achtergrond

Geenstijl

Rechter houdt QR-samenleving in stand

#TjaBartMaes

In een uitgebreid vonnis - 15 kantjes - is door de Voorzieningenrechter geoordeeld dat er 'voorshands' geen sprake is van - kort gezegd - discriminatie en is de vordering afgewezen. Uit een eerste lezing komt naar voren dat er geen ruimte zal zijn voor 2G.

1.4K
Reply

Tja. De rechter heeft besloten dat de QR-samenleving van dit kabinet gewoon intact blijft. Voor iedereen die de livestream van de Rechtszaak Van De Eeuw Decennium Jaar Maand Week volgde, kan het geen verrassing zijn: van alle goede argumenten die er tegen de QR-samenleving aan te voeren zijn, gebruikten de advocaten en andere sprekers er heel weinig, en van alle malle overdreven hysterie die er door tegenstanders van de QR-samenleving wordt uitgekraamd, gebruikten ze er heel veel. En nu staat er dus de stempel van een rechter op een maatregel waarvoor de epidemiologische wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt en waarvan het kabinet maandenlang gezegd heeft dat die er nooit zou komen. Een maatregel bovendien, waarvan het kabinet weigert te zeggen onder welke voorwaarden hij weer wordt afgeschaft. Hele uitspraak daarrrr
UPDATE: Wij hebben het vonnis ook gelezen en snappen niet helemaal hoe daaruit volgt dat 2G door deze uitspraak wordt verboden, maar wij snappen wel meer niet van wat Bart Maes allemaal beweert.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.