vind dit onwerkelijk'

Patje | 20-01-22 | 20:08

Heeft degene die de dickpics heeft ontvangen deze eigenlijk bewaard? Het zou nog eens van pas kunnen komen bij een rechtszaak

Zo is de wereld bijvoorbeeld te weten gekomen dat het geslachtsdeel van Bill Clinton een behoorlijke knak heeft. De POTUS van de jaren 90 leed aan Peyronie www.thuisarts.nl/ziekte-van-peyronie/...
Ook de tollie van Michael Jackson scheen een uitgesproken vorm te hebben.
www.thesun.co.uk/news/8330579/michael...
Ja, de bana van Wacko Jacko was wereldnieuws.

Arnold Layne | 20-01-22 | 20:08 | 7

Geen idee of dat waar is, van Bill, maar ik eet nooit meer knakworst.

wijsvinger | 20-01-22 | 20:31
▼ 4 antwoorden verborgen

"ja hoor eens, die meisjes zijn net het tegenovergestelde van stoplichten. Als ze rood worden kun je doorgaan, maar als ze groen worden kun je beter stoppen."

Dr.Utker | 20-01-22 | 20:08 | 2

- weggedingest -

Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 20:21

- weggestoplicht -

Zqwiqly | 20-01-22 | 23:10

Ali reageert vanuit Dubai dat hij nooit machtsmisbruik gepleegt heeft, hij komt hier sterker uit volgens hem.
Dus dames doe een exstra sterke kuisheidsgordel aan.

likdoorn | 20-01-22 | 20:08

Irritante editing en interviewer.

Hondt | 20-01-22 | 20:07

De 'samenvatting' klopt helemaal.

Rennieflox | 20-01-22 | 20:05

Ik had John de Mol verstandiger geacht. Hij had dit al járen terug goed de kop in moeten drukken, zwager of niet, Ali B. of niet, maakt niet uit.
Je kunt er vergif op innemen dat dit soort shit vroeg of laat uitkomt, hoe dan ook. En dan heb je de poppen goed aan het dansen.
Het kan natuurlijk ook zijn dat hij, verblind door zijn eigen zakelijke succes, is gaan denken dat hij/RTL/Talpa gewoon álles wel konden maken, en met alles weg zouden kunnen komen.
Overigens, dit is nog niet eens een moreel oordeel, moreel gezien kan het sowieso niet door de beugel.
Maar ook puur zakelijk/tactisch gezien is het een hele stomme toestand, die voorkomen had kunnen worden.

KeesBruin | 20-01-22 | 20:01 | 8

@KeesBruin | 20-01-22 | 20:28: Leg mij nou eens uit hoe dat in zo een concern werkt. Dus de werkvloer gaat bij de baas (genadeloze reputatie) klagen over de echelons er tussen. En dat komt goed? Misschien in de quartaire sector maar niet bij Talpa. Ook daar heeft iedereen een hypothecaire lening.

P. Breidel | 20-01-22 | 20:52

@P. Breidel | 20-01-22 | 20:52: Als John de Mol het goed voor elkaar heeft of had, had hij her en der in de organisatie, op diverse niveaus, mensen moeten hebben die hem goed op de hoogte hielden van de toestand en van wantoestanden.
Je moet overal 'ogen' hebben, anders verlies je het overzicht en de grip op de zaak. Ik weet natuurlijk ook niet of De Mol dat goed voor elkaar had, maar als het niet zo was, valt me dat eerlijk gezegd een beetje tegen van 'm.

KeesBruin | 20-01-22 | 21:43

@KeesBruin | 20-01-22 | 21:43: Die ogen zou inderdaad moeten maar dat werkt in de praktijk niet. Eén laag onder de Mol is al kwetsbaar want die "had" het moeten weten, neem van mij aan dat hij dat niet gaat horen want de aanbrenger zou zo maar kunnen sneuvelen, die "had" het moeten weten zal de redactie zijn. Vind je in alle grotere bedrijven.

P. Breidel | 20-01-22 | 22:04
▼ 5 antwoorden verborgen

J.R.
A.B.
M.B.

Eigenlijk voel ik mij ontzettend genaaid door M.R.
Die ook nog steeds rondhuppelt.
Nog steeds met zijn Voice op het Haagsche toneel door alleen maar uit te spreken dat hij geen actieve herinneringen meer zou hebben.
Dit betekent dat M.R. eigenlijk gewoon een dikke vette kut A.B. kan zijn.
Of mischien stiekhum ook wel zo’n achterbakse kinder M.B.
Of,met zo’n lange regenjas op een vochtige nazomerdag van het merk J.R.

Papualist | 20-01-22 | 19:59

Ali B heeft gereageerd. Hij blijft ontkennen en noemt het trial nu media.

Waar was hij toen dat Marco B al eerder gebeurde?

Roos | 20-01-22 | 19:59 | 4

Ali is gewoon een omhoog gevallen boef, die nu weer omlaag gevallen is.

KeesBruin | 20-01-22 | 20:09
-weggejorist-
Greenlivesmatters | 20-01-22 | 21:23
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
wijsvinger | 20-01-22 | 19:55 | 2

Wat een gore honden. Ik hoop dat ze de hele teringzooi een paar jaar achter slot en grendel gooien.

24^7 | 20-01-22 | 19:55 | 1

En als het niet waar blijkt te zijn, dat ze dan allemaal 5 miljoen van de "slachtoffers" krijgen

Kopieerapparaat | 20-01-22 | 19:59

John de Mol, de koning van de pauper televisie. Het kan niet banaal en dom genoeg. De gore drek die nu los komt over de poppetjes in zijn poppenkast zal hem vast veel inspiratie bieden voor een nieuw tv format.

Thuinman | 20-01-22 | 19:55 | 3

"Big Rapist" zal het volgende format wel worden.

Ommezwaai | 20-01-22 | 19:57

Een bekende uitspraak van John de Mol: "Waar zijn die vrouwen die zich omhoog willen neuken? Ik kom ze niet meer tegen." Gecombineerd met deze toestand moet daar toch een aardig nieuw programma van te maken zijn.

skoftig | 20-01-22 | 20:04
-weggejorist-
Greenlivesmatters | 20-01-22 | 21:24

Je weet natuurlijk niet of dat slachtoffer van Ali B de waarheid spreekt. Is ze aan het eind ook beroofd? Ik bedoel, het verhaal moet wel kloppend zijn.

skoftig | 20-01-22 | 19:51

Ali mot ff in het reine komen door zich aan te sluiten bij een leuke salafisten club, dan is dit land weer helemaal oké met hem. Inshallah

klimaatsloper | 20-01-22 | 19:49 | 3

Kan ie ook meteen aanschuiven bij de VVD als "adviseur seksueel geweld".

Ommezwaai | 20-01-22 | 19:51

Die gast is meer BN’er dan islamist. Hij gaat gewoon snuiven met Gordon en lil kleine.

RickTheDick | 20-01-22 | 19:53

Er is ook een melding van Beatrix van O binnengekomen

Die nare vent | 20-01-22 | 19:48 | 1

Heeft A.B. getracht zijn tong in haar mond te steken?

Ommezwaai | 20-01-22 | 19:50

Bewust BOOS niet gekeken. Heb het nieuws, 1 Vandaag en M nu gekeken, echt. De rillingen.

Graaisnaaiert | 20-01-22 | 19:48 | 2

Dan bent u ook wel genoeg ofwel afdoende geïnformeerd.

Jan, Leiden | 20-01-22 | 20:06

@Jan, Leiden | 20-01-22 | 20:06:
Daar hoopte ik ook op.

Graaisnaaiert | 20-01-22 | 21:31
-weggejorist-
Devox85 | 20-01-22 | 19:45

Het verkrachten van het volk door BN’ers zal onverminderd doorgaan. Met hun fanatieke gepreek voor eigen superego. Debielen.

RickTheDick | 20-01-22 | 19:44

John de Mol wist het al in 2019 van Jeroen Rietbergen. "Maar dat ga ik natuurlijk niet tegen mijn zus zeggen. Hij blijft tenslotte wel mijn zwager."

Osdorpertje | 20-01-22 | 19:44 | 1

Dan had Linda haar ogen zeker in haar reet zitten. De hele wereld wist van zijn gedrag en Linda had niks door?

Kopieerapparaat | 20-01-22 | 20:01

This is the this is the lul... van Ali!!

haddem | 20-01-22 | 19:38

Vandaag veel Marokkanen in het nieuws. R.Tagie, Ali B en ga zo maar door.

funkyd | 20-01-22 | 19:38 | 5

Zet ze maar samen in een cel.

wiers | 20-01-22 | 20:03
-weggejorist-
Greenlivesmatters | 20-01-22 | 21:27

@P. Breidel | 20-01-22 | 19:58: Brengen ellende voor 12 miljoen

winkelwagenmuntje | 20-01-22 | 21:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Van de kijkcijfers van het programma van BOOS, daar likken ze bij RTL en Talpa de vingers bij af.

Red shirt | 20-01-22 | 19:32 | 5

Zonder het gelik bij RTL en Talpa was er helemaal geen programma of kijkcijfers

kanookmorgen | 20-01-22 | 19:53

@de Voorzittert | 20-01-22 | 19:47: staat toch al op 3 miljoen views? En staat nog geen 4 uur online

jeweettochniet | 20-01-22 | 19:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Feitenvrij gekeuvel bij M nu. Wat een ellendig programma is dat. Ja, vreselijk voor die meiden/jonge vrouwen, Maar hé, als Ali je midden in de nacht thuis komt bezoeken, dan ben je ook niet helemaal lekker in je bovenkamer, hoor. Dat zullen ze bij M wel weer victim blaming noemen, maar er zijn nu eenmaal nare mannetjes die alle ruimte pakken die ze krijgen. Als er dan iets gebeurt wat zij niet wil(de), dan hebben er toch echt twee schuld. Hij die te ver ging (en daarvoor zeker bestraft moet worden) en zij die hem alle gelegenheid gaf om te ver te gaan (en wat mij betreft op de blaren moet zitten).

Stijlicoon | 20-01-22 | 19:30 | 6

@Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 19:33: Ook op dergelijke (nachtelijke) tijdstippen? Les numero 1. Zakelijk en privé altijd scheiden. Doe je dat niet, is het het hoofdingrediënt voor een gigantische bak ellende. Als je een zelfstandige carrière wil maken, hoor je dit te weten voordat je de eerste stap zet. Kortom, Ali komt morgenochtend na 8 uur maar terug als hij wat te bespreken heeft. Ik ontvang ook geen zakelijke relaties midden in de nacht. Bovendien maak je daarvoor doorgaans even een afspraak met elkaar in plaats van lukraak op de stoep te staan op rare tijdstippen

Kopieerapparaat | 20-01-22 | 19:51

Als ik kom te overlijden en er wordt over mij geoordeeld dat ik slecht geleefd heb en dat ik voor straf naar de hel moet, dan is mijn hel dat ik gedwongen ben om aan tafel te zitten met M en die andere k*dtw*ven.

Om even van het trauma te herstellen dat dit beeld mij gegeven heeft een andere M.
M - Popmuzik
www.youtube.com/watch?v=gPoiv0sZ4s4
Ook een k*dtnummer, maar in ieder geval veel minder erg dan dat wangedrocht op TV

Arnold Layne | 20-01-22 | 19:55

@Kopieerapparaat | 20-01-22 | 19:51:
Tuurlijk, maar hij is Ali B! In eerste instantie natuurlijk een eer als hij speciaal voor jou tijd maakt in de avond, om je te "helpen". Toch?

Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 20:03
▼ 3 antwoorden verborgen

Slim hoor van Marco B, die tips aan BOOS.

Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 19:29 | 5

@Roos | 20-01-22 | 19:46: billen van meisjes van 13-15 jaar. Dan maakt het niet uit of ze bloot zijn of niet. Daar blijf je vanaf.

Angelina-a | 20-01-22 | 21:35

@Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 19:55: Ik las het ook net hieronder van MickeyG.
Ze vind het niet raar dat MarcoB aan jonge meisjes zit.

Dat is toch waanzin?
Komt een pedo bij de rechter: "ik kan er niks aan doen, ik ben bovengemiddeld tactiel."
Rechter: ok, vrijgesproken.

Angelina-a | 20-01-22 | 22:27

@Angelina-a | 20-01-22 | 22:27:
Homo's zijn ook altijd van die onverdachte frutselaars. Italianen ook. Alsof Marco niet weet dat dat gefrunnik aan meisjesbillen not done is.

Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 22:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Schrijnend dat Tim Hofman vergat door te vragen bij John de Mol. Had daar nou maar een Kockelman of Genee gezeten.

de Voorzittert | 20-01-22 | 19:26 | 3

Welke vraag had die moeten stellen dan?

Inferi0r | 20-01-22 | 19:47

Waarschijnlijk was de inkt op. Had ie allemaal in zijn armen gespoten.

wijsvinger | 20-01-22 | 19:53

Vond het interview met De Mol sowieso niet sterk van Hofman.

De Mol was zichtbaar zenuwachtig maar hij gaf keurig en rustig antwoord. Sowieso sterk dat hij zich meldde.

Het gestoethaspel, van een briefje de vragen (menig maal ook nog eens dubbel) oplepelen, niet doorvragen waar het had gemoeten, en de soms irritante interrupties door Hofman daarentegen…

Wayfaring stranger | 20-01-22 | 22:04

Als IK op dit moment Ali B. zou zijn, zou ik onmiddelijk en behoorlijk flink aan de heroine gaan, en alles eens goed laten bezinken.

NiCeY | 20-01-22 | 19:26 | 4

In die kringen is cocaïne gebruikelijker.

spamzuiger | 20-01-22 | 19:31
▼ 1 antwoord verborgen

Meisjes aanranden bij een talentenjacht is oliedom:

Je weet dat ze een keer gaan zingen

Schwanzeleber | 20-01-22 | 19:22 | 1

LOL. Nu wel ;p

Kudtkip | 20-01-22 | 20:56

De Mol ontkent dat het feit dat Rietbergen een zwager is van de Mol, Rietbergen meer macht geeft. Hij moet toch als geen ander weten dat macht mede wordt bepaald door wie je kent. Ook vindt hij louter en alleen dat vooral vrouwen zich moeten melden. Onwetend dat zowel de mannen als de vrouwen bepalen wat de cultuur wordt en dat de vrouwen niet zonder mannen als melders kunnen om structureel voor verandering te zorgen. Wat een onbenul.

sallandstrots | 20-01-22 | 19:22 | 2

De Mol kan zich simpelweg niet een begin van een voorstelling maken van iemand die macht over iemand anders heeft als die eerste iemand niet hijzelf is. Dat is denk ik de enigszins prozaïsche reden van die genante vertoning. Hij begrijpt afhankelijkheid niet. Komt niet voor in zijn begrippenlijst. Is eenvoudig niet in staat zich daar rekenschap van te geven.

Mazzelstof | 20-01-22 | 20:40

@Mazzelstof | 20-01-22 | 20:40: Ik zag evenwel nog wat anders in zijn vertoning: haviksogen op Tim. Opdat wat er maar vals had verteld, zijn subiete aanval zou krijgen.
Het gebeurd éénmaal.
Hij onderbrak Tim, alsdan die hem ut moest laten praten. Ergens tegen het einde.

Jouw analyse klopt volop.
Kopstuk de Mol heeft geen benul van de sentimenten op de lagere treden in zijn bedrijf - daarom is hij kopstuk...

Kudtkip | 20-01-22 | 20:55

Sommige mensen zijn heel goed in het bevestigen van de vooroordelen die tegen hen heersen.
Dit heb ik overigens eens Freek de Jonge horen zegen over zigeuners.

Zzzzooooffff | 20-01-22 | 19:21

Ali is goed de klos als je die docu van Boos mag geloven.

AdvocatusDiaboli | 20-01-22 | 19:17 | 5

Hoewel ik het ook enorm zielig vind voor Ali, echt, want het was het al die jaren zo goed gelukt om al vanaf de schoolpleinen iedereen happy te maken (met ook wel wiet hoor, hihi), dat hij nou zoveel verslag moet horen over wat hij sinds de Voice allemaal daarbuiten heeft gedaan met jonge meiden en zo, die hij gouden bergen beloofde, als ze maar even op z'n kale dadel wilden gaan, ... is het eigenlijk niet geloofwaardig meer dat niemand hem nog wat kan maken toch, duh?

Hallo OM.

Kudtkip | 20-01-22 | 20:48

@Kudtkip | 20-01-22 | 20:48:
-
'Kale dadel' - hij is goed! Is dat nu de mannelijke tegenhanger (sic) van de 'kamelenteen'?

bisbisbis | 20-01-22 | 21:10
▼ 2 antwoorden verborgen

Hoe ziet een zwijg contract,wat je verplicht moet tekenen als kandidaat of publiek er eigenlijk uit?
Is dat niet het topje van de piramide,10.000€ boete is niet mis voor de meeste mensen.

De Profundus | 20-01-22 | 19:14 | 2

Ik denk een geheimhoudingsovereenkomst met boetebeding. Apart of als onderdeel in het contract.

Duwbak_Linda | 20-01-22 | 19:23

Beding is waarschijnlijk niet geldig als er een ernstig strafbaar feit is, afweging van belangen.

Zeurders | 20-01-22 | 19:36
-weggejorist-
Gizmo579 | 20-01-22 | 19:04

Het begrip 'knuffelmarokkaan' krijgt zo een heel andere lading. Misschien is het toch niet zo handig om knuffelmarokkanen te creëren.

Mickdestok | 20-01-22 | 19:04 | 4

Lol

Schwanzeleber | 20-01-22 | 19:23

'Kutmarokkaan' ook.

SIogra | 20-01-22 | 21:55
▼ 1 antwoord verborgen

Sappig CDA filmpje *popcorn*

Duwbak_Linda | 20-01-22 | 18:58 | 2

Geweldig dat CDA filmpje. Goeie reclame.

ChalinaRosa | 20-01-22 | 19:37
-weggejorist-
Andre1970 | 20-01-22 | 18:58 | 1

Ik heb geen tegel gelezen. Nu slechts de opsomming van het topic.
Ben het eens met de slotzin dat John de Mol precies heeft weergegeven hoe het kon dat er door meerdere figuren op die werkvloer van het Mediapark misbruik is gemaakt bij deze talentenshow.

Het is alsof je de statistici van de politie hoort: als we de meldingen niet krijgen, weten we het niet - is er niks gebeurd.
Afijn, John heeft er zelf een flinke hand van gehad om alles was los en vast zat te neuken, dus logisch dat hij om een bekertje water vroeg.

Oh nee, dat hij er ook weinig van snapte. Hypocriete haarspoeling.
Da's nog mild, zoals shampoodingetje inderdaad.

Afijn.
Ali B. begon de afgelopen jaren, al toen ook die mislukte teckel Kleine Lul op zo'n stoel zat, en zij leken te concurreren over wie ze wel even een carrière bij hun productiemaatschappij zouden gunnen, een staaltje bravoure te tonen dat ik dacht?

HUH!? Maar zo doet een moslim toch niet?!?

En nu weet ik het zeker.

Ali B. heeft de islam een sjzlechte nam bezzorgt.

Kudtkip | 20-01-22 | 18:57 | 4

@Roos | 20-01-22 | 19:00: Feit is dat het hier de taqiyya voorbij gaat.
Hij zal gewogen worden op de Westerse weegschaal van het het recht.
En dat zal weinig fraai uitpakken - nu al.

Taqiyya heeft hij ongetwijfeld telkens toegepast.
Tegenover die meiden, thuis, en heden tegenover de politie, de recherche.
Het westerse recht zal wel zijn deel zijn - aan taqiyya heeft hij dan niks.

De lelijke fucker.

Kudtkip | 20-01-22 | 19:07

Goed zo meiden. Spuug die gapert en alle wegkijkers in het gezicht.

Normpje | 20-01-22 | 19:34

@Normpje | 20-01-22 | 19:34: Ik vergat er eigenlijk bij te zeggen dat er bij de Voice al de hoofdprijs wordt gegeven: een platencontract en een nieuwe auto ter waarde van (ik meen) volgens Martijn Krabbé WHOPPING) 50 duizend euro.

Wat waren Ali en LUL kleine nou aan het bieden, toen ze kandidaten "de stoel" niet gaven (lees: afschreven volgens format), maar wel een ander soort contract.
Oh, mensen.
Hoe vaak heeft Ali niet gezegd dat hij iemand tot een merk zou maken?

Dit zijn toch allemaal praktijken die buiten het format van The Voice omgingen?

In andere woorden kon dit nooit stroken met de biza van John de Mol.
En in directe woorden vallen deze opmerkingen van Ali B. in de lijn van de verhalen van die meiden, dat hij in andere settingen zich schandelijk en zeer waarschijnlijk ook seksueel strafbaar heeft gedragen.

Het zal denk ik cruciaal zijn dat hij deze contacten had naar aanleiding van zijn contract bij The Voice.
(dit was een vrije gedachtengang van me).

En ja, Normpje, ik voeg er zeker ook aan toe dat Ali B. zich naast knuffelMaroc ook op voor laat staan een goede moslim te zijn, met vasten enzo.

Haha, ja.
En dan toch al deze praktijken bezigen.

Hele lelijke fucker.

Kudtkip | 20-01-22 | 19:56
▼ 1 antwoord verborgen

Knipogen = 25 euro
Fluiten = 50 euro
Lekker wijf roepen = 75 euro
Pssst meisje roepen = 125 euro
Graag aanvulling op deze tarieven lijst.

meneer Q | 20-01-22 | 18:56 | 6

Nat vingertje halen terwijl kandidaat andere kandidaat pijpt = € 250 euro

sander3488 | 20-01-22 | 18:59

Vanaf welk bedrag mag je dan ook neuken??

spamzuiger | 20-01-22 | 19:34

Handig om van tevoren te weten hoeveel het gaat kosten als je iemand verkracht.

Zeurders | 20-01-22 | 19:39
▼ 3 antwoorden verborgen

Die Lil Kleine is toch ook coach?

sander3488 | 20-01-22 | 18:52 | 4

@Sliptong | 20-01-22 | 18:59: Hij niet zelf natuurlijk, maar het netwerk van wapenhandelaren en drugsdealers om hem heen misschien wel.

LinkeLotje | 20-01-22 | 19:04

Waylon? Krabbé? Zijn die wel brandschoon?

medusa324 | 20-01-22 | 19:29
▼ 1 antwoord verborgen

Vooralsnog haal ik er nog geen Jimmy Saville uit. Ongepast, onopgevoed, niet netjes, onwenselijk - zeker - maar als iemand met een kennelijke mate van ironie 'wat heb jij een geil broekje aan, zeg!' roept dan is dat nog geen aanranding. En als iemand roept dat 'ie 'zin heeft om te neuken', dan is dat onder de beschreven omstandigheden heel onprettig en niet bijster smaakvol, maar het is geen verkrachting onder bedreiging.
-
Bestaan er trouwens geen Hollandse meiden meer die van zich áf kunnen bijten en die een zich misdragende eikel kunnen toesissen dat als íe zich nog één keer zo misdraagt, hij een serieus probleem heeft? Geef 'm desnoods een knietje!
Of bestaan er dankzij het gegeven dat iedereen de hele tijd met z'n neus in het scherm zit geen herkenningsmomenten van (potentiëel) ongewenste situaties meer? Waar is je 'street savvy'? (en waarom ga je midden in de nacht met Ali B. mee naar z'n studio???)
-
Ik zal wel van een foute generatie zijn. Ik versta onder het begrip 'veiligheid' kennelijk iets anders dan er in de angstige, verkrampte, bekrompen, 'veramerikaniseerde' wereld van gemaakt wordt. Straks wordt je in dit land nog vervolgd, als je iemand een bemoedigend schouderklopje geeft. Sorry, maar ik wil wél even normaal een leuke opmerking (en ja: als dat leuk en gepast is, óók met een sexuele component er in!) kunnen maken zonder dat het één of andere woke okselharige muurbloem mij komt voorschrijven wat ik wel of niet mag zeggen.

bisbisbis | 20-01-22 | 18:52 | 11

@toetssteen | 20-01-22 | 19:23: Makkelijke kledder kno jij geven.
Voor iedereen (van de familie) had het wel duidelijk geweest hoe ongepast het was geweest van die figuur, als je niet zo standvastig had gereageerd.
En zo te lezen was je niet alleen turnster en atlete, maar ook bedreven in K1.
Goed van je, maar geeft svp bismis niet zo makkelijk gelijk opdat Nederlandse meiden wel beter van zich af moesten bijten.

Sec, lees je mee bis bis?, moeten kerels het wel eerst moge proberen.
En dat is zo goed als de crux in deze kwestie.
Dat het maar ligt aan de weerbaarheid van vrouwen of het seksueel aanjagende gedrag va. mannen een probleem wordt.

...

Kudtkip | 20-01-22 | 20:28
▼ 8 antwoorden verborgen

Zo werkte ik ooit eens in de "kantine", ( broodjes, snoep, cola.e.d.), op een Middelbare school..

Op een gegeven moment vroegen die meiden wel eens of ze ook mochten helpen verkopen.. Waarom niet, dacht ik.. Ik werkte toen samen met een dame.. Later vertelde de werkgever dat ik ze NOOIT met mij alleen in de keuken/verkoopruimte mocht laten.. "Voor dat je het weet, staan de ze bij de Rector"..

Dus, dat...

neonreclame | 20-01-22 | 18:49 | 2

Zelfde ervaring hier. Helaas moet/zou je eigenlijk nooit de deur dicht mogen doen hoorde ik van een mannelijke collega. Niet alleen met het oog op mannen. Vrouwen kunnen er ook wat van. Gaat niet op voor in topic genoemde situaties, maar wat ik wil zeggen: de baas beschermde jou... wellicht meer dan de dames.

anja | 20-01-22 | 19:42

Das ook weer waar. Ken een toen nog jonge knappe dame, die werkte als receptioniste bij de universiteit. Één of ander laboratorium. Vond het spannend om zonder slipje onder de jurk aan het werk te gaan. Om dan expres haar baas uit te dagen. Dat lukte vrij gemakkelijk. Om dan wilde sex te hebben in één of ander kantoor. En niet alleen de baas, ook gasten op bezoek. Dat was haar guilty op pleasure. Uiteindelijk liep het uit de klauwen natuurlijk want de baas begon haar leuker te vinden dan zijn vrouw.

Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 19:51

Mag het nog een keer:
"minder, minder, minder"?
Hij is onze Nationale Knuffelmarokkaan dus dat zijn superverzachtende omstandigheden voor de D66-rechter.
Een échte straf is racistisch.

meneer Q | 20-01-22 | 18:49 | 1

Anders speel je Wilders in de kaart !

robbie103 | 20-01-22 | 19:14

wie wordt onze nieuwe nationale knuffelmarrokaan?
1. Ridouan Taghi
2. Badr Hari
3. Yasser Klaver

IvoTakkema | 20-01-22 | 18:47 | 2

Van den heuvel?

Blablabla | 20-01-22 | 18:48

Vera Bergkamp is ook half mocro. Sorry dat ik de naam noemde, zij is natuurlijk geen knuffel waard.

dathoujetoch | 20-01-22 | 19:19

Wie is regisseurtje met 15 kruisjes?

DommeNeger | 20-01-22 | 18:46 | 1

Martijn N.

de Voorzittert | 20-01-22 | 19:45

Die John de Mol maakt zich er wel met een Jantje van Leiden vanaf. Eigenlijk zou dat óók strafbaar moeten zijn.

Peter_K | 20-01-22 | 18:46

Denk toch dat Ali en die Jeroen de grootste smeerlappen zijn. En dat Marco er qua smerigheid onderaan bungelt.

van der g | 20-01-22 | 18:45 | 4

@Jan, Leiden | 20-01-22 | 18:49:
Dat wat er precies gebeurd is door Marco is nog steeds niet helemaal duidelijk. En uit de uitzending blijkt dat Marco nogal vaak de hand op de billen leunde van meerder -en minderjarigen, maar wel in het bijzijn van andere mensen.

van der g | 20-01-22 | 18:53

@Phreack | 20-01-22 | 19:21:
Kan me nog goed de ophef rond Ruud Lubbers herinneren omdat ie in wat konten had geknepen. Niet netjes maar was ook niet de ophef waard die het kreeg. En wat Marco betreft, moeten we nog even afwachten wat die onzedelijke betastingen precies inhielden. Maar als het gaat om aanrakingen à la Joe Biden, die redelijk onschuldig ogen, staan die in geen vergelijking met wat Ali en Jeroen hebben geflikt.

van der g | 20-01-22 | 20:05
▼ 1 antwoord verborgen

Waarom wordt de naam van de regisseur niet genoemd?

Chroetsjov | 20-01-22 | 18:44 | 2

Nieman d doet het.

dathoujetoch | 20-01-22 | 19:20

Zijn Marco en Leontien weer/ nog samen trouwens ?

Gizmo579 | 20-01-22 | 18:41 | 1

Hoezo, heb je soms interesse in Marco?

spamzuiger | 20-01-22 | 19:36

Wat voor een programma's heeft die de mol nog meer eigenlijk? *Hardop vragend doet* #vergrootglas erop #versepoepglimtook

Death By Luchtbed | 20-01-22 | 18:39 | 1

De Sjansmarathon?

Cor Netto | 20-01-22 | 18:41

Dag Ali, Marco, Jeroen en John! Elders. P.S. De nabestaanden van Jeffrey Epstein hebben nog een eilandje in de verkoop.

Cor Netto | 20-01-22 | 18:38

John de Mol heeft wel het beste gedaan wat hij kon doen, reageren bij Tim zelf,
en John deed het goed.

IvoTakkema | 20-01-22 | 18:38 | 4

@Raspatat | 20-01-22 | 18:46:
Dat is toch ook een probleem? Het is een essentieel ingrediënt. Hoe kun je dat dan niet als probleem zien?

Uiteraard zou het nog beter zijn als het helemaal niet meer voorkwam, 100%. Maar dat punt bereik je pas als je alleen maar integere en foutloze mensen hebt. En dat lijkt me een utopie. Of zie jij dat anders?

Lambik1 | 20-01-22 | 19:05

Ja, dat dacht ik eigenlijk ook. Had ik niet verwacht.

Weethetallemaalniet | 20-01-22 | 19:07
▼ 1 antwoord verborgen

Marco zal wel blij zijn dat de aandacht nu vooral op Ali en Jeroen gericht is.

Ali Bundii | 20-01-22 | 18:37

Ontzettend sterke afsluiting van de aflevering.

John die maar door en door gaat hoe vrouwen moeten praten en naar voren moeten komen. Nee, daders moeten hun verantwoordelijkheid nemen, daar moet op worden gefocust. John's reactie laat zien hoe mannen kijken naar deze zaken en waarom vrouwen niet durven praten. De hele cultuur is fout.

Ir. A. Vierendeel | 20-01-22 | 18:37 | 5

Zeker onsmakelijk knip en plak werkje op het eind. Jij denkt dat John niet vindt dat daders hun verantwoordelijkheid moeten nemen, dat zit ie net een half uur te vertellen. De vrouwen houden die hele cultuur zelf in stand door hun bek te houden.

Viperke | 20-01-22 | 19:30

Koekkoek

Ir. A. Vierendeel | 20-01-22 | 19:33

@Viperke | 20-01-22 | 19:30: En waardoor houden 'die wijven' hun bek?
Omdat ze geïntimideerd zijn.

Ook jij redeneert met een De Mol brein: zolang vrouwen geen bezwaar maken, kan ik doen wat ik wil. Proberen ze bezwaar te maken?
Laat ik ze weten dat er nog hele kuddes achter hen staan te wachten.
Kies maar.
En oja, mondje roeren?
Nergens meer aan de bak.

Nou, let's make TV!

Kudtkip | 20-01-22 | 22:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Raar pijpverhaal. Eerst betast worden door Ali. Dan in de douche een andere artiest pijpen om vervolgens tijdens het pijpen aangerand te worden door wederom Ali. Dan zou ik graag willen weten wat de reactie was van de gepepen artiest op het moment dat Ali binnenkwam.

van der g | 20-01-22 | 18:37 | 6

klinkt als de verhalen over The Entertainment Group in de skyboxen en meiden die meteen een auto kregen

IvoTakkema | 20-01-22 | 18:52

Die hadden vast niet alleen maar een glaasje gedronken, wat ik je brom. Dan wil er nog wel eens een wat meer ‘open’ sfeer gaan ontstaan, waarbij mensen veel verder gaan dan dat ze normaal zouden doen..

SiegfriedReve | 20-01-22 | 21:01
▼ 3 antwoorden verborgen

Niets gezien, hier werken nog mensen in deze contreien.
Iedereen spreekt er schande over en de meesten zijn het morgen weer vergeten.
Mijn mening; Indien Rusland bommen gaat gooien, dan graag eerst op Hilversum.
Laat dat hele nep zootje maar in elkaar donderen, missen we niets aan.

ptrck | 20-01-22 | 18:36 | 2

Putin kan beter de Spetsnaz naar Hilversum sturen om de rotte appels op te sporen.

captain-caveman | 20-01-22 | 19:57

Zijn we allemaal klaar voor de VrijMiBo?

Angulus_Ridet | 20-01-22 | 18:36 | 1

Jazeker!

Hans Kwalzan | 20-01-22 | 20:04
-weggejorist-
tis_wat | 20-01-22 | 18:34 | 2

Ali, Marco en Jeroen kunnen een zangtrio vormen, wat namen:
Kwik , Kwek en Kwak, The Beastie Boys, Rits Brothers,
The Cock Fail trio

IvoTakkema | 20-01-22 | 18:33 | 2

Breghje, Leontien en Linda. Ook een leuk trio. Zangtrio.

Cor Netto | 20-01-22 | 18:40

The Backstreet Boys, Take This, Foreplay, Cum n Roses, The Moors (side project van Ali en zijn stamgenoten)

Guy_Tare | 20-01-22 | 18:47

Vroeger was er al het goois matras waar menig tv ster op gelegen heeft. Nadat iedereen de ander heeft bepoteld is/was het nu tijd om de werkzaamheden uit te breiden naar vers bloed
Ik zie paralellen met de onderwereld. Eerst gaat het om het geld als daar voldoende van is dan komt de macht en als die er is gaan er slachtoffers vallen.
Kortom geld en macht corrumpeert op elk nivo in de samenleving.

Rest In Privacy | 20-01-22 | 18:33

Ali B is een smeerlap en vrouwen in Nederland blijken niet echt weerbaar te zijn en zijn bang om hun lijntje naar de roem te verliezen.
Ze hebben niet van 'dit wil ik niet, dus doe ik het niet ongeacht de consequenties'

Patje | 20-01-22 | 18:30 | 6

@uisge baugh | 20-01-22 | 18:47: Haar zus met bomen. Vreemde famille.

dathoujetoch | 20-01-22 | 19:22

Tsja Patje, jij bent nog nooit in de situatie geweest waarin je lekker uit de voeten kon, als je maar een ronde verder kwam. Dat je mee moest draaien met een hele kluit trainers en begeleiders, maar waarvan de topcoach je pas echt een bijzondere positie gaf. Die liet dat blijken iedere keer en maakte je ook complimentjes over je mooie haar. En dat je zo leuk op De Niro lijkt. Lekker ding...

Hmm?
Wij gaan volgende keer toch ook weer samen lekker voetbal kijken, toch?
Naah, kom op, vrouwenvoetbal. Dat wil jij toch ook zien?
...
ben je necrosis dan vergeten?

******
Dringt enig inzicht tot je door hoe iemand onder je huis kan gaan zitten?

Kudtkip | 20-01-22 | 21:22
▼ 3 antwoorden verborgen

Het natuurlijk een cliché maar men is pas schuldig als men veroordeeld is. Ik vind wel dat het allemaal wel tot meerdere eer en glorie van mijnheer hofman is

Heau_heau_heau | 20-01-22 | 18:29 | 2

Nou dat valt toch mee? Als het wijlen Peter de Vries was geweest die deze reportage had gemaakt, dan hadden we de hele week elke dag elk uur tot vervelens toe promo trailers ervoor gezien.

nowomowa | 20-01-22 | 18:56

Maar maakt dat, als het al zo is, de zaken minder erg? Kill the messenger, zouden ze aan TU Eindhoven moeten zeggen.

dathoujetoch | 20-01-22 | 19:23

Die 10k dreiggeld om mensen de mond te snoeren voor de productie en rechten en dergelijke dat is niet zo vreemd.

Maar het kan niet gelden voor strafbaar gedrag, zoals aanranding.
Dat zou evident moeten zijn.
Dat zou niet eens een twijfelpunt moeten zijn.

Toch is het dat wel, blijkbaar.
Want mensen krijgen dreigbrieven.
Maar,
als een advocaat daar dreigbrieven over aan het sturen is werkt hij mee aan het in stand houden en faciliteren van strafbare zaken.
Dat zou een advocaat toch niet mogen doen?

AdvocatusDiaboli | 20-01-22 | 18:29 | 2

Het is pas strafbaar nadat het bewezen is en de rechter heeft geoordeeld. Dat betekent dat iemand die wil klagen toch nog risico loopt, want als het uiteindelijk geen zaak wordt of de rechter kan niets veroordelen dan volgt gelijk de nota.

Tapioca pudding | 20-01-22 | 18:38

@Tapioca pudding | 20-01-22 | 18:38: Dat zal in dit geval toch wel betaald worden door BOOS?
Ehm...

Kudtkip | 20-01-22 | 19:31

Maar als je hier roept dat iemand een lekker wijf is, worden de adverteerders al gebeld door Hilversum.
Nu staan ze daar met de bek vol tanden. Wat zouden adverteerders in dit geval gaan doen?

Deflatiemonster | 20-01-22 | 18:29 | 3

Kun je uberhaupt nog bij RTL of rondom JdM programmas adverteren? Dat is een goede vraag.

kapotte_stafzuiger | 20-01-22 | 18:38

Wie zijn die adverteerders eigenlijk, ze zijn zo stil.
Wij zien dit programma niet, gelukkig, vandaar de vraag.

VW, alles ist vorbei | 20-01-22 | 19:59

Ik ben Tim Hofman dankbaar dat hij Nederland van dat linkse geheul met Ali B heeft verlost. Klaar met die huichelarij.

Madame Poitiers | 20-01-22 | 18:27 | 6

@Carlos_I | 20-01-22 | 18:30: Bilal W. en dan over plus minus 20 jaar zeggen dat we dit niet hadden kunnen zien aankomen.

Dan maar zo! | 20-01-22 | 18:34

Is dit de start van "The War on Woke?"

Wisselend_2014 | 20-01-22 | 19:59

Waarom heeft Tim op z’n rechterarm een naakte dame laten tatoeëren?? Het vloekt nogal met de inhoud van deze reportage.

Dr. Worstenbroodje | 20-01-22 | 22:25
▼ 3 antwoorden verborgen

Handig wanneer je de Mol heet,wat je niet ziet,dat weet je niet.

De Profundus | 20-01-22 | 18:26

Condooms met leipe mocro flavor , bestaan die eigenlijk al..?

Smoelensmid | 20-01-22 | 18:24 | 4

Was die leipe mocro ooit zelf maar in een condoom opgevangen...

Bluebarry55 | 20-01-22 | 18:48

Alleen verkrijgbaar bij ali. Die doet wel een elastiekje om z’n lul

Grzl-II | 20-01-22 | 19:16

Ja, maar dat was altijd zonder….

Extra.Paracetamol | 20-01-22 | 19:41
▼ 1 antwoord verborgen

Einde carrière Borsato

wapster | 20-01-22 | 18:23 | 6

Vergeet Ali B niet. Die is ook wel klaar.

Carnage | 20-01-22 | 18:32

@Graaier | 20-01-22 | 19:22: Was die Jackson niet meer van de kleine jongetjes? Maar dat zegt hoe dan ook niks over de muziek. Maar goed aan de andere kant moet iedereen ook zelf maar weten wat ze willen cancelen om wat voor reden.

Mazzelstof | 20-01-22 | 20:14
▼ 3 antwoorden verborgen

een pedo, een verkrachter en een exhibitionist

IvoTakkema | 20-01-22 | 18:20 | 1

En vergeet niet: hij is of was van WarChild, toch?

IdeasAreBulletproof | 20-01-22 | 18:44
-weggejorist-
Carnage | 20-01-22 | 18:20 | 1

Het zou een zegen voor ons land zijn als het complete vunzige imperium van John de Mol in elkander stort .

leo59 | 20-01-22 | 18:19

[Telefoon] Met John? Ha John, met Mark. Goed gedaan man. Toen ik je zag tijdens dat interview met Tim Hofman moest ik asn mezelf denken tijdens o.a. de Toeslagen affaire en het debat n.a.v. Omtzicht functie elders. Die gespeelde verkramptheid, verwardheid en teleurgesteldheid! Fantastisch!

darmflora | 20-01-22 | 18:17 | 3

John heeft ooit bij DWDD toegegeven dat ie wel eens met Rutte belde. Dus zo vergezocht is dit niet eens…

Guy_Tare | 20-01-22 | 18:28

Ze lijken op elkaar, die twee. Allebei psychopaat.

Schoorsteenveger | 20-01-22 | 18:28

Beide heren krijgen nooit tegenspraak. Zij hebben alken ja knikkers om zich heen verzameld. Bij de Mol regeert de angst daarnaast ook.
Dat is voor Rutte veel te hoog gegrepen.

pibasso | 20-01-22 | 18:51

Dus ze deden een een tweetje... en nou mogen we wachten wat de rechtspraak ervan vindt ??

Flow_Snake | 20-01-22 | 18:17

Had ik toch gelijk mbt. Martijn Nieman en Fiorella Nieman-Cruz. De regisseur uit The voice of holland die de 4de persoon is.

weetniet | 20-01-22 | 18:16

Het is een en al vunzigheid bij dit soort zenders. Temptation Island, Ex on the beacht etc, niet zo vreemd dat die over het paard getilde BN'ers het dan allemaal wel normaal gaan vinden.

Julius Pace Car | 20-01-22 | 18:16

Dus samenvattend: wat gaat de grote John de Mol in de toekomst veranderen?
Hij gaat de procedures en handboeken nog eens afstoffen en de interne loketjes van de vertrouwenspersonen nog maar eens promoten, zodat wanneer er in de toekomst nog meer vrouwen misbruikt worden, het in ieder geval sneller gemeld wordt…
Nee John, je moet voorkomen dat het ooit nog gebeurt!
En dat heeft alles te maken met de bedrijfscultuur en die wordt weer in hoge mate bepaald door “the tone/voice at the top”…

Mark zit te Dutten | 20-01-22 | 18:16 | 1

Grote schoonmaak. Het hele zooitje nagemaakten en hielenlikkers eruit trappen en
niet meer van dit soort vreselijke programma's maken.

bqbq | 20-01-22 | 18:20

Bepotelende Nederlander.

Bigi Bana Boy | 20-01-22 | 18:14

Tsja

niv01 | 20-01-22 | 18:13

Al die grieten waren 18 of ouder aan wie Ali zijn pielenmuis heeft laten zien. Dat dan weer wel... dus gevangenisstraf zal hij niet krijgen.

Jan Gordelroos | 20-01-22 | 18:12 | 4

Tenzij de rechter een optelsommetje maakt van machtspositie, misbruik maken van de leeftijdgerelateerde onzekerheid van zo'n meisje, duidelijk goed voorbereidde ontmoetingen waarbij hij uitging van het hebben van seksueel contact zonder het meisje van te voren op de hoogte te stellen van wat precies zijn doel was, enz., en misschien ook nog de voorbeeldfunctie die hij heeft als coach én als artiest die populair is bij jonge jongens.

Dooiemus | 20-01-22 | 18:18

Het meest stuitende wat ik hoorde was dat Ali B binnenliep bij 2 mensen die sex hadden, "En hij stak zijn vingers in mij. En ik schrok daar heel erg van, want ik heb hem nooit toestemming ofzo gegeven.".

Het is in Nederland natuurlijk nog niet zo makkelijk om gevangenisstraf te krijgen, maar is dit echt niet voldoende? Zeker omdat er blijkbaar nog een meneer X is die op dat moment gepijpt werd en dus getuige was.

TheOtherWhiteMeat | 20-01-22 | 18:20

@Dooiemus | 20-01-22 | 18:18: Ali is uitgekakt, dat is wel duidelijk nu. Nou ja, in eigen kring zal hij wel een held blijven.

KeesBruin | 20-01-22 | 18:21
▼ 1 antwoord verborgen

Verdachten worden naar goed gebruik in de media met voornaam en eerste letter van de achternaam aangeduid. Dusssss….. hoe gaan ze dat nu met Ali B doen? Ik vind dit uitermate belangrijk.

Nuuk | 20-01-22 | 18:12 | 3

A. B. Net zoals bij de opticien. 'Mag ik A nog een keer zien?'

DeKees | 20-01-22 | 18:16

Maken ze A. Bouali van.

Snaajoe | 20-01-22 | 18:45

Ali Bepotelaar

Bigi Bana Boy | 20-01-22 | 18:50

Kan de vervormde stemmen niet aanhoren. Ik haak af. Hoe moet dit bewezen worden?

Andre1970 | 20-01-22 | 18:10 | 2

Zorg minstens voor ondertiteling. En het moet toch mogelijk zijn om te vervormen zonder dat het een peuterstem wordt? Ik vond het net de kabouter uit creatief met kurk, die aflevering met die darmpoliep ("niet knijpen!").

Frits de Vriez | 20-01-22 | 18:22

En dan vervormd uit angst voor de reactie van de dader. Nou meiske, die was erbij, dus die herkent de situatie zou ik zo denken. Dus niks anoniem. Ik denk eerder dat ze onherkenbaar willen blijven voor als het straks niet blijkt te kloppen. Boos gooit het op bronbescherming en het OM op privacy. Dan heeft John de Mol geen adres voor zijn factuur. Ik denk eerder dat dat de reden is voor vervorming. Bescherming tegen John. Ik kan niet zeggen dat ik alles klakkeloos geloof wat ze zeggen en dat dat allemaal zo gegaan is. Ik heb mijn bedenkingen bij de aantijgingen.

Kopieerapparaat | 20-01-22 | 19:11

Wow…. Dat was wel ff heavy. Wat n gore smeerlappen, vooral die ontzettende klootzak van een Ali B. Alle vooroordelen keihard bevestigd! Arresteren die hap, einde carrière!!

SiegfriedReve | 20-01-22 | 18:10 | 1

En nu maar hopen dat John de Mol die volgevreten mocro financieel helemaal uitkleedt. Kom maar op met dat paupers klokje van een ton.

Spoorhaas | 20-01-22 | 18:24

Zou die John nou nooit een keer gedacht hebben die Rietberger is niet helemaal lekker? Die gast loopt nog net niet met zijn lul uit zijn broek rond en daar heb je nooit iets van gemerkt? Is dat zo iemand die thuis niet de broek aan heeft en dat moet compenseren op het werk?

SailingDuck | 20-01-22 | 18:08 | 1

Is een bepaalde cultuur die zich door vele jaren langzaam ontwikkeld. Je denkt elke keer net wat verder te kunnen gaan. Het gaat allemaal net wat te makkelijk. Tot het dus naar ze terugkomt zoals nu het geval is

jeweettochniet | 20-01-22 | 18:12

Wellicht is het handig om in het vervolg de voicestudio om te toveren in een big-brotherhuis en digitaal contact tussen coaches en deelnemers contractueel verbieden.

lekgoot | 20-01-22 | 18:07

Die laatste opmerking van Mol was juist wat daarna kwam ook. Maar dan wil je het bij BOOS ook niet snappen wat Mol bedoelt. “De verantwoordelijkheid ligt bij iemand die over de grens gaat” juist. Maar als die alsnog over de grens gaaf en het slachtoffer meld het niet zit je nog steeds bij hetzelfde probleem.
Als iedereen z’n verantwoordelijk nam waren alle problemen op de wereld opgelost.

Grzl-II | 20-01-22 | 18:07 | 1

Het gaat goed, totdat het fout gaat.

ptrck | 20-01-22 | 18:55

Ik vind het wel mooi dat die leipe mocroflavor nu helemaal de familyman aan het uithangen is in van die tokkiemerkkleding op instagram. Dit is om je te bescheuren. Ik zou als ik rapper boef was zelfs niet eens meer met hem willen worden geassocieerd. Wat zegt de Koran hierover eigenlijk?

BobDobalina | 20-01-22 | 18:07 | 3

De letterlijke tekst weet ik niet, maar het komt hier op neer: 'Als een vrouw geen hoofddoek draagt is het haar eigen schuld dat Ali A, B, enz. t/m Z. hem erin hangen'.

Dooiemus | 20-01-22 | 18:21

Zoek eens naar de vrouw van mohammed, haar naam was aïsha, of google eens kindbruid.

keistad | 20-01-22 | 18:22

Ali B heeft vast heel lang gedacht/ gehoopt dat zijn misdragingen niet zo zouden opvallen in die totaal oversexte boel daar.
Maar deze BOOS aflevering is toch uiteindelijk vooral de grote Ali B show.

TheOtherWhiteMeat | 20-01-22 | 18:07 | 1

Hij of een collega rapper zong toch ooit “Ik ben dom, lomp en famous, bitches zitten aan mijn penis”…

Mark zit te Dutten | 20-01-22 | 18:18

Volgens John waren er legio begeleiders waar de meiden hun beklag hadden kunnen doen. Vrouwen zelfs. Dus wat deden die dan. Slapen? En als ze iets zagen omdraaien en blij zijn met een handtekening van Borsato of Ali? Dit zijn toch wel wat losse eindjes als er zo'n streng protocol bestaat.

dijkbewaker | 20-01-22 | 18:02 | 3

Ik denk niet dat die vertrouwenspersonen etc. vaak op de werkvloer aanwezig waren. Die ene vrouw geeft aan dat ze haar verhaal heeft gedaan bij de regisseur, die later dus ook een smeerpijp bleek te zijn, en dat werd afgedaan alsof er niks was. Dan heb je als slachtoffer denk ik ook niet het gevoel dat je dit verhaal nog ergens anders kwijt kan.

usb stok | 20-01-22 | 18:09

Simpel te verklaren dat. Het is een complot.

Mazzelstof | 20-01-22 | 18:17

@usb stok | 20-01-22 | 18:09: Het staat dus niet in een contract of zo. Wat er wel in staat is dat je niet uit de school mag klappen of er anders een boete volgt van 10.000 euro of zo iets. Tja,,

dijkbewaker | 20-01-22 | 18:27

En toch... die Tim Hofman... ik moet 'm niet.

SoepKip | 20-01-22 | 18:02 | 3

Naar kereltje

Drs. D. | 20-01-22 | 18:05

Is nog begonnen op de GeenStijl

swaggerton | 20-01-22 | 18:06

Er zijn echt een aantal zwaar grensoverschrijdende zaken aan het licht gebracht in deze docu. Toch zitten er ook een aantal zwaar aangedikte en valse beschuldigingen tussen. Maar die vrouw die het allerlaatste woord heeft da's echt een eng mens want zij scheert alle zaken in deze docu over één kam.
Met als eindconclusie: mannen je blijft gewoon van vrouwen af!
Iedere (seksuele) relatie begint met een toenadering vergeet dat niet.
En iedere afgewezen toenadering kan ook geïnterpreteerd worden als een aanranding. Er hangt een heel akelige woke zweem over deze docu en Tim Hofman is een schijnheilig boontje die zijn vrouwelijke collega jarenlang denigrerend 'Kutmarije' noemde.

keestelpro | 20-01-22 | 18:12

John de Mol heeft het al die jaren niet gezien.
Tja dat heb je met mollen. Zo blind als een vleermuis.

keestelpro | 20-01-22 | 18:02 | 1

Zo blind als een mol dan toch?

DeKees | 20-01-22 | 18:17

Ali wordt het nieuwe gezicht van De Voice Rits heb ik vernomen.

FogerRederer | 20-01-22 | 18:01

Ali stak twee stinkende vingers omhoog, en het the voice logo was geboren

borus | 20-01-22 | 17:59 | 1

Ja nu weten we waar die vingers allemaal geweest zijn.
Spijt dat ik dit gekeken heb. *kots*

keestelpro | 20-01-22 | 18:00

Juridische oplossing: in het volgende seizoen een clausule in de contracten van de Voice dat een beetje sex met Talpa-medewerkers en juryleden inbegrepen is.

Zeurders | 20-01-22 | 17:58

Als nu niemand zich meer omhoog kan neuken, wordt dan ook de kwaliteit van Nederlandstalig muziek beter?

heldheino | 20-01-22 | 17:57 | 1

Wellicht maar de artiesten zullen er niet knapper op worden.

keestelpro | 20-01-22 | 17:59

'Je moet gewoon nee durven zeggen'.
Dat ene slachtoffer kon geen nee zeggen omdat ze een andere artiest aan het pijpen was toen Ali B aan haar begon te zitten.
Echt serieus, waar heb ik naar zitten kijken en luisteren?

keestelpro | 20-01-22 | 17:56 | 7
-weggejorist-
Lepo | 20-01-22 | 18:12

@Barbatruuk! | 20-01-22 | 18:02: Ik denk een andere coach. Een die niet genoemd is, maar ook nog niet heeft gereageerd. Het begint met Lidl en eindigt klein.

LinkeLotje | 20-01-22 | 19:21

Snapte dit ook niet, die andere gast doet dan niks? Lijkt mij dan meer op een orgie.

Kale dodo | 20-01-22 | 23:08
▼ 4 antwoorden verborgen

John de Mol: "Ja, wat moet ik zeggen. Mea talpa hè."

Lepo | 20-01-22 | 17:55 | 2

Hij spreekt wel z'n talen die John de Mol.

keestelpro | 20-01-22 | 17:57

Ha!

Kameraansteker | 20-01-22 | 17:58

Ali B steunt nog steeds het CDA van Hugo. En Hugo (voor een kinderklas) loves Ali B: www.cda.nl/hugo/nieuws/ali-b-steunt-h...
En bij Spotify is Ali B nog steeds een geverifieerde artiest.

rectormagnificus | 20-01-22 | 17:54

Benieuwd of dit allemaal strafrechtelijk stand houdt. Hoop dat de slachtoffers civiel rechtelijk er een bak geld uit gaan slepen.

Joris Klam | 20-01-22 | 17:54 | 3

Dit gaat die vermoedelijke daders sowieso een hoop inkomsten kosten.

SterF... | 20-01-22 | 17:59

Er gerechtelijk veel geld uit kunnen slepen gaat niet lukken in Nederland. Misschien wat talkshows en een interview. That's it.

Lafayette | 20-01-22 | 18:03

Dat wordt lastig..
Billen voelen
En verkrachting..

Roos | 20-01-22 | 18:25

Ik ga die hele shit niet bekijken, maar heb wel een vraag aan de kijkers. Is L Kleine niet aan bod gekomen? Of is hij zo afzichtelijk dat hij niet eens dichtbij genoeg kon komen om ergens aan te zitten?

Tapioca pudding | 20-01-22 | 17:54

John de Mol heeft geen enkele empathie.
Wat een hagedis

Roos | 20-01-22 | 17:52 | 4

Ach, hagedis...
Het is een mol, hè?
Gewend aan zaken die het daglicht niet verdragen.

Kapitein Sjaak Mus | 20-01-22 | 17:59

Geen enkele CEO op dat niveau.

Barbatruuk! | 20-01-22 | 18:07

Meer een slang in een pak. Krioelt het van in die wereld.

o)+ | 20-01-22 | 18:31
▼ 1 antwoord verborgen

Tja, Linda en John de Mol zijn niet van die grootmachten geworden door lief te zijn en anderen te helpen. Het zijn meedogenloze roofdieren die territorium veroveren ten koste van alles. Dat er onderweg wat slachtoffers vallen zal ze aan de reet oxideren. Helaas voor hen is het nu te groot geworden en kunnen ze het niet meer terugduwen. Geen wonder overigens dat het zo gruwelijk mis is gegaan als de top van de apenrots vol zit met meedogenloze ratten en mollen.

Graaier | 20-01-22 | 17:51

Ik geloof doe de Mol wel.. hij kan weinig doen als die bandleider en coach smeerlappen iets buiten de werkvloer doen.

DontLookWhenIP | 20-01-22 | 17:51 | 2

Hij had aangifte kunnen doen, ontslag geven, om maar wat aan te reiken. Niets doen en hopen dat het overwaait is te makkelijk…

amateurrr | 20-01-22 | 17:53

Inderdaad, hij kan het niet voorkomen, maar hij kan wel Jeroen R. er op aanspreken zoals hij ook gedaan heeft.
De slachtoffers zijn niet naar hem gekomen. Hoe kan hij precies weten wat er allemaal voorvalt?
Ik pleit hem zeker niet vrij, maar je moet het wel in perspectief zien. Je valt de Koninklijke Olie directie ook niet aan over wat een manager ergens heeft uitgespookt.

Nuchternederland | 20-01-22 | 17:57

Is er eigenlijk één reaguurder (behalve Beste_Landgenoten) die De Mol wèl op z'n blauwe ogen gelooft als ie zegt dat hij er niet van heeft gemerkt?

DeterioraSequor | 20-01-22 | 17:50 | 5

Nee die ouwe de Mol is een potentaat. Uiteraard wist hij het. Damage control staat nu bovenaan zijn agenda.

Beste_Landgenoten | 20-01-22 | 20:53
▼ 2 antwoorden verborgen

Ach Ali kan altijd nog de rol van Taghi overnemen. Hoe hoog leg jij de lat?

swuinm71 | 20-01-22 | 17:49

Die John de Mol is als grote baas verantwoordelijk voor het sfeertje waarbinnen dit allemaal geen probleem was, en probeert zich nu een beetje in te dekken met lulverhalen over 'procedures' en 'beleid' die ongetwijfeld van zijn advocaten komen.

Zeurders | 20-01-22 | 17:48 | 1

Had wel het idee dat hij vooraf was bijgepraat door juristen wat hij wel en niet kon zeggen en hoe. Zo kwam het tenminste bij mij over.

Jan, Leiden | 20-01-22 | 17:51

De damage control modus is veelzeggend: zij die behoren tot de 'guilt-oriented culture' trekken meteen een boetekleed aan; het lid van de 'shame-oriented culture' herhaalt steeds bozer NOOIT met IEMAND OOIT IETS verkeerds gedaan te hebben, al stapelen de aangiftes zich op.

de drijfsijs | 20-01-22 | 17:47

Nou, de kwaliteit van de interviews viel me alleszins mee. Had ik eigenlijk niet verwacht, eerlijk gezegd. Merkte dat Tim vragen stelde die ik ook zou stellen, en hij vroeg goed door. Rustig, professioneel, met een heldere uiteenzetting aan het begin. Kan menig journalist nog wat van leren.
Merkte wel spanning, zelfs nervositeit bij hem op, op het moment dat John de Mol aanschoof. Kun je nagaan dat alleen al aanwezigheid van een televisiemaker invloed heeft, laat staan dat zo iemand dwingend wordt, continu toespelingen maakt of zelfs handtastelijk wordt zoals Marco, Jeroen, Ali en de regisseur dat blijkbaar hebben gedaan.
Maar vraag me wel af, wat uiteindelijk echt bewezen kan worden.

Kameraansteker | 20-01-22 | 17:46 | 2

Als je 2 klachten tegen je hebt lopen dan heb je de schijn tegen.

heldheino | 20-01-22 | 17:53

@heldheino | 20-01-22 | 17:53:
Idd, en nu liggen er al tig klachten. En wie weet blijft het daar niet bij na deze uitzending.

Kameraansteker | 20-01-22 | 17:56

Zó! Schiet John de Mol zich daar even in de voet zeg. Die gaat nog emmers peop over zich heen krijgen.

Dampende_aardappel | 20-01-22 | 17:46

Johan Derksen zei regelmatig bij VI dat John de Mol had aangegeven;bij kinderporno ligt de grens,blijkbaar niet.

Hercule Poirot | 20-01-22 | 17:45 | 1

Hij bedoelde waarschijnlijk dat je er geen opnames van mag maken als je bezig bent.

Graaier | 20-01-22 | 17:55

Heel veel mensen wisten allang dat dit speelde, al jaren, en niet alleen bij de voice. Ben benieuwd of er nu echt dingen naar buiten gaan komen, want dit is veel groter dan we nu horen.

captainobvious | 20-01-22 | 17:44 | 1

oh?.... vertel!

SoepKip | 20-01-22 | 18:05

Zag je dat gebalde vuistje, de droge mond, het heel vaak knipperen met de ogen? Allemaal tekenen van stress wanneer je niet de waarheid aan het vertellen bent, iets achter houdt en je bang bent je te verspreken. Later doen de vragen milder werden, zag je meer rust in zijn houding. Bij zulke mensen moet je vooral niet luisteren, maar aanschouwen. Hij wist ervan en ziet slachtoffers als medeverantwoordelijk. De oplossing ligt immers bij hen: je moet de verkrachting, aanranding of het sexueel overschrijdende gedrag het liefst direct erna melden ondanks je pijn, woede, angst en schaamte. Lekker mannetje die De Mol.

R. Skickr | 20-01-22 | 17:44 | 1

Hij heeft het heel diplomatiek aangepakt deze John de Mol.
Heel goed dat hij pas de vragen van Hofman beantwoord nadat hij de docu gezien had. Knap dat hij midden in die emotie (hij ontplofte bijna van afschuw/woede/onbegrip) toch steeds de juiste nuance wist te vinden.
Hij is niet te benijden.

keestelpro | 20-01-22 | 17:49

Er zijn toch heel veel programma`s geweest die deden alsof grensoverschrijdend gedrag leuk was. Van Big Brother en Temptation Island tot Oh Oh Cherso. Of het nu pesten was, relaties op het spel zetten of overmatig drankgebruik. Oh, oh wat is dat toch lachen. Er is goed geld aan verdiend door de omroepen.

Mark Bouwman | 20-01-22 | 17:43 | 1

Die programma’s hebben een aparte post voor wodka op de begroting. Gewoon vol gieten.

P-unit | 20-01-22 | 18:14

Maan heeft nooit ergens last van gehad.
Daar hoor je dan weer niemand over.

Roehm | 20-01-22 | 17:40 | 3
-weggejorist-
Lukiluuk | 20-01-22 | 17:46

Maan heeft in ieder geval nog iets van een carrière overgehouden aan het gefoezel. Dat geldt natuurlijk maar voor een minderheid van al die bepotelde ambitieuze troela's.

Zeurders | 20-01-22 | 17:50

Dat weten wij helemaal niet.

Shoarmamasutra | 20-01-22 | 23:09

Zouden jullie je lichaam tijdelijk "verhoeren" voor (levenslang) geld en faam?

Ingridmaas | 20-01-22 | 17:40 | 3

Ben bang dat als Anouk mij aanrand dat ik dan in een donker gat beland.

Patjep | 20-01-22 | 17:43

Mits het Chantal Janzen is wel ja, ook voor geen faam.

Barbatruuk! | 20-01-22 | 17:46

Nee, maar wel voor levenslange schulden en beruchtsheid.

heldheino | 20-01-22 | 17:48

Zouden die figuren ‘s morgens naar hun werk gaan en denken, kom, wie ga ik vandaag eens pakken/door wie laat ik mij vandaag een pijpen?
Het is een rare wereld.

RGV42 | 20-01-22 | 17:40 | 1

Macht corrumpeert, ik kan niet garanderen dat ik het beter zou doen als ik zo omhoog zou vallen.

Zeurders | 20-01-22 | 17:52

Verwacht dat Jeroen Rietbergen en Ali B. bij de The Voice Senior nog veel meer slachtoffers hebben gemaakt. Daar horen we niks over. Waarschijnlijk zijn die slachtoffers al deaudt.

Drukvandaag | 20-01-22 | 17:40

Hey psssttt meisje ....

Suikerspin kopen?

Sjeintje | 20-01-22 | 17:40

Zo; tot zover. Nu maar afwachten wat de onderzoeken en de rechter gaan zeggen.
Hopelijk blijft dit verder uit het nieuws de komende twee jaar.....
Beter voor de vermeende slachtoffers en beter voor Nederland.
While having the enemy Russia at the gates ...
<trekt jas aan, want moet nu naar test-locatie 40km heen en terug voor quarantaine-zoon...>

MagnificentRon | 20-01-22 | 17:39

Gaap. Als ik tegen alle neukfoutjes aangifte moet doen ben ik over 3 maanden nog bezig. Die Jeroen loopt gewoon zn lul achterna. Ik heb jaren niet anders gedaan.

Goedvoorze | 20-01-22 | 17:39 | 2

Lul achterna lopen is wat anders dan machtsmisbruik.

Zeurders | 20-01-22 | 17:53

Wat? Jeroen zijn lul achterna lopen?

Mazzelstof | 20-01-22 | 17:56

Het is toch hopelijk bekend dat de plek waar een seks predator zijn ding kan doen het altijd in de directe omgeving is van zijn prooien. Of het nou een zwembad is of de turnhal dan wel bij de vakantie commissie waar kinderen terecht kunnen.
Wat dat betreft kwam John de Mol toch behoorlijk naïef over. En zo'n type als Marco Borsato of Ali B kunnen grijpen en aaien waar iedereen bij staat als aanmoediging knuffels. Als idool ga je blijkbaar wat gemakkelijker een grens over.

dijkbewaker | 20-01-22 | 17:37

Waarom ben ik nou niet verbaasd? Showbizz is toch 'money for nothing and chicks for free'?

Amsterdamsko | 20-01-22 | 17:37

ITV gaat John de Mol zo ongelooflijk kaalplukken.

Die smeerlap heeft alles gedoogd. Lelijke Ali Bouali en Pedo Marco Borsato. Wat een goorlappen allemaal. Ze konden zo lang doorgaan DANKZIJ John de Mol.

Rachid_82 | 20-01-22 | 17:36 | 6

Is dat allemaal al bewezen? Waar kan ik dat precies vinden?

Kopieerapparaat | 20-01-22 | 17:58

Ik vind hem geen smeerlap, hij heeft 1 hele stomme fout gemaakt om Jeroen R aan te houden en een 2de kans te geven. Dit kost heel veel geld en daar heeft hij spijt van. Wat zou jij doen als je een succesvol mediabedrijf zou runnen. Je zwager wordt beschuldigt van appjes van dickpicks naar een vrouw zou je hem dan nog een kans gunnen. (boos worden wat ik wel geloof en hem het voordeel van de twijfel geven) Achteraf, nu zal de Mol zich wel voor zijn kop stoten dat hij hem niet op straat geflikkert heeft. Denk ook dat de Mol zich wel met andere zaken bezig wil houden dan een zwager die meisjes het bed probeert in te appen. (hoe zielig en geraffineerd ook).

Ronhonnepon | 20-01-22 | 18:01
▼ 3 antwoorden verborgen

Goeie samenvatting van GS. De angstcultuur binnen al de Mols bedrijven is zo groot dat niemand die daar werkt durft te praten. Daarbij komt dat De Mol alle bedrijven in die sector bezit dus kunnen die werknemers met een hypotheek nergens anders terecht. Dus politiek: stop de Mol en de megabedrijven zoals Apple Google etc.

Tiscali-2 | 20-01-22 | 17:35 | 1

Die werknemers moeten niet op 1 paard wedden. Als je nou gewoon zorgt dat je iets kunt buiten die business, kun je de Mol gewoon een dikke vinger geven. Ali kan ook niks, dus zal dat nooit doen. Hoewel zijn vinger waarschijnlijk ergens anders in zit, is hij gewoon een slaaf van de Mol en dat is zijn eigen schuld. Net als het eigen schuld is van iedereen die compleet vast zit in die wereld.

Kopieerapparaat | 20-01-22 | 18:02

Inmiddels heeft van Velzen toch ook aangifte gedaan .

Die liep op zolder boven de set toen hij Anouk naar hem hoorde fluisteren vanuit een pikdonkere kamer .
Het volgend moment voelde hij alsof hij in een strak duikerspak werd gehesen waarna hij met geweld aan beide voeten hard heen en weer werd getrokken , uiteindelijk stuiterde hij met een warme douche de gang in waarna hij huilend aangifte wou doen bij de Mol die hem verzekerde dat er niets aan de hand was en Anouk dat wel vaker deed met een amsterdammertje .

Castor12 | 20-01-22 | 17:35 | 2

Pikdonker, dat wil ik geloven.

Raspatat | 20-01-22 | 17:36

Haha

Wattman | 20-01-22 | 17:37

Ik vertrouw die Tim trouwens ook niet.

laurentius | 20-01-22 | 17:34 | 6

Ik ook niet, er is iets met die vent, weet alleen niet wat, buiten dat het overduidelijk een narcist is natuurlijk.

zwellevertje | 20-01-22 | 17:56

Tim? Die collega van Witte Onderbroek?

Patje | 20-01-22 | 17:59

Kom op, zijn vriendin maakte zelfs een documentaire over haar gebrek aan lust

Shoarmamasutra | 20-01-22 | 23:13
▼ 3 antwoorden verborgen

John de Mol richting daders: Ben je niet goed in je hoofd? Ben je ziek? Gaat het goed met je?

John de Mol richting slachtoffers (vrouwen EN mannen): Waarom melden jullie je niet?

John de Mol kan mooi praten, maar geen woord over geheimhoudingsplichten en wurgcontracten. Zijn verantwoordelijkheid begint niet bij een aangifte, die begint bij het voorkomen van misdrijven.

Feynman | 20-01-22 | 17:34 | 4

Wurgcontracten, misschien wordt dat ooit nog een andere uitzending, want een ander onderwerp?

Jan, Leiden | 20-01-22 | 17:40

Wurg-sex contracten, als je dat tekent ben je wel ambitieus genoeg voor zo'n zaadprogramma als de Voice.

Zeurders | 20-01-22 | 17:56

Een strafbaar feit elimineren via een contact is onmogelijk dus gelul.

ikdenkwat | 20-01-22 | 18:05
▼ 1 antwoord verborgen

John de Mol gooit alle Nederlandse vrouwen die slachtoffer zijn van sexueel geweld voor bus: had je het maar moeten melden. Pfffff…

Raspatat | 20-01-22 | 17:34 | 6

Was die zwijgcontract met 10k boeteclausule buiten zijn medeweten om?

Mazzelstof | 20-01-22 | 17:59

@Mazzelstof | 20-01-22 | 17:59: Met zulke zwijgcontracten maak je het de slachtoffers ook niet makkelijker, die zullen zich nog wel een keer bedenken voordat ze aan de bel trekken. Mensen kunnen dan wel leuk stellen dat zo'n contractvoorwaarde niet geldig is bij gepleegde strafbare feiten, maar hoe weet je of die feiten in een rechtszaak werkelijk als strafbaar worden vastgesteld? 10k boete is voor veel mensen heel bedreigend, dus die bedenken zich nog wel een keertje. Zo'n boeteclausule maakt de weg tot misbruik natuurlijk een stuk gemakkelijker.

Argyronauta | 20-01-22 | 18:35

@Argyronauta | 20-01-22 | 18:35: Nou ja, dat creëert natuurlijk een sfeer dat bepaald de transparantie niet in de hand werkt en dat toch ook voorspelbaar verder reikt dan de contractanten. Er zal ook moeten worden uitgezocht in hoeverre er een cultuur is geweest waarin niet alleen het buiten hangen van de vuile was, maar ook het brengen van slecht nieuws opwaarts ontmoedigd werd, en bijvoorbeeld de zwaarte van de consequenties daarvan goed ingepeperd werd.

Mazzelstof | 20-01-22 | 20:26
▼ 3 antwoorden verborgen

John de Mol lult zich er lafjes uit. Hij wist het.

Deflatiemonster | 20-01-22 | 17:33 | 5

Zelfs Mister Nightlife wist het.

Barbatruuk! | 20-01-22 | 17:49

Nou, ik vond hem hier en daar toch niet al te sterk en behoorlijk naïef. Dit was een moeilijk gesprek wat nog wel een update zal krijgen want de hele wereld kijkt mee.

dijkbewaker | 20-01-22 | 17:55

Ik kan me ook niet voorstellen dat hij dat niet geweten zou hebben. Iedereen in die kringen wist ervan en alleen de baas die met de meest gore programma's miljoenen weet te vergaren zou zo naïef zijn om van toeten noch blazen te weten? Dat lijkt me uiterst onwaarschijnlijk. De Gooise matras is al heel lang een standaardbegrip, en dat er alleen maar netjes met beider instemming geneukt zou worden om hogerop te komen is natuurlijk een sprookje.

Argyronauta | 20-01-22 | 18:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik heb alle singeltjes en cd’s van Ali zojuist in de houtkachel gegooid.

laurentius | 20-01-22 | 17:33 | 3

Dat u ze had vind ik ook wel schokkend

Guy_Tare | 20-01-22 | 17:36

En die van Borsato houd je zeker stiekem?

Lorejas | 20-01-22 | 17:39

Dat is milieu vervuiling

Heau_heau_heau | 20-01-22 | 19:39

Ondertiteling was wel op zijn plaats geweest.

wiers | 20-01-22 | 17:33

Rustaaaaghh allemaal. Eerst de nieuwe editie van de Linda afwachten nu.

herstelkous | 20-01-22 | 17:32

Al die wijven denken natuurlijk dat je hier ook zo maar even 10 miljoen kunt vangen. Jammer naar helaas dames.

Octavio | 20-01-22 | 17:32 | 2

Hoi Marco, accountje aangemaakt?

captainobvious | 20-01-22 | 17:40

Hahaha…

Sjakkie van de Hoek | 20-01-22 | 17:50

De Mol: wil dat vrouwen zich anders gaan gedragen. I.p.v. dat hij het probleem bij de mannen zoekt. Dat is het belangrijkste wat me al opvalt. Die vrouwen doen niks fout, het ligt aan de mannen en het ligt aan jou dat dit kon gebeuren. Niet aan de vrouwen. Als dit al je 1e conclusie is nav deze verhalen, dan zegt mij dit genoeg, nooit het probleem bij jezelf bij je eigen omgeving zoeken maar wijzen naar anderen. Oh ja, en Borsato is zo'n lieve man, dat kan ik niet geloven dus die 6 kinderen zullen wel liegen. Ja toch?!

JeannedArc | 20-01-22 | 17:31 | 2

vrouwen willen toch zo graag gelijkwaardig gesteld worden aan de man, zeg dan gewoon ne als je iets niet wilt en gedraag je niet zo onderdanig. Om half twaalf meegaan met een man, dan vraag je toch wat precies de bedoeling is? of ben je echt een dom gansje.

ebonk | 20-01-22 | 17:42

@ebonk | 20-01-22 | 17:42: Nee, niet weer. Niet de schuld bij het slachtoffer leggen. Hoe vaak moet dat nog gezegd worden!

dijkbewaker | 20-01-22 | 17:58

Probleem voor de Mol is geweest in deze dat de bedrijfscultuur zijn straatje schoonveegt. Dus als het kan worden afgedaan of weggepoetst voordat het bij de mol komt dan gebeurt dat, anders zijn zij, de boodschapper, zelf ook de klos. Hij ziet wat zijn ondergeschikten hem willen laten zien. Totdat het te laat os of echt mis. Krijg je in een ja knikkers cultuur. Die man zit al zo lang in die bubbel dat hij geen idee heeft wat er echt speelt.

P-unit | 20-01-22 | 17:30 | 1

Wat ik wel raar vind is dat er geen protocol zou zijn opgenomen m.b.t. niet toestaan van seksueel grensoverschrijdend gedrag in de contracten die toch in Hilversum meestal wel standaard in contracten zijn opgenomen begreep ik...

Jan, Leiden | 20-01-22 | 17:34
-weggejorist-
Roos | 20-01-22 | 17:30 | 2

Is dit nou alles?

MoslimMolen | 20-01-22 | 17:30

Tja, laatste 40 minuten met Mr. De Mol was vooral om zijn straatje schoon te vegen had ik de indruk. Hij wist van niets, alle veiligheidsprotocollen waren aanwezig en de ene melding die ze kregen heeft hij meteen opgepikt. Maar ja, als er vaak nog tot laat gerepeteerd werd, waren die 4 begeleiders er dan altijd? Of was het vooral aan de randen van de uitzending en er buitenom dat het mis ging?

Het Ali B. verhaal lijkt iig vooral buiten de opnames om te gaan, as een roofdier achter de afgevallen kwetsbare meisjes aan gaan. Hopen dat het OM er iets van kan maken, dit soort zaken zijn altijd al lastig, laat staan met het vergrootglas van de media erop.

Qippie | 20-01-22 | 17:30

Die smeerlappen die meisjes en vrouwen hebben betast / verkracht zijn erg maar de Mol die puur bezig is om z'n centen veilig te stellen is de grootste smeerlap. Nederland moet deze man uitkotsen. Bah.

Cornelis12 | 20-01-22 | 17:30 | 1

nou ik vind die smeerlappen het ergst. weet je wat het vermogen is van de Mol, die ligt er daar niet meer wakker van. Denk dat hij wakker ligt van het niet naar buiten schoppen van Rietbergen. Want dat had hij natuurlijk moeten doen. Had jij verwacht dat de Mol alleen maar zou toegeven "ja ik ben fout, ja ik wist ervan ja ik beken schuld" dat zou toch niemand doen in die situatie.

Ronhonnepon | 20-01-22 | 18:07
-weggejorist-
Ingridmaas | 20-01-22 | 17:30

Nou Ali zal wel in Dubai blijven voorlopig.

laurentius | 20-01-22 | 17:28 | 1

Mag je Gordon nomimeren als Bubba of gaat dat wel heel erg ver? Ja eigenlijk wle.

Shoarmamasutra | 20-01-22 | 23:15

Met ongelovigen mag je alles doen , volgens Ali B.

wiers | 20-01-22 | 17:27 | 1

Afkomst verloochent zich niet

laurentius | 20-01-22 | 17:30

Handige prater die de Mol. Maar als blijkt dat Hij dingen eerder wist dan is hij de sjaak

Drkildare | 20-01-22 | 17:27 | 1

Lijkt me plausibel verhaal. Zo'n Don heeft natuurlijk geen idee van wat er in zijn organisatie speelt. Geen benul hebben van wat er gaande is hoe je het beste zo'n bedrijf runt.

Mazzelstof | 20-01-22 | 18:06

Ik denk dat heel wat mannen binnen werkorganisaties op dit moment zwetende oksels hebben……

nee_toch? | 20-01-22 | 17:26 | 1

Maar hoeveel daarvan zullen gedwongen sex hebben gehad met een collega die in het gips zit?

herstelkous | 20-01-22 | 17:31

Wanneer de aangiftes nu ernstig gaan toenemen, dan wordt het voor de heren nog moeilijk te verdedigen lijkt me wanneer getuigenissen gaan toenemen. Van deze uitzending een paar fragmenten bekeken: ik ben onthutst en zeer geschokt. Dit kunnen we niet normaal gaan vinden binnen de maatschappij.

Jan, Leiden | 20-01-22 | 17:26 | 1

Het gebeurt overal, maar de meeste meisjes hebben eigenwaarde en stellen zich niet kwetsbaar op en denken dat ze andere kwaliteiten hebben om hoger op de ladder te komen.

ebonk | 20-01-22 | 17:47

Hoeveel meisjes zou Gert hebben ingewerkt bij studio 100?

Lukiluuk | 20-01-22 | 17:25 | 5

heeft ie de hond ook ingewerkt?

borus | 20-01-22 | 17:43

Hij is gestopt bij de K.

o)+ | 20-01-22 | 18:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat heeft die John de Mol eigenlijk een geile stem - diep, bariton.

DeterioraSequor | 20-01-22 | 17:25 | 3

Wat sigaretten al niet voor voordeel hebben voor je stem

nee_toch? | 20-01-22 | 17:29

stem

nee_toch? | 20-01-22 | 17:30

Stuur hem even een vaginapic

ikdenkwat | 20-01-22 | 18:08

Wat een smerige gore doortrapte bende. Inclusief John de Mol. Hij wist het en greep niet voldoende in.

Sjakkie van de Hoek | 20-01-22 | 17:25 | 1

Tuurlijk je zit je op te geilen aan een paar collega’s wandel je gelijk naar je baas.

ikdenkwat | 20-01-22 | 18:12

"Close your eyes and think of England"
Ja, maar jij komt toch uit Marokko?

Osdorpertje | 20-01-22 | 17:25

Gelukkig kunnen de diverse deskundigen zich, tegen betaling, in elke praat show, zich laten gelden

Heau_heau_heau | 20-01-22 | 17:25

Ongelezen: Och jee, it is me something.

forecastle | 20-01-22 | 17:24

brrr komt zo wel heel erg dichtbij van het eiland van Eipstein in verweggistan naar het imperium van de Mol en 'onze' Ali, Jeroen en Marco. Wie struikelt en stikt het eerst over een stropdas aan de deurkruk of wordt het een taakstrafje

HetOorAakel | 20-01-22 | 17:23

Dat eindshot met dat de verantwoordelijkheid atlijd bij de daders ligt als een soort antwoord op De Mol's oproep om te praten als je iets overkomt, is natuurlijk een partijtje framen door Hofman. Het is wel degelijk een maatschappelijk issue dat slachtoffers vaak niets melden. Dat maakt hen niet verantwoordelijk, maar je kan moeilijk verwachten dat daders zich spontaan gaan melden.

Lafayette | 20-01-22 | 17:22 | 3

Nee beetje zwak einde. Tuurlijk is dat zo maar het is een groter cultureel probleem. Benieuwd hoe het bij bnn vara gaat als er over bijvoorbeeld van Jole geklaagd gaat. Of de dames en meisjes dan wél over de grote witte onderbroek in het openbaar durfen te spreken.

P-unit | 20-01-22 | 17:26

@P-unit | 20-01-22 | 17:26:
Daar hoef je niet benieuwd naar te zijn toch?
Die ophef is destijds als sneeuw voor de zon verdwenen, de rijen sloten zich.

Rest In Privacy | 20-01-22 | 17:27
-weggejorist-
Jo_Ma | 20-01-22 | 17:21

Ali B functie elders

sander3488 | 20-01-22 | 17:21 | 2

Functie bajes

P-unit | 20-01-22 | 17:26

Dag carrière, dag Brechje, dag centjes

Kattie | 20-01-22 | 18:14

Dus dat van die geheimhoudingsclausule klopt niet volgens De Mol als ze onmiddelijk aan de bel moeten trekken.

Rest In Privacy | 20-01-22 | 17:19 | 1

Geheimhoudingsclausule gaat over het tv-programma en de productie zelf.

Harry058 | 21-01-22 | 04:38

LOL, John had nooit gedacht dat hij "coaches" moest waarschuwen niets seksueels te doen... John heeft klaarblijkelijk nooit gehoord van voetbal, zwem en gym coaches, scouting leiders, kerk leiders etc.
FAIL

SosKoning | 20-01-22 | 17:18 | 1

Mja, daarom had hij dus wel procedures bij the kids versie.

SailingDuck | 20-01-22 | 17:20

Een programmanaamswijziging zou op zijn plaats zijn. Zoals “The vuns of Holland” of “Wie is de vuns”.
Btw, geeft ook een heel andere kijk op de selectie. Wat zou Ali’s eerste gedacht zijn zodra hij gedraaid had. Doen of niet doen?

Tapioca pudding | 20-01-22 | 17:18 | 1

The Vultures of Holland.

Lorejas | 20-01-22 | 17:26

Ik begrijp dat je als kandidaat voor die voice dus een Calimerostemmetje moet hebben.

hoochee | 20-01-22 | 17:18

26:12 Mag ik 'verkracht' zeggen? ... Het alsof 'verkracht' zeggen erger is dan wat met mij is gebeurd. - Heu?!

Anymethyl | 20-01-22 | 17:18

Hé, weer eens een ddos check door Cloudflare?
Wie is er aan het GS pesten?

Kapitein Sjaak Mus | 20-01-22 | 17:18 | 2

Ali vanuit Dubai

sander3488 | 20-01-22 | 17:19

ali b laat zich niet meer zien denk ik

borus | 20-01-22 | 17:45

Ik denk trouwens dat elke vrouw zich na sex met Ali B gehad te hebben zich verkracht voelt.. Ik kan me toch niet voorstellen dat je dat ooit eigenlijk vrijwillig wil....

MeneerGuggenheimer | 20-01-22 | 17:17 | 1

Je weet gewoon niet of je door Whoopi Goldberg genomen wordt of door de bekende Marokkaan.

Tapioca pudding | 20-01-22 | 17:20

Tot zover de ‘trial by media’. Maar afwachten wat overblijft als het OM zaken voor de rechter brengt. Ik vrees bitter weinig, tussen bewijsbaarheid en de vele tinten grijs. Wellicht komt een echte aanrander ermee weg; wellicht kan een valselijk beschuldigde de schandvlek nooit meer uitwassen. Het is een rioolput.

Zeddegeizot | 20-01-22 | 17:16 | 1

Wat het OM er verder nog van kan bakken, is in feite niet erg belangrijk meer. Dit heeft al meer dan genoeg impact op Talpa en RTL. En Ali B. kan het verder wel schudden.

KeesBruin | 20-01-22 | 17:25

Dus die ene was al verkracht door Ali B. maar daarna aan het pijpen bij weer een andere artiest toen Ali. B daar binnen kwam en plots twee vingers is haar stak zonder haar toestemming ?

Castor12 | 20-01-22 | 17:16 | 3

Het feit dat ze vrijwillige sex heeft met iemand geeft dat ventje niet het recht vrijpostig te worden

Ed Redbird | 20-01-22 | 17:19

@Ed Redbird | 20-01-22 | 17:19: Dat zeg ik niet, maar wel opmerkelijk om na een eerdere verkrachting door de ene coach daarna een andere op de set te nilfisken .

Castor12 | 20-01-22 | 17:26

@Castor12 | 20-01-22 | 17:26: ik vond dit ook wel raar, en Ali B komt dan vinnen en die andere gast doet niks?

Kale dodo | 20-01-22 | 21:52

Ali Baalt.

BrutusBosch | 20-01-22 | 17:16 | 2

Ali Beft

borus | 20-01-22 | 17:49

Is dat meisje druk bezig die coach te pijpen, bemoeit die achtergestelde Marokkaan zich er weer mee door zijn vingers bij haar binnen te dringen.
Wacht op jouw beurt, eikel.

Roehm | 20-01-22 | 17:16

Marco Borsato heeft zeker iets met kinderen. Hij heeft tot 2 keer toe mijn oudste zoon van de fiets afgereden in Laren nh.

MeneerGuggenheimer | 20-01-22 | 17:16 | 1

Het overeind helpen, daar zou ik mij dan zorgen om maken.

SterF... | 20-01-22 | 18:10

Ik kan mij vinden in alles wat John de Mol zegt. Hoe hij ernaar kijkt.

Leptob | 20-01-22 | 17:15 | 1

John de Mol moet gewoon de volgende premier worden, hij is financieel onafhankelijk, prima zakenman, hij kan goed lullen en hem geloof ik wel.

Patje | 20-01-22 | 17:17

Ali B., dat is toch degene die de toenmalige koningin Beatrix heeft gekust? Ik zou maar een aangifte gaan doen.., voor deze gast. Dat was toen zijn talent in opgang kwam, mede door de media.

Thoth | 20-01-22 | 17:15 | 2

Dat was uitlokking van triks.

BrutusBosch | 20-01-22 | 17:19

Tot zover de aflevering carrière klaar.

ikdenkwat | 20-01-22 | 17:15
-weggejorist-
roevka | 20-01-22 | 17:14 | 2

Als dit achter de rug is, kunnen we dan ook het NOS journaal doen? Lijkt me beter voor Nederland als dat ook verdwijnt, net als TVOH.

skoftig | 20-01-22 | 17:14

Dit gaat toch nergens over?

Rest In Privacy | 20-01-22 | 17:12 | 3

Een verkrachting en wat kinderen aangerand wat vind je er zelf van Jezus Boeddha

jeweettochniet | 20-01-22 | 17:15

Ali B. die ongevraagd zijn vingers in de kont van een meisje steekt. Nee hoor, niks aan de hand.

Ridde Rogter | 20-01-22 | 17:20

@Ridde Rogter | 20-01-22 | 17:20:
Beetje poep dan misschien.

SterF... | 20-01-22 | 18:11

Verschrikkelijk voor al die meisjes, maar voor de rest heeft deze zaak alleen maar winnaars: geen TVOH, Al B of Borsato meer.

skoftig | 20-01-22 | 17:12 | 2

Ieder nadeel hep se voordeel!

zwellevertje | 20-01-22 | 17:40

Dit moet ook Dre Hazes uit zijn burn out halen, die lacht zijn lul uit de pantalon. Wat een amateurs.

ikdenkwat | 20-01-22 | 18:15

Hoe weinig talent moet je hebben om uiteindelijk te denken dat het verrichten van sexuele daden met Ali B je verder kan helpen? Iedereen die een beetje kan zingen die denkt dan toch, dan maar liever op eigen kracht.

BobDobalina | 20-01-22 | 17:10 | 1

Ik begrijp dat zo iemand door Ali verkracht werd.

El Rico Grande | 20-01-22 | 17:12

Heerlijk wat een poppenkast. De knuffelmarokkaan was blijkbaar zo eil dat hij de g niet kon uitspreken. Het moet toch ergens heen, en is te dik om uit te zweten.

Pferdefotze | 20-01-22 | 17:09 | 1

Ja, ali b, riduan t, yussef t, wat een fijn land is dit.

bqbq | 20-01-22 | 17:14

Mag wel ondertiteling bij zeg , de helft is niet te volgen door stem de verdraaiing ........ ook mijn habenas desktop speakertjes verneuken de boel deels maar toch .

Castor12 | 20-01-22 | 17:08

Heel naar allemaal en ik geloof het gelijk. Maar onmogelijk te bewijzen lijkt me. Een anekdote is geen bewijs en een heleboel anekdotes ook niet.

C1O2 | 20-01-22 | 17:08 | 2

Wettig en overtuigend. Genoeg aangiftes kunnen een rechter wel overtuigen.

El Rico Grande | 20-01-22 | 17:10

Ze hebben niet eens een geluidsopname of iets dergelijks. Alleen maar getuigenverklaringen.

Bald_Gefkens | 20-01-22 | 19:23

Gaat iedereen zichzelf spelen in de nieuwe musical van De Mol "The voice of Holland" onder leiding van regisseur Tim Hofman?

VP732 | 20-01-22 | 17:07

Hoe anonimiseer je de naam Ali B? Ik vraag het voor iemand die een vonnis schrijft.

El Rico Grande | 20-01-22 | 17:07 | 2

A. Bouali.

Wattman | 20-01-22 | 17:10

Dat zou dan Ali B. zijn geanonimiseerd?

Jan, Leiden | 20-01-22 | 17:13

Dubai. Het blijf-van-mijn-lijf huis voor mocro’s.

Tiscali-2 | 20-01-22 | 17:07 | 1

Ik hoop dat ze al die verklaringen van die meiden vertalen in het Arabisch met een foto van hem ernaast. Kijken hoe lang hij het volhoudt in die woestijn.

sander3488 | 20-01-22 | 17:12

Hij gaat er maar zitten. Dat vind ik wel ballen van John.

sander3488 | 20-01-22 | 17:06 | 2

Ja hij moest natuurlijk ook wel. Zwijgen of alleen maar een persbericht er uit poepen zou totale ineenstorting van zijn imperium betekenen.
Waar hij wel nog aan moet werken is zijn ontkenning dat hij niet de dictator is die je zeker niet tegen moet werken want dan is het voorbij met je carrière. Net zo een dictator als Joop van den Ende was.

2voor12 | 20-01-22 | 17:09

@2voor12 | 20-01-22 | 17:09: Ik geloof wel dat hij dat zelf denkt. Maar het feit is inderdaad dat hij gewoon de baas is en hij iemand in een vingerknip kan maken of breken. Wat mij het beeld geeft dat hij een plaat voor zijn kop heeft.

sander3488 | 20-01-22 | 17:18

De onvoorstelbare naïviteit van een aantal dames daargelaten, als ook hun ziekelijke hang naar een carrière in 'het wereldje': in een rechtvaardig universum zou Ali B nooit meer aan de bak moeten kunnen komen. Hij is van een ander kaliber dan een Jeroen Rietbergen, die zich heeft gedragen als die glibberige collega waar elke vrouw op de werkvloer wel eens is mee geconfronteerd. Wat ik van Borsato moet denken weet ik niet. Ik sluit niet uit dat deze van nature bovengemiddeld tactiel is aangelegd en dat hij deze inslag paart aan terminale stupiditeit.

MickeyGouda | 20-01-22 | 17:03 | 5

Ik kan me eigenlijk het beste vinden in jouw woorden en bevindingen.
Dank je wel. Zoals heel wat vaker, lieve en wijze vrouw.

Kudtkip | 20-01-22 | 19:24

Van nature tactiel???
Die vent zit aan borsten en billen van 13-jarige meisjes.
!

Angelina-a | 20-01-22 | 21:48

Van nature tactiel? Wat wil je hiermee zeggen Mickey?
Omdat hij half Italiaan is?
Kinderen betasten is niet normaal, "zelfs" niet in Italië. En die man is trouwens grotendeels opgevoed in Nederland door zijn Nederlandse moeder. En werkzaam in de Nederlandse televisiewereld.

Komt een pedo bij de rechter: sorry, maar ik ben van nature bovengemiddeld tactiel...

Angelina-a | 20-01-22 | 22:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Willen jullie stoppen om Ali B knuffelmarokkaan te noemen nu hij negatief in het nieuws is? Dit wegens het verbod op negatieve uitlatingen over migranten in het door Nederland ondertekende Verdrag van Marrakesh.
Ali B mag nu alleen nog als knuffelnederlander vermeld worden.

2voor12 | 20-01-22 | 17:02 | 4

Mogen we hem dan wel gewoon, in dezelfde woorden als van Rob Oudkerk destijds, kutmarokkaan noemen ?

Wattman | 20-01-22 | 17:05

't Zet de bijnaam 'knuffelmarokkaan' wel in een heel ander daglicht...

naglfar | 20-01-22 | 17:18
▼ 1 antwoord verborgen

Jammer dat Tim Hoffman deze reportage niet voor de NPO of andere omroepen kan maken maar naar youtube heeft moeten uitwijken.
Boos zou een eigen omroep moeten beginnen!

PipoClownde | 20-01-22 | 17:02 | 2

Voor zijn salaris en doelgroep hoeft hij volgens mij niet naar een publieke omroep. Dat gezegd hebbende heeft hij nu de totale vrijheid om te produceren wat hij wilt. Is ook wat waard, toch?

ZwengelMeister | 20-01-22 | 17:11

Het is voor de NPO.

John McClane | 20-01-22 | 17:46

kan iemand even samenvatten? ben aan t werk.

Dr.Utker | 20-01-22 | 17:02 | 5

Het is voornamelijk kudt, daar gaat het volgens mij het meest over,

uisge baugh | 20-01-22 | 17:06

Het is een geyle bende bij de stem van Nederland.

Zatkniss | 20-01-22 | 17:06

Alle drie, Borsato, Rietberger en B., geile beren, maar alle drie hebben ze op iets andere wijze getracht aan hun trekken te komen. Ze reageren alle drie ook verschillend op de aantijgingen.

Schoorsteenveger | 20-01-22 | 17:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Hopelijk komen ook mensen zoals Imca Marina eens tot inkeer dat mensen zoals Ali B die als knuffelmarokkaan worden klaargestoomd ook gewoon viezerikken at the end of the day zijn.

Krachtkoe | 20-01-22 | 17:00 | 1

Ik heb geruchten gehoord dat hij ook met onze oude koningin een knuffelrelatie heeft gehad...
Hoewel dat nu door rijksvoorlichtingdienst ontkend zal worden, en alle foto's zullen verdwijnen van eventuele bewijslast.

Delfts Blauw | 20-01-22 | 17:13
-weggejorist-
frickY | 20-01-22 | 16:59

De nl versie van de 100 dagen van Sodom?

Zatkniss | 20-01-22 | 16:59 | 1

Draait het uiteindelijk wel op uit ja, op zo'n situatie.
Als morgen hier de dictatuur gevestigd wordt zijn overmorgen de folteraars geregeld.

Schoorsteenveger | 20-01-22 | 17:03

Update reactie Ali: "Kwaadsprekerij"

Waarvan akte.

Keutels | 20-01-22 | 16:58

Max zal achteraf blij zijn dat ie geen vrouw is.

Kowalski11 | 20-01-22 | 16:58 | 2

Maar zal zich toch een beetje vies voelen, dat had ik als kijker al.

uisge baugh | 20-01-22 | 17:01

@uisge baugh | 20-01-22 | 17:01:

Het voelde als een verbale aanranding waarin het ongemak van Max's gezicht spatte.

Wattman | 20-01-22 | 17:07

Ik zeg het alvast... tim hofmann is een vervelende kniert

ed.. | 20-01-22 | 16:57 | 2

Dat zal hij ook gewoon beamen. Zo is hij dan ook wel weer.

Ja_hoor | 20-01-22 | 17:01

Fallon Farrow ook..

omanders | 20-01-22 | 17:01

Was het niet DWDD -van onze eigen publieken- waarin de matig getalenteerde Ali B. op een platform werd gehesen en salonfähig werd gemaakt? Dank u Vara!

GnottoBlotto | 20-01-22 | 16:56 | 1

Precies dit.

Zbrodj | 20-01-22 | 17:00

Martijn Nieman woont hier in het dorp.
Er gaat een praatje rond dat hij met z’n gezin, of iig het gezin naar Costa Rica gaan.
Zijn vrouw komt daar vandaan.
“Opa in Costa Rica zou ziek zijn”..

Ruimedenker | 20-01-22 | 16:55 | 1

Heeft Sacha de Boer Rick Nieman al het huis uitgetrapt?

gestoptmetroken | 20-01-22 | 17:24
-weggejorist-
IslamPislam | 20-01-22 | 16:55

De Mol krijgt even 40 minuten om zijn straatje schoon te vegen.

Rest In Privacy | 20-01-22 | 16:54 | 11

Jeroen krijgt een 2de kans, zolang je het John maar laat weten. En wij hebben genoeg meldpunten om je te melden! Sure. De slachtoffers weten nu dat ze zich moeten melden anders weten wij het niet! En: wij nemen voortaan vrouwen in dienst want dan gebeurt het niet meer. Thanks Tim!

Sjefke_pro | 20-01-22 | 17:09

@TeeJee | 20-01-22 | 16:59:
Als je dat wil geloven prima natuurlijk. Maar een lynch mob wil meestal bloed op straat zien en geen anti-climax.

Lafayette | 20-01-22 | 17:12
▼ 8 antwoorden verborgen

Als ik Ali B was zou ik maar een paar jaartjes in Marokko verblijven. Misschien daar The Voice of Marokko starten?

McStuiver | 20-01-22 | 16:54 | 3

Daar straffen ze een stuk strenger. Openbare steniging en zo.
Als ik Ali B. was zou ik dat juist niet doen.

Osdorpertje | 20-01-22 | 16:57

Dat is daar al.

aamert | 20-01-22 | 16:59

De wassenbeelden in madame tussauds van Ali B en Marco B kunnen dus ook gedemonteerd gaan worden op het gemak, is de lockdown toch nog ergens goed voor geweest.

Autobonker | 20-01-22 | 16:54

Maar waren er witte onderbroeken? dit wil ik toch weten.

Snap_het_ook_niet | 20-01-22 | 16:53

14 november 2021. Interview in De Telegraaf met crimineel Ali B:
‘Ik wil filantroop worden, wereldwijd’.
Nou, daar komt voorlopig ff niets van in neem ik aan.
Trouwens gelezen dat hij momenteel in Dubai of zoiets zit. Denk dat hij daar niet meer vandaan gaat komen.
Blij dat ik het altijd al een fout iemand heb gevonden. Krijg/heb ik toch gelijk.
En een beetje je en jij zeggen tegen Onze Premier Balkenende. Schande.
Ook wel benieuwd of bff Van Nieuwkerk zijn relatie met deze boef op gaat zeggen. En al die anderen.
En de bedrijven waar hij reclame voor maakt en maakte.

RGV42 | 20-01-22 | 16:51

Geenstijl heeft toch geen reden om "Martijn Nieman" af te korten tot "Martijn N."? Dit is zelfs voor ongeoefende Googlelaars te makkelijk.

Nee dus! | 20-01-22 | 16:50

Ik zag net Roel van Velzen op z'n skelter langsrijden.

jaja | 20-01-22 | 16:49 | 1

Dus er zijn nog mensen die dit als grap maken? Wow

Ja_hoor | 20-01-22 | 16:54

Marco raakte meisjes aan, Jeroen stuurde vieze plaatjes naar meisjes, Ali verkrachtte meisjes……. Zelfs de meest lieve en betrouwbare modelmocro stelt ons niet teleur.

ShylockLeCoy | 20-01-22 | 16:49 | 4

Mooi teamwork wel.

BobDobalina | 20-01-22 | 17:04

Volgens mij heeft alleen Jeroen wangedrag bevestigd. Dat hij ongewenste intimiteiten heeft gedeeld. Of daar iets strafbaars is gebeurt is nog maar de vraag. Als mensen in een kinderprogramma (of gymzaal) kinderen aanraken is dat op zich niet strafbaar eerder te verwachten. Ali B. heeft ontkend iets strafbaars te hebben gedaan en dat hij een notoire vreemdganger zou zijn is irrelevant. Het is goed als het uitgezocht wordt maar in principe geldt voor de meerderjarigen dat ze vrijwillig deel hebben genomen, op ieder moment konden vertrekken, een vertrouwenspersoon konden aanspreken. Machtsmisbruik is op zich niet strafbaar hoe onrechtvaardig het ook lijkt. Na al die heisa valt de BOOS onthulling enorm tegen. We wachten af wat er van overeind blijft.

AlexanderVissers | 20-01-22 | 18:27
▼ 1 antwoord verborgen

Het klinkt allemaal erg ordinair van Ali B.. Hij heeft zijn street creds terug in ieder geval, geluk bij een ongeluk voor hem.

3Xniks | 20-01-22 | 16:49 | 2

Street credits? Dan doe je zoiets juist niet. Pauper credits krijgt hij.

Patje | 20-01-22 | 16:53

Ali steekt twee stinkende vingers omhoog, en het the voice logo was geboren

borus | 20-01-22 | 17:58

Ali B ontkent en zegt dat hij in het Nederlands aan het rappen was toen hij zei dat hij zin had om te neuken.
Evenzo zijn zogenaamde agressieve gedrag achter het podium.
Bam.Vrijspraak.

Ambiorix | 20-01-22 | 16:49 | 1

Geen vrijspraak maar ontslag van alle rechtsvervolging. Feiten gepleegd maar niets strafbaars aan. Maar eigenlijk komt het niet bij de rechter want wat valt te laste te leggen?

AlexanderVissers | 20-01-22 | 18:29

Mooie pornoset daar bij tvoh. Vooral dat inteelthandje van ali in de spleet van die mevrouw die al bezig was met iemand anders. Soort parenclub. Je kunt er ook uit afleiden dat de kandidaten niet altijd ongewillig waren.

BobDobalina | 20-01-22 | 16:49 | 4

Dat waren de repetities voor het blijspel Sodom en Gomorra.

Anymethyl | 20-01-22 | 16:53

Ja, dat was een sailant detail. Ze was iemand aan het pijpen, gewoonste zaak van de werelds, en toen kwam Ali binnen en deed iets wat helemaal niet kon. Ik probeer me dat dan voor te stellen, dat sfeertje, die context, en dan te bepalen wie er dader en wie er slachtoffer is. Toch wat moeite mee.

Schoorsteenveger | 20-01-22 | 16:55

@Schoorsteenveger | 20-01-22 | 16:55: mwa. Zomaar een artiest gaan pijpen onder de douche die je kende, ik vind er wat van. Maar dat is vrijwillig. Je opdringen en dan bij de gevluchte als die een ander pijpt zomaar je vingers binnenbrengen. Ik kan me geen situatie voorstellen waarin dat te billijken valt.

Shoarmamasutra | 20-01-22 | 23:24
▼ 1 antwoord verborgen

Allemaal anekdotes. Ha

SinisterNL | 20-01-22 | 16:48

Gaap … Voor mij wordt het pas nieuws als blijkt dat Chantal sexueel ongewenst gedrag heeft vertoond.

De Almachtige | 20-01-22 | 16:48 | 2

Kan me haast niet voorstellen dat sex met Chantal ongewenst is. Als zij mij aanrandt, geef ik haar niet aan. Hooguit als ze weigert het een tweede keer te doen.

quigg | 20-01-22 | 16:53

Zag laatst hoe opdringerig Ali B al was bij Max Verstappen, kun je voorstellen hoe graag hij zijn zin krijgt als het niet op beeld staat.

Moge zijn carrière voorgoed voorbij zijn, met dank aan de NPO die hem groot gemaakt heeft destijds.

Wattman | 20-01-22 | 16:48 | 1

Wees gerust, deugend Nederland zal niet weten hoe snel zij de volgende Marokkaan in het schild moeten hijsen als rolmodel om "aan te tonen" dat onderbuikgevoelens niet zouden kloppen.... en dat we niet mogen kijken naar die enkeling die het voor de rest verpest.

Wering | 20-01-22 | 17:47

Word je nog een keer verkracht door de geluidstechnicus van BOOS, godverdomme zeg.

Dan maar zo! | 20-01-22 | 16:47

Wat een smeerpijpen bij tvoh! De witte onderbroek van Jolo verbleekt hierbij!

Quichegerechtigde | 20-01-22 | 16:47 | 1

Dan kan ie h'm weer aan.

Osdorpertje | 20-01-22 | 16:55

Je bent net aangerand en gaat iemand anders tussendoor pijpen?

Dr_Phil | 20-01-22 | 16:47

Goed. Niks aan de hand dus.

Terug naar de Oekraïne.

VanBukkem | 20-01-22 | 16:46 | 1

Nee, even geen Wereldoorlog. Straks.

RickTheDick | 20-01-22 | 16:47

Suggestieve cartoon van Cortes.
Nou vraag ik mij af: "Voor of achter?"

Osdorpertje | 20-01-22 | 16:46

Terug naar de straat Ali. En Marco zien we binnenkort wel bij Domino's

Tom Aatje | 20-01-22 | 16:45

Ik word hier misselijk van.

Dimaz | 20-01-22 | 16:45 | 2

Ik ook

Diederik_Ezel | 20-01-22 | 16:47

Het is zo afschuwelijk dat ik er meer wil van weten

thanseeuwen | 20-01-22 | 16:50

Zo. Daar ging John de Mol. Met zn “ze moeten ook eerder aan de bel trekken”.

Ja_hoor | 20-01-22 | 16:45 | 1

Volgens mij werd er vroeg genoeg aan de klepel getrokken.

Gravin v Kippenbouth | 20-01-22 | 17:09

Geen actieve herinnering *kuch*

Mr_Natural | 20-01-22 | 16:44 | 1

Geldt ook voor boter op haar hoofd Linda de Sn... Eh... Mol.
"Ik publiceer alleen in Linda" .. Kansloos ..

Nederlandop1 | 20-01-22 | 16:46

Die meisjes hadden beter Anouk kunnen inseinen.Die had Ali het licht uit zijn ogen geslagen

Drkildare | 20-01-22 | 16:43 | 5

@Patje | 20-01-22 | 16:44: Anouk heeft in college tour ook toegegeven dat ze van het omhoog neuken is.

bullent | 20-01-22 | 16:46

ik denk dat je gelijk hebt

Auchie | 20-01-22 | 16:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Goed dat deze smeerlapperij wordt blootgelegd. Hopelijk volgen er ook juridisch veroordelingen op en mogen ze het ook daar voelen.
Mijn gevoel bij Ali B. is trouwens altijd juist geweest. Nooit gemogen. Ik had hem ook nergens voor willen inzetten.

Zwizalletju | 20-01-22 | 16:43

The voos of Holland.

Eppo | 20-01-22 | 16:42

Ik wil bij deze graag Comedy Central oproepen tot een nieuwe opname van The Roast of Ali B. Graag alleen door Peter Pannekoek en Henri van Loon. En doe vervolgens ook die van Johny de Mol maar over ....

Von Bliksum | 20-01-22 | 16:42

Je zal maar de bijnaam 'knuffelmarokkaan' hebben.

ZwengelMeister | 20-01-22 | 16:42 | 1

Eerst knuffelen dan swaffelen.

zuurtjeregen | 20-01-22 | 16:45

Geen misbruik bij The Voice Senior?
Leeftijdsdiscriminatie!

hoevenpe | 20-01-22 | 16:41

De carriere van Ali is voorbij denk ik.

sander3488 | 20-01-22 | 16:41 | 2

Nee hoor, dat wordt afgedaan met een schaamlapje (allochtonen hebben het al zo moeilijk en dit wordt weer uitgebuit door extreem-rechts of zoiets), een mea culpa voor de bühne en achter de schermen blijft-ie gewoon geld binnenharken.

FrankVeer | 20-01-22 | 16:44

Adviseur gewenste intimiteiten bij de VVD is hem op het lijf geschreven.

KlaagGraag | 20-01-22 | 17:30

Marco B en Ali B - Wat zou je doen?

amateurrr | 20-01-22 | 16:41 | 1

"Wie zou je doen?"

Zalluf | 20-01-22 | 16:44

Dus Ali neukt zelfs meisjes met een gebroken been. Die kunnen nl niet hard weglopen.

Drkildare | 20-01-22 | 16:41 | 1

't Is een fetisj, net zoals necrofilie.

Anymethyl | 20-01-22 | 16:49

Verbaast me niet.

Adriel | 20-01-22 | 16:41

Wie heeft er inmiddels geen seks gehad met Ali?

RickTheDick | 20-01-22 | 16:40 | 6

De hond nog niet, want haram.

Nivelleermarionet | 20-01-22 | 16:57

Ik val niet op dat soort types. R

Gravin v Kippenbouth | 20-01-22 | 17:11
▼ 3 antwoorden verborgen

En ook gewoon: ik zorg dat je volgend jaar bij mij in het team komt.

ITV gaat Ali HELEMAAL kaalplukken. Ik heb het over tientallen miljoenen euro's.

Wat een onthullingen

Rachid_82 | 20-01-22 | 16:40

Gezellig familieprogramma zo...

hoevenpe | 20-01-22 | 16:40
-weggejorist-
TonyMontana010 | 20-01-22 | 16:39 | 2

Nou, ik heb hem maar afgezet.
Ik wil nog kunnen eten ook straks.

Papa Jones | 20-01-22 | 16:38

Holy shit, Ali heb hoge testo rage.

RickTheDick | 20-01-22 | 16:38

Het straatschoffie en cokedealertje Ali B, nooit zijn achtergrond ontgroeid maar nog steeds pakken wat hij pakken kan.

Wattman | 20-01-22 | 16:38

Daaag Ali B. Einde loopbaan voor jou. Spring maar van de Burj Khalifa .

enkelereisretour | 20-01-22 | 16:38 | 2

Triest genoeg geeft hem dit in zijn achterban nog streetcred ook.

Lucifer | 20-01-22 | 16:43

@Lucifer | 20-01-22 | 16:43: maar daar haalt hij zijn geld niet vandaan! Dat doet hij bij deugers van de televisie. En daar is hij nu met pek & veren beklad

ole guapa | 20-01-22 | 16:52

Doei Ali B ,kan altijd nog zijn oude vak. drugsdealer oppakken

jack_gouda | 20-01-22 | 16:38 | 4

Jep, de "knuffelmarrokaan" dat woord heeft nu ineens een hele andere dimensie gekregen.

Linke Soep | 20-01-22 | 16:41

@Linke Soep | 20-01-22 | 16:41:
Precies, van knuffelen komt neuken.

Patje | 20-01-22 | 16:42

@Sinclair | 20-01-22 | 16:39: Als hij tot bajes veroordeeld gaat worden nag hij vast de (bruine)ster van Bubba zijn.

grapo | 20-01-22 | 17:19
▼ 1 antwoord verborgen

Nederland heeft zijn MeToo

thanseeuwen | 20-01-22 | 16:38

Maar nog niets over mannelijke kandidaten die gedwongen werden Anouk te bezwangeren?

Pierke Smulders | 20-01-22 | 16:37 | 1

Van hetzelfde laken een pak. Ze schreef er zelfs een liedje over.

Reaaalist | 21-01-22 | 07:08

Zo, playlist van de kinderen opgeschoond. Alles van Anus Ali en wat er omheen hangt verwijderd.

Von Bliksum | 20-01-22 | 16:37 | 2

Dat is pas daadkrachtig optreden!

Ikdoemisschienmee | 20-01-22 | 17:11

Je voelt je als buitenstaander soms zo machteloos, maar je kunt wél iets doen!

Ilyrm | 20-01-22 | 17:15

Dit zijn echt R Kelly toestanden.

James St John Smythe | 20-01-22 | 16:37 | 1

Marco B. mag zijn handen dichtknijpen dat ie niet in de VS woont.

VanBukkem | 20-01-22 | 16:57

De spin naar 2019 weer, vooral niet eerder omdat anders zn 400 miljoen in gevaar komt

wijnvlek | 20-01-22 | 16:36
-weggejorist-
Carnage | 20-01-22 | 16:36

Kunnen ze niet ondertitelen?

ronaldvw | 20-01-22 | 16:36

Waarom is iedereen eigenlijk verbaast dat die Ali een viespeuk blijkt? Als je die vent ziet ben ik eerder verbaast hoe dat stuk mocro schorem ooit die VIP status die hij heeft heeft kunnen bereiken, flikker toch op met je "knuffel Morco".

zwellevertje | 20-01-22 | 16:35 | 4

Hij heeft gewoon een andere definitie van knuffelen.

amateurrr | 20-01-22 | 16:42
▼ 1 antwoord verborgen

Onzedelijk betast! En ik maar denken dat dat bij die keurige heren van de tillevisie nooit zou voorkomen....

J.P.Drapeau | 20-01-22 | 16:34 | 1

Hoe is het de touché aan het zitvlak van Maxima door die nette burgermeester afgelopen?

Gebakschep | 20-01-22 | 16:48

Het begon met ali met Beatrix, opsluiten die gast.

Zand.Zeep.Zodan | 20-01-22 | 16:34

In welke muziekwereld is Ali groot dan? Alleen in de kindermuziekwereld toch?

Patje | 20-01-22 | 16:34

Zo, Ali Byebye.

o)+ | 20-01-22 | 16:34

Dus John de Mol wist al paar jaar van wantoestanden. De pisvlek.

TRUMP | 20-01-22 | 16:34 | 4

Als je de verhalen leest over John de M. die er altijd en overal met z'n neus bovenop stond, denk ik dat-ie wel meer wist. Die zal ongetwijfeld wel eens ergens zijn binnengestormd waar een kandidate op dat moment haar talenten mocht laten zien.

FrankVeer | 20-01-22 | 16:49

kon ie alleen nooit zeggen anders komen zijn verhalen ook naar buiten

springstuff | 20-01-22 | 16:50

Als goeie slager zal hij toch ook wel eens geproefd hebben wat voor een vlees er allemaal in de kuip aanwezig was.

Ilyrm | 20-01-22 | 17:14
▼ 1 antwoord verborgen

Misschien een algemeen landelijk alarmnummer een idee waar mensen en kinderen gratis naar toe kunnen bellen om uit de school te klappen over deze vieze zaken. Dit speelt natuurlijk bij veel verenigingen, organisaties, bedrijven, sportclubs, kerken en scholen. Meestal weten heel veel mensen om de daders (vaak met macht en/of geld) er vanaf en staan het oogluikend toe.

LinkeLotje | 20-01-22 | 16:33
-weggejorist en opgerot-
Sandra1994 | 20-01-22 | 16:32 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Maarrreehhh. Wat betekent dit voor de podcast van de Broers van Tim eigenlijk? Die zeggen ook nogal eens uit het niets tegen meisjes dat ze zin hebben om te neuken. En dan wordt er geneukt met de semi-BN'ers... Just saying.

hendrikjandetuinman | 20-01-22 | 16:32

De coaches namen het keeltje smeren wel heel erg letterlijk

Illuminati1989 | 20-01-22 | 16:32

Is het ook met tietuh? Enfin, rest geloof ik ongezien.

Ichneumonidae | 20-01-22 | 16:31

Gadverdamme, echt

SailingDuck | 20-01-22 | 16:31

Ali Bundy.

Mr_Natural | 20-01-22 | 16:31

Haha, Linda de Mol laat weten dat ze he-le-maal niks wist, nee niks. Gelul natuurlijk maar ze moet wel anders is haar carrière ook voorbij.
Mar natuurlijk wist ze er van.

TheBigKirth | 20-01-22 | 16:31
-weggejorist-
TonyMontana010 | 20-01-22 | 16:31

Ali Baba en de 40 ......

Von Bliksum | 20-01-22 | 16:31

Ali Batser

Patje | 20-01-22 | 16:30

Wat een shownieuws publiek hier

Waakvlam | 20-01-22 | 16:29 | 6

Dit is het verzetje in Corona tijd

thanseeuwen | 20-01-22 | 16:41

Als echte ramptoerist heb ik net maar even een treetje schultenbrau opgehaald.

amateurrr | 20-01-22 | 16:43

Glamorama tijden herleven , *schenkt nog een glaasje rosé champagne in*

Ilyrm | 20-01-22 | 17:10
▼ 3 antwoorden verborgen

Zonder bewijs wordt het best lastig denk ik, een goeie advocaat pleit hem makkelijk vrij na zo'n tijd.

Balletje Mayo | 20-01-22 | 16:34

Eerst bewijs . Wordt een moeilijk verhaal.

Lukiluuk | 20-01-22 | 16:54

"Niemand gaat jou geloven" wtf.. dat mensen dat dus écht zeggen joh. Bizar.

CoffeeDick | 20-01-22 | 16:29 | 4

Kan zo maar verzonnen zijn, of gekopieerd van Amber Heard tegen Depp.

Leviticus_ | 20-01-22 | 16:32

Nuance! Dat zeggen mensen niet. Dat zegt Ali Belhamel.

F. Jacobse | 20-01-22 | 16:42

Je weet toch.......

KeesBruin | 20-01-22 | 17:32
▼ 1 antwoord verborgen

Achja, ze kunnen altijd de politiek nog in.

amateurrr | 20-01-22 | 16:28

Ali Bah Bah.

dhrat | 20-01-22 | 16:28 | 1

Ali B-vleugel, cel 34.

Mr_Natural | 20-01-22 | 16:29

Linda de Mol, medisch
Linda de Mol zit nu waarschijnlijk wat uit haar véél te hoge villaramen te kijken, terwijl ze met haar vingers wat door haar haren glijdt. Af en toe voelt ze een stekerige pijn door een aambei die zó diep in haar endeldarm zit dat ze daar met haar vingers nét geen zalf op kan doen. Ook heeft ze aan de vele, grondige saneringen van haar gezicht enkele lastige, trillende aangezichtspieren over gehouden. In deprimerende tijden overdenkt men al gauw zijn/haar medische geschiedenis.
Terwijl ze daar zo uit haar ramen aan het kijken is en de grijze wolken door haar privé-beukenbos waaien, valt haar op dat haar vaginawand weer moet worden bijgewerkt. Het is heel gek hoe weersinvloeden tóch weer een volstrekt banale toestand onder de aandacht kunnen brengen. Linda laat haar hand afzakken onder de elastiek van haar spandex en voelt of de huidflappen nat zijn; nee, gortdroog. Ze steekt de 38ste sigaret op van die dag en kijkt op haar horloge om te zien of de uitzending van die baardaap al in aantocht zou kunnen zijn. Het is echter pas 14:02 en ze voelt weer die steken achter haar linkeroor. Na de allerlaatste gezichtssanering in september 2021 ontwikkelde zich een enorme fistel achter haar oor die sindsdien nog latent aanwezig is. Na een intensieve antibioticakuur wist ze weer op te krabbelen, maar het hield haar ruim twee maanden aan huis gekluisterd. Ze voelde zich in die tijd dan ook een frigide del en depressie maakte zich meester van haar. Toen medio oktober ook een bom barstte rondom haar vriend Marco B. ontwikkelde zich van de één op de andere dag een zware alcoholverslaving. De enorme hoeveelheden drank maakten ook een intensief regime van urineren noodzakelijk. De intensieve zuren van Linda's pis deden de wandcorrecties van haar vagina dan ook teniet en medio begin december werd Linda korte tijd opgenomen met een vaginale prolaps. Linda's roze rosbief werd met een noodingreep vastgezet. Terwijl ze daaraan denkt drukt ze haar sigaret uit en steekt de 39ste alweer op.

Boris Poepnagel | 20-01-22 | 16:28 | 6

@Anymethyl | 20-01-22 | 16:40: in navolging van uw tegel hoorde ik dat ze behoorlijk luid knort tijdens het bereiken van haar gerief.

F. Jacobse | 20-01-22 | 16:44

Viespeuk

R. Skickr | 20-01-22 | 16:45

U leest vast te veel de LINDA.

AlexanderVissers | 20-01-22 | 18:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat hebben die slachtoffers allemaal rare stemmen.

keestelpro | 20-01-22 | 16:27 | 3

Luister naar die in het midden.

RickTheDick | 20-01-22 | 16:32

Als ik ze zou tegenkomen zou ik ze ondanks die capuchon ook meteen herkennen door die rare stemmetjes

zuurtjeregen | 20-01-22 | 16:33
-weggejorist-
StiffMeister1990 | 20-01-22 | 16:27

Komt Maan ook in het verhaal voor? Ben erg benieuwd of ze haar gouden strotje op de proef heeft gesteld tijdens het winnen van the voice of h.

jeweettochniet | 20-01-22 | 16:27 | 5

Ali de eerste Marokkaan in de maan....

Rocknrolla7372 | 20-01-22 | 16:35

Maan heeft 100% een rol in het Marco B verhaal maar zal omwille haar carrière dat nooit toegeven.

Balletje Mayo | 20-01-22 | 16:36

De gynaecoloog heeft bij een inwendig onderzoek van Maan de Rolex van Ali gevonden, zo hoorde ik bij de ALDI in de rij voor de kassa. Komt van Ali nog een valse aangifte bij van een beroving. Is mijn inschatting.

F. Jacobse | 20-01-22 | 16:46
▼ 2 antwoorden verborgen

The Rapist of Morocco ...!

Patrick-Haemers | 20-01-22 | 16:26 | 1

Doet me weer denken aan die mop over het verschil tussen rappen en rapen.

broekzakbellert | 20-01-22 | 16:33

De aanklachten tegen Ali B vallen mee. Daten met een kandidaat. Mag. Notoire vreemdganger. Is ook niet strafbaar. Aanranding. Die mislukte versierpogingen van mij zou je met een beetje slechte wil ook aanranding kunnen noemen.
Nee, ik denk dat Ali B wel met de schrik vrijkomt.

Terug naar Marco.

VanBukkem | 20-01-22 | 16:26 | 5

Verkrachting? Meevallen????

MargauxGrandCru | 20-01-22 | 16:29

uhhhhhhhhhhhh really?

Auchie | 20-01-22 | 16:59

Okee, ik was misschien iets te vroeg met mijn conclusies.

VanBukkem | 20-01-22 | 17:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Ali B. Kan blijkbaar niets maar neukt wel. hij wel....

Nostradameeuw | 20-01-22 | 16:25 | 1

Toch knap als je zo lelijk bent, zo'n slechte dictie hebt en zo amuzikaal bent enkel met de goedgevulde bankrekening de benen wel wijd krijgt.

Wilde Slechtdoener | 20-01-22 | 16:27

Met wie zouden Marco, Ali en Jeroen allemaal grensoverschrijdend gedrag hebben gehad om beroemd te worden?

Mr_Natural | 20-01-22 | 16:24 | 7

Ik denk dat John de Mol senior, Ali heeft leren fluitspelen. En oh ja, Ali is toch biseksueel, begreep ik?

Patrick-Haemers | 20-01-22 | 16:33

Marco is begonnen bij Hennie Huisman en nog wat van die sterretjes. Just sayin....

Balletje Mayo | 20-01-22 | 16:37

Ken wel iemand anders die ook last van grensoverschrijdend gedrag had.

broekzakbellert | 20-01-22 | 16:45
▼ 4 antwoorden verborgen

Denk dat Ali nu onderweg naar Dubai is…

P-unit | 20-01-22 | 16:24

Ali B heeft dus honderden smurfen verkracht!

Armageddon | 20-01-22 | 16:23

The Vice of Molland.

Cor Netto | 20-01-22 | 16:22

Roel van Velzen denkt: Yesss, mij hebben ze over het hoofd gezien.

Balletje Mayo | 20-01-22 | 16:22 | 4

Daarom was hij liever bij The Voice Kids.

The_Black_Knight | 20-01-22 | 16:26

Roel mocht alleen onder de rokjes kijken

broekzakbellert | 20-01-22 | 16:58

En die Nick en Simon deden mee al duo, zouden die wel eens een dame getowerbridged hebben?

Ilyrm | 20-01-22 | 17:05
▼ 1 antwoord verborgen

Het gaat om een kleine beroemde minderheid. Ik ken ook hele normale BN’ers.

RickTheDick | 20-01-22 | 16:21 | 1

Die mensen die dit geflikt hebben zijn eigenlijk ook geen echt BN'ers volgens de goede BN'ers.

Patje | 20-01-22 | 16:25

Zielige Breghje... Je had naar je vader moeten luisteren!!

Patje | 20-01-22 | 16:21 | 2

het leek er echt op dat ze hem enigzins getemd had ...

geheelvergeter | 20-01-22 | 16:23

Ze zal het hem wel vergeven en samen komen ze er weer sterker uit.

FrankVeer | 20-01-22 | 16:54

Dus john kreeg in april 2019 de eerste signalen… hm

Ja_hoor | 20-01-22 | 16:21 | 3

En vond de tijd rijp voor een geheimhoudingsclause in het contract.

HankHill | 20-01-22 | 16:24

"Ach, wat zijn nou signalen".

Cor Netto | 20-01-22 | 16:33

Naar het schijnt, hebben deelnemers geheimhouding beloofd op straffe van een boete. Een beroep op deze clausule lijkt mij niet houdbaar bij grensoverschrijdend/strafbaar gedrag. Sterker nog als deze clausule in ingegeven door de mogelijkheid te maken te kunnen krijgen met grensoverschrijdend/strafbaar gedrag, heeft de leiding dit kennelijk al een keertje meegemaakt.

Sierstrip | 20-01-22 | 16:20 | 5

@The_Black_Knight | 20-01-22 | 16:23: Precies dat dus. Ik kan ook een heel mooi contract maken. Maar als daar dingen in staan die niet wetmatig zijn, dan is dat contract niet meer geldig. Geheimhouding tegen misdrijven en misdaaded is zo'n geval.

bullent | 20-01-22 | 16:26

@bullent | 20-01-22 | 16:26: Bovendien zal een producent dit soort beschuldigingen ook nooit aangrijpen om die 10.000 euro afhandig te maken. Zou dat wel gebeuren, dan wordt impliciet toegegeven dat men er van wist en het doelbewust toeliet.

The_Black_Knight | 20-01-22 | 16:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik hoop wel dat iemand even een oogje in het zeil houdt bij Marco, dat ie geen gekke dingen doet...............

VanBukkem | 20-01-22 | 16:20 | 2

Gaat zingen, bedoelt u?

Cor Netto | 20-01-22 | 16:24

Zoals een nieuwe smartlap maakt?

Leukerd | 20-01-22 | 16:30

Dat wordt emigreren, na detentie.

Mr_Natural | 20-01-22 | 16:20 | 1

Heeft 2e nationaliteit als mocro en kan daar in afrika rustig verder leven en dan zijn we van die mafkees verlost. Win- win situatie.

bqbq | 20-01-22 | 16:23

Meisjes van 15 betasten , OM geeft zaak voorrang. Niet zo best voor die pizzabakker.

Rest In Privacy | 20-01-22 | 16:19

hadden die smurfen niet ondertiteld kunnen worden?

Satria | 20-01-22 | 16:18 | 1

inderdaad niet te volgen.

kneuterzak | 20-01-22 | 16:20

Die john gaat dáár dus gewoon al zitten. Verrassend.

Ja_hoor | 20-01-22 | 16:18

Holy fuck.

The-loopy-cowboy | 20-01-22 | 16:17

Bij Ali ben ik niet verbaasd

stipjes | 20-01-22 | 16:17

Marco gaat down the drain .......

Von Bliksum | 20-01-22 | 16:16

Verkrachting, nounounou.

Mr_Natural | 20-01-22 | 16:16

Is die Jeroen al met een touw om zijn nek - bungelend aan een bom - gesignaleerd? "Hoi, ik heet Jeroen, hoe heet ben jij?"

Von Bliksum | 20-01-22 | 16:15 | 5

Jeroen van de Boom?

Dude heb je eten | 20-01-22 | 16:22

@Dudehebjeeten: aan de Boom.

Cor Netto | 20-01-22 | 16:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Genieten dit.

VanBukkem | 20-01-22 | 16:14

Man man, hadden we eindelijk een Mocro die tante Truus binnen zou durven laten als ie aan de deur zou staan, blijkt het nog een aanrander met ontkenningscomplex. Jammer dit.

geheelvergeter | 20-01-22 | 16:14 | 3

Hij is nog niet veroordeeld he.

VanBukkem | 20-01-22 | 16:15

Er zijn nog heel veel eenzame tante Truusen die hem juist nu graag binnenlaten. En er zijn nog veel meer tante Truusen die bij de grens "welkom in ons land" staan te zingen.

Prieelvogel | 20-01-22 | 16:27

Waar blijft alle dirt over Ali B.?
Die hele Jeroen kende ik niet dus dat boeit me niet maar ik wil er zeker van zijn dat we die 'knuffel'marok nooit meer hoeven te zien.

VriendjeWip | 20-01-22 | 16:14 | 2

Die zien we alleen nog maar terug bij de wegenwacht.

Patje | 20-01-22 | 16:15

geduld is een schone zaak...

bullent | 20-01-22 | 16:16

Borsato is een billenman.

kneuterzak | 20-01-22 | 16:13 | 2

Een pedofiel ..

Nederlandop1 | 20-01-22 | 16:15

Zijn broer Bert is Konterman.

Toetsenbordcomplex | 20-01-22 | 16:21

Tim zit eruit als een hippe Syriër die zijn land heeft verlaten.

Patje | 20-01-22 | 16:13 | 1

geweldig deze!

plug&play | 20-01-22 | 16:24

Oei, die Jeroen komt het huis niet meer uit de komende tijd.

James St John Smythe | 20-01-22 | 16:12

Wat een proleten met hun smeerpijperij, 17-18 jarige meisjes lastigvallen als volwassen vent. Man man man...
Edit: zelfs verkrachting, smeerlappen

Diederik_Ezel | 20-01-22 | 16:12 | 1

En Borsato (Tot zover), meisjes tot aan 13 jaar.
Treurig.
Schop die twee, showbizz land uit.

Ex-Kandidate "links", is getraumatiseerd. Ziet het zelf onvoldoende.

Nederlandop1 | 20-01-22 | 16:30
-weggejorist-
Boris Poepnagel | 20-01-22 | 16:11 | 2

Bij BOOS denk ik altijd nog aan Bart de Graaff. Soortgelijke televisie ook, toen nog vernieuwend die kleine opdonder.

small_town_dude | 20-01-22 | 16:10 | 1

Soort Roel van Velzen

Waakvlam | 20-01-22 | 16:23

Jeroen... Zucht.. Het is: 'daar proef je niks van'
Amateur!!

Patje | 20-01-22 | 16:10

Dus het aflevering staat op YouTube, maar GeenStijl crasht op de aandacht?
Is dit DDOS aanval van de De Molletjes? (Linda vertrouwt alleen op haar eigen DDOS platform)

TheOtherWhiteMeat | 20-01-22 | 16:09 | 1

Ik kom hier voor de duiding en nuance.

Ilyrm | 20-01-22 | 16:56

Er vanuit gaande dat er een opbouw in het programma zit, dus dat er ergere dingen zijn dan Jeroen die dickpics verstuurde, dan wordt het spannend..

Leptob | 20-01-22 | 16:09

Ik ga nu naar buiten grensoverschrijdende dingen doen. Niemand heeft het door want iedereen is BOOS aan het kijken.

Lochos | 20-01-22 | 16:09 | 3

Doe je dan dat setje aan en stuur je me wel even een ge1le foto?

CoffeeDick | 20-01-22 | 16:17

Even tanken in Duitsland?

quigg | 20-01-22 | 16:23

@CoffeeDick | 20-01-22 | 16:17: heb je zojuist een Dick-pic gestuurd via GS-DM. Gezien je nick leek mij dat het beste. Genieten.

Lochos | 20-01-22 | 16:27

Eindelijk weer een Joran van der Sloot moment, jammer dat Peter er niet meer bij is.

Kane | 20-01-22 | 16:08 | 2

Joran moment ? Heeft Jeroen of Ali een meisje gedood en kwijt gemaakt ?

grapo | 20-01-22 | 16:17

Jeroen blijkt dus ook pedo te zijn.

usb stok | 20-01-22 | 16:06

Jammer dat die show uit de lucht is. Ik had graag sex gehad met een van die medewerkers. Zo'n opblaaspop gaat ook vervelen. Ik kan voor geen meter zingen, maar who cares.

Kaal-dik-en-lelijk | 20-01-22 | 16:05 | 1

Kon Marco Borsato ook niet

Waakvlam | 20-01-22 | 16:28

Je kan gewoon lekker doorspoelen...

PatrickvanMegen | 20-01-22 | 16:04

1uur en 20 minuten, my god

Diederik_Ezel | 20-01-22 | 16:03

Neuh, gaan het laatste seizoen van "Justified" bekijken.
Veul Rednecks, Pick-up trucks, hoeren, zuipen, drugs en meneren met schietgeweren.
Oh, en af en toe wordt er iets/ iemand opgeblazen.

LoesjeP | 20-01-22 | 16:02 | 1

Goeie serie uit het genre 'niet lullen maar poetsen'.

FrankVeer | 20-01-22 | 16:58

Donderdag 20 januari 16:00 is het nieuwe 1 april.

Tierelier | 20-01-22 | 16:02

Op het boos kanaal kan je alleen zien wat al opgenomen is nu iets over crypto munten. Dus waar zenden ze het uit?? Of moet je een abonnement nemen?

dijkbewaker | 20-01-22 | 16:02 | 3

Op joeptjoep te zien.

HankHill | 20-01-22 | 16:04

Zucht.

dathoujetoch | 20-01-22 | 16:05

Video staat online. Duurt maar liefst 1:21:49.. er word ook gemeld dat er beelden zijn... Bier en popcorn zet ik het nu aan.

miknic | 20-01-22 | 16:02 | 1

pfffff duurt lang

obseditas | 20-01-22 | 16:03

Om 15:00 al in première gegaan op YouTube, een uur later op GS "kijk hier live"

HankHill | 20-01-22 | 16:02 | 3

Uh, nee.

GoedGaan | 20-01-22 | 16:12

Er stond sinds 1 uud bij toen t na vieren verscheen, maar voor vieren vond je het niet

Shoarmamasutra | 20-01-22 | 23:44

82 minuten, of 41 minuten op dubbele snelheid...

Feynman | 20-01-22 | 16:01

"Trigger warning", lol. Cringe.

Do-na-zi | 20-01-22 | 16:01

Nou, bij mij is het 16.00 uur hoor.

Grobbebol | 20-01-22 | 16:01

Spannond!

*Op puntje van bureaustoel zitten doet..*

Wijze uit het Oosten | 20-01-22 | 16:01

Vier uur... En de spanning is om te SNIJDEN!!

DeterioraSequor | 20-01-22 | 16:01 | 1

Zal er dan toch een aDvOcAaT een stokje voor hebben gestoken...?

DeterioraSequor | 20-01-22 | 16:01

Kan alleen maar tegenvallen.

James St John Smythe | 20-01-22 | 16:00

Zou toch zo mooi zijn als ze helemaal niks hebben, en we een half uur kattenfilmpjes gaan kijken

josseposse | 20-01-22 | 16:00 | 3

Of Rick Astley

obseditas | 20-01-22 | 16:01

dit kan toch alleen maar een tegenvaller zijn na zoveel vooraf-hef?

CoffeeDick | 20-01-22 | 16:01

JeSuisAliB

RickTheDick | 20-01-22 | 16:00 | 2

Nee joh, ik ben het, Rick.

RickTheDick | 20-01-22 | 16:01

Yep, en na Bubba is het JeSuisAliBi

Zoelense Hobbyboer | 20-01-22 | 16:02

Vreemde gedachte om mensen met een voice een zwijgplicht op te leggen.

Cor Netto | 20-01-22 | 16:26

Dit hele gedoe is nu al zó groot geworden dat de uitzending alleen maar tegen kan vallen.

Leptob | 20-01-22 | 15:58

Ik ga eerst de andere seizoenen even bekijken van Boos. Wel zo netjes dacht ik.

Lorejas | 20-01-22 | 15:58 | 2

Kijk eerst ook even alle seizoenen van the Voice

LinkeLotje | 20-01-22 | 16:00

Deze site is niet bereikbaar

Roosx | 20-01-22 | 15:58

Tip: Als je in youtube de playback speed op 2x zet weet je twee keer zo snel wat iedereen al 5 dagen weet.

TheOtherWhiteMeat | 20-01-22 | 15:57

Ik vraag me al een dag af wat het bedoelde verschil is tussen entertainment en amusement en ik kan niets anders bedenken dan de gebruikte taal: entertainment is het Engelse woord voor amusement. De genegenheid bestaat waarschijnlijk uit het lastigvallen van bakvissen en het belazeren van je geliefde.

Red shirt | 20-01-22 | 15:57

Cortés is weer spot-on.

bisbisbis | 20-01-22 | 15:56 | 3

En qua vormgeving ook weer om je vingers bij af te likken...

Behangdelul | 20-01-22 | 15:57

Binnenkort hopelijk ook eindelijk inkt spot one.

keestelpro | 20-01-22 | 16:05

Zeker. Hij kan het wel veranderen in The Pedofiles of Holland.

Ananas Skaiwokker | 20-01-22 | 16:45

Ja okee, en dan? Die aflevering van vandaag zie ik er niet tussen staan?

VanBukkem | 20-01-22 | 15:58

Vraag anders maar aan de zuster of ze Swiebertje voor u opzet.

dathoujetoch | 20-01-22 | 15:59

O wacht, het begint vanzelf.

Die technique van tegenwoordig.

VanBukkem | 20-01-22 | 16:13
▼ 1 antwoord verborgen

Waarom is dat programma niet gewoon op Nederland 3? Daar betaal ik toch g*****me belasting voor.

VanBukkem | 20-01-22 | 15:54 | 3

Nietus, je betaalt belasting om de wereld hier naar toe te halen.
Zo lastig is het toch allemaal niet?

Toetsenbordcomplex | 20-01-22 | 15:56

Er is een Nederland 3 ??

Grobbebol | 20-01-22 | 15:56

Hilversum drie bestond nog niet..

Metaalenzo | 20-01-22 | 16:20

Ik ben vooral #BOOS dat genegeerd word dat de vrinden van roddelpraat deze beerput op een kier hadden gezet, voordat Tim hofman er mee kwam. Maar ik ga er toch eens goed voor zitten !

Icewallowkum | 20-01-22 | 15:54 | 2

Welnee. Dit loopt al bijna een jaar

YoMoms | 20-01-22 | 15:55

Roddelpraat bracht het niet meteen naar buiten toen ze het wisten, hebben het ook eerst goed onderzocht

Kroondop | 20-01-22 | 16:43

Ik heb mijn antenne richting Lopik gedraaid maar als ik BOOS zoek op de televee ontvang ik niets.
Wie kan mij helpen?

2voor12 | 20-01-22 | 15:54 | 7

@2voor12 | 20-01-22 | 15:56: Werkt alleen, heb ik gehoord, als u uw linkerpink in het stopcontact steekt en de rechter in de antenneuitgang Zucht.

dathoujetoch | 20-01-22 | 16:01

U moet die coax kabel-stekker achterin uw toestel duwen - heeft u een vrouwtje? dan moet daar een mannetje in - en andersom.

bisbisbis | 20-01-22 | 16:02

Lopik? Dit gaat meer over een highpik.

Ananas Skaiwokker | 20-01-22 | 17:07
▼ 4 antwoorden verborgen

Iedereen zit klaar met snacks en bier
Ali B afmaken geeft ons veel plezier
(zo snapt Ali het ook)

Patje | 20-01-22 | 15:54 | 2

Oud-Riffijns spreekwoord: 'voor iedere Ali komt een nieuwe Bouali '.

bisbisbis | 20-01-22 | 16:05

Ohja, ik hoor van jullie de samenvatting wel. Ik ga lekker de Simpsons kijken!

SinisterNL | 20-01-22 | 15:53

En terwijl er vanavond acht miljoen zombies aan de buis gekluisterd zitten, staan de Russen in Odessa.

bisbisbis | 20-01-22 | 15:52 | 3

Shht, het begint zo
plemp de invasie perikelen maar ergens hier

Tobi | 20-01-22 | 15:54

De Moffen hebben er ook weleens gestaan !

Jimmy Mc Clure | 20-01-22 | 15:56

Het is allemaal de schuld van Rutte.

Ananas Skaiwokker | 20-01-22 | 17:07

Staat een spatie voor je link

Kale dodo | 20-01-22 | 15:52

Maar dat mag niet volgens "het contract"

Kaas de Vies | 20-01-22 | 15:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Deze site is niet berijkbaar.

EnzoIshet3 | 20-01-22 | 15:51 | 4

Hear! Hear!

keestelpro | 20-01-22 | 15:53

berijdbaar

Tobi | 20-01-22 | 15:53
▼ 1 antwoord verborgen

We gaan er achter komen of dit niets meer of minder dan een uitbraak van woke hysterie is of dat het team van TVOH daadwerkelijk een zieke perverse sekte is.

keestelpro | 20-01-22 | 15:51 | 5

Ali B., Marco Borsato, de muzikale leider, een regisseur....
En we zijn nog maar halverwege...

Aristotalloss | 20-01-22 | 16:45

The Viespeuken of Holland.

Ananas Skaiwokker | 20-01-22 | 17:09

The 'voos' of Holland that is..

VolleBak | 20-01-22 | 19:22
▼ 2 antwoorden verborgen

O.a. Spatie weghalen Van Rossem (%20)

Zwizalletju | 20-01-22 | 15:51

Deze link werkt wel: https//www.youtube.com/c/BOOS/videos

Parsons | 20-01-22 | 15:50 | 1

Niet

Nee dus! | 20-01-22 | 15:51

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl