Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hoekstenen leggen in het Stamcafé

Hoekstenen. De domineestenen van de politiek

Hugo de Jonge trekt lijst CDA echt niet meer. Prutsen is prima, maar niet als je een lijst trekt. Als je een lijst trekt, kun je beter zo min mogelijk prutsen. Dus dat heeft hij op zich prima door. Dat wel. Hij wel. Had GroenLinks dat maar bedacht toen ze Kauthar op de lijst zetten. Vrijzinnige moslimvrouw met hoofddoek dat ze is. Of, dat moeten wij dan geloven. Dat mag u vervolgens zelf weten, maar hier hebben we in ieder geval een GroenLinks-lid dat er niet in tuint. Feit is, dat er voor de politieke junkies een boel te bespreken is boven een glas gerstenat. Je zou bijna zin krijgen in het verkiezingscircus! Maar eerst: een eenzame kerst. Met kalkoen en kerona.

Voor wie deze moet-kijk van Martin nog niet zag

Social

Zelfs vvd-leden klagen over de nummer 9 van GroenLinks

Social

Reaguursels

Inloggen

Interessante redenering van Kuiken: hogere kwaliteit wint altijd (natuurlijk); organisaties worden beter van meer diversiteit (winnen aan kwaliteit); sommige organisaties hebben niet voldoende kwaliteit omdat ze niet voldoende divers zijn.
De realiteit is dat als je iets bij de gemeente Amsterdam wilt regelen je uitsluitend te woord wordt gestaan door Surinaamse vrouwen. Hoe moet dat nu?

grietmetgroenefiets | 13-12-20 | 19:00 | 2

In 030-Gaza is het aanvragen van nieuw paspoort / rijbewijs een redelijk hoofdoekjes gebeuren.

Ervaringsdeskundige | 13-12-20 | 21:59

Brante en Immink zijn duidelijk meer geinteresseerd in de Amerikaanse politiek dan in de Nederlandse, of zelfs meer dan in de Europese. Wopke Hoekstra is sinds 2017 minister van financiën en heeft nogal zijn hakken in het zand gezet bij de coronasteun aan de Zuid-Europese landen, niet onbelangrijk. Hij wilde die steun zeker niet geven zonder voorwaarden.

grietmetgroenefiets | 13-12-20 | 18:50

Misschien doelt de GutMensch hierop:

De witte autotchtone mens nu even mag uitrusten, uitkering & toelages trekken.

Dit omdat de autochtone mens dat decennia lang voor de allochtone medemens hebben moeten opbrengen, die nu eens de kar 'moeten - mogen' gaan trekken.

Alleen kijkend naar de landen waar deze allotonen mede-mens vandaan komen weten we dat ze de kar niet gaan trekken. Los hiervan was de kar niet hoeven trekken vaak de motiverende reden om hier prins-heerlijk neer te strijken.

Volgende vraag wat doet die blonde muts (Fimpje Bosma) daar nog op die positie? Moet ze geen plaatst maken voor gekleurde vrouw of een met een hoofddoek?

Ervaringsdeskundige | 13-12-20 | 16:05

Och oewitte Attje toch.

Met je oewitte grote borsten.

Kom je ons oeweer zeggen hoe racistisch oewij in dit land zijn.

Met onze oewitte mannenbillen.

En kom je ons oeweer uitleggen hoe goed het is om oewerkeloos te zijn en niet gekozen te oeworden voor een baan omdat je oewit bent.

En nee oewitte Attje, ik doe net als jij oewaarlijk geen Surinaams accent.

Dat is de oewaarheid.

Dr.Mabuse | 13-12-20 | 15:05

Er zit niks anders op, wil de autochtone arbeider nog aan de bak komen, dan moet hij voor zijn sollicitatie naast zijn gezicht nu ook zijn billen zwart sminken. Daarnaast wordt verwacht dat ie zich niet voorbereid op het gesprek met de hoogopgeleide vrouwen van de sollicitatiecommissie, op vragen zoals: Welk merk make-up gebruikt u? e.d. De hele maand november tot aan 5 december krijgt ie, om begrijpelijke redenen vrijstelling van sollicitatie.

CleaudeSacke | 13-12-20 | 13:32

Atje vindt dat een overheid racistisch moet zijn. Dat is op zich al in strijd met artikel 1 van de grondwet. Maar goed, linkse partijen wijzen altijd alle mensenrechten af, en dus ook het verbod op racisme door de overheid. Logisch. Jammer dat buiten PVV en (nog steeds) FvD + afsplitsingen geen enkele politieke partij het logisch vindt de grondwet te respecteren, maar dat terzijde.

Maar dan. Volgens Kuiken zou een racistische overheid de oplossing zijn voor het gebrek aan "diversiteit". Als bewijs verwijst zij naar een fopwetenschappelijk opstel dat zou aantonen dat allochtonen met een strafblad minder vaak topfuncties vervullen, dan autochtonen met een universitair CV. Probleem is alleen dat dat soort onderzoeken om Politiek Corrupte redenen altijd volstrekt debiel moeten zijn. Er mag dus nooit rekening gehouden worden met controleerbare feiten als schoolverlaten, opleidingsniveau, strafblad, etc.

Ander punt is de essentiële vraag; willen ze wel? Dat er nauwelijks zwarte jongeren naar punk luisteren is ook geen bewijs dat punk "dus" racistisch zou zijn. Dus. Als zwarte jongeren geen zin hebben in een baan bij de overheid kan dat 1001 andere redenen dan racisme hebben.
Aan de overheid ligt het niet. De politie bijvoorbeeld voert al jaren een voorkeursbeleid voor allochtonen, en heeft om die redenen ook alle functie-eisen versoepeld en zelfs corruptie gedoogd; in de landen van herkomst is corruptie immers ook heel normaal. Links vindt het immers "racistisch" om onze wetten boven die van Marokko of Colombia te plaatsen, en de politie is als de dood om voor "racistisch" te worden uitgemaakt.
Toch heeft het linkse streven om onze politiemacht net zo ver te corrumperen als die in Pakistan, nog niet geleid tot de gewenste "diversiteit". Het volstrekt irrelevante "tekort aan allochtone agenten" ligt dus niet aan ons denkbeeldige "racisme", maar aan hele andere factoren.

Bovendien werkt die "diversiteit" maar één kant op; durft Kuiken ook wat te zeggen van de statistische ondervertegenwoordiging van blanken in reclames, in allerlei contactsporten, in rap en criminaliteit, of in reggae muziek?
Niet?

Heeft Kuiken trouwens zelf al overwogen om haar goedbetaalde baantje af te staan aan een isis-bruidje, drillrapper of mocro-moordenaar naar keuze?
Niet?
Hypocriete domme k*t.

Dandruff | 13-12-20 | 13:00

Kan iemand verklaren waarom het verlies van D66 zo ontzettend klein is. Die partij heeft zich zo vreselijk gediskwalificeerd een staat nog steeds in de peiling met meer dan nul zetels. Hoe kan dat?

ILF2 | 13-12-20 | 12:49 | 2

Als ik gelovig zou zijn zou ik Satan de schuld geven.
Maar ik weet het echt niet.

Dandruff | 13-12-20 | 13:03

@Dandruff | 13-12-20 | 13:03: Tijd om iets te geloven dan?
Als jouw logische atheistische brein bij satan uitkomt als de schuldige (hoe?) dan is een logischere verklaring dat mensen die in satan geloven hun interpretatie van zijn doelen doordrukken.

Je kunt wel geloven dat anderen geloven toch?

twitter.com/cryptonoob99/status/13380...

In de VS zijn ze inmiddels mensen aan het composten of beter gezegd blenden en door de plee spoelen; de "waterzuiverings installatie" doet de rest: solids van vloeistof scheiden en deze solids als mest verkopen.

Lekker circulair recyclen: alleen maar "A-pex predators" recyclen terug in de voedselketen, terwijl je geen roofvis mag eten tijdens je zwangerschap..

80000 chemicalien worden op deze manier geconcentreerd in mens en voedselketen tbv "het milieu", zou mij niets verbazen als dat hier ook gebeurt.

De marxisten/communisten hebben altijd als doel geloof te verbannen en te vervangen voor verwarring tot voorbij de genders liefst.

Veiligste keuze lijkt me dus vereniging in de kerk zoals moslims ook gewoon doen..

Minder opvallend als motorbendes en pragmatiser qua clubhuis want veel lege kerken en juridisch en belastingtechnisch voordelig.

Mocht eea uitlopen op een rassenoorlog heb je elk geval een offline netwerk dat bereid is tot kruistocht in spijkerbroek.

De milieuactivisten geloven in captain planet of whatever, blijkbaar is klaagzang in woordvorm online geen doctrine die even goed is uitgewerkt als de programma's van GL/D66/Soros en de 100en NGO die ze tegen u inzetten naast de media. Uw eigen geld wordt tegen u gebruikt omdat teveel nep geloven worden gesponsord indirect door uw eigen geld.

Slechts omdat het gros zich afzet tegen de kerk hier, is het juist hier zon bende en hebben we geen gemeenschappelijke gelden, subsidie aanvragen voor een negervisserij NGO vergt ook een bepaalde mate van geloof dat leidt tot problemen zonder oppositie

Lionfromzion | 13-12-20 | 18:50

Mevr. Kuiken beroept zich op wetenschappelijk onderzoek dat zou bewijzen dat diversiteit "goed" is voor een organisatie. Helaas, Mevr. Kuiken. zulk onderzoek - toegespitst op de Nederlandse situatie - dat dit zou bewijzen, bestaat niet. Omgekeerd zul je meer bewijzen vinden - het aantal "licht getinte mensen bij de politie" is significant minder "dienstbaar en waakzaam" , laten we het hier maar even bij.

nancystjago | 13-12-20 | 12:37 | 2

Het ligt er aan welke diversiteit bedoeld wordt.
Demografische en culturele diversiteit levert vaak spanning en conflict op terwijl kennisdiversiteit, diverse specialisten die aan een complex project werken een voordeel op levert.
Diversiteit is een containerbegrip, net als bijvoorbeeld duurzaamheid en inclusiviteit.

ratelaar | 13-12-20 | 12:58

@ratelaar | 13-12-20 | 12:58: Precies. En dan nog is het gestoeld op VS onderzoek. Maar Mevr. Kuiken beweert iets heel anders, nl. dat wetenschappelijk onderzoek bewijst dat enzovoorts...

nancystjago | 13-12-20 | 13:02

Even los van dit soort uitglijers van Atje Kuiken met haar misplaatste Surinaamse accent zijn er idd weinig witte arebeiders (die term hoor je nooit in de fabriek) die nog PVDA stemmen. Ze zijn niet voor niks terug gezakt van 52 naar 9 zetels in de 2e kamer. Hopelijk kan Ongehoord Nederland dit soort politici ook de "aandacht" geven die ze verdienen.

IndoFortuyn | 13-12-20 | 12:24

Als witte man mag je nog alleen maar met de billen bloot en de hele boel bekostigen. Wat heeft de witte man gedaan om nu achter in de rij geduwd te worden? Hebben wij geen recht op wonen, werk etc.
Discriminatie? De witte vrouw blijkt nu de grootste racist en sexist.

ET007 | 13-12-20 | 12:03 | 1

Zo'n politica als dit is zelf het grootste probleem, ze zouden die fascistische racistes naar marokko moeten sturen om daar de arbeidsmarkt te diversificeren. of beter nog, laten knokken om een baan in een eerlijke arbeidsmarkt in Nederland waar iedereen wel gelijke kansen heeft.

Bald Gefkens | 13-12-20 | 16:13

Atje is voor de sfeer hier dat is nu wel duidelijk,
youtu.be/zLY0Zxi-rJo

steekmug | 13-12-20 | 12:00

Atje bewijst met haar "oewaar" en haar "witte billen" dat ze een sexiest en een racist is. Zij zegt precies die nare dingen, waar zij en haar linkse medefarizeeërs juist Wilders en Baudet van beschuldigen. Bosma laat haar zelf zeggen hoe achterlijk ze denkt. Bij hoge uitzondering, een mooi stukje tv.

Cepalislam500mg | 13-12-20 | 11:41

De grote politicus van de PVDA Atttje fundum Uilskuiken praat ook Surinaams tot ergernis van VVD-er Zohair El Yassini www.youtube.com/watch?v=a90Nnpjwe74

IndoFortuyn | 13-12-20 | 11:40 | 1

Ika had dit nog niet gezien. Bedankt hiervoor want het was echt hilarisch om te zien hoe dom Attje Uilskuiken is. Ze is ook laf want ze had het gewoon moeten toegeven.

ILF2 | 13-12-20 | 12:47

In haar "betoog" profileert deze mevrouw dat het de mannen met witte billen bij haar aan tafel zijn die er misschien moeite mee hebben. Het ontgaat mij wat deze specifieke duiding met het onderwerp te maken heeft en waarom alleen die van mannen. Telt haar roomblanke zitvlak niet mee in de beoordeling of geldt dan het criterium "blanke hangtieten". Jezus wat een niveau van deze "dame". Cheers!

Een vrije paling | 13-12-20 | 11:34 | 2

Inderdaad. Dit racisme en sexisme zou het einde van haar politieke carrière moeten betekenen.

Cepalislam500mg | 13-12-20 | 11:43

De man van de steekpass.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 12:02

Dankzij een slimme boekhoudkundige truc werd de wastrommel voldoende gevuld met blauwe was. Over.

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 11:08 | 1

"De kapper maakt je knapper." Niet nodig, zegt de narcist. Over.

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 11:43

Heb laatst eens 5 minuten naar dat lullen zitten kijken, open mind en alles,

Allen maar feitenvrij gespeculeer, de media dit en dat, maar zelf nergens onderbouwd, want dat hoeft natuurlijk niet. Laat maar.

menage | 13-12-20 | 11:02 | 2

Dat schijnt nu juist de grap te zijn.

Cepalislam500mg | 13-12-20 | 11:13

Wat een schandelijk antwoord van deze troela. Sorry, meer kan ik er niet op zeggen.

F1802 | 13-12-20 | 10:57 | 1

Je ziet haar ook kijken als iemand die de tuinslang heeft laten vallen. Het liefst wil ze huilend wegrennen, maar beseft dat ze iets moet zeggen. En dan komt ze tot deze verbale diarree..

BRR76 | 13-12-20 | 11:14

De reclames op tv zijn ook flink divers geworden , zit daar ook druk achter?

wiers | 13-12-20 | 10:51 | 5

Een opdringerige omvolking idd wordt ons door de strot gedouwd.

IndoFortuyn | 13-12-20 | 12:30

Opsporing verzocht is al heel divers, zitten zelfs bijna geen blanke mensen in en dan is het ook weer niet goed?

brie-de-penis | 13-12-20 | 16:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Ook mensen als Sunita Bihari (SP) hebben geen zin om slachtoffer te worden van de wokegekte.
Op het filmpje merk je dat blanke elite juffrouwtje heel snel een kort betoog moet vormen met alle kletspraat van wokecongressen en wokecursussen of waar ze zich dan ook door heeft laten gijzelen.
Haar agressieve betoog is tekenend voor alle ambtenaren die de wokeloze burger toespreken. De dreiging van hun beleid is groter dan we durven weten.
Neoliberalisme zonder windmolens en zonder KOZP deugde niet. Neoliberalisme 2.0 met Thunberg en Kauthar deugt ook niet.

zeurmachine | 13-12-20 | 10:44

@Frau Merkel | 13-12-20 | 10:33 |
En bedankt, nu wil ik er ook één (maar dan wel een Leopard II als het even kan)! Wat een dikke chase is dat dan! En de tankbestuurder is een eindbaas qua driving skills. Heb zelf wel eens in een tank gezeten en wat de beste man daar presteert is van absolute topklasse.

Sjefke7807 | 13-12-20 | 11:51

@Frau Merkel | 13-12-20 | 13:36|
Inderdaad een leuk binnenzak modelletje, zeker in vergelijking met een full size Leo II. Perfect voor in de binnenstad zeg ik.

Sjefke7807 | 13-12-20 | 14:01

@Frau Merkel | 13-12-20 | 10:40: Ik weet heus wel wat Big Pharma produceert.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 12:03
▼ 1 antwoord verborgen

Goh, Attje Kuiken. Woearom?
Wat gebeurde er in die stilte in het hoofd van Attje? Processing.... Initializing dir/woke/exe._
Loading.... Running/woke:
Hoe komt het dat we in een multiculturele samenleving wonen? (Iets met geen immigratiebeleid en keihard wegkijken).
Hij moet zijn WITTE (bedoel je oewitte, Attje?) bril afzetten.
Ze heeft gelijk, hij moet zijn witte bril afzetten. Want hij is WIT, een vies geprivilegieerd mens, dus. Alles komt hem aanwaaien. Inclusief de worsteling die Bosma schetst.
Partij van de Arrogantie

ratelaar | 13-12-20 | 10:19 | 3

"Hoe kan het toch zo zijn dat onze samenleving zo divers is?" ..... Nouuuu..... Ik heb wel een idee hoe dat komt. Decennia lang links beleid komt in mij op.

peterdh | 13-12-20 | 10:25

@peterdh | 13-12-20 | 10:25: En dat zou ze de sollicitant allemaal vertellen? Ik denk dat de beste man haar laat kwaken en vertrekt. In de praktijk gebeurd dat op grote schaal. Zodra in een beroepsgroep 50% vrouwen komt, vertrekken de mannen. Of dat ook op huidskleur gaat is mij onbekend.

Frau Merkel | 13-12-20 | 10:38

Bosma had haar mooi bij de ballen.

Cepalislam500mg | 13-12-20 | 11:23

Hup Grootgrutters. Mijn Jumbo helden zijn alsnog onderweg. Met gevaar voor eigen leven door de blokkades gebeukt en via allerhande sluipweggetjes toch even mijn goedkope groente en vleesch afleveren. Kijk boeren, dat is goed en gedurfd ondernemerschap, Hup grootgrutters! En nou opschieten potverdikkeme. Ik wil mijn goodies.

Lorejas | 13-12-20 | 10:16 | 1

Door massaal bij de grootgrutter te blijven kopen, helpen wij zelf Nederland mee om zeep. De grootgrutters zijn groter dan NL en minder NL is voor hen het makkelijkst.

Cepalislam500mg | 13-12-20 | 11:26

mmm "als je je organisatie niet van voldoende kwaliteit voorziet OMDAT er onvoldoende diversiteit is" Dus hier koppelt ze kwaliteit aan ras. Dat is dus puur rascisme. Dat zou volgens haar ook in wetenschappelijke studies aangetoond zijn. Hebben ze schedels opgemeten daar bij links?

peterdh | 13-12-20 | 10:16 | 12

@peterdh | 13-12-20 | 11:16: Ik draai het niet om, dat doen de wokies. Zoals altijd. Diversiteit als onderdeel van organisaties bestaat al heel lang, en het ging inderdaad vooral om een verscheidenheid aan denkbeelden. Maar de deugers hebben dat idee verdraaid tot kleurtjes tellen, en gooien het vervolgens in ons gezicht terug: "Jij was toch altijd voor diversiteit?"

Muxje | 13-12-20 | 11:47

@Cepalislam500mg | 13-12-20 | 11:33:

Ik ben trouwens zelf een alfa en ik denk dat we wetenschappelijk werk kunnen doen, als in het beschrijven van wat iemand ook onderzoekt, alleen is het wat moeilijker om het (persoonlijk) subjectieve eruit te filteren of je er in ieder geval je daarvan bewust te zijn.
En het wordt nagenoeg onmogelijk als er bepaalde taboes bestaan waardoor een soort collectieve subjectiviteit ontstaat waardoor er een illusie onstaat van objectief denken.

nikolaos | 13-12-20 | 11:48

@Muxje | 13-12-20 | 10:39: "Er zijn talloze studies die aantonen dat diversiteit organisaties beter maakt."
Klopt niet helemaal, het wetenschappelijke bewijs is flinterdun, en zelfs dan is correlatie niet altijd causaliteit. Ook bij meta-studies komt dit voordeel nauwelijks naar voren: "The most valid conclusion at this point is that, on average, diversity neither helps nor harms these important outcomes."
theconversation.com/when-good-intenti...

Festen | 13-12-20 | 11:55
▼ 9 antwoorden verborgen

Ik zie die Islamitische deugprinses straks als kamerlid uitleggen dat die ranzige keeltjessnijders eigenlijk slachtoffer zijn, want profeet héél belangrijk en héél heilig en Moslims héél gevoelig.
Als jij een hoofddoek moet dragen om te voorkomen dat je geile neef zich niet kan bedwingen, dan is dat slachtofferdenken heel logisch.

Zeddegeizot | 13-12-20 | 10:12 | 2

Zo ver kun je dus komen met indoctronatie vanaf je geboorte, dat je als voortstander op de barricades staat te vechten voor het behoud van je hoofddoekje. Bekrompen zielen. Niet voor jezelf kunnen nadenken. Ja in die zin zijn ze slachtoffer. Maar ga lekker zielig doen in het midden oosten zou ik zeggen.

peterdh | 13-12-20 | 10:20

Islam en links hebben gemeen dat het allebei religies zijn.

Cepalislam500mg | 13-12-20 | 11:35

Ik had graag een suprise gemaakt voor mevrouw Kuiken.

Attje heeft ons er op gewezen
Het is wetenschappelijk bewezen
Neem haar advies ter harte
Alles gaat beter met een zwarte
Mocht u het toch nog anders willen
Dan krijgt u blaren op uw witte billen
Dus vooruit nu met die geit
Op naar meer diversiteit

Groeten van SInt & Zwarte Piet (al tijden een succesvolle diverse combi)

Otto Normal | 13-12-20 | 10:00

Leo van Bergen: "Jesse Klaver is ook gelovig."
.
Oh ja? Waar zal dat softe eikeltje in geloven.
In de Eikenboom?
Bijbehorende outfit heeft ie al.

chicago river | 13-12-20 | 10:00

Ach, kijk die VVD'ers eens stoer zijn met hun uitsluiting. Lekker stoken in het huwelijk van de buren, zodat niemand ziet dat je zelf buiten de pot piest.

Ad Hominem | 13-12-20 | 09:58

Is het kattenvoer ook weer op.
Ik haal er ook maar een flesje wodka bij voor de formule 1 van vanmiddag.

HoerieHarry | 13-12-20 | 09:57 | 7

Ik heb alleen nertsen als huisdier. 193 momenteel. Kuchen op commando.

Lorejas | 13-12-20 | 10:33

@Kuifje-naar-Brussel | 13-12-20 | 10:30: kende alleenstaanden die kattenvoer eten weinig verbaasd me meer. Hop alleen dat hoerie dat niet doet maar het kan ook geen kwaad.

steekmug | 13-12-20 | 10:48
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik rij hier regelmatig op een provinciale weg die ook vanuit mijn woonplaats de aanvoerroute naar het ziekenhuis is voor de inwoners die spoedvervoer naar het ziekenhuis nodig hebben. Ik heb in mijn auto nooit de radio aan staan. Mijn gehoor is uitstekend. Maar als zo'n ambulance achterop komt rijden hoor ik hem amper. In Duitsland staat het volumeknopje van de sirene een stuk hoger of ze hebben een betere sound. Moeten ze hier ook eens naar kijken.

Leptob | 13-12-20 | 09:57 | 2

Jij bent gewoon ongevoelig voor bepaalde frequenties ;-)

Gervano | 13-12-20 | 10:04

Als je nu de politiek ingaat dan kun je dit soort belangrijke misstanden zelf aanpakken.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 10:31

Mark is de grootse meester in uitsluiten. *mompelt iets over de 2'de partij van Nederland*

Shadow112 | 13-12-20 | 09:56

Ik zie Attje Kuiken graag voorover gebogen staan in zwarte stockings met hoge witte laarzen aan tegen het aanrecht. Heel diverse combinatie.

Dwarsdenker | 13-12-20 | 09:54

Peiling : Het CDA is gisteren 2 zetels gestegen, de VVD is 2 zetels gedaald. Daarnaast zien we PvdA en PVV 1 zetel stijgen en D66 en 50PLUS 1 zetel dalen.

D.Onderop | 13-12-20 | 09:50 | 5

@D.Onderop | 13-12-20 | 09:53: PVV 28! Nog even een schep er bovenop kiezers en ze hebben de VVD ingehaald. Geweldig nieuws. Ook leuk dat FvD er 1 bij heeft.

Lupuslupus | 13-12-20 | 10:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Geen paniek, de Engelsen hebben genoeg van het EU-circus, Frankrijk volgt.De BBC spreekt vanmorgen al realistisch van enkele maanden een rommeltje aan de grenzen en/maar dat lost zich vanzelf op. Samenvatting: de EU gaat over 2 jaar alleen nog over handel en Frans/parlement overbodig, hiep hiep hoera.

grindbak | 13-12-20 | 09:37 | 13
▼ 10 antwoorden verborgen

Voor de derde dag prijkt op de voorpagina van De Telegraaf online over ex-FvD’er Eva Vlaardingerbroek: ’Affaire Baudet was kwestie foutje, bedankt’. Zou zo'n slimme meid nou echt niet begrijpen hoe het geheel op haar reflecteert? Soms is zwijgen goud.

MickeyGouda | 13-12-20 | 09:27 | 11

@Lupuslupus | 13-12-20 | 10:09:
Dat woord "fatsoenlijk" wat te pas en te onpas wordt gebruikt in "deugdelijke" meningkjes krijg ik nu wel de kriebels van,

lanexx | 13-12-20 | 10:35

@Leptob | 13-12-20 | 09:33:
Naja ze zegt gewoon nuttige dingen. Google even wat filmpjes. Omdat ze knap is, haar neerzetten als een "popje" doet af aan wat ze zegt. Moet je lelijk zijn om in de politiek te spelen?

peterdh | 13-12-20 | 10:37
▼ 8 antwoorden verborgen

Aan de onderkant van mijn auto zat een flinke kras. Een half jaar geleden heb ik die bijgespoten met een bus spuitverf van de Action van €2,29. Het zit er nog steeds op. Ik ga een autospuit BV oprichten.

Leptob | 13-12-20 | 09:19 | 9

Opvullen en vastmaken van beschadigingen en gaten kan ook met plakband en kauwgom (€ 1,00). Beetje schuren. Dan zit het er over een jaar nog.

popeye-de-zeemeermin | 13-12-20 | 11:38
▼ 6 antwoorden verborgen

Van Oef heeft gisteravond ook een bodempje gelegd maar dan niet zoals bedoeld. De opgegeten zak Zweifel chips paprika bleek achteraf 1 jaar en 4 maanden over de houdbaarheidsdatum. Vooralsnog gelukkig geen klachten.

van Oeffelen | 13-12-20 | 09:10 | 13

@van Oeffelen | 13-12-20 | 09:41:
Zweifel is mij onbekend. Waar haalt men dit? Ik vraag dit voor een medereaguurder (m/v/o).

MickeyGouda | 13-12-20 | 09:46
▼ 10 antwoorden verborgen

Môge, stamvolk. Het café heeft zijn naam vannacht weer eer aangedaan: veel mooie draadjes met dito interactie. Ik ga mijn kroontje vandaag nog maar eens extra oppoetsen.

MickeyGouda | 13-12-20 | 09:03

En moeders zit het uit. Geweldig.

MickeyGouda | 13-12-20 | 09:05

Juffrouw Mickey, ik zag u zojuist rondscharrelen. Kunt u verse koffie zetten aub. Juffrouw Lezeres zou hier rond achten zijn, maar die ligt waarschijnlijk nog met koning alcohol in bed.

Earl_of_Doncaster | 13-12-20 | 08:52 | 1

Tot uw dienst, uwe weledele doorluchtigheid. Een fijne zondag gewenst.

MickeyGouda | 13-12-20 | 09:09

"Trump-aanhangers weer de straat op" TT127
"Trump zelf vloog met zijn helikopter over de menigte heen." LOL

Rest In Privacy | 13-12-20 | 08:43 | 5

@priwax | 13-12-20 | 08:50: Mag hopen dat de reps de komende vier jaar net zo doen als de dems de laatste vier jaar.

Jan70 | 13-12-20 | 09:52

Proud Boys opgepakt in Washington na schietpartijen en andere ongeregeldheden.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 10:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Wie is dat uilskuiken aan wie Martin B een vraag stelt?
Ik zat de video te kijken en luisteren, m’n vrouw luisterde mee en zei:
“Wat is dat voor ‘n maf wijf, wat zit dat mens te zwetsen?”
“Ook een kunst om zo stom te lullen.”

Ruimedenker | 13-12-20 | 08:33 | 7

Stel je draait het om. We hebben een wet bedacht die zegt: eerst autochtonen en daarna pas allochtonen komen in aanmerking voor een baan. Wat zou je dan zeggen tegen die buitenlandse meneer? "Ik zou vooral willen weten waarom u hierheen bent gekomen". Uiterst racistisch wat die mevrouw hier zegt en doet. En blijkbaar oké omdat het gaat om minderheidsgroepen.

BBRDWR | 13-12-20 | 09:11

@NeedIsaymore? | 13-12-20 | 08:48: Vooral die afgezakte mondhoeken? Wat een sjagrijnig mens is dat, daar zul je de hele dag tegenaan moeten kijken.

Lupuslupus | 13-12-20 | 10:15

Ik vond het niet bepaald een sterke vraag; nogal een hoog SP-gehalte: “Leg jouw beleid eens uit aan die ene burger voor wie het slecht uitpakt”. Die dame gaf nogal beroerd antwoord, maar ja, op zo’n vraag kan je eigenlijk nooit een goed antwoord op geven, maar dat maakt het nog geen goede vraag, of slecht beleid.

Muxje | 13-12-20 | 10:16
▼ 4 antwoorden verborgen

Klasse Mark!
Een kabinet VVD/PVV.
Niemand uitsluiten.. en zeker niet 20% vd Nederlandse bevolking.

Ruimedenker | 13-12-20 | 08:27 | 2

Laat VVD maar lekker regeren met sex offenders, moslimbroeders, Bijbelse slangenkuilen, sociaaldemocratische wanbestuurders en schaamhaartellers.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 08:38

Van mij mag het, alleen als de VVD opgeruimd wordt.

Adriel | 13-12-20 | 08:52

Brante en Immink die niet zouden “weten” dat Hoekstra minister van Financiën is... dat gaat wel echt door mijn ondergrens.

de Voorzittert | 13-12-20 | 08:16 | 1

Het is dat hij de Italianen op de kast kreeg door ze een spiegel voor te houden, anders had ik ook nooit van hem gehoord.

Papa Jones | 13-12-20 | 10:09

Je houdt er als speler in de eerste divisie van de Deugcompetitie een priapisme aan over: Vrouw! + Moslima! + Klimaatstrijder!+ Feministe!
Als ik een langdurige, pijnlijke erectie heb, dan wordt ik weinig kieskeurig. Dame komt uit een gezin van Moslimextremisten. Onderwerpt zich aan een sexistisch, middeleeuws modebeeld om hitsige ventjes te helpen bij driftbeheersing. Actief antisemiet. En tolereert wanstaltig sexisme door te spreken op plekken waar mannen en vrouwen gescheiden moeten zitten.
Zit je daar met je deugerectie. Blind als een mol.

Zeddegeizot | 13-12-20 | 07:52 | 5

@de Voorzittert | 13-12-20 | 09:03:

En is in die gedaante dus ook onderdeel van het besturen van dit land. Tenminste, in het geval dat ze haar werk zou doen natuurlijk.

JJMS | 13-12-20 | 09:27

Krijgen we dadelijk ook in de 2e kamer de mannen voor aan en de dames mogen achteraan zitten

Jan70 | 13-12-20 | 09:56
▼ 2 antwoorden verborgen

"Het CDA doet steevast het omgekeerde: te Randstedelijk, te multicultureel, te progressief, te eurofiel, teveel klimaat, teveel protestant en te weinig katholiek. En dan de Rotterdammer Hugo de Jonge aanwijzen als lijsttrekker, terwijl het CDA in Rotterdam kleiner is dan de twee islamitische partijen aldaar."
- Syp Wynia, TPO

Ik vermoed dat de CDA-leiding kiezers en verkiezingen maar vervelend vindt.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 07:52 | 5

@Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 08:00:
De C is bij CDA minder nadrukkelijk aanwezig dan bij de missionarissen van CU en de mannenbroeders van SGP. Ik denk dat er veel ruimte braak ligt voor een gematigd conservatieve partij. Het gekonkel van de afgelopen maanden laat echter zien dat de partijtop niets heeft bijgeleerd. Dus zijn het VVD'ers die wél bidden voor het eten. Ach ja.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 08:15

@Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 08:00: Dan krijgen we de islam hegemonie.

Jan70 | 13-12-20 | 09:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Waarom is het algemeen aanvaard dat bedrijven wel globalistisch mogen doen in en met Nederland en word het zelfs door de belastingdienst aangemoedigd met belastingvoordeel(rulings), maar als je als consument globalistisch handeld en je tankt brandstof en koopt boodschappen in het buitenland omdat het daar opgeteld goedkoper is, je handelen niet algemeen aanvaard word ivm bijdragen aan de Staat?

steekmug | 13-12-20 | 07:51 | 1

"Do as I say. Don't do as I do".

marcoplarco | 13-12-20 | 09:04

Hoi Reaguurders
Eerst muziek voor de stemming:
Bender - voor wat het waard is
watch?v=gaysGN22iNI
Dan weer een status update op mijn favoriete magentaroze blog.
Zoals sommigen weten was ik al aan het afbouwen met Antipsychotica. Dat gaat redelijk goed. Ik ben alleen nog gevoeliger. En die gevoeligheid vroeg om dempen Dat ging niet zo lekker en al voor ik het wist dronk ik bizar veel meer alcohol. Toen ik hier dan uiteindelijk klachten van kreeg, meer dan de gebruikelijk ontwenning, ben ik vorige week zondag radicaal gestopt. Ik bedoel, ondanks alles, gegeven de keuze tussen je gezondheid of "een snoepje" dan is de wil toch wel ineens heel sterk hoor.
Ik had ook geen medici ingeschakeld hierbij. Wou de maatschappij niet op kosten jagen. En het ging de hele week wel aardig met niet meer drinken. Dus, zowel de AP als de alcohol tegelijk, en afgezien van wat zweten en wat trek, niet echt bijzonder.
Tot gisteren
Gisteren ging ik wandelen met de vriendin, op de 7e dag abstinentie, en we zien op een gegeven moment een lijkwagen de weg over steken. Nu heb ik nogal een associatieve geest, dus ik zeg tegen mijn lief: Dat is een slecht voorteken schat. En we lopen iets verder, naar een beschut paadje tussen de bomen. En ineens begint mijn hoofd te tollen en mijn ogen alle kanten op te kijken. Ik zeg tegen mijn vriendin: Joh, ik ben nogal duizelig. En nog geen 10 seconden later: Boem, daar lig ik: 3-5 minuten te vibreren als een epilepticus op de grond. Alcohol insult. Like WTF?!

Rest In Privacy | 13-12-20 | 07:41 | 6

Ja Kluisie, niet alleen je geest maar ook je lichaam raakt verslaafd aan alcohol. Je had waarschijnlijk een cold turkey. Dapper om met beide radicaal te stoppen, maar professionele begeleiding kan in dit geval geen kwaad. Succes!

Earl_of_Doncaster | 13-12-20 | 08:36

Wat De Let zegt. Mooi dat je er zo vastberaden in staat, Digi. Het gaat je lukken, ik voel het!

MickeyGouda | 13-12-20 | 08:39

SSRI's en alcohol tezamen werkt tegenstijdig op jouw welbevinden.
Probeer eerst de positieve kanten van jouw psychische "ziekte" te controleren. Jij bent anders dan een gemiddeld persoon en vaak zijn de gevoelsmensen dieper ontvankelijk voor prikkels/stemmingen ook al lijkt dat tegenstrijdig want het verlangen naar samenzijn met meerderen blijft toch in jouw hoofd waren. En dat het op de 7'e dag gebeurde komt uit jouw onderbewustzijn die gekoppeld is met het oneindige anders had je wel "op een dag" geschreven.

steekmug | 13-12-20 | 08:39
▼ 3 antwoorden verborgen

"Wie op dèze tegel wil reaguuren, moet tolerant zijn naar zijn buren."

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 07:36 | 1

Ik ben zeer tolerant naar mijn buren. Ik hoor ze wel, maar ik zie ze niet.

Frau Merkel | 13-12-20 | 09:39

Wij schrijven september 2037. De mensheid is uitgeroeid na een aantal meedogenloze epidemieën en kernoorlogen. Helemaal uitgeroeid? Nee, toch niet helemaal. Op een klein eiland in de Waddenzee is onlangs een plastic krokodil aangespoeld waaraan twee wanhopige overlevenden zich hadden vastgeklampt: een transgender en een a-seksueel. Zullen zij in staat zijn het mensdom te redden en de wereld opnieuw te bevolken? Volg hun komische capriolen in de nieuwe t.v. serie van John Endelol: 'Holbewoners'.

Naadblaffer | 13-12-20 | 07:32 | 2

Die a-sexueel is Rutte ?

Frank1387 | 13-12-20 | 07:52

Die kernbommen waren juist bedoeld om virushaarden uit te roeien, youtu.be/edUWhyQHhc8

steekmug | 13-12-20 | 08:02

@Braindead2000 | 13-12-20 | 07:31:
"In de dagen erna buitelden ministers van de landelijke regering en de deelstaatregeringen over elkaar heen om te zeggen dat ze het land zo snel mogelijk stil wilden leggen. Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer had er slecht van geslapen, zei hij tegen Der Spiegel. Hij voelde 'woede in zijn buik' en een totale lockdown is volgens hem "de enige kans, om de situatie nog de baas te worden"."

Braindead2000 | 13-12-20 | 07:35

@Herfsttijloos | 13-12-20 | 07:34: lol, die steun voor lockdown valt reuze mee. Duitsers zijn het beleid ook beu. Maar ja, de NOS, daar kun je geen feiten van verwachten.

Bataafje | 13-12-20 | 10:04
▼ 2 antwoorden verborgen

"Wie op deze tegel reageert, heeft van een alleenstaande niets geleerd!"

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 07:25

Goedemorgen kartelstutters.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 07:21

Ik snap er niks van! Iedereen draagt niet werkende mondkapjes en de winkels gaan eerder dicht zodat iedereen op hetzelfde tijdstip boodschappen moet doen. Was er maar een verband tussen de niet werkende mondkapjes en het georganiseerd bij elkaar brengen van groepen mensen. Maar ja, wie snapt nog een virus dat alleen met directe lijnverbindingen maar NL komt en zich voornamelijk in kroegen verspreid?

opblaasschaap | 13-12-20 | 07:12

Het leven is net als een opslagmedium.
Aan het einde word je gewist, maar het medium blijft en zal iets nieuws opslaan.

steekmug | 13-12-20 | 07:10 | 13

De geest sterft niet. Het lichaam vervalt en kan hergebruikt worden.

Frau Merkel | 13-12-20 | 09:43

@Frau Merkel | 13-12-20 | 09:43: Mens agitat molem volgens Vergilius.
Was de goddelijke komedie van Dante Alighieri toch vanuit de Geest geschreven. ;)

steekmug | 13-12-20 | 10:36

@Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 08:13: ambtenaar alarm...

pieterS | 13-12-20 | 10:39
▼ 10 antwoorden verborgen

Wim Kan's hoogtepunten uit zijn oudejaars conferences kon zo stuk voor stuk over 2020 gaan,
youtu.be/Hp2VsCjR4KU

steekmug | 13-12-20 | 06:59

De sneeuwvlokjes van de Telegraaf zijn zich rotgeschrokken omdat er vuurwerk tijdens een voetbalwedstrijd afgestoken werd.

Braindead2000 | 13-12-20 | 07:00

Ik word heerlijk uitgerust wakker. Gelukkig nog niet hersendood.

oldandwise | 13-12-20 | 06:50 | 1

Goed slapen is vaak een zegen.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 12:34

De zestiger, was dat een bejaardensoos?

aflaatverkoper | 13-12-20 | 06:53

@aflaatverkoper | 13-12-20 | 06:53: De zestiger jaren van de vorige eeuw dus. Trouwens in Duitsland is dat ritme nu nog populair. En ik bedoelde ook in het bijzonder de dwepers met de pastorale idylle, waartoe ik toen zeker behoorde.

WirMachenMusik | 13-12-20 | 07:03

Brexit-impasse tussen EU en VK blijft, gesprekken gaan door
nos.nl/artikel/2360405-brexit-impasse...

"In Brussel zijn topdiplomaten somber over een goede uitkomst, zegt Van Slooten. Ook premier Rutte zei gisteren dat de verschillen aanzienlijk zijn, onder meer op het gebied van visserij."

Ranzige Rutte is ook opeens heeeel bezorgd over onze vissers.

Braindead2000 | 13-12-20 | 06:27 | 1

In eigen land grijpt Ranzige Rutte elke mogelijkheid aan om de visserij kapot te maken maar nu is die randmongool opeens bezorgd over het vissen.

Braindead2000 | 13-12-20 | 06:33

Goede morgen!
*Met de koffie rond gaat doen*

aflaatverkoper | 13-12-20 | 05:56 | 2

Be-tnx-ed, goed idee :)

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 06:32

Fijn, danku

marcoplarco | 13-12-20 | 08:48

Britse marine bereidt zich voor op arresteren buitenlandse vissers bij no-deal
nos.nl/collectie/13852/artikel/236033...

Wat een huichelaars. De NOS heeft een schijthekel aan vissers maar nu de Britten, waar de NOS een nog grotere schijthekel aan heeft, hun eigen wateren beschermen, wat hun volste recht is, komen die huichelaars van de NOS opeens voor de vissers op.

Braindead2000 | 13-12-20 | 05:55 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

"Kersverse CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra: ’Mijn vrouw zei: je moet dit doen’' verder lezen?"
www.telegraaf.nl/nieuws/1668757121/ke...

De eurofiele Telegraaf zet hun nieuwste aanwinst, eurofiel Hoekstra, ook weer vrolijk in het zonnetje.

Braindead2000 | 13-12-20 | 05:24 | 2

Elke dag lijkt hetzelfde maar dan net een beetje debieler. Een soort Groundhog Day, een soort aflevering van de Twilight Zone, maar dan net een beetje debieler.

Braindead2000 | 13-12-20 | 05:29

Opnieuw jongeren de straat op in Urk, burgemeester toch tevreden
nos.nl/artikel/2360408-opnieuw-jonger...

De NOS gaat ondertussen ook gewoon vrolijk door met zijn haatcampagne tegen Urk.

Braindead2000 | 13-12-20 | 05:17 | 2

Roosendaal was in beeld bij Nieuwsuur vanavond. Enerzijds zijn de vele Polen die werken bij de gigantische distributiecentra slecht voor de sociale cohesie in de aangrenzende wijk. Anderzijds zijn de niet Westerse immigranten van Turks en Marokkaanse komaf in een andere wijk verantwoordelijk voor de enorme overlast.

En wie is wereldkampioen binnenhalen van beide bevolkingsgroepen ?

Juist ja, Rutte, de man maakt meer kapot dan je lief is.

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 05:30

Kauthar = Haat Urk = anagram = anaharam

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 07:09

newray | 13-12-20 | 05:08

"Het is ´s ochtends dat ik je beroof,
met een ciabatta tegen je hoof.
Rechtstreeks uit de oof, ik ben zo heet.
Wat ik je beloof."

Npo en staatsgesteund jongeren terrorisme. Vaderloze petty thieves en dealers die hun kansloze bestaan tot norm en kunst verheven zien.

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 07:03

@Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 07:03: Yo, ik ben zo crimineel, zelfs mijn hond heeft een blaffer.

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 09:00

newray | 13-12-20 | 05:08

"Rutger Groot Wassink' taalkamp voor kansarme jongeren finally pays off."

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 09:29
▼ 2 antwoorden verborgen

De belota spare ribs zijn nu na 2 uur gaar gekookt. Nog ff afbakken in de oven met smeersel. Lastig zo'n craving.

wilderst | 13-12-20 | 05:01 | 1

Eet smakelijk.

De Let | 13-12-20 | 05:07

Verplicht een muilkorf op je muil dragen in de supermarkt heeft dus niet geholpen. Je had het niet verwacht.

Braindead2000 | 13-12-20 | 04:56

Als troost voor wie niet op wintersport kan, hier een onbekend maar mooi alpenlands kerstliedje.
Niet bepaald indrukwekkend gezongen, maar gekozen vanwege het korte voorspel met een van mijn lievelingsinstrumenten, de "konzertzither".
www.youtube.com/watch?v=Q54OwgA-rpw

WirMachenMusik | 13-12-20 | 04:54 | 4

Weet je wie ook van Oostenrijkse liederen hield ? ;)

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 05:15
▼ 1 antwoord verborgen

Dat die Leo van Bergen als lid bij Groenlinks is uitgekomen is verrassend. Bij dit soort clubjes wordt helemaal niet van leden verwacht dat ze zelf kunnen denken,
In dit soort clubjes wordt van je verwacht dat je mee heult met de zieke denkbeelden die ze daar ontwikkelen, zoals pacifisme, socialisme en communisme.
Dat is precies wat ook die blonde gleufdame van de PvdA doet als ze antwoord geeft aan die briljante PVV er. Ze moest in haar geheugen zoeken naar de tekst die ze haar ooit hadden opgelepeld op socialistische cursusjes. En toen kwam het nog verwrongen haar strot uit. Allemaal tot op het merg ziek en weer-zinwekkend. Mannetjes die ook dit soort cursusjes hebben gevolgd worden hier
zeer opgewonden van. Een echte vent raakt volstrekt impotent. Bah, wat een vieze mevrouw !

Wim van Ingen | 13-12-20 | 04:50

Wat een top avond is dit! Val inmiddels wel om van de slaap en ga dan ook lekker mijn mand in. Nachtbrakers wens jullie nog heel veel plezier, en zie jullie morgen stipt om 8:00 uur in het gezellige ontbijtcafé van de ochtendgroep. Slaap lekker voor straks, X

lezeres | 13-12-20 | 04:40 | 4

Slaap lekker lezeres (ha Freudiaanse vertyping, typte eerst kezeres) tot later xoxo

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 04:45

lezeres | 13-12-20 | 04:40,
Weltrusten Lezeres.
Ik sluit mij hierbij ook aan, beste mensen, ik wens jullie nog veel muziek, drank en discussie plezier.
En tot snel maar weer, laatste nummerte.
Paul Young - Come Back and Stay.
www.youtube.com/watch?v=aeeJhEpeUfc
Weltrusten allen.

Bad - Casey | 13-12-20 | 04:59

@Bad - Casey | 13-12-20 | 04:59:

Truste, cu later. Sluit me ook bijna aan..

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 05:11
▼ 1 antwoord verborgen

Artikel 1 van onze grondwet komt niet zo goed uit voor Atje Uilskuiken. Wat een ongekend racistisch getokkel komt er uit die kip vandaan. Het perfecte voorbeeld van een useful idiot. En dat zit dan ook nog eens bij de PvdA. De partij voor de Nederlandse arbeider. En reken maar dat ze niet doorheeft hoe ongekend racistisch ze zelf is. Totdat zo'n kipje geweigerd wordt op een vacature omdat ze vrouw is, dan heb je de poppen aan het dansen. Dan heeft ze precies door wat racisme is, dan wel.

Het is werkelijk te stuitend voor woorden dat zo'n wijf alle ruimte krijgt om haar racistisch geblaat tentoon te spreiden. Dat het grootste probleem in het vrije westen witte wijven zijn zoals Atje hier, bewijst maar weer eens mijn stelling dat het grootste probleem wat we hebben hier in Nederland witte wijven zijn. Vroeger noemden we dit soort kipjes domme blondjes.

De witte wijven gaan tegenwoordig allemaal studeren omdat ze een hekel hebben aan werken met hun handen. Of beter, dat kunnen en willen ze niet. Op de uni's, met name in de sociale studies worden dit soort kipjes volgestopt met marxisme. Zonder dat ze het doorhebben, uiteraard. Daar zijn het domme blondjes voor. De politiek wil precies die wijven allemaal aan de top van het bedrijfsleven, scholing, en overheid hebben omdat ze vanuit die positie het marxisme makkelijker kunnen verspreiden dan vanuit een lage positie.

Het valt mij wel op dat dit soort witte wijven zichtzelf op de blanke borstjes slaat over dat ze zo 'enorm hoog' zijn opgeleid. Ze zijn alleen niet algemeen ontwikkeld. Helemaal niet algemeen ontwikkeld. Ze zijn letterlijk en figuurlijk niet wijs. En om onderscheid te kunnen maken in al die kennis die je hebt tijdens je studies opgedaan, heb je wijsheid nodig. En daar ontbreekt het totaal aan bij die "hoogopgeleide" meisjes. Ze hebben werkelijk geen idee hoe de wereld in elkaar zit, naïef als ze zijn. Maar goed, dat maakt ook niet uit. Bruikbare idioten dienen een hoger doel met maar 1 reden, het verspreiden van marxisme. En daar zijn ze goed in.... Tijd voor slaap. Welterusten.

Dire Straits - Telegraph Road
youtu.be/_4E_924b9SU

Zwezerik | 13-12-20 | 03:59 | 6

@Braindead2000 | 13-12-20 | 04:38,
Zou je nog weleens gelijk in kunnen hebben.
Maar dit kuikengebroed valt gewoon " Jan-Kaas" de arbeider af, middels racisme naar de blanke man, wat een engerds zitter er daar in Den Haag " soms "ook.

Bad - Casey | 13-12-20 | 04:43

@Bad - Casey | 13-12-20 | 04:43:
Ik weet het bijna zeker. Ik kon dat Kuiken niet. Ik had dat Kuiken ook nooit gekend en willen kennen ware het niet dat ze irritant kakelde als een laffe PVDA-kip met de bedoeling het referendum af te schaffen.

Braindead2000 | 13-12-20 | 04:49

het is 'blanke wijven', niet 'wit'. Maar voor de rest prima tegel

mykdelta | 13-12-20 | 05:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Dus een donkere huidskleur wordt door Kuiken gekoppeld aan de kwaliteit/superioriteit van een organisatie? Dit gaat wel een hele rare kant op.

SIogra | 13-12-20 | 03:58

Wie is die raaskallende blonde tuthola die het over diversiteit en kwaliteit in één zin heeft?
Ik zou iedereen, mits geschikt, aannemen ons bedrijf, voor de betreffende plek. Of het de beste is weet je nooit in het begin. Deze blonde nietszeggende tetteraar, er is weinig plaats voor een zo een ongehoord domme en liegende dame in geen enkel bedrijf.

donkieshot | 13-12-20 | 03:56 | 1

"Vollegens de wetenschap...."

Ja, met zo een holle frase en niet verder onderlegde uitspraak kan ik nog een argument voorleggen!

Maar dat ga ik nu ff niet doen, want het is Zondag, rustdag.

Hevvlan Demuru | 13-12-20 | 07:13
-weggejorist-
Roze_bril_drager | 13-12-20 | 03:39 | 13
▼ 13 antwoorden verborgen

Hier even OT, omdat het toepasselijke topic niet meer gelezen wordt:
Gadverdomme, welk een generaliserend gejank hier over babyboomers. Ikzelf heb op mijn zestiende - door omstandigheden die ik jullie zal besparen - al de eerste keer in een steenkoolpijler op -800 meter NAP gewerkt. Merkte rond mijn achttiende dat steenkool-mijnbouw geen toekomst had. Had me toen wel al zelf met prisma-pockets wiskunde en natuurkunde, en zelfs meer dan wat nu heet VWO-niveau te zijn, geleerd. Evenzo Frans, Duits en Engels met behulp van woordenboeken en kranten.
Op mijn zevenenwintigste - verdiende toen al dubbel zoveel als mijn vader en moeder samen - kreeg ik via een colloquium doctum toelating tot de tentamens van de toen pas opgerichte studierichting massacommunicatie in Nijmegen. Haalde in vier jaar, naast een voltijdse baan mijn doctoraal. En later zelfs nog meer academische examens, waaronder muzikale. Beëindigde mijn loopbaan als universitair hoofddocent.
Stop met dat extern attribueren van persoonlijke mislukkingen en maak wat van je leven.
En trouwens er zijn minstens twee soorten AOW-trekkers: Een meerderheid die tussen de 40 en 50 jaar via belastingen inbetaald hebben, en een minderheid voor wie het volstond om van hun vijftiende tot hun vijfenzestigste een Nederlandse verblijfsplaats te hebben. En vaak zelfs dat niet eens.

WirMachenMusik | 13-12-20 | 03:27 | 11

@Roze_bril_drager | 13-12-20 | 05:20: Ik denk dat er al genoeg inhoudelijke stukken worden geschreven, deze lees ik met grote interesse en haal eruit wat ik van belang vind. Soms lees ik stukjes waar ik op reageer op mijn manier. Kan je het mee eens zijn of niet.

De Let | 13-12-20 | 05:30

@De Let | 13-12-20 | 05:30:

Okay je vindt vorm boven inhoud gaan, dat mag hoor. Benieuwd naar je volgende magistrale teksten, niet dus.

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 05:34
▼ 8 antwoorden verborgen

Goedemorgen allen,
Een een rondje en een nummertje van mij, proost.
The Good, The Bad and The Ugly-Ennio Morricone Live@Palais Omnisports (Paris)-4 February 2014
www.youtube.com/watch?v=tWGEveSseDg

Bad - Casey | 13-12-20 | 03:21 | 11

@Bad - Casey | 13-12-20 | 03:59: Ah... juist ja...(haha Casey, moet echt lachen. Lekker nummer trouwens ;-))

lezeres | 13-12-20 | 04:06

@lezeres | 13-12-20 | 04:06,
Ja dat vind ik ook ;)

Bad - Casey | 13-12-20 | 04:10
▼ 8 antwoorden verborgen

Hee, niet alleen kommer en kwel.
Kan geen linkje plaatsen, maar voor de liefhebber:
Deodato-super strut.
Wordt ik altijd blij van.

TheOne48 | 13-12-20 | 03:13 | 7

@lezeres | 13-12-20 | 03:37,
Oh gelukkig, pffff.
Hoe is het en hoe gaat het met je vader ?

Bad - Casey | 13-12-20 | 03:41

@Bad - Casey | 13-12-20 | 03:41: Nooit meer zoiets denken Casey.
Met mijn vader gaat het helaas nog niet zo goed. Nogal verzwakt en een beetje depressief. Hij moet gaan bewegen om aan te sterken, maar hij werkt niet echt mee zeg maar. Komt wel weer goed. Het heeft even tijd nodig. Met jou alles okay Casey? Moet je nummer nog even luisteren. Ben heel benieuwd :-))

lezeres | 13-12-20 | 03:48

@lezeres | 13-12-20 | 03:48,
Wat erg vervelend allemaal Lezeres, proberen positief blijven.
Ja met mij gaat het zijn gangetje, probeer ook maar het beste ervan te maken, probeer niet al teveel over dingen na te denken ( das best wel moeilijk ), want das heel slecht voor mijn bloeddruk.

Bad - Casey | 13-12-20 | 04:07
▼ 4 antwoorden verborgen

Avondklok ?
Alle winkels dicht behalve de supermarkten ?

Dacht dat een IC bezetting van 1600 de maximale grens was. Nu liggen er nog geen 500.

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 03:09 | 1

Je kan wel 10.000 ic bedden hebben, maar zonder genoeg verplegend personeel heb het er niets aan.

Kattie | 13-12-20 | 09:31

youtu.be/nq0rtGCXDik. Dit vind ik toch wel 1van zijn mooiste nummers. Boudewijn de Groot. Beneden alle peil.

Lady Midnight | 13-12-20 | 03:08 | 15

@Bad - Casey | 13-12-20 | 04:16:

Ik snap je pijn wat dat betreft. Ik moet er wel bij zeggen dat mijn ex, die door de vele chemotherapieën, haar libido was kwijtgeraakt mij dingen gunde en zelfs het bezoeken van prostituees hoe raar dat ook klinkt.

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 04:26

@Roze_bril_drager | 13-12-20 | 04:26,
Pffff, das ook heftig.

Bad - Casey | 13-12-20 | 04:32

@Roze_bril_drager | 13-12-20 | 04:26: Ik breek even in. Dat klinkt helemaal niet raar. Dat klinkt juist heel liefdevol. Gebeurd misschien vaker dan je denkt. Mensen die hun partner echt gelukkig willen zien en ze daarom enorm veel ruimte willen geven. Ik vind het iets heel moois.

lezeres | 13-12-20 | 04:34
▼ 12 antwoorden verborgen

Pravtig nummer!

Lady Midnight | 13-12-20 | 02:59

Prachtig dus!

Lady Midnight | 13-12-20 | 02:59

Pravda Nummerski!

keestelpro | 13-12-20 | 03:06

Dallas Buyers Club, een goede film.

Brabeaulander | 13-12-20 | 02:48 | 2

Zeker.

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 02:48

Inderdaad..., goede film

SterF... | 13-12-20 | 02:52

Haha, heel toepasselijk voor deze avond. (Jemig... mijn kater slaat nu al in terwijl ik nog in de kroeg zit. Zou toch niet moeten mogen. Effe een paracetamolletje zoeken).

lezeres | 13-12-20 | 02:53

@lezeres | 13-12-20 | 02:53:

Soms helpt het als je lichtjes je slapen masseert. Niet te veel druk maar lichtjes met cirkelvormige bewegingen.

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 02:59

Ook een kunstzinnig briljantje van Vals Licht.
EP komt februari 2021 uit blijkbaar.
Ik zou zeggen: koop Nederlandse waar dan helpen wij elkaar.
www.youtube.com/watch?v=PjLtbl4sqqk&a...

keestelpro | 13-12-20 | 02:33 | 2

Ben jij dat Kees ?

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 02:35

Zo'n band die gewoon zo goed is dat ze veel succes verdienen.
Maar ja de NPO kijkt weg voor dit soort kunstuitspattingen.
Vals Licht - Het Licht
www.youtube.com/watch?v=BXP3KgudFzQ&a...
Released in 2000 en nu in 2020 15K views.
Triest.

keestelpro | 13-12-20 | 02:20 | 4

@lezeres | 13-12-20 | 02:42:
Hejjj leuk dat je d'r bent! Ja ik vind hun echt heel goed. Heb ze pas ontdekt terwijl ik ook uit Brabant kom en echt mijn hele leven midden de muziek zit. Waarom ken ik de fuck*ng 3Js (met alle respect!!) wel en niet deze toffe gasten uit Tilburg?
Zo goed en eigenzinnig!
Trouwens dit nummer doet met denken aan het nummer van de 3Js 'Een Met De Bomen' wat mijns inziens dezelfde sfeer heeft.
3Js - Een Met De Bomen
www.youtube.com/watch?v=s9k_zfa96FU&a...

keestelpro | 13-12-20 | 02:59

@keestelpro | 13-12-20 | 02:59: Maar vind dit wel een heel leuk, vrolijk nummer van ze. Ken ze niet goed. Ga nog wat meer luisteren van Vals Licht. Ben nieuwsgierig geworden. (jij bent ook een echte artiest Kees). Even een knuffel voor jou, X

lezeres | 13-12-20 | 03:15
▼ 1 antwoord verborgen

Ik heb dit al eerder gepost, maar ik zit het te luisteren (jaja, ik heb een drankje op). Ik vind het meesterlijk gitaarspel. Hypnotiserend voor degene die het een paar minuten kunnen volhouden...
youtu.be/tztXeQ_Cz5U
Wiegedood - ontzieling

SterF... | 13-12-20 | 02:02 | 6

@lezeres | 13-12-20 | 02:34:
Mijn vrouw heel verward weer beneden, heb haar een Grand Marniertje gegeven en zitten samen paard in de gang te zingen, geluksmomentje.

TheOne48 | 13-12-20 | 02:40

@TheOne48 | 13-12-20 | 02:40: Lieve @TheOne48. Ben echt blij voor je dat je nog van die koestermomentjes met je vrouw kan hebben. Ik begrijp heel goed dat het soms enorm moeilijk voor je moet zijn. Neem er nog eentje van mij, ik proost met je.

lezeres | 13-12-20 | 02:48
▼ 3 antwoorden verborgen

De VVD blijft stil zitten als ze geschoren wordt. De man is nog steeds lid van de partij. Van Jole bleef ook zitten. Goed voorbeeld doet goed volgen. De ene partij heeft terroristen, de andere aanranders. Zo heeft iedereen wat.
www.nieuwnieuws.nl/5151462/150-uur-we...

Frau Merkel | 13-12-20 | 01:49

youtu.be/N0OLEgc-Glk. Speciaal voor mijn jongste. Blof. Zoutelande. Vind er zelf niets aan maar zij vindt het leuk. Ze is van vandaag 8 jaar geworden. En als mijn vader nog geleefd had, was hij vandaag 76 jaar geworden. Gefeliciteerd pa en mijn lieve kleine meid! Ik drink er 1 op jullie! Proost!

Lady Midnight | 13-12-20 | 01:47 | 8

Dank je Kees. Wij maken er een mooie dag van!

Lady Midnight | 13-12-20 | 02:15

2 generaties jarig op dezelfde dag, proficiat beste...

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 02:39

Dank je Roze. Het wordt een prima dag. Cadeautjes en taart... wat wil een jarige nog meer:-).

Lady Midnight | 13-12-20 | 02:44
▼ 5 antwoorden verborgen

Tears for Fears heeft in Nederland een slechte naam gekregen door Hans Teeuwen, maar ze hebben zeer behoorlijke muziek gemaakt!

R.F.Pickering | 13-12-20 | 02:02

Misschien zou mevrouw Kuiken(?) eens moeten kijken naar representatieve kleding tijdens een raadsvergadering. Komt wat beter over in plaats van onderuitgezakt in je stoel met diep decolleté je punt proberen te maken (hetgeen ze zegt overigens het toppunt van racisme is, verander het woord witte in zwarte en je hebt een nationale rel). Maar dat zal dan wel weer seksistisch zijn van me. Daar zei Joe Rogan overigens over : "het is niet dat mannen rondlopen met openingen in hun broek waarbij net het begin van de schacht te zien is."

R.F.Pickering | 13-12-20 | 01:35 | 4

Naarmate de verkiezingen naderen worden de decolleté's dieper, da's een natuurfenomeen, heel herkenbaar.

Abject | 13-12-20 | 01:41

Joe had daar een punt. Het is de moeite van overdenken waard de rollen eens om te gaan draaien. Trek als man de (eventueel aangepaste) kledij van vrouwen aan die nog maatschappelijk geaccepteerd is, en kijk wat er gebeurt. Dat gaat best interessante reacties opleveren. Mevrouw Kuiken was hier geen reclame voor het vrouwelijk geslacht.
www.youtube.com/watch?v=1kKFXI52m1Q
Nog een interessant punt, waar nog geen antwoord op is, is de vraag of make-up op het werk acceptabel is. Er zijn meer fragmenten over dit onderwerp, maar hier is er een: www.youtube.com/watch?v=xz3Mhv6hC6s

Frau Merkel | 13-12-20 | 01:45
▼ 1 antwoord verborgen

Alleen klikken als je iets hebt met westerns, de muziek van John Barry en Kevin Costner. Ik scoor zelf 3 uit 3, dus ...
youtu.be/5nU148c3TCg

MickeyGouda | 13-12-20 | 01:17 | 5

@lezeres | 13-12-20 | 01:33:
Je geheim is veilig bij mij! Die dubbele wordt in dank aanvaard. Ik sla 'm achterover en ga daarna maar eens mijn bed opzoeken. De oogjes doen niet meer mee. Alvast welterusten en tot morgen!

MickeyGouda | 13-12-20 | 01:42

@MickeyGouda | 13-12-20 | 01:42: Hmm. Beetje laat ben ik maar welterusten lieve Mickey. Groetjes aan je grote dochter. Ik ga tips verzamelen. X

lezeres | 13-12-20 | 02:38
▼ 2 antwoorden verborgen

Zouden ze bewust klungelen op nationaal niveau om zo de EU meer bevoegdheden te kunnen toe gaan spelen?

Bataafje | 13-12-20 | 01:22

Dat gaat een heel rustige kerst worden. Gelukkig heb ik net nieuwe sigaren gehaald.

Frau Merkel | 13-12-20 | 01:55

Mickey, hoop dat je dit morgen leest! Ben de serie Mindhunter op Netflix opnieuw aan het bekijken. Lijkt me echt iets voor jou! Topserie. Heb ook heel veel goede, heel enge films bekeken de laatste tijd. We moeten echt even tips uitwisselen ;-))

lezeres | 13-12-20 | 01:06 | 34

@lezeres | 13-12-20 | 02:26:

Dankjewel en jij krijgt een mooi drankje terug of drink je ook gewoon bier ? ;)

Roze_bril_drager | 13-12-20 | 02:30

@Roze_bril_drager | 13-12-20 | 02:50: Soms wel inderdaad, en ik drink ook gewoon bier. (alleen al bij onze conversatie vanavond kan ik een hele enge thriller verzinnen. Bedoel ik beslist niet onaardig. Ik heb een heel levendige fantasie en kijk echt teveel griezelige films) Proost!

lezeres | 13-12-20 | 03:04
▼ 31 antwoorden verborgen

Stop the steal

Jan Passant mk2 | 13-12-20 | 00:59 | 20

@Jan Passant mk2 | 13-12-20 | 11:06: Complot-wappie.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 12:38
-weggejorist-
Jan Passant mk2 | 13-12-20 | 13:17

o ja, dat viel te verwachten met deze dubbelfunctie.

Jan Passant mk2 | 13-12-20 | 13:28
▼ 17 antwoorden verborgen

Bij discussies over voorkeursbeleid wordt heel vaak zonder enige onderbouwing geroepen dat "wetenschappelijk bewezen is" dat "diverse teams beter functioneren".
Dat is natuurlijk volstrekte bullshit.
Waneer is een "team" divers en wanneer is het "nog diverser"? Wat is de taak van zo'n "team"? Wat is "beter" functioneren en wie bepaalt dat? Waarom zouden er geen taken kunnen zijn die helemaal niet zo goed door een team kunnen worden gedaan, maar veel beter door één capabel individu?
Op de vraag "Noem dan de wetenschappelijke publicatie eens waar u dat vandaan haalt?" hebben die mensen echt geen antwoord. Helaas wordt die vraag nooit gesteld.
De kreet "wetenschappelijk bewezen" hanteren is eigenlijk al een bewijs van je ongelijk.
De natuurwetenschap waarin ik ben opgeleid is het domein van blanken en Aziaten. Het idee dat die wetenschap zich meer zou ontwikkelen wanneer er door een gedwongen voorkeursbeleid een zeker percentage negerts of Arabieren zou worden geïnjecteerd is te absurd voor woorden. Overigens is het idee dat een voetbalteam (bijvoorbeeld het Braziliaanse elftal) beter zou worden door er boventallige negerts uit te halen en te vervangen door blanken, Koreanen en Arabieren net zo absurd.

JvanDeventer | 13-12-20 | 00:54 | 5

@SterF... | 13-12-20 | 01:00: Sociale wetenschap is pseudo wetenschap, immers je begint met je conclusie en gaat dan pas data verzamelen die je conclusie ondersteunen.

zhirek | 13-12-20 | 01:17

@zhirek | 13-12-20 | 01:17:
Beginnen met een "conclusie" heet een hypothese. Dat is op zichzelf niet zo erg. Maar een echte wetenschapsman gaat juist ijverig op zoek naar gegevens die in strijd zijn met zijn eigen hypothese. Pas als hij die niet kan vinden kan hij voorzichtig (want een ander kan ze misschien wèl vinden) een conclusie trekken.

JvanDeventer | 13-12-20 | 01:24
▼ 2 antwoorden verborgen

Had deze scene meer voor de dames in gedachten. Calamity.... speciaal voor jou!!! (Hoop je snel weer terug te zien).
Prachtige muziek! Niet alleen voor vrouwen hoor!
A Gift of a Thistle ("Brave Heart" OST)
www.youtube.com/watch?v=n4PE6gK2odM

lezeres | 13-12-20 | 00:49 | 1

Louz.... ben je er nog?

lezeres | 13-12-20 | 00:51

Ik ben ongeschikt voor het kabinet. Ik ga echt niet op een zondag gaan zitten vergaderen over iets als corona ofzo omdat Rutte dat toevallig goed uitkomt omdat hij toch niet met een gezin ofzo te maken heeft.

Leptob | 13-12-20 | 00:16 | 6

Ach, iedereen heeft zijn plaats te zoeken in het leven. Toevallig heb jij de genetische constitutie om een goed reaguurder te zijn.

SterF... | 13-12-20 | 00:27

Leptop is liever lui dan moe.

Jan Dribbel | 13-12-20 | 01:27

@Jan Dribbel | 13-12-20 | 01:27: En nu schorsen we de vergadering.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 01:42
▼ 3 antwoorden verborgen

Bosma doet dit geweldig goed. Kuiken kakelt als een kip zonder kop en snapt zelf heel goed dat ze fout zit. Nederland heeft de discriminatie gelegaliseerd en noemt het Voorkeursbeleid. Hier wat uitleg: www.trendsinhr.nl/voorkeursbeleid-zo-...
Opmerkelijk is dat mannen niet gediscrimineerd kunnen worden. Er zijn anders genoeg beroepsgroepen waar vrouwen oververtegenwoordigd zijn en dat niet noodzakelijk is.
www.youtube.com/watch?v=WLX_voEDTCM
Ingrid van Engelshoven is ook al jaren de bron van racistisch beleid. Bosma heeft daar wat opmerkingen over. Ingrid heeft niet het begin van een antwoord. Het is de laatste tijd ook stil rondom Karin Hildur/Ollongren. Leeft ze nog?

Frau Merkel | 13-12-20 | 00:11 | 3

En dan gaat Bosma er nog een keer dun overheen. Ingrid prbeert zich eruit te draaien met een opmerking dat ze daarover van mening zullen blijven verschillen. Dat idiote wijf (excuseer mijn taalgebruik, maar hier is het echt passend) weet niet eens uit te leggen wat er dan divers zou moeten zijn!
www.youtube.com/watch?v=0MixsejBK1I

Frau Merkel | 13-12-20 | 00:17

Mijn instinctopmerking was: WELLEK wetenschappelijk onderzoek???
Voor zover ik weet zijn de enige onderzoeken van positieve resultaten bij een diverse werkplek als het slechts om neurodiversiteit gaat en niet fokking kleurtjes. Stelletje kleuters.

zhirek | 13-12-20 | 00:38

@zhirek | 13-12-20 | 00:38:
Dat lijkt me zeker een punt waar eens flink op doorgezaagd mag worden. Vele organisaties hebben hun discriminatiebeleid vorm gegeven op basis van 'onderzoek', maar deze keizer heeft geen kleren aan.

Frau Merkel | 13-12-20 | 01:35

Niet met je vrouw overleggen, gewoon doen.

letopuwzaak | 13-12-20 | 00:21

@letopuwzaak | 13-12-20 | 00:21: Hee Louz, hoe is het met jou? Ben zo benieuwd. Wat wil je drinken? Ik trakteer natuurlijk :-))

lezeres | 13-12-20 | 00:41

Philips Nederland had reactief lcd verf uitgevonden waarmee je dus een zo groot mogelijk beeldscherm als de muur toelaat op kon verven plus aansluitdraden dus niet als een filmscherm plus projector maar het verf zelf was de "beeldbuis" het patent werd direct verkocht en ik heb er nooit meer iets van vernomen.
tweakers.net/nieuws/21677/philips-ont...

steekmug | 13-12-20 | 07:25

Ondergewaardeerd vrij lang meesterwerk met gently weeping guitars van the Dire Straights: Tunnel of Love
youtu.be/DQTw7vb9Jo8

Ben-Bataaf | 12-12-20 | 23:51 | 3

Blijft lekkere muziek.

letopuwzaak | 13-12-20 | 00:18

Mijn favoriet!
Op youtube stond een documentaire over Newcastle, Knopfler vertelde over dat nummer... ik heb zitten zoeken maar het is verwijderd, verdorie
Het ging over de betekenis van 'Spanish City'.
Dat blijkt een permanente kermis te zijn, die daar stond.
En de Tunnel of Love is een attractie, net als de Ghost Train.

Papa Jones | 13-12-20 | 00:18

@Papa Jones | 13-12-20 | 00:18:
youtu.be/GQGT23O-Omw
Hieronder staat dit:
Live at Wembley Arena 1985. The Spanish City in the song was a fairground located in Whitley Bay, part of the North Sea coast to the north-east of Newcastle upon Tyne (England), one train stop along from Cullercoats as mentioned in the song. The term "Rockaway" references Rockaway Beach in New York City, the location of the Rockaways' Playland amusement park.

Ben-Bataaf | 13-12-20 | 01:32

Van mij wel. Topnummer.

Ben-Bataaf | 12-12-20 | 23:56

Voor lezeres!
Wodensthrone:
youtu.be/rZnJAoTU42A
(Duurt wel een klein kwartiertje)

SterF... | 12-12-20 | 23:42 | 2

Mijn dank is groot lieve SterF. Moet nog gaan kijken. Ben heel benieuwd!

lezeres | 12-12-20 | 23:50

Hij begint heel relaxt, en dan barst het los. Hou van dit soort krachtige nummers!

lezeres | 13-12-20 | 00:10

Geweldige barscene uit één van de beste westernfilms ooit!
(Met prachtige dame, Claudia Cardinale)
Once Upon a Time in the West HD Bar Scene Part 1
www.youtube.com/watch?v=lthUxiO_KOM

lezeres | 12-12-20 | 23:37 | 10

@lezeres | 13-12-20 | 00:14: Vind ik ook. Toen Morricone dit jaar overleed, heb ik deze scène wel 10 keer teruggezien. En iedere keer zag ik iets nieuws.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 00:17
▼ 7 antwoorden verborgen

Soms kom je van die berichten tegen, waarbij je denkt: wat een volkomen tuig heb je toch in deze wereld. Dit verzin je toch niet.
Intussen doen ze bij grote financiële instellingen niet anders, alleen snappen we dat niet want daar is geen begrijpelijke berichtgeving over.

kloopindeslootjijook | 12-12-20 | 23:34

Is niks nieuws. Er wordt door nabestaanden beveiliging ingehuurd, met name tijdens de uitvaartceremonie, omdat dieven OOK de rouwdadvertenties lezen.

Arachne | 13-12-20 | 00:59

[Klik] Feauteau van Baudet gemaakt om 23:26 uur. Ik kan 'm hier niet plaatsen. Hoe ziet ie eruit?

Leptob | 12-12-20 | 23:27

@lezeres | 13-12-20 | 00:26: Grappige is.... niemand in mijn omgeving verwacht deze muziek bij mij. Alleen mensen die me echt goed kennen.

lezeres | 13-12-20 | 00:28

@SterF... | 13-12-20 | 00:33: Haha nee SterF, mensen denken bij mij meer aan lievere muziek. Ben ook best lief. Als ik slaap ;-))

lezeres | 13-12-20 | 00:38
▼ 16 antwoorden verborgen

Stormageddon? Waar ben je toch...

SterF... | 12-12-20 | 23:20 | 2

Hi SterF, duurt nu wel erg lang, die ban van hem. :-((

lezeres | 12-12-20 | 23:27

My god, ik dacht dan maar eens mijn stem te geven aan dat ' lekkere kontje' in Pvda speaking te blijven, een lekker blondje.. Maar o, laat dat kuiken eerst maar eens een kippetje worden en een andere partij kiezen..

photto | 12-12-20 | 23:18 | 2

En daarom stemmen mannen op Pia, Femke, Marianne, Lilianne enzovoorts.

Arachne | 13-12-20 | 00:57

@Arachne | 13-12-20 | 00:57:
En daarom worden vrouwen op vele plekken niet meer serieus genomen. Ze zitten er niet om wat ze kunnen maar om wat ze voor zich op tafel kunnen leggen. Er zijn ook vrouwen die wel degelijk wat kunnen, maar hoe langer dit duurt en hoe gekker het wordt, hoe meer ze zich zullen moeten bewijzen. Het voordeel van de twijfel krijgen ze niet meer.

Frau Merkel | 13-12-20 | 01:23

Ik lees dat er een blokkade is bij distributiecentra van o.a. Albert Heijn door boeren. De boeren geven aan dat zij een betere prijs willen en willen dat lokaal kan worden ingekocht ipv importeren uit het buitenland waar mogelijk. Ik steun dat!

Badr Haary | 12-12-20 | 23:18 | 7

Natuurlijk valt ook hier voldoende te nuanceren. De boeren vragen niet een eerlijke prijs, maar vragen een deel van de omzet van de supermarkten. Het totaalbedrag waar ze om vragen loopt in de miljarden, terwijl ze niets extra leveren. Het is veelal meer dan supermarktondernemers/franchisers zelf verdienen. Supermarkten kopen niet rechtstreeks in, maar via inkooporganisaties. Die inkooporganisaties zijn over het algemeen coöperaties van boerenbedrijven. Daarbinnen bepalen de boeren dus in feite zelf wat er gebeurt. En dan kiezen ze ervoor om groenten in te kopen in het buitenland. En daar valt ook weer een heleboel op af te dingen. Nederlandse boeren die het hier niet meer zien zitten vanwege de regelgeving, bieden zelf aan de inkooporganisaties aan om zich in het buitenland te vestigen, maar dan met een jarenlange afnamegarantie tegen een lagere prijs dan op de Nederlandse markt gangbaar is.

Supermarkten raken door de acties best wel in de knel. Ze willen de boeren niet laten weten dat hun acties enorme impact hebben. Tot op heden lijken de boeren namelijk weinig sjoege te hebben van hoe ze de boel met dezelfde inzet daadwerkelijk plat kunnen leggen. Aan de andere kant hebben we de supermarkten, die de gehele coronacrisis lang bij de verschillende ministeries aan tafel hebben gezeten. Vooral om de regering gerust te stellen over de stand van zaken en capaciteit van de voedselvoorziening. Vooral tijdens de eerste coronapiek en de daarop volgende toiletrolhamsterweken, zijn de supermarkten steeds gewezen op hun rol en verplichtingen als vitale sector (waar gek genoeg alleen Jumbo en AH toe behoren). Gevraagd werd aan de supermarkten om zich klaar te maken voor vrijwillige quotering. Dat houdt in dat niet noodzakelijke producten niet meer gedistribueerd worden (wat op kleine schaal ook gebeurd is). Aan supermarkten werd beloofd dat zelfs het leger zou worden ingezet als de distributie van producten die behoren tot de eerste levensbehoeften in gevaar zou komen. Sinds die paniek voorbij is, staan de supermarkten te boek als graaiers. Op dit moment (nu vooral de EFC's, voor thuisbezorging, niet meer functioneren) komen de distributie van goederen en de volksgezondheid echt in gevaar. Besmette mensen of mensen in quarantaine zullen immers gewoon naar de winkel gaan om eten te krijgen. En nu blijft het helemaal stil vanuit de overheid.

The_iron_boar | 12-12-20 | 23:51

@The_iron_boar | 12-12-20 | 23:51: Dank voor de uitgebreide uitleg. Gaat de winst van de inkooporganisaties dan niet terug naar de boeren? Wie is eigenaar van deze bedrijven?

Frau Merkel | 13-12-20 | 00:23
▼ 4 antwoorden verborgen

Zometeen een docu over the doors op ned3. Iemand al eens gezien?

Behangdelul | 12-12-20 | 23:17 | 5

De zeeuwsche roots van Jim Morrison was wel een mooie docu.
Helaas niet de hele uitzending meer te vinden online
www.youtube.com/watch?v=IGBsT4fF9rs

small_town_dude | 12-12-20 | 23:38
▼ 2 antwoorden verborgen

Een combinatie van Frans en Engels in 1 liedje. Maître Gims en Sting. Reste.

youtu.be/0Ev-6PYtI34

Rest In Privacy | 12-12-20 | 23:16 | 9

@Kowalski11 | 12-12-20 | 23:56: Nee joh, dit is een heel aardig nummer. Met mijn vriend Gims, die ik ooit heb ontmoet in een nachtclub in Marrakech. Aardige gast. En momenteel de meest succesvolle Franse artiest.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 00:28

www.youtube.com/watch?v=j4Uy1GNge18
Dezelfde zanger samen met Indila. Indila en Stromae zijn bekend binnen Frankrijk, maar internationaal nog weinig. Binnen de EU zou er wat minder aandacht moeten komen voor de VS en meer voor nationale zangers. Nederland zou er schamel bij afsteken, maar dat wordt gecompenseerd met de blootfilms. Dan hebben we toch nog iets..

Frau Merkel | 13-12-20 | 00:33

Ja, Sting. Vieze deuglul, wat knufter al aangeeft.
Hij met z’n Inshallah op het podium in Bataclan tijdens die herdenkingsavond en enkele bandleden die optraden tijdens die Islamitische moslimaanslag zelf, werd de toegang ontzegd wegens kritiek op de islam.
Een beetje artiest weigert dan op te treden, maar ja, Sting....

Bootsjunge | 13-12-20 | 00:54
▼ 6 antwoorden verborgen

De grote peiling: Ruim kwart van onze buren stemt Vlaams Belang.

Net als bij alle andere peilingen sinds de verkiezingen van 26 mei 2019, blijft Vlaams Belang de grootste met 26,3%. De partij haalt liefst 7,6 procentpunt meer dan bij de verkiezingen van 26 mei 2019. N-VA, dat bij de stembusgang nog 25,5% haalde, belandt vandaag met 19,9% zeer nipt onder de symbolische grens van 20%.
www.hln.be/binnenland/de-grote-peilin...

D.Onderop | 12-12-20 | 23:11 | 7

@small_town_dude | 12-12-20 | 23:41: Brussel kan verglaasd worden. Dat lost een hoop op, onder andere parkeerproblemen. Ik bedoel natuurlijk parkeerproblemen van nationale probleemgevallen uit de lokale lobbyverenigingen.

Frau Merkel | 12-12-20 | 23:46

@Lt-Kol Kilgore | 12-12-20 | 23:39: Een tijdje terug nam ik de trein van Brussel naar Charleroi, op weg naar het vliegveld. Wat kom je dan langs een oude, vervallen troep. Industrie van 100 jaar geleden, oude fabriekshallen die al jaren leeg staan en dreigen in te storten. En dat in het redelijk welvarende België.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 00:21
▼ 4 antwoorden verborgen

"Iemand zonder klachten kan toch anderen besmetten en daarom is het ook voor deze groep belangrijk te voorkomen dat iemand ten onrechte een negatieve testuitslag krijgt. De PCR- en LAMP PCR-test zijn voldoende gevoelig. Momenteel wordt nog onderzocht of ook de antigeen sneltesten ingezet kunnen worden."
www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2...
Let's dance!
Shemakhinskaya Bayaderka Festival / Yana Kremneva
www.youtube.com/watch?v=kLmepH3L7r8

prekert | 12-12-20 | 23:10 | 2

De testen zijn voldoende gevoelig. Let even op de formulering. Er is niets beters, dus ja het is voldoende gevoelig, maar of het bruikbare resultaten oplevert is een ander verhaal. De PCR-test heeft geen wetenschappelijke basis meer.

Frau Merkel | 12-12-20 | 23:47

Marthin Luther King zegt nota bene letterlijk in z'n speech dat hij ervan droomt dat zijn kinderen niet obv hun huidskleur beoordeeld zullen worden. Maar blijkbaar is dat iets positiefs in regressief linkse kringen.

Diederik_Ezel | 12-12-20 | 23:09 | 1

Ja, erg sneu dat je nu om je kleur overal bij gevraagd wordt. Was vast niet helemaal wat de dominee bedoelde.

letopuwzaak | 12-12-20 | 23:55

Je kan veel zeggen of de Brexit een foute of goede beslissing is geweest. Wat veel interessanter is, is de EU die vanuit Brussel haar ware aard toonde...

Toen de Brexit werd aangekondigd wilde Spanje graag Gibraltar houden.

Daarna volgde een sessie waar de EU probeerde Schotland los te weken.

Met geblaat over een harde grens probeerde men Noord-Ierland los te weken. Nou als de EU altijd een harde grens heeft, wil ik er graag een aan de zuidgrens van de EU, en eentje aan de oostgrens van de EU om illegale migratie te stoppen. Oh wacht, daar zijn die harde grenzen ook niet.

Nu in de laatste fase probeert de EU de wateren rond het eiland los te weken. De EU wil graag eeuwig blijven vissen in andermans vijver.

Nog leuker is de gedachte van de EU, dat het EU-hof de hoogste rechtsinstantie moet blijven voor deze deal. Daarmee moet het VK dus gaan buigen voor een buitenlandse rechter. Nou dat gaat nooit gebeuren.

Datzelfde wil de EU graag voor alle handel. Als het VK wil blijven leveren aan de single market, moeten alle producten die intern in het VK worden verhandeld, _ook_ voldoen aan EU regels. Niet alleen het uiteindelijke product, maar ook het milieu en de arbeidsomstandigheden. Ook dit punt gehandhaafd door het EU-hof. Het VK moet dus regels accepteren, waar het nooit meer inspraak in heeft, onder toezicht van een buitenlandse rechter.

De breekpunten van de EU zijn geen democratische principes. Het is een ordinaire vechtscheiding, waarbij de EU graag wat stukken van het VK afbreekt om te mogen houden, en het VK ook nog een nekkraag wil aanmeten.

Ik verwacht dat de Britten liever staand sterven, dan knielen.

Feynman | 12-12-20 | 23:07 | 23

@Knufter | 13-12-20 | 00:28: Geen enkele serieuze politieke partij die het in zijn hoofd haalt om voor een Nexit te stemmen.

Rest In Privacy | 13-12-20 | 00:29

@Kuifje-naar-Brussel | 13-12-20 | 00:29: Dat dachten ze in het VK ook 5 jaar geleden. En kijk nou eens wat voor mooie vergezichten er voor ze open gaan.

Polen. Hongarije. Dat was vroeger allemaal de Sovjet Unie. Konden zich ook niet voorstellen daar ooit uit te stappen. Is toch gebeurd.

De werkelijkheid verandert soms. De EU kan best terug naar een handelsunie. Of we gaan terug naar de Benelux. Duitsland erbij.

Mensen die zo vast zitten in de EU hebben gewoon te weinig voorstellingvermogen en creativiteit. Maar als er geen enkele weg uit de EU is dan is dat per definitie het doodvonnis van de EU. Het betekent gegarandeerd dictatorschap. Omdat het betekent "koste wat kost". En iemand die koste wat kost iets wil krijgt per saldo altijd niks.

Stel je bent op de markt en moet elke dag precies die ene appel kopen waarvan je denkt dat je leven ervan af hangt. Die ene appel. En de marktkoopman, gewiekste gozer, weet dat. Wat gebeurt er denk je met de dagelijkse prijs van die appel? Denk je dat je je huis nog hebt na een paar weken van dat? Een paar dagen?

Knufter | 13-12-20 | 00:35
▼ 20 antwoorden verborgen

Kop Telegraafartikel: Kersverse CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra: ’Mijn vrouw zei: je moet dit doen’
Mijn vrouw zei ook heel vaak wat ik moest doen. Daarom heb ik geen vrouw meer.
Lekker zo'n CDA-lijsttrekker zonder eigen mening.

Leptob | 12-12-20 | 23:06 | 3

Een soort Mark Rutte dus. Ik heb gezien dat Wopke Hoekstra pro-EU is.

Badr Haary | 12-12-20 | 23:20

Ze heet Liselot, is huisarts en ze zijn sinds hun studententijd samen.
#say mo more

D.Onderop | 12-12-20 | 23:22

Als mijn vrouw zou zeggen: 'jo moatte dit dwaan' zou ik zeggen ik MOET helemaal niks! En nu terug naar Friesland. Kssst!

keestelpro | 13-12-20 | 02:54

@Frau Merkel | 13-12-20 | 00:27: Waarom zou ik niet iets doen dat god niet verboden heeft als ook mensen die niet in god geloven dat niet doen?

Knufter | 13-12-20 | 00:38

@Knufter | 13-12-20 | 00:38: Het staat je wat mij betreft volkomen vrij te doen wat je wilt. Het lijkt me eerlijk gezegd gezond, want men ontwikkelt zich pas ten volle door zoveel mogelijk indrukken op te doen. Daar zijn wat ethische randvoorwaarden bij te definiëren, maar die zijn eerder persoonlijk. Alles kan, maar niet alles wat kan moet ook tot realiteit gebracht worden.

Frau Merkel | 13-12-20 | 02:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Twee stoute jongens voor stiekem roken gezocht,

1. lichte huidskleur, 16-18 jaar oud, 1.80 meter lang, tenger postuur, gekleed in een donkere trainingsbroek met aan beide twee gouden biezen van boven naar beneden, lichtkleurige gewatteerde jas;

2. Licht getinte huidskleur, 16-18 jaar oud, 1.75 meter lang, tenger postuur, gekleed in een donkere trainingsbroek met aan beide twee gouden biezen van boven naar beneden, donkerkleurige jas strak om het lichaam, donkere gympen.
www.politie.nl/nieuws/2020/december/1...

D.Onderop | 12-12-20 | 23:00 | 5

Een lichte huidskleur, dus dat zijn blanke jongen. Zeg dat dan gewoon.

Brabeaulander | 12-12-20 | 23:25
▼ 2 antwoorden verborgen

Is Hugo de Jonge al vervangen door Marcel Levi?

quazi | 12-12-20 | 23:00 | 1

Bedoelt u deze man:

Verlaag de veiligheidseisen en breng het coronavaccin vervroegd op de markt, nu de wereld in brand staat. Die opvallende oproep doet Marcel Levi, ziekenhuisbaas in Londen en hoog aangeschreven arts en wetenschapper in Nederland. „Ja, daarmee neem je een klein risico. Maar dat doe je omdat het alternatief veel erger is.”

Arachne | 13-12-20 | 00:46

De supermarkt vrachtwagens rijden de aankomende dagen mogelijk in konvooi naar de supermarkten toe omdat boeren nu de distributiecentra geblokkeerd houden,
Ehh, Breaker one nine? This here is Rubber Duck, you have a copy on me? your love machine,
youtu.be/TEaQBx5HwZ8
youtu.be/TEaQBx5HwZ8

steekmug | 12-12-20 | 22:58 | 3

Convoy, dat was genieten

zuurtjeregen | 12-12-20 | 23:23

Wat kan die Rutte slap lullen zeg, dan is het wel handig dat het een online congres is, kan kuif ondertussen ook nog wat nuttige dingen doen in het huishouden.

Wim_Kut | 12-12-20 | 22:54

De allermooiste ‘kerst’-single van Hazes;
https://youtu.be/OuyuKfGlJCs

Normpje | 12-12-20 | 22:52 | 2

Je gaat ons toch niet vertellen dat je in Veenhuizen hebt gezeten?

youtu.be/vXlWuHQZm9A

Rest In Privacy | 13-12-20 | 00:11

Waar ken ik dat toontje toch van? O ja, Marriëtte Hamer, ook zo zeurderig en ongeïnspireerd. Na ja... en dan komt de riedel. Weet jij het beter dan?

Rest In Privacy | 12-12-20 | 22:50

Een blanke vriendin van mij heeft gesolliciteerd bij een islamitische slagerij, maar daar nemen ze geen vrouwen aan.
Een kennisje van mij heeft gesolliciteerd bij een islamitische supermarkt waar zij zonder hoofddoek wilde werken. Ze is geweigerd.
Kan nog even doorgaan zo, maar ik neem aan dat mijn punt wel duidelijk is en wat dat gaat betekenen voor de diversiteit en de gelijke kansen in de toekomst.

Premier Trutte | 12-12-20 | 22:50 | 2

Zou eens een onderzoek moeten komen bij racisme door nieuwe 'Nederlanders' tov de Hollander. Denk dat er schrikbarende cijfers uit te voorschijn komen.

D.Onderop | 12-12-20 | 22:58

Dat filmpje van Bosma vs Kuiken zet de Twitters al de hele dag in de brand. Je zíet haar programmatuur haperen op het moment dat Bosma haar het vuur aan de schenen legt. Het is nog net geen volledige Kernel Panic, maar heel ver zit 'mevrouw' er niet vandaan. Ze wéét dat wat ze zegt een flagrante schending van Artikel 1 van de Grondwet is. Ze wéét dat het ten diepste racistisch is, en toch verdedigt ze het zonder ook maar een spoortje van schaamte. Moet u zich eens indenken dat er openlijk zo denigrerend over gelijk welke andere huidskleur gesproken wordt. Dat er zo schofferend over hun kansen gedacht, èn gesproken wordt. We zouden weken niets anders meer horen en zien op de Interwebs, TV etc.. Maar nu het gaat over de inheemse blanke bevolking is het blijkbaar bon ton. Ik zou mevrouw Kuiken zo maar wat vraagjes willen stellen:

1; U beseft dat de inheemse bevolking hier blank is?

2; Dat Artikel 1 van de Grondwet discriminatie op grond van ras/ huidskleur verbiedt?

3; Dat u door hetgeen u daar zegt strafbaar bent?

4; Dat de Nederlandse geschiedenis lichtjaren verwijderd is van de Amerikaanse geschiedenis?

5; Nederland nooit Jim Crow Wetten of plantages gehad heeft?

6; Gezien uw bewoording u van mening bent dat het inheems Nederlandse volk geen recht op eigen land, tradities, cultuur etc. heeft?

Echt, indien ik daar gezeten had, had ik ze binnen een minuut op de kast want ik brandde haar tot op de enkels af. Dit filmpje moet héél beroemd worden de komende weken, zodat mevrouwtje Kuiken de eerste maand van schaamte haar huis niet meer uit durft. Met haar diep racistische bagger. Man, wat viel dààr even een zorgvuldig gecultiveerd masker aan scherven zeg! PvdA, schaam u diep!

Sjefke7807 | 12-12-20 | 22:50 | 14

@Arachne | 13-12-20 | 00:44:

“niet aan” = “niet na aan”
Ja, moest even, hoor.
Taal-nazi-van-dienst. Evocatus

Evocatus | 13-12-20 | 00:56

@Arachne | 13-12-20 | 00:44: Haar brain-lock toont mooi aan dat ook deze dame op haar stoel zit vanwege haar chromosomale samenstelling en niet vanwege haar intellectuele en politieke kwaliteiten. Bosma stelt één simpele vraag en zij krijgt direct een BSOD.
Bosma had kunnen doorduwen en kunnen vragen wat er gebeurt als je het omdraait, dat een donker persoon wordt afgewezen maar dat deed hij niet. Deze simpele vraag, een plaagstootje, was al ruim voldoende voor een 404 page not found error in het mini-brein van Atje. Bij een lastige vraag had ze nog verbaasd kunnen kijken maar je ziet in de blik in haar ogen een totale paniek. Alle registers gereset, stack overflow en terwijl wij zitten te kijken start zij PvdA 1.0 opnieuw op en zodra dat is gebeurt ratelt ze het standaard riedeltje af van "wetenschappelijk aangetoond" en andere kul waarvan mijn bullshitdetector direct in de hoek uitslaat.
Mooie televisie. Meer hiervan graag.

Bakkeleures | 13-12-20 | 09:36

@Arachne | 13-12-20 | 00:44|
Hij legt haar wel degelijk het vuur na aan de schenen. Waarom denkt u dat haar Windows in een volledige BSoD vloog? Ze wìst dat ze klem zat, wìst dat hetgeen ze ging zeggen maar op één manier kan worden opgepakt en toch deed ze het. Zonder enige vorm van gêne ook nog. Het geeft een onthutsend kijkje in de werkelijke mindset van dergelijke politieke partijen. Het is dat ik het geld er niet voor heb, anders zou ik een goede advocaat zoeken en haar aanklagen wegens een aantal nationale en internationale(!) wetten aangaande de rechten van een inheemse bevolking. Het moet dergelijke non-valeurs eens goed duidelijk gemaakt worden dat ze hun diep racistische bagger niet zo maar ongestraft de wereld in kunnen zwatelen.

Met de laatste alinea van uw tegel ben ik het overigens roerend eens. Het is helaas terug te zien in zo'n beetje alle maatschappelijke lagen.

Sjefke7807 | 13-12-20 | 11:03
▼ 11 antwoorden verborgen

Mag ik een schultenbrau en doe voor mn maten een euroshopper biertje naar keuze!

TijdelijkOptimist | 12-12-20 | 22:47 | 5

@D.Onderop | 12-12-20 | 22:54:
Ja, haha, die ook... wat hebben verslaafden toch een slechte smaak...
*maredsous tripel doet openrinkelen*

SterF... | 12-12-20 | 23:06
▼ 2 antwoorden verborgen

Geert Wilders:

VVD in 2017: niet samenwerken met PVV, 2e partij van Nederland en vrienden van Israël.

VVD in 2020: wel samenwerken met GroenLinks, 5e partij van Nederland met kandidaat vol Israël-haat, antisemitisme en banden met moslimbroederschap.

Reken met ze af op 17 maart en stem PVV
twitter.com/geertwilderspvv/status/13...

D.Onderop | 12-12-20 | 22:46 | 4

Mijn stem heeft ie...

Kowalski11 | 12-12-20 | 23:17

Ik stem ook op de PVV of Baudet. Pieter Omzugt vind ik ook heel goed!!

Badr Haary | 12-12-20 | 23:21

@Badr Haary | 12-12-20 | 23:21: Maar die zit bij een hele foute partij.

Zeebonkus | 13-12-20 | 00:14
▼ 1 antwoord verborgen

het was op dit nummer dat ik mijn onschuld verloor

small_town_dude | 12-12-20 | 23:46

Hehe, niet enkel een liedje, tevens mijn ringtone.
Kijk nog regelmatig de herhalingen op RTL7. Blijft genieten.

Abject | 13-12-20 | 01:39

.. maar goed. Dat 2021 maar niet een jaar van meer. Meer. Meer globalistische machtsovernamen gaat worden, met hun vuige CCP Corona.
Dat de Supreme Court de steal maar in de kiem durft te smoren.

Jan Passant mk2 | 12-12-20 | 22:42 | 4

@De Droit | 12-12-20 | 22:46: En Trump richt zich alleen op de VS, met zijn commerciële activiteiten?

Rest In Privacy | 12-12-20 | 22:50

@De Droit | 12-12-20 | 22:46:
Hoop voor kansen voor de westerse samenleving, het zal nooit uit de EU of uit het kartel komen. Die proberen uw einde te organiseren, wanneer zij daarmee hun zilverlingen kunnen scoren ..

Jan Passant mk2 | 12-12-20 | 22:50

@De Droit | 12-12-20 | 22:46: Trump is pro immigratie. Zeer zelfs. Als hij werkelijk nationalist was, zou hij de alle immigratie aanpakken. Daarnaast is het actief werven van de hoger opgeleiden/talentvollen van arme(re) landen, concurrentievervalsing en diefstal van natuurlijke hulpbronnen.

Arachne | 13-12-20 | 00:36
▼ 1 antwoord verborgen

www.rijnmond.nl/nieuws/202063/Rotterd... "De Rotterdamse politie heeft zaterdag 4500 kilo zwaar en illegaal vuurwerk in beslag genomen. Een 34-jarige man uit het Gelderse Zuilichem is aangehouden."

Vuurwezel | 12-12-20 | 22:41 | 1

Nooit gedacht dat ik ooit illegale (criminele) vuurwerkhandelaren zou zien als mensen die iets doen tegen het opkomende nieuwe fascisme.
Rare tijden, met zo'n globalistisch hulpvirus van de CCP.

Jan Passant mk2 | 12-12-20 | 23:03

Wat een racistische heks zeg...

Flow_Snake | 12-12-20 | 22:39

Begrijp niet waarom er van dit nummer geen recente covers zijn gemaakt.
Something Better - Marianne Faithfull
youtu.be/JIg49PAM2CY

smdyasc | 12-12-20 | 22:38

@Nuuk | 12-12-20 | 22:37:
Prachtig. Ik heb toch wel goede tips van u binnen gekregen dit jaar. Bedankt!

SterF... | 12-12-20 | 22:44

Ze zou eens eerlijk zijn en als argument aandragen dat dat gewoon goed voelt. Had haar een heleboel woorden kunnen besparen.

BrokenTipi | 12-12-20 | 22:29 | 2

Dat het bij haar goed voelt idd. Ik zou me persoonlijk kapot schamen om dit soort discriminatoire maatregelen te moeten doorvoeren. En kan zij ook echt aantonen dat diversiteit om de diversiteit bij organisaties goed werkt? Het is weer zo'n loze, niet onderbouwde linkse gutmensch opmerking.

koudvuur | 12-12-20 | 22:37

@koudvuur | 12-12-20 | 22:37: ze kwam niet verder dan wetenschappelijk onderbouwt. Ze begrijpt zelf niet eens de onderliggende oorzaken die dit zouden moeten onderbouwen, laat staan de wijze waarop je dit onderzoek kunt herhalen om tot dezelfde resultaten te komen.

Het is heel simpel: wil je gelijkheid in uitkomsten, dan gaat dit ten koste van gelijkheid in kansen. De twee zijn niet te verenigen. We hebben in de geschiedenis wel vaker een gelijkheid in uitkomsten voorbeeld gehad. Deze is zo vaak opnieuw geprobeerd en heeft evenzo vaak gefaald, dat je je conclusies allang kunt trekken: het communisme. Maar kennelijk willen we na 60 miljoen doden in Rusland en 60 miljoen doden in China. Complete waanzin als je dat gedachtengoed wilt voortzetten. Maar joh, anno 2020 blijft men erin falen om patronen te herkennen die in herhaling resulteren en blijft mijn stug hangen in verouderde definities. Wat doe je eraan?

BrokenTipi | 13-12-20 | 00:03

Kerst komt eraan......

GKJP | 12-12-20 | 22:28 | 1

U bedoelt het joelfeest?

SterF... | 12-12-20 | 22:31

Sébastien tellier ma calypso en l’amour et le violance
youtu.be/hSTcO_fGw8s

P-unit | 12-12-20 | 22:28

Das lekker man als je stijf van de keta staat

de Jager59 | 12-12-20 | 22:35

Echt zo'n liedje wat gezien de gemiddelde muzikale interesse hier, al heel vaak is aangevraagd:
youtu.be/Vjz9SE4hngI

Leptob | 12-12-20 | 22:27

Maak Bosma Minister-president, wat zouden we daar op vooruitgaan

Mich2007 | 12-12-20 | 22:27 | 1

Het kan. Rutte zegt dat in deze crisis niemand uitgesloten kan worden van een nieuw kabinet.......
Nou Mark: VVD, PVV, CDA stonden in de laatste polls keurig in de meerderheid. Ruimte zat voor keurig rechts beleid, ook omdat wat dat betreft SGP en ouderen en wie weet zelfs Forum en nieuw Forum(?) dat steunen.
Voeg ik aan toe dat SP en CU op onderdelen van beleid wel rechts zijn.

Nuuk | 12-12-20 | 22:40

Welke wetenschappelijke studies?
Sociol construct studies? Diversiteits studies? Vrouwenstudies?
Dat zijn geen wetenschappen maar ideologieën met een geplande agenda. Multiculturele samenlevingen werken simpelweg niet zodra de inheemse deel meer dan 10% kwijtraakt aan de invasieve deel.
En als de dame dit tegen Bosma zegt, dan zou ze maar eens in het echte leven moeten deelnemen. Rondlopen in achterstandswijken, kritische vragen stellen over vrouwen/homorechten aan een moslim.
De beste persoon op de beste plaats werkt altijd beter dan een deugende houding dat iedere plek gelijk moet worden verdeeld tussen autochtoon/allochtoon/vrouw/trans etc. Als je glashard durft te beweren dat er wetenschappelijke studies zijn die anders beweren dan ben je of voorgelogen of je liegt tegen jezelf.

Olleke | 12-12-20 | 22:23 | 21

@beldewouten | 13-12-20 | 09:57: begrijp je mijn punt? Olleke heeft een valide punt, alleen heeft hij nog geen verbale verfijning ontwikkeld. Kwestie van tijd. Als je dan een linkerrakker hebt zoals Kuifje, die graag met de bek vooraan staat als hij zijn puntje over Trump wil maken, nu zo laconiek reageert op iemand die terecht een punt wil maken, terwijl hij een paar threats hoger weer lekker serieus in gaat op Trump, dan is de vergelijking van bruinhemd gauw gemaakt in deze threat. Overigens vind ik het prima dat hij zijn mening verkondigd, totally Voltaire hier, maar gedraag je dan niet zo minachtend naar iemand die een terecht punt wil aanstippen.

BrokenTipi | 13-12-20 | 12:21

@BrokenTipi | 13-12-20 | 12:21: Ik heb het idee dat je vooral tegen jezelf aan het lullen bent. Hele lappen tekst over iets waar mijn tegel helemaal niet over gaat. Lees het nog eens. Rustig aan, woord voor woord. Snap je een zin niet, probeer het dan een volgende dag gewoon nog een keer. Op een gegeven moment is je ontwikkeling verfijnd genoeg. Kwestie van tijd.

beldewouten | 13-12-20 | 13:26

@beldewouten | 13-12-20 | 13:26: je kunt nu wel draaien met woorden, maar Kuifje had ook geen argument. Hij had inhoudelijks niks in te brengen. Wat ik al zei: het zou niet in je op komen dat iets buiten jouw verstandelijke vermogen wellicht valide zou zijn, of wel? Maar goed, dit langs elkaar heen lullen wordt een wellus nietus spel en we zitten te communiceren in een threat die totaal niet meer gaat over het onderwerp. Prettige avond.

BrokenTipi | 13-12-20 | 18:05
▼ 18 antwoorden verborgen

@Knufter | 12-12-20 | 22:41:
Dat ventje kent zoveel disharmonische akkoorden dat het later wel een ontzettende KUDT componist moet worden. XD

keestelpro | 12-12-20 | 22:50
▼ 7 antwoorden verborgen

Goed nummer, ik luister er nog geregeld naar.

Nico_the_Sparrow | 12-12-20 | 23:13

Kennen jullie Venise? Was ooit de fiancée van Julien Clerc. Proost!

youtu.be/iAaoHE_W5yw

Rest In Privacy | 12-12-20 | 22:19 | 2

Waarom steeds die lelijke koppen van Brante & Immink op de façade van het café? Hebben ze GS soms betaald voor deze inmiddels steeds irritantere reclame?

OverdaanDerOnderheid | 12-12-20 | 22:18 | 1

Het geld klotst hier tegen de plinten maar een beetje aankleding voor de kerst in het cafe? Ik zie het niet.

Leptob | 12-12-20 | 22:20

Ik begrijp mijzelf soms niet. Ik was bij de Appie en dacht laat ik eens bruschetta tomaten salade meenemen voor op stokbroodjes. 
Ik zie dat spul staan maar ik zag er meteen een heel eng groen bordje met 'vegan' voor hangen. 
Ik heb wat anders gekozen.

Leptob | 12-12-20 | 22:18 | 8

Als je het niet probeert, heb je ook geen recht van spreken.
Een grillkippetje kun je altijd nog als toetje eten

zuurtjeregen | 12-12-20 | 23:27
▼ 5 antwoorden verborgen

"Zelfs vvd-leden klagen over de nummer 9 van GroenLinks"
Jaja, Kauthar de partij uit zetten is de catharsis de Rutte wenst om GroenLinks als coalitiegenoot te omarmen. Kuif kan ontkennen wat hij wil.
Het gedoogakkoord is gewoon een verloving, Jesse gaat vreemd met Kauthar en dat vind Mark niet leuk dus Jesse moet haar dumpen en dan gaan ze trouwen. Lekker met Kaag en Asscher in bed, zij pret, en wij betalen de rekening.

Abject | 12-12-20 | 22:15 | 1

Als Mark het vraagt gaat Asscher zelfs nog met Rob onder de lakens als hij bij de volgende onderhandelingen maar aan mag schuiven.

likdoorn | 12-12-20 | 22:49

Heb een topic nodig voor het uitkiezen van kerstkadootjes, ervaar keuzestress. Tips welkom.

dhrat | 12-12-20 | 22:15 | 3

Dat is ook verdomd lastig als je er niet bij bedenkt voor wie het moet zijn.

Leptob | 12-12-20 | 22:19

Pro-tip: iene miene mutte 10 ton Rutte.

OverdaanDerOnderheid | 12-12-20 | 22:20

Corona
Lockdown
Vaccin
1,5meter.
Sorry ik heb het geprobeerd. Vrees dat je er alleen voor staat

zuurtjeregen | 12-12-20 | 23:29

Windy
Association
youtu.be/bPYT9Vyu62A

Kinks
Well respected man
youtu.be/K2p0Ebm7rFk

Dazz
Brick
youtu.be/kpr9qvuodVA

Sandman
America
youtu.be/6ZN2-n_BIKI

I’m a man
Spencer Davis Group
youtu.be/POCUgBSVENQ

Night of the long grass
Troggs
youtu.be/A2wFhhAnFRg

Dust in the wind
Kansas
youtu.be/lQem15Ow6h
Unplugged

Poison Arrow
ABC
youtu.be/v9mJuqBipE0

Barbra Steisand
The way we were
youtu.be/T9-jWsb3nmA

Blue Monday the beach
New Order
youtu.be/Bn66szsjUGw

Chain
Fleetwood Mac
youtu.be/kBYHwH1Vb-c

Peg
Steely Dan
youtu.be/A_ZnOZyN52s

Stevie & Miley
Adge of 17
youtube.com/playlist?list=RDDn8-4tjPx...
Ga je Miley toch steeds meer waarderen!

Stevie Nicks
Edge of 17
youtu.be/UmPgMc3R8zg
Even door de reclame vechten.
Wat een wereldnummerT

Passion
Rod Steward
youtu.be/NbWj12YiFRs

Nog een Passion...
Passion
Flirts
youtu.be/wfik2eWywxo

Klaar Keestelpro.
The floor is urs!
Klasse dat je elke week weer een ZondagMix weer te bakken.
Jochies zoals jij maken GS.
Tuurlijk, Rossie, Ronnie, Sparta, Mossie, Feyney, Ernst, Bobbie en de rest.
De reaguurders maken GS, kreun of géén kreun.
Ongezien de Types!

BonusTrek
Aquarius let da sunshine in
5th Dimension
youtu.be/oPK7ZF6jfJE

ShBoom
Chords
youtu.be/SBgQezOF8kY

Love & Happiness
Al Green
youtu.be/mtrR8J-ZdBo

Ruimedenker | 12-12-20 | 22:14 | 3

Dank voor de lieve woorden en voor het ruime aanbod aan inspiratie! :-)

keestelpro | 12-12-20 | 22:17

Altijd als ik Dust in The Wind hoor denk ik schiet mij maar neer. Eigenlijk het ultieme euthanasie nummer (laat D66 het maar niet horen).
Dit alles met een ;)

SterF... | 12-12-20 | 22:24

@SterF... | 12-12-20 | 22:24: Geweldige tokkel. Als je jezelf die aanleert op gitaar kun je ieder liedje veel mooier spelen.

Rest In Privacy | 12-12-20 | 22:30

Wattttt ..?? Wat zegt dat uilskuiken? En wat deze wereldvreemde PvdA dame hier te berde brengt zou ze zeggen tegen de hardwerkende sollicitant ...?
Je gelooft je oren niet ... dit moet een klassieker worden!!

daytripper | 12-12-20 | 22:14 | 3

Lijkt wel of in de kroeg zit. Ze probeert eerst nog na te denken, wat niet lukt. En dan plakt ze maar wat zinnen achter elkaar.

Bij dat kuiken blijkt geloofwaardigheid een structureel probleempje te zijn: www.youtube.com/watch?v=a90Nnpjwe74

Rest In Privacy | 12-12-20 | 22:29

Altijd lachen met de Ramones. De broers die geen broers waren.

Rest In Privacy | 12-12-20 | 22:26

Dat kippetje moest lang nadenken, maar dan kwam er ook niets zinnigs uit. Wat een racist.

citywok | 12-12-20 | 22:11 | 2

Racist EN sexist. Da's 2x scoren.

Kwestie: wat als deze blanke man uit arbeidersmilieu, zich diep van binnen een als zwarte Afrikaan identificeert?

Arachne | 13-12-20 | 00:22

Je ziet dat Kuiken een brainfreeze krijgt bij deze vraag van Bosma terwijl dit een zeer voor de hand liggende vraag is waarop je gewoon een antwoord klaar moet hebben (als dat er zou zijn). Bosma maakt de vraag niet eens af; hij had gemakkelijk kunnen doorvragen (en deed dat hierna wellicht) wat er gebeurt als je het omdraait. Maar Attje weet het antwoord al niet op vraag 1 dus begint ze er na 20 seconden op los te fantaseren over wetenschappelijk onderzoek (lulkoek!) om zich er zo uit te lullen. Jammer dat we dit soort pareltjes nooit zien op het staatsjournaal.

Bakkeleures | 13-12-20 | 09:22

Ik heb nu al zin in de EO jongerendag.

Poesman | 12-12-20 | 22:11 | 2

@dhrat | 12-12-20 | 22:21:
Een van God's coolste creaties. Staat niks over in de Bijbel want daar staat dattie op zondag ging rusten. Ja ja....

keestelpro | 12-12-20 | 22:43

Bandjes kijken in de MEZZ Music Minded Breda.
bands : Dead Duck, STEEV, Summersite

www.twitch.tv/poppodiumphoenix

Fijn om weer eens een bekend podium te zien, al is het maar vanaf een monitor.

Abject | 12-12-20 | 22:09

Oh god, gaan al die steuntrekkers nu poffen? Tingeling. Rondje van mij, ouwe bokken!

beldewouten | 12-12-20 | 22:08 | 1

VanBukkem geeft zo een Gronings rondje. Proost!

Rest In Privacy | 12-12-20 | 22:17

Martin Bosma, een van de laatste stemmen van de rede in het verdwaasde parlement, dat een regering van doelloosheid volgt.

Jan Passant mk2 | 12-12-20 | 22:06 | 5

@Jan Passant mk2 | 12-12-20 | 22:14:
Ik blijf het frappant vinden dat het geluid van verstand en redelijkheid wel te horen is in de 2e kamer maar toch niet wordt gehoord!

keestelpro | 12-12-20 | 22:16

@keestelpro | 12-12-20 | 22:16:
Het wordt wel gehoord, maar constant in de rede gevallen door interruptiemicrofoons en een voorzitter.
De media serveren het daarna af naar de vergetelheid.

Jan Passant mk2 | 12-12-20 | 22:20

De bosma-response van blondje-leuk-toetje-met-te-diepe-decolleté is nogal flauwekul (en verveeld). Blanken die geen schuld dragen moeten de schade maar nemen? Eens zien of dat zo goed valt in beroepen waar groepen oververtegenwoordigd zijn zoals sport, omroep en gezondheidszorg waar afrikanen of vrouwen ruimte zouden moeten maken.
Wanneer diversiteit beter zou zijn dan was dat vanzelf al tot stand gekomen. Men is niet gek . De beste opzet is net als water wat het laagste punt vindt. Dat gebeurt zeker.

AntiZanicz | 13-12-20 | 12:06
▼ 2 antwoorden verborgen

Met grote trots wil ik melden dat ik vandaag mijn tosti ijzer gerepareerd heb.

Brabeaulander | 12-12-20 | 22:05 | 10

Volkomen terecht. Ik heb grote bewondering

zuurtjeregen | 12-12-20 | 23:03

Het vastzetclipje vervangen?

steekmug | 13-12-20 | 07:38
▼ 7 antwoorden verborgen

Als je een noodstop maakt, bij 16 kilometer per uur, terwijl je een dikke winterjas draagt, kan de gordel diep in je buik snijden en ernstige inwendige verwondingen veroorzaken.

Beste ANWB en Telegraaf, 

Waar zien jullie mij voor aan?
Bestaat er ook nog iets als bewijs voor dit? Dus niet zeggen 'ja dat is in Duitsland getest.'
Om mij te overtuigen van deze bullshit, moeten jullie echt wel met een beter verhaal komen.
Tis nog geen 1 april toch?
www.telegraaf.nl/nieuws/2042799188/an...

Leptob | 12-12-20 | 22:03 | 6

Ik heb wel eens van een Transavia piloot en zijn vader begrepen dat je best 160 k/h kunt rijden in de bebouwde kom.....
De klootzaken...

Jack Berenburg | 12-12-20 | 22:25

Dikke winterjassen voortaan Zum Strengsten Verboten in Teutoonië

Tobi | 12-12-20 | 23:05

16km/h is een anglicisme. De bron is een USA/UK verhaaaltje waarin gesteld zal zijn dat 10miles/h al vervelend zal kunnen zijn. Dat lijkt erg onwaarschijnlijk. Hoewel met 15km/h tegen een muur rijden al redelijk vervelend is. Loop maar eens joggend tegen een muur of boom.

AntiZanicz | 13-12-20 | 13:04
▼ 3 antwoorden verborgen

'k weet niet waarom, maar hallo. Ik log net in....

GKJP | 12-12-20 | 22:03

Kerstpakket voor Kuifje, Gulliver & alle andere coronabeleid fetisjisten.
Tevens wat voorzetjes voor discussies.

☣ Hoezo doen we het samen?
pbs.twimg.com/media/EpDOKwiXcAQeyqa?f...

☣ 40 procent horeca nu al technisch failliet.
www.missethoreca.nl/restaurant/nieuws...

☣ Sinds week 44 daalt het aantal patiënten met klinisch bevestigde COVID-19.
www.nivel.nl/nl/nivel-zorgregistratie...

☣ Covid19 bestaat al meer dan 20 jaar.
pbs.twimg.com/media/Eo2Bd0GXEAEojSj?f...

twitter.com/NOTDumPhuk/status/1336867...

☣ Scooter – FCK 2020
www.youtube.com/watch?v=zu3k2PJumfI&a...
*proost evengoed* ;-)

keestelpro | 12-12-20 | 22:02 | 6

Ik heb vanavond de plaatselijke horeca fors gesteund, door flink te take-awayen. Met een nat dessert. Proost!

Rest In Privacy | 12-12-20 | 22:28

Keigoed.

Fopdoek | 13-12-20 | 17:32
▼ 3 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen